21.12.2012

Pakettien purkua osa 1 - Yves Rocherin talvimeikki

Olen alkanut hiljalleen tutustua syksyn aikana saapuneiden kosmetiikkapakettien sisältöön. Edellisen postauksen kommentteihin liittyen voin jälleen sanoa samaa mitä olen täällä ennenkin todennut - jos joku on kateellinen bloggarien vastaanottamista lähetyksistä, niin älkää olko. Eivät nämä miltään lahjoilta tunnu. Näiden läpikäyminen ja varastoiminen käy oikeasti työstä.

Jos jotakuta haluatte kadehtia niin sitten vaikka kavereitani, tai arvontapostausten voittajia. ^_^ Sillä kavereilleni tai teille lukijoillehan suurin osa näistä promotuotteista päätyy testauksen jälkeen. Ei minulla ole kolmea päätä tai kilometritolkulla nahkaa että saisin kaikki voiteet, suihkutuotteet tai meikit mitenkään käytettyä itse. :) Eikä ole tarkoituskaan.

YR_talvimeikki3

Ensimmäisenä pakettien sisällöstä silmiini tarttui muutama yksilö Yves Rocherin Couleurs Nature -talvimeikkikokoelmasta. Yves Rocherin meikkien laatu paranee mielestäni vuosi vuodelta, olen ollut todella positiivisesti yllättynyt suurimmasta osasta Rocherilta kokeilemistani meikkituotteista. Etenkin Couleurs Nature -sarja  on todella laadukas hintaansa nähden.

Couleurs Naturen voidemaiset, pehmeästi levittyvät ja pigmenttiset huulipunat ovat suosikkejani. (Ja taitavat olla monen muunkin bloggarin...) En muista olenko ehtinyt muista CR-huulipunista tänne kirjoitella, mutta ainakin klassisen punainen, upea Le Rouge esiteltiin täällä. Talven limited edition -kokoelmassa ilmestynyt # 34 Rouge Boisé on viileä, pakkasen pureman vadelman värinen herkku. Nam!

YR_Teintesdelices

Myös neljän sävyn luomiväripaletti ihastuttaa. Sävyt eivät tule kuvassa kovin hyvin esille, mutta Teintes Délices De Roses sisältää kullan, tumman harmaanvihreän, harmaanvioletin ja roosan sävyt. Kaikki sisältävät hohdetta, roosa eniten ja vihreä hillityimmin.

YR_talvimeikki

Huomaatte varmaankin myös minulle epätyypilliset irtoripset.

Yritän jälleen opetella käyttämään niitä. Olen oikeasti ehkä omituisimpia kauneusbloggareita kun en vain millään jaksa käyttää irtoripsiä (tupsuja kyllä silloin tällöin, mutta en kokonaisia nauhoja), ja koen ne vaivalloisiksi. Syynä on tietysti vain harjoituksen puute, mun pitäisi vain hampaat irvessä jaksaa räplätä ne paikoilleen joka aamu.

Tuo irtiripsien laitto on minulle kyllä mysteeri. Siinä mielessä että miten se voi olla jollekulle niin helppoa, ja sitten toiselle ihan naurettavaa sotkemista. Mä en ole tainnut ikinä saada ripsinauhaa paikalleen yhdellä yrittämällä. Minulla täytyy ilmeisesti olla jotenkin aivan erityisen kömpelö sormimotoriikka. Töissä nimittäin kohtaan melkein päivittäin asiakkaita, jotka eivät juuri muuten meikkaa lainkaan mutta hakevat irtoripsiä juhlia varten. Eikä heillä tunnu olevan mitään ongelmia ripsihirmujen kanssa......

YR_talvimeikki2

Meikäläisellä on omasta takaa niin onnettoman harvat ripset että mitkään volume-maskarat eivät niihin irtoripsiefektiä saa aikaan. Ja näyttäähän meikki kokonaisuutena tosiaankin paremmalta kunnon ripsillä...

.

YR_talvimeikki_huulet

.

YR_talvimeikki_silma

Näiden kuvien karmea sävy johtuu taas meikkipöytäni valoista... En onnistunut saamaan luonnonvalossa sävyjä erottumaan kunnolla joten käännyin sitten keinovalon puoleen.

.

YR_talvimeikki_eyes

Liikkuvalla luomella kultaa, luomen puolesta välistä viistosti ulkonurkkaan vihreää ja luomivaossa harmaanviolettia. Luomivaon sisäkaaressa roosaa, joka toi meikkiin kivan huurteisen silauksen ja kevensi vihreän ja violetin meikkiin luomaa harmahtavaa yleissävyä.

YR_talvimeikki_eyes2

.

P.S. Vastailen kysymyspostauksen kysymyksiin joulu"lomalla", olin kaavaillut tekeväni sen heti matkalta paluun jälkeen mutta eihän tässä joulutohinassa aika repeä millään.... Priorisoin nyt meikkipostauksen kun tiedän että monet teistä odottavat niitä kovasti! :)

0 comments on “Pakettien purkua osa 1 - Yves Rocherin talvimeikki”

 1. Upea meikki! En osannut yhtään kuvitella, että vihreä sävy sopisi noin hyvin luomille :) Olisiko tästä meikistä mahdollista saada tarkempaa tutoriaalia?

  Vastaa

  0
  1. Hmmm, meinasin tehdä siitä ensin sellaisen "värikartta" -kuvankin, mutta sitten en jaksanut.... Tutoriaalia ei ole tulossa mutta lisään värikartan jos/kun minulla on aikaa se tehdä. :) Kiva kuulla että tykkäsit meikistä!

   Vastaa

   0
 2. Moikka!

  Kävin eilen asiakkaanasi ja haluan kiittää todella hyvästä palvelusta! Kaikki tuotteet tuntuvat tosi hyviltä! T. Entinen keltanaama nykyinen viileäsävyinen poskipunan käytön opettelija ;)

  Vastaa

  0
 3. Ihanainen meikki ja ihanaiset ripset!
  Pakko kysyä noista lähetyksistä joita vastaanotat: Kysyvätkö firmat erikseen saavatko lähettää sinulle jotain? Vai tuleeko postia ihan yllätyksenä? Ja jos tulee, niin mistä he saavat yhteystietosi? Terv. Nimimerkki Utelias ja epätietoinen

  Vastaa

  0
  1. Homma menee jotakuinkin näin:
   PR-toimiston edustaja ottaa yhteyttä ja kysyy olisinko kiinnostunut jostain tietystä tuotteesta. Jos vastaan myöntävästi ja annan heille osoitteeni, osa PR-toimistoista tallentaa nämä osoitetiedot ja saattaa jatkossa lähettää minulle blogini teemaan sopivia paketteja kysymättä enää haluanko niitä. Eli yllätyksiäkin tulee. :) Toiset taas varmistavat aina erikseen josko olen kiinnostunut ko. tuotteesta, eivätkä (luonnollisestikaan) lähetä jos vastaan kieltävästi tai en vastaa mitään. Muutama suurempi firma on liittänyt minut automaattiselle lehdistön lähetyslistalleen jolloin saan uuden paketin aina kun ilmestyy jotain uutta.

   Vastaa

   0
 4. Irtoripset vaativat paitsi totuttelua, myös hyvän liiman sekä hyvälaatuiset ripset. Kannattaa lähes aina suosia kalliimpia (Grimas, Ardell jne.) ja siten ohuempia ja joustavampia irtoripsiä, ne on huomattavasti helpompi asettaa paikoilleen kuin huonolaatuiset ja jäykät, muovisen näköiset halpikset. Eron näissä huomaa vasta kun on kokeillut: ohueampi ja joustavampi ripsinauha on niiiin helppo taivuttaa paikoilleen, mutta kova nauha alkaa irtoilla ulko- tai sisänurkasta liimasta riippumatta. Hyvälaatuiset ripset ovat myös kevyet, eivätkä paina ikävästi omia ripsiä alaspäin.

  Omia suosikkejani ovat Grimasin irtoripset (jotka ovat itse asiassa ihan kohtuuhintaisia verrattuna siihen, että niitä voi käyttää useita kertoja kunhan vain huolehtii puhdistuksesta) ja niihin Grimasin ripsiliima. Duon liima on hyvää myös, mutta aiheutti minulle pitkässä käytössä allergisia oireita :/ Tampereelta Grimasia saa mm. pienestä meikkiputiikista, Make Itista: https://www.facebook.com/pages/MakeIt-meikkikauppa/256668447714815?ref=ts&fref=ts.

  Vastaa

  0
  1. Moi Elisa!

   Minulla on itse asiassa käytössä juurikin Grimasin liima. :) Samoin olen kokeillut joitain Grimasin ripsiä, tosin niistä puolet taisi olla sellaisia tosi "stydejä" fantasiaripsiä joiden reuna oli tosi jäykkä ja painoivat omaa ripsirajaa hyvin epämukavasti.

   Ohuissa ripsinauhoissa taas on mun mielestä se haittapuoli, että ne ei tunnu niin kestäviltä. Esim. nuo Ardellin mitkä minulla tässä postauksessa on silmissä melkein rikkoontuivat jo siinä vaiheessa kun irrotin niitä pakkauksesta. Osa ripsistä irtosi kun vedin ripsinauhaa irti. Eilen irtosi taas lisää kun poistin ripsiä illalla....

   Monia ripsiä olen kokeillut mutta vielä en ole löytänyt juuri Niitä Oikeita - tarpeeksi luonnollisia ja kestäviä. Tuntuu että suurin osa irtoripsistä on sellaisia mielettömiä partyviuhkoja, ei niitä voi käyttää henkilö jolla on pienet ja syvällä sijaitsevat silmät. :/

   Vastaa

   0
  2. Tuo silmän muoto todella vaikuttaa! Mulla on aivan ihanteelliset silmät tekoripsille, yläluomella on tilaa vaikka kuinka (ripset eivät ota kulmakarvoihin kiinni) ja silmät eivät ole liian syvällä päässä. Mun ei myöskään tarvitse lyhentää valmiita ripsiä kuin muutama milli, eikä liioin leikata ripsiä kolmeen osaan (paitsi ne ihan kaikista paksuimmat). Voin vaan kuvitella kuinka hankalaa ripsien kanssa on, jos silmät on pienemmät :/

   Grimasilla on myös todella luonnollisia ripsiä ainakin tuolla Make Itin valikoimissa. Suosikkini ovat ehdottomasti irtoripsitupsut, niitä ei vaan harmi kyllä voi käyttää uudelleen ellei ole todella tarkka irrottamisessa.

   Mulla on ollut yhden illan ja näytelmän ajan ripsissä ne Grimasin kaikista isoimmat ja tuuheimmat ja ihanimmat ripset (varmaan 3cm pituiset "harjakset"), ja ne oli oikeasti yllättävän kevyet! Näin niillä hyvin ja niihin tottui kivasti :) Pitääkin tehdä blogiin postaus niistä, ne oli niin positiivinen kokemus.

   Mulla on Grimasin ripsien kans käynyt myös noin, että kun liiaksi riuhdon niin kauniit ripsirivit irtoavat :/ Olen vain yrittänyt olla tosi varovainen.

   Oletko kokeillut Red Cherryn ripsiä? Niistä saattaisi löytyä sulle ratkaisu.

   Vastaa

   0
  3. Mulla on ollut parit Red Cherryn ripset joskus muinaisuudessa, mutta en tykännyt kun niissä oli kimallehelmiä (muistaakseni homma meni niin, että tilatessa en ollut älynnyt että niissä on jotain kimalteita) ja ei tullut monesti käytettyä.

