27.04.2013

Garnier BB Cream - mattaversio

Tämän arvion kanssa olen kyllä tosi myöhässä, tuotehan on ollut kaupoissa jo varmaan viime kesästä tai syksystä. Tosin en ollut mitenkään erityisen kiinnostunutkaan siitä. MUTTA, kun jonkun naistenlehden välistä löysin näytteen kyseisestä voiteesta, niin pitihän se sitten kokeilla.

Ja hei - tämä osoittautui niin hyväksi että siitä pitää kirjoittaa teillekin!

GarnierBBMatta

Kaikki varmastikin tuntevat jo tässä vaiheessa Garnierin alkuperäisen BB-voiteen, joka oli laatuaan ensimmäinen Suomen markkinoilla ilmestynyt BB. Alkuperäinen BB oli monen makuun vähän liian täyteläinen ja alkoi päivän mittaan kiillellä, ja niinpä sen rinnalle lanseerattiin matampi versio seka- ja rasvoittuvalle iholle. (Ja sittemmin Garnierin BB-perheeseen liittyivät myös herkän ihon Sensitive -versio ja aikuisen ihon anti-age-sisko....)

Itsehän tykkäsin alkuperäisenkin Garnier BB:n tunnusta iholla, mutta tämä mattaversio on yllättäen vielä parempi! Voide on paljon ohuempaa, sanoisin hyvin fluidimaista, ja tuntu vähän samalla lailla "hiekkainen" kuin L'orealin mainiossa Nude Magique BB-voiteessa. Voide levittyy kauniisti ja tasaisesti ja asettuu iholle hetkessä. Ihon pinta jää heti samettisen mattaiseksi. Pintakuivalle (kuivasta puhumattakaan) iholle tämä on koostumukseltaan aivan liian kuivaa, mutta meikäläisen normaalille iholle tämä asettui oikein mukavasti. Alle laitoin kylläkin erikseen kosteusvoiteen.

Näytteestä riitti koko viikon käytön verran (joo, sitä voi todella ihmetellä miten mä saan puolitoista milliäkin venymään näin... ^_^). Sävy Light sopi minulle hyvin. Yhtenä päivänä laitoin toiselle puolelle Garnierin normi-BB:tä vertailun vuoksi, ja jotenkin tuntui siltä että mattaversio saattaisi peittääkin paremmin. Normi-BB tuntui yhtäkkiä tosi rasvaiselta tähän verrattuna. Ja täytyy myöntää että mattaversion puoli kesti päivän aikana siistimpänä, vaikka päivän loppua kohden ihon pintakuivuus oli tullut sillä puolella vähän esiin.

Mutta siis kaikenkaikkiaan onnistunut koostumus. Näistä "länkkäri"-BB-voiteista on sanottava, etteivät halvat versiot kyllä yhtään häviä selektiiviselle puolelle, melkein tekisi mieli sanoa päinvastoin... Yhteenkään sele-puolen BB:hen en ole vielä täysin varauksettomasti ihastunut. Aina on mättänyt joku; väärä sävy, liian kuiva koostumus, jää meikkimäisen näköiseksi tai sitten ei peitä ollenkaan.

Mikä BB on ollut eniten teidän mieleenne? Löytyykö suosikki päivittäistavarakaupasta, sele-hyllystä vai Aasiasta?

41 comments on “Garnier BB Cream - mattaversio”

 1. Kyllä oma henk.koht suosikkini on ehdottomasti SKIN79 Vip Gold, rakkautta ensi kosketukselta, enkä vielä ole löytänyt sen vertaista.

  Vastaa

  0
 2. Moikka,

  Mä sain Emotionista 5 ml näyteputkilon Biothermin Aquasource BB-voidetta ja tykkään tosi paljon. Mulla on aika normaali iho myöskin ja tää voide tekee sitä jotenkin hehkuvan ja freshin näköisen. Peittää pikku värierot mutta ei näytä meikatulta. Levittyy hyvin. Tosi kiva tuote.

  Sen sijaan uusi Vichyn Idealia (?) bb-voide oli ihan kamala. Oli ko. tuotteen testiryhmässä mutta ei tuotetta vaan yksinkertiasesti voinut käyttää. Oli aivan sama, levititkö alle kosteusvoitee tai olit levittämättä, bb-voide rullasi aina. Todellakin aina. Käytöstä ei vain yksinkertaisesti tullut mitään. Ja värikin oli jotenkin outo, harmaa...

  Vastaa

  0
  1. Biothermin BB:tä en ole muuten itse vielä kokeillut, täytyykin ottaa näyte kun menen seuraavan kerran töihin. :)

   Vastaa

   0
 3. Kiitos tästä tiedosta!!! Käytössä oli koko kesän se normi bb ja tuoksusta väriin asti oli kaikki täydellistä. Ainoa miinus siinä oli juurikin tuo kiilto. Tätä pitää ehdottomasti testata. =)
  Toivottavasti tuoksu ei ole mihinkään hävinnyt..

  Vastaa

  0
  1. Tuoksu juurikin on havinnyt. Oon jaanyt sita kaipaamaan, kun se oli niin onnistunut ja mukava. Muuten tykkaan tuosta matasta enemman.

   Vastaa

   0
  1. Hupsista, tajusin tämän lukiessani että mulla on koulutuksesta saatu Dior Nude BB edelleen kylppärin kaapissa korkkaamattomana.... :P

   Vastaa

   0
 4. Näitä on jo niin paljon markkinoilla ettei enää tiedä mitä kokeilisi. Ja nyt sitten tulevat CC -voiteet. Vichyltäkin ilmestyi toinen BB -voide; Idealia.
  Itse olen pitänyt tuosta Garnierin ekasta BB -voiteesta vaikka en sarjan tuotteita ole muuten käyttänyt. Vichy on ihan ok myös, mutta sen alle ainakin minun on pakko laittaa kosteusseerumi.
  Ja nythän on tullut myös BB -poskipunatkin... :-o

  Vastaa

  0
 5. Moikka, itse käytän juuri kyseistä bb-voidetta ja olen ollut myös yllättävän tyytyväinen tuotteeseen. :) Olen miettinyt myös tuon cc-meikkivoiteen ostamista, sillä tarvitsen hieman enemmän peittoa näppylöiden takia. Niinpä pitää kysyä kun olet molempia tuotteita kokeillut, että kummasta saa enemmän peittoa ja kumpaa suosittelet mieluummin? :)

  Vastaa

  0
  1. CC peittää enemmän, ehdottomasti. Eli jos haet enemmän meikkivoiteen kaltaista tuotetta niin CC. En tosin osaa sanoa kuinka hyvin CC hillitsee rasvoittuvan ihon kiiltoa, en ole vielä kuullut käyttökommentteja keneltäkään sellaisen ihon omaavalta.

   Vastaa

   0
  2. Mulla on rasvainen iho ja Lumenen CC toimii yllättävän hyvin. Aamun kasvopesun jälkeen laitan iholle vain seerumin ja sitten CC-voiteen. Toki ihoa pitää painella puuteripaperilla päivän aikana, mutta kesto on yllättävän hyvä. Sen sijaan sen peittoteho ei aivan riitä mun couperousa-poskille, mutta poskille laitan ohuesti peitevoidetta.

   Vastaa

   0
 6. Olen kokeillut kahta BB voidetta: Misshan ja Lumenen. Misshan voidetta yhä omaan putellin, mutta jostain syystä se on jäänyt käyttämättä lopuun. Syynä taisi olla aivan liian vaalea sävy? Muuten muistikuvat Misshasta olivat kai positiivisia.

  Lumenen todella paljon kehuttu BB voide taas ei sopinut minulle ollenkaan. Se oli todella työläs levittää ja tuntui vain tuovan esiin ihohuokosia ja olemattomia juovia.. Päivän mittaan voide myös aiheuttia kiiltoa iholla (kokeilin myös primerin kanssa ja ilman). Sitä minulla on kokonainen putelli tyhjän panttina.

  Olen sittenmin tykästynyt käyttämään Diorskin Nude meikkivoidetta. On miellyttävä koostumus ja peittävyyskin on sopiva riippuen miten paljon laittaa. Pysyy iho kuulaan ja hyvän näköisenä. Minulla on ollut kyllä hormoonitasapainon sekoittumisesta johtuvia iho-ongelmia jonkin verran viime kuukausina, mutta nekin dior on kivasti peittänyt. Ja nyt ne iho-ongelmat tuntuvat alkavan helpottaakin... Vihdoin...! :)

  Mieleni tekisi kuitenkin vaihtaa Diorin voide luonnonkosmetiikkaan, kuten lähes kaikki muut meikkini ovat jo. Luonnonkosmetiikasta meikkipohjaa en vielä ole löytänyt itselleni. Olen tosin kokeillut vasta Laveran meikkivoidetta, joitain muita vain kaupassa tutkinut. Laveran irtopuuteri (läpinäkyvä) tuli tuon kokeilun myötä myös käyttöön ja on pysynyt siitä asti eli vuoden jo vakkarina meikkipussissa.

