23.08.2010

Teema: keltainen - osa 3

Kolmannessa osassa MACin Bright Sunshine on yhdistetty tyylikkäästi mustaan ja harmaaseen, ja pehmeästi ruskean eri sävyihin.

YellowBlackGrey

1. Keltainen + harmaa + musta. Mielestäni erittäin toimiva iltameikki. Tosin mustan kanssahan sopivat kaikki sävyt.

YellowBlackGrey3

Luomella MAC Bright Sunshine, luomivaossa ja luomen ulkonurkassa tummaa hopeanharmaata Diorin Silver Goddess -paletista, ulkonurkan musta varjostus MAC Carbon ja Silver Goddess -harmaan yläpuolella vaaleanharmaata Diorin Night Dust -paletista. Rajaukset MAC Eye Kohl Smolder.

YellowBlackGrey2b

YellowBrown

2. Keltainen + ruskea. Tämä yhdistelmä kuulostaa minusta jotenkin huonolta, ja tietynsävyisen ruskean kanssa se saattaisi ollakin sitä. Tässä meikissä kokonaisuus on kuitenkin aika onnistunut.

YellowBrown2

Luomella MAC Bright Sunshine, ulkonurkassa tummanruskeaa Kanebon Woody Brown -duosta, luomivaossa Catricen kaakaonruskea Mochaccino ja sen yläpuolella, luomivaon korkeimmassa kohdassa Catricen punaruskea Chili Chocolate. Kulmaluulla L'orealin Golden Beige. Yläluomen rajaus Maybelline Line Definer.

YellowBrown3

...

Mikä oli teidän suosikkinne kaikista yhdeksästä keltameikistä? Onko teillä joku sävy, jota teidän on aluksi ollut mahdoton kuvitella käyttää, ja sitten olettekin ihastuneet siihen?

0 comments on “Teema: keltainen - osa 3”

 1. Keltainen+turkoosi sekä keltainen+vihreä miellytti silmää eniten, varmaan johtuu siitä kun itse yhdistelen kellertävää kultaa vihreään ja turkoosiin, niin yhdistelmä tuntui "tutulta". Keltainen+fuksia yhdistelmä yllätti! Näitä värejä itse en ikinä ole ajatellutkaan sotkevani keskenään, mutta lopputulos olikin älyttömän kivan näköinen. Pitänee varmaan itsekin kokeilla joskus :)

  Vastaa

  0
 2. Aivan ihania silmiä taas! Millä ihmeellä saat nuo värit niin hienosti "erotettua" toisistaan? Millaisia siveltimiä käytät? Itse en sitten millään saa esim. tuon ykkökuvan kaltaista värisävyjen vaihtelua mitenkään tehtyä.
  Kiitos taas tästä upeasta värielämyksestä!

  Vastaa

  0
  1. Keltaisen levitin vaahtomuoviapplikaattorilla ja loput sävyt MACin 239-siveltimellä. Mustan levityksessä saatoin myös käyttää pienempää tarkkuussivellintä, MACin 228. En muista enää, mutta usein käytän 228:ia värin tarkkaan asetteluun. 239:n jälki on tietysti pehmeämpää kun se on hieman suurempi, joten josus teen niin että "pakkaan" sävyä ensin 228:lla ja taputtelen sitten päältä 239:llä niin rajat pehmenevät. Sävyjen häivyttymiseen vaikuttaa ensisijaisesti kuitenkin luomivärin laatu, MACin ja etenkin Diorin luomiväreistä suuri osa häivyttyy aivan esimerkillisesti, mitä ei voi sanoa vaikkapa Manly 120 -paletin sävyistä tai Make Up Storen luomiväreistä.

   Vastaa

   0
 3. Tykkäsin ekan postauksen kaikista väriyhdistelmistä, se sinikeltainenkin voisi olla parempi toisella sinisellä. Mutta tää musta keltainen on aivan mahtava ja ehdoton suosikkini. Vau!

  Mun luomivärikokoelma koostui pitkään liloista, harmaista ja ruskeista sävyistä, enkä olisi koskaan voinut edes kuvitella, että keltaista luomiväriä tai edes vihreää... Mutta mutta... Nää oli niin herkkuja, että luultavasti joutuu laajentamaan värivalikoimaansa... :) Mulla on värejäkin Bare Escentualsin luomiväreissä, mutta luomillani kaikki näyttävät melkoisen valkeilta ja mitäänsanomattomilta, myös kosteina laitettuna. Sun kyl tarttis saada provikkaa tästä värien myymisestä! :D

  Vastaa

  0
 4. Kiitos paljon Sanni! Olipas mielenkiintoinen tuo Make Up Store huomio, täytyy tarkkailla itse tilannetta. Pidän niistä väreistä paljon mutta tuo häivytys on isompi juttu. Taidan myös käydä Stockalla kurkkimassa nuo MACin siveltimet ;)

  Vastaa

  0
  1. MUSin Microshadow-luomiväreistä suuri osa on sellaista ikävän kuivaa laatua, joka valitettavasti ei tartu ihoon parhaalla mahdollisella tavalla, ja tällöin myös häivyttyvät hieman heikosti (--> häivyttyvät usein kokonaan pois niin ettei sävyä jää juuri näkyviin häivytyskohtaan). Tämän huomion ovat tehneet muutkin kuin minä. Cybershadow-luomivärit ovat parempia.