   Vastaa

   0
 5. Jee meikkijuttua pitkästä aikaa! Nätti meikki, ihan rupesi tuo paletti kiinnostamaan! Luen monta blogia hallintapaneelista mutta jätän aina sinun blogisi viimeiseksi. On vaan niin paras :)

  Vastaa

  0
 6. Kaunis meikki on! Noista ripsistä: minä en osaa laittaa minkään näköistä ripsenjatketta tai tupsua silmiini, enkä hirveästi pidä niistä pidennyksistä mitä näkee jokaisella. Ne ovat kauniit, jos pituus on kohtuullinen, ja huoltoväli tiheä.... sitten kun ne alkavat olla luokkaa "nautaripset", niin harvalle enää sopivat. Omat ripseni ovat suorat ja tummat, en ole ikinä osannut toivoa niiden olevan erilaiset :)

  Vastaa

  0
 7. Jätä ne kateelliset omaan arvoonsa, niitähän löytyy aina ja joka paikasta. Me, jotka olemme blogiystäviäsi, viis veisaamme saatko tavarat jostain vai ostatko ne vai lähettääkö joulupukki ne sinulle. Ja kiitämme kauniisti kun jaksat tätä blogia meille pitää!
  Ja jälleen, kaunis meikki ja tuon huulipunan minä kyllä ostan :)

  Vastaa

  0
 8. Ai niin, oli mulla kysymyksenpoikanenkin. Kun laitan päivävoiteen ja haluan käyttää puuterimaista poskipunaa, niin laitanko irtopuuteria vai kivipuuteria ennen poskipunan laittoa?

  Vastaa

  0
  1. Periaatteessa ihan sama kumpaako laitat, kumpikin siis ajaa asiansa, mutta irtopuuteri on hienojakoisempaa ja huomaamattomampaa. Toki kivipuuteriakin saa laitettua esim. isolla siveltimellä huomaamattoman hunnun. :)

   Vastaa

   0
 9. Ehkä jotkut accent lashesit olisi parempi vaihtoehto? Esim. 301 ardellilta on luonnollisen näköinen, helpompi laittaa paikoilleen, ebaysta saa niitä tilattua, mun tietääkseni suomessa ei kai kukaan myy accent lasheja ardellilta.

  Revlonilla, ja ardellilla on kans sitä uutta lateksivapaata liimaa, joka toimii monilla paremmin kuin lateksiliimat (duo yms.).

  Vastaa

  0
 10. Minusta on vain ihanaa, että blogissasi näkee meikkauksia, joihin voin itse samaistua ja jotka vaikuttavat realistisilta toteuttaa myös itse. Itsekään en osaa käyttää irtoripsiä. Silmäni ovat myös syvällä, ja teoriani mukaan se vaikuttanee irtoripsien asennukseen tai sen helppouteen omalla kohdallani.
  Älä ala ainakaan säännöllisesti käyttämään irtoripsiä, olet vain piristävä poikkeus muiden ripsihirmujen joukossa ;D

  Vastaa

  0
 11. moikka Sanni :) Aiheeseen liittymätön toive, mutta olisi kiva jos laittaisit tänne blogiin jotain käyttämiesi vhh-jouluherkkujen reseptejä :) (varsinkin ne piparit mistä mainitsit jäivät kiinnostamaan!) Iloista ja ihanaa joulua!!! ^^

  Vastaa

  0
 12. Nyt kävi sellainen tapaus joka minulla tapahtuu todella harvoin; pelkän kuvan perusteella tilasin tuon huulipunan <3. Ei voi mitään kun se kerran jäi nakuttamaan niin pakkohan sitten oli jotain tehdä ;)
  Joskus aikaisemmin kommentoin että kirkkaat huulipunat eivät sovi sinulle, mutta tämän kohdalla on pakko sanoa että tämä sopii. Jotenkin siinä vain on sellainen sävy että se ei näytä liian "kovalta".

  Vastaa

  0
  1. :) Toivottavasti sävy osoittautuu ihanaksi ja toimivaksi sinulla myös livenä! :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)