28.04.2013

Uusi hiustuotesarja Kicksiin

Kicks-ketjun "talon sarja" täydentyi talven aikana omalla hiustuotesarjalla, ja Ruåtsista saakka lähettivät mulle näitä testiin. :)

Kicks_hiustuotteet

Sarjan graafinen ilme on mielestäni varsin onnistunut, ja tuoksumaailmaan on selvästi haluttu hakea vähän "tigiä". Etenkin tuuheuttava hoitis-shampoo-parivaljakko tuoksuu aivan syötävän hyvälle.

Pesupuolella on kolme linjaa; Lasting Colour, Volumizing ja Repairing. Normaaleille hiuksille ei siis ole lainkaan omia tuotteita, tai varmaankin on ajateltu että Volumizing sopii kaikille hiustyypeille. Lasting Colour- ja Repairing -linjoja on täydennetty hoitonaamioilla, ja Repairing-perheeseen kuuluu vielä hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

Huom! Kicks-sarjan tehohoidot eivät muuten ole parhaimmillaan yksin käytettynä vaan vaativat peräänsä vielä tavallisen eli ns. pikahoitoaineen sulkemaan hiussuomuja. Pulloissa itsessään ei (ihme kyllä) tätä tietoa lue, mutta markkinointimateriaalissa kyllä. Ja tuntui pitävän paikkansa; ainakin Lasting Colour Treatment jätti hiukset aikamoisen karhean tuntuisiksi.

(Eikö muuten ole jännä? En usko kovinkaan monen hiusnaamioiden käyttäjän laittavan tehohoidon lisäksi vielä "tavallista" hoitoainetta. Ammattilaisilta olen kuullut että itse asiassa monetkin tehohoidot vaativat peräänsä vielä sulkevan hoitiksen, mutta itse en kyllä ole jaksanut tuollaista systeemiä noudattaa....)

Muotoilupuolella on jos jonkinlaista "tököttiä" suolavesisuihkeesta erilaisiin lämmöltä suojaaviin ja tuuhentaviin tuotteisiin. Mukana myös perinteiset mattavahat, kuituvoiteet ja hiuskiinteet. Kuivashampoitakin löytyy peräti kolmea erilaista; peruspuhdistava, tanakammin muotoileva ja vielä omansa tummille hiuksille.

Kicks_hiustuotteet2

Kokemuksia:

Volumizing-shampoo: miellyttävä, helmiäisgeelimäinen koostumus, sopivan viskoosi, tigimäinen mango-persikka-vanilja-tuoksu. Pesee kiitettävästi, ei tee liian narskuvaksi tai jätä tyveä takkuiseksi. Hyvä perusshampoo, tuntuu hoitavammalta kuin volyymishampoot yleensä.

Volumizing-hoitis: tuoksu syötävän herkullinen, koostumus perusemulsiomainen. Tyypillinen volyymihoitoaineen kevyt hoitavuus, tehot liian vähäiset minun hiuslaadulleni ja hiukset jäävät sähköisiksi.

Dry Shampoo Styling: erittäin stydiä kamaa, nimeäisin tämän mieluummin muotoilupuuteriksi. Tyvi kohoaa mahtavasti ja muotoiluefekti on huomattavasti voimakkaampi kuin esimerkiksi Klippoteketissa. Veikkaan, että Kicksin kuivashampoossa on suurempi pitoisuus silikaa. Silika on juuri se ainesosa, joka tuo tuotteeseen tehokkaimman muotoilevan ominaisuuden, se on erinomainen tyven kohottaja ja hiuksen pinnan karhentaja & mattaaja, mutta jättää hiuksiin epämiellyttävän jauhoisen "tahmeuden" tunteen. Siroteltavien hiuspuutereiden käyttäjille fiilis on varmasti tuttuakin tutumpi. Osa näistä puutereista on todella vaikea saada hiuksista irti yhdellä pesulla, ja näin on myös Kicksin hiuspuuterin kohdalla. Parhaimmillaan vaati kolme pesua että puuterin tuntu katosi hiuspohjasta.

