27.04.2012

Unelmasivellin.... vihdoin minun!

Meillä oli töissä hiljattain mahdollisuus ostaa mitä tahansa puoleen hintaan palkintona hyvin tehdystä työstä. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin koko kosmetiikkamyyjän urani ajan himoitsemani siveltimen..... Diorin poskipunasiveltimen!

Olen haaveillut tästä siveltimestä siitä saakka kun aloitin työt nykyisessä työpaikassani. Käytän poikkeuksetta vain ja ainoastaan tätä sivellintä asiakasmeikkauksissa, se on niin ihanan pehmeä ja annostelee poskipunan aina luotettavan tasaisesti. Siveltimen kosketus iholla on osa meikkauselämystä.

Jos vaihtoehtoina on karhea ja jäykkäharjaksinen "pensseli" tai sitten unelmanpehmeä ja höyhenkevyt sivellin, ei tarvitse miettiä kummallako haluan asiakkaan meikata. Valitettavasti monet edulliset kasvosiveltimet ovat karkeita. Jopa monet kalliimmatkin. Esimerkiksi MACin poskipunasivellin häviää Diorille 10-0.

Diorin ihanuuden hinta vain on suolainen, kuten arvata saattaa. 47 euroa on minulle liikaa siveltimestä. Olen aiemmin miettinyt monesti käyttäväni 20% alennuskupongin siveltimeen, mutta hinta on vielä senkin jälkeen tuntunut liian korkealta. Laihialainen, laihialainen......

Mutta nyt Dior-sivellin on minun!!

On se vain niin  i-h-a-n-a. Niin pehmeä iholla että se pitää vain kokea! (Tuleeko nyt jo vähän ällöimelää suitsutusta? ^_^) Aivan täydellisen kokoinenkin. Tämä on vain kertakaikkisesti parhaita siveltimiä joihin olen koskaan saanut kunnian tutustua.

Sivellin on aitokarvainen, mutta en tiedä mitä karvaa se on. En löydä tietoa edes Diorin nettisivuilta. Karvan laatu vaikuttaa olennaisesti siihen, miten sivellin toimii. Toiset siveltimet jättävät sävyn iholle yhtenä länttinä eivätkä häivytä kunnolla, ja toisiin taas ei pigmentti meinaa edes kunnolla tarttua. Laatusiveltimet taas annostelevat tuotteen hienovaraisesti ja tasaisesti. Siveltimissä on eroja.

Työkaveritkin naureskelee kun olen hymy korvissa kuvaillut kuinka aamuinen meikkaussessio on nyt muuttunut asteen ylellisemmäksi uuden siveltimeni ansiosta. Pöhkö-Sanni! ^_^

Onko teillä vastaavaa "suhdetta" mihinkään meikkaustarvikkeeseen? Onko joku sivellin ylitse muiden? Mikä on ollut paras meikkivälinehankintanne?

0 comments on “Unelmasivellin.... vihdoin minun!”

 1. Ymmärrän täydellisesti sivellinhehkutuksen, vaikka omista mikään ei erityisesti nouse yli muiden (Liian monta hyvää ja nekin myös alesta hankittuja ;) )
  Mutta yksi meikkiväline on ylitse muiden... Shu Uemuran ripsentaivutin. Minulla on aivan piikkisuorat ripset, ja huonojen ja halpojen taivuttimien ansiosta, keskellä luomea oli katkenneita ripsiä ja ajoittain jopa kaljuja kohtia. Arvosteluja lukeneena päätin hankkia ko. taivuttimen. Metsästin sen kissojen ja koirien kanssa netistä ja en voisi olla onnellisempi!!! Kumiosa ei tunnu kuluvan millään ja se on napakka. Voimaa ei tarvita yhtään, että saa kauniit kaartuvat ripset.
  Ainoa huoli on, että kun varakumikin kuluu loppuun, mistä saan uusia tai uuden taivuttimen :( Taivutin on ollut nyt käytössä kohta 2 vuotta ja yksi kumi kestää helposti sen vuoden (desinfioin käyttöjen välissä).

  Vastaa

  0
  1. Loistava vinkki Terhi! Minulla on lyhyet ja piikkisuorat ripset, joihin ripsipermiskin tehoaa vain hetkeksi. Eivät meinaa saada rullille. Aion siis kokeilla tuota mainitsemaasi Shu Uemuran taivutinta, tai siis heti palkkapäivänä : )

   Vastaa

   0
  2. Shu Uemuran taivutin on myös mun ehdoton suosikki! :) Ostin omani Lontoon Selfridges-tavaratalosta pari kesää sitten. Silloin jo tiedustelin, että saako taivuttimiin varakumeja, mutta myyjä sanoi ettei niitä ole lainkaan myynnissä. Taivuttimen mekaniikka menee kuulemma huonoksi siinä ajassa kun kaksi kumia kuluu ja sen jälkeen on parasta ostaa uusi taivutin... Liekö vain myyntikikka?!? Selfridges ei toimita automaattisesti Suomeen, mutta nettisivuilla lupaavat, että soittamalla asiakaspalveluun voivat toimittaa tännekin. Taivuttimen hinta nettisivuilla on £20,00.

   Vastaa

   0
  3. Juuri tilailin itselleni uuden taivuttimen UK:n Ebaysta... Katsotaan tuleeko oikea taivutin, niin voin sitten vinkata ;) Maksoi noin 20e (postarit ilmaiset kun oli kuponki mulla)

   Vastaa

   0
 2. Aivan täydellinen sivellin, on omiakin lemppareitani ihanan pehmeytensä ja täydellisen muotonsa vuoksi.

  Minulle tuli heti jotenkin takaraivosta spontaanisti mieleen, että sivellin voisi olla poninkarvaa. Ihan satavarma en ole, mutta jotenkin näin muistelisin. (Mikä ei tietenkään ollut se paras uutinen My Little Pony -addiktille. :P)

  Vastaa

  0
 3. Hups, lähti tuo kommentti vähän etuajassa..
  Eli minulla ei taida olla kovinkaan hyviä siveltimiä. Lily Lolon kabuki on ollut tosi hyvä, mutta nyt se on alkanut sähköistyä, mikä tuntuu tosi ärsyttävältä! Mikähän siihenkin auttaisi. LL:n poskipuna- ja irtopuuterisiveltimet eivät ole hyviä, karvaa irtoaa hullun lailla, kiva bongata naamasta mustia karvoja jos ei heti huomaa...

  Vastaa

  0
 4. Itselläni oli Diorin poskipuna [DiorBronze Harmonie de Blush] jossa tuli mukana litteä poskipunasivellin. Nyt on itse puna jo lopussa mutta siveltimen säästin ihan vain siksi, että se on niin mukavan tuntuinen iholla ja olen käyttänyt sitä muidenkin poskipunien levittämiseen :)

  Vastaa

  0
 5. Kyllä on. Shiseidon meikkivoidesivellin on rakkautta, en tulisi enää toimeen ilman sitä. Sen ansiosta palasin käyttämään uudelleen nestemäisiä ja semi-nestemäisiä meikkivoiteita (eli hylkäsin mineraalimeikit). Kauan sitä himoitsin, mutta kun viimein ostin, niin totisesti kannatti. Sen kanssa meikkivoiteen saa levitettyä täydellisesti.

  Vastaa

  0
  1. Hassua kun tuolla nettisivulla on kirjoitettu "professional" lainausmerkkeihin, siitä tulee vähän päinvastainen kuva kuin mitä he ehkä haluavat välittää.... ^_^ Ei ammattisivellin vaan "ammatti"sivellin...

   Vastaa

   0
 6. Oi, näyttää ylelliseltä :) Omasta meikkipussista puuttuu kunnon poskipunasivellin, mutta tätä ei kyllä raaski ostaa.

  Asian vierestä, onko lähiaikoina tulossa postausta siitä sun kauneuskyselystä, mistä lupailit koontia kuukauden sisään kyselystä?

  Vastaa

  0
  1. Ensi viikolle olen kaavaillut tuota ulkonäkökyselyn purkua. :) Mulla on jonossa niin paljon postauksia että on vaikea joskus saada jotain ajankohtaista juttua ns. "ajoissa" ulos, kun edelleen pyrin pitäytymään n. kolmen postauksen viikkotahdissa.

   Vastaa

   0
 7. Itselläni sama suosikki - hankittu vuosia sitten ja edelleen kuin uusi. Rakastan myös Diorin tasapäistä mineraalimeikkisivellintä (tuntui ensin liian suurelta, sitten totuin ja sillähän saa sudittua irtomineraalit puolta nopsemmin!) sekä kaupanpäällisenä aikoinaan saatua mustaa Lancômen ripsentaivutinta. Jälkimmäinen hakkaa Shu Uemuran menen tullen, vaan ei valitettavasti ole missään enää saatavilla... Jos nyt jotain vielä saa kehua, niin voisin vielä mainita Tweezermanin pinsetit ;).

  Vastaa

  0
 8. Dear Sanni, nyt tulisi kysymys tämän blogikirjoituksen aiheen vierestä.. Täytin juuri sen maagisen 30 vuotta ja sen kyllä huomaa. Meikkivoide kertyy juonteisiin (jipii), huokoset ovat suurentuneet ja loppupäivästä iho kiiltää rasvaisena (kuulostaapa hehkeältä..) Olisin HYVIN kiitollinen jos voisit suositella jotain meikkivoidetta sekä meikinpohjustusvoidetta em. ihotyypille..

  Vastaa

  0
  1. Mitenkäs olisi vaikkapa Clarinsin Instant Smooth Primer (sarjasta löytyy myös oma primer silmänympärysiholle joka tasoittaa juonteita)? Et maininnut etsitkö peittävää vai luonnollista, läpikuultavaa meikkivoidetta? Clarinsin Everlasting on omia suosikkejani peittävissä meikkivoiteissa (peittää todella hyvin mutta on ohut, tulos ei ole pakkelimainen) ja Lancômen Teint Miracle taas on paras läpikuultava, valoaheijastava meikkivoide. Teke _todella_ kauniin pinnan!

   Vastaa

   0
 9. Minun ehdoton "rakkaus"siveltimeni on Ecotoolsin kabuki. Ammuisin meinaa kahvi päästä jäähtymään, kun hömelö hymy naamalla vain pyörittelen untuvanpehmeää sivellintä pitkin poskia.

  Vastaa

  0
 10. En oo tainnu vielä löytää rakkaussivellintäni :) Nykyinen poskipunasiveltimeni on aika onneton. Sain sen joskus ilmaiseksi. Turhan karhea ja vuosien kuluessa harjaksia on lähtenyt :p

  Vastaa

  0
 11. Mulla on toi sama Dior. On kyllä hyvä. Nyt vain odottelen uusien Nars poskipunien saapumista. Ostin tänään Shiseidon siveltimen, koska sitä on niin paljon kehuttu. Mistä te muut löydätte varakumeja Shu uemuran taivuttimeen?

  Vastaa

  0
  1. Aikoinaan yritin noita varakumeja metsästää ja silloin vastaus taisi olla, ettei niitä valmisteta, vaan "hygieniasyistä" pitää ostaa aina uusi taivutin, kun ne 2 mukana tullutta on finito. Meni vähän fiilis...

   Vastaa

   0
 12. Ooo, haluun ton... mulla on EcoToolsin poskipunasivellin, joka on kyllä pehmoinen, mutta liekö sitten liian iso nassuuni? Se on hieman kulmikas. Ehkä en oikein osaa käyttää sitä. Pahus kun tuo Diorin on niin kallis! Eikä varmaan ole koskaan alessakaan :(

  Vastaa

  0
  1. Oh..! Enpähän tullut itsekään ajatelleeksi että olisin voinut tuon eBaystakin kotiuttaa.... "Tavallisista" nettikaupoista vain etsin.

   Vastaa

   0
 13. Tweezermanin pinsetit ja Shu Uemuran taivuttimet!

  Oletko kokeillut EcoToolsin poskipunasivellintä? Jos olet, niin miten paljon se poikkeaa tästä Diorista? Kuulostaa nimittäin täydelliseltä siveltimeltä. :)

  Vastaa

  0
  1. Olen kokeillut Ecotoolsin uudessa Limited Edition -setissä olevaa poskipunasiveltimeksi sopivaa Bronzer-sivellintä, ja se on kyllä tosi hyvä. Esittely setistä tulossa viikonloppuna. Sitä perusposkipunasivellintä Ecotoolsilta en ole kokeillut.

   Vastaa

   0
  2. Eco toolsin poskipuna sivellin on pehmeä ja kivan kokoinen, mutta verrattuna Dioriin, liian tiheä ja suht hentoistakin poskipunaa pitää annostella varovasti.

   Vastaa

   0
 14. Mulla on Sephoran kabukisivellin ja se on aivan ihanan pehmeä. Samoin tykkään ecotoolsin poskipunasiveltimestä.

  Vastaa

  0
 15. The Body Shopin Nature's minerals Foundation -kabuki on rakkauteni. Se on ihanan pehmeä ja annostelee mineraalimeikkivoiteen kasvoille tasaisesti. Kabuki on pienessä mustassa pussukassa. Kuinka helppoa onkaan kotona pyörittää muutama kierros meikkivoiteesta kabukiin, heittää kabuki pussiin, koko hoito laukkuun ja menoksi. (ei tarvitse ottaa koko meikkivoiderasiaa mukaan)

  Muutama hutiostos tuli kabukeiden saralla tehtyä ennen kuin löysin Sen Oikean (sähköisyyttä, karheutta, epätasaista jälkeä), mutta eikös se yleensä mene kaikessa samalla tavalla? ;)

  Vastaa

  0
 16. Oih haaveissa on ollut aina ostaa Diorin sivellin,mutta taitaa jäädä vain haaveeksi näin opiskelijana ei ole vielä varaa hankkia tuollaista.Ehkä sitten joku päivä :)

  Vastaa

  0
 17. Onnea unelmasiveltimestä! :) Ihanaa, että tuollaiset pitkäkestoisemmat unelmat vihdoinkin toteutuvat.

  Nyt kysyn hieman aiheen vierestä, mutta osaisitko kertoa millä merkeillä olisi oikeasti vaaleita meikkivoidesävyjä? Olen käyttänyt reilut puoli vuotta Lily Loloa, mutta sävy porcelain ei ole minulle tarpeeksi vaalea. Muutenkin tällä erittäin kuivalla iholla mineraalimeikit eivät ole toimineet kosteutuksesta huolimatta mielestäni hyvin. Tarvitsisin meikkivoiteen, jossa olisi myös tarpeeksi peittoa, koska naama on vaaleudesta huolimatta melko läikikäs ja epäpuhtaudet näkyvät helposti. Nyt minulla olisi varaa satsata hieman kalliimpaan tuotteeseen, joten ottaisin vastaan mielelläni ehdotuksia. :) Lähimpään Sokokseenkin on reilun tunnin ajomatka, jolloin "turhat" vierailut isommassa kaupungissa ovat harvassa ja pelkän meikkivoiteen takia ei sinne tule oikein lähdettyä. Pääsen siis harvoin itse tutkailemaan tuotteita.

  Meikkivoiteita on tullut testattua Avonilta, Lumenelta ja Make Up Storelta. Make Up Storen meikkivoiteesta tuttava toi minulle testerin, joka oli sävyltään "milk". Se osoittautui kuitenkin liian kellertäväksi iholleni, eikä näyttänyt hyvältä laisinkaan. Peittokyky oli myös melko kehno...

  Eli siis, mistä voisin oikein löytää tarpeeksi vaalean meikkivoiteen?

  Vastaa

  0
  1. osaisitko kertoa millä merkeillä olisi oikeasti vaaleita meikkivoidesävyjä?

   Oivoi, jos Lolon Porcelain on liian tumma, niin pelkäänpä että en osaa auttaa... :/ BareMineralsin Fair ja Lolon Porcelain taitaa olla vaaleimmat sävyt mitä tunnen. Meidän myymälänkään valikoimassa ei ole BM:n Fairia vaaleampaa sävyä. Clarinsin 103 Ivory taitaa olla mun myymistä/tuntemista selektiivistä meikkivoidesävyistä vaalein, ja L'orealin True Match C1/N1 taas vaaleimmat päivittäiskosmetiikan puolella. Voisit kokeilla huviksesi Clarinsin Everlasting-meikkivoidetta sävyssä 103 jos se vaikka sattuisikin sopimaan, siinä on nimittäin loistava peittokyky.

   Vastaa

   0
  2. Kaikkein vaalein näkemäni nestemäinen meikkivoide taitaa olla Dainty Doll Liquid Foundation 001, joka on suunniteltu ihan valkokalpeille.
   http://lh6.ggpht.com/-u6FgKgPNn-w/Tot9QvmIRUI/AAAAAAAAD1Y/x9qsVSfJ4EA/006_thumb%25255B2%25255D.jpg

   Ainakin eBaysta voisi saada Suomeenkin.
   Dainty Dollista löytyy myös mineraalijauheversio, mutta en ole nähnyt livenä, joten en uskalla sanoa onko se yhtä kalvakka kuin tuo nestemäinen (mutta todennäköisesti se on). Jauhemaista saa Lookfantasticilta.

   Tässä vielä havainnollistava kuva DD:n peitevoiteesta:
   http://1.bp.blogspot.com/-ELeOle21XdU/Tjxjm1TCKDI/AAAAAAAAB_s/snD7t90yweQ/s640/dainty+doll+concealer+light+001.jpg

   Ongelmana tietysti on se, että meikkivoidetta on ikävä tilata kokeilematta.

   Vaihtoehtona olisi sitten joiltain merkeiltä löytyvät vitivalkoiset mikserit, joilla on tarkoitus sekoitella liian tummasta meikkivoiteesta juuri oikean sävyinen. Samanlainen ratkaisu voisi olla sekoittaa LilyLoloa valkoiseen jauheeseen, jos sattuisi löytymään peräti tuohon tarkoitukseen kehitelty tuote.

   Vastaa

   0
  3. Kiitos paljon vastauksista teille molemmille!

   Netin kautta on tietenkin hankalampi sopiva meikkivoide ostaa, mutta jotenkin tuntuu siltä, että riskin ottaminen voisi olla jopa ihan virkistävää! :D

   Ihanan vaalealta tuo Dainty Dollin meikkivoide kyllä näyttää. Samoin peitevoide! Harkitsemisen arvoiselta vaikuttaa myös kokonaan valkoinen mikseri... Se voisi olla myös käyttökelpoinen tuote, kun valikoima meikkivoiteissa tulisi huomattavasti laajemmaksi. Pienen etsinnän jälkeen löysin myös Illamasquan Skin Basen, jonka sävy 02 on monien käyttäjien mukaan oikeasti vaalea:

   http://www.illamasqua.com/shop/products/face-and-body/sb-02-skin-base-foundation

   Pitää nyt hieman puntaroida näitä vaihtoehtoja.

   Vastaa

   0
  4. Illamasqua on varmaan myös, noh, suorituskyvyltään (tekstuuri jne.) ammattimaisempi kuin Dainty Doll, ja näyttäisipä Illamasqualta löytyvän myös valkoinen mikseri.

   Miten oikein luin Lookfantasticin sivuja, kyllähän sieltä saa myös nestemäistä DD:tä (ja peitevoidetta).

   Tänään muuten osui silmään myös Pienen tuoksukaupan mineraalipohja, joka ainakin kuvassa näyttää hyvin vaalealta (sävy: pale). Näytteitäkin saa tilattua.
   http://pieni.tuoksukauppa.net/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=378&OpenGroups=378

   Vastaa

   0
  5. Kiitos vielä kerran vastauksista!

   Tuo Dainty Doll vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta. Uskoisin, että sopiva vaalea sävy kyllä löytyisi. Ehkä uskaltaisin sen meikki- ja peitevoiteen tilata. Mineraalipohjat voisin jättää tällä kertaa välistä ja kokeilla suosiolla meikkivoidetta. :)

   Mitä nyt arvosteluja luin lookfantastic.comista, niin iso osa kokemuksista on ollut positiivisia, mutta myös negatiivisia lukeutui joukkoon. Toisaalta melkeinpä jokaisesta firmasta on joitain yksittäisiä huonoja kokemuksia, joten ehkä ei tarvitsisi turhaan pelätä pahinta. :)

   Vastaa

   0
  6. Loistavaa kun Mirri pystyy aina täydentämään silloin kun minun tiedot ei riitä...! ^_^ Kiitos Mirri, opin itsekin aina sulta! :)

   Vastaa

   0
 18. Mitä mieltä olette, voiko noi Ebayn siveltimet Oikeesti olla aitoja..? Jotenkin vaan arveluttaa.

  Vastaa

  0
  1. Kyseiset siveltimet ovat ihan varmasti aitoja, eikä eBay noin muutenkaan mikään "kauhupaikka" ole. Olen tilannut myyjältä useita sellaisia siveltimiä, joita minulta löytyy ennestäänkin, ja aitoja olen sieltäkin saanut.
   Olen myös huomannut sen, että feikit yleensä oppii tunnistamaan jo kuvista, jos on asialle yhtään vihkiytynyt. Diorin uudemmilla siveltimillä ei taida(?) edes olla niin suuria markkinoita, että niistä kannattaisi alkaa väsäämään ulkonäöltään pilkuntarkkoja kopioita toisin kuin vaikka jostain MAC-sudeista.

   Vastaa

   0
 19. Shiseidon meikkivoidesivellin on hankkimistani siveltimistä kallein ja vaikka hetken mietinkin ostopäätöstä, en oo joutunu katumaan kertaakaan. Päinvastoin, oon miettiny miten oon tullu toimeen ilman sitä! Yksinkertaisesti loistava! Silloin tällöin käytän "tavallisia" meikkivoidesiveltimiä, mutta niiden kanssa meikin levittäminen ei tunnu enää niin luksukselta. :D

  Vastaa

  0
 20. Itselläni on Diorin iso puuterisivellin (voiko sellaista sanoa siveltimeksi?) ja se on kyllä ihan paras puuterin levittämisessä ja kaiken maailman vipat häviää sille ihan 100-0. En löytänyt mistään tämän kyseisen siveltimen nimeä, mutta se on todella iso ja pehmeä ja puuteri levittyy aina todella tasaisesti. Hintaa sillä on normaalisti n. 50 euroa, mutta sain sen alle 20 eurolla, koska oli koko Sokoksen viimeinen, kun sen silloin hankein. :) Olisiko muuten mahdollista, että tekisit jonkun ohjepostauksen siitä, että miten meikkisiveltimiä voisi hoitaa? Esim. jos niitä ylipäätään saa pestä ja miten puhdistat niitä? Tulisi kyllä tarpeeseen, sillä haluaisin vähäisten siveltimieni kestävän mahdollisimman kauan.

  Vastaa

  0
 21. Mietin just tässä yks päivä, miten niin pieni asia kuin laadukkaat meikkisiveltimet voivat tuoda iloa päivään: minun poskipäitäni nostattaa Body Shopin kabuki, -puuterisivellin ja -poskipunasivellin, jokaikinen aamu :)

  Vastaa

  0
 22. Mirrille kiitos tuosta eBay-linkkauksesta!

  Minulla on ollut hyvä poskipunasivellin hakusessa jo kauan, enkä kyllä Suomen hinnoilla Diorin sivellintä raaskisi ostaa.
  No nyt se on jo matkalla puolet halvemmalla.:)

  Vastaa

  0
 23. Kun itse avasin tuon samaisen Dior-siveltimen paketistaan, siveltimen harjasosa haisi epämiellyttävälle, jopa pistävälle. Oli pakko pestä ennen käyttöä, mutta haisee yhä, ainakin kosteana, (ehkä eläimelle), miten Sulla? Oletko jo pessyt omaasi? Pestessä harjoista myös irtosi tummaa väriä, ei oikein houkuttele hieromaan kasvoille. Mitä tuumit?

  Vastaa

  0
  1. Mun sivellin ei haise millekään. Yleensähän uudet siveltimet suositellaan pesemään ennen käyttöä, mutta nyt täytyy tunnustaa että en pessyt omaani.... :/

   Kuulostaa erikoiselta tuo sun siveltimen käytös.... Oliko tilattu netistä vai ostettu suoraan Diorilta?

   Vastaa

   0
  2. Kalliitkin siveltimet voivat päästää väriä pitkään ja hartaasti (ja haista eläimelle), joten sitä ei voi ainakaan pitää aitouden mittapuuna. Ihan samalla tavalla esim. karvaa voi irrota iloisesti minkä hintaluokan sudista tahansa.

   Minulla esim. erästä mustaa vuohenkarvaista puuterisivellintä piti pestä useaan kertaan ennen kuin mustan/violetin värin irtoaminen loppui. Halpispäästä EcoToolsin punertavakarvaisesta siveltimestä irtosi useankin pesun jälkeen väriä. Molemmat ostettu henkilökohtaisesti ns. valtuutetulta jälleenmyyjältä.

   Vastaa

   0
  3. Tilasin Strawberry.netistä, joten luulisi olevan aito. Kun harjakset kuivuivat, haju katosi - onneksi! Ostin samalla myös Diorin luomivärisiveltimen, joka ei haissut lainkaan. Jatkossa pesen kaikki siveltimet ennen käyttöönottoa. Kiitos Sanni, kun jaksat vastata! :)

   Vastaa

   0
 24. Mulla on tuon poskipunasiveltimen lisäksi Diorin puuterisivellin, kaksi luomivärisivellintä, ohut rajaussuti ja huulisivellin ja kaikki on kyllä mainioita. Ovat olleet käytössä ehkä 6-vuotta ja vieläkin kuin uusia. Ihania! Kalliitahan ne on, mutta ovat kyllä maksaneet itsensä takaisin =)

  Vastaa

  0
 25. Voisitko kertoa BB-voiteesta? En ole ymmärtänyt onko se meikkivoide vai sävytetty rasva? Sopiiko se pintakuivalle iholle?

  Vastaa

  0
 26. Heippa! :) Ootko kokeillu vielä Real Techniquesin Blush Brush-poskipunasivellintä? Olisi mielenkiintoista lukea tämän ja sen vertailu, sillä olen RT:n poskipunasiveltimestä tykännyt kovasti.

  Vastaa

  0
  1. Ootko kokeillu vielä Real Techniquesin Blush Brush-poskipunasivellintä?

   Moikka! En ole valitettavasti merkistä kuullutkaan. Google tietää kertoa, että sivellin on synteettinen, eli en usko että pääsee ihan Diorin tasolle. :) Aitokarvaiset ovat parhaita siveltimiä puuterimaisten tuotteiden kanssa, lukuunottamatta kabukeja. Niissä toimii synteettisetkin loistavasti. :) Mulla on yksi "ihan hyvä" synteettinen poskipunasivellin (eco Tools), mutta se ei nappaa pigmenttiä itseensä yhtä hyvin kuin aitokarvainen.

   Vastaa

   0
 27. innostuin selaamaan vanhoja postauksia ja törmäsin tähän. ostin itsekkin aikanaan tuon diorin poskipunasiveltimen mutta en ole voinut sitä käyttää koska karvoja lähtee irti niin hurjasti :(

  Vastaa

  0
 28. Itseltäni löytyy muutamakin Diorin sivellin mm. tuo hehkuttamasi poskipunasivellin ja olen kyllä samoilla linjoilla; mitään muuta sivellintä en sen saamisen jälkeen ole poskipunan levitykseen kelpuuttanut :) Muutkin Diorin siveltimet ovat minulla jatkuvassa käytössä ja oikein hyvänä pysyneet vaikka ikää niille on kertynyt arviolta viitisen vuotta..

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)