28.06.2011

Coral Tangerine Lips

Uusi oranssi huulipuna in action.

Estee Lauder All-Day Lipstick Coral Tangerine.

Ja taas. Kuvien sävy laimeni puolella niiden latauduttua WordPressiin. >:-(

Aloin jo epäillä omaa näköäni, ja testasin ottaa kuvakaappauksen blogiin ladatusta kuvasta ja Photarissa avatusta kuvasta rinnakkain. Tässä ero:

Mitä ihmettä? Miten kuvakaapattu kuva ei laimennukaan WordPressiin ladattaessa? Miten jpeg-tiedosto kuvakaappauksesta voi olla latauksen jälkeen uskollisempi alkuperäisen kuvan väreille kuin lataus itse alkuperäisestä tiedostosta?? Selittäkää tämä joku mulle.

Voi huokaus. Mun pitää sitten näköjään alkaa tekemään meikkikuvistani kuvakaappaukset tästä eteenpäin, että väreistä saa jotain tolkkua.

Alempi kuva on kuin auringossa haalistunut versio ylemmästä. Tosin kuvakaappaus-version huulet ovat hitusen punaisemmat kuin alkuperäisessä.

Kuin kaksi eri huulipunaa. Way to go, WordPress!

Aikas kiva huulipuna joka tapauksessa. Tällaista oranssia mulla ei ole ollutkaan, vaikka muuten olen kuolaillut oransseja huulipunia jo kohta kaksi vuotta.

Lähti kuitenkin samantien salaattilounaan mukana, joten all-day lipstickistä ei voida puhua.

0 comments on “Coral Tangerine Lips”

 1. Johan on! Kyllä asiat pitää tehä näköjää vaikeesti :D

  Mahtava sävy, uskaltaispa itse joskus repäistä!

  Vastaa

  0
 2. Veikkaan että sun silmät on meikattu Spiced Peach -paletilla. Ostin sen itsekin alesta, tykkään kovasti <3

  Harmi kun kuvat ei toistu alkuperäisinä WordPressissa. Kun näkee vaivaa kuvien eteen, niin sitä toivoo, että muut näkisivät hyvälaatuisina.

  Vastaa

  0
 3. Pakko vielä lisätä, että toi huulipunan hylsy on niin tyylikäs, että sen voi elegantin käsipeilin kanssa ottaa esille ja lisätä huulipunaa vaikka seurassa.

  Ei ehkä ihan tätä päivää, mutta takavuosikymmeninä sitä kuulemma tehtiin. - Näin lomalaisen ajatukset rönsyilee...

  Vastaa

  0
  1. Niin on! Mä tykkään tuosta hylsystä kovasti. Oikein elegantti sellaisella vanhanaikaisella tavalla.

   Vastaa

   0
 4. Hei, oletko tutustunut four reasons -sarjan hiustenhoitotuotteisiin? Esim. moisture -sarjaan. Jos, niin miltä se sinusta vaikuttaa? onko sisältö hyvä? Entä aussie -sarjan tuotteet? Jostain niistä joskus puhuitkin jotain.

  Itselläni hiukset on pitkät ja paksut, joita raidoitan pari kertaa vuodessa. Tämän lisäksi hiuksiani ei juuri käsitellä, laitan kiharoita ja lakkaa hiuksiin ehkä yhtä monta kertaa vuodessa. Tuntuu siis toisaalta turhalta ostaa edes keskihintaisia tuotteita, vaikka toki latvat hoitoa tietysti kaipaavatkin enemmän. Ovatko nämä sarjat siis ihan höttöä? Olisin kiitollinen jos saisin jonkinlaista tietämystä :)

  Vastaa

  0
  1. Moikka!

   En ole tutustunut Four Reasonsiin. Tiedän kyllä sarjan, mutta en ole kokeillut tuotteita.

   Aussielta taas olen kokeillut kaikkia hoitiksia ja shampoita. Juttua löytyy täältä:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/09/24/tapaus-aussie/

   Sisältö on raaka-aineiltaan hyvin keskinkertaista, mutta sileäksi ne kyllä tekee. :) "Kunnon" hoitavat aineet, kuten keratiini, aminohapot ja öljyt (korkeina pitoisuuksina) loistavat poissaolollaan.

   Vastaa

   0
  2. Vaikkapa Joicossa, L'anzassa ja Nexxuksessa, näin niinkuin omia suosikkejani luetellakseni. :)

   Vastaa

   0
 5. No onpas ero! Minä täällä haikailen jonkun aika neutraalin punan perään, oranssit on vähän liikaa mulle vaikka hienoja ovatkin.

  Vastaa

  0
 6. Kannattaa tallentaa kuvat blogia varten silla save for web toiminnolla, niin tulee oikealla väriprofiililla. Luulen, että noissa sun kuvissa on eri väriprofiili kun muokkaat niitä photarissa ja kun törkkäätne sitten nettiin, niin selain näyttää ne erinä ja wordpress tuskin osaa myöskään käsitellä. Suositeltava väriprofiili oisi sRGB.

  Vastaa

  0
  1. Kannattaa tallentaa kuvat blogia varten silla save for web toiminnolla, niin tulee oikealla väriprofiililla.

   Pitääpä yrittää. Toisaalta tuo ei selitä sitä, miksi kuvat ovat aiemmin latautuneet blogiin ihan normaalin sävyisinä. Mun pitää kysyä tästä ID:n it-hepulta, mutta hän on juuri nyt lomalla.

   Vastaa

   0
 7. Aikas makee väri! Ite en osais käyttää, vaikka tahtoisin. :) Mun huulimeikki on jotenkin nyt jämähtänyt huulirasvaan ja jos ollaan oikein hurjia, niin sävytettyyn sellaiseen. :D

  Vastaa

  0
  1. ja jos ollaan oikein hurjia, niin sävytettyyn sellaiseen. :D

   No johan nyt, Sannu...! ^_^

   Vastaa

   0
 8. Moikka, ihastuin tohon aiemmin täällä esiintyneeseen Isadoran hot coral -lakkaan, ja olen etsinyt sitä Stokkalta ja sokoksesta -ei löydy. Eli mistä olet löytänyt omasi?

  Vastaa

  0
  1. Ostin omani viime kesänä. Esim. meidän liikkeen valikoimaan se ei enää kuulu, mutta katsoin IsaDoran sivuilta että siellä se edelleen näkyy perusvalikoimassa. En sitten tiedä mitkä myymälät sitä enää myy. :/

   Vastaa

   0
 9. Tautisen kaunis puna! Ja eihän täällä sitä ollut missään, ei edes vakio kalusteena =(

  Vastaa

  0
 10. Hei, olen pitkän aikaa (lue: aina) tuskaillut meikin pohjan kanssa, nyt sitten vihdoinkin tilaamani näytteet Lily Lolosta tuli ...VOI EI, ihoni on kuin vanhan mamman nassu, kaikki pienemmätkin juonteet näkyy, virheet ei peity :( Kasvojen iho näyttää aivan samalta kuin käyttäisi puuteria (siksi en koskaan käytä), röpölöinen, kuiva ...VOI EI! Pitänee jatkaa nestemmäisen meikkivoiteen etsintää, jossakin on pakko olla se täydellinen minulle!!! Valoa hohtava, juonteet ja väsymyksen piilottava, silottava, ihon hekun palauttava .....

  Vastaa

  0
 11. Todella kaunis ja räväkkä puna!

  Mä suosittelen (edelleen) Flickrin käyttöä. Itse lataan kaikki blogin kuvat nykyisin Flickriin josta linkitän ne blogiin. Kuvien laatu ei kärsi kuten bloggerissa, photobucketissa tms. Ilmaisella tilillä on rajoitettu latausmäärä kuukaudessa ja näkyvissä on vain 200 viimeisintä kuva. Pro Accountilla tilaa on rajoittamattomasti ja hintaa noin 25 dollaria vuodessa. Itse olen suosiolla maksanut Pro Accountisa ja ollut todella tyytyväinen.

  http://www.flickr.com/help/faq/

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vinkistä, Heidi. Mä vaan olen niin urvelo kaikkien uusien juttujen kanssa niin jotenkin olen "jännittänyt" tuota Flickrin opettelua. Tykkäsin niin kovasti aikoinaan Photobucketista (mulla Bucket-kuvien laatu ei muuttunut miksikään - ainakaan silminhavaittavasti -), ja harmitti kun täällä WordPressissä Bucket-kuvat ei oikein toimineetkaan.

   Minulle ideaalitilanne olisi se, että esimerkiksi 800 pikselin levyinen kuva näkyisi 400 pikseliin pienennettynäkin yhtä tarkkana ja värikylläisenä, ja sitten sen voisi halutessaan klikata suuremmaksi. Mutta täällä WordPressissä kaikkien pienennettyjen kuvien resoluutio romahtaa hulluna, ja näin ollen kuva täytyy ladata blogipohjan salliman asetuksen maksimikoossa eli 500 px leveä jotta sen resoluutio olisi optimaalinen. :-(

   Vastaa

   0
  2. Photobucket-kuvat saa kyllä ladattua tänne WordPressiin, mutta niiden koon muokkaus (eli postauksessa näkyvän "thumbnailin") ei sitten onnistunutkaan. Mitä tahansa tein, palautui kuva alkuperäiseen kokoonsa. Edes Indiedaysin it-mies ei keksinyt selitystä tähän.

   Bloggerin puolella Bucket-kuvat toimivat täydellisesti, ja itse saa pikselin tarkkuudella määriteltyä minkä kokoisina ne näkyvät postauksessa.

   Vastaa

   0
 12. Milloinhan sitä itse oppisi käyttämään tuon väristä punaa huulilla. Näyttää kaikkien muiden huulilla niin hyvältä, mutta sitten itsellä jotenkin ihan hassulta :/

  Vastaa

  0
  1. Mä en edes tiedä näyttääkö tuo puna mulla hyvältä.... Vaikka olenkin lämpimän sävyinen, niin jostain syystä mulla näyttää paremmilta viileät huulipunat. Mutta koska tykkään tuosta oranssista, niin käytän sitä joka tapauksessa vaikka se ei mua niin imartelisikaan...! ^_^

   Vastaa

   0
 13. Moikka!

  Olisko mahdollista saada postausta eri silmämeikinpuhdistusaineista? Herkkäsilmäisen ja herkkäihoisen tuntuu olevan vaikeaa löytää sopivaa, varsinkin, kun en pidä öljymäisistä tuotteista, enkä haluaisi hinkata silmiä ollenkaan. Tällä hetkellä käytössä on cliniquen tuote.

  (myös vinkit siitä, miten silmämeikki kuuluisi puhdistaa tulisivat tarpeeseen... siis sellainen 1-2-3 -opas for dummies siis ;-)

  Vastaa

  0
  1. Sellainen postaus mahtuu itse asiassa hyvin tähän kommenttiboksiin. :) Itse olen erittäin herkkäsilmäinen, enkä oikein voi käyttää juuri mitään silmämeikinpoistoaineita koska ne kirvelevät ja/tai jättävät silmiin kalvon, tai pahimmassa tapauksessa aiheuttavat viiltävää kipua.

   Itse olen huomannut pystyväni käyttämään melkeinpä pelkästään geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita. Sellaisia on markkinoilla nykyään erittäin vähän, ja niinpä suosikkini onkin päivittäistavaramarkkinoiden ainoa sellainen, eli Natural Coden silmämeikinputsari. Aivan täydellinen mun silmille. Toinen superhyvä on selektiiviseltä puolelta ja näin ollen hieman kalliimpi, eli Cliniquen Naturally Gentle Eye Makeup Remover, sekin geelimäinen.

   Yllätyksekseni silmäni sietivät erittäin hyvin myös Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistovettä. Pidän silti enemmän geelimäisestä koostumuksesta, koska se on kiistatta hellävaraisin = vähiten hankausta.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos paljon, kokeilempa tuota natural codea. Tuo mainitsemasi clinique on nyt käytössä, mutta se on vähän ylihintaista minusta ehkä... vaikka muuten cliniqueta käytänkin :-)

   Tosi monet putsarit jättävät joko silmään öljymäisen kalvon, eivät toimi toivotulla tavalla tai saavat ihon ärtymään.

   Vastaa

   0
 14. ihanan räikee väri ! näyttää tosi hyvältä sulla:) voisin kokeilla joskus itsekkin.

  Vastaa

  0
 15. johtuisikohan tiedostomuodosta? kuvakaappauksissahan tulee automaattisesti png mikäli oikein muistelisin. jos tallentaisit kuvasi jatkossa png:ksi?

  tai mistä minä tiedän. :p

  Vastaa

  0
  1. WordPressiin ei voi ladata png-tiedostoja, joten ne pitää joka tapauksessa muuttaa jpegiksi. Eli ei auta. :/

   Vastaa

   0
 16. Hei Sanni, oletko koskaan kokeillut aitoa appelsiininkukkavettä ihonhoidossa? Ihoni on paikoin hiukan rasvoittuva ja paikoin taas vähän kuivuuteen taipuvainen. Näin tuota appelsiininkukkavettä Greenlipsissä myynnissä ja houkuttaisi kokeilla. Kiitos jo etukäteen, jos osaat sanoa sopisiko se minulle! :)

  Vastaa

  0
  1. En ole kokeillut appelsiininkukkavettä. Tarkoitatko siis ihan puhdasta appelsiininkukkavettä? Tai no tsekkasinkin nyt ko. tuotteen GreenLipsin sivulta ja näköjään siinä on 99% appelsiininkukkavettä. :) Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, mutta ei sovi minun ihotyypilleni joten jäänee varmaankin kokeilematta. Ihanan näköinen pullo! :)

   Vastaa

   0
 17. Jos käytät Photoshoppia niin valitset Edit (ihan alhaalla) -> Convert To Profile -> Destination Space, Profile: "sRGB IEC61...."
  Eli tosiaan valitaan tuo sRBG profiiliksi:)

  Minulla oli myös tuo sama ongelma bloggerissa, että kuvista tuli jotenkin oudon hailakoita.. Tuolla pitäisi toimia:)

  Vastaa

  0
  1. Mulla on jo ymmärtääkseni profiilina sRGB IEC61966-2.1

   Ainakin kun tallennan kuvan, niin siinä on raksi kohdassa."Embed Color Profile sRGB IEC61...." jne. Toisaalta, jos menen tuonne Convert to Profile -> Destination Space, niin Destination Spacen kohdalla lukee "Working CMYK.." Mitä tuo destination space siis itse asiassa tarkoittaa?

   Vastaa

   0
  2. En nyt mene vannomaan, mutta mielestäni siihen pitäisi varmaankin vaihtaa tuo sRGB. CMYK on printtimedian väriprofiili, eikä toimi webissä oikein. Kokeilujen kautta onneen kenties? :)

   Vastaa

   0
 18. Ei liity tähän postaukseen, mutta ootko tilannu drugstore.comista mitään? Kun sieltä saa suomeen, ja jotkut "pienet" merkit vaikuttaa tosi kivoilta kokeilla!!?

  Vastaa

  0
 19. Vielä yksi kysymys hiustuotteisiin liittyen. :) Pidätkö Redkeneitä hyväntasoisina vai onko maine korkeammalla laatuun verrattuna? Se ainakin tuntuu kovin tunnetulta muihin verrattuna ja esim. all soft tehohoitoa hehkutetaan monessa paikassa.

  Vastaa

  0
  1. En ole Redkenin incejä tutkaillut nyt pariin-kolmeen vuoteen, mutta silloin kun viimeksi niihin enemmän perehdyin, niin eivät kyllä sisältäneet mitään kovin kummoisia aineita. Redkeniä on kai pidetty Kerastasen ohella yhtenä niistä todella ylihaipatuista merkeistä, joissa maksaa nimenomaan brändi, ei purkin sisältö. Redkenin tuotteet sisältävät "vaikuttavana aineena" runsaasti silikoneja, eli muovisella siloituksella onneen. :)

   Vastaa

   0
 20. Moikka!
  Enpä edes yritä kommentoida tätä visaista kuvaongelmaa, ei mun taidot riitä! :> Mutta olisi kysymys kyllä ihan postaukseen liittyen: Osaisitko suositella jotain kivaa oranssia huulipunaa, joka olisi kohtuuhintainen (10-15 e)? Kivalla tarkoitan sitä, että puna pysyisi jonkun verran, mutta ei olisi kamalan kuiva. Entä sen kanssa rajauskynää...? Huulipunat on niin kamalan vieras alu, ihan pelottaa lähteä huulipunahyllyille! ;D

  Vastaa

  0
  1. L'orealin uusissa Color Riche -mainoksissa olen bongannut todella ihanan näköisen oranssin huulipunan, se ainakin menee hintakategoriaasi. :) Livenä en tosin ole päässyt sävyä tsekkaamaan, sillä meille ei noita uusia Color Riche -sävyjä ole vielä tullut.

   Oransseja rajauskyniä ei tule vastaan ihan joka merkillä, mutta Make Up Storen My Precious Coral -sävy on ainakin kiva. Sekin tosin on enemmän koralli kuin kunnon oranssi.

   Vastaa

   0
  2. Mulla on tuo Lorkun Color Riche oranssi puna, koostumus on hyvä ja pigmenttinen, ei kuivata. Sävy saisi olla ehkä hieman oranssisempi, mutta mää tykkäänkin räväköistä sävyistä.

   Vastaa

   0
  3. Jee, kiitos vastaukista, pitää mennä testailemaan tota Lorealin punaa! :))

   Vastaa

   0
  4. MAC:illa on kunnon oranssi rajauskynä, ostin sellaisen tänään, kun menin etsimään (aina liian myöhään) oranssia huulipunaa. Huulipunat oli loppu, niin päätin maalta huuleni ensi viikon juhliin rajauskynällä ja ostaa varsinaisen huulipunan sitten, kun niitä tulee taas lisää Stockalle :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)