01.08.2023

Laveran Hydro Sensation on nyt Hydro Refresh

Paluu töihin, ja paluu mieleisten kosmetiikkahommien pariin :)

Mun pääsarjalla Laveralla tapahtuu taas vaikka mitä, ja osa teistä on jo ehkä bongannutkin mun IG-tililtä uutisen Hydro Sensation -sarjan uudistuksesta. Tarkkasilmäiset ovat saattaneet myös nähdä Laveran uusia huulimeikkejä sekä maskaran ainakin Jolien verkkokaupassa. Kuten aina, kivijalkamyymälöihin uudet tuotteet rantautuvat paljon hitaammin kuin verkkoon, joten kivijalassa voit odottaa näkeväsi näitä  vuoden lopulla.

Uusista meikeistä kirjoittelen myöhemmin, tänään otetaan katsaus Hydro Refresh'iin. :) Disclaimer: teen töitä Laveran maahantuojalle.

Lavera on tehnyt päivityksen huippusuosittuun, kosteuttavaan Hydro Sensation -linjaansa ja uudistuksen myötä sarja kantaa nyt paremmin tuotteiden raikkautta kuvaavaa nimeä Hydro Refresh. Sarja on myös saanut uuden jäsenen: silmänympärys-roll-on. 

Uudet Hydro Refresh -tuotteet tulevat korvaamaan Sensationit sitä mukaa, kun vanhat loppuvat varastosta.

Mikäli kuulut Hydro Sensation -linjan faneihin, älä huolestu: koostumukset pysyvät lähestulkoon samoina. Tuotteiden koostumuksia on paranneltu vain aivan hienoisesti, eikä eroa vanhaan juuri huomaa.

KOSTEUTTAVA KASVOSUIHKE

Esimerkiksi rakastettu ja allekirjoittaneenkin suuri suosikki Hydro Sensation, eli nyt siis Refresh-kasvovesi, on ihan saman tuntuinen kuin ennenkin; yhtä liukas ja yhtä kosteuttava. Ainesosissakaan ei ole muutosta, muutama ainesosa vain on vaihtanut paikkaa ja nyt mukana on sekä luomu- että tavallista glyserolia (vanhassa oli vain tavallista glyserolia).

Hydro Refresh -kasvoveden kosteuttavan tiimin muodostavat glyserolin ohella hyaluronihappo, levä, kurkku-uute, viinirypäleuute sekä ksylitoli. Tämä on suosikkini numero yksi edullisemmista kosteuttavista kasvovesistä. 🙏🏻 Koostumus on häkellyttävän kosteuttava, erityisesti ottaen huomioon, että mukana on myös alkoholia. Tämä kasvovesi on myös yksi eniten seuraajiltani kiitosta saaneista tuotteista joista olen vinkannut - en todellakaan ole yksin ihastuksen kanssa!

Uudistunut versio on myynnissä ainakin Joliessa ja ilmestyy pikku hiljaa muihinkin verkkokauppoihin ja vuoden loppuun mennessä kivijalkoihin.

ALKOHOLI?

Koska Laveran käyttämä alkoholi kerää vuodesta toiseen kysymyksiä uusilta asiakkailta, avataan asiaa jälleen kerran. :)

Lavera käyttää alkoholia (alcohol. denat.) pieninä pitoisuuksina (alle 10%) parantamaan tuotteiden säilyvyyttä, parantamaan niiden levittyvyyttä ja imeytymistä sekä osana tiettyjä kasviuutteita. Alkoholi on erinomainen säilövä aine ja itse asiassa paljon paremmin siedetty, kuin monet muut säilöntäaineet. Ne pitoisuudet, joilla Lavera käyttää alkoholia, eivät kuivata ihoa.

Vaikka alkoholi näkyisi incin kärjessä, mikä ymmärrettävästi voi näyttää paljolta, sitä voi todellisuudessa olla vaikka vain 6%. Kasvovesissä vesi itsessään muodostaa yli 90% tuotteen koostumuksesta, ja uutteita on kutakin tyypillisesti <1-2%. Kasvovoiteissa puolestaan vettä on yleensä 70-90%, erilaisia rasvoja 20-30%. Voiteessakin alkoholi voi tulla heti veden jälkeen, vaikka sitä olisi pieni pitoisuus.

Karvalakkiesimerkki voiteesta: vesi 70%, alkoholi 5%, jojobaöljy 5%, manteliöljy 5%, sheavoi 5%, auringonkukkaöljy 5%, emulgaattori 5%. Alkoholi voi siis esimerkissämme olla ennen öljyjä, koska kutakin yksittäistä ainesosaa on sama määrä, mutta öljyt ja emulgaattori yhteensä tekevät rasvojen osuudesta viisinkertaisen alkoholiin nähden. Alkoholia on lopulta paljon vähemmän kuin rasvoja ja tuotteen kokonaisuudessa pieni määrä.

KASVOVOIDE

Ihastuttavan raikas ja virkistävän tuntuinen Hydro Refresh -voide oli ilmestyessään luonnonkosmetiikan ensimmäinen geelivoide - tai ainakin ensimmäinen, johon minä olen törmännyt. Geelin ja voiteen yhdistäminen ei ole ollut luonnonkosmetiikassa yhtä helpoa kuin synteettisen kosmetiikan puolella, ja vaati onnistuakseen uudenlaisia emulgaattoreita ja apuaineita. Näiden kehittyessä luonnonkosmetiikkakin alkaa rikastua yhä jännittävämmillä koostumuksilla. :)

Hydro Refresh -voide sopii normaalille ja kosteusköyhälle iholle ja kaiken ikäisille. Uudistunut versio tulee myyntiin myöhemmin syksyllä.

SEERUMI

Laveran pakkausuudistuksessa kaikki sarjan seerumit tullaan pakkaamaan kierrätettäviin lasipulloihin muovin sijaan, ja nyt on Hydro Refreshin vuoro. Uusi turkoosi pullo on todella fresh ja paljon kivemman näköinen kuin aiempi valkoinen muovinen, ainakin jos multa kysytään! 😍

Nyt kaikilla Laveran seerumeilla My Agea lukuunottamatta on oma tunnistettava ja herkullinen värinsä: juonteita silottava Firming-seerumi on pakattu vaaleanviolettiin pulloon ja C-vitamiinia sisältävä heleyttävä Glow By Nature -seerumi oranssiin. Veikkaan My Age -seerumin tulevan vaaleanpunaiseen pulloon..!

Hydro Refresh on kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille sopiva intensiivisesti kosteuttava seerumi. Uudistettu versio tulee myyntiin myöhemmin syksyllä.

SILMÄNYMPÄRYS-ROLL-ON

Hydro Refresh Silmänympärys-roll-on tuo Laveran valikoimaan viimein myös nestemäisen silmänympärysvoiteen.

Roll-on viilentää ja virkistää silmänympärysihoa, samalla kosteuttaen ja vähentäen turvotusta. Tuote on hajusteeton. Kuivalle iholle roll-onin koostumus on liian kevyt sellaisenaan, mutta sitä voi käyttää halutessaan seerumina voidemaisen silmänympärystuotteen alla.

Ainesosiin lukeutuu linjan signature-ainesosien lisäksi myös aloe vera ja sitruunauute.

MISELLIVESI

Viimeisenä suosittu, isoon 400 ml pulloon pakattu Hydro Refresh -misellivesi. Tiedossani on, että kasvosuihkeen ohella Hydro-sarjan misellivesi on joissain kivijalkamyymälöissä loppunut jo kesän alussa, ja uusi versio saapuu vasta syksyn aikana. Jos olet kaipaillut tätä tuotetta, sen saa tällä hetkellä verkosta. :)

(Niin paljon kuin itsekin tykkään shoppailla myös kivijalassa, niin pakko se on myöntää, että ihan yhtä ketteriä ne eivät ole uutuuksien suhteen kuin verkko....)

Mitäs tykkäätte uudistuksesta? :) 

28 comments on “Laveran Hydro Sensation on nyt Hydro Refresh”

 1. Ihana tuo turkoosi väri..! 😍 oon käyttänyt yhden pullon tuota seerumia ja iho kyllä tykkäsi.

  Kasvosuihke vielä testaamatta, mutta on houkutellut jo pidempään.

  Vastaa

  0
 2. Mulla Laveran ihonhoitotuotteet tuppaavat provosoimaan silmän- ja suunympärysihottumaa, jopa herkälle iholle suunnatut tuotteet. Harmillista kyllä. Meikkejä kyllä on käytössä, meikkivoide on ihan super! Ripsivärikin toistaiseksi, mutta olen huomannut niiden muuttuneen itselleni huonompaan, tai ennemminkin epäsopivaan suuntaa. Odotan uudelta ripsarilta paljon, muuten vaihdan merkkiä. Lavera on ollut väylä luonnonkosmetiikan pariin ja haluaisin pitää sen edelleen mukana.

  Vastaa

  0
  1. Mulla Laveran ihonhoitotuotteet tuppaavat provosoimaan silmän- ja suunympärysihottumaa, jopa herkälle iholle suunnatut tuotteet.

   Oletko kokeillut viime vuonna ilmestyneitä hajusteettomia ja alkoholittomia Basis Sensitiv Calming -tuotteita? Näissä on ihan uudenlainen ja erilainen koostumus kuin Laveran muissa Basis Sensitiv -tuotteissa, joita markkinoidaan herkälle iholle. Uudet Calming-tuotteet ovat tosiasiassa ne oikeasti herkän ihon ehdoilla kehitetyt tuotteet. Suosittelen kokeilemaan, ovat ihan superhyviä! Niissä on käytetty ektoiinia, joka on uudempi herkän ihon supersankariaine ja ylipäänsä ainesosa, jota meikäläinen fanittaa. Calming-voiteet ovat ensimmäiset, joissa Lavera käyttää ektoiinia.

   (Laverallahan on muuten Saksassa ollut myynnissä jo yli vuosikymmenen herkän ihon hajusteeton Neutral-sarja, mutta jostain syystä he päättivät jättää sen pois muiden maiden jakelusta. Nuo Calming-tuotteet tekevät nyt ikäänkuin kansainvälisen kädenojennuksen Neutralin suuntaan.)

   Vastaa

   0
  2. En ole kokeillut, mutta laitan korvan taakse, kun taas tarvitsen jotain. Tuo ektoiini taitaa olla jokin ihmeaine. Laponien calming treatment piti ihoni hyvänä viime talven ja se on ihme se.

   Vastaa

   0
  3. Laponien tuotteissa minäkin olen ektoiiniin ekan kerran törmännyt :) Ektoiini on sen verran kallista (niinkuin melkein kaikki uudemmat ainesosainnovaatiot ovat alussa), että harva brändi on halunnut käyttää sitä hinnan vuoksi. Nyt hinta alkaa ilmeisesti olla kohtuullisempi kun ektoiinia alkaa pikku hiljaa näkyä eri brändeillä, Evolvekin julkaisi juuri ektoiinivoiteen :)

   Täältä muuten löydät Calming-tuotteet jos haluat vaikka kurkata incejä:

   https://jolie.fi/tuotteet/tuotemerkit/lavera/?preferenssit=hajusteeton

   Vastaa

   0
 3. Kurkkailin jo vähän noita uusia Laveran huulipunasävyjä. Jospa sieltä vihdoin löytyisi jotakin mielenkiintoista suunnalta luonnollinen kylmä nudepinkki.

  Vastaa

  0
  1. Jospa sieltä vihdoin löytyisi jotakin mielenkiintoista suunnalta luonnollinen kylmä nudepinkki.

   Pidän peukkuja 🙏🏻☺️

   Pääsen itse tutustumaan uusiin huulimeikkeihin parin viikon sisällä :)

   Vastaa

   0
 4. Minä saan näppylöitä ja mustapäitä kaikista Laveran (ja myös Madaran) tuotteista. Myös tuosta kasvovedestä, jonka annoin miehen käyttöön.

  Monia tuotteita kokeillut ko. merkeiltä, ja aina mennyt iho tukkoon, joten nykyään osaan pysyä kaukana 😁

  Vastaa

  0
  1. Onneksi kaikille riittää brändejä, tuotteita ja omalle iholle sopivia koostumuksia 🙂🙏🏻

   Vastaa

   0
  2. Sama homma, minun akneherkkä iho meni tukkoon kasvovedestä. Muuten tuote vaikutti ihanalta koostumukseltaan ja olen käyttänyt sitä muualle ihoon. Varmasti loistotuote niille joiden iholle se sopii.

   Vastaa

   0
 5. Ah, toi kasvosuihke! Yhden pullon käytin ja taidan palata siihen kunhan käytän loppuun nykyiset.

  Nyt kun sopivasti Laverasta puhutaan 😁 niin kysyn mielipidettä: olen käyttänyt jo useamman pakkauksen merkin ampulleihin pakattua tehohoitoa ilman ongelmia, tällä viikolla avatessa yhtä ampullia, se hajosi kädessäni sirpaleiksi joista sain ikäviä haavoja molempiin käsiin. Mielestäni puristin ampullia ihan normaalilla voimalla jolla pidetään kiinni jostain 😄

  Kysymys siis, pitäiskö minun reklamoida tästä johonkin, ei taida olla tarkoitus että ihan noin herkästi rikkoontuu pakkaus?

  Vastaa

  0
  1. Onpa ikävää, että ampullin kanssa kävi noin. 😞 Reklamaatiot päätyvät aina maahantuojille, ja yleensä ne laitetaan ostopaikan kautta (jos asiakkaalla ei ole tiedossa maahantuojan yhteystietoja). Mutta nyt sä olet jo mun kautta yhteydessä maahantuojaan, joten mä voin laittaa palautteen Laveran brand managerille ja antaa samalla sun yhteystiedot (viestisi yhteydessä näkemäni sähköpostiosoitteen), jos haluat? :)

   (Ja mitä tulee reklamaation "tarpeeseen", reklamoida voi aina, jos kokee, että tuotteessa on jokin vika.)

   Vastaa

   0
  2. Selvä juttu ☺️

   Laitoin meiliä ja sieltä tuli lomavastaus, voi siis mennä muutama päivä, ennenkuin saat vastauksen.

   Vastaa

   0
  3. pitäiskö minun reklamoida tästä johonkin, ei taida olla tarkoitus että ihan noin herkästi rikkoontuu pakkaus?

   Moikka! Sain tiedon, että sinuun ollaan yhteydessä Transmerin asiakaspalvelusta asian tiimoilta :)

   Vastaa

   0
 6. Täytyypä kokeilla joskus tuo hajustamaton voide.. Neutral-linja on onneksi yhä saatavissa Ecco Verden verkkokaupassa..

  Vastaa

  0
  1. Neutral-linja on onneksi yhä saatavissa Ecco Verden verkkokaupassa..

   Näin on. Mä muuten tilasin vihdoin sieltä kokeiltavaksi Neutral-käsivoiteen. :) On hyvä! 🙏🏻

   Vastaa

   0
 7. Sinun suosituksestasi olen vaihtanut tuohon kyseiseen Laveran kasvosuihkeeseen ja olen käyttänyt sitä tähän mennessä varmaan 10 pullollista! Täydellinen kasvosuihke edulliseen hintaansa nähden!

  Vastaa

  0
 8. Mua hämmentää, kun tuon Lavera Basis Sensitiv Calming Moisturising Creamin pitäisi olla hajusteeton, mutta incisssä kuitenkin on Fragrance (parfum), limonene ja linalool. Mitä mä en nyt tajua? :D

  Vastaa

  0
  1. Ah, kiitos. Myös Hyvinvoinnin tavaratalon, Greendealin ja Sokoksen nettikaupoissa oli tuo väärä inci. Ja tämän takia olen jättänyt tämän hankkimatta tähän asti, koska on vaikuttanut vähään hämärältä tuotteelta :D

   Vastaa

   0
  2. Nyt kuulostaa siltä, että Lavera itse on toimittanut maahantuojalle tämän tuotteen kohdalla väärän incin osana tuotetiedostoa, näitä varmasti sattuu joskus isommillekin firmoille. Harmi juttu tietysti. Kaikki jälleenmyyjät saavat tuotteen elektroniset tiedot maahantuojalta, ja jos kaikissa mainitsemissasi verkkokaupoissa on väärä inci, se on oletettavasti tullut maahantuojalta.

   Voin laittaa tästä viestin Laveran tuotepäällikölle. Oikea inci on tuo, mikä on nähtävissä Laveran Saksan sivulla sekä tietysti tuotepakkauksissa. Mun tuotteessa on sama inci kuin Saksan sivulla, eli ei tosiaan sisällä hajusteita 🙂

   Vastaa

   0
  3. Kiitos! Nyt uskalsin hankkia tämän itselleni. Epäilytti ensin että onko Suomen markkinoille ihan eri tuote kuin Saksan, koska niin monessa paikassa luki väärä inci, ja kun meidän kaupungissa tätä ei livenä pääse tutkimaan, niin täytyy luottaa nettikauppoihin.

   Tämä on muuten lupaavan oloinen voide. Kosteuttaa, eikä jää pyörimään iholle imeytymättä kuten esim. Taikan hajusteeton voide.

   Vastaa

   0
  4. Tosi kiva kuulla :)

   Jospa nuo väärät incit korjaantuvat pikku hiljaa myös muiden jälleenmyyjien verkkosivuilla.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)