19.11.2012

Neljä viikkoa

Nyt on saavuttu siihen pisteeseen reissullani, että matkaa on jäljellä neljä viikkoa. Enää neljä viikkoa.

Se tuntuu niin lyhyeltä. Ja minulla olisi vielä niin paljon suunnitelmia ja ystäviä odottamassa vierailuani…. Anna Belgiassa, Sheila ja Pattie Jenkeissä, Liliana Meksikossa… Virvekin toivotti tervetulleeksi Lontooseen! ^_^ Ei, ei tietenkään ole mitenkään mahdollista että enää ehdin kaikkialle, todennäköisesti budjettinikaan ei veny tuollaiseen kuvioon. Nyt täytyy alkaa miettimään mihin todella haluan käyttää nämä viimeiset viikot. Sillä ne tulevat menemään nopeasti. Tiedän sen.

Alan ymmärtää, miksi nuorin siskoni ”jumittui” Etelä-Amerikkaan kolmeksi vuodeksi. Hänen oli tarkoitus mennä sinne korkeintaan vuodeksi, mutta kuukaudet menevät niin nopeasti…. Vuoden jälkeen ei tuntunut siltä että hän oli nähnyt vielä tarpeeksi, eikä kahdenkaan… Minusta tuntuu nyt ihan samalta. Jos joulu ei olisi tulossa, jatkaisin matkaa aivan varmasti siihen saakka kunnes tili on tyhjä.  9 viikkoa ei tunnu vielä missään.

Ensimmäinen joulun merkki matkallani: kuusi Arenas-tavaratalossa.

Mutta joulu tulee. Ja minulle on laitettu työvuorojakin joulunalusviikolle. (Tosin ihan omasta toiveestani, pomoni kysyi pääsenkö kiireavuksi.)

Kreikassa mietin, että ottaisin Barcelonasta lennon Marrakeshiin, Marokkoon. Ryanair, 17,90€ you know. Mutta kaikki olivat sitä mieltä ettei se olisi yksinäisenä naismatkustajana hyvä idea, ja emmin sitten liian kauan ja lippujen hinnat ehtivät nousta.

Saapuessani Barcelonaan ajattelin, että viivyn täällä korkeintaan kaksi yötä ja jatkan sitten matkaani muualle Espanjaan, sillä olen jo käynyt Barcelonassa kahdesti aiemmin. Mutta heti lentokentältä saavuttuani koin oloni niin kotoisaksi ja viihtyisäksi, (”Ainiin, kaupunkihan tosiaan on näin upea…!”) että tiesin heti viipyväni pitempään. Etenkin kun houstini ovat olleet aivan mahtavia tuttavuuksia, ja tämänhetkinen majapaikkani työelämän hamsterinpyörästä hypänneen, kissansa kanssa elävän taidemaalarin kattoasunnossa Grácian boheemissa kaupunginosassa on todella antoisa. Ei täältä tee mieli lähteä…. Muotokuvanikin on vielä kesken..! :)

Mutta haluan tietysti ehtiä vielä nähdä muitakin paikkoja. Tällä hetkellä kaavailen seuraavaa kuviota: Barcelonasta lähden Andalusiaan, ja siellä pysähdyn Granadassa ja Sevillassa. Sevillasta lähtisin Lissaboniin. Lissabon on yksi matkan must-kohteista, ja siellä haluan viipyä ainakin viisi päivää. Lissabonissa sitten tsekkaan New Yorkin lentojen tilanteen, ja katson löydänkö mitään budjettiini sopivaa. Todennäköisesti Amsterdamista tai Lontoosta löytyy edullisempia Nykin lentoja, mutta täytyy tutkailla… Jos vaikka joku supertarjous osuisi kohdalle Lissabonissa.

Jenkeissä mulle jäisi sitten kaksi viikkoa aikaa. Ja sieltä lentäisin kotiin. Brysselin joulumarkkinatkin houkuttaisivat kyllä niiiiiin…..

Mutta katsotaan mitä tapahtuu. Joka tapauksessa tuntuu siltä, että ihan kohta olen jo kotona… Meanwhile, Gràcian kämpässäkin tuntuu aika kotoisalta. :)

0 comments on “Neljä viikkoa”

  1. Nuo Ryanairin lentoliput on hassuja, kun ne hinnat pomppii niin kovasti. Minulla ja avopuolisollani kävi niin hupsusti, että pohdiskelimme pari päivää lomamatkan varaamista, ja sinä iltana kun päätimme liput varata olikin yllättäen juuri sen päivän aikana hinnat nousseet haluamillamme lennoilla muutamalla kympillä. Lopulta varasimme kuitenkin lennot, vaikkakin matkabudjettia piti venyttää noin 100 e... Mikä on hyvin suuri raha pienessä matkabudjetissamme. Kuitenkin, pääsemme Jouluksi Lontooseen, mikä sen ihanempaa! <3

    Jännityksellä seurailen täällä sitä, minne vielä päädyt matkallasi, samalla kun oma matkakuume jo nousee pilviin... ^^

    (Allekirjoittanut on aivan täpinöissään kun ei ole päässyt missään matkoilla käymään yli puoleentoista vuoteen.)

    Vastaa

    0
    1. Nuo Ryanairin lentoliput on hassuja, kun ne hinnat pomppii niin kovasti.

      Aivan, ja joskus ne voi laskeakin. :) Esim. Venetsia-Alghero -lennot oli ensin 13 euroa, ja sitten parin päivän kuluttua 9,90 ^_^ Marokkoon ei valitettavasti enää löytynyt tosiedullisia lentoja. (Vähänkö on muuten hullua kun täältä Barcelonasta voisi ottaa myös BUSSIN Marokkoon...! Esim. Marrakeshiin kestäisi kaksi päivää....)

      Vastaa

      0
  2. Jos satut tänne Hollannin suunnalle, niin meiltä saat majapaikan (eikä tarvi pelätä lähentelyä, haha!) :-)

    Vastaa

    0
  3. Vaan 4 viikkoa? Jösses, sehän menee siivillä! Brysselin joulumarkkinat kuulostaisi kivalle!

    Vastaa

    0
  4. Toisaalta on myös kiva palata normaaliin kosmetiikka-arkeen (ellet ole keksinyt uusia tuulia matkan jälkeisellekin blogiajalle?).

    Vastaa

    0
  5. Tää postaus kasvatti mun intoa matkustaa ulkomaille.. :D Kesällä sitten..

    Vastaa

    0
  6. Saanko kysyä miksi päätit matkustaa tähän aikaan vuodesta Euroopassa? Eteläisemmissäkin maissa on kuitenkin syksyllä aika viileää (eikä edes kovin halpaa). Kiva on ollut kuitenkin lukea reissujuttujasi, eipä sillä!

    Vastaa

    0
    1. Tama aika vuodesta sopi elamaani parhaiten. :) Syys-lokakuu on parasta mahdollista aikaa reissata Kreikassa, jossa vietin nuo kuukaudet, silloin on viela erittain lamminta ja ihan rantakelit. Saat eivat ole mitenkaan kurjat nyt marraskuussa Barcelonassakaan, taalla on paistanut aurinko joka paiva ja asteita on 18-20. :)

      Vastaa

      0
  7. Näitä matkapostauksia vaan on niin kiva lukea, tulee itsellekin hullu hinku pois täältä Suomesta! Jos sitä sitten ens kesänä lähtisi viimein sinne reilille....

    Yksi aivan aiheeseen liittymätön kysymys mulla olisi. Mulla on ihan järjettömän ärsyttävä iho, varsinkin näin talven ollessa tuloillaan. Nenästä iho on superkuiva, niin että kaikki meikkivoiteet ja jopa BB-voiteet joita olen kokeillut ovat tehneet siitä hilseilevän näköisen. Kuitenkin suun ympärille tulee paljon punoittavia ja joskus kipeitäkin finnejä (kiitos hormoneiden?), eli meikkipohjan pitäisi peittää hyvin. Kolmantena on se, että meikkivoiteet eivät ikinä pysy, varsinkaan niillä alueilla, joissa sitä peittoa juuri kaipaisi (nenä-suunympärys), vaan tavallaan häipyvät päivän aikana pois. Jo muutaman tunnin kuluttua meikkaamisesta iho näyttää epäsiistiltä, ihan kun siinä meikkiä ei olisi ollenkaan. Puuteroida meikkipohjaa en voi juuri tuon hilsehtyvyyden takia. Tän pitkän jodannon jälkeen tuleekin se kysymys, että mitä meikkivoidetta suosittelisit? mulla ei tosiaan hirveästi rahaa ole käytettävissä kosmetiikkaan, mutta tässä vaiheessa olen jo valmis maksamaan muutaman euron enemmän KUNNON meikkivoiteesta, joka sopii mun tarpeisiin ! Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata, ja sori että tästä tuli tämmönen "Dear Sanni"-vuodatus :D

    Vastaa

    0
  8. Tuolle mun aiemmalle kommentille on tapahtunut jotain todella kummallista! Puolet mun tekstistä puuttuu ja (ilmeisesti) sun tekstiä on tullut siihen tilalle :D

    Vastaa

    0
    1. No niinpäs olikin...! :-0 Ainoastaan lainaukseksi kopioimani tekstinpätkä sinulta on jäänyt näkyviin ja muu kommenttisi kadonnut, ja tosiaan mun vastaus oli tullut samaan laatikkoon. Enpä ole koskaan törmännyt tällaiseen. Käyttämäni nettiyhteydet ovat olleet viime viikkoina todella hitaita ja huonoja, olisiko yhteyden takia tapahtunut joku moka sillä hetkellä kun klikkasin vastausnamiskaa...? En kyllä ymmärrä. Kun vastasin, niin silloin vastaus näkyi ihan normaalisti lainauksineen omassa laatikossaan. :/ No, korjasin sen nyt. :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat