31.12.2011

Uuden vuoden arvonta: Lily Lolo Eye Spy

Biodelly.com tarjoaa Karkkipäivän mineraalimielisille lukijoille ihanan uuden vuoden arvonnan!

Palkintona on Lily Lolon Eye Spy -luomivärisetti, johon voittaja saa itse valita kolme Lily Lolon luomivärisävyä Biodellyn valikoimasta.

Söpöjä nuo Lolon pikku purkit! <3

Lily Lolon luomivärit ovat jauhemaisia (ihan vain tiedoksi niille joille mineraaliluomivärit eivät ole tuttuja).

Osallistut arvontaan kertomalla, mitä meikkisävyä käytät eniten ja mitä sävyjä valitsisit omaan Eye Spy -settiisi. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Osallistumisaikaa on 2.1.2012 klo 12.00 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu, ja luomivärit menevät nimimerkki Porkkikselle! Onnea Porkkis! :)

Poistin ne kommentit, jotka olivat tulleet kilpailuajan päättymisen eli 2.1. klo 12.00 jälkeen.

* * *

P.S. Muutama tuote taas myynnissä Huutiksessa! Pakko oli laittaa loput Cleaninkin tuoksuni myyntiin kun kukkaro vaatii valuuttaa.... :/

0 comments on “Uuden vuoden arvonta: Lily Lolo Eye Spy”

 1. Olen mieltynyt persikkaisiin ja oranssiin taittaviin sävyihin sekä huulilla että poskilla ja joskus myös luomilla. Useimmiten käyttämäni luomivärisävyt ovat maanläheisiä, mutta joskus on hauska piristää lookia esimerkiksi violetilla tai turkoosilla.

  Biodellyn valikoimasta valitsisin omaan settiini nämä sävyt:

  1. Honey Peach
  2. Miami Taupe
  3. Hush

  Vastaa

  0
 2. Itse käytän aika paljon tummia sävyjä, eli (tummaa)lilaa, harmaata, tummanruskeaa ja mustaa. Sopii sinisten silmien kanssa! Ainakin mun mielestä ;)

  Vastaa

  0
 3. Harmillisen usein päädyn nudesävyihin tai korkeintaan ruskeaan :( Tahtoisin käyttää liloja sävyjä koska mielestäni ne näyttäisivät hyvältä vihertävien silmieni parina. Sen vuoksi valitsisin sävyt Deep Purple, Parma Violet ja Vanilla Shimmer.

  Vastaa

  0
 4. Ompas kiva arvonta, tähän on osallistuttava!

  Heh, ensimmäiseen kysymykseen on vastattava, etten omista kuin kaksi luomiväriä. Harmaan tuplapaketin ja ruskean. En kä käytä kuin sitä ruskeaa. Olen siis aika onneton tällä luomivärisaralla, mutta intoa olisi kyllä opetella jonkinlainen silmämeikki tekemään. Varsinkin kun reilun kuukauden kuluttua olisi tiedossa iltapukujuhlat. Ihan en osaisi tehdä hyppyä voimakkaisiin väreihin, joten valkkaisin smokey eyeen uskoakseni sopivat sävyt Greyzie Dazen ja Mysteryn ja muuhun tarkoitukseen Choc Fudgen. Ja toivon, etten mene näihinkin juhliin taas sen ruskean turvin.. :D

  Vastaa

  0
 5. Ennen käytin lähes sateenkaaren sävyjä, nykyään menee enemmän luonnolliset ruskean sävyt (myös pronssiset) ja violetti. Valitsisin Sticky toffee, Pink champagne ja Hush sävyt.

  Vastaa

  0
 6. Pitääpä taas kokeilla. Minulla ei ole tiettyä yhtä meikkisävyä jota käyttäisin eniten....tai no, ehkä vihreää tulee käytettyä aika paljon. ;-)

  Lily Lololta valitsisin omaan settiini seuraavat luomivärit: Deep Purple, Miami Taupe ja Greyzie Daze.

  Vastaa

  0
 7. En käytä paljoo luomivärejä, mutta silloin kun käytän niin vaaleita ja luonnollisia sävyjä tulee käytettyä.

  Omaan settiin valitsisin Vanilla Shimmerin, Honey Peachin ja Orchidin

  Maili tossa ylhäällä:)

  Vastaa

  0
 8. Itse tykkään kaikista ruskean ja harmaan sävyistä. Urban Decayn Naked luomiväripaletti on ehdoton lemppari sävyjen puolesta eli se kertoo aika paljon. harmi vain se ei sisällä ihania harmaan sävyjä, joten sellaisille olisi tarvetta :P

  Valitsisin sävyt: Mystery, Sticky Toffee ja Vanilla Shimmer.

  Vastaa

  0
 9. Minulla on hyvin vaaleat vaaleat hiukset yhdistettynä mustanruskeisiin silmiin ja välillä tuntuu toivottamalta löytää sopivan värisiä luomivärejä. Siksi omistankin vain 2 luomiväriä! Ja minä muka kutsun itseäni meikki intoilijaksi!? =D Rakastan kyllä yli kaiken meikkaamista ja siihen liittyviä blogeja ja youtube Vlogeja lueskelenkin ahkerasti. Halausin avartaa näköpiiriäni ja rohkaistua kokeilemaan muutakin kuin kahta maanläheistäsävyäni joten, valitsisin noista vaihtoehdoista; Golden lilac, hush, choc fudge

  Vastaa

  0
 10. Valitsisin luomiväreistä ainakin smoky brown, moonlight ja sitten kahden välillä en osaa päättää mutta,jompikumpi miami taupe tai hush.

  Tämäpä vasta mukava arvonta! Meikkilaukkuni on aika kevyt ja olisi aika päivittää varastoja ja varsinkaan luomivärejä ei voi olla liikaa! Itselläni tosin on vain Wet´n wild trio (ruskeita sävyjä) joten sillä ei pitkällä pötkitä. Jospa onnetar vaikka suosisi vihdoikin minua! =)

  Vastaa

  0
 11. Käytän luomilla yleensä neutraaleja ruskean ja harmaan sävyjä. Lily Lolon luomiväreistä valitsisin sävyt Hush, Miami taupe ja Parma violet.

  Vastaa

  0
 12. Käytän baremineralsia ja olisi mahtava päästä kokeilemaan lily loloa kun sitä on paljon kehuttu. olisi kiva päästä vaihtamaan merkkiä huokeammaksi.
  ottaisin mustan, vaalean ja ruskean. Witchypoo, Orchid, ja Gold Digger. Perusväreillä kummiskin pötkii pitkälle !:)

  Vastaa

  0
 13. Käytän silmämeikissä eniten vihreän ja violetin sävyjä, samoja kuin vaatteissakin ja yritän saada kokonaisilmeen harmoniseksi esim. Clarinsin No 40 Forest on mielestäni mahti vihreän meikin paletti.

  Valitsisin Brown sugarin, Choc Fudgen, sekä Honey Peachin.

  Vastaa

  0
 14. Käytän luomilla yleensä neutraaleja ruskean ja harmaan sävyjä. Lily Lolon luomiväreistä valitsisin sävyt Hush, Miami taupe ja Parma violet.

  Vastaa

  0
 15. Eniten tulee käytettyä tylsästi vaan ruskean ja beigen eri sävyjä. Valitsisin settiini Mysteryn, Pink Champagnen ja Orchidin. Jos sitä oppisi käyttämään muitakin kuin noita ruskeita joskus :D

  Vastaa

  0
 16. Ihana arvonta! Käytän eniten viileää pinkkiä poskilla ja joskus huulillakin ja silmissä lämmintä vaaleaa ruskean sävyä (korostaa kivasti sinisiä silmiä :)), mutta LL:n pakettiin haluaisin perusbeigen, mintun vihreän ja tumman harmaan/ruskean. Nyt sormet ristissä ja peukut pystyssä :)

  Vastaa

  0
 17. Olipas vaikee valita, mutta päädyin Orchidiin, Gold Diggeriin ja Hushiin, etenkin valkea ja kultainen luomiväri olis saatava! Tällä hetkellä oon jumahtanu käyttämään pronssista luomiväriä ja yleensäkin ruskean sävyjä.

