31.01.2012

Diorin kevät 2012: Garden Party

Katsaus Diorin kevätlookkiin ja parit lookilla toteutetut meikkikuvat.

Tänä keväänä pastellit ovat taas erittäin in ja näkyvät monen merkin kokoelmissa. Diorin teema on puutarhajuhlat ja Garden Party -kokoelma miellyttää kovasti tämän väriherkuttelijan silmää.

Kokoelman viisikot ovat saaneet ihastuttavan ruusukuvioinnin. Kyllä tämä kuvioiden painanta vaan on kosmetiikkavalmistajille oiva lisäkeino houkutella meitä naisia, ainakin minä tunnustaudun kauniiden painatusten estetiikan ihailijaksi.

Violetti viisikko on nimeltään Garden Roses, ja siinä on todella harmoninen yhdistelmä liilaa ja vaaleanpunaista. Paletin voi nähdä sävymaailmaltaan joko todella kauniina ja helppona yhdistää, tai sitten turhan tylsänä ja "varmana". Sävyt eivät oikeastaan luomella juuri erotu toisistaan.

Tässä meikissä luomella kaikkia muita sävyjä paitsi vasemman alakulman hopea (ei ole kyllä mikään puhdas hopea vaikka kuvassa siltä näyttää, vaan siinä on vähän lämmintäkin vivahdetta).

Sisänurkassa paletin oikean alanurkan liila-vaaleanpunaista, lopulla liikkuvalla luomella ja luomivaossa keskimmäistä, tummanviolettia sävyä. Tämä sävy kimaltaa kauniisti hieman sinertävänä. Luomivaon varjostuksen häivytin vasemman ylänurkan vaaleanpunaisella, ja kulmaluulla oikean ylänurkan roosakermaa. Kuten näkyy, sävyt liukuvat toisiinsa niin että koko meikki on käytännössä yhdensävyinen.

Vihreä paletti on nimeltään Garden Pastels, ja se on ehdottomasti minulle kiinnostavampi näistä kahdesta. Todella soman näköinen! Paletilla voi tehdä joko todella lämpimän (vasemman reunan kaksi sävyä) tai hyvin viileän (oikean reunan sävyt + keskimmäinen) meikin.

Iholla sävyt osoittautuivat odotettua haaleammiksi. Halusin "väkisin" tehdä meikin jossa yhdistin kaikki viisi sävyä, mutta parhaiten paletti toimii kun nappaa kerralla pari sävyä ja yhdistää ne johonkin tummempaan varjostussävyyn. (Kuten Nea on tehnyt, Nean blogissa myös kauniita Garden Pastels -kuvia.)

Sisänurkassa paletin oikean ylänurkan kalpea vedenvihreä, luomen keskellä oikean alanurkan vaaleanvihreä, luomivaon "yläkaaressa" keskimmäinen vaaleanpunainen sävy, luomivaon ulkokaaressa vasemman ylänurkan kellanvihreä (paletin pigmenttisin sävy, muuten) ja alaluomen sisänurkassa vasemman alanurkan vaaleankeltainen.

Oikean reunan vaaleat vihreät ovat muuten mielestäni samat kuin Tropical Light -paletissa. Dior'han harrastaa sävyjen kierrätystä. :) Paletin laatu on ehdottomasti iridescent (eli se kauttaaltaan voimakkaasti hohtava), mutta jostain syystä Dior on luokitellut sen "tavalliseksi" 5 Couleurs -laaduksi. Paletin numerokaan ei pääty ysiin, niinkuin kaikkien iridescent-palettien.

Mitäs tykkäätte Diorin keväästä? Onko joku tehnyt lookista hankintoja? Itse en. (Tein meikit töissä yhtenä aamuna.) Vihreä kynsilakka voisi löytää tiensä kokoelmaani jos maksaisi vähemmän, se on aivan mielettömän upea sävy! Kokoelmassa on myös ihana, hempeän pinkki poskipuna (jäi kuvan ulkopuolelle, uuups...) ja muutama kiva huulikiilto. Mutta minulle taitaa riittää kokonaisuuden ihastelu pelkästään katselemalla, onneksi sitä saa tehdä töissä. :)

0 comments on “Diorin kevät 2012: Garden Party”

 1. Oi! Tuo Garden Pastels kiinnitti heti huomioni! Oliko nuo iridescent- paletit se hyvälaatuisin vaihtoehto Diorin viisikoista?

  Vastaa

  0
  1. Ei välttämättä hyvälaatuisin, jos tykkää voimakkaasta pigmentistä. Iridescent on kyllä siinä mielessä tasalaatuisen hyvä, että kaikki sävyt ovat samettisen pehmeitä, melkein semi-kostean tuntuisia, mutta koska hohto on niin voimakas se syö pigmenttiä eikä iridescent-paleteilla saa yhtä kontrastisia meikkejä kuin "normi"vitosilla.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksesta.
   Pidän vähän hohtavista, ei siis täysin matasta, mutta (olen mainontasi uhri;)) Lorealin Golden Beige on liian hohtava. Onko Diorit tuota luokkaa? Mitä laatua Diorin viisikoista suosittelisit tarpeisiini? Ja erityisesti minua kiinnostaisi sellainen paletti, jossa olisi lämpimiä sävyjä ja oliivin vihreää, onkohan sellaista edes olemassa? Garden Pastelsin vasen ylä- ja alareuna olisivat just eikä melkein sellaisia kuin haluaisin, mutta jos on liian hohtavaa, niin ei hyvä.
   Melkein tuli reissulla ostettua joku viisikko Diorilta mutta maltoin mieleni.
   Tämä kyllä pahasti vaikuttaa sellaiselta pakkomiellesysteemiltä, joka minulle tulee usein hajuvesien kanssa; käyn kaupoissa haistelemassa ja nuuhkuttelemassa ja testailemassa, etsin jokaisesta hajuvesiä myyvästä kaupasta sekä koti- että ulkomailta kyseisen hajuveden ja vertailen hintoja, en raatsi ostaa ensimmäisellä, toisella, en ehkä neljännelläkään kerralla mutta jossain vaiheessa se on vain pakko saada :D

   Vastaa

   0
  3. Onko Diorit tuota luokkaa? Mitä laatua Diorin viisikoista suosittelisit tarpeisiini?

   Iridescent-laatu on vielä paljon, paljon Lorkun Golden Beigeä hohtavampi, joten voit unohtaa ne. ^_^ Kokeile siis tavallista peruslaatua (tunnistaa siitä että pakkauksessa lukee vain "5 Couleurs".

   Sellaista palettia, jossa olisi oliivinvihreää ja lämpimiä sävyjä, ei Diorilla ole. Ainoat paletit joissa on vihreää ovat Royal Kaki, Tropical Light (iridescent)ja Green Design (Designer-paletti jossa kolme luomiväriä, pohjustus ja voidemainen rajaus, en suosittele). Missään näistä ei ole oliivia, Royal Kaki tulee lähimmäs.

   Vastaa

   0
 2. Oih mitä ihania värejä sieltä löytyykään!
  Ja tuo ruusukuviointi pinnalla on kyllä tosi herkullisen näköinen :)
  Hankintoja en ole tehnyt, mutta synttärit kyllä tässä lähestyy... hmmh.. ^.^

  Vastaa

  0
 3. Tosi kauniita värejä, tykkään molemmista! Ärsyttää vaan kun nuo viisikot on niin älyttömän hintaisia.

  Vastaa

  0
 4. Toi Garden Roses on saanut kuolavanoja aikaan, sillä juuri tuollaisista sävyistä tykkään eniten silmämeikeissä :) Ruusukuvio on kyllä oikein kaunis, mutta eipä kyllä meikäläisen budjetti tuollaiseen luksukseen taivu.

  Vastaa

  0
 5. Heti ensimmäisten promokuvien julkaisun jälkeen rakastuin näihin paletteihin, mutta loppujen lopuksi nuo sävyt eivät ole niinkään ihmeellisiä. Muutenkin 67,80 on aivan älytön hinta viidestä näköjään ihan ookoo-laatuisesta luomiväristä, joilla on nätti ruusukuvio.

  Väreistä tuli muuten mieleen, oletko ehtinyt meikkailla tilaamillasi Wet 'n Wildin paleteilla? Olisi kiva nähdä muutama tekemäsi meikki niillä, kun ne ovat niin pirteän värikkäitä :)

  Vastaa

  0
  1. Väreistä tuli muuten mieleen, oletko ehtinyt meikkailla tilaamillasi Wet ‘n Wildin paleteilla?

