25.07.2012

Lily Lolon uudet poskipunat

Lily Lolon ihastuttava poskipunavalikoima täydentyi viime keväänä kahdella uudella sävyllä. Sain ne kokeiltavaksi Biodelly.com-nettikaupasta.

 

Beach Babe on himmeästi hohtava, erittäin hillitty persikka ja Surfer Girl täysin matta, voimakaspigmenttinen roosapinkki.

Suosikkini näistä on Beach Babe. Surfer Girlissä on jopa hieman liikaa pigmenttiä omaan makuuni (tai omaan sävytykseeni, ehkäpä olen liian vaalea tälle sävylle) ja minun oli vaikea saada sitä annosteltua tarpeeksi vähän.

Beach Babe on hillityin poskipunasävy jota olen kokeillut. Sopii erittäin luonnollista "barely there" -lookkia hakeville. Beach Babe on nähtävissä myös Suville tekemässäni meikissä.

Surfer Girl vaati aikamoista häivyttelyä ennenkuin sain tuloksesta mieleiseni. Luonnossa sävy oli vielä reilusti tummempi, kuva on ehkä hieman ylivalottunut.

.

Tässä vielä vertailukuvat aiemmin esittelemistäni Lily Lolon poskipunista.

0 comments on “Lily Lolon uudet poskipunat”

 1. Onpas ihanat värit! Mitä eroa tollassella 'irtoposkipunalla' (vai mikskä tota sanotaan) on tavalliseen poskipunaan? Täytyykö toi kiinnittää jotenki erilailla vai? (sori jos kysyn vähän epäselvästi) :D

  Tekis vaan mieli ostaa noi :3

  Vastaa

  0
  1. Ei ole mitään eroa, jauhemuoto vain on ominainen mineraalimeikeille. :) Kiinnittyy ihan samalla lailla kuin "tavallinenkin" poskipuna. Annostelu tosin saattaa alussa vaatia hieman harjoittelua jos ei ole ennen käyttänyt jauhemaisia tuotteita, sillä jauhetta tarttuu siveltimeen helposti enemmän kuin puristettua punaa käyttäessä.

   Vastaa

   0
 2. sanni, onko sulla mulle vinkkiä, jolla saisin poskarin levittymään paremmin? tämän rasvaisen ihon ja meikkivoiteen + puuterin päälle kaikki poskarit aina vain klimppiintyvät ja jämähtävät.. ei puhettakaan mistään häivyttelystä. pitääkö puuteroida enemmän poskia?

  ja käytän siis mschicin viistoitettua poskarisutia ja milloin mitäkin puristettua punaa.

  Vastaa

  0
  1. Puuterointi on THE thing. Iho ei saa olla yhtään nahkea puuterimaisen poskipunan alla, muuten sillä on taipumus jämähtää. Laita poskien kohdalle meikkivoiteen alle mattapinnan jättävä primer niin se auttaa pitämään ihon mahdollisimman anti-nahkeana. :)

   Vastaa

   0
  1. Lumenen viime kesän kausisävy-Helletuulta (pinkki), Estee Lauderin Pink Icea (jäinen vaalea vaaleanpunainen) ja Urban Decayn Naked-paletin mustanharmaata (sävyn nimeä en nyt muista).

   Vastaa

   0
 3. Oi näyttää ihanalta tuo Beach Babe. :) Vaikka oletkin tosi vaalea, niin nuo lämpimän sävyiset poskipunat sopii jotenkin paljon paremmin sulle. :o

  Pöh mun Loloissa ei ole tuollaista välikantta, vaikka vissiin vasta viimevuoden lopulla ne ostin... olis kyllä kätevä. :/

  Vastaa

  0
 4. Heippa Sanni ja kiitos ihanasta blogista!

  Mistä tuota Lily Lolon Beach Babe -poskipunaa saisi ostettua? Olisi ihan täydellinen väri vaalealle iholleni. Yritin googlettaa, mutta mistään ei löytynyt. :-/

  Kiitos jo etukäteen!

  Vastaa

  0
  1. Biodelly-nettikaupasta (linkki heti postauksen alussa), hinta 9,90€. Tai sitten suoraan Lololta Briteistä. :)

   Vastaa

   0
 5. Oi, ihanalta näyttää tuo Beach Babe! Minulla on tuo Surfer Girl ja tykkään siitä sävystä, mutta on tosiaan tosi voimakas pigmentti ja varovasti pitää laittaa ettei tule liikaa. Näyttää varmaan tosi raikkaalta tosi ruskettuneella tai ihan tummaihoisella. Suosikkini on Lily Lolon punista kuitenkin edelleen Cherry Blossom. Oletko kokeillut itse sitä?

  Vastaa

  0
 6. Nyt on pakko näitä tilata, vaikka jauhemainen koostumus ärsyttää valmiiksi =)
  Tuo Ooh la laa on niiiiiin upea!

  Vastaa

  0
 7. Ooi, ihastuin tuohon Candy Girl sävyyn.
  Kovin hyvä en poskipunia ole toki käyttämään, mutta jotenkin must be- olisi ja saisi kalpeille kasvoilleni väriä :)

  Vastaa

  0
 8. Tilasin n. kk sitten ekan kerran biodellyn nettikaupasta; Lily Lolon Mineral Foundationin, ja ihastuin tuotteeseen! Väri China Doll oli kuin minulle tehty :)
  Minulle vaalean ihoni takia poskipunat tuottavat aina ongelmia, mutta tuo Beach Baby -sävy tuntuu olevan aika hyvän värinen... Pinkit ovat aina niitä joita en edes harkitse.
  Muutenkin jäin koukkuun näihin Lily Lolo -tuotteisiin...;D

  Vastaa

  0
 9. Ihanan näkönen silmämeikki tuossa surfer girlissä. Ei sulla siitä olis kuvia :)?

  Vastaa

  0
  1. Kyllä mä siitä itse asiassa otin pari kuvaa mutta en ollut niihin tyytyväinen ^_^ :P

   Vastaa

   0
  1. Itse asiassa FeelUniquesta tulee halvemmaksi koska siellä ei ole postikuluja (tuotteet samanhintaisia, erona siis postarit).

   Vastaa

   0
 10. Moikka Sanni! Olisiko sulla tiedossa mitään vedenkestävää ripsiväriä, jota ei oo testattu eläimillä ja saisi ostettua Suomesta/tilattua helpolla netistä?

  Vastaa

  0
  1. Tämä on helppo: lain mukaan mitään EU:n alueella myytäviä kosmetiikkatuotteita ei ole saanut testata eläimillä oliko se nyt vuoden 2004 jälkeen, joten minkä tahansa vedenkestävän ripsarin ostat, sitä ei ole testattu eläimillä. Niinkuin mitään muutakaan tuotetta. :)

   Vastaa

   0
  2. Ei mene ihan noin yksioikoisesti. Esim. Max Factor testaa eläimillä, samoin MAC Kiinan markkinoita varten.
   Eli yleistettynä: tuontitavaran kanssa on edelleen ongelmia.

   Vastaa

   0
  3. Miten se sitten menee yksiin EU:n lainsäädännön kanssa...? *ei jjummarra*

   Vastaa

   0
  4. Oho :o En ookkaan tiennyt tollasesta! Eli siis jokainen meikkituote minkä ostan Suomesta, merkistä riippumatta, on testattu ilman eläinkokeita? Minkä takia sitten vaan tietyt merkit on listattu esimerkiksi Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listaan, eikä sieltä löydy suurimpia kosmetiikkamerkkejä kuten vaikka Garnieria, L'Orealia tai Maybellinea? Valaise tyhmää! Tarkoituksena nimittäin hankkia sellaiset meikki-, ihon-, ja hiustenhoitovarastot, jotka on täysin eläinystävällisiä, eli en myöskään halua sellaisia tuotteita, joiden jotkin raaka-aineet on eläintestattuja.

   Vastaa

   0
  5. Euroopan komission sivulta:

   "EU on kieltänyt eläinkokeet kosmetiikkatuotteiden testaamisessa. Valmiita kosmetiikkatuotteita ei ole saanut testata eläimillä 11.9.2004 jälkeen. Myös tuotteiden valmistamiseen käytettävien ainesosien testaaminen eläimillä kielletään sitä mukaa kuin vaihtoehtoiset koemenetelmät kehittyvät. Kielto astuu voimaan viimeistään vuonna 2009. Joidenkin erityisen vaikeasti korvattavien kokeiden sallitaan jatkuvan eläimillä 2013 asti."

   http://ec.europa.eu/finland/news/press/101/10712_fi.htm

   Parempaa tietoa asiasta minulla ei ole. Meille opetettiin koulussa että EU:n alueella ei lain mukaan saa myydä eläimillä testattua kosmetiikkaa, ja toki olen siihen uskonut.

   Vastaa

   0
  6. Ensinnäkään se, että direktiivi on annettu, ei tarkoita että sitä aletaan soveltaa jäsenvaltioissa sellaisenaan ja/tai heti. Kosmetiikkadirektiivin eläinkoesäätely on jaettu kahteen osaan (testaus & markkinointi) ja sen lopullinen takaraja tulee vastaan käsittääkseni vasta ensi vuonna (paremmin perehtyneet korjatkoon).

   Siltikin markkinoilla tulee olemaan vielä pitkään kosmetiikkatuotteita, joita tai joiden ainesosia testataan eläimillä jossainpäin maailmaa.

   Eläinkokeissa kunnostautuu edelleen ilmeisesti esim. Escada, Max Factor, Wella, Olay ja Gillette.
   MACin kohdalla tämä menee kai jotenkin niin, että Kiinan markkinoille menevät tuotteet testataan eläimillä, mutta EU:ssa myytävät ovat ainakin näennäisesti eläinkokeettomia (en tosin ymmärrä miksi kaikki samoin toimivat firmat eivät hyödyntäisi eläinkokeista saatua informaatiota myös "eläinkokeettomissa" tuotteissa). En ole tätä Kiina-asiaa hirveästi seurannut, joten joku muu varmaan osaisi valaista paremmin.

   Vastaa

   0
  7. :(

   Höh. On se kumma ettei koulussa opetettuun tietoonkaan voi sitten luottaa.

   *luovuttaa*

   Vastaa

   0
  8. Paljon kiitoksia vastauksista molemmille :) Pidänkin noi merkit mielessä ja välttelen niiden ostamista.

   Vastaa

   0
 11. Hei. Voisitko antaa vinkkiä, miten meikata siniset silmät, kun ovat aika suuret ja kulmakarvat vaaleat ja varsinkin alaosastaan harvat. Liikkuvaa luomea näkyy n. 1 cm ja kulmakarvat on korkealla; usein näytän jokseenkin hämmästyneeltä. Banaanivarjostus lienee hyvä, mutta entä rajaukset, millaiset ja laittaako alaluomelle vai ei? En haluaisi näyttää väsähtäneeltä ja usein aikaa ei ole kovin paljon meikata. Ripsiväri ja kulmat ovat kuitenkin must aina kun meikkaan. Mikä olisi pika-apu, jos ei koko luomivärisettiä ehdi laittaa, voisiko aurikopuuterilla pikaisesti varjostaa? Kiitos, blogi on ihana ja todella huolellisesti kirjoitettu ja rakennettu.

  Vastaa

  0
  1. Moi!

   Hurjan vaikea on antaa kunnon neuvoja ilman että näkee kuvaa/livenä henkilöä, koko kasvojen muoto ja hiusten/ihon sävy vaikuttaa meikin rakentamiseen. Aurinkopuuterilla voi kyllä varjostaa silmäluomiakin, mutta riippuu ihan sävystä miten se lopulta sopii silmiisi. Jos näytät jo valmiiksi "hämmästyneeltä", et ehkä halua enää suurentaa silmiäsi, ja tällöin esim. keskitumman sävyn levitys koko liikkuvalle luomelle voisi olla toimiva varjostustyyli. Rajauksetkin pitäisin suurissa silmissä hyvin ohuina ja huomaamattomina, ns. tightlining-tyylisenä. Alaluomen sisärajauskin on hyvä idea "hämmästyneiden" silmien meikissä, se pienentää vaaleaa aluetta ja tekee katseesta intensiivisemmän.

   Vastaa

   0
 12. osaatko sanoa että sopiiko toi pinkki poskipuna lämminsävyiselle iholle? kun itselläni on everydaymineralsin wild wines poskipuna, se on pinkki mutta mielestäni enemmän kylmäsävyinen.. ja olen etsinyt sellasta pinkkiä mikä sopisi keltasävyiselle iholleni!

  Vastaa

  0
  1. Minusta Surfer Girl ei ole paras valinta lämminsävyiselle, se on aika viileä ja voi näyttää hyvin keltapohjaisella iholla likaiselta.

   Vastaa

   0
 13. hei.
  Miten se nyt menikään.. jos tilaan suoraan briteistä loloa niin eihän silloin tarvitse miettiä mitään tilauksen määrä rajoja, siis ettei tarvi maksaa alv,a ??? vaan siis vaikka tilaisin 30 € tai 100 € niin sama??

  Vastaa

  0
  1. Lololta tilatessa ei tarvitse miettiä alveja koska Lolo sijaitsee Englannissa ja EU:n veroalueella. FeelUnique taas sijaitsee Jerseyssä EU:n veroalueen ulkopuolella eli sieltä tilatessa pitää muistaa 43 euron raja.

   Vastaa

   0
 14. Kiitos Sannni, sain juuri sopivasti vinkkejä, joita kokeilla. Jotenkin aina unohdan tuon pelkän yhden luomivärisävyn käytön, ja uskon, että rajausten suhteen olet ihan oikeassa, kapeaan rajaukseen olen pyrkinytkin. Ihanaa, että viitsit vastata kysymyksiin, vaikka välillä ovat näin "ympäripyöreitä". Itse hainkin tässä suuntaa, jota kokeilla, ja sain hyvän vastauksen.

  Vastaa

  0
 15. Hassua että koet tuon beach baben sellaisena "barely there" -punana, koska itse koen sen ihan päinvastaiseksi :) Tosin minä olenkin tällainen albiinosta seuraava, myös keskellä kesää. Saan väriä naamaani ainoastaan pisamien muodossa, ja on sanottava että tästä punasta olen vihdoin löytänyt sellaisen täydellisen sävyn joka ei lainkaan riitele pisamien kanssa. Mahtavaa! Sopii muutenkin aivan täydellisesti mun väritykseen, eli kaiken kaikkiaan aivan loistava tuote itselleni. Voin suositella aivan kaikille luonnollisille punapäille :)

  Vastaa

  0
 16. Kiitos tästä postauksesta, teinkin tilauksen tuonne biodellylle :) Onkohan noissa luomiväreissä tapahtunut pigmentti/väri muutoksia, tilasin nimittäin ton "beach baben" ja se ei ole kyllä persikkaista väriä nähnytkään :-D Sulla toi on niin upean värinen tuossa kuvassa, harmittaa kyllä, jos se on ihan toinen :) Hmm. :)

  Vastaa

  0
  1. No voi harmi... En osaa sanoa muuta kuin että Beach Babe on todella mieto persikka. Jos odottaa sellaista reilusti korallisempaa tai oranssimpaa persikkaa, niin sellainen Beach Babe ei ole.

   Vastaa

   0
 17. Onko niin, ettei mikään kivijalkakauppa Helsingissä (tai pk-seudulla) myy Lily Loloa? Kiitos vastauksesta! :)

  Vastaa

  0
  1. Ei myy minun tietojeni mukaan. :) Biodelly on Suomessa Lily Lolon maahantuoja ja heillä on vain nettikauppa.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)