31.03.2014

Dermablend-lukijameikkaukset, osa 2

Tänään vuorossa toinen osa Dermablend-meikkaussessiosta. Malleina lukijani Ella, Iina ja Annamaria. Jos osa 1 jäi välistä, sen voi käydä kurkkaamassa täällä.

Olen mukana Indiedaysin Vichy Dermablend -kampanjassa, ja on ollut tosi kiinnostavaa päästä testailemaan näitä jo pienen kulttistatuksen saaneita meikkituotteita jotka vihdoin rantautuivat Ameriikasta Suomeenkin.

Luulen, että olette kuulleet sarjasta jo niin paljon kevään aikana ettei enää liene tarpeen käydä läpi samoja juttuja tuotteiden ominaisuuksista. Mutta kerran vielä pähkinänkuoressa: kyseessä on neljästä meikkipohjatuotteesta ja kiinnittävästä irtopuuterista koostuva apteekkisarja ihovirheiden peittoon. Tuotteet ovat hajusteettomia ja dermatologisesti testattuja.

Dermablend_tuotteet_peittavyysasteet

Kerroin aiemmin ihastuneeni Body Corrective -vartalomeikkivoiteen kestoon ja koostumukseen tummien silmänympärysten peitossa ja silmämeikin pohjustuksessa (kyseessä on vedenkestävä koostumus eli tarttuu ja pysyy todellakin erittäin hyvin), mutta Vichyltä sanottiin ettei Body Correctiven käyttöä suositella kasvoille ainakaan säännöllisesti. Jokainen toki saa käyttää tuotetta oman mieltymyksensä mukaisesti mutta halusin tuoda esiin Vichyn suosituksen.

Meikkasin Dermablendin meikkipohjilla kuusi lukijaani, joille kokeilin kaikkia sarjan eri tuotteita. Omaksi suosikikseni muodostui Fluid Corrective Foundation jonka nestemäisen koostumuksen koin itse miellyttävimpänä. Pidin myöskin sen peittotehoa erinomaisena. Osassa 2 kaikkien kolmen mallin iho on meikattu samalla tuotteella: Fluid Corrective -meikkivoiteen sävyllä 15 Opal.

Picture 004

Opal on sarjan vaalein sävy, mutta vaikka vaalea onkin, ei sovi ihan lumikki-ihoiselle. Moni on kokenut Opalin olevan ihollaan kellertävä, mutta esimerkiksi minun lämpimällä ihollani Opal taittaa enemmän harmaaseen eikä näytä yhtään keltaiselta.

Lukijameikkausten perusteella koin, että Opal mukautuu lopulta yllättävän hyvin erilaisiin pohjasävyihin. Kuvat puhukoot puolestaan. :)

Ella_makeover1_700px_txt

Ellan meikkaustulos kuuluu suosikeihini. Minusta ihosta tuli kerta kaikkiaan upea!

Ella_makeover1_700px

Aknealueen punoitus saatiin peittoon jo yhdellä kerroksella. Levitin meikkivoiteen ohuesti sivellintä käyttäen. Pohjakerroksen jälkeen lisäsin Fluid Correctivea peiteainesiveltimellä töpötellen  näppyjen ja selkeämmin punoittavien laikkujen päälle.

idElla_makeover1_700px

Iho jäi erittäin luonnollisen ja hehkuvan näköiseksi.

Iina_makeover1_700px_txt

Iinan iho on viileämpi kuin Ellan, mutta niin vain Opal sopi hänellekin. Iinan poskissa on aknearpia ja hänen ihonsa punoittaa kauttaaltaan hyvin herkästi.

(Jälkeen-kuva on hieman kalvakka, sillä tässä vaiheessa sessiota ilta oli jo pimentynyt ja kuva jouduttiin ottamaan pelkässä keinovalaistuksessa.)

Iina_makeover2_700px

Kuten Ellan kohdalla, myös Iinan ihon punoitus tasoittui yhdellä meikkivoidekerroksella. Fluid Correctiven kyky neutraloida punoitusta on mielestäni aivan hätkähdyttävän hyvä - Iinan iho oli tosiaankin kuin toinen yhden ohuen kerroksen jälkeen.

Lisäpeittoa vaativiin kohtiin levitin toisen kerroksen peiteainesiveltimellä.

Suosittelen Fluid Correctiven levitykseen sivellintä, sillä saa mielestäni ohuimman ja tasaisimman tuloksen. Kun vertasin tulosta siihen kun itse aloitin Dermablend-kokeilut sormin levittämällä, oli sivellin-jälki huomattavasti ohuempi ja luonnollisempi.

Annamaria_makeover1_700px_txt

Annamarian iholle tehtiin sama setti kuin Ellalle ja Iinalle; yksi kerros Fluid Correctivea ja näppyjen ja arpien paikallinen käsittely lisäkerroksella meikkivoidetta.

Annamaria_Makeover2_700px

Saatatte miettiä, miksi en käyttänyt näppyjen peittoon varsinaista peitepuikkoa, kun sellainenkin sarjaan kuuluu. Syy liittyy sävyyn. Corrective Stickin sävyt Opal, Nude ja Sand poikkeavat sarjan nestemäisen ja kompaktin meikkivoiteen sävyistä, vaikka ovat samannimiset. (Verrokkikuva löytyy tästä postauksesta.)

Corrective Stickit Opal ja Nude ovat sävysyvyydeltään (eli tummuudeltaan) samaa luokkaa, mutta Opal on persikkainen ja selvästi punertava kun taas Nude on kellertävä. Iinan, Ellan ja Annamarian iholla peiteaine olisi näppyjen päällä erottunut eri sävyisenä kohtana meikkipohjaa vasten.

Annamarialla on käsivarressaan palovamman jättämä arpi. Kokeilin peittää sen Body Corrective -vartalomeikkivoiteen sävyllä Light.

Dermablend_BodyCorrective_Annamaria

Tulos: arpi peittyi kyllä tehokkaasti - mutta reunat jäivät kellertäviksi. Vartalomeikkivoiteen vaalein sävy Light on kellertävämpi ja hitusen tummempi kuin kasvomeikkivoiteiden sävy Opal, sopii siis ihanteellisimmin lämpimälle iholle.

Vartalomeikkivoidetta ei tarvitse kiinnittää puuterilla. Levityksen jälkeen  tulee odottaa 10 minuuttia ennen pukeutumista, tänä aikana meikkivoide kuivuu ja kiinnittyy ihoon.

* * *

Nyt päästään sitten teitä mahdollisesti kiinnostavimpaan osuuteen, eli lukijakilpailuun! :) Alla on viisi video-tutorialia joissa havainnollistetaan eri tapoja käyttää Dermablend-meikkipohjia.

Kerro minulle, minkä videon vinkeistä on eniten hyötyä juuri sinun tilanteessasi. Millaiseen iho-ongelmaan juuri sinä kaipaisit Dermablend-ratkaisua?

Voittaja palkitaan hänen ongelmaansa liittyvällä Dermablend-tuotepaketilla jonka arvo on noin 80 euroa. Osallistumisaikaa on perjantaihin 4. huhtikuuta saakka. Laitathan kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi sille tarkoitetulle riville.

Punoituksen peittäminen (kompaktimeikkivoide)

Nopea kasvomeikki (kompaktimeikkivoide)

Vartalon värivirheiden ja aknen peitto (vartalomeikkivoide)

 Omat suosikkini:

Aknen peittäminen (nestemäinen meikkivoide)
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3Fxvzm-Pb8o?rel=0]

Tummien silmänalusten peittäminen (stick)
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XZjILhnFtf0?rel=0]

Lisätietoa Dermablend-sarjasta saat täältä.

373 comments on “Dermablend-lukijameikkaukset, osa 2”

  1. Hyvä postaus taas kerran!

    Videoista ehottomasti viimeinen, eli 'Tummien silmänalusten peittäminen' on itselle hyödyllisin. Olen aina kärsinyt tosi tummista silmänalusista vaikkakin olisin nukkunut hyvin yms. En ole löytänyt vielä yhtään tarpeeksi hyvää/peittävää peitevoidetta avuksi, mutta toivottavasti tämä olisi sellainen! Helpottais tosi paljon, kun ei tarvitsisi laittaa montaa kerrosta erilaisia peitevoiteita jolloin lopputuloksesta ei kyllä tule luonnollinen ja joskus jopa tummuus jotenki tuntuu korostuvan entisestään.

    Vastaa

    0
  2. Hankala sanoa mitään konkreettista vinkkiä... Harvemmin käytän peitevoidetta tummien silmänalusten peittoon, joten sanon sen! Minulla on ollut tapana peittää tummuutta kahdella kerroksella meikkivoidetta :)

    Vastaa

    0
  3. Colour me - Juulian video on kuin mulle tehty, ihon pinta punoittaa mutta muuten ei ole pahemmin korjattavaa. Kauhulla tosin odotan taas kesän aiheuttamia maksaläiskiä huulen reunassa ja otsassa (nuo huulen päälle tulevat tummentumat olivat muuten syy miksi googlettamalla löysin tänne blogiin vuosia sitten! :) ), pitäisi muistaa käyttää aktiivisesti viime kesän apteekkilöytöä, Favoran spf 50 -kasvopuikkoja...

    Vastaa

    0
  4. Minulla on erittäin paha ruusufinni ja kasvoni ovat arpeutuneet myös aknen vuoksi, ihoni on myös pintakuiva. Olen vuosia yrittänyt etsiä sopivaa tuotetta kasvoilleni ja tavalliset meikkivoiteet eivät ole olleet hyviä, koska pysyvyys on ollut huonoa.
    Ruusufinniin ei ole parannusta, ja olenkin tässä hätää kärsimässä sillä menen naimisiin muutaman kuukauden päästä ja haluaisin kuitenkin näyttää kauniilta hääpäivänä enkä ole löytänyt sellaista meikkivoidetta joka olisi samalla luonnollinen ja kevyt, mutta peittävä. Lähtisin siis korjaamaan ihoni tilannetta punoitusta peittävällä ja ihon virheitä tasoittavilla tuotteilla.

    Vastaa

    0
  5. Ehdottomasti kaipaisin apua aknen peittämiseen. Neljä vuotta sitten syömäni rankka roacuttan kuuri sai ihostani säteilevän ja tasaisen, mutta aikansa kutakin. Nyt toinen poskeni punoittaa jatkuvasti ja puskee uusia näppyjä pintaan... :/ Uutta kuuria en missään nimessä haluaisi enää syödä,joten tällaisesta olisi epäilemättä suuri apu :)

    Vastaa

    0
  6. Itselläni on nyt aikuisiällä alkanut tulla paljon näppylöitä (ja arpia niistä) varsinkin leuan ympäristöön ja niiden peittämiseen tarvitsisin hyvät tuotteet. Eli aknen peittämiseen liittyvä video on mun valinta! :)

    Vastaa

    0
  7. Ehdottomasti tummien silmänalusten peittäminen, ei ole tähän mennessä vielä löytynyt tuotetta joka nämä säkit peittäisi, mutta tämä kuulostaa kyllä lupaavalta! :)

    Vastaa

    0
  8. Ihossani ei kummempia ongelmia ole, joten se kaipaa vain hieman kevyttä peittoa ja sävyn tasoitusta. Sen takia koin nopean kasvomeikin ohjeet hyödyllisimmiksi.

    Vastaa

    0
  9. Kasvoni punoittavat kauttaaltaan jokseenkin häiritsevästi, joten koin tuon punoituksen peittämis- tutorialin eniten hyödyllisenä :)
    Hyvänä kakkosena tulee tuo tummien silmänalusten peittäminen.

    Vastaa

    0
  10. Vaikuttaa uskomattomalta :) Itselleni kuulosti hyödyllisimmältä tuo nopea kasvomeikki ja nyt arvonkin että uskallanko vaihtaa niin ihanat LilyLolot Dermablendiin! Aamuisin kun tuo nopeus on valttia, vaikkakaan ei mineraalien kanssa touhutessakaan aikaa tuhottomasti mene. Ihana blogi sinulla!

    Vastaa

    0
  11. Minulle eniten hyötyä olisi tuosta tummien silmänalusten peittämisestä. Olen kokeillut vaikka mitä tuotteita silmänalusille mutta aina silmänalusista tulee joko liian voimakkasti meikatun näköiset tai sitten tummat silmänaluset paistavat läpi. Nukun kuitenkin öisin riittävästi ja hyvin, silti silmänaluset näyttävät siltä kuin en olisi pariin viikkoon nukkunut ollenkaan.

    Vastaa

    0
  12. Aknen peittämiseen liittyvästä videosta oli eniten hyötyä omassa tilanteessani.

    Vastaa

    0
  13. Mulla on klassinen couperosa-iho, joka punoittaa. Nenänpielissä näkyy välillä katkeilleita hiussuonia. Olen käyttänyt sävyn neutralointiin vihertäviä mineraalicorrectereita, mutta dermablend on nyt alkanut kiinnostaa. Eli punoituksen peittäminen oli minulle hyödyllisin video.

    Vastaa

    0
  14. Vaikeasta aknesta kärsineenä arpien ja punoituksen peittoon hyödyllisimmät! Tietenkin tummat silmänaluset ovan niin ikään välillä aina ongelmana.

    Kiitoksia hyvästä jutusta! Kivaa lukea ja nähdä tuloksia muiltakin kuin vaan bloggaajilta

    Vastaa

    0
  15. Nopean meikin video oli hyvä koska tykkään käyttää meikkipuutereita. Kuitenkin tarkempaan meikkaukseen esim. Juhliin tuo akneihon meikkausvideo on hyvä :)

    Vastaa

    0
  16. tummien silmänalusteen peittämiseen oli hyviä vinkkejä. ihossani on epätasaisuuksia ja tasaiseksi meikkaamainen on hankalaa, siihen olisi kiva saada vinkkejä :)

    Vastaa

    0
  17. Selvensivätkö nuo Vichyltä, miksi Body Corrective ei sovi kasvoille vakikäyttöön? Joku tietty ainesosa?

    Itse kokisin aknen peittämisen tärkeimmäksi itselläni. ;)

    Vastaa

    0
    1. Sanoivat vain, että koska kasvojen iho on ohuempi ja erilainen kuin vartalon ihon, on kroppa- ja kasvomeikkivoiteissa erilaiset koostumukset ja kroppameikkivoiteen koostumus ei ole ihanteellisin kasvoille. Eivät kuitenkaan sen yksityiskohtaisemmin avanneet mitä "pahaa" kroppameikkivoiteen koostumus sitten kasvoille voisi tehdä.

      Vastaa

      0
  18. Punoituksen peittäminen olisi minulle ehkä hyödyllisin couperosan vuoksi,tosin tummat silmänalusetkin löytyy... Näitä pitää kyllä ehdottomasti päästä kokeilemaan =)

    Vastaa

    0
  19. Oma valintani on aknen peittämistä käsittelevä video. Ihoni on samaan aikaan kuiva sekä akneileva, joten olisi tosi kiva saada tuo tuotepaketti kokeiluun ja katsoa, onko siitä tämän ihon peitoksi!

    Vastaa

    0
  20. Videoista hyödyllisin itselleni on tummien silmänalusten peittäminen. Kasvojen iho on (satunnaisia näppylöitä lukuunottamatta) hyvässä kunnossa, mutta sukuvikana saadut tummat silmänaluset kaipaavat peittoa etten näyttäisi aina niin kovin väsyneeltä.

    Vastaa

    0
  21. Kasvojeni ihossa vaikka mitä aknen jättämiä arpia ja ajoittain itse aknekin nostaa päätään, joten itselleni kyllä aknen peittämistä käsittelevä video on kaikkein hyödyllisin. Dermablend vaikuttaa tuotteelta jolla saisin vihdoin sen posliini-ihon (tai edes voisin päästä sitä lähelle), joita aina muissa kaupungillakin ihastelen :)

    Vastaa

    0
  22. Nestemäisellä meikkivoiteella aknen ja näppyarpien peittäminen. Itselläni on kasvoissa jonkin verran näppyjen jättämiä arpia, vaikka pahin finneily onkin jo pidemmän aikaa ollut kurissa e-pillereillä.

    Vastaa

    0
  23. Mulle on eniten hyötyä tosta aknen peittämis videosta, sillä naama kukkii vähän turhanki innokkaasti..

    Vastaa

    0
  24. Olen positiivisesti yllättynyt että akne arvet saa peittoon nestemäisellä voiteella,eikä välttämättä tarvitse käyttää voidemaista. Itselläni on juuri akne iho,joka tarvitsee kunnon peittävyyden. Olen kokeillut monien eri merkkien meikkivoitetia sun muita ja mikään ei ole peittänyt niin hyvin ettei naama olisi näyttänyt niin sanotusti "yli meikatulta"

    Vastaa

    0
  25. Punoituksen peittäminen (kompaktimeikkivoide)

    Pitkät sairaalareissut ja sairastaminen yleensä, sekä rajut lääkekuurit ovat saaneet ihoni aivan villiksi, näppylöitä tulee sinne tänne, ei ainoastaan vanhoille ongelma-alueille. Lisäksi ongelmaksi on tullut ihon paikoittainen punoitus. Vanhat luottotuotteeni eivät enää riitä peittämään epätasaista ihoa ja punoittavia alueita. Jos lähden aamulla kotoa kasvot meikattuina, ei mene montaakaan tuntia, kun kasvot ovat aivan punaläiskikkäät.

    Tarvitsisin siis kipeästi sellaisen meikkivoiteen, joka on paksu, peittävä, mutta luonnollinen.

    (Ja sitten kysyisin vielä, että mitä ihanaa huulipunaa/kiiltoa Annamarialla on kuvissa? Täydellinen sävy!)

    Vastaa

    0
    1. (Ja sitten kysyisin vielä, että mitä ihanaa huulipunaa/kiiltoa Annamarialla on kuvissa? Täydellinen sävy!)

      Huulipuna oli Annamarian oma, ehkä hän sattuu näkemään tämän kommentin ja pystyy vastaamaan itse :) Sävy oli kyllä ihastuttava ja sopi hänelle täydellisesti!

      Vastaa

      0
  26. Eka video, punoituksen peitto ja sinun suosikkisi aknen peittäminen olivat mielenkiintoisimmat videot! Haluan kovasti hakea omat dermablendini mutta katsotaan jos tätä kautta nappaa. :D

    Pelottaa vain että tämä kalkkilaivan kapteeni on yksinkertaisesti liian kalpea edes vaaleimmalle sävylle... Tähän mennessä en ole löytänyt YHTÄÄN meikkivoidetta joka ei olisi hieman liian tumma.

    Vastaa

    0
  27. Tummien silmänalusten peittäminen. Minulla on aknen jäljiltä kasvoissa arpia, mutta olen oppinut peittämään ne ja elämään niiden kanssa. Tummat silmanaluset taas, en saa niitä siististi peitettyä ilman pakkelimaista lopputulosta. Täytää kokeilla, jos Dermablen olisi viimeinkin se kauan kaivattu, toimiva tuote :)

    Vastaa

    0
  28. Paras oli aknen peittämiseen liittyvä video. Toisellapuolella kasvoja nimittäin täytyy tehdä "tehopeitto", että saisi kasvot tasaisen näköiseksi. Tosin kaikista videoista oli hyötyä, mutta omaan naamaan tuo "akne" juttu on paras!

    Vastaa

    0
  29. Punoituksen ja arpien peittämiseen olisi kiva kokeilla tuotetta. Myös videosta oli siihen eniten apua! Myös mustiin silmänalusiin oli kyllä apua.. ;)

    Vastaa

    0
  30. Vartalon värivirheiden peitto. Olisi ihanaa jos kesällä voisin meikata kroppani muutaman ruman arven piiloon, eikä niitä tarvisi yrittää peitellä vaatteilla.

    Vastaa

    0
  31. Mulle itselle oli hyödyllisiä nuo punoittavalle iholle tehty meikki ja samoin se akneiholle tarkoitettu. Kärsin itsekin jonkin asteisesta aknesta nii ois kiva kokeilla tätä sarjaa, että jos vaikka mullekkin kävis noin niinku noille kuvien naisille että olisin ihanan heleä naamainen tapaus ilman sen suurempaa pakkelimäärää! :) Ihanaa että tämmöisiä tuotteita on kehitetty. Kiitos hyvästä postauksesta :) !!

    Vastaa

    0
  32. No ehdottomasti arpien peittoon vartalovoide! Vooi kun voittaisin sen! En edes tiennyt että sellainen tuote on olemassa. Mulla on pahoja arpia vartalossa ja häpeän niitä :(

    Vastaa

    0
  33. Ehdottomasti punaisuuden peittoon samaistuin parhaiten. Naamano tuppaa punottamaan :(

    Vastaa

    0
  34. Itselläni tärkeintä olisi tummien silmänalusten peittäminen.

    Jos tuo vartalomeikkivoide jätetään nyt sitten ainakin pysyvässä käytössä pois laskuista, niin voisiko tuo pelkkä fluid meikkivoide toimia yksinään silmien alla vai lähteekö se luistelemaan päivän mittaan?

    Vastaa

    0
  35. Mulle noista videoista oli hyödyllisimpiä toi tummien silmänalusten peitto ja toi punaisuushomma. Suurin ongelmani on kuitenkin tummat silmänaluset niin sanon, että kaikkein eniten tarvitsen siihen apua :)

    Vastaa

    0
  36. Mulle hyödyllisin on ehkä tuo aknen peittämistä ohejeistava video. Olen onnekseni vihdoin (about kymmenen aknevuoden jälkeen)saanut hormonaalisen akneni rauhoittumaan lääkityksellä, mutta jäljellä on aika paljon arpea ja värivirhettä, joiden peittäminen vaatii vähän tuhdimpaa pohjaa.

    Vastaa

    0
  37. Punoituksen peittäminen, ehdottomasti. Kasvoni punoittavat helposti joka tilanteessa, jännittäessä, ulkoillessa tai vaikka ihan suihkun jälkeen. Jospa tästä olisi apua :)

    Vastaa

    0
  38. Tummien silmänalusten video oli hyödyllisin. Omat silmänaluseni ovat olleet tummat jo lapsuudesta asti, kiitos geenien. Vielä en ole löytänyt täydellistä peiteainetta, jonka kanssa voisin kerrankin näyttää "normaalilta" ainaisen väsyneen ilmeen sijaan.

    Vastaa

    0
  39. Aknen peittämiseen. Itselläni on akne ja tämän vuoksi arpia sekä näppyjä kasvoista löytyy. On ollut haastavaa saada ihon virheet piiloon niin, ettei naama näytä liian pakkeloidulta. Monet tuotteet eivät peitä tarpeeksi ja niitä joutuu kerrostamaan niin paljon, että lopputulos on kamala. Monia voiteita, stickejä jne. on tullut kokeiltua, tämä voisi olla seuraava kokeilu ja toivottavasti myös päivien pelastus!

    Vastaa

    0
  40. Punoituksen peittäminen, minulla on otsassa, kulmakarvojen välissä ihan vaalea mutta äh niin itsepintainen punoittava syntymämerkki, tuo kulmakarvojen välinen kohta on ainakin minulla sellainen missä ei tahdo pysyä mikään meikki ja se myös alkaa kiiltelemään ensimmäisenä, olisi mukavaa saada punoitus kerrankin piiloon.

    Vastaa

    0
  41. Nämä postauksen on niin mielenkiintoisia. Ihanaa, että ihmisillä on mahdollisuus saada meikin avulla peitettyä ihon "virheitä" ja näin saada itsetunto kohoamaan.

    Omat onglema-alueeni ovat selvästi äitiyden myötä tulleet tummat silmänaluset, jotka eivät tunnu peittyvän millään.

    Vastaa

    0
  42. Suurin ongelmani on hyvin herkästi punoittava ihoni, joten tuosta punoituksen peittämis videosta on eniten hyötyä. Olen saanut kuulla ongelmastani lähes koko elämäni ajan, olisi mahtavaa voittaa tämä palkinto. Uskon, että nämä tuotteet voisivat ratkaista asian. :)

    Vastaa

    0
  43. Punoituksen peittäminen. Se on selkeästi suurin ongelma ihossa tällä hetkellä. Toki kasvoista löytyy myös pieniä näppyjä ja maksaläiskiä/pigmenttimuutoksia, mutta tuon couperosamaisen punoituksen koen häiritsevimpänä.

    Vastaa

    0
  44. Ikävä kyllä hyödyllisin video mulle on tuo aknen peittäminen. 16 vuoden taistelun aikana on tullut kokeiltua jos minkälaista tuotetta, mutta nää vaikuttaa kyllä lupaavilta, olis kiinnostavaa kokeilla saisko näistä avun!

    Vastaa

    0
  45. Tummien silmänalusten peittäminen! Voiku toimiskin noin! Ja voiku pääsis koittamaan :)
    Hyviltä tuotteilta vaikuttaa, ongelmana kun on aika monta eri juttua, niin noissa vois olla vastaus jopa niihin kaikkiin :)

    Vastaa

    0
  46. Omalta kannaltani hyvödyllisin taitaa olla ensimmäinen video, punoituksen peittäminen, sillä myös itselläni on videon tytön tapaan hyvin vaalea, punoitukseen ja ajoittain kuivuuteenkin taipuvainen iho. Epäpuhtauksia ei nykyään ole enää paljoakaan, mutta satunnaisesti kyllä niitäkin. Myös ihohuokoset ovat melko suuret ja näkyvät ja ihon väri tuntuu aina epätasaiselta, eli ei todellakaan mitään sinnepäinkään kuin taannoin esittelmäsi ystäväsi Annan iho :D mutta ehkä tämän tuotteen avulla pystyisin edes feikkaamaan sen :3

    Vastaa

    0
  47. itselläni on tummat silmänaluset, sillä nukun yleensä todella huonosti (ja no vaikka nukkuisin hyvin niin silti tummuutta näkyy). en ole löytänyt oikein hyvää tapaa, millä saisin tummuutta piloon, tämä vaikuttaisi ihan kelpo tuotteelta!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat