28.04.2010

Mineraalimaalailua Inglot-pohjalle

Mineraalipurkit Testasin eilen Inglotin geelieyelinereita pohjustuksena. Tein toiseen silmään oranssin ja toiseen turkoosinvihreän (vai mikä tuo sävy nyt on) pohjustuksen, ja vetelin päälle mineraaleja. Mineraaliluomivärit on kyllä mun mielestä meikkimaailman herkuinta namia, eikö nuo pikkupurkit oikein kutsu tarttumaan siveltimeen...? :)

Inglot_pohjustukset

Pohjat....

Inglotmineraalit_valmiit

...ja päällykset. :)

Olin tulokseen erittäin tyytyväinen. Inglotin geelieyelinerit ovat koostumukseltaan mattaisia, ohuita ja helposti levittyviä. Ja kuten kuvista näkyy, erittäin pigmenttisiä. Pohjustukseen tarvitsi sivellä vain yksi kerros noin peittävään tulokseen. Testasinpa sitten samantien geelit (tai voidettahan nämä ovat, miksi niitä ei voi kutsua cream eye linereiksi?) limakalvolla sisärajauksenakin, ja siis katsokaa miten upeasti värit tarttuu sinnekin! Whoa!

Inglotturkoosi_mineraalit4_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit5_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit3_pieni

Inglotturkoosi_mineraalit2_pieni

Sinivihreään meikkiin käytetty:

  • Fyrinnae OMGWTF (sisänurkka)
  • Mad Minerals Speed (luomen keskeltä viistosti ulkonurkkaan, alaluomi)
  • Pure Luxe Seashore (luomivako, alaluomi)
  • Fyrinnae Leif (häivähdys luomen keskellä)
  • L'oreal Golden Green (vaalea sävy kulmaluulla)

Inglot_minerals_pieni
Inglot_mineraalit5_pieni

Inglot_minerals3_pieni

Inglot_minerals2_pieni

Inglot_minerals4_pieni

Keltaoranssiin meikkiin käytetty:

  • Mad Minerals Taxi (sisänurkka)
  • Mad Minerals Big Apple (luomen keskeltä ulkonurkkaan, alaluomi)
  • Mad Minerals Trust Fund [oikeasti suurin suosikkioranssini!!] (luomivaon sisäkaari)
  • Mad Minerals Gossip (ulkonurkka, luomivaon ulkokaari)
  • Mad Minerals Hot Stuff (alaluomen keskiosa, ei erotu kuvassa)
  • IsaDora Icy Vanilla (kulmaluu)

Olen muuten postannut blogiin aiemminkin ihan samoilla sävyillä tehdyn mineraalimeikin, mutta tuolloin meikki tehtiin ilman värillistä pohjustusta. Ja mikä ero!! Jos kiinnostaa verrata, niin tsekkaa tämä.

Voin kertoa että Inglotin geelilainerit on niin kestäviä, että mulla on tänään kestänyt oranssi sisärajaus täysin haihtumatta 12 tuntia....!! Aivan ilmiömäistä. Mitähän kaikkia sävyjä näitä on olemassa...? Mä en löydä koko geelieyelinereita Inglotin sivuilta. Jos joku tietää näistä niin kertokaa. (Njaa, voinhan mä tietty itsekin laittaa heille s-postia....)

P.S. Karkkipäivälle ennen niin ominaiset kyselyt ovat back! Vastaa uuteen ylempänä sivupalkissa.

0 comments on “Mineraalimaalailua Inglot-pohjalle”

  1. Vou, siniturkoosi on ihana, ja oranssi vanha ja uus Inglot pohjustuksella tehty on ihan kun eri väreillä tehty, nin paljon intensiivisempi tuo uus nyt on! Näissä monen sävyb jutuissa jää välillä kaipaamaan samanlaista "karttaa " kun tossa vanhassa kuvassa on, siis selitettä että mitä sävyä missäkin on, niin että ne näkyy kuvassa siis.

    Vastaa

    0
    1. Mä mietin tuollaisen sävykartan tekemistä näihin meikkeihin, mutta koska näissä on sävyjä levitelty tosi epätarkasti fiiliksellä, niin olisi ollut vaikea määritellä missä yksi sävy alkaa ja toinen loppuu.... Olisin tietty voinut yrittää. Kaipaako muut tuollaisia "karttoja"?

      Vastaa

      0
  2. Moi! Ei liity tähän postaukseen (jonka meikit on UPEAT!) mutta haluaisin vielä kysyä mineraalimeikeistä. Sait siis minut innostumaan LilyLolosta ja tilaus on tekeillään. Aloin kuitenkin pohtimaan kabuki-ongelmaa. Kyseessä on siis ensimmäinen mineraalimeikkitestaukseni, enkä tiedä vielä innostunko asiasta. Ajattelinkin tilata vain samplet, mutta mitenkäs tuo välinepuoli? Voinko testata mineraalipohjan laittamista ilman kabukia? On nimittäin aika tyyris kapistus vain testauksen vuoksi ostettavaksi. Tai jos ostan kabukin, mutta en innostukaan mineraaleista, voinko käyttää kabukisivellintä johonkin muuhun? Poskipuna..? Tai vaikkapa parhasuti..? ;o)

    Tosi kiva jos ehtisit vielä tähän neuvomaan. Olisi niin kiva testailla mineraalipohjaa, vain tämä pohdinta on enää esteenä. =o)

    Vastaa

    0
    1. Kabuki on aika ehdoton mineraalipohjan laittamiseen, ja ilman sitä et saa parasta mahdollista pohjaa. Mineraalit voi myös levittää ns. flocked sponge -sienellä (jollaisen saa esim. Pure Luxelta kahdella dollarilla), mutta tulos ei ole yhtä tasainen kuin kabukilla. Puhumattakaan siitä, että ihosi jää vaille harjasten hyväätekevää liikettä... ;) Kabukin pyörittely iholla on kuin ihon kuivaharjausta, ja se stimuloi verenkiertoa. No mutta anyway, kabukeja saa myös todella halvalla. Sisareni esim. käyttää Coastal Scentsin viiden dollarin Pink Kabukia, ja hyvin pelittää. Tuo kabuki ei ole ihan niin tiheä ja pehmeä kuin laadukkaammat versiot, kuten nyt vaikka Lolon oma, mutta jos ei heti halua sijoittaa niin kannattaa tilata tuollainen halpis. Koska sekin on parempi kuin ei mitään.

      Kabukisivellin sopii myös tosi hyvin kasvomeikin häivyttämiseen. Itse häivytän sillä aina poskipunan ja varjostusten rajat. Todella tehokas tähän tarkoitukseen!

      ....ja ainahan sitä voi toki kokeilla partasutina, vaikkei niin karkea olekaan...! ^_^

      Vastaa

      0
    2. Kiitos vastauksesta! =oD Pitänee siis tehdä oma tilaus LilyLololle pohja sampleista (ja niistä iiihanista luomiväreistä <3) ja toinen sivellintilaus vaikkapa tuonne Coastal Scentsiin. Kiitos ja kumarrus siis!

      Vastaa

      0
  3. Ihastuttavat meikit ja tosiaan aivan mahtava pigmentti! Noista geelilainereista, oliko kyseessä siis Inglotin Matte Collection AMC Eyeliner Gel? Jos kyseessä on sama tuote, niin tämän linkin takaa pitäisi löytyä värivalikoimaa (olettaen että linkki toimii, hmm). :)

    http://inglotcosmetics.com/matte.collection..............amc.eyeliner.gel/products/146/346

    Vastaa

    0
    1. Tiedätkö mitä, mä voisin vaikka vannoa että tuota AMC Eyeliner Gel -kohtaa ei ollut vielä eilen tuolla sivustolla.... tai sitten mulla on silmissä harvinaisen pahasti vikaa. Olen katsonut tuon Collection / Eyes / Eyeliner -polun varmaan 10 kertaa sen jälkeen kun sain nuo Inglot-meikit ja lista on loppunut Liquid Eyelineriin (jonka jälkeen tuo AMC Eyeliner Gel nyt tulee). No, kai mulla vaan on ollut joku sokeus.... :D

      Vastaa

      0
  4. Mahtavan näköinen meikki, molemmilla väreillä. Sitten kun itse osaisi ja olisi pokkaa käyttää tuollaisia värejä, niin hyvä tulisi..

    Vastaa

    0
  5. Upeat meikit!

    En olisi ikinä uskonut, että tuo oranssi on se sama meikki, jonka oot tehnyt aiemmin. Se on ollut ehdottomasti yks mun suosikkimeikeistä sun blogissa. Nyt se vaan nousi potenssiin 10.

    Vihreät ja turkoosit erottuu myös tosi hyvin toisistaan ja OMGWTF on vielä selvästi vihreä, vaikka keltaisuutta tuo pohja onkin taittanut siitä.

    Sä oot nyt henkilökohtaisesti vastuussa mun tulevasta vararikosta! Ei vaan itsepähän kerjäsin :DD

    Vastaa

    0
    1. On niissä meikeissä sen verran eroa, että tuossa aiemmassa on sisänurkassa vaaleampi Lemon Drop. Samoin punaiset sävyt Big Apple ja Gossip on vanhassa meikissä laitettu ulommas luomella. Mutta intensiteettiero on täysin selvä!

      Vastaa

      0
  6. Ihania värejä!
    Voi että, mulle kävi kamala moka :D Kun blogisi siirtyi indiedaysiin, mulle jäi blogilistaan vanhan blogspotin osoite, ja ihmettelinkin tässä jo, miten et postaile enää... Noh, onneksi tajusin :D

    Vastaa

    0
    1. Heh.... ^_^ Sellaista sattuu! Mäkin muistan ihmetelleeni miksei Saara enää postaile kun blogi vaihtoi Suosikin alle. Sitten tajusin vaihtaa osoitteen blogiluetteloon. :)

      Vastaa

      0
  7. Todella upeat värit! Olen nyt seuraillut blogiasi muutaman kuukauden, ja kyllä on tällaisen myöhäisherännäisen aloittelevan meikkaajankin sormet alkaneet syyhytä kirkkaiden värien perään. :-D
    Miltähän noiden geelilinereiden INCIt näyttävät? Joudun herkän ihoni takia välttelemään muutamia ainesosia, tyssääköhän näidenkin hankinta siihen...

    Vastaa

    0
    1. Paljon kiitoksia, jos viitsit. :-)

      Harmillista, kun niin monista tuotteista tuo puuttuu. Nolottaa käydä meikkiostoksillakin, kun joutuu usein vaivaamaan henkilökuntaa inci-kyselyillä - ja sitten lopuksi toteamaan, että juu, en kiitos ostakaan mitään. :-(

      Vastaa

      0
  8. Ei liity nyt millään tavalla asiaan, mutta osaisitkohan neuvoa meikkivoiteen valinnassa? hakusessa olisi peittävä mutta silti kuulaaksi jättävä meikkivoide, vai onko tuollaisen löytäminen ihan haavemaailmaa? :)

    Vastaa

    0
  9. "Olen muuten postannut blogiin aiemminkin ihan samoilla sävyillä tehdyn mineraalimeikin, mutta tuolloin meikki tehtiin ilman värillistä pohjustusta. Ja mikä ero!! Jos kiinnostaa verrata, niin tsekkaa tämä." Mikä ero, WOW :D
    (Ahh, ihanan kirkkaita ja lämpimiä sävyjä punertavassa meikissä, ahh ihanan viileitä ja herkullisia sävyjä sinertävässä meikissä. ❥)

    Vastaa

    0
  10. Wou, toi sininen on aivan törkeen hieno - vaikkei tossa punasessakaan mtn vikaa oo ;)

    Vastaa

    0
  11. Upeat värit! Matkalla vastaaviin värikokeiluihin on vain yksi mutta: Miten ihmeessä silmämeikit saa pysymään aamusta iltaan/iltapäivästä aamuyöhön/eli mahdollisimman pitkään? Ehdin jo kirjoittaa pitkän kysymyssarjan ja vuodatuksen aiheesta, kunnes tajusin googlata Karkkipäivä + silmämeikin pohjustus ja voila, sieltähän löytyi. :) Täytynee laittaa nykyinen pohjustusvoide vaan vaihtoon.

    Satutko tietämään löytyykö luonnonkosmetiikan tai mineraalikosmetiikan puolelta silmämeikin pohjustukseen mitään tehokasta? Toisin sanoen jotain mahdollisimman "vähämyrkyllistä" stuffia? Taitaa olla aika epätodennäköistä. (Luonnonkosmetiikan puolelta en ole törmännyt mihinkään, mineraalikosmetiikkaan taas olen vasta tutustumassa.)

    Vastaa

    0
    1. Hahaa... täältähän se tieto löytyy! ^_^

      Tehokkaaseen silmämeikinpohjustukseen tarvitaan aina tuote, jossa on silikonia. Kaikissa parhaissa pohjustajissa on sitä (ikävä kyllä. Siis ikävä niille jotka haluavat vältellä silareita). 100% mineraalimeikeissä ei siis voi olla todella tehokasta pohjustajaa. Interestingly, bareMineralsilta löytyy erinomainen silmämeikinpohjustaja! Mutta, se ei ole mineraalikosmetiikkaa, vaan inci on perinteisen synteettinen sisältäen silikonia. (bM:llähän on myös paljon tuotteita jotka eivät ole mineraalikosmetiikkaa.) Tuotteen nimi on Prime Time Eyelid Primer, ja se tuntuu itse asiassa hyvin samanlaiselta kuin Urban Decayn Primer Potion. Se on öljytön, tuoksuton ja säilöntäaineeton. Suosittelisin tuota, mutta sen hinta on ihan pöyristyttävä (49€).

      Vastaa

      0
    2. Huh, on kyllä turhan tyyris. BareMineralsin meikkipohjia saisi puolet Kicksin hintoja halvemmalla tilattua gorgeousshop.comista, mutta pohjustusta ei näytä löytyvän. Harkitsen siis noita muita vaihtoehtoja, mitä vanhassa postauksessa oli (MAC, Guerlain, Urban Decoy, jos maltan odotella...).

      Vastaa

      0
  12. No niin, jos en aiemmin ollut kiinnostunut Inglotista niin nyt olen... Sitä odotellessa tänne vähän pohjoisempaankin!

    Vastaa

    0
  13. Hei! Kiitti ihanasta blogista, ensinnäkin! :) Oon vasta vähän aikaa sitten innostunut ja oppinut leikkimään luomiväreillä kunnolla (kun sain ne VIHDOIN pysymään luomillani sen 20 minuuttia pidempään rullaamatta luomivakoon - itse onnistuin tässä sillä Lumenen peruspohjustajalla joka auttoi jonkin verran, mutta kaikki vahvemmat meikit on pelastanut GOSHin puikkomuodossa oleva vedenkestävä luomiväri, siihen tarttuu kaikki mahtavasti kiinni) ja olen ostanut vasta pari jauhemuotoista kirkkaampaa luomiväriä; molemmat ovat GOSHin myöskin. Koko kommentin pointti olikin kysellä että vastaavatko nuo Pure Luxet koostumukseltaan noita GOSHeja, ovatko ne kaikki periaatteessa vaan samanlaisia runsaspigmenttisiä? Mulla oli GOSHin kanssa ensin se ongelma et sivellin tahto syödä vaan itteensä kaiken värin ja vahvimman värin laitankin suoraan vaan sormella taputellen - väriä tulee paksu, voimakas kerros joka kuitenkin pysyy paikallaan + häivytyykin aika hyvin. Vai oonko käyttänyt vaan vääränlaista sivellintä, ihan sellasta perus luomivärisivellintä :D kokeilin applikaattorillakin mutta se oli vielä huonompi idea musta, hah.

    Oot ihana! & hauskaa vappua, ootan jo innolla et tuleeko sulta joku värikäs vappumeikki - en kyl käsitä miten sua värikkäämmäks vois enää päästä! :D

    Vastaa

    0
    1. Moi hanna!

      Mineraaliluomivärit ovat kaikki jauhemuodossa, eli vastaavanlaisia kuin nuo Goshin. Incit eivät varmasti ole ihan yksi yhteen, koska Gosh ei ole mineraalimerkki, mutta mineraaleista saatuja pigmenttejä käytetään myös kaikessa synteettisessäkin kosmetiikassa. Eli hurjan suurta eroa noissa ei ole.

      Joo, olet oikeassa että applikaattorit ei sovellu kovin hyvin jauhemaisten luomivärien levitykseen. Siveltimenä toimii parhaiten ns. flat shader brush, kuten MACin 239. Eli sellainen lättänä ja suhteellisen tiheä, ei pyöreä ja pullea. Jauheluomivärit kannattaa aina painella ihoon, ei sivellä.

      Kiitos kivasta kommentista! Hauskaa vappua sinnekin! :)

      Vastaa

      0
  14. Moi!
    Oon löytänyt sun blogisi vasta ihan hiljattain, mutta oon jo nyt aivan koukussa. Nää meikkipostaukset on vaan mielettömän upeita, en saa mitään muuta aikaiseksi ku lueskelen vaan näitä tuntitolkulla :D
    Oon itekin innokas meikkailija ja näistä sun ohjeista ja postauksista saa kyllä niin paljon irti. On myös tosi kiva lukea täältä kaikista tuotteista ja meikeistä, et mitkä on hyviä, niin tietää paremmin mitä kannattaa ostaa.
    Kivaa vuoden alkua! :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat