12.01.2013

Oona goes soft

Osa teistä halusi nähdä Oonan myös lämpimässä nudemeikissä ja ihmetteli, miksi ylipäänsä teen malleilleni "kovia", "erikoisia" meikkejä enkä pelkästään pehmeitä ja luonnollisia kauneusmeikkejä. Vastaus on se, että ne luonnolliset meikit ovat (ainakin tämän blogin konseptissa) pitkän päälle tylsää katseltavaa. :)

Toki, kuka tahansa näyttää kauniimmalta kasvojen omia varjoja ja sävyjä jäljittelevässä, niin luonnollisessa meikissä kuin mahdollista, mutta Karkkipäivän idea ei ole koskaan ollut toimia kilttien perusmeikkien äänenkannattajana. Koko blogi on alunperin lähtenyt värileikeistä, joten siksi näitä konservatiivisia, kaikille sopivia beige-linjan meikkejä tullaan edelleenkin näkemään täällä harvemmin.

Mutta tässä siis Oona yleisön pyynnöstä pehmoisena versiona, olkaa hyvä. :)

Oona_meikki2_beforeafter

Näistä kuvista olen kyllä sitä mieltä että Oona on kaikkein söpöin ilman mitään meikkiä...! ^_^

Meikit "sponsoroi" ystäväni Mili jonka luona meikkailin Oonan samassa sessiossa kuin Mili minut.

Oona_meikki2_silmat

Silmämeikkiin käytettiin sävyjä Diorin Crush Glow - ja Earth Reflection -paleteista.

Oona_meikki2_

Kasvomeikissä pääsin kokeilemaan Max Factorin uutta Facefinity All Day Flawless 3 in 1 -meikkivoidetta. Mililtä löytyy sävy Nude, joka sopi Oonalle oikein hyvin. Meikkivoiteen "3 in 1" tulee siitä, että se lupaa yhdistää meikkivoiteen, peiteaineen ja pohjustusvoiteen. Kestävästä ja peittävästä meikkivoiteesta pitäisi siis olla kyse.

Ja Oonan meikattuani voisin todeta, että Facefinity lunasti nämä lupaukset. Meikkivoide oli ohutta ja helposti työstettävää ja peitti oikein kiitettävästi. Pohja kesti kauniisti koko päivän.

Sävyä kasvoille luotiin L'orealin aurinkopuuterilla (en muista sävyä), Lily Lolon poskipunalla Beach Babe ja Estee Lauderin hohdeaurinkopuuterilla. Huulten omaa sävyä vaalennettiin peitevoiteella ja päälle tuotiin kiiltoa Estee Lauderin Starlet Peach -huulikiillolla.

Oona_lammin_vs_kylma

Mitäs tykkäätte? Onko tämä parempi kuin siniturkoosi keijukaismeikki?

0 comments on “Oona goes soft”

 1. Pah tylsille meikeille! Keijukaismeikki oli ihan ykkönen. Elämä on muutenkin välillä niin tylsää ja vakavaa, että meikeillä pitääkin hullutella! Niii ettäs tiedätte :)

  Vastaa

  0
 2. No kun kummassakin on ne hyvät puolensa. Mä ajattelin niin että tuo nudemeikki sopii päivään mutta on iltaan liian haalea, ja iltaan sitten ehdottomasti nuo siniset värit :)
  Oli hienoa nähdä Beach Babe vaalealla iholla, olen miettinyt että minkä niistä väreistä ottaisin ja tuo tuntuu tosi luonnolliselta.
  Ja kyllä, tyttö on kaunis ilman meikkiäkin :)

  Vastaa

  0
 3. Hei, täällä ilmoittautuu gata, yksi tällaista kauneusmeikkiä peräänkuuluttanut! KIITOS tästä, todella kaunis meikki ja sopii Oonalle! Ihanat kuulaat sävyt tässä uudemmassa, pidän kovasti. Ehkäpä intoudun kokeilemaan itsekin vastaavaa. Kumpi noista meikeistä sitten on parempi? En osaa kyllä sanoa, koska molemmat ovat niin erilaisia ja omilla tavoillaan aivan ihania meikkejä!

  Sitten vielä yksi kommentti tähän toiveasiaan liittyen. Kirjoitat tuossa, että:

  "Osa teistä halusi nähdä Oonan myös lämpimässä nudemeikissä ja ihmetteli, miksi ylipäänsä teen malleilleni “kovia”, “erikoisia” meikkejä enkä pelkästään pehmeitä ja luonnollisia kauneusmeikkejä."

  Haluan irtisanoutua tuosta sanasta "pelkästään" heti, koska ainakaan minä en lukijana halua nähdä malleillasi ainoastaan kauneusmeikkejä. Halusin nähdä malleillasi räväköiden meikkien LISÄKSI myös kauneusmeikkejä aina aika ajoin, ts. siis tällaisia make over -tyyppisiä juttuja luonnollisemminkin.

  Lukijana mulle yksi tärkein syy lukea Karkkipäivää on juurikin tuo estoton värien kokeilu. Itse pidän värikkäistä meikeistä ja taitavan meikkaajan tekeminä, kuten sinä Sanni, niistä saa inspiraatiota ja ideoita omiin meikkikokeiluihin myös. Aika ajoin on tietysti mukava lukea muustakin ja oletkin niin tehnyt. Kauneusmeikkejä on ollut siellä seassa ihan tasapainossa. Mallimeikeissä kauneusmeikkejä on ehkä ollut vähemmän, minkä vuoksi toiveeni esitin. Kiitos toteutuksesta!

  Nuo viime aikoina esiintyneet karppiohjeet, onpa mainioita! Kiitti, menee varmuudella kokeiluun!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos gata :)

   Oona tosiaan tykkäsi itsekin enemmän tästä meikistä, vaikkei se tyylillisesti ollut se(kään) ihan häntä itseään.

   Vastaa

   0
 4. Molemmat meikit on nättejä, mutta itse tykkään kyllä tuosta siniturkoosista keijukaismeikistä :) Nudemeikit on nättejä, mut ne on vaan liian plissuja mun makuuni :) väriä pitää olla

  Vastaa

  0
 5. Kiva, että teit kontrastiksi myös pehmeämmän meikin, vaikka kylläkin tykkäsin enemmän tuosta sinisävyisestä :)

  Ylipäänsä olen kanssasi samaa mieltä: nudeja ja hempeitä meikkejä löytyy jo muista blogeista ihan älyttömästi, eikä niissä pitkän päälle ole mitään kiintoisaa. Samaa ruskeaa ja kultaa ja beigeä.

  Kyllästymiseni neutraaleihin sävyihin johtuu osittain myös siitä, että oma meikki-inspiraatio on ollut kadoksissa jo pidemmän aikaa ja tulen joka hemmetin ikinen päivä meikanneeksi niillä samoilla saakelin nudesävyillä! :D Sen jälkeen blogeista hakeekin jotain aivan erilaista, ei huvita katsella päivästä toiseen oman meikin toisintoa.

  Eli "erikoisempia" meikkejä kehiin vaan mun puolestani! :)

  Vastaa

  0
 6. Siis onhan tämä parempi koska sopii Oonalle paremmin. MUTTA tätä juttua oli taas tylsempi lukea koska tässä oli vain vaaleaa luomiväriä ja se näyttää oikeastaan aina samalta kellä vaan ;) siis tylsältä ja vaalealta, itse tiedän että luonnossa se näyttää kivalta ja sopii kantajalleen ( vaikka sulle ) mutta kuvissa se ei välity niin hyvin...hankala selittää mutta itse haluan lukea meikeistä, saada ostohimoja ja uusia ideoita yhdistää luomivärejä. Sitä ei nudemeikit tarjoa valitettavasti. Eikä tämän blogin idea ole se, eikös Karkkipäivä viittaa värikkääseen :) mä tykkään kovista ja räväköistä meikeistä, niitä voi jokainen soveltaa omaan käyttöönsä.

  Vastaa

  0
 7. Mä uskoisin että se punainen kajal/rajauskynä olisi paras :) Jotenkin turkosi tökkii ja omaan silmään Oonalle sopisi parhaiten oranssi/punasävyinen meikki.

  Vastaa

  0
 8. Tykkäsin sinisestä keijukaismeikistä enemmän. Se korostaa mielestäni Oonan persoonallisia piirteitä paremmin kuin "tasapäistävä" kauneusmeikki, joka sekin toki on kaunis. Minusta sisaresi ei vain vaikuta perusbeigeltä Maija Meikäläiseltä, sillä hän näyttää meikittömänäkin jollain tapaa arvoitukselliselta metsänhengeltä. Söpö kuin mikä silloinkin :)

  Vastaa

  0
 9. Minä tykkään enemmän :-) Sitäpaitsi kauneusmeikkejäkin on vaikka minkälaisia. On kiinnostavaa nähdä millä tuotteilla tulee minkäkinlainen lopputulos ilman, että täytyy ostaa jokaista tuotetta kokeillakseen. Esim. tuo Lily Lolon poskipuna näyttää hyvän väriseltä ja saatan jopa tilata sitä näiden kuvien perusteella. Olen itsekin viileän vaalea sävyiltäni, ja tuo näyttää pukevan tätä ihonväriä hyvin!

  Vastaa

  0
 10. Oikein nätti meikki tämäkin.
  Lorkun aurinkopuuteri oli glam bronzer wild instinct walk on the wild side ja Estee Lauderin hohdetuote oli Modern Mercury powder gelee.

  Vastaa

  0
 11. todella suloinen ja kaunis! kauniit siskokset olette, ei voi muuta sanoa.

  Vastaa

  0
 12. Oot ihan oikeassa siinä, että vaikka tuollainen pehmeä ja luonnollinen meikki on useimpien kasvoilla väri-ilotteluja pukevampi, niin Karkkipäivän suola ovat juuri ne rohkeat rajaukset ja sateenkaarisilmät. Perinteisiä kauneusmeikkejä näkee blogeissakin ihan tarpeeksi ja "vähän huulivoidetta & sipaisu ripsiväriä" on jokamimmin perustylsä arkiratkaisu... You go girl, anna palaa vaan siellä värilaatikolla :D

  Vastaa

  0
 13. Voi kuinka söpö meikki! Oikein hehkeäksi teki.. mitäs hän itse tykkäsi? Tuo siniturkoosi-meikki on kanssa kiva ja niin kuin itsekin tuossa alussa sanoit, niin tän bloginhan on idea on vähän niin kuin enempi nuo "värileikit" ja osittain siksi itsekin luen tätä, että rohkenisin välillä enempi käyttämään värejä ja samalla myös näyttämällä hyvältä! Olet osoittanut, että se on todellakin mahdollista värien kanssa :D

  Vastaa

  0
  1. mitäs hän itse tykkäsi?

   Oona tykkäsi itse tästä versiosta enemmän, oli kuulema liian meikatun näköinen sinisessä. :)

   Vastaa

   0
  2. Olisiko mahdollista joku kerta saada sellainen tuplapostaus? Siinä voisi olla kuvat meikkimallista, jolle olisi toteutettu sekä rohkeasti piirteitä korostava kauneusmeikki että väri-iloittelumeikki? Olisi hauska nähdä kontrastit vierekkäin jo valmiina, kuten tämän postauksen lopussa nuo meikit ovatkin vierekkäin. Se voisi myös rohkaista kokeilemaan villimpiäkin sävyjä meikeissä ja toisaalta opetelle kauneusmeikkaamaankin hieman outside the box. Mitäs tuumaat? Tietysti kahden meikin toteuttamisesta samalle mallille on kamala työ, mutta heitinpä ilmoille nyt kuitenkin! :)

   Vastaa

   0
  3. Olisiko mahdollista joku kerta saada sellainen tuplapostaus? Siinä voisi olla kuvat meikkimallista, jolle olisi toteutettu sekä rohkeasti piirteitä korostava kauneusmeikki että väri-iloittelumeikki?

   Yksi sellainen täältä jo lötyyykin:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/10/19/makeover-suvin-kahdet-kasvot/

   Tuollaiset ovat kivoja, mutta kahden meikin tekoon samassa sessiossa menee niin kauan että käytännössä sellaisia tulee tehtyä toooosi harvoin.

   Vastaa

   0
  4. Nyt muistankin ton lukeneeni! Joo, tollaista juuri tarkoitin. Ajattelinkin, että työmäärä voi olla aika lailla liian iso. Mietin, et mites sillä tavalla, että pohjat (meikkivoide, poskipunat, korostukset+varjostukset koko lailla samat) ja sit muutosta tulisi vaan silmiin sekä huuliin? Onnistuisiko se? Tai ikään kuin tyylillä päivämeikki muuntautuu räväkäksi bilemeikiksi? Huomaatko, en anna sulle periksi? ;D Ei vais, kunhan ehdottelen!

   Vastaa

   0
 14. Paljon parempi... tämä näyttää vakavastiotettavalta meikiltä, ei miltään kokeilulta :)

  Vastaa

  0
 15. Jos mielipidettä kysytään, ni mun mielestä keijukaismeikin sininen silmämeikki oli aivan upea, mutta tässä pehmeämmässä meikissä oli mielestäni paremman sävyiset meikkivoide/aurinkopuuteri/poskipuna/huulimeikki siskollesi. Voi toki olla, että keijukaismeikissä kuvan kylmäyys tulee kuvausolosuhteista. Voisihan tähän lämpimään meikkiin hyvin yhdistää sen sinisen silmämeikin. Mitä mieltä itse olet? Tämä lämmin meikki on myös tosi kaunis, mutta mulla tulee mieleen siitä sellainen hillitty häämeikki ;).

  Vastaa

  0
  1. Voisihan tähän lämpimään meikkiin hyvin yhdistää sen sinisen silmämeikin. Mitä mieltä itse olet?

   Mun mielestä tähän pohjaan ei olisi sopinut se sininen silmämeikki. Sininen luomiväri + persikkainen poskipuna riitelee mun silmissä kauheasti.... Mutta joku toinen voisi varmasti olla ihan toista mieltä. :) Ja samoin lämpimän kulta-beige silmämeikki + kylmä liilapinkki huulikiilto = ei toimi "in my books".

   Vastaa

   0
 16. Hassua, nyt kun noi kuvat on vierekkäin, tulee mulle siniturkoosista jotenkin keskeneräinen fiilis. En tiedä loppuuko tuo voimakas väri niin jyrkästi vai onko siinä joku muu asia. Näiden kuvien perusteella olisin ehkä tykännyt tästä uuden meikin huulikiillosta noiden värikkäiden silmien kanssa. Mut kuvat ei aina kerro kaikkea.. :)

  Vastaa

  0
 17. Oona näyttää mielettömän kauniilta kummassakin meikissä. Itse kuitenkin tykkäsin enemmän sinisestä väristä luomilla, sillä se on särmikäämpi. :)

  Vastaa

  0
 18. Siskoasi pukee mielestäni näistä kahdesta kauniimmin nude-meikki. Mutta sehän on tietenkin tilanteesta kiinni mitä käytetään. Normaalisti en kuitenkaan itse ole mikään "nude-meikkausten" tai luonnollisuuden puolesta puhuja.

  Vastaa

  0
 19. Voi, miten kaunis meikki ja malli!! Näitä pehmeämpiäkin meikkejä on kiva nähdä, jos vaikka oppisi omaan päivämeikkiin saamaan pientä vaihtelua. Se sininen meikki oli kun silmään jo vähän gootti-koko, ehkä se silmän rajaus nousi liikaa, kun mallin silmän muoti nousee jo itsekin. Mutta pidä kii värimeikeistä, minäkin olen rohkaistunut niiden avulla käyttämään värejä bilelookissa.

  Vastaa

  0
 20. Olenko minä nyt ainoa, jota jäi kauheasti kiinnostamaan, että mitä Oona meinaa seuraavaksi. Onko hän siis jäämässä Suomeen vai vain käymässä? Silloin kun itse jumittaa kotimaassa, on kiva kuulla edes muiden reissuista. ;)

  Vastaa

  0
  1. Iloksemme Oona aikoo viipyä Suomessa ainakin kevään :) Mutta hänet tuntien tie kutsuu taas ennen pitkää....

   Vastaa

   0
 21. Paras mahollisimman naturellina:) En jostain syystä yukännyt tosta siniturkoosista..

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)