26.11.2010

Vinkki: Make Up Storen luomivärit -25%

Vinkkinä kaikille Make Up Storesta kiinnostuneille: Microshadow-luomivärit ovat Kickseissä tarjouksessa aina jouluun saakka, ja maksavat nyt 12€ (norm. hinta 16€).

MakeUpStoreMicroshadow

Ja mainitsen tässä samalla vaivalla, että myös China Glazen ihanat lakat irtoavat nyt 2 euroa halvemmalla kuin normaalisti. Vähän tässä harkitsen, että käyttäisin Club-pistesekkini China Glazen Ruby Pumpsiin, niin hintaa jäisi vain 5,50€... hihiii....

ChinaGlaze

0 comments on “Vinkki: Make Up Storen luomivärit -25%”

  1. Mä kävin eilen hakemassa itselleni JADE:n ja smokey greyn kynän <3 Illalla testataan :)

    Vastaa

    0
  2. Kiitos vinkistä. :)
    Olikohan se nyt juuri Make Up Store ns. irto luomiväri, jonka ostin kesällä. Purnukassa on siis varsinaisen ulkokannen alla vielä sellainen lisälippa ja tämän alla tietysti luomiväriä kuin irtopuuteria.
    Sen käyttäminen on todella suttaista eli väriä on sitten pitkin pöytiä ja poskia.
    Onko mitään asiantuntevaa vinkkiä, miten tällaista luomivärihirviötä kannattaisi käsitellä?
    Itse väri on kerrassaan hieno, tummaa vihreätä kimalteella.

    Vastaa

    0
    1. Irtoluomivärit sotkevat aina, siitä ei oikein pääse mihinkään. :/ Luomet kannattaa pohjustaa jollain tahmeahkolla aineella (kuten puikkoluomivärillä), ja luomiväri taputella päälle painelevin liikkein. Kun otat jauheluomiväriä siveltimeen, kopauta ylimääräiset pois ja painele jauhetta vielä siveltimen sisään. Näin minimoit pöllyämisen. Mutta kyllä sitä silti varisee jonkun verran, ei voi mitään.

      Vastaa

      0
  3. Kuinka paljon China Glazet maksaa normaalisti? Enemmän vai vähemmän kuin 10 euroa? (: Ois kiva kokeilla niitäkin, etenkin jos nyt sais vielä alennusta!

    Vastaa

    0
  4. No voi hitsiläinen!! Ei ole Kicks ihan nurkan takana ja koko viikonloppu jo ihan täynnä. Elämäni ensimmäinen china glaze, joka oli siis Ruby Pumps, kotiutui vasta viime viikolla ja tekis kyllä mieli kokeilla jotain toistakin. Tosin valikoima ei ollut päätä huimaava mutta eiköhän sieltä aina _joku_ kiva löytyisi! ;-D No, täytyy katsoa jos johonkin väliin kykenisi yhden ihan pikkuruisen Kicks-reissun sovittaan...

    Vastaa

    0
  5. Moikka!
    Mitä MakeupStoren luomivärejä sä suosittelisit? Mulla on tulevaisuuden suunnitelmissa hankkia 1 vaalea väri, 1 vaaleanruskea ja 1 tumma väri, jolla saa syvennettyä silmämeikkiä. Ja onko sulla suosikkeja MakeupStoren luomiväreissä noin muuten näiden mun raamien ulkopuolella?
    Aattelin, että jos sulla sattuu olemaan niiltä jotain lempparisävyjä, niin mun ei tarvitsisi tuhlata rahaa yrityksiin ja erehdyksiin :)

    Mulla on oikeastaan Project 10 Pan menossa, joten mun ei edes pitäisi harkita ostoksia, mutta ehkäpä saan sen loppuun ajoissa... :D

    Vastaa

    0
  6. Mattoja ja lämpimiä, nyt kun kysyit. Mun ovela idea oli pitää tämä kysymys epämääräisenä, jolloin sulla on vapaammat kädet :D

    Vastaa

    0
    1. Vastaan sulle huomenna vaikka tauolla töissä. :)

      Edit. Noniin!

      Peruskomboon vaalea-vaaleanruskea-tummanruskea lämpimänä & mattakoostumuksella suosittelisin sulle näitä MUSin sävyjä:
      1) Vanilla - vaniljanvaalea
      2) Smog - lämmin/neutraali vaaleanruskea
      3) Ghetto - lämmin, erittäin pigmenttinen tummanruskea

      Omia suosikkejani raamiesi ulkopuolelta ovat neutraaleissa sävyissä Masai (viileä, matta vaaleanruskea), Savanna (vaalea, kevyesti helmiäinen kullanruskea), Powdery Nut (vaaleanpunertava/persikkainen kalpea beige), Pink Frost (helmiäisvaalea) ja Muffin (viileä helmiäisbeige). Kai Bronzekin lasketaan neutraaliksi? Sekin on suosikki, todella lämmin punertava helmiäispronssi. Sultan'kin on nätti sävy, vähän niinkuin Smog mutta mikroglitterillä varustettu ja ehkä aavistuksen punertavampi.

      Värikkäämmistä sävyistä lemppareita ovat vihreä Eclipse, oranssi Sunset ja vihreänturkoosi City Jungle.

      Vastaa

      0
    2. Kiitos tosi tosi paljon, että jaksoit vastailla! :) Tiedän, että omassakin Kicksissäni on varmasti asiansa osaavia myyjiä, mutta on kivempaa (ja turvallisempaa?) kuulla suositukset joltakulta, jonka meikkityylistä tietää tykkäävänsä. :)

      Vastaa

      0
  7. Hei,

    Kun näköjään joku muukin oli neuvoa kysellyt, niin jos minäkin yrittäisin. :)

    Käytän runsaasti silmämeikkiä, eli yleensä kolmea luomiväriä ja vahvoja rajauksia. Luomivärikomboina käytän useimmiten kulta-ruskea-mustanruskea tai valkoinen-harmaa-musta. Kaipailisin nyt kuitenkin jotain uutta luomiväri"kokoelmaani", ja mielellään sellaista, joka korostaisi limenvihreitä silmiäni. Väriä, räväkkyyttä & näyttävyyttä saa ehdottomasti olla tämän perussävyjen liikakäytön jälkeen. :D Saa hohtaa tai olla hohtamatta. Olen iholtani enemmään keltainen kuin punainen, jos se mitään hyödyttää.

    Osaisitko suositella jotain MUS:lta? Kolmen sävyn yhdistelmä haussa tälle tietyssä-valossa-melkein-keltasilmälle siis.

    Vastaa

    0
    1. Vihreitä silmiä korostavat punavioletit sävyt. Ikävä kyllä MUSin violettivalikoima on köyhänlainen, eikä mitään todella herkullista punaviolettia ole tarjolla.

      Rohkean meikin saisit aikaan vaikka seuraavalla kombolla: Lemon - Scale - Hyacinth. Lemon on matta kirkkaankeltainen, Scale matta tummanvioletti ja Hyacinth hohtava keskivioletti. Lemonia liikkuvalle luomelle, Hyacinth luomivakoon ja Scale ulkonurkkaan.

      Vastaa

      0
  8. Itse suosittelisin MUS micrpshadow sävyä Velvet. Se on rusehtavan hopeinen. todella vaikea selittää tarkalleen minkä värinen :D Tosi monikäyttöinen, sopii sekä arkeen että juhlaan :)

    Vastaa

    0
  9. Uu, kiitti vinkistä! Käyttämistäni MUSin tuotteista luomivärit on just mun lemppareita laadultaan. Pitänee käydä katsomassa jo "tarvitsisin" jonkun uuden luomivärin....

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat