26.03.2012

Huulipunatyttö

Huulipunainnostukseni jatkuu. Olen ostanut kevään aikana kolme uutta huulipunaa, ja want-listalla on vielä monen monta lisää.... :)

Olen suosinut paljon yksivärinen luomi + huulipuna -meikkejä.

Kevään hankinnat ovat Max Factorin Star Dust Pink (kielipoliisi ei meinaa kestää kun 'star' ja 'dust' on kirjoitettu nimessä erikseen... :P), Viva La Divan Euphoria ja Lumenen Melon Nude.

Star Dust Pink on liilaan taittava nude marjapuuropinkki ihanan voidemaisella koostumuksella. Asettuu huulille lähes mataksi, pysyy hyvin.

Euphoria on mehukkaan kiiltävä aniliinilla taitettu violetti, porukan halvin mutta laatu on kerrassaan loistava. Pysyy myöskin erinomaisesti.

Heleän raikasta Melon Nude -sävyä on mielestäni vaikea kuvailla, se on jotain vaalean korallin, pinkin ja melonin välimaastossa. Luonnollinen ja hillitty mutta jotenkin tosi persoonallinen sävy!

Lumene Wild Rose Natural -huulipuna, sävy 6 Melon Nude.

Melon Nude yhdistettynä pastellivihreään silmämeikkiin. Luomilla vihreää IsaDoran Blooming Spring -paletista.

Viva La Diva -huulipuna, sävy 97 Euphoria.

Euphoria yhdistettynä oranssiin silmämeikkiin, luomilla Mad Mineralsin Trust Fund.

...ja silmät näyttää taas niin sinisiltä kun on oranssia kontrastina!

Ilokseni huomasin että VLD:n jo valmiiksi halvat huulipunat ovat nyt tarjouksessa 5,90€ Kickseissä, ja mulla on oikeasti joku kahdeksan eri VLD-punan ostoslista josta yritän karsia edes joitain pois mutta todennäköisesti aika monta tulee ostettua.... En tiedä tällä hetkellä toista meikkisarjaa josta olisin löytänyt yhtä monta houkuttavaa huulipunasävyä!

Max Factor Colour Elixir -huulipuna, sävy 615 Star Dust Pink.

Star Dust Pink yhdistettynä vaaleanviolettiin silmämeikkiin, luomilla Pure Luxen Amethyst.

0 comments on “Huulipunatyttö”

 1. Olipa inspiroiva postaus! Täällä huulipunan käyttöä hillitsee lähinnä vain se, että se rajoittaa suukottelua. Miestä ahdistaa huulipunan tarttuminen ja "tahmaiset suukot". Täytynee jaella vain lentosuukkoja ;)

  Vastaa

  0
 2. Itse olen kokeillut VLD:n kimalle(kajal?)kynää, ei hyvä eikä kynsilakkakaan vakuuttanut laadullaan, vieläköhän uskaltais huulipunaan tarttua..
  Lumenen huulikiilloissa on ihana korallisävy, omassa tuubissa ei ainakaan lukenut nimeä, joten lienee nimetön. Kyseisiä sävyjä olen vältellyt aina, mut nyt tuo postauksen Melon nude houkuttelee kanssa :).
  Huulikiilto addiktina tosin melko vaikeeta varmaan siirtyä puniin, kun tuntuu että pitäis olla myös rajattu huulet ettei näytä epäsiistiltä.

  Vastaa

  0
 3. Hei, käytätkö muuten arkikäytössä huultenrajauskynää? Sain poikaystävältä kommentin, että näytän vanhalta, kun huulipuna on kulunut ja rajauskynä jäljellä :D taidan nyt hillitä rajauskynän käyttöä

  Vastaa

  0
  1. Olen laiska huultenrajaaja joten suosin punia jotka eivät välttämättä vaadi rajauskynää. Tämän postauksen punista Euphoria on sellainen jonka kanssa käytän rajausta.

   Vastaa

   0
 4. Vau! Aivan upea tuo Star Dust Pink yhdistettynä vaaleanviolettiin silmämeikkiin.

  Vastaa

  0
  1. Komppi tälle! Sävyt näyttävät ihanilta kasvoillasi, pakko hommata tuo itsellekin (ja taas varmaan todeta se, etten osaa kuitenkaan käyttää huulipunaa...)

   Vastaa

   0
 5. Mulla on kanssa toi Star Dust Pink ja se on ihana! :) Oi vitsit, kiitos kun mainitsit tuon VLD:n tarjouksen! Täytyypä kipittää Kicksiin tässä lähiaikoina. Tiedätkö kuinka kauan tuo tarjous on voimassa? :)

  Vastaa

  0
 6. Kiitos tästä postauksesta. Inspiroi myös minua :) Jäänyt huulipunan käyttö vähän vähemmälle viime aikoina (huulikiillot ovat olleet vallassa), mutta nyt otan huulipunat jälleen esiin!

  Vastaa

  0
 7. Käyn kyllä heti ostamassa tuota Lumenen huulipunaa kun sävy näyttää niin herkulliselta :)

  Vastaa

  0
 8. Ihanan näköistä toi melon nude :) Oliko se millasta koostumukseltaan? Tykkään ite vähä kosteuttavammasta niin ajattelin sen takia kysellä :)

  Vastaa

  0
  1. Melon Nude ei ole mielestäni erityisen kosteuttavaa, mutta ei missään nimessä kuivaakaan. Sen koostumus ei ole voidemainen ja täyteläinen vaan ohut ja läpikuultava.

   Vastaa

   0
 9. Mulla on myös ollut tässä kevään aikana ollut aivan hirveä hinku ostaa rohkeasti lilahtava huulipuna. En oikein ymmärrä, mistä edes olen saanut tämän ajatuksen päähäni. Se vaan on jotenkin niin mahtavan rohkea väri huulilla! Ja sullakin se näyttää niin hyvältä, että nyt on ehkä pakko vihdoin mennä ostamaan se. :)

  Vastaa

  0
  1. Toinen hyvä violetti väri VLD:llä on Very Violet, se on ehkä vieläkin räikeämpi vaikkakin vähän vaaleampi.

   Vastaa

   0
 10. Aivan ihanat meikkaukset, erityisesti oikeanpuoleisin noista :) En käytä juuri koskaan huulipunia, mutta pian kun on enemmän rahaa, olisi kiva ostaa muutama.. Mitähän sävyjä sitä ostaisi..

  Vastaa

  0
 11. Moi, sinulla on ihanainen blogi! <3

  Sulle sopisi paremmin tumman harmaa tai ruskea eyliner, vaalea nainen kun olet ;)

  Vastaa

  0
  1. ...mutta musta sopii parhaiten värikkäiden luomivärien kanssa..! ;) Joku oranssi luomiväri ruskealla tai harmaalla rajauksella ei oikein toimi. Ei oikein violettikaan.

   Vastaa

   0
 12. Sairaan valloittavan näkönen tuo meikki, jossa on pastellivihreää ja toi melon nude :) omnom miten herkullista :P

  Vastaa

  0
 13. Ostin VLD:lta Very Violet sävyn, hyvin samansävyinen kuin tuo, siinäkin hyvä koostumus.

  Vastaa

  0
  1. Mulla on myös se jo ennestään, oli eka VLD-huulipuna Bubblen ohella jonka hankin! :)

   Vastaa

   0
 14. Heippa. Tulin kysymään ihan vaan sellaista, että onko Twiligh Beauty sulle tuttu merkki ja jos on, toivoisin kuulevani kokemuksia kyseisestä merkistä. Katselin kuvia meikeistä alkujaan nellyn sivuilla, mutta nyt merkki ilmeisesti poistuu nellyltä ja mietin joudunko nyt tilaamaan ulkomailta (todennäköisesti kalliilla). Jos sulla mitään tietoa on merkistä tai siitä mistä sitä saa, olisin tosi tosi innoissani jos kertoisit! :-)

  Vastaa

  0
 15. Aika raju tuo violetti ;] Ite en tykkää käyttää huulipunaa yhtään, ja omiin silmiin näyttää kovin omituiselle jos omilla huulilla on punaa. Saatikka sitten jotain violettia! Mutta nätiltä se muitten huulilla näyttää!

  Vastaa

  0
  1. Sama vika! Ostin rohkeasti viimein ensimmäisen oikeasti punaisen huulikiiltoni (toisen huulikiillon elämässäni O_o), mutta eihän se pysy kuin hetken... Pitäisiköhän tuota muidenkin himoitsemaa Meloninakua testata.

   Vastaa

   0
 16. himottais hirveesti käyttää kaikenlaisia huulipunia, mutta en oikein tiiä mitkä värit näyttäis mun huulissa hyvältä... ku mun ylähuuli on pieni ja alahuuli kauheen iso nii varsinki punanen huulipuna näyttää rumalta.

  Vastaa

  0
 17. Toi Max Factorin Star Dust näyttää ihanalta, just semmoselta mitä oon ettinyt! Mitä se mahtais maksaa? (: kiitos!

  Vastaa

  0
 18. Voi miten kaunista ja keväistä!
  Haluan tuon Star Dust Pinkin. Mistä tuota Pure Luxea saa ostaa?

  Vastaa

  0
 19. Oppisikohan sitä vanhalla iällä vielä käyttämään huulipunaa :) Nyt oli nimittäin niin herkkuja värejä, että täytynee huomenna köpsiä Kicksiin testailemaan ainakin nuo VLD-punat jos kerran noin edullisiakin ovat. NAM!

  Vastaa

  0
 20. Tuo Melon Nude on aivan ihana! Olin haeskellut jo pitemmän aikaa sopivan sävyistä huulipunaa itselleni ja nyt löytyi. Hain omani heti ja täytyy sanoa, että kuvauksesi "luonnollinen ja hillitty mutta tosi persoonallinen sävy" on niin nappiin :)

  Vastaa

  0
 21. Ihana kombo tuollainen yksivärinen luomi ja värikäs huulipuna! Aina jotenkin ajattelee, että täytyy muka tehdä jotain hienompaa, varjostuksia ja useampaa väriä, mutta loppupeleissä yksivärisyys on välillä tosi kivaa vaihtelua! Mun piti värjäyttää hiukset taas jonkun värisiksi, eilen sain ruskeaa päähän kamalan maantieharmaan tilalle, nyt pystyy taas käyttää värikkäitä huulipunia!:) Jotenkin liila tai oranssi huulipuna vain näyttää oudolta mitäänsanomattomien hiusten kanssa...

  Mutta sun inspiroimana olen alkanut käyttää luonnollisempiakin huulipunia:) Kiitos sen, nyt mulla on ongelmana, että mistä mä löydän isomman meikkipussin, kun pää ei anna periksi ostaa toista, kun siinä vaiheessa huulipunia olisi liikaa!:D

  Vastaa

  0
  1. nyt mulla on ongelmana, että mistä mä löydän isomman meikkipussin,

   Hihii..! ^_^ Mun on pitänyt jo ostaa huulipunilleni kaksi uutta säilytysrasiaa ja mietin parhaillaan ratkaisua miten saisin ne kaikki fiksusti meikkipöytäni yhteyteen... Kaikkein mieluiten lajittelisin punat rasioihin myös sävyittäin! :)

   Vastaa

   0
 22. Ihanan yksinkertaisia ja kauniita meikkejä! Mun mielestä varsinkin tuo viimeinen yhdistelmä sopii sulle tosi hyvin! Pakko etsiä itsellekin joku tuollainen kaunis nudepuna. :)

  Asiasta toiseen: Kiinnitätkö ikinä huomiota miten tv-juontajat, uutistenlukijat jne on meikattu? Olen itse viime aikoina kiinnittänyt huomiota ylen naispuoleisten uutistenlukijoiden meikkeihin, etenkin silmämeikkiin. Olen ihan kateellinen siitä miten taitavasti heidät on meikattu. Ah ja voi jos osaisin meikata silmät samalla tavalla. :)

  Vastaa

  0
  1. Kiinnitätkö ikinä huomiota miten tv-juontajat, uutistenlukijat jne on meikattu?

   Silloin tällöin kyllä. Katson toisaalta niin vähän tv:tä että jo sen puolesta tulee huomioita tuollaista vähän harvemmin... Mutta kyllä ainakin uutistenlukijoiden meikit kiinnittävät välillä huomiota. Ja Maria Veitolan meikit Maria! -ohjelmassa oli aina kiinnostavia.

   Vastaa

   0
 23. Hei Sanni! Halusin nyt kiittää sinua. Olen blogisi johdosta päätynyt kokeilemaan mineraalimeikkejä. Minulla on ollut pitkään lievä akne. Nyt kun mietin vuosia taaksepäin, huomaan että sen puhkeaminen sijoittui aikaan, jolloin aloin käyttämään vakituisesti meikkivoidetta koulussa ja töissä. Tätä ennen en vielä meikannut ihoani muutakuin kevyesti puuteroimalla. Nyt olen käyttänyt mineraalimeikkipuuteria noin neljä kuukautta ja ihoni on hiljalleen parantunut. Ihonalaiset vaikeat tulehdukset ovat hävinneet. Vaikka en nyt uskallakaan suositella aivan kaikille mineraalimeikkeihin siirtymistä, minun kohdallani se on tainnut olla todelinen pelastus. Kasvoillani on vielä punaisia kohtia vanhoista finneistä, mutta ne kestän hyvin, Muutos ei tosiaankaan tapahtunut heti vaan hiljalleen kuukauisen saatossa. Onneksi eksyin joskus lukemaan blogiasi. Olisi jossain lehdessä olut suositus. Kiitos sinulle Sanni siitä, että vinkeilläsi olen aavistuksen onnellisempi näinen ilman kipeitä kasvoja.

  Vastaa

  0
  1. Voi kun mukava kuulla, tiutiu! Ihanaa että sait mineraaleista apua. En itse usko että voi olla olemassa hoitavampaa tai ainakaan puhtaampaa = lisäaineettomampaa meikkipohjaa. Mitä vähemmän iholle laittaa turhia lisäaineita, sitä paremmin iho voi.

   Vastaa

   0
 24. Oi,tuo VLD:n Euphoria on kuin lempipunani reilun 20 vuoden takaa.Olin aivan innoissani kun löysin silloin vastaavanlaisen sävyn.Ei nimittäin ollut huulipunien sävyt ollenkaan niin laajalla skaalalla kuin nykyään!
  Tuollaiset vahvat violetit olivat "erikoistavaraa",ei ollenkaan niin salonkikelpoisia kuten myöhemmin.
  Kovin monen mukavuusalueelle ei tosin kyseiset sävyt mahtuneetkaan silloin =)
  Ihana nostalgiapuna mammalle, pitänee hankkia.

  Vastaa

  0
 25. Tämä on kyllä nyt kaukana postauksen aiheesta, mutta pakko se on tulla kertomaan!^_^ Selailimpa tuossa tulevia tv-ohjelmia ja perjantain kohdalla loisti "JIM D: Karkkipäivä ! Silmät oikein suureni ja piti lukea vielä uudelleen. Haha info kertoikin sitten jo muuta... :D

  Vastaa

  0
 26. Ihana tuo Max Factorin Star Dust Pink, juuri tuollaista sävyä olen etsinyt! Pitääpä käydä ostamassa. :)

  Vastaa

  0
 27. Kiitos taas mahtavasta vinkistä! Kävin ostaa tuon Star Dust Pinkin ja se on just se pinkki, jota olen etsinyt.

  Vastaa

  0
 28. Tuntuu varmaan mahdottomalta kysymykseltä, mutta kysäisen kuitenkin: Mistä löytyisi viileäsävyinen oranssi huulipuna tai -kiilto? Sävy saisi olla esim. sellainen kuin MACin Cremesheen Glass: Richer, Lucher (joka ei kuitenkaan ole huulillani vastaava kuin hylsyssä vaan todella vaalea). Minulle ei oikein sovi lämpimät tai "tunkkaiset" oranssit. Etsin siis persikkaista sävyä, joka saa olla kirkaskin, muttei liian "paksu ja maalattu" sävy. Osaisitko auttaa?

  Vastaa

  0
  1. Nytpä pistit pahan.... Nuo MACin sävyt ei ole mulle yhtään tuttuja, joten niitä en osaa käyttää verrokkina... :/ Täytyy sanoa että ei tule näin äkkiseltään mieleen yhtään viileää oranssia/persikkaa, ellei sitten Viva La Divan Chill Out tai Cream Coral menisi sulle viileästä... Ne eivät taita yhtään keltaiseen vaan enemmänkin pinkkiin. Mutta niiden jälki on kyllä aika "maalattua", vaikkakin itse kyllä tykkään kovasti.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)