  Vastaa

  0
 18. Käytän yleensä meikissä ruskean eri sävyjä, koska niillä ei voi mennä pieleen.
  Valitsisin ehkäpä jotakin hieman värikkäämpää alkavan vuoden kunniaksi jos oppisin käyttämään enemmän värejä vuonna 2012.

  Vastaa

  0
 19. Käytän eniten turkoosin, violetin ja oranssin sävyjä. Tykkään tosi paljon erilaisista vihreistä mutta ne ei tunnu vaan istuvan mun naamalle. Yhtä limenvihreää yhdistelen paljon tummaan turkoosiin ja se sopii ihan hyvin, samoin tietty murrettu maanläheinen vihreä.. Lololta ottaisin.. Äh, vaikeeta. Golden Lilac, Honey Peach ja Deep Purple. Joo, noi kolme on ihania.

  (olipa muuten tyhmästi laitettu ruskeat sävyt erilleen muista, tosi blaa)

  Hyvää seuraavaa vuotta ja kiitos hirveästi blogistasi!

  Vastaa

  0
 20. Käytän eniten vaaleita tai lämpimänsävyisiä luomivärejä. Myös erilaiset kultaan ja pronssiin taittuvat sävyt ovat mieleen, sekä persikan sävyt ovat ihania! Valitsisinkin itselleni juuri näitä sävyjä.

  Vastaa

  0
 21. Käytän melko neutraaleja sävyjä, ruskeaa beigeä ja liki valkoista.
  Valitsisin sävyt: Gold Digger, Smoky Brown ja Orchid.

  Vastaa

  0
 22. Juuri viimeksi kosmetiikkaosastolla käydessäni hiplailin mineraaliluomivärejä, mutten sitten viitsinytkään ostaa mitään (kuljin ympäri kauppaa milloin mitäkin purnukoita käsissäni, mutta loppujen lopuksi palautin ne aina paikoilleen).

  Luomiväreistä useimmiten käytän rajaukseen ja varjostukseen sellaista tummaa rusehtavan harmaata sävyä ja toisinaan mukaan pääsee myös tumman vihreä tai purppura.

  Jos arpaonni suosii, niin otan varovaisen sivuaskeleen seuraavilla sävyillä: Golden Lilac, Smoky Brown ja Orchid.

  Vastaa

  0
 23. eniten käytän ruskeaa silmissä.
  tässä tulisikin sitten vaihtelua kun valitsin harmaan ja mustan. ne puuttuu - en ymmärrä miten mahdollista!!!

  eli:
  witchypoo. greyzie daze ja orchid

  Vastaa

  0
 24. Olen jumahtanut niiiiin pahasti ruskean sävyihin koska ne ovat niin helppoja ja huomaamattomia, vähän liiankin. Siksi valitsisinkin tuohon palettiin jotain hieman erilaisia värejä, kuten eri violetin sävyjä, jotain siniseen taittavaa, turkoosia ja täysin mustakin voisi olla aika makea lisä!

  Vastaa

  0
 25. Käytän aika neutraaleja värejä luomivärissä, ruskean sävyjä ja vaaleita värejä. Silmäni ovat ruskeat enkä osaa hirveästi värejä käyttää siten että lopputulos olisi sekä kaunis että raikas.

  Vastaa

  0
 26. Hei!
  Viime aikoina olen käyttänyt paljon liilaan vivahtavia luomivärisävyjä, joten tuohonkin valitsisin ne kolme liilan/violetin sävyä (nimiä en nyt muista).

  Vastaa

  0
 27. Käytän eniten valkoista ja mustaa luomiväriä. toisinaan taas beigeä ja ruskeeta... kolme sävyä jotka valitsisin ovat valkoinen, musta ja hopea, ja jos ei hopeata löydy niin ruskea :)

  kisumisu_99@hotmail.com

  Ai niin ne sävyt piti valita tuolta! :D hahah eli orchid, Witchypoo, golden lilac

  Vastaa

  0
 28. Käytän lähes ainoastaan ruskeita, ja siksi olisikin ihana saada vähän vaihtelua, esimerkiksi mustan, harmaan ja violetin muodoissa. Ihanaa uutta vuotta ja kiitos kivasta blogivuodesta!

  Vastaa

  0
 29. Ehkä eniten mulla menee ruskeita sävyjä.
  Tämän vuoksi valitsisin palettiini jotain erilaista.. Turkoosin, tummanvioletin sekä siihen vierelle perusmusta. Kaikki sävyt ovat niin houkuttelevia että on vaikea päättää! :)

  Vastaa

  0
 30. Käytän luomiväreissä eniten luumun ja vihreän sävyjä. Valitsisin omaan Lily Lolon settiin sävyt Golden Lilac,Mystery ja Moonlight.

  Vastaa

  0
 31. Osallistun arvontaan!

  Käytän omassa meikissä paljon beigeä ja ruskeaa. Joskus innostun violetista ja turkoosistakin.

  Lily Loloista valitsisin sävyt Orchid (ihanan kevyt valkoinen) ja Mystery (pidän harmaasta). Kolmas sävy olisi vaikea päättää, ottaisin joko Witchypoon, Parma Violetin tai Pixie Sparklen

  Vastaa

  0
 32. Käytän eniten neutraaleja luomivärisävyjä, kuten beigeä ja vaaleanpunaista. Juhlameikissä käytän usein kultaa ja hopeaa. Valitsisin omaan Eye Spy -settiini sävyt:
  Vanilla Shimmer, Golden Lilac ja Deep Purple. :)

  Vastaa

  0
 33. Käytän silmämeikissä eniten lämpimiä sävyjä, yleensä erilaisia pinkkejä ja ruskeita. Joskus värikkäämmällä tuulella värjään koko luomeni kirkkaanvihreiksi tai teen violettisävyisen meikin.

  Vastaa

  0
 34. Osallistun arvontaan! :) Käytän ehdottomasti eniten harmahtavaa tummanruskeaa, se on kirkkaidenkin sävyjen rinnalla varjostamassa. Valitsisin palettiin Pixie Sparklen, Mysteryn ja Golden Lilacin :)

  Vastaa

  0
 35. Siniset ja harmaat ovat nykyisin sivuuttaneet entiset lemppärini vaaleanpunaisen ja ruskean :) ihana blogi <3 en ole koskaan testannut mineraalimeikkejä, olisipa, mukava päästä kokeilemaan !

  Vastaa

  0
 36. Normaalisti käytän neutraaleja ruskeita sävyjä silmämeikissä. Jos voittaisin, pysyisin kaukana turvallisista ruskeista (joita kaapit jo pursuaa) ja valitsisin kullan ja violetin sävyjä. Out of the comfort zone!

  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Kaikkea hyvää vuodelle 2012!

  Vastaa

  0
 37. Käytän yleensä luomiväreissä ruskean sävyjä, tummaa sekä vaalea, ja ihan valkoista sekä vähän sellaista helmiäisen luonnon valkoista. Omaan Eye Spy settiini valitsisin kultaista, violettia sekä jotain persikkaista sävyä :--)!

  Vastaa

  0
 38. Olisipa ihana päästä testailemaan mineraalimeikkejä vihdoin, kaiken lukemani hehkutuksen jälkeen. Mineraalimeikkipohjat ovat jo tuttuja ja hyväksi havaittuja.

  Kiitos sinulle kuluneesta vuodesta, olen saanut blogistasi monia hyviä vinkkejä :)

  Vastaa

  0
 39. Ihana arvonta, pakko osallistua! Tavallisimpia meikkisävyjäni ovat vihreä, kulta ja nudesävyt. Tähän palettiin valkkaisin sävyt pixie sparkle, pink champange ja mystery. Upeaa uutta vuotta!

  Vastaa

  0
 40. Hei! Mineraaliluomivärejä en olekaan vielä kokeillut, mutta kiinnostusta olisi. (Kuulun niihin, joiden meikkivarasto on suppea ja jotka kuluttavat orjallisesti vanhat loppuun ennen uusien hankkimista.) Olen silmämeikin suhteen melko varovainen, ja arkisin en välttämättä jaksa laittaa luomiväriä lainkaan. Olen myös pahasti urautunut liilasävyisten luomivärien käyttäjä. Valitsisin palettiini seuraavat sävyt: Golden Lilac, Greyzie Daze ja Honey Peach. Toisaalta olisin kyllä erittäin utelias kuulemaan, mitkä ruskean sävyt mielestäsi sopisivat parhaiten arkikäyttöön ja yhteen. (En ainakaan äkkiseltään löytänyt, että olisit tehnyt postausta LL:n ruskeilla sävyillä. Olisi hienoa, jos joskus jaksaisit kertoa näkemyksiäsi näistä - vaikkapa vain sanallisestikin.)

  Vastaa

  0
 41. Käytän eniten varmasti violetteja luomivärejä, sillä hiukseni ovat violetin sävyisiksi värjätyt, joten violetti silmämeikki sopii niihin hyvin. Eikä se violetti epäimarteleva ole siniharmaille silmillenikään! Käytän violettia luomiväriä usein myös kulmakarvoissa harmaamustan kulmakynän kanssa tuomaan kulmiin hiuksiin sopivia sävyjä. Toiseksi eniten käytän varmasti hopeaa, jolla tuon valoa kulmaluulle sekä alaluomelle.

  Valitsisin settiin upeat sävyt Deep Purple, Pink Champagne sekä Orchid.

  Hyvää Uutta Vuotta kaikille!^^

  Vastaa

  0
 42. Valitsisin sävyt : Pixie Sparkle,Golden Lilac ja Deep Purple.
  Yleensä käytän luomilla paljon ruskean sävyjä.Tuttuja ja turvallisia.

  Vastaa

  0
 43. Olen äärettömän mukavuuden haluinen ja vähän laiska meikkaaja, joten eniten tulee käytettyä ihan vaalea beigeä.

  Sävyt jotka valitsisin, olisi Greyzie Daze, Soft Brown ja Pixie Sparkle.

  Vastaa

  0
 44. Itse käytän eniten mustaa/valkoista/harmaata sekä ruskean eri sävyjä. Itselleni kuitenkin valitsisin ehdottomasti Gold Diggerin, sillä kultainen luomiväri puuttuu kokoelmistani täysin. Kaveriksi ottaisin varmaan Deep Purplen, joka kullan kanssa yhdistettynä saisi vihreät silmäni esiin hienosti. Ja toki meikin kruuna kulmaluulle valoa tuomaan Vanilla Shimmer.

  Ps. Hyvää uutta vuotta sinullekkin sekä kiitoksia ihanasta blogista :)

  Vastaa

  0
 45. Käytän yleensä ruskean sävyjä meikissäni. Mutta näillä voisin lähteä irrottelemaan ja siksi valitsisin pakettiini lilan sävyjä: deep purple, orchid ja golden lilac.

  Vastaa

  0
 46. En ole kovin taitava meikkaaja, joten valitsen yleensä neutraaleja, rusehtavia meikkisävyjä. Loloista kivimmat olisivat Pink Champagne, Honey Peach ja Hush.

  Vastaa

  0
 47. Meikkisävyissä käytän eniten sinistä ja ruskeaa ja valitsisin omaan settiini pixie Sparklen, Mysteryn ja Greyzie Dazen

  Vastaa

  0
 48. Yleensä itse käytän lähinnä lämpimän ruskean sävyjä, mutta toisinaan kun haluaa jotain spesiaalia niin eksyyhän sinne silmämeikkiin kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä. Eye Spy -settiini valitsisin nämä 3:Brown Sugar, Moonlight ja Witchypoo.

  Vastaa

  0

 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)