17.12.2012

Maanantai 17.12.2012

Paluu arkeen, maanantai 17. joulukuuta.

   

Bloggaajan arkea; kotona odotti kasa matkan aikana tulleita kosmetiikkalähetyksiä eri firmoilta....  Päivä alkoi niiden availulla ja sisältöön tutustumisella.

Kahdeksan jälkeen lähdin kuntosalille - tätä oli odotettu...! Treenitauko oli yksi jatkuvasti matkalla harmittaneita asioita. Salin vaaka vahvisti reissussa kertyneet kilot; paino oli noussut 2,4 kg. Bon appetit!

Puntin jälkeen kirjoitin kotona loput joulukortit ja lämmitin lounaaksi eilen valmistamaani Buffalomozzarella-vhh-pizzaa. (Italiassa opin että Buffalomozzarella on todellakin jotain iiiihan eri kamaa kuin tavallinen mozzarella-juusto, nammm!)

Seuraavaksi meikkasin, ja sain aikaan teille pienen maskara-arvostelunkin! :)

Juuri ennen reissuun lähtöä sain Biodellyltä kokeiltavaksi Lily Lolon uuden Lash Alert -maskaran, ja ehdin käyttää sitä pari kertaa. Totuuden nimissä kohtasin nyt ensimmäisen Lily Lolon tuotteen, josta en niin pidä.

Plussat:

+ luonnonmukainen tuote  (99,8%)

+ tämä todellakin kerrostuu kunnolla toisin kuin valtaosa luonnonkosmetiikan ripsareista, ja ripsiin saa näkyvästi volyymia

Miinukset:

- Volyymia tulee joo, mutta valitettavasti myös paakkuja. Lash Alert paakkuaa minulla todella pahasti ja tuloksena on paksut, mutta klimpittyneet ripset. Luin jonkun toisenkin kommentoineen samaa Biodellyn sivuilla.

Jos malttaa jättää ripsaroinnin pariin vetoon niin tulos on ok, ja muutamallakin vedolla selvästi näyttävämpi kuin vaikka Laveran ripsareilla, mutta useimmat meistä tunnetusti haluavat laittaa maskaraa ihan kunnolla.

Lash Alert -ripset.

.

Meikin jälkeen kaupungille! Jonotin pienen ikuisuuden postissa saadakseni joulutervehdykset vielä toisen luokan postimaksulla, ja seuraavaksi Lidliin jonka maitotuoteosasto on ehdoton suosikkini. Ostan aina kaikki rahkat, kermat, jogurtit, raejuustot ja kermaviilit Lidlistä. Halpaa ja hyvää!! :)

Skippasin suunnitelmani käydä entisellä työpaikallani tervehtimässä tyttösiä ja suuntasin takaisin kotiin paketoimaan lahjoja. (Ja huomenna olen joka tapauksessa taas töissä - olen kiireapuna lauantaihin saakka! :) Tulkaahan tutut lukijat morjestamaan jos on vaikka lahjapulmia...! ^_^)

Kotona lahjojen paketointia sai säestää Michael Bublé, ja kun vatsa alkoi kurnia, pyöräytin lemppariruokani tonnikalapullat. Oli ollut näitäkin ikävä..! :P

.

Olen hämmästyttävän hidas paketoimaan (tai oikeastaan missä tahansa...), eikä lahjarumba ole ohi vielä tälläkään hetkellä. No ihmekös tuo toisaalta kun lähdin blogia päivittämään... ^_^

Kello on nyt 23.19 mutta minulla on vielä edessä piparkakkutaikinan teko. Että voi sitten aamulla leipoa..!

Ja yksi ajankohtainen kosmetiikkajuttukin oikein rimpuilee sisälläni päästäkseen ruudulle, mutta jos nyt yrittäisin saada nuo paketit ja piparit edes ensin valmiiksi... :D

0 comments on “Maanantai 17.12.2012”

  1. Jee, sä oot back!! Kiva, että kerroit tuosta Lily Lolon ripsaria. Olen miettinytkin, että millainenkohan se on. Oletko muuten testannut Lily Lolon rajauskyniä? Itsellä on LL:n rajauskynä ja kerran tuli käytettyä, tunnin parin päästä rajausten laitosta sitä väriä oli vaikka missä minne en ollut sitä laittanut eli sotkeentui ja levisi ihan kauheasti. Annoin LL:n sivuilla sille negatiivisen arvion tai tyylin "ei toiminut minulla, levisi" ja sain LL:ltä vinkiksi pohjustaa luomet. Minusta minulla ei kyllä mitenkään erityisesti luomet rasvoitu ja vaikka harvemmin käytän rajauksia niin koskaan ei ole mikään rajaus tuolla tavalla levinnyt ilman pohjustuksiakaan. Muuta LL:n meikkivoiteet, poskipunat ja luomivärit ovat huippuja!

    Vastaa

    0
  2. Tervetuloa takaisin!!!! Ja olen aivan samaa mieltä tosta ripsarista. Sen lisäksi, että se minun silmissäni kutittaa ja alkaa pian ropista. Ja mä olen puolestani tykännyt LL rajauskynistä tosi paljon, pehmeä jälki, kunnolla väriä ja pysyy hela dagen.

    Vastaa

    0
  3. Mut siis joulukortithan piti lähettää jo viime torstaina (13.2.) jos halusi saada ne halvemmalla hinnalla matkaan... Taitaapi olla niin, ettö sun kortit jaetaan saajille joskus joulun jälkeen :D

    Vastaa

    0
    1. Kyllä, joulupostimerkillä (0,60€) varustetut kortit piti lähettää jo viime viikolla, mutta Economy-luokan (0,70€) korttien viimeinen postituspäivä oli 17.12. :)

      Vastaa

      0
  4. Saiskos vhh-piparitaikinan ohjetta? :)

    Itsekin ostan Lidlista maitotuotteet paitsi raejuuston jätän hyllyyn, liian puuromaista mun makuun :/

    Vastaa

    0
    1. Mä en tykkää raejuustosta muuten kuin munakkaaseen tai rahkaan sekoitettuna, yksinään tuo Lidl on yhtä pahaa kuin muunkin merkkiset ^_^

      Piparit teen tämän ohjeen mukaan (tuplana), laittaen 6 dl mantelijauhoa, 3dl spelttijauhoa ja 1 dl vehnäleseitä. Varmasti speltinkin voisi kokonaan korvata vaikkapa soijajauholla.

      Vastaa

      0
  5. onpas tullut paketteja =) kiva availla ,tervetuloa koti suomeen
    ja ihanaa joulua
    ai nii en ole muistanu kokeilla noita tonnikalapullia täytys muistaa kokeilla

    Vastaa

    0
  6. Ihana postaus!

    Kuule, nyt tarttisin sun apua. Olin juuri pikavisiitillä Suomessa ja ostin Gaya Cosmetics:in mineraalimeikkipuuterin + poskipunan.

    Mitä tiedät kyseisestä merkistä? Kerro pliis kaikki mahdollinen. Ostinkohan nyt täyttä humpuukia? En jotenkin löydä netistä mitään kunnon infoa (suomeksi). Merkki taitaa olla tosi uusi/suht tuntematon. Pitääkö paikkansa? Et ole ainakaan tähän menessä pitänyt tuosta merkistä täällä blogissa esittelyä. Onko kenties tulossa? Tidätkö jonkun, joka on blogissan esittelyn tehnyt?

    Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

    Vastaa

    0
  7. Tervetuloa takaisin =) Kiitos ihanista, raikkaista ja mieltä piristävistä postauksista. (Ja nälän aiheuttavista reseptivinkeistä)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat