24.05.2014

Kauneusilta-look

Torstain miitti-look.

Look_22052014_5

Nuo lasit. <3 Mä siis niiiin tykkään niistä. On ihan myönnettävä, että olen alkanut pitää laseja huomattavasti useammin näiden myötä. Näköni ei ole niin huono ettenkö pärjäisi ilmankin, paitsi TV:tä katsoessa ja autoa ajaessa.

Huomaatteko muuten hiusvärin muuttuneen..? :) Tai no, palanneen entiseen, minulle tyypillisimpään vaaleusasteeseen.

Look_22052014

Ihan miitin kunniaksi värjäsin pitkästä aikaa hiukseni "kunnon värillä" (lue: jollain muulla kuin sillä helpolla Blonde Spraylla jota yleensä käytän). Oliaa kokeilin ensimmäistä kertaa vuosi sitten, ja sattumalta yksi kaveri dumppasi minulle joku aika sitten täsmälleen saman sävyn (Olia #10) koska hänellä ei ollut sille käyttöä. Minä tykkään tästä sävystä kovasti.

Look_220514_tuotteet

Lumene-kauneusiltaan kun olin menossa, niin toki pidin meikin Lumene-painotteisena. Meikit olen saanut Lumenelta. Kasvoilla matta aurinkopuuteri sävyssä # 1 Päivän Hehku (mukavan neutraali, vaalea sävy). Poskilla roosan sävyinen poskipuna sävyssä #20 Onnellisuus (voin suositella tätä hyvänä yleispätevänä arkiposkipunana neutraalista viileänsävyisille henkilöille samaan tapaan kuin L'Orealin True Match #120  Sandalwood Pink -sävyä). Poskipäillä hohdeaurinkopuuteri Warm Natural Glow (näitä on vain yksi sävy).

Huulilla kesän sesonkihuulipunasävyihin kuuluva Wild Rose -huulipuna sävyssä # 44 Ruusutarha. Ihastuttava vadelmanpunainen sävy. (Sopii älyttömän hyvin mun lasien kanssa..! ^_^)

Simppelissä silmämeikissä (joka ei kuvissa valitettavasti näy, mutta eipä siinä paljon ole nähtävääkään :)) pääroolissa rajaus vedenkestävillä Intense Linereilla. Nämä muuten tuntuivat muodostuvan miitin hittituotteiksi. :)

Look_22052014_2

Laseilla vai ilman? - Laseilla, I say! :)

Varinmuutos_22052014

Värinmuutos.

.

Pikakampaamovinkki! Muistattehan, kun intoilin Helsingistä löytämästäni kampaamosta, joka tekee edullisia pikakampauksia arkeen? Aina ei todellakaan tarvitse mitään "linnanjuhlatason" hiusviritystä, ja toivoisin niin kovasti, että Suomessakin yleistyisi muissa maissa yleinen pikakampauskulttuuri. Etelä-Euroopassa ihmiset piipahtavat tuon tuostakin ottamassa vaikka aamulla ennen töihin lähtöä nopean kuohkean föönauksen tai simppelin arkikampauksen. Nämä palvelut on tietysti hinnoiteltu niin edullisiksi että kampaajan tuolissa pyrähdys ei ole sijoitus eikä mikään. Suomessa ihmiset käyvät perinteisesti kampauksessa vain kun ovat menossa hienoihin juhliin tai muuhun edustustilaisuuteen - ja kampaukseen uppoaa helposti parin viikon ruokakauppabudjetti.

Löysin hiljattain myös Tampereelta paikan, jossa voi ottaa pikakampauksen. Itse stressasin (silleen positiivisesti ^_^) miitistä sen verran, että en halunnut jättää hiuksia oman tärisevän käteni varaan. En myöskään halunnut esiintyä ikuisessa hainhammasklipsissäni ^_^ Kävin laitattamassa tukkani kampaamo Napsissa (ei, tämä ei ole sponsoroitu maininta ja maksoin kampauksen itse), ja sain juuri sellaisen kuohkean rennon ponnarikampauksen kuin toivoin. Käynti maksoi 27 euroa. Olinpahan ainakin aika himskatin paljon tyytyväisempi tähän tukkaan kuin siihen 70 euron floppiföönaukseen Kööpenhaminassa...! ^_^

   Hiukset_22052014

Hiukset_22052014_2

 Ihanan helteistä viikonloppua kaikille! :)

 

40 comments on “Kauneusilta-look”

 1. Hei! Ihana meikki :)

  Voisitko tehdä postauksen nuista Lumenen uusista aurinkopuutereista. Eli mitä oot mieltä yleensä, sopivuus vaalealle iholle sekä käyttö nuiden eri tuotteiden välillä ainakin kiinnostaa :)

  Vastaa

  0
  1. Voisitko tehdä postauksen nuista Lumenen uusista aurinkopuutereista.

   Katsotaan. :)

   Vastaa

   0
 2. Noi silmälasit on kyllä aivan upeat, sopii sulle todella hyvin! :) Eivätkä kyllä helpota mun silmälasikuumetta.. joudun käyttämään rillejä nyt päivittäin, kun piilarit ovat alkaneet kuivua silmiin ihan parissa tunnissa (ennen käytin aamusta iltaan ihan ongelmitta), ja kaipaisin kyllä toisetkin lasit valikoimiini! Ja myös poskipuna näyttää tutustumisen arvoiselta.:)

  Vastaa

  0
 3. Tuo väri ja kampaus pukevat sinua todella hyvin. Ja olet hurjan kaunis sekä laseilla että ilman. :)

  Vastaa

  0
 4. Upeat hiukset kyllä sinulla! Pakko oli tulla kertomaan, että hankin nyt Yves Rocherilta sen kevyesti päivettävän kasvovoiteen, mistä olet täällä maininnut. Tykkään! Samoin ostin tuon Lumenen intense linerin, khaki crystalin ja white crystalin. Molemmista pidän! (Nämä eivät olleet suinkaan ensimmäisiä hankintoja, mitkä olen blogistasi bongannut, mutta ekat jotka tietoisesti menin postauksiesi perusteella ostamaan!)

  Inspiroidun blogistasi aivan älyttömästi, koska tuntuu, että sinä rehellisesti kerrot tuotteista, etkä niinkään pidä sellaisia mainospuheita joihin jossain törmää. Oikein ihanaa kesää, jaksahan pitää sama postaustahti yllä niin olen enemmän kuin tyytyväinen!! <3

  Vastaa

  0
 5. Tosi nätti hiustenväri, tykkään kovasti! Sopii sulle hyvin ja on mukavan raikas. :) Mulla oli samanlainen sävy vielä ala-asteikäisenä sekä viimeksi kun vaalensin, ja mieluusti ottaisin nytkin, mutta tukka ei kestä vaalennusta... Mulle tuli siitä Lushin Daddy-O:sta muuten mieleen, että onko sulla ollut tapana käyttää säännöllisesti hopeashampoita? Lush'han kyllä vähän kauppaa Daddy-O:ta muillekin kuin vaalennetuille tai kylmän vaaleille/harmaille hiuksille, mutta en oikein usko että esimerkiksi oma värini (tummanvaalea kulta tjsp) violetista juuri kaunistuisi. :p Mutta jos Lush tekisi Daddy-O:n kaltaista shampoota ilman väriaineita, niin ostaisin heti, siinä kun näyttää olevan merisuolarakeita lukuunottamatta samankaltainen sisältö kuin Bigissä, joka taas on muuten mahtavaa mutta juuri suolan takia karmean kuivattavaa.

  Vastaa

  0
  1. Mulle tuli siitä Lushin Daddy-O:sta muuten mieleen, että onko sulla ollut tapana käyttää säännöllisesti hopeashampoita?

   Itse asiassa en ole koskaan käyttänyt hopeashampoota, kun olen tykännyt pitää sävyn aina lämpimän vaaleana. Daddy-O tulee siis olemaan ensimmäinen kokeilu tällä saralla, ja itseäkin vähän jänskättää mikä on tulos. Nythän hiukseni eivät ole ihan niin kultaiset kun tuo Olian 10 on ilman taittosävyä, mutta on mun tukka silti enemmän lämmin kuin platinainen, ehdottomasti. Joten uteliaana odotan, tekeekö Daddy-O hiuksiin jonkun oudon tunkkaisen sävyn vai kirkastaako pelkästään.

   Vastaa

   0
  2. Tuo uusi värisi on kuitenkin niin vaalea, että en usko että hopeashampoo voisi sitä mitenkään tunkkaiseksi tehdä. Sinertäväksi kyllä, jos liikaa käyttäisi... Mutta vaaleaa ja kellertäväähän niillä yleensäkin halutaan kirkastaa, ja ehkäistä viileän kellertymistä. Tiedät toki tämän, mutta sitä vaan siis, että ei noin vaaleaa varmastikaan Daddy-O:lla tunkkaiseksi saa! Tällaiset useamman asteen tummemmat tummanvaaleat voivat sitten olla eri juttu. :)

   Vastaa

   0
  1. Älähän nyt CN! ^_^ Muistetaanpa, että mallit ovat malleja syystä. Fotogeneettisyys on eri juttu kuin onnistua tietyssä valossa, tietyssä kulmassa, kahdessa kuvassa kolmestakymmenestä :D

   Vastaa

   0
 6. Mie itse asiassa katoin ekoista julkaistuista kuvista, että onpas siulla kivasti tukka!

  Kylläpä muuten tukan vaalennus raikastaa kokonaisilmettä! Molemmat kyllä käy siulle hyvin, mutta varsinkin näin kesää kohden tykkään tuosta vaaleasta :) niin, ja ah nuo lasit! Niiiiiin upeat!

  Vastaa

  0
  1. Kylläpä muuten tukan vaalennus raikastaa kokonaisilmettä!

   Todellakin. :) Helposti tuollaisella tummanvaalealla, etenkin tyvellä, tulee se sellainen jatkuvasti vähän likainen vaikutelma. Kirkastus tekee huomattavan eron kokonaisilmeeseen. :)

   Vastaa

   0
 7. Oletpa tosi tyylikkäänä! Tuo viileän vaalea väri sopii sinulle myös todella hyvin.
  Kiitos muuten pikakampausvinkistä! Liian usein tulee tyydyttyä siihen iänikuiseen nutturaan tai muuhun arkiseen viritykseen, kun taitoa muuhun ei juuri ole. :-)

  Vastaa

  0
  1. Oletpa tosi tyylikkäänä! Tuo viileän vaalea väri sopii sinulle myös todella hyvin.

   Kiitos :)

   Liian usein tulee tyydyttyä siihen iänikuiseen nutturaan tai muuhun arkiseen viritykseen, kun taitoa muuhun ei juuri ole. :-)

   Juu, näin on :)

   Vastaa

   0
 8. Minulle tuli tässä kotona sairaana päivää viettäessäni ja blogisi arkistoja selaillessani mieleen, että voisitko tehdä sellaisen postauksen, missä esittelisit mielestäsi kauneimmat kosmetiikkapakkaukset, joihin olet törmännyt. Hömppää mutta mielenkiintoista. :)

  Vastaa

  0
  1. voisitko tehdä sellaisen postauksen, missä esittelisit mielestäsi kauneimmat kosmetiikkapakkaukset, joihin olet törmännyt.

   Kuulostaa ihan hauskalta idealta, kiitos Jonttu! :) Laitankin heti luonnoksiin.

   Vastaa

   0
 9. Näytät kauniilta ja onnelliselta kuvissa (eikä se varmaan tosta poskipunasta johdu ;)). Nuo silmälasit ovat kyllä täydelliset sulle. Olisi mukavaa, jos Turussa olisi joskus myös lukijatapaaminen :).

  Vastaa

  0
  1. Näytät kauniilta ja onnelliselta kuvissa (eikä se varmaan tosta poskipunasta johdu ;))

   Kiitos anu :)

   Ei sitä tosiaan tiedä jos tulevaisuudessa tulee mahdollisuus miitteihin muissakin kaupungeissa. :) Vaikka edelleen tuntuu niin hassulta ajatella että on ihmisiä jotka oikeasti haluaisivat tulla minua tapaamaan..! ^_^

   Vastaa

   0
 10. Juu, olet ihan himskatin tyylikäs noissa kuvissa, nuorekas ja älykäs samaan aikaan. Kaikki sopii hitsin hyvin yhteen, niin meikki laseihin kuin kampaus meikkiin jne. Sanoisin, että jos meitsiä olisi joka kerta palvelemassa meikkiostoksilla tuon näkönen tytsy, niin kyllä meinisi tavara kaupaksi. Ehkäpä Sokoksen kannattaisi harkita sun palkkaamista, eikä millään "karkkirahalla" ;)

  Vastaa

  0
  1. Piti vähän aikaa miettiä että pitäisikö tämä kommentti tulkita kettuiluna vai aidon positiivisena palautteena, ja päädyin sitten jälkimmäiseen vaikka en edelleenkään ole ihan satavarma...! ^_^

   Vastaa

   0
  2. Apua! Nyt mä olen taas ihan pihalla: Kirjotan itse viestejä jota en ymmärrä. Okei, mulla oli eilen kymmnentunnin työpäivä takana ja olen edelleen ihan tööt. Mutta ei, ei se siitä johdu. Eli siis: tuo viesti oli tarkotettu positiivistesti. Piste.

   Vastaa

   0
  3. Eli siis: tuo viesti oli tarkotettu positiivistesti. Piste.

   Hyvä juttu :)

   Vastaa

   0
 11. eihän tuollaiseen kampaukseen mene kuin maksimissaan se puoli tuntia, samalla hintaa se meillä irtoaisi :D kyllä niitä pikakampauksia tehdään jos niitä pyydetään :)

  lasit on aivan super upeet!

  Vastaa

  0
  1. eihän tuollaiseen kampaukseen mene kuin maksimissaan se puoli tuntia, samalla hintaa se meillä irtoaisi :D

   Jaa mitäs kampaamoa sinä edustat? :D

   Ei kaikkialla kuitenkaan tehdä pikakampauksia, se on kysytty ja toteen todettu. On kampaamoja, joissa minulle on sanottu, että hinnaston "kampaus lyhyet hiukset / kampaus pitkät hiukset" tai "föönaus" on ainoat vaihtoehdot mitä heiltä irtoaa, ja jos minulla on pitkät hiukset ja haluan niihin minkäänlaisen väkerryksen niin se veloitetaan pitkien hiusten kampauksen mukaan = yleensä alkaen 70 euroa. Moni kampaamo ei erittele arki- tai juhlakampausta, vaan kun eteen pamahtaa asiakas jolla on pitkät hiukset, kampaukseen varataan se tunti ja siitä veloitetaan tämän ajan verran, vaikka asiakas toivoisi vain viidentoista minuutin nopeaa tupeerausta. Harmi. :/

   Vastaa

   0
  2. en nyt halua työpaikkaani täällä kertoa julkisesti :D en sitten tiedä muiden käytännöstä, mutta meillä ainakin menee ajankäytön mukaan. ja itse ainakin teen niin, että vaikka aikaa olisi varattu tunti mutta kampaukseen menee vain puoli tuntia niin tottakai velotan sen puolentunnin mukaan :) on tullut tehtyä rentoja kiharoita kyllä ihan halvemmalla kuin kunnon juhlakampausta. kyllähän se nyt järjelläkin ajateltuna on aika tyhmää maksaa kunnon nutturasta saman verran kun pikakampausponnarista tai esimerkiksi kiharoista

   Vastaa

   0
 12. Joo ,noista arskapuutereista voisit sanasen sanoa. Näyttävät ainakin erittäin kiinnostavilta ,tollaset kuvioinnit iskee meikäläiseen.

  Vastaa

  0
 13. 27 euroa ponnarista? Okei... Minä teen jotain tuon kaltaista itselleni joka aamu, ihan ilmaiseksi!

  Vastaa

  0
  1. Heh, no mä en ainakaan saisi mitään noin ryhdikästä aikaiseksi omaan tukkaani! Eihän se kivaa ole olla näin kädetön, mutta kaikki ei vaan osaa, hei. Jotkut hiuslaadutkin vaan ovat niin penteleen vaikeita käsitellä, etteivät ne varsinkaan omaa takaraivoa räpeltäessä ihan toiveiden mukaan mene. Kyllä siitä pienen hinnan voisi maksaa ennen tapahtumaa...

   Vastaa

   0
 14. Hei.
  Tämä on nyt ihan asian vierestä, mutta onko sinulla kokemusta kookosöljyn käytöstä ihon hoidossa? Ihan vartalon öljyämisestä, meikin putsaukseen...

  Vastaa

  0
  1. Tämä on nyt ihan asian vierestä, mutta onko sinulla kokemusta kookosöljyn käytöstä ihon hoidossa?

   Olen kyllä kokeillut, vaikka öljyt eivät minun ihotyypilleni olekaan se ihanteellisin vaihtoehto (tai ylipäänsä ihofiilikseltään minua miellyttävin). Siinähän tuo toimi niinkuin mikä tahansa muu kosteuttava tuote :) Ihoni ei reagoinut mitenkään, tosin ei se juuri reagoi mihinkään tuotteeseen negatiivisesti. Olen siitä onnekkaassa asemassa että ihoni on niin normaali että sille sopii melkein mikä vain. Mieluusti sitä tietysti haluaa että tuote kuitenkin imeytyy, ja kun iholtani ei rasvoja juuri puutu, eivät rasvaiset tuotteet siihen helposti imeydy. Pakkaskaudella varmaan voisi kookosöljykin imeytyä.

   Meikkiä en ole kookosöljyllä putsannut, muuten kuin joskus itsepintaisia silmänrajauksia. Ne lähtevät öljyllä kuin öljyllä.

   Vastaa

   0
 15. Eli nähtävästi hiukset voi vaalentaa "oikeasti" vaikka onkin käytellyt schwarzkopfin vaalennussuihketta! :) Jee, mä oon vaalennellu kans sillä suihkeella omaa väriä, ja harmitellut että ei voi laittaa "kunnon vaaleaa" enää kun paketissa lukee ettei saa laittaa muita vaalennuskäsittelyitä päälle. Mulla hiukset 2-3 kertaan suihkeella käsiteltyä (kun tietty vaalennan aina vaan juurikasvua niin monta kertaa kun tarpeen on) että ehkä nääkin vois kestää kampaamovaalennuksenkin kun sullakin kesti! :)

  Vastaa

  0
  1. Eli nähtävästi hiukset voi vaalentaa “oikeasti” vaikka onkin käytellyt schwarzkopfin vaalennussuihketta! :)

   Toki toki :) Olen vaalentanut niitä muilla väreillä 3-4 kertaa Blonde Sprayn käytön aloitettuani ilman mitään ongelmaa.

   Vastaa

   0
 16. Olet kyllä upea! Kampaus, lasit ja meikki ovat juuri täydelliset yhdessä.

  Vastaa

  0
 17. Todella kaunis look, kaikki mätsää, sun hiukset, lasit, meikki ja asu. Olet erittäin näyttävä mutta samalla helposti lähestyttävän näköinen.

  Vastaa

  0
 18. Pakko tulla tänne "relevanttiin" postaukseen kommentoimaan: KIITOS Naps-vinkistä! ^_^

  Mulla oli eilen vähän hienompaa juhlavarustusta vaatineet 20-lukuteemaiset pikkujoulut, ja vaikka asun suunnittelu meni äidin ja UFF:in valikoiman suosiollisella avustuksella putkeen ja meikkikin oli sen verran simppeli että jopa minä onnistuin, olin tukan suhteen ihan hukassa. Mulla tätä pituutta ja massaa on vaikka naapureille jakaa, mutta omat kädentaidot hiustenlaiton suhteen rajoittuvat kategorioihin: nuttura, ponnari, letti ja ranskanletti...

  Noh, kun mies sitten heitti, että hän kyllä maksaa kampaajan jos haluan käydä tukan laittamassa, emmin ensin itse tarjousta ihan vain siksi, että mua suoraan sanoen hermostuttaa ajatus siitä että kiertelisin kaupungeilla kyselemässä, kuka taikoisi järkevällä summalla mun kuontalosta salonkikelpoisen - kunnes muistin, että hei! Sannihan oli käynyt laittamassa sen "kuohkuponnarin" kesällä! :D

  Varasin sitten ajan Napsiin, ja voi hittolainen... melkein liikutuin kyyneliin lopputuloksesta. I'm not even kidding. :) Mun kampaaja tajusi heti mitä haluan, ymmärsi ihan täydellisesti mun hiuslaadun päälle, ja kehitteli sellaisia virityksiä mitä ei ikimaailmassa olisi pälkähtänyt omaan mieleen! Huvittaa ihan jälkeenpäin, että melkein tuli lähdettyä iltamiin ajatuksella "no jos laittais vaikka poikittain menevän ranskanletin niin olis vähän eri kuin normaalisti." :D

  Mä en osaa ilmaista tiiviisti, tämä on niin tätä... pointti oli kuitenkin, että tuhannet ruusut Napsille ja toiset myös sinulle tästä vihjeestä. Olen asunut tässä kaupungissa pian 6 vuotta, ja vältellyt kampaamoita kotikaupunkini luottokampaajan jäätyä parinsadan kilometrin taakse. Tällä kutrimäärällä hinnat ovat yleensä sen verran suolaiset ihan perussaksimiselle, puhumattakaan värjäyksistä ym., että aika painavat syyt pitää olla että astun salongin ovesta sisään. Mutta nyt! Nyt taisi löytyä The One. :)

  Vastaa

  0
  1. Oi että, aivan mahtavaa! :) Ihana kuulla, Meu! :)

   (Ja pahoittelut muuten että kommenttisi julkaistuu näin myöhässä, mutta kommenttilaatikko takkusi eilen sen verran pahasti että sain joulukalenteriluukun kommenteista valtaosankin julkaistua vasta puolenyön paikkeilla. Tässä on nyt ollut viime viikkoina ihan älyttömän paljon ongelmia blogipohjan kanssa :/)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)