31.12.2012

Uutta vuotta ja vuoden top-postaukset

Tämän överihempeän kuvan myötä toivottelen kaikille ihanaa ja kiireetöntä uutta vuotta!

NewYears_makeup

En ole antanut mitään uuden vuoden lupauksia pitkiin aikoihin, mutta viime vuonna lupasin elvyttää taas laiskemman puoleiseksi taantuneen kirjeenvaihtoharrastukseni. Ja sen myös tein. :)

Vuodelle 2013 lupaan seuraavaa:

  • Omistan enemmän aikaa haaveiden toteuttamiselle
  • Aloitan joogan
  • Vastaan sähköposteihin välittömästi ne luettuani tai viimeistään kahden vuorokauden sisällä
  • Opettelen oikeasti käyttämään irtoripsiä arjessa...! ^_^
  • Jatkan sinnikkäästi päivittäisen lukuhetken palauttamista

Uudenvuodentoivotus

Muutaman toimenpiteen uudelle vuodelle olen jo tehnytkin. Varasin paikat Kansalaisopiston jooga- ja ruotsin keskustelukursseille. Hyvä ystäväni Ahvenanmaalta soitti joulupäivänä ja ihan hävetti kun kieli oli niin solmussa. Jooga ja ruotsin keskustelutunnit ovat olleet "Nää pitäis kyllä...." -listallani jo vuosia. Nyt loppui vätystely ja hommat käyntiin! :)

Lashes_makeup

Tänään syön viimeistä päivää jouluherkkuja ja huomenna starttaa vhh-induktio. Lanttulaatikko ja piparit - hyviä olitte ja tavataan taas ensi jouluna! :)

- - - - -

Vuonna 2012 luetuimmat postaukset Karkkipäivä-blogissa olivat:

 

1. Garnier BB Cream

2. Köyhä

3. Silmän muodot ja meikkaus (vuodesta toiseen.... :))

4. Silmän rajaus, osa 1: Perusteet (myöskin vuodesta toiseen....)

5. Nettishoppailun ABC eli kuinka voit tilata kosmetiikkaa halvalla (kolmas vakiosuosikki)

6. Se alkuperäinen BB-voide

7. Ideoita Vanhojen Tanssit -meikkiin: Klassinen Smokey Eye

8. Mineraalimeikkipohja

9. Suuri BB-voidevertailu

 

10. Halpaa ja helppoa hiustenvaalennusta

Ai huomaako listalta että BB-voide on ollut vuoden ilmiö...? ^_^

Tuttuun tapaan puolet Top Kympin postauksista on jo aiempina vuosina julkaistua materiaalia.

Tageista Silmän rajaus, Make-Up For Dummies ja Perusjuttuja meikkauksesta pitävät kärkeä, ja kertovat siitä minkä vuoksi blogiani pohjimmiltaan todella luetaan. Olen iloinen ja otettu siitä että blogillani on edelleen paljon uskollisia lukijoita vaikka "kilpailu" kauneusblogistaniassa sen kuin kiristyy ja eetteriin ilmestyy joka vuosi toinen toistaan taitavampia ja upeampia kuvia tuottavia meikkibloggaajia.

Kiitos teille taas yhdestä mukavasta vuodesta sivellinten suhinaa, puuterituiskua ja niiden täydellisten luomivärien ikuista metsästystä...! :)

0 comments on “Uutta vuotta ja vuoden top-postaukset”

  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

    Tunnustan itse käyväni useinkin kertaamassa nuo silmämeikkiopit! Ehkä olen vain hidasoppinen tapaus :D

    Vastaa

    0
  2. Voisin melkein allekirjoittaa samat lupaukset kuin sinä Sanni. Joogan tilalle voisin keksiä jotain muuta/jatkaa saliharrastusta joka lopahti alkutalvesta. Sähköpostia minulle ei tule kummoisesti, mutta en ole kansioinut mitään sähköistä tai paperista joten voisin pitää niistä parempaa huolta. Ja irtoripsiä en tarvitse kun pidän ripsissä permanenttia ( joka muuten kasvattaa ripsien pituutta huimasti O.o ) Voisin myös palailla kunnon ruoka-aineiden pariin täältä piparien ja suklaakonvehtien keskeltä :D

    Kiitos blogistasi, odotan innolla ensi vuotta! =)

    Vastaa

    0
  3. Ylin kuva (kasvoistasi) on tosi kaunis, mutta nuo tekarit eivät tosiaankaan näytä luonnollisilta. Syntyikö tuo huulimeikkisi ilman rajauskynää, jos, niin miten? Iloa uusien harrastustesi parissa ja antoisaa alkavaa vuotta Sinulle!

    Vastaa

    0
    1. mutta nuo tekarit eivät tosiaankaan näytä luonnollisilta.

      Eivät niin... kaukana siitä.... Haluaisinkin kovasti löytää mahdollisimman luonnolliset irtoripset.

      Huulimeikki on tehty ilman rajauskynää, alla on Yves Rocherin Brun Nude -huulipuna ja päällä Lancômen läpikuultava beige huulikiilto jonka nimeä en nyt muista, se on kotona.

      Vastaa

      0
    2. Ardelliltä löytyy parit tosi luonnolliset ripset (myös ruskeana), mutta en ole varma numeroista kun en ole kotona... luultavasti toiset oli nro 108.

      Olen jollain foorumilla ohjannut blogiisi, kun kyseltiin meikkauksen alkeita. :)

      Vastaa

      0
    3. Olen jollain foorumilla ohjannut blogiisi, kun kyseltiin meikkauksen alkeita. :)

      Kiitos, ilahduttaa! :)

      Vastaa

      0
  4. Hyvää Uutta Vuotta Sanni! Oi oi, miten kauniin sävyinen huulikiilto sinulla onkaan kuvissa. Kertoisitko mikä tuote on kyseessä?

    Vastaa

    0
    1. Huulikiilto on Lancômen mutta nimeä en valitettavasti muista, se on nyt muutaman sadan kilometrin päässä. :) Sellainen läpikuultava beige. Alla on Yves Rocherin Couleurs Nature Brun Nude -huulipunaa.

      Vastaa

      0
  5. Ehei kauneusblogien edes tarvitse kilpailla! Sulla on ihan erityinen paikka ja ykkössija mun sydämessä, aina :)
    Ihanaa vuodenvaihdetta sekä onnekasta ja upeaa tulevaa vuotta! <3

    Vastaa

    0
  6. Löysin blogisi varmaan juuri vuosi sitten. Nämä meikkausvinkit ovat kullanarvoisia, jos ei ole oikein taitava meikkaaja, ei ole ehtinyt tai jaksanut perehtyä eri tuotteisiin tai on vain jämähtänyt johonkin nuoruuden meikkityyliin. Ihanaa, kun jollain on mahdollisuus testailla "omasta puolesta" eri tuotteita ja sitten kommentoida niitä. Ja todellakin myös mainita, jos joku tuote ei ole kovin hyvä! Tällä hetkellä haussa on rajauskynä, joka pysyisi edes muutaman tunnin ilman panda-efektiä. Pitääpä haeskella vanhemmista teksteistäsi, jos sieltä löytyisi vinkkiä...
    Mutta jostain syystä pelkät meikkausjutut eivät saisi minua seuraamaan jotain blogia, vaan juuri tämä sopiva sekoitus kaikkea muutakin kivaa! Kiitos kivasta blogista ja hyvää uutta vuotta!
    Jenni

    Vastaa

    0
    1. Kiitos mukavasta palautteesta! :)

      Tällä hetkellä haussa on rajauskynä, joka pysyisi edes muutaman tunnin ilman panda-efektiä. Pitääpä haeskella vanhemmista teksteistäsi, jos sieltä löytyisi vinkkiä…

      Koska meikkikynät ovat vahamaisia, niillä on luonnostaan nestemäistä rajausta "parempi" taipumus leviämiseen.... Koska liukenevat ihon omiin rasvoihin. Ainoa kynä jota olen kuullut kehuttavan erityisen hyvin pysyvänä on Estee Lauderin Double Wear -linjan rajauskynä. Siinä on jotain ainetta minkä pitäisi kiinnittää jälki paremmin. Mutta jos ongelmana on jatkuvasti leviävät rajaukset, suosittelen harkitsemaan nestemäiseen rajaukseen siirtymistä... Ja jos silmät vetistävät helposti, niin silloin vedenkestävä nestemäinen rajaus, esim. IsaDoralta löytyy sellainen.

      Vastaa

      0
  7. kiitos mahtavasta blogista :) karkkipäivä on ihan paras kosmetiikkablogi juuri aitouden vuoksi, tuntuu että muut blogit ovat pelkkää mainostusta mutta täältä saa lukea oikean ihmisen aidon ja suoran mielipiteen :)

    Vastaa

    0
  8. Kaikkea hyvää tälle vuodelle! Aloin puolisen vuotta sitten seurata blogiasi ja olen saanut älyttömän hyviä vinkkejä. Sen lisäksi että blogisi sisältää kiinnostavia ammattilaisen näkökulmia kauneudenhoitoon, tykkään tavastasi kirjoittaa! Matkaasikin oli tosi mukava seurata! :)

    Vastaa

    0
    1. Siis etkö värjää tällä hetkellä muutoin kuin vaalentamalla tuon juurikasvun aina tuolla spraylla? Tekis mieli siirtyä taas blondiksi mutta tuon juurikasvun takia ei hotsittais...:)

      Vastaa

      0
    2. etkö värjää tällä hetkellä muutoin kuin vaalentamalla tuon juurikasvun aina tuolla spraylla?

      En värjää muutoin, pelkät juuret vain. :) Mitäpä sitä turhaan rassaamaan koko hiuksistoa kun juurethan ne vain kaipaa väriä. ^_^

      Vastaa

      0
  9. Ihanan raikkaan ja terveen näköinen meikki! Kertoisitko, mitä poskipunaa olet käyttänyt tuossa? Kiitos!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat