16.09.2013

Vinkki: Tosi Hyvä Huulikiilto vol.2

Hehheh, huulikiilto lomatunnelmissa... (Onpas kömpelöitä nuo kuvat mutta mukana oleva putki ei ole omiaan tuotekuvaukseen... Terveisin kuvaperfektionisti. :p)

Mun on pitänyt jo about puolitoista vuotta tehdä juttua huulikiiltojen eri koostumuksista, ja Estee Lauderin Pure Color Glossin oli tarkoitus olla siellä edustamassa sitä Unelmakoostumusta. No, koska tuohon juttuun voi mennä vielä toisetkin puolitoista vuotta itseni tuntien, ja mielelläni kuitenkin teille Lauderin tosihyvästä huulikiillosta vinkkaisin, niin eiköhän laiteta Lauder ulos ihan yksinään. :D

Jo silläkin ansiolla, että kuvissa esiintyvä Pure Color Gloss Honeyflower on ainoa huulimeikki, joka pääsi mukaan matkalle. Se muuten unohtui siitä postauksesta jossa esittelin matkakosmetiikkani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otsikon "vol 2" viittaa siihen, että minun numero 1 huulikiiltoni on tietenkin Dermaglow'n Instant Lip Gloss Plumper (jota sain kesällä lempisävyssäni uuden kappaleen kiitos lukijani <3 <3)

Mutta Dermaglow'n kannoilla ja sijalla kaksi on tiukasti Estee Lauderin Pure Color Gloss. Pure Color -huulikiillolla ja Dermaglow-kiillolla on yhteistä se, että kummatkin tuntuvat huulilla erittäin miellyttäviltä ja huulirasvamaisilta. Jopa sen verran, että käytän kumpaakin välillä huulirasvan asemasta jos huulet tuntuvat kuivilta ja Blistex-purkki on jossain teillä tietämättömillä. Mietipä laittavasi vaikka jotain Lancômen Juicy-tuubia kuiville huulille... ei toimi. Huulet tulevat toki kiiltävän tahmeiksi, mutta tuote ei ole tarpeeksi rasvainen ravitsemaan huulia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kun nyt sopivasti puhuttiin tahmeudesta, niin päästään seuraavaan kohtaan mikä tekee Lauderin Pure Color Glossista niin hyvän. Se ei ole juuri lainkaan tahmea. Toki, kaikissa huulikiilloissa on oltava jonkun verran tahmeutta että ne pysyvät huulilla 10 minuuttia pidempään, mutta kiiltojen tahmeuksissa on huomattavia eroja. Toiset ovat koostumukseltaan voidemaisia, toiset kuin nestemäistä lakkaa ja kolmannet paksua tahmaa johon kärpänenkin varmaan tarttuisi jos lentäisi huuliin.

Pure Color Gloss on jossain voidemaisen ja rasvaisen välimaastossa. Sen tahma-aste on erittäin mieto, minkä vuoksi se ei myöskään pysy yhtä pitkään kuin esimerkiksi Dermaglow.  Mutta pysyy tarpeeksi pitkään mun standardeissa. ;) Tuote ei tunnu huulillani lainkaan meikiltä, ja siksi se on huulikiiltoparhautta.

idEstee-Lauder-Pure-Color-Gloss

Olen kuullut monien muidenkin ylistävän Pure Color -kiiltoja, mutta yksi asiaa jakaa mielipiteitä - sen tuoksu. Pure Color Glosseissa on suhteellisen voimakas ja hyvin tunnistettava viikunamainen tuoksu. Toiset eivät voi sietää sitä. Toiset tykkäävät. Ja jotkut, kuten minä, suhtautuvat siihen neutraalisti. Olen haistanut paremmankin tuoksuisia huulituotteita, mutta minulle tuo viikunatuoksu on lopulta aika yhdentekevä.

Onko joku muukin ihastunut Pure Color Glosseihin?

P.S. Unohdin mainita vielä yhden itselleni erittäin tärkeän ominaisuuden huulikiillossa - vaahtomuoviapplikaattori. Pure Color Glosseissa on sellainen. Nämä ovat makuasioita, mutta itse en voi sietää siveltimellistä kiiltoapplikaattoria; se annostelee aivan liikaa tuotetta. Vaikka löytäisin täydellisen sävyisen huulikiillon se jää hyllyyn jos applikaattori on siveltimen muodossa.

13 comments on “Vinkki: Tosi Hyvä Huulikiilto vol.2”

 1. Mulla taitaa olla joku kiilto, tais olla vielä viime syksynä ostettu. Kaipa tykkäsin mutten ihan kybällä kun en sen olemassa oloa muistanut ko nyt (:

  Vastaa

  0
 2. Mä en lämmennyt tälle kiiltolaadulle. Liian pigmenttinen ja siten huulipunamainen makuuni. Haluan huulikiillon olevan vähän läpikuultavampi.

  Vastaa

  0
  1. Riippuu varmaan sävystäkin miten pigmenttinen se on...? Minun Honeyflower esimerkiksi on täysin läpikuultava, ja olen käyttänyt Lauderilta muitakin ihan mehumaisia, transparentteja kiiltoja.

   Vastaa

   0
 3. Kuulostaapa hyvälle. Pitää varmaan käydä joku pv katsomassa tuota kiiltoa. :) Oon juuri jotain tuollaista etsinyt.

  Vastaa

  0
 4. Ostin kesällä Dior Addict -kiillon,662. Se oli ihan kiva, mutta laatu ei vastannut odotuksia. Minusta esimerkiksi Lumenen kiillot ovat yhtä hyviä. Onko Lauder Dioria parempi? Onko sinulla kokemusta?

  Vastaa

  0
  1. Minusta Dior Addict on meikkimäisemmän tuntuinen kuin Lauder Pure Color Gloss. Lisäksi en tykkää kun Addictissa on sivellin eikä vaahtomuoviapplikaattori, itse en voi sietää sivelliapplikaattoria huulikiilloissa. Tulee liikaa tavaraa :D

   Vastaa

   0
 5. Hehheh, noista huulikiiltojen koostumusten kuvailusta tuli mieleen muisto, joka on pakko jakaa. Liki kymmenen vuotta sitten olin keväisenä iltana lähdössä johonkin opiskelijapippaloihin pyöräilemällä, huulilla tietenkin jotain supertahmaista lumenen huulikiiltoa. Pienen hetken ehdin miettiä, että onkohan järkeä laittaa kiiltoa ennen lähtöä, mutta turhamaisuus vei voiton. Matkalla tietenkin törmäsin johonkin pikkukärpäsparveen, ja ennenkuin ehdin reagoida mitenkään, huulet oli täynnä pieniä mustia kärpäsiä. Koitin olla liikutamatta huulia, etten liiskaisi kärpäsiä huulten väliin, ja samalla huutaa kaverille, että pysähdy! Tietenkään mukana ei ollut peiliä tai nenäliinaa tms paperia... Muistaakseni tilanteen pelasti kaveri, joka nyppi kärpäset irti, ja huulikiilto sai olla loppuillan rauhassa laukun pohjalla... ehkä tässä muistossa piilee syy, miksi en kauheasti huulikiiltoja enää käytä. :)

  Vastaa

  0
  1. Aaahhahhaaa..! ^_^ Eikä, uskomatonta että jollekin oikeasti on käynyt tuollainen kärpäsepisodi...! ^_^

   Vastaa

   0
 6. Hauska yhteensattuma, sain nimittäin juuri viimein hankittua tuon saman kiillon tuossa sävyssä. Tuo kiilto on nimittäin blogissasi esitellyistä tuotteista se, joka on jäänyt minulle parhaiten mieleen. Minäkin tykkään siitä kovasti, joten kiitos tästäkin suosituksesta!

  Vastaa

  0
  1. Oi, mukava kuulla! :) Honeyflower on kyllä aivan mahtava arkisävy, tuo sopivasti "tervettä sävyä" huuliin (omani ovat luonnostaan tosi kalpeat) mutta on kuitenkin hillitty ja läpikuultava.

   Vastaa

   0
 7. Suosikkikiiltoni! LilyLolokin on kiva, mutta tykkään Color Glossista vielä paljon enemmän. Yleensä minulla on sitä aina jemmassa. Tykkään nimenomaan vaaleasta / nudesta, jonka nimeä en muista. Tällä hetkellä kiiltoa ei ole, kun tiputin sen lattialle ja korkki irtosi niin, ettei sitä enää saanut takaisin :( Mutta pitää taas kevätpuolella shoppailla.. Nyt mennään huulipunilla :)

  Vastaa

  0
 8. heh, kiitos itsellesi kaikista hyvistä kosmetiikavinkeistä, joita oon vuosien varrella saanut ^_^

  t. se dermaglown postittaja

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)