03.08.2012

Sizzzzling makeover: Tanja

Meikattavana suloinen Tanja!

Tanja ennen ja jälkeen. Voi klikata isommaksi. (Ilokseni Indiedaysin it-wizard on tehnyt joitain muutoksia joiden seurauksena kuvien resoluutio thumbnail-kokoisina ei ole enää niin huono että ne tarvitsisi sen vuoksi suoraan pienentää.)

.

Inspiraationa Tanjan meikissä oli tämä hieman arabialaistyylinen smokey-meikki.

.

Meikkiin käytetyt tuotteet. Tyypillisesti, kuvasta jää aina uupumaan jokunen tuote. (Pöh.) Tässä tapauksessa unohtui näköjään montakin; MACin Carbon-luomiväri, Essencen geelilaineri, Estee Lauderin Double Wear Light -meikkivoide, Laveran irtopuuteri ja Cliniquen Lash Power -maskara. Ja eihän tuossa näy huulipunaakaan.... :P  ^_^

.

.

Kuvien räpsiminen panee hymyilyttämään. :)

Otin silmämeikin teosta muutaman vaihekuvan mutta en viitsinyt niitä enää tähän juttuun sisällyttää kun kuvia tuli niin paljon. Voisin tehdä erillisen tutorialpostauksen jos teillä on kiinnostusta...?

.

.

.

.

     

Kiitos Tanja! <3

0 comments on “Sizzzzling makeover: Tanja”

 1. Hei tuli sellanen kysymys mieleen, että käytätkö jotakin luonnonkosmetiikkatuotetta silmäpussien häivyttämiseen. Itsellä valokynä vetelee viimeisiään ja haluaisin siirtyä kokeilemaan luonnonkosmetiikkapuolen meikkejä. Osaatko suositella sieltä jotain tuotetta?

  Vastaa

  0
  1. suosittelen santen cover stick -peitekynää! on todella pehmeä, sävyjä löytyy 4 erilaista ja koostumus on just täydellisen peittävää. itse käytän suurimmaksi osaksi silmäpusseihin, mutta toimii myös esim nenänpieliin tai punaisuutta häivyttämään. sävyä numero 1 suositellaan erityisesti taittamaan mustat silmäpussit

   Vastaa

   0
 2. Aivan ihana silmämeikki! Tosi kaunis malli ja viimeinen kuvapari kyllä kiteyttää sen, että meikki oli hänelle täydellisen onnistunut paidan sävyä myöten. Pitikö Tanja itse lopputuloksesta?

  Vastaa

  0
  1. Kyllä piti :)

   Tanjan omakin meikkityyli on näyttävä ja tumma, joten hän tunsi olonsa ilmeisen kotoisaksi smokeyssa. :)

   Vastaa

   0
 3. Pakko vielä lisätä, että mistä sä oikein kaivat näitä täydellisillä kulmakarvoilla varustettuja naisia? Mun täytyy ihan selkeesti tehdä näille omille jotain...

  Vastaa

  0
 4. Nätti meikki. Osaatko sanoa miksi mun silmät tulehtuu aina kun käytän Isadoran luomivärejä. Mulla on kaks tosi ihanaa palettia, mutta ei voi mitään kun heti rupeaa rähmimään. Muilla luomiväreillä ei samaa vaikutusta, vaikka olisi kuinka halpis tahansa esim. elf...

  Vastaa

  0
  1. Osaatko sanoa miksi mun silmät tulehtuu aina kun käytän Isadoran luomivärejä.

   Valitettavasti aika mahdoton sanoa.... :/ Kuulostaa tosi kummalta.

   Vastaa

   0
 5. Wau !!! Upeaa työtä !!!
  Kyllä se vaan meikki muuttaa ihmisen aivan toisen näköiseksi, näyttää kuin olisi eri ihminen kyseessä :D.
  Todella kaunista ja ihana värimaailma tuossa silmämeikissä!

  Vastaa

  0
 6. kylläpä meikki nostaa roikkuvia luomia!! ilme on paljon raikkaampi meikillä vaikka se onkin tumma.

  Vastaa

  0
 7. WAU! Mieletön ero silmissä! Meikki sopii sävyiltään myös ihanasti Tanjan paitaan :)

  Vastaa

  0
 8. En nyt tiedä, ei tää meikki oikein pue tuota mallia. Hänelle sopisi joku paljon luonnollisempi meikki. Meikin kuuluisi kaunistaa kantajaansa ja sitä se ei mielestäni tässä tapauksessa tee. Meikki on toki hyvin taidokkaasti tehty!