26 comments on “Uusi hiustuotesarja Kicksiin”

  1. Shampoot ja hoitikset on 8,90, naamiot taitaa olla 10,90 jos en ihan väärin muista, ja muotoilutuotteet kympin molemmin puolin. Kuivashampoo oli kai alle kympin... (Pahoittelut kun en laittanut hintatietoja jo itse postaukseen. Nyt en pääse käsiksi Kicksin lähettämään markkinointimatskuun moneen viikkoon kun olen taas toisella kämpälläni :P)

   Vastaa

   0
 1. Nuo pakkaukset ovat itsestänikin tosi onnistuneet! Pitää varmaan itsekin kokeilla tuotteita jossain vaiheessa. :)

  Vastaa

  0
  1. Joo, kivan yksinkertaiset ja tyylikkäät! Tykkään tuosta fontista, hyvä valinta Kicksiltä (samaa fonttia käytetään muuten ketjun kaikessa promomateriaalissa :))

   Vastaa

   0
 2. Itse ostin kicksin suolasuihketta ja hiuslakkaa , suihkeesta en osaa sanoa mutta hiuslakka oli omille hiuksille ainakin aikamoista tököttiä ,vaikka otin sitä ei-niin-vahvaa :/

  Vastaa

  0
 3. Oon tykännyt ostamistani Kicksin hiustenhoitominiputeleista, Hoitsikka ainakin on repairing-sarjaa ja hiuksiin jätettävä seerumi on myös hyvää! Tuoksut ja lookki ihania. Toivottavasti saat myös sitten joskus testiin Kicksin reilun kaupan uutuusjuttuja :)

  Vastaa

  0
  1. Toivottavasti saat myös sitten joskus testiin Kicksin reilun kaupan uutuusjuttuja :)

   Joo, tuo oli kyllä kiinnostava lanseeraus heiltä! :)

   Vastaa

   0
 4. Onpa kyllä nättejä! Tiedätkö paljonko noiden hintahaarukka suunnilleen on? :) ja suolavesisuihke kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mistä ihmeestä tuotteessa on oikein kysymys? :o

  Vastaa

  0
  1. Tiedätkö paljonko noiden hintahaarukka suunnilleen on?

   Kympin molemmin puolin. Shampoot ja hoitoaineet 8,90, se taitaa olla ainoa tarkka hinta jonka muistan mutta muut on juuri siinä ympärillä. :)

   suolavesisuihke kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mistä ihmeestä tuotteessa on oikein kysymys? :o

   Se tuo hiuksiin karheutta, pitoa, ja vähän mattapintaa, tuo hiuksiin ikäänkuin sellaisen "Päivä rannalla" -fiiliksen. Tiedäthän tunteen, kun on ollut meren rannalla tuulen tuiverruksessa? Hiukset on sellaiset karheantuuheat. :)

   Vastaa

   0
 5. siis täh? naamion jälkeen pitäis laittaa vielä tallinen hoitoaine päähän?

  Vastaa

  0
 6. Voi apua! Että hiusnaamion jälkeen vielä hoitsikkaa?? Mä kun laitan saunaan aina naamion, löylyttelen saunahattu päässä, huuhtelen hiukset ja olen tyytyväinen, että tulipa taas hiukset hoidettua. Ja mistäpä sen kuluttaja tietää mikä naamio vaatii vielä hoitoaineen, jos sitä ei edes pakkauksessa mainita?

  Vastaa

  0
  1. Ja mistäpä sen kuluttaja tietää mikä naamio vaatii vielä hoitoaineen, jos sitä ei edes pakkauksessa mainita?

   Sanopa muuta. Siksi hämmästyinkin kun löysin tuon tiedon hoitoaineen käytöstä vain markkinointimateriaalista. Jos asiakkailla on ko. naamiosta yhtä karhea kokemus kuin minulla ilman suomut sulkevaa hoitista, niin eivät varmaan osta toiste.

   Ruotsin Kicksin sivuilla muuten lukee tuotetiedoissa "Använd 1-2 ggr/vecka mellan schampo och balsam" eli käytä 1-2 kertaa viikossa shampoon ja hoitoaineen välissä. Eikö tuota tietoa olisi voinut painaa itse pulloonkin?

   Vastaa

   0
 7. Kiitos tästäkin vinkistä. Pitää laittaa kokeiluun pikahoitis naamion jälkeen. ´
  Sanni, et ole hiusblogisti, mutta sun tukka näyttää vähän samanlaatuiselta kuin omani (hento ja taipuisa, kuivahko)- oonko oikeastta?
  Onko sulla ongelmana sähköisyys ympäri vuoden ja jos on, niin millä olet saanut sen kuriin? En voi pitää omaani auki koska yksittäiset haituvat lentelee ja liimautuu koko ajan poskiin kiinni, käytin mitä hoitoainetta/naamiota/muotoilutuotetta tahansa. Käytän pääsääntöisesti kuivan tukan tuotteita ja huuhdeltavan hoitiksen lisäksi aina myös jätettävää. En lämpökäsittelekään kovin usein.
  Olen taltutellut hiusseerumilla, -öljyillä ja jätettävillä yksittäisiä lenteleviä haituvia, mutta ei tunnu paljoa niiden menoa haittaavan.
  Yritin sitä öljykikkaaki avocadoölyjllä (öljyä latvoihin ennen shampoopesua), mutta ei tepsi. Öljyn määrää lisäämällä tukka on likaisen näköinen kun öljy ei peseydy pois.

  Vastaa

  0
  1. sun tukka näyttää vähän samanlaatuiselta kuin omani (hento ja taipuisa, kuivahko)- oonko oikeassa?

   Kuulostaa mun tukalta :) Mulla on ohuet hiukset, mutta niitä on paljon.

   Onko sulla ongelmana sähköisyys ympäri vuoden ja jos on, niin millä olet saanut sen kuriin?

   Ei oikeastaan, lähinnä talvella. (Ja joidenkin hoitoaineiden jäljiltä...)

   Ikävä kyllä en taida voida auttaa tuossa sähköisyysjutussa.. :/ Tuollaista kuvailemaasi lentelyä mulla tapahtuu vain pahimpien pakkasten aikaan keskitalvella, ja silloin yritän taltuttaa sitä hiuksiin jätettävillä hoitoaineilla ja Tigin Smooth & Shinella. Auttavat jonkun verran ja hillitsevät pahinta lentelyä, mutta eivät pura kaikkea sähköisyyttä.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksesta. :)
   Juu paljon mutta hentoa tukkaa mullakin.
   Millaiset hoitoaineet sulla aiheuttaa sähköisyyttä? Tai mikä ainesosa niissä, jos olet tarkemmin analysoinut? Uskotko palashampoon edesauttavan tätä ongelmaa?
   Mikähän voisi olla korvaava tuote kampauksen kiinnitykseen kun epäilisin hiuslakan olevan osasyyllinen?
   Myös sellainen ripoteltava kuivashampoo sähköistää ihan mielettömästi (Frottee- merkkinen ainakin) verrattuna suihkutettavaan.

   Vastaa

   0
  3. 1. Millaiset hoitoaineet sulla aiheuttaa sähköisyyttä?
   2. Tai mikä ainesosa niissä, jos olet tarkemmin analysoinut?
   3. Uskotko palashampoon edesauttavan tätä ongelmaa?
   4. Mikähän voisi olla korvaava tuote kampauksen kiinnitykseen kun epäilisin hiuslakan olevan osasyyllinen?

   1. Useimmiten juurikin volyymihoitoaineet tai normaaleille hiuksille tarkoitetut, liian kevyen hoitotehon sisältävät hoitikset. Mutta kyllä joskus ihan joku ihana naamiokin voi jättää hiukset lentelemään vaikka ne sileiltä ja pehmeiltä tuntuvatkin.
   2. Niin taitava en (ikäväkseni ;)) ole että osaisin ainesosatasolla analysoida mikä aiheuttaa sähköisyyttä. Sen verran tosin tiedän, että parhaat/tehokkaimmat antistaattiset ainesosat ovat synteettisiä, ja siksi luonnonkosmetiikan hoitikset jättävät hiukset usein sähköisemmiksi kuin normihiustuotteet. Hiusten jäädessä shampoon/hoitiksen jälkeen sähköisiksi kyse on siis ennenkaikkea siitä, mitä ainesosia tuotteissa EI ollut sähköisyyttä poistamassa. En siis usko että joku ainesosa erityisesti itsessään aiheuttaa sähköisyyttä.
   3. En osaa sanoa (en vieläkään ole kokeillut palashampoota...!)
   4. En osaa ikävä kyllä vastata tähänkään. :/

   Vastaa

   0
  4. Suurkiitos vastauksistasi. Ai et ole ihan niin guru, kuin luulin ;) No ei se mitään :P

   Hauskaa vappua!

   Vastaa

   0
 8. Olisi ihana, jos voisit tehdä joskus postauksen KICKSin uudesta FairTrade-sarjasta. Valitettavasti omassa kaupungissa (eikä edes naapurissa) ole enää KICKSin myymälää, joten en pääse niitä ihanuuksia (enkä näitä hiustuotteitakaan) hypistelemään ja haistelemaan...

  Kiinnostaisi nimenomaan FairTrade-sarjan tuoksu, onko kovin esanssinen vai enemmänkin freesin vihreä :)

  Totta kai kaappisi pursuavat jo nyt tavaraa, mutta jos joskus etsit lisäkokeiltavaa, niin tätä arviota odottaisin uteliaana ;)

  Vastaa

  0
  1. Olisi ihana, jos voisit tehdä joskus postauksen KICKSin uudesta FairTrade-sarjasta.

   Katsellaan :)

   Sen verran olen Kicksissä ehtinyt huomaamaan, että tuotelinjoja tuossa sarjassa on kaksi; Olive Oil ja joku toinen Natural Oils tai sen tapainen jossa on käytetty useiden öljyjen cocktailia.

   Vastaa

   0
 9. Hei! Ootko kirjotellu aikaisemmin We care icon -merkin tuotteista tai onko semmosta tiedossa? Siitä olis jännittävää kuulla, koska käsittääkseni se on 100%luonnonkosmetiikkaa, mutta kuitenki tosi huokean hintasta ja kenen vaan saatavilla. Ainaki Sokoksen nettikaupassa monesti on ollu tosi hyviä tarjouksia ko. merkin tuotteista ja normaalisti postikulut 2,90e eli kyseessä ois tosiaan kenen tahansa normaalin naisen saavutettavissa oleva tuote.

  Vastaa

  0
  1. En ole kirjoittanut We Care Iconista, enkä osaa sanoa tulevatko minun ja tämän merkin polut tuotetestausmielessä kohtaamaan. :) Merkki ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka siinä paljon luonnon raaka-aineita käytetäänkin. (Ainakaan heillä ei ole sertifikaatteja, enkä ole kuullut että sisältö vastaisi täysin sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.)

   Vastaa

   0
  2. "myymälöihin saapuneita meikkituotteita ei muun muassa pakata erillisiin kartonkipakkauksiin, ja pakkauksissa hyödynnetään kierrätysmuovia aina kun mahdollista. Esimerkiksi sarjan huulipunan hylsy on valmistettu 76-prosenttisesta kierrätysmuovista. Kaikki meikit on lisäksi valmistettu Euroopassa puhtaista ja turvallisista luonnon raaka-aineista. Kasvipohjaiset ja hajusteettomat meikit sopivat myös herkkäihoisille, eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä.Luonnossa hajoavia ja uusiutuvia kasvipohjaisia aktiiviaineita on tuotteissa keskimäärin 96 prosenttia. Valmiit tuotteet pystytään jäljittämään raaka-aineista lopputuotteiksi. " Näin kertoo sokos.fi ja s-kanava.fi, googletin :) Eli ei ole 100% luonnonkosmetiikkaa.

   Vastaa

   0
 10. Moikka! Minulla on kylppärissä Kicksin tehohoito,ja siinä kyllä lukee englanniksi, että käytetään shampoopesun ja hoitoaineen välissä

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)