12.12.2022

2 x juhlameikki: Lavera vs. Couleur Caramel

Kaksi lähes samanlaista juhlameikkiä toteutettuna eri brändeillä. :)

Tämä on mun vakkarijuhlameikki, ja jos joku kutsuisi mut nyt pikkujouluihin, valitsisin varmaan jomman kumman näistä meikeistä. :)

(Voinhan mä laittaa tämän meikin tietysti myös isona jouluna..! ☺️)

Olen saanut meikkien tuotteet töistä.

LAVERA

Huulet: Colour Intense -huulipuna sävyssä Timeless Red

Meikkivoide: Cream To Powder Foundation sävyssä 02

Poskipuna: Cashmere Brown

Luomivärit: kultainen kimalleluomiväri Space Gold, tummanruskea mattaluomiväri Walnut ja luomivaon varjostus aurinkopuuterilla

Rajaus: Soft Eyeliner sävyssä Brown

Ripsiväri: Lash To Impress Mascara

Vinkki: Laveran uudet ultra glitter -laadun luomivärit kannattaa levittää kosteahkon voidemaisen pohjustajan päälle, jolloin niiden kimalle tarttuu kunnolla ihoon. Minä käytin tässä meikissä Benecosin vaalean kullan sävyistä silmämeikinpohjustajaa, joka on täydellinen pari Laveran Space Gold -luomivärille.

Kun pidän hiuksia auki, look on nuorekkaampi :)

(Muistan, kuinka nuorempana tykkäsin pitää hiuksia kiinni korkealla nutturalla, kun se sai minut näyttämään "kypsemmältä" - ja nyt taas pidän hiuksia mieluummin auki, koska se saa mut näyttämään nuoremmalta... 😅)

COULEUR CARAMEL

Huulet: Lip Gloss sävy #902

Meikkivoide: Hydra Jeunesse Foundation sävyssä 24

Poskipuna: Blush Powder sävy 53

Luomivärit: 104 Bora Bora ja 143 Chestnut

Rajaus: Kohl Eyeliner sävyssä Brown

Ripsiväri: Revolution Mascara

Osa Couleur Caramelin huulikiilloista on erittäin peittäviä, herkullisen punainen sävy 902 on yksi niistä.

(Verkkokaupoissa tämä sävy on nimellä Coral - näitä Couleur Caramelin kummallisia nimivalintoja. Kyseessä on kuitenkin viileän punainen sävy, ei korallinen.)

Kuka muu valitsee juhlameikkiin kirkkaan punaiset huulet? 🙂

11 comments on “2 x juhlameikki: Lavera vs. Couleur Caramel”

 1. Katsoin, että ensimmäisessä kuvassa on upea kampaus! Juhlameikkityyliin sopii se, että hiukset on kiinni. Couleur Caramelin meikki näyttää paremmalta, pohjameikki on kaunis ja huulipunasävy jotenkin kauniimpi kuin Laveran.

  Aika monen ikääntyvän naisen kompastuskivi muuten tuo, että näyttää nuorekkaammalta hiukset auki. Eikö tarkoitus yleensäkin ole näyttää tyylikkäältä eikä ensisijaisesti tavoitella sitä, mikä saattaisi tehdä nuorekkaamman näköiseksi?

  Vastaa

  0
  1. Juhlameikkityyliin sopii se, että hiukset on kiinni.

   Näinhän se on, ilman muuta. Ja kyllä mä juhliin laitan yhä hiukset aina kiinni.

   Mutta yleisellä tasolla tykkään pitää hiuksiani enemmän auki. Mä en ole koskaan tavoitellut tyylikästä olemusta, vaan tavoittelen olemusta, jossa tunnen oloni minuksi. ❤️ (Mutta ymmärrän pointtisi hiusasiassa. ☺️)

   Näiden meikkien meikkipohjasta tykkään itsekin enemmän Couleur Caramelista, kun se on kuulas. Laveran Cream To Powder -meikkipohja on mattainen ja peittävämpi.

   Vastaa

   0
 2. Oi joi kauniita meikkejä molemmat. Varsinkin Laveran kultainen luomiväri on kaunis.

  Vastaa

  0
 3. Nätit meikit! Onko tuo Benecosin silmämeikinpohjustaja kestävä ja puskeeko sen sävy läpi, jos tekee vaikka punertavan sävyisen meikin? Onko mitään muuta hyvää luonnonkosmetiikan silmämeikipohjustajaa?

  Vastaa

  0
  1. Onko tuo Benecosin silmämeikinpohjustaja kestävä ja puskeeko sen sävy läpi, jos tekee vaikka punertavan sävyisen meikin?

   Minusta Benecosin silmämeikinpohjustaja on luonnonkosmetiikan paras. 👌 Mikään luonnollinen pohjustaja ei toki pysty kilpailemaan kestävyydessä silikoniin pohjautuvan synteettisen pohjustajan kanssa, mutta Benecos on ilman muuta paras jota olen kokeillut. Lily Lolon pohjustaja on myös aika hyvä, ja sopii "kosteudessaan" glitter-luomivärien alle, mutta mä henkilökohtaisesti tykkään Benecosin kultasävystä. <3 Sekä sen ohuudesta, Lolo on "tanakampaa".

   Benecosin kultainen sävy on aika läpikuultava ja sopii erittäin hyvin punaisten, ruskeiden, kultaisten ja persikkaisten sävyjen alle. Jos käyttämäsi punertava sävy on lämmin, silloin Benecos toimii mainiosti sen kanssa. Jokin nude vaaleanpunainen taas ei ihan ole paras match. Siniseen, vihreään, harmaaseen, kylmään roosaan tai liilaan meikkiin en käyttäisi Benecosin pohjustajaa, mutta muiden sävyjen kanssa toimii. :)

   Benecosin kestävyys vaihtelee, joinain päivinä se saattaa vähän "sulaa" jossain vaihessa päivää, mutta useimpina kertoina se pysyy ja pitää silmämeikin paikoillaan moitteettomasti.

   Vastaa

   0
 4. Tykkään Laveran luomiväristä mutta muuten Couleur Caramel meikki on ihana. Onko tuo Couleur Caramelin huulikiilto Lip Gloss sävy #902 sama kuin nude coral? Ihastuttava puna. Rakastan kiiltoa ja varsinkin jos ovat pysyviä.

  Vastaa

  0
  1. Onko tuo Couleur Caramelin huulikiilto Lip Gloss sävy #902 sama kuin nude coral?

   Katsoitko sävyjen nimiä Jolien sivulta..? Hups, sinne on näköjään tullut väärä nimi, sävy 902 on pelkkä 'Coral' eikä Couleur Caramelilla itse asiassa ole 'Nude Coral' -nimistä huulikiiltoa lainkaan. Täytyykin laittaa Jolielle viestiä että korjaavat. Mulla on Couleur Caramelilta suoraan saadut sävykartat ja niissä ei ole 'Nude Coral'-sävyä, vain 902 Coral ja 808 Pearly Coral (joka on metallinen kuparipersikka).

   Vastaa

   0
  2. Juu, Jolien sivuilta katsoin.
   Myös Stockmannin sivuilla 902 on Nude Coral, Lykon sivuilla 902 on
   Flashy red.

   Vastaa

   0
  3. Stocka on saanut tiedon maahantuojalta, josta Joliekin. Virhe piilee siis jossain valmiina olevassa tekstissä. Laitoin Jolielle viestiä asiasta.

   (Lyko lienee keksinyt oman nimen, mitä en lainkaan ihmettele. Heidän nimensä on paljon kuvaavampi kuin valmistajan antama.)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)