   Vasta kahdella niistä.... :P On se kyllä uskomatonta että tilaa meikkejä joita ei sitten "ehdi" käyttää..... Mulla on kyllä TO DO -listalla että "Tee Wet'n'Wild-meikkejä!" ^_^ Tässä talven aikana tulee toivon mukaan meikkipostauksia niillä paleteilla.

   Vastaa

   0
 6. Aivan ihana vihreä! (Pinkin voit skipata.) Olen valitettavasti allergisoitunut Diorin meikeille - silmäni tulevat niistä punaisiksi ja kutiseviksi, joten saa jäädä. Traagista, sillä tykkäisin monista Diorin tuotteista. Chanelin kevätkokoelmasta ajattelen sen sijaan ostaa Eclosion-paletin, se on kuvissa aika plääh mutta näytti luonnossa ihanalta, superkäyttökelpoisia sävyjä. Olen kalpea blondi, joten vähäpigmenttisyys ei haittaa: enpähän näytä Halloween-hahmolta.

  Jostain syystä en lämpene noille ruusuille. Ne jotenkin yrittävät liikaa.

  Vastaa

  0
 7. lumenellekki oli tullu ruusuakuvioita uusiin luomiväriin :) heti nappasin!

  Vastaa

  0
 8. pintakuviointi on kiva, mutta en kyllä maksaisi noita hintoja pelkästä pintakuvioinnista, jotenkin liian pliisut värit minun makuun.

  Vastaa

  0
 9. Ihania sävyjä! Mua vaan korpeaa se, että markkinoilta ei näytä löytyvän tällä hetkellä juurikaan luomivärejä, jossa ei olis noin kauheasti tota kimallusta. Mulla alkaa olla sen verran iäkkäät silmäluomet (huom! vain luomet ;)) ettei kovin kimeltelevat luomivärit niitä varsinaisesti imartele... :/

  Vastaa

  0
 10. On ne vaan kauniita, mutta kella on varaa laittaa tuollainen summa luomivariin?! Jos itsella olisi niin kylla toi garden roses ois oma valintani.

  Vastaa

  0
 11. Oon käynyt muutamaan otteeseen swatchailemassa noita viisikoita, mutta eivät vain ole mun juttu. Muutenkin olen meikkaamiseltani aika väriköyhä niin nuo olisi erittäin outo lisä mun meikkikokoelmiin:D ja vaikka uskaltaisinkin jomman kumman viisikon ostaa, niin en raaskisi ikinä käyttää tuon ihanan tekstuurin kulumisen pelossa.

  Sen sijaan toinen noista erikoispaleteista houkutteli iisimpien sävyjen kanssa, mutta hinta kirpaisee niin pitää jättää väliin... Nyyh.

  Vastaa

  0
 12. Nuo on niiiiin ihania :) töissä on tullut niitä ihasteltua useamman kerran ja työkavereiden kanssa niistä haaveiltua! Varsinkin juuri nuo violetit luomivärit ovat kivoja sekä tuossa viisikossa, että siinä suuremmassa paletissa josta löytyy myös ihania huulikiiltoja :)

  Vastaa

  0
 13. Kiitos paljon iHerb-postauksesta! Ensimmäinen tilaukseni lähti tänään, toivottavasti minäkin saan iHerbistä hyviä kokemuksia ja uusia mahtituotteita! Ja aikas uskomatonta, kauan ostoslistallani ollut EcoToolsin kasattava kabuki, vain 5,70e?! Onneksi tilasin tuolta, enkä ostanut Suomen kaupasta (hinta n.16?). Nyt vain tuotteita odottelemaan! ^.^

  Vastaa

  0
 14. Ensimmäinen reaktio kun näin nuo paletit oli 'tuo vihreä voi tätä rakkauden määrää aaaa' mutta sitten kun näin nuo meikkikuvat tuosta violetista en enää osaa päättää kumpi on ihanampi :D Mutta ollapa rahaa... Opiskelijabudjetilla ei pahemmin Dioria ostella. Josko sitten kesäaleista...

  Vastaa

  0
 15. Toi vihreäsävyinen meikki on kauneinta, mitä oon tällä viikolla nähnyt :) Aivan ihana.

  Mä jäin pohtimaan tota "tein yhtenä aamuna töissä" ilmaisua; uskallatko meikata esillä olevista testereistä vai onko sulla sellanen huippuetu, että pääset kokeilemaan ihan uusia testereitä? Vai miten hä? :)

  Vastaa

  0
  1. Uskallan kyllä meikata käytetyistäkin testereistä, mutta useimmiten testaan uutuudet heti niiden ilmestyttyä ennenkuin monikaan on edes ehtinyt kajota testereihin! ^_^ Kuten kuvasta näkee, nuo Diorinkin testerit oli ihan koskemattomia kun mä niillä meikkasin. :)

   Vastaa

   0
 16. Hei Sanni! MK
  laitoin aiemmin kysymyksen halvemmasta lentokenttäkosmetiikasta. Kiitos vastaamisesta!
  Osaisitko suositella jotain tiettyä poskipunaa?
  Pidän vaaleanpunaisista ja,korallisista sävyistä :)

  Vastaa

  0
 17. Lääh, onhan nuo juu paletilla nättejä mut pettymys iskee aina ku iskee luomelle :o/ Onneks tajusin ekan paletin jälkeen ettei noilla kamalan värikkäitä meikkejä tee, haaleaksi jäävät lähes kaikki. Onneks kuvista voi ihailla ilmaiseksi :o)

  Vastaa

  0
 18. Pidän kovasti juuri tämän tapaisista postauksistasi, kiitos :) On aina jännä nähdä, miten erilaisilta luomivärit näyttävät paletissa ja meikissä käytettyinä.

  Vastaa

  0
 19. osaisitko vastata et kun laitan mustaa inlineria (isadora)alaluomelle siihe vesirajaan nii kun räpsyttelee silmii nii sitä siirtyy siihe ylempään vesirajaan et onko tää estettävissä vai onko se vain luonnollista? et laitanko liian 'sisälle' pitäskö keskittyy enemmän vesirajan ulkonurkkaan ja eiks se oo vedenkestävä nii miks se saattaa hävitä jos silmät alkaa kostuu? toivon et osaisit vastata:)

  Vastaa

  0
  1. On luonnollista, tätä kutsutaan rajauksen "leimautumiseksi". :) Kajalinhan ei ole tarkoituskaan kuivua limakalvolle, se on rasvainen ja tarttuu täten helposti yläsisäluomelta alasisäluomelle ja päinvastoin. Efekti on estettävissä jos käytät sisärajaukseen geelieyelineria, joka puolestaan kuivuu limakalvolle = ei ole rasvainen.

   Vastaa

   0
 20. Olisin niin halunnut tuon vihreän paletin, hohdetta on vaan aivan liikaa. Jospa ostaisi sitten sen kynsilakan.

  Vastaa

  0
 21. Ihania sävyjä, ja tuo vihreä kynsilakka saattaa olla pakkohankinta... <3 Itse en pidä värinappien kuvioiduista pinnoista, saisivat mokomat hörsellykset siirtyä johonkin pysyvämpään kohtaan palettia sillä en todellakaan kykenisi käyttämään noin kauniita nappeja! Ahdistaa ajatella, että kauniista kuvioinnista tulee järkyttävää suttua. Huolensa kullakin. ;)

  Vastaa

  0
 22. Tuo ruusukuvio on aivan mahdottoman kaunis, tuntuisi melkein pahalta pilata se siveltimellä. Tosin kyllä, tuolla hinnalla jää pilaamattakin! :D Dioreita kun yleensä ostan vain alennuksesta tai ulkomailta...

  Vastaa

  0
 23. Garden Pastels on NIIN ihana <3 Ihanat olivat sinunkin meikkisi mutta tosiaan ainakin nyt vielä talvella tykkään yhdistää tummaan sävyyn. Varsinkin nuo vihreät ovat niin täydellisen ihanat!

  Vastaa

  0
 24. Mä tunnustan molemmat Diorit tuli Kickistä kotiutettua ale seteleiden voimin ^_^ Loppukuu syödään varmaan kaurapuuroa mutta oli pakko saada noi ihanuudet :)

  Vastaa

  0
 25. Siis minkälaisella kynällä tms. voi tehdä tommoiset rajaukset niinku sulla noissa violeteissa meikeissä? :) ja pysyykö ne muka tuossa limakalvoilla kunnolla. :o

  Vastaa

  0
  1. Minulla on violetissa meikissä limakalvolla IsaDoran Inliner-kajalia, ja kuten nimestäkin voi päätellä, se on tarkoitettu nimenomaan sisärajaukseksi = limakalvolle. Se pysyy ihan hyvin, on mielestäni yksi pysyvimpiä kajaleita näistä halvemmista merkeistä. Yläluomen rajaus on tehty eri kynällä, Lancômen Liner Design -tussilla.

   Vastaa

   0
 26. Hei!

  Käytän Lily Lolon mineraalimeikkipohjaa sävyssä Blondie, ja olisin seuraavaksi kiinnostunut tuosta Cover Up -mineraalipeiteaineesta. Mitä sävyä suosittelisit minulle?

  Kiitos. :)

  Vastaa

  0
  1. Itse käytän tällä hetkellä sävyä Nude, joka sopii erinomaisesti Blondien kanssa.

   Vastaa

   0
 27. Nyt on "pakko" kommentoida, sinun blogia on tosi mukava lukea. Jos joku tuote ei ole sellainen mistä et pidä/ei toimi niin kirjoitat sen täällä. On mukavaa lukea ettei kaikki kalliit tuotteet ole hyviä. Et tuijota merkkiä sokeasti ja perustele sillä. Kiitos kiitos! Kuvat on myös todella hyviä!

  Vastaa

  0
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :) Täältä ei tosiaan tarvitse lukea pelkkää kritiikitöntä hehkutusta ja ilmaistavaran ylistystä. :)

   Vastaa

   0
  2. Pitääpä näin toisenkin lukijan toimesta kiitellä samaa asiaa. Eli todella sujuvan kirjoitustyylin lisäksi asenteesi tekee tästä blogista aivan mahtavan. Olet kriittinen eli et lyttää tai hauku, vaan kerrot rehellisesti omat käyttökokemuksesi.

   Olen usein miettinyt, että tuskin kukaan bloggaaja tarkoituksellisesti kehuu saamiaan "free-goodseja" niitä lisää saadakseen, mutta varmaan jos saa ilmaiseksi jotain mitä ei olisi muuten hankkinut, kai siitä sitten ilahtuu niin paljon että hehkuttaa helposti vähän ylikin. Siksi (muistaakseni joskus mainitsemasi?) periaate, että otat vastaan vain tuotteita joita muutenkin voisit harkita hankkivasi kokeiluun, on todella toimiva. Ja se näkyy tässä blogissa.

   Eli ei muuta kuin kiitos vielä! :)

   Vastaa

   0
  3. mutta varmaan jos saa ilmaiseksi jotain mitä ei olisi muuten hankkinut, kai siitä sitten ilahtuu niin paljon että hehkuttaa helposti vähän ylikin.

   Mä luulen, että osa ilmaistavaraa saavista bloggareista kirjoittaa niistä pelkästään positiivisesti siksi, että jotenkin olettaa että niin "kuuluu" tehdä kun kerran on tavaran ilmaiseksi saanut. He siis varmaankin miettivät jotenkin niin, että "eihän nyt ruokkivaa kättä sovi purra".... Mutta jokainen toki tyylillään. :)

   Itse haluan tarjota lukijoilleni niin informatiivisia tuotearvioita kuin mahdollista, enkä kirjoita tuotteista koskaan jotkut "mainoslasit" päässä vaikka maahantuojat niin saattaisivat toivoakin. En ymmärrä ketä kiinnostaisi lukea arvioita, joissa ei koskaan lukisi muuta kuin ympäripyöreitä "tämä on niin ihana" ja "iho tulee tosi pehmeäksi." Itse en pidä tuontyylisiä tuotearvosteluja hyödyllisinä, enkä siksi sellaisia myöskään kirjoita. :)

   periaate, että otat vastaan vain tuotteita joita muutenkin voisit harkita hankkivasi kokeiluun, on todella toimiva. Ja se näkyy tässä blogissa.

   Kiitos! :) Tosi mukava kuulla.

   Vastaa

   0
 28. No juu, tilasin Escentualista tuon Water Lily lakan, niin "pitihän" se vihreä palettikin ottaa. Säästin parikymppiä tilaamalla =)

  Vastaa

  0
 29. Kuka hemmetti maksaa luomiväreistä 70 egeä? Puhdasta kultaako sinne luomille sivellään?! Aivan järkyttävän elitistisen törkeä hinta.Huhhuh.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)