  Vastaa

  0
  1. Meikin kuuluisi kaunistaa kantajaansa ja sitä se ei mielestäni tässä tapauksessa tee.

   On olemassa kauneusmeikkejä, ja on olemassa meikkileikkejä ^_^

   Vastaa

   0
 9. Kivan mallinen meikki! Mutta ihan kuin sininen saisi kasvot vähän punoittamaan, vai kuvittelenko? Silmien väriin kyllä sopii :)

  Vastaa

  0
 10. Tanjalle tosiaan kiitokset :) Mielettömän upea silmämeikki.... wow! Tuo silmien sinisyyden kauniisti esiin.
  Joku jo aikaisemmin vinkkasi että jos saisi opastusta tuosta kulmien meikkaamisesta.... tässäkin näkee miten iso vaikutus kulmakarvoilla on katseeseen. Joten please... edes jotain vinkkejä :D

  Vastaa

  0
  1. Joten please… edes jotain vinkkejä :D

   Voi että kun mun pitäisi itse mennä kulmienmeikkauskurssille...! ^_^ Olen siis tosi huono laittamaan kulmakarvoja, se on aina ihan sattuman kauppaa että onnistuuko ne vai ei.

   Vastaa

   0
  2. Sittenhän siitä tulee täydellinen postaus; mukana on myös "älä tee näin" -osiot ;D

   Vastaa

   0
 11. Upea lopputulos! Erityisesti silmämeikki on hieno. Olen itse arka tekemään vahvoja silmämeikkejä, joten tällaista inspiraatiota tarvitaan!

  Vastaa

  0
 12. Aivan upea meikki, todellakin olisi kiinnostusta tutorialliin! Oot todella taitava!

  Nyt voisinkin alkaa selailla tunnisteista sopivia kultaisia ja kuparisia meikkejä... :) Hankin pari päivää sitten uuden luomiväripaletin ;)

  Vastaa

  0
 13. Itsellänikin on raskaat luomet joten todellakin kaipaisin apua miten niihin saa tehtyä meikin noin hienosti kuin sinä olet tehnyt! :)

  Vastaa

  0
 14. Miksi minusta tuo iho näyttää jotenkin suttuiselta meikattuna? Tekeekö kuvissa valo tepposensa vai onko pakkelia tullut hieman liikaa?

  Vastaa

  0
  1. Kiinnititkö huomiota siihen, että mallin ihokaan ei ole tällä hetkellä ihan parhaimmassa kunnossa...?

   En väitä että meikkipohja olisi millään lailla täydellinen, mutta livenä se näytti ihan hyvältä. :) Tarkoitus oli alunperin laittaa Tanjan omaa mineraalipohjaa joka sopii hänelle kaikkein parhaiten, mutta koska Tanja unohti ottaa mukaan kabukinsa niin päätettiin sitten laittaa tuota Double Wear Lightia jota mulla sattuu olemaan pieni näytetuubi. Sävy oli hitusen liian persikkainen Tanjan omaan ihonsävyyn, mutta ei näyttänyt mitenkään pahalta.

   Ehkä Tanja osaa itse kommentoida tuntuiko meikkipohja suttuiselta tai pakkeloidulta hänen normipohjaansa verrattuna...? (Tosin melkein kaikki nestemäiset meikkivoiteet taitaa näyttää pakkelilta mineraalipohjaan verrattuna ^_^)

   Vastaa

   0
  2. Ihmettelin itseasiassa samaa asiaa kuin Inkeli. Mutta nestemäisen meikkivoiteen käyttö sekä liian tumma/persikkainen sävy selittävät paljon. Toisten meikkauksessa taitaa olla haastavinta juuri tuo, etteivät omat kasvomeikit tai kaapin perältä löytyvät näytetuubit kaunista välttämättä muita samalla tavalla. En edes huomaa tuosta meikittömästä kuvasta mitään ihon virheitä, vain luonnolisesti hehkuvan ihon. <3 Mutta toinen kuva antaa vaikutelmaan, jossa "tumma sävyllä yritetään muka kätkeä ties mitä alleen". Pohjameikki taitaa olla olennaisempi osa kuin kuvittelinkaan.

   Silmämeikki on kyllä todella kaunis. :) Vielä kun ihon meikkaisi kalpeammaksi, niin se pääsisi esiin kunnolla. Toistaiseksi olen tyytynyt vain katselemaan noita arabityylisiä taideteoksia, mutta tämän innoittamana voisi kokeilla ideoita omiinkin simmuihin.

   Vastaa

   0
  3. Toisten meikkauksessa taitaa olla haastavinta juuri tuo, etteivät omat kasvomeikit tai kaapin perältä löytyvät näytetuubit kaunista välttämättä muita samalla tavalla.

   Nimenomaan. Yleensä aina kun meikkaan jonkun kaverin niin käytämme hänen omaa meikkipohjaansa, mulla kun ei ole kuin oman ihoni sävyisiä. Tanja käyttää mineraaleissa niitä kaikkein kalpeimpia sävyjä, niin tuo Lauderin 2.0 oli epäilemättä liian tumma. Mutta yllättävän hyvin se mun mielestä sulautui Tanjan ihoon. :) Double Wear Light antaakin oman ihon vähän kuultaa läpi.

   Ja voisinkin muuten vinkata että se on erinomainen meikkivoide rasvoittuvaan taipuvaiselle sekaiholle, jolla meikki ei meinaa pysyä. Vinkki jonka sain nykyiseltä esimieheltäni joka omaa sellaisen ihotyypin. Esimieheni vannoi Double Wear Lightin nimeen - ennenkuin löysi mineraalit..... ^_^

   Vastaa

   0
  4. No niin, Tanja kommentoi :D

   Eli joo, itsekin kiinnitin huomiota siihen, että meikkipohja näyttää kuvissa vähän suttuiselta. Nyt kuitenkin omalta koneelta katsoessa pohjakin näyttää ihan siistiltä. Vaikutaisiko erilaiset näytöt ym. kuvien tarkkuuteen? Katselin siis ystäväni luona viikonloppuna kuvia ensimmäistä kertaa ja siinä olin huomaavinani pohjassa jotain suttuisuutta.

   Oli miten oli, niin luonnossa pohja ei kuitenkaan ollut mielestäni lainkaan suttuinen ja Double Wear Light pysyi yllättävän siistinä koko hikisen loppupäivän. Todella positiivinen yllätys! Eikä tuntunut ollenkaan tunkkaiselta tai tukkivalta. Pisamatkin kuulsivat kivasti läpi. :)

   Mineraalimeikkejä ei kuitenkaan taida mikään päihittää ;)

   Vastaa

   0
  5. Huomioin kyllä sen :) Ja totta on että mineraalit ovat parempia kuin nestemäiset. Muuten meikki on hyvin kaunis :)

   Vastaa

   0
 15. Aivan upea!! Sopii Tanjalle erittäin hyvin, kyllä meikillä voi muuttaa ilmettä huomattavasti enkä nyt tarkoita että on pahempi meikittäkään ;)

  Tutorialia toivon :)

  Vastaa

  0
 16. Vau, silmät suurenivat todella paljon!!
  ps Seuraan sun blogia ja tykkään sun tuoteselostuksista.

  Vastaa

  0
 17. Todellakin smoking HOT Tanja! :D Tässä näkee niiiin loistavasti sen, mitä meikillä saakaan aikaan. Aivan eri fiilis ennen ja jälkeen kuvissa. :)

  Vastaa

  0
 18. Vau! Meikkaat ihan mielettömän hyvin! Ja valkkasit vielä ihan täydelliset värit mallin silmiä ajatellen. Ihanan ujo hymy ystävälläsi muuten. :)

  Itse olen joskus mallikilpailuja tms. katsoessa miettinyt, miltä sitä itse näyttäisi sellaisissa käsissä. Omat meikkien sutimiset kun eivät juuri ulkonäköä muuta - olisi varmaan niin hauskaa katsoa peiliin ja takaisin katsoisi joku ihan uuden näköinen tyyppi! :D

  Vastaa

  0
 19. Samaa mieltä! Meikki on todella huolellisesti tehty, mutta selkeästi "liikaa" mallille. Mallin kasvonpiirteet ovat niin merkille pantavan erikoiset (kauniit!), joten mielestäni tämä kyseinen meikki saa hieman karnevaalimaiset piirteet hänellä. Silti tuo meikki on oikeilla jäljillä, jotakin tuon tyylistä olisin itsekin tehnyt.

  Olen huomannut, että itse rohkeana meikkaajana herkästi tekisi muillekin vahvempia meikkejä, mutta vaikka ne olis pelkästään kokeiluja, huomaa ettei kokin vain natsaa. Kaikille vahvat meikit eivät vaan sovi, tai niiden kanssa pitää olla todella tarkkana ainakin.

  Vastaa

  0
  1. Itse olin aivan innoissani kun pääsin pitkästä aikaa tekemään kunnon tummaa ja näyttävää meikkiä. :) Neutraaleita, hillittyjä "kauneusmeikkejä" on täällä Karkkipäivässä nähty varmaankin jo enemmän kuin riittämiin viimeiset ajat.... :P Suvin, Annan ja Marikan tyyliset meikit ovat kilttejä ja kantajalleen sopivia, mutta oletan että lukijoista olisi kiinnostavaa nähdä välillä jotain "dramaattisempiakin" muodonmuutoksia.

   Itsestäni ainakin on hauskaa ja kiinnostavaa päästä kunnolla revittelemään meikeillä, ja halusimme Tanjan kanssa tehdä jonkun todella tumman ja "raflaavan" meikin. Kauneusmeikit ovat asia erikseen, tällä kertaa otettiin dramaattisesta smokeystä kaikki irti. ^_^

   Vastaa

   0
 20. Kuvat ennen vs. jälkeen meikin aiheutti wow-efektin! Tässä todellakin huomaa, kuinka meikillä saa esiin kauniit piirteet. Ainakin oma naamani on naturellina niin väritön ja jotenkin plääh, että eipä juuri postilaatikkoa pidemmälle tee mieli lähteä.

  Sanni bongattu eräästä eilen ilmestyneestä lehdestä. :)

  Vastaa

  0
 21. Vau mikä muutos! Ja tosi nätti silmämeikki, ehdottomasti tutoriaalia kehiin. :)

  PS. Jos hiuksiin liittyvät muodonmuutokset kiinnostaa, niin blogissani on useita sellaisia. :)

  Vastaa

  0
 22. Hei Sanni! Mitä voisit sanoa koko pienen lapsuutensa Great Lash ripsiväriä käyttäneelle kemikaalihysteerikolle tästä: 

  http://hello2helene.blogspot.fi/2011/10/great-lash-mascara-ja-sen-sisalto.html?m=1 

  Pelästyin ihan toden teolla että ripsiväri sisältää jopa syöpään liittyviä ainesosia, muiden vaarallisuuksien lomaassa. Onko ko. ripsiväriä silti turvallista käyttää ja onko näitä ainesosia muissakin ripsiväreissä? Suuret kiitokset jo etukäteen!

  Vastaa

  0
  1. Moi Keisu!

   Pelkäänpä, ettei tuo Helene oikein tiedä kunnolla mistä puhuu. (Ja mistähän lie googlannut nuo tiedot, osa hyvinkin tunnettua netissä liikkuvaa urbaania legendaa... :P) Esimerkiksi oranssilla ("kannattaa välttää") merkitty polyethylene on yhtä kuin muovi, ja yksi yleisimmistä kosmetiikassa käyetyistä raaka-aineista. Sitä käytetään esim. pienenä rakeena kuorinta-aineissa, eikä varmasti ole millään lailla iholle vaarallinen (joskaan ei hoitavakaan). http://www.cosmeticscop.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/1153/polyethylene.aspx

   Eli voit todellakin käyttää ripsiväriäsi aivan turvallisesti tästäkin eteenpäin. :)

   Vastaa

   0
  2. Hei! Minusta oli hieman ikävää kun kirjoitit, että olisin vain "googlannut" nuo tiedot, sillä kuten tuossa blogikirjoituksessani mainitsin, ne olivat kirjasta http://www.nemokustannus.fi/fi/kirjat.html?kirja=58, jonka on kirjoittanut Bill Statham. Kuulisin mielelläni enemmän perusteluitasi, sillä itse olen käyttänyt kyseistä ripsaria koko nuoruuteni ja vasta luettuani kyseisestä kirjasta noista mahdollisista haitoista, lopetin sen käytön. Toistaiseksi en käytä sitä, kunnes toisin todistetaan. Hyvä siis, jos se on täysin "vaaraton".

   Ja en tuossa kirjoituksessani maininnut omia kantojani sen kummemmin, sanoin vain että kyseisessä kirjassa niin kirjoitetaan.

   Vastaa

   0
  3. OK, luin postauksesi ilmeisesti hieman hätäisesti kun en huomannut tuota kohtaa Bill Stathamin kirjasta. Olen kovasti pahoillani.

   En toki itsekään ole mikään tutkija tai kemisti, mutta oma tietopohjani perustuu laajaan kirjamateriaaliin, kemistien luentoihin ja kosmetiikan kemian kurssiin osana opintojani. Ja kaiken sen tiedon perusteella, mitä olen vuosien varrella omaksunut, uskallan sanoa että on erittäin epätodennäköistä että joku maskara altistaisi syövälle. Esimerkiksi tuo ensimmäisenä "parasta välttää" ainesosana mainittu petroleum distillate on mineraaliöljyä, joka on ehkä parjatuimpia ja suurimpien urbaanien legendojen kohteeksi joutuneita kosmetiikan raaka-aineita.

   Lainaus kirjasta "Can You Get Hooked On Lip Balm?" jonka ovat toimittaneet puolueetonta Beauty Brains -sivustoa ylläpitävät kosmetiikan kemistit: "While it's true that some petroleum derivates contain carcinogenic materials (such as some polycyclic aromatic compounds), the mineral oil that is used in cosmetics and pharmaceurical industry is highly refined and purified. Its purity is regulated by the USFDA and other international regulatory agencies. There is absolutely no evidence that cosmetic-grade mineral oil causes cancer. We could find no published reports in any of the dermatological or medical journals indicating a link between mineral oil and any forms of cancer."

   Vastaa

   0
  4. Kiitos! Tutustun aiheeseen syvemmin! Oman blogikirjoitukseni jujuna oli juuri löytää tällaisia kirjoituksia, joten kiitos siitä. :) Selvittelen asiaa.

   Ja vielä selvyytenä se, etten ole mitenkään loukkantunut. :D

   Vastaa

   0
  5. Ok, hyvä juttu! :) Kommentistani olisi varmasti voinutkin loukkaantua, kuulostihan se ehkä vähän besserwissermäiseltä... :/

   Blogisi muuten vaikuttaa tosi kivalta! Mähän "tiedän" sut täältä Indiedays-ympyröistä ja multa oli mennyt kokonaan ohi että sulla on tällainen HelloHelene-blogin esittelemäkin puoli elämässä. :) Tosi mielenkiintoista.

   Vastaa

   0
  6. Siirry luonnonkosmetiikkaan niin ei tarvitse elää ainaisessa karsinogeenijännityksessä.
   Kaikki ns. normikosmetiikka on tungettu täyteen enemmän tai vähemmän haitallisia ainesosia, joten jos sellainen järkyttää, kannattaa valinnat tehdä sen mukaisesti.

   Vastaa

   0
 23. Mistä noita besserwissereitä aina löytyy? Naurattaa. Teit niin tai näin niin aina jonkun mielestä jotenkin väärinpäin.

  Pakko ihailla noita siipirajauksia! Tanjan meikittömät silmät näyttävät minusta malliltaan sellaisilta, että itselleni ei olisi tullut mielenkään mitkään siipirajaukset. Olen ihan todella kateellinen miten upeasti rajaukset on onnistuneet ja miten hienosti ne istuvat Tanjan silmiin! Minustakin olisi ihanaa käyttää siipirajauksia mutta en vain nykyään enää saa niitä onnistumaan senkään vertaa kuin joskus nuorempana, koska mun silmät on niin epäsymmetriset. Nyyhkistä! ;-(

  Taitavaa kädenjälkeä kokonaisuudessaan ja kaunis malli!

  Vastaa

  0
  1. Ihana Mohn <3 <3

   Siipirajaus Tanjan silmiin olikin haasteellinen, ja luomen poimu sai aikaan sen että siipi meni "mutkalle" silmän ollessa auki. Poimuun jäävä "kolo" (jota ei siis jää silmän ollessa kiinni = iho on tasainen) piti täyttää mustalla luomivärillä.

   Vastaa

   0
 24. Uskomaton muutos! Alaspäin olevat silmät nousivat meikin myötä ylöspäin kissamaisesti. Minä toivoisin tutorialia!

  Vastaa

  0
 25. Meikki on todella upea! Onko sinulla muuten postausta silmälasimeikistä miinuslaseille ja kuinka se tehdään?

  Vastaa

  0
 26. Pitkäaikainen lukija täällä, nyt on pakko kommentoida. Aivan mielettömän upea ja hieno meikki! Kertakaikkiaan nappisuoritus. Hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita. Yritän tehdä perässä samantyyppisille luomilleni... :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)