  Onko jokin luonnonkosmetiikan merkki tehnyt Sinuun erityisesti meikkipohjan osalta vaikutusta? Etsin kuulasta mutta peittävää tuotetta (joka voi olla hyvinkin muukin kuin meikkivoiteen muodossa) kokeiluun. Jos sinulle tulee mieleen mitään mitä suosittelisit tutkailtavaksi, niin otan ehdottomasti ylös. Joka tapauksessa lähden tätä asiaa taas tutkimaan lähemmin kunnes löydän sen oman luonnonkosmetiikkapohjanikin. Jos sellaista sopivaa minulle on olemassa. :)

  Vastaa

  0
  1. Onko jokin luonnonkosmetiikan merkki tehnyt Sinuun erityisesti meikkipohjan osalta vaikutusta?

   En sanoisi "erityistä vaikutusta"... En ole kokeillut kuin Santen, Dr. Hauschkan, Laveran ja Benecosin meikkivoiteita luonnonkosmetiikan puolelta eikä mikään niistä vastaa etsimääsi (siis kuulas JA peittävä). Benecos on noista peittävin, mutta koostumukseltaan aika kauhea mielestäni. Täytyy sekoittaa kosteusvoiteeseen jotta levittyy notkeammin. Oma suosikkini on Laveran meikkivoide, siitä jää kuulas ja kaunis pinta mutta se ei juurikaan peitä. Tasoittaa vain ihon sävyä.

   Suomen luonnonkosmemarkkinoilta löytyy vielä ainakin Couleur Caramelin ja Logonan meikkivoiteet, en tiedä voisiko niistä löytyä etsimäsi...? Itse en ole niitä kokeillut.

   Vastaa

   0
 7. Itse oon kokeillut kanssa kumpaakin versiota; sitä alkuperäistä ja tätä mattaversiota. Tykkään enemmän mattaversiosta, mutta siinä ihmetyttää se, ettei siihen ole laitettu mitään tuoksua.. Ei sillä, että siihen välttämättä tarvitsisi mitään, mutta kun siinä alkuperäisessä on niin mukava tuoksu ja jäin kaipaamaan sitä.

  Vastaa

  0
  1. No mutta niinpä, totta...! Siinä alkuperäisessä on jopa aika hedelmäinen tuoksu, ja matta ei tosiaan tuoksu oikein miltään.

   Vastaa

   0
  2. Mutta sittenhän se sopii meille hajusteherkkiksille :)! En olisi muuten varmaan kiinnostunut voiteesta niin, että olisin mennyt kauppaan tutkimaan sitä tarkemmin mutta jos se on hajusteeton, voin jopa harkita sen ostamista.

   Oma lempparini on Lorkun nude bb, joka ei aiheuta iho-oireita päinvastoin, sen jälkeen kun aloitin tuotteen käytön, on iho voinut paljon paremmin :)

   Vastaa

   0
 8. Ootko testannut Biothermin BB-voidetta? Jostain blogisfääristä muistan lukeneeni siitä hyviä kommentteja. Kiinnostaisi myös sinun vertailusi tuotteesta, koska olet paljon muitakin BB-voiteita vertaillut. Jos siis satuu hyppysiisi, niin kiinnostusta olisi kuulla mielipiteesi :)

  Vastaa

  0
  1. En ole vielä ehtinyt, mutta aikeissa on ottaa näyte kun menen seuraavan kerran töihin. :)

   Vastaa

   0
 9. Käytössä on nyt Skin 79 Super BB, todella peittävä ja ihoon hyvin sulautuva sävy. Njam! Sisältö on laadukas, jos yhtään raaka-aineita ymmärrän... UV-suojan stabiiliudesta en ole aivan varma, mutta ainakin kerroin on korkea (25).

  Garnierin Sensitive tuntui testeristä otettuna hyvältä ja harkinnan arvoiselta, mutta vielä en ole sortunut, kun harkitsen Lumenen CC:n hankintaa... Voi näitä blogeja, kun uusia houkutuksia tulvii joka tuutista!

  Vastaa

  0
 10. Oma suosikki on juurikin tämä Garnierin matta-versio! Normi-versio oli aivan liian "rasvaisen" oloinen omalle sekaiholleni, jotenka olin oikein innoissaan kun tämä tuli kauppoihin :) Oon tätä ylistäny myös kaikille kavereilleni ja moni on tykästynyt.. Ja hinta todellakin on ihan siedettävä :) Hiennoo huomata että näinkin mahtava bloggaaja kun sinä, on tykästyny ihan tämmösseen tavan talliaisten saatavilla olevaan tuotteeseen, vaikka kalliitakin bb-voiteita oot päässy testaamaan :)

  Vastaa

  0
 11. Mun suosikkini on ehdottomasti Skin79. Muistaakseni korealainen merkki. Ei maksa eBayn kautta tolkuttomia, on tarpeeksi vaalea kesäkäyttööni (jäin jonosta kun pigmenttejä jaettiin) ja toimii oivallisena työmeikkinä hikikuumassa kauppahallissa.

  Vastaa

  0
 12. Minä olen ihastunut Yves Rocherin BB-voiteeseen, joka on mukavan kosteuttavaa ja sopii hyvin vaaleallekin iholle :)

  Vastaa

  0
 13. Jes, toivoinkin että kirjottelisit joskus kyseisestä tuotteesta! Itelläni on sekaiho ja ostin tuon Garnierin "normaalin" bb:n heti sen tultua markkinoille. Aika rasvainenhan se on, jos iho tuppaa itsekin rasvoittumaan - olen kyllä voidetta puoli putelia käyttänyt, mutta päivän mittaan voiteesta ehtii kadota kasvoilta puolet ja puuterin kanssa saa olla kokoajan sutimassa.. Ajattelin kesäksi ostaa tämän, jos pitäisi paremmin mattaisena ihon :)

  Vastaa

  0
 14. Mulla on nimenomaan tää mattaversio käytössä, tää on itseasiassa ainut bb-voide mitä oon kokeillu :D Kokeilin kans ensin jonku tommosen näytteen (tuli muistaakseni demin mukana...) ja ihastuin. Ostin sitten täysikokoisenkin verion ja oon ihan tykänny. Ihan ei kestä koko päivää mattana (mulla on melko rasvoittuva t-alue) mutta en oo ihan hirveen tarkka arkisin, sitten jos on juhlat tiedossa/tiedän että musta otetaan päivän mittaan kuvia niin silloin on kyllä puuteri käsilaukussa mukana :D

  Vastaa

  0
 15. Chamos BB-voide ja muutama Singaporesta tuomani korealainen on kaytossa,ja pitipa hankkia myos se alkuperainen Schrammek :)

  Vastaa

  0
 16. Lumenen BB! Enpä ole juuri muita kokeillutkaan, Garnierin normiversiota kokeilin kaksi purkkia (oon hidas!) ja myös herkän ihon versiota erehdyin ostamaan. Se oli ihan hanurista se.

  Mutta Lumenen BB, oikein hyvä on. Ja kotimaisuudesta plussaa.

  Vastaa

  0
 17. Tämä ei liity tähän postaukseen, mutta päätin mainita, kun täälläkin on Estelle&Thildin voiteista positiiviseen sävyyn töristy! Ostin E&T:n Neroli-sarjan Face Creamin ja Eye Balmin. Muistin E&T:n voiteet itselleni (pahasti pintakuiva, ekseemainen mutta tukkeutunut ja rasvoittuva iho) sopimattomiksi, koska ovat niin paksuja ja rasvaisia, mutta eivät juurikaan kosteuttavia (siis kosteutus versus pehmennys). Nytpä kuitenkin huomasin, että ainesosissa olivat mm. glyseriini ja aloe hypänneet ylemmäs, sheavoi alemmas, seesamiöljy poistunut kokonaan, ja voidehan oli ihan eri maailmasta! Paljon ohuempaa ja kosteuttavampaa, imeytyi heti ja ihoa ei kiristäkään yhtään. Aivan mahtavia tuotteita. Mutta siis ei pelkoa, kyllä näissä rasvaa rutkasti on silti!

  Verkkosivuilla ainesosalistat ovat kuitenkin ihan mitä sattuu, enkä tiedä ostinko vanhaa vai uutta versiota, ja montako versiota näistä nyt sitten kaikkiaan onkaan. Huomasin saman muutoksen myös sensitive-sarjassa, joskin apteekissa ja Kicksissä oli eri versioita myynnissä! Eri versiot olivat ihan samoissa pakkauksissa, ja ero näkyi vain INCIssä, ja tietysti itse tuntumassa. Ostamani voiteen kaltaisten koostumusten seurassakin taisi kuitenkin olla paksumpaa tavaraa sylkevä testeri, joten homma oli erityisen kinkkistä hahmottaa. Veikkaan ja hartaasti toivon, että testeri tarjosi vanhaa versiota ja voiteet ovat tästä eteenpäin näitä kosteuttavampia. Ainakin kun vertaan Karkkipäivän vanhaa incivertailupostausta (Aqualan vs. E&T), oli apteekin tarjoama sensitive koostumukseltaan erilainen, kuten myös ostamani Neroli, jossa taitaa olla lähinnä vain hajustus lisänä.

  Ihan vaan tiedoksi, jos jollakulla muullakin on ollut sama ongelma kyseisten voiteiden kanssa, että ehkäpä näitä on sitten uudistettu! Ihmettelen vaan, miksei pakkauksissa mainita koostumuksen muuttumisesta. Ehkä yritykset eivät halua mainostaa koostumuksen muokkausta, jotta eivät karkottaisi niitä herkkäihoisia, jotka olivat "löytäneet sen juuri-täydellisesti-sopivan voiteensa", mutta sekä näiden immeisten että meidän joskus pettyneiden kannalta toivoisin, että purkkeihin jokin maininta laitettaisiin, tai edes välitettäisiin myyjille viesti. Ärsyttää hirveästi sellainen, että samannäköisessä purkissa voidaan myydä mitä sattuu, eikä myyjilläkään ole hajuakaan!

  Vastaa

  0
  1. Ostin E&T:n Neroli-sarjan Face Creamin ja Eye Balmin.

   Mielenkiintoista kuulla, että noissa on kokoonpanot muuttuneet! :) Toiset firmathan markkinoivat avoimesti kun joku tuote uudelleenformuloidaan, mutta toisten kohdalla muutokset tapahtuvat kaikessa hiljaisuudessa. Ja näin on ilmeisesti käynyt E&T:n kohdalla.

   Täytyykin muuten verrata omassa kaapissani olevan, jo pari vuotta sitten ostetun E&T Fragrance Free -voiteen inciä kaupan hyllyillä tällä hetkellä oleviin.

   Ärsyttää hirveästi sellainen, että samannäköisessä purkissa voidaan myydä mitä sattuu, eikä myyjilläkään ole hajuakaan!

   Totta, kyllä tuotteiden uudelleenformuloinnista pitäisi mielestäni aina infota EDES myyjiä jotta nämä osaavat vastata asiakkaiden ihmettelyihin.

   Vastaa

   0
 18. Nimenomaan tämä voide on oma suosikkini: Ihoni on aikuisiän aknesta kärsivä rasvainen iho, ja tämä on ollut ainoa halpiskosmetiikan voide, joka oikeasti tasoittuu hyvin, peittää ja vähentää kiiltoa. Mikäli ihossa on enemmän peitettävää, olen sekoittanut joukkoon Clarinsin Everlastingia. Kuitenkin arkikäytössä ja ns. hyvinä ihopäivinä tämä BB on paljon luonnollisempi ja kevyemmän tuntoinen kuin Everlasting. Jos tämän valmistus lopetetaan, en tiedä, mitä teen! :)

  Vastaa

  0
 19. Mäkin kokeilin tuota lehden mukana tulleesta testeristä, ja olin myös positiivisesti yllättynyt :) Ei aivan kaikkia näppyjä tästä naamasta peittänyt, mutta toimi hyvin peiteaineen alle laitettavaksi. Ja mattainen pinta tuli! Sävy taisi olla light mutta silti oli mulle hieman tumma, varmaan kesäkuussa sopisi paremmin.

  Lemppari-BB on se L'Orealin Nude Magicue. Kokeilin sitäkin testeristä viime kesänä, ja on ollut pitkään hankintalistalla mutta kun noita BB-voiteita tulee uusia kuin sieniä sateella, niin valinnan vaikeus on ollut haastava :D Nude Magicue on ollut peittävin ja sävyltään paras tähän mennessä. Päädyin kuitenkin sitten ostamaan Dr. Schrammeckin blemish balmin, kun ajattelin että se oikeasti tehoaisi näppyihinkin. Tuoksuu tosi ihanalta, on riittoisaa ja peittävyys ihan ok, mutta en ole kyllä huomannut mitään parannusta näppyjen suhteen. Tosin ei varmaan ihmekään, aloitin tässä juuri kahden kuukauden mittaisen antibioottikuurin aknen vuoksi. Jospa se vaikka tepsisi!

  Vastaa

  0
 20. Tää on mulle varmaan liian kuivaa. Ostinkin Lorkun youth code BB:n ja uuden vihreän, punaisuutta peittävän CCn.
  Äitille vielä tyrkkäsin matkaan Revita Lift BBn, onpahan vähäksi aikaa =)

  Vastaa

  0
 21. Minun kasvoillani mattaversio näyttää omiin silmiini liian vaalealta, kun perusversio on aivan sopiva. Molemmista on käytössäni light-sävy. Se tuntuu hämmentävältä.

  Vastaa

  0
 22. Vähän aiheen vierestä, mutta osaisitko Sanni antaa vinkin, millä saisin peittoon isot ihohuokoset? Toki olisi kiva, että ne OLISIVAT pienemmät, mutta jollei tämä onnistu, niin olisi kiva edes saada ne näyttämään pieniltä.. ;)

  Vastaa

  0
  1. Cliniquen vanha Pore Minimizer oli aivan mielettömän hyvä, mutta nimi ja koostumus muutettiin jokunen vuosi sitten enkä ole testannut uutta versiota kun sitä ei koskaan tullut mun työpaikalle. Mutta kannattaa käydä kokeilemassa jos uudistuneesta versiostakin on johonkin :) Make Up Alleyssa se on saanut arvioita laidasta laitaan.

   https://karkkipaivablogi.com/2010/03/01/huokoset-piiloon/

   P.S. Ja tietysti esim. L'orealin Studio Secrets -primer on ihan hyvä kanssa, se on niin paksua että peittää huokoset jo pelkällä massallaan ^_^

   Vastaa

   0
 23. Mä niin haluaisin tykätä tästä, sillä light sävykin on paljon parempi kuin liian tumma normi-bb:n light. Mutta jostain syystä musta tämä ei sula iholle yhtä hyvin. Varsinkin nenänpielien huokoset oikein korostuu :/ Ihoni on kuitenkin mieluummin kiiltelevä kuin kuiva eli en uskoisi tämän liian "kuivaa" iholleni olevan. Seuraavaksi haluisin koklaa lumenen cc:n, onko sen vaalein sävy mielestäsi näistä garniereistä lähinnä tätä matta-bb:n lightia vai alkuperäistä lightia?

  Vastaa

  0
  1. Seuraavaksi haluisin koklaa lumenen cc:n, onko sen vaalein sävy mielestäsi näistä garniereistä lähinnä tätä matta-bb:n lightia vai alkuperäistä lightia?

   Voi että, se Matta-BB:n näyte kun on jo loppuunkäytetty niin en voi verrata sävyä enää muihin tuotteisiin. Lumene CC Light on kyllä vaaleampi kuin kumpikaan Garnierin BB Lighteista, sen voin todeta koskapa CC Light teki minusta hieman kalpean ja Garnier BB Lightit taas eivät. Eli ne ovat lähempänä Lumene CC Mediumia.

   Vastaa

   0
 24. Olen yli vuoden myöhässä kommenttini kanssa, mutta toivoisin saavani sinulta apua näihin ristiriitaisiin tunteisiin kyseistä tuotetta kohtaan. Satuin vilkaisemaan tuotteen sisältämiä aineita ja huomasin siellä talkin ja nailonin. Osaisitko yhtään neuvoa tukkivatko nämä ainesosat ihohuokosia? Minulla ei ole aknea, mutta olen kyllä herkkä epäpuhtauksille, varsinkin jos ihoni ei pysty hengittämään. Tällä hetkellä käytössäni on Cliniquen bb-voide, johon olen kyllä ollut tyytyväinen, mutta se tuntuu hieman turhan raskaalta. Olisin todella kiitollinen jos valaisisit minua erityisesti tuon talkin suhteen :)

  Mukavaa kevättä!

  Vastaa

  0
  1. huomasin siellä talkin ja nailonin. Osaisitko yhtään neuvoa tukkivatko nämä ainesosat ihohuokosia?

   Talkki ja nailon imevät iholta talia. Oma maalaisjärkeni ei sitä tue, mutta olen eri yhteyksistä lukenut että talkki voi tukkia ihoa.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)