   Vastaa

   0
 5. Keltaista + sinistä + tummanviolettia oli aivan upea! Myös tuo keltainen + musta on erittäin kaunis. Itse olen arastellut vihreitä, mutta juurikin keltaiseen yhdistettynä myös kirkkaat vihreät sopivat minulle oikein mainiosti. Sitten pitää vaan vähän katsoa että mitä laittaa päälle.:D Kiitos ihanasta blogista ja upeista meikkikuvista! Olen ollut mukana lähes alusta asti ja aina postauksiasi on ollut ilo lukea ja kuvat ovat inspiroineet paljon.:)

  Vastaa

  0
 6. Ehdottomasti kolmannen osion 1 ja 2. Aivan uskomattoman näköiset :) Itse en koskaan saa tehtyä noin dramaattisia silmämeikkejä.. taitaapi johtua siitä että käytössäni on tällä hetkellä oikeestaan vain kaikkia surkeita halpiksia joissa ei ole pigmenttejä tarpeeksi. :(

  Vastaa

  0
 7. Nää on upeita! Lempparini on varmaan se kelta+violetti+sininen.
  Mää yhdistän keltaisen usein oranssiin ja fuksiaan ja nyt syksyn tullen voisi tehdä sen ihanan "Lancome-meikin" eli harmaata ja lilaa.

  Vastaa

  0
 8. Tämä kelta-musta-harmaa on mun suosikki! Voi kun osaisin soveltaa tätä itsellenikin. Mulla on niin raskaat luomet että on välillä hankalaa keksiä miten pitäs meikata. Tämän tyyppisellä tummalla meikillä sun silmät näyttää mun mielestä ihan samalta kuin Tarja Turusella! Ja mun mielestä Tarjalla on ehkäpä kauneimmat silmät mitä voi olla :)

  Tykkään kyllä myös niistä keltainen-fuksia ja keltainen-turkoosi yhdistelmistä. Hämmästyin oikein, että miten fuksia voi näyttää niin hyvältä silmissä, ja nyt minusta tuntuu, että mun pitää hommata jostain sen värinen luomiväri :D Kullankeltainen luomiväri jo löytyy, se ehkä kävis tämmöisiin meikkeihin... Siinä vaan ei ole niin paljon pigmenttiä, että pitää kokeilla, jos joku voidemainen paksu kynä pohjustuksena tois värin paremmin esiin.

  Vastaa

  0
 9. Keltainen+musta+harmaa on paras.
  Täytyypi kokeilla itsekin. Kesällä kokeilin vihreän kanssa ja oli ihan jees, kun mukana oli ripaus mustaakin.

  Vastaa

  0
 10. Keltainen + fuksia ja keltainen + turkoosi olivat kyllä kauniita:) Muutkin tosi hienoja(: Osaispa itsekkin noin hienosti meikata ;)Blogisi on muuten aivan upea! Kiitos siitä! =)

  Vastaa

  0
 11. Keltaine + vaaleanpunainen + violetti oli todella kaunis yhdistelmä, samoin keltainen + harmaa + musta.

  Vastaa

  0
 12. Tahtoisin kysyä, että onko siitä sulle jotakin haittaa, jos lukija blokkaa sivulta mainokset? Käytän adblockia ja estän erikseen mainostaustakuvankin, eli en näe blogisivulla lainkaan mainoksia. Mainostaja tietysti toivoo, että mainos ladataan mahdollisimman monta kertaa, mutta onko sillä sun kannaltasi väliä, kuinka paljon osumia blogissasi olevat mainokset saavat?

  Estän siis yleensä poikkeuksetta kaikki mainokset, mutta varsinkin pienten (hyvien) blogien kohdalla pidän reiluna olla estämättä ne, jos esim. bloggaajan saama raha riippuu mainosten latausmäärästä. Eli noissa poikkeustapauksissa kiitoksena antoisista teksteistä hyväksyn myös mainokset, joista bloggaaja saa blogitulonsa.

  Kaikkea mäkin mietin. :)

  Vastaa

  0
  1. Ei väliä, blokkaatko mainokset vai ei. :) Indiedays-bloggaajat eivät saa tuloja siitä, kuinka monta kertaa joku mainos latautuu.

   Vastaa

   0
 13. Tykkäsin jostain syystä tosta viimesestä keltainen ja ruskea yhdistelmästä. Tulee mieleen ihan banaanisuklaa tikkari. :) JAMI

  Vastaa

  0
 14. Olen jo pitemmän aikaa seurannut blogiasi ja täytyy sanoa että tykkään. Tuo musta-keltainen meikki on aivan upea. Mistä noita MACin luomivärejä voi ostaa? Saako vaan netistä ja HelsingistäP Haluaisin ehdottomasti tuon keltaisen....

  Olisi muuten kiva jos laittaisit meikkikuvista myös kauempaa otetut kuvat kasvoista. Sillä tavalla näkisi paremmin miltä se oikeasti näyttää. Vaikka vaan puolet kasvoista näkyviin, niikuin joskus teet.

  Vastaa

  0
  1. Moi Senja!

   MACin luomivärejä saa Suomessa ainoastaan Turun ja Helsingin Stockmannilta. Tuo Bright Sunshine -sävy ei valitettavasti kuulu enää valikoimaan (kuului ennen Pro-valikoimaan, eli ei ollut myynnissä muissa kuin Pro-liikkeissä). Itse tilasin sen viime kesänä Brigettes Boutiquesta (USAlainen nettikauppa). Brigettesistä voi välillä tehdä löytöjä, siellä myydään paljon jo valikoimasta poistuneita sävyjä. Tällä hetkellä siellä näyttäisi olevan kahta MACin keltaista, luomiväri ja irtopigmentti.

   Saan usein noita kasvomeikkikuvapyyntöjä, ja vakiovastauksena tämä: en halua kuluttaa naamaani blogissa (jossa mun ei alunperin ollut lainkaan tarkoitus näyttää muuta kuin puolikkaat kasvot), joten naamameikkikuvia ilmestyy sen vuoksi harvemmin. Ymmärrän, että kokokasvokuvat ovat lukijalle hyödyllisiä, mutta itse en halua niitä laittaa. Pahoittelen.

   Vastaa

   0
 15. Moi,
  en osaa päättää kahden parhaan välillä, mutta ne ovat
  osa 1, meikki 2 (keltaista ja fuksiaa) ja
  osa 2, meikki 1 (keltaista + vihreää)
  Upeita, kiitos taas väri-iloitteluista

  Vastaa

  0
 16. Pidin eniten tämän postauksen ekasta väriyhdistelmästä, tuli mieleen ihan talintintti ^^ Keltainen+turkoosi ja keltainen+fuksia olivat myös kivoja, ihanan raikkaita molemmat :)
  Muutenkin osaat kyllä tehdä niin ihania silmämeikkejä, kateeksi käy :D Olen itse täysin toivoton luomivärien kanssa, mutta jos tässä vielä kehittyisi ajan mittaa :P

  Vastaa

  0
 17. WAU, hyvältä näyttää! Ekassa meikissä ainakin mun näytöllä on vähän viileä violetihko sävy, joten tuli mieleen, että kulmaluulle sopisi lisäksi vielä vähän viileähköön liilaan/pinkkiin taittava vaalea korostusväriksi. Täytyy ehdottomasti testata noita, rakastin kesällä keltasia ja oransseja silmämeikkejä, mutta näin syksyn korvilla ne ovat alkaneet tuntumaan liian trooppisilta.. näistä ideoista siis apu siihenkin!

  Vastaa

  0
 18. Hei,

  tämä on ehdoton suosikkini keltaisista ! :)
  Mun on pakko kertoa sulle, että oot innostanut mut käyttämään värejä meikeissä. Olen vaatekaupassa töissä ja koen, että meikki sekä hiukset on osa sitä kuvaa, mitä annan asiakkaille - ennen käytin todella perusvärejä, kuten harmaata, ruskeaa ja mustaa ja joskus hurjana jopa violettia. Blogisi lukemisen aloitettuani (sanotaanko helmikuu 2009) olen käyttänyt meikeissä paljon enemmän värejä, ainakin tehosteena.
  Nykyään tuleekin kavereilta kommenttia, kun ollaan lähdössä liikenteeseen ja meikkaillaan, että Jaa, "helemi" on taas lukenut karkkipäivää...
  Kiitos mahtavasta meikkiblogista, ja kivoista vinkeistä sekä ohjeista ! ...seuraavana operaationa saada omat kynnet kohtuu näyttäviksi =D

  Vastaa

  0
  1. Onpa kiva kuulla! :) Värejä pelätään meikissä tosiaan ihan suotta. Asiakkaasikin saavat varmasti kivan piristysruiskeen päivään, kun heitä palvelee joku jonka luomilla hehkuu vihreää, keltaista tai oranssia. :) Meikki on asuste siinä missä korut, huivit ja vyötkin. Mulle tulee itselle aina tosi iloinen mieli kun bongaan ihmisiä jotka on "uskaltautuneet" meikkaamaan värikkäästi. Joka päivä ei kenenkään tarvitse olla papukaija, mutta edes välillä voisi luopua niistä turvallisista perusväreistä.

   Ei muuta kuin onnea kynsiprojektiin..! :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)