24.08.2022

Keittiöremontti etenee

Alan olla lähellä uutta keittiötäni. Remontti on sovittu viikolle 37 ja teen viimeisiä valintoja värien ja kodin koneiden suhteen.

Puuseppäni helpotti jälleen kerran valintojen tuskaa tuomalla minulle edellisessä suunnittelupalaverissa joukon kuta kuinkin täydellisesti moodboardiini ja kuvailemaani värimaailmaan ja -tunnelmaan sopivia maalisävyjä. Näin niistä heti, mitkä voisivat olla ne mun keittiön värit.

Haluan keittiööni pehmeän kodikasta "villlasukkatunnelmaa" ja murrettuja beigen, vihreän ja savun sävyjä. Puuseppä oli päässyt tästä täydellisesti jäljille. Ihanaa, kun on ajatuksia lukeva urakoitsija.

Teknoksen Cozy Weekend -sävykokoelmassa on useita vastustamattoman ihania beigen ja greigen sävyjä. Olisin voinut ottaa näistä vaikka kuinka monet, mutta kaksi puhutteli välittömästi: lämpimän harmaa Hygge ja suloisen pehmeä Naku-beige.

Mutta - myös vihreän värin vetovoima on vahvistunut. Jo tammikuussa totesin, että harmaanvihreässä on jokin mystinen tenho, ja nyt tuo tunne on lukittunut päätökseksi: mun keittiön kaapeista tulee vihreät.

Tai - ehkä niistä tulee kaksiväriset. Mietin pitkään Hyggen ja vihreän Happiness'in välillä, ja kun äitini näki sävyvaihtoehdot, hän totesi: mikset ota kumpaakin? Yläkaapit toisella, alakaapit toisella värillä? Ajatus ei ensin miellyttänyt minua, mutta sitten annoin sille mahdollisuuden. Puuseppäkin oli sen kannalla, että vaaleammat yläkaapit toisivat keittiöön raikkautta ja avaruutta. "Vihreä antaa sitten vähän luonnetta ja särmää."

Väreistä tehtiin tietokonemallinnus, ja vaikka nämä nyt eivät ihan vastaa valitsemiani Teknoksen maalisävyjä, näistä voi aistia sävy-yhdistelmän luomaa tunnelmaa.

(Mitä te sanotte...?)

En edelleenkään ole ihan 100% valinnastani. Mutta koska olen niin rakastunut sekä Hyggeen että Happiness'iin, on todennäköistä, että luovun jossittelusta ja otan kaksivärisen keittiön. ❤️

Naku-sävy tulee vastakkaiseen seinään.

Tässä ovat siis keittiöni värit.

Kirjoittelin aiemmin, että viehtymykseni murrettuun vaaleanvihreään tulee varmaankin lempikynsilakkasävystäni. (Sisustuksessa en ole vihreää koskaan käyttänyt.) Tikkurilan Jade (kuvassa oikealla) vastaa lempparilakkani sävyä lähes yksi yhteen. Pitkään olinkin Jaden kannalla keittiön värinä.

Nyt kuitenkin Teknoksen Happiness on vetänyt pidemmän korren. Se on vielä maanläheisempi.

Vaikka lopulta - olisin sitten valinnut kumman tahansa, ero lopputuloksessa tuskin on massiivinen.

Jäljellä on enää välitilan laatan valinta.

Olen pyörinyt viimeisen viikon rautakauppojen laattaosastoilla ja vienyt kotiin näytelaattoja.

Jos olisin rohkea, ottaisin tämän tyyppisen ja värisen laatan. Ihania! (Keskimmäinen laatta näyttää kuvassa keltaisemmalta kuin on, se on oikeasti neutraalimpi savuinen metsänvihreä.)

Mutta en ole niin rohkea, joten olen pitäytynyt vaaleissa laatoissa.

Tässä joukossa oli kolme kovaa finalistia.

Tammi-pala on mukana edustamassa työtason sävymaailmaa, vaikka mun työtasoon tuleva tammi on käsittääkseni vähän vaaleampaa.

Finalistit olivat tässä.

Valkoinen Primus-fasettilaatta, luonnonvalkoinen (Off-White), rustiikkireunainen ja pitkä & kapea Oxford-laatta sekä vaaleanharmaa "greige" Village-laatta.

Ihastuin itse Cellon Village -laatan vaaleanharmaaseen Silver Mist -sävyyn, joka on mukavan neutraali sopiakseen myös mun lämpimän sävyiseen keittiöön.

(No, itse asiassa Happiness luokitellaan Teknoksella viileäksi, mun silmään se ei ole sitä.)

Kysyin mielipidettä Instagramissakin, ja siellä vastaajien valinta osui luonnonvalkoiseen Oxfordiin.

Mä en kuitenkaan lopulta lämmennyt Oxford-laatan hieman epätasaisille reunoille, ja päätin ottaa Cellon Silver Mistin.

Kunnes....

Bongasin netissä Cellon Cottage-linjan luonnonvalkoisen laatan.

Cottage-laatta muistuttaa Villagea ja kummatkin kuuluvat Cellon Vintage-linjaan, Village vain on vähän kiiltävämpi ja Cottagessa on tarjolla kaksi eri laattakokoa, sekä tuo kaunis luonnonvalkoinen sävy. Kuvaston fiiliskuvassa luonnonvalkoinen laatta on vieläpä yhdistetty harmaanvihreisiin alakaappeihin....

Tämäkin näyttä niin kauniilta!

Niinpä jäin vielä arpomaan vaaleanharmaan ja luonnonvalkoisen välillä. K-Raudassa ei ollut Cottage-laatasta kotiin vietävää näytelaattaa, joten tilasin sellaiset.

Hygge-sävy, jonka kotona olin todennut menevän täydellisesti yhteen vaaleanharmaan laatan kanssa (katsokaa ylempänä oleva kuva), näyttikin K-Raudan valoissa sopivan paljon paremmin luonnonvalkoisen kanssa...! 🫢

Voi huokaus näitä valintoja. Puusepän antama laatta-deadline meni jo, mutta mä venytin sen omatoimisesti perjantaihin jolloin näytelaattojen pitäisi tulla K-Rautaan. 🙈

(Ja siis oikeasti: kumpikin sävy on niin nätti ja sopii yhteen keittiön muiden murrettujen kotoilu-sävyjen kanssa, että olisi ihan sama kumman valitsen. Yleisilme on kuitenkin vaalea ja neutraali. Miksi ei voi vain valita....)

Lopuksi. Hana.

Tämä on ainoa kohta, jossa tein esteettisen valinnan käytännöllisyyden ohi.

Jos totta puhutaan, kuvassa etualalla oleva matala hana olisi se, joka toimisi mulle parhaiten. Mulla on tuon kaltainen hana keittiössä tälläkin hetkellä. Pidän siitä, koska raanaosa on matalalla = vesi ei roisku niin paljon kun hanaa käyttää. Mitä korkeammalla raana on, sitä enemmän vesi räiskyy. Tämä ärsyttää minua suunnattomasti.

Silti valitsin taaempana olevan kaarevamuotoisen hanan. Koska se on esteettisesti kauniimpi. Kaikista tarjolla olevista kaarevamuotoisista valitsin kuitenkin sen, jossa välimatka hanan suusta altaaseen on lyhin.

Saa nähdä, harmittaako ihan vietävästi sitten kun hana on käytössä ja vettä roiskuu.

Enää kolme viikkoa.

Ja sitten ainakin loppuu käsin tiskaus. 🙏🏻

36 comments on “Keittiöremontti etenee”

  1. Niin on..! 😍 Mitähän puuta tuon keittiön työtaso on... tosi viehättävän näköinen..!

   Vastaa

   0
 1. Näyttää hyvältä ja kodikkaalta!

  Ole tässäkin itsellesi armollinen; kaapin ovet, huoneen seinät ja välitilan laatatkin voi maalata tai vaikka dc-fixata jos muutaman vuoden päästä valitsemasi värimaailma tuntuukin siihen hetkeen väärältä. Keittiössä kuitenkin funktionaalisuus on tärkeintä ja siihen ei ovien väri vaikuta, ja juuri sehän tässä remontissasi paranee! Ja hanan vaihto on putkimiehelle pikku juttu eikä edes kovin kallista, jos valitsemasi hana vaikka ensi vuonna sinua ärsyttää.

  Me muutettiin keväällä ja maalattiin silloin useampi huone. Kaipasin väriä ympärille mutta mietin, että entäs jos kyllästyn. Päätin, että jos kyllästyn valitsemiimme väreihin niin sitten vaan maalaan uudestaan ja näin meillä on mm. yhdessä huoneessa tummanvihreät seinät. Harkitsin pitkään juurikin Jadea, mutta päädyimme tummempaan Verholehteen ja rakastan sitä nyt valtavasti :)

  Vastaa

  0
  1. Kiitos kommenteista Immu :)

   Ihan totta, että funktionaalisuus on se kaikkein tärkein aspekti, ainakin ihmiselle joka on keittiönsä heavy-user ja siellä todellakin kokataan ja puuhastellaan. Ihan turhaan mä fiksaudun niin paljon näihin sävyihin.... No, sitten helpottaa kun keittiö on valmis ja kuten sanoit, jos jokin alkaakin ärsyttää, niin saahan sen muutettua myöhemmin..!

   Vastaa

   0
 2. Kaarihana on syvältä, nimimerkillä omistan sellaisen 🤣
  Tuleeko laatta väliseinään? Jaksatko siivota saumoja? Minä en, siksi otin lasin.

  Vastaa

  0
  1. Jaksan siivota! :D Laatat ovat kodikkaita, ehdottomasti laatat 🙏🏻 Lasi on mulle liian moderni.

   Vastaa

   0
 3. Minä valitsin omaan keittiööni tuon kaarevan hanan käytännöllisyyden kannalta kun isojen astioiden esim kattiloiden pesu on paljon helpompaa kun hana tulee ylhäältä eikä varsi ole ahdistamassa. Hauska jotenkin huomata että toisten käsitys käytännöllisyydestä on jotain ihan muuta kuin oma :D

  Vastaa

  0
  1. Hauska jotenkin huomata että toisten käsitys käytännöllisyydestä on jotain ihan muuta kuin oma :D

   Niinpä..! :D Mulla on mennyt hermot kaikissa keittiöissä joissa on korkea hana. Toivon, että tuo mun valitsema hana sentään olisi roiske-efektiltään siedettävä.... Otan mieluummin syvemmän altaan jossa mahtuu pyörittelemään kattiloita, kuin korkean hanan. :D

   Vastaa

   0
 4. On kyllä harmonisia sävyjä. Hyvältä vaikuttaa.
  Tuleeko kodinkoneet valkoisina, rosteri vai integroituna?
  Millainen ladonta välitilaan?

  Vastaa

  0
 5. Kaikki on hienoja värivalintoja :) Ihmettelen vain, miksi et ota välitilaan sellaista tasaista levyä (jotku on lasia, jotku on jotain muuta materiaalia)? Ne on ainakin helpompi pitää puhtaana. Itse valitsisin nyt välitilaan laattojen sijaan levyn, jos olisin remppaa tekemässä. Inhoan laattojen ja saumojen puhtaanapitoa. :D

  Vastaa

  0
  1. Ihmettelen vain, miksi et ota välitilaan sellaista tasaista levyä (jotku on lasia, jotku on jotain muuta materiaalia)?

   Koska koen laatat tosi kodikkaina ja sellaisina, jotka tuo sitä "maalaisromanttista" tunnelmaa, jota haen keittiööni :) Lasit ja levyt ovat liian moderneja ja "kylmiä" mulle. Vaikka ovatkin helpompia pitää siistinä. Mutta tunnelma merkitsee tässä kohtaa enemmän ❤️

   Vastaa

   0
  2. Lasin alle voi myös laittaa maalaisromanttista tapettia 😉 mutta jos siivota viitsii, laatta on hyvän näköinen! Meillä on kaarihana ja marmatan aina pojalle, että tiskaa ja pesee kätensä pitämällä niitä riittävän alhaalla, ettei roisku lattialle asti. Korkealla oleva hana on ihan älyttömän kätevä peltien pesua ajatellen 👍🏻

   Vastaa

   0
  3. Lasin alle voi myös laittaa maalaisromanttista tapettia 😉

   Aivan..! 😄

   Mä vain tykkään laatassa juuri niiden palojen tuomasta struktuurista, se luo sitä kotoisuutta joka minua viehättää. Olen aina esimerkiksi rakastanut tiiliseiniä, ja niitä jäin aivan erityisesti kaipaamaan edellisestä kodistani joka oli vanhaan tehtaaseen rakennettu loft-asunto. ❤️

   Korkealla oleva hana on ihan älyttömän kätevä peltien pesua ajatellen 👍🏻

   No tämä on kyllä ihan totta! :)

   Vastaa

   0
 6. Tästä tulee hieno ja juuri sinun näköisesi. Hienosti olet jaksanut tehdä valintoja, muistan kun kirjoitit niiden vaikeudesta mutta tässähän on jo ihan selvät sävelet. En malta odottaa kuvia valmiista villasukakkeittiöstäsi !

  Vastaa

  0
 7. Aaaaaaa miten ihania uutisia! 💜 Se on se keittiö vain niin ihana paikka olla ja elellä. Värivalinnat kuulostavat leppoisilta ja kaarihanankin voi vaihtaa, jos se alkaa rassata. Puusepän tekemät ovetkin voi helposti maalata uusiksi
  Tuo kaksivärisyys tuntuu tosi luontevalta.Meillä on vihreässä puusepän tekemässä keittiössä tavallinen valkoinen kymppilaatta. Kaapistot saavat paistatella rauhassa ja välitilan vaalea öö "siisteys"tuo seesteisyyttä.

  Olet loppusuoralla! 😃 Kohta tulee se päivä, jolloin saa silitellä kaapinovia ja availla laatikoita. Ja seuraavanakin päivänä saa tehdä samoin ja ne ovat edelleen omat. 🙂 Ja sitten tulee se päivä, jolloin ei enää muista maalin värisävyn nimeä, eikä laatan valmistajaa. 😃 Voi autuutta!

  Ai että noita keittiön kolmea maalisävyä! Asunnosta tulee todella ihana ja se herää ihan uudella tavalla henkiin, omana turvapesänä. Niin iloinen puolestasi! 💜

  Vastaa

  0
  1. Just näin, Ohis..! Kiitos..! ☺️🤗
   Jos jokin ärsyttäisikin, ei todennäköisesti mene kauaa, kun olen sen jo unohtanut...! :D (Nimimerkillä "Muistelee hemmetisti ärsyttänyttä kylppärin minikäytävää joka on nyt neutraali osa kotia..." 😀)

   Vastaa

   0
 8. Ostin Löytötexistä muutamalla eurolla pienen "letkujatkeen" korkeaan keittiöhanaani, paras ikinä! Ei enää roisku ja pehmeää letkua voi kääntää mihin suuntaan haluaa. Helppo ruuvata itse paikoilleen, suosittelen!

  Vastaa

  0
 9. Voi että, tulee varmasti upea kokonaisuus! Mulla on tuo sama hana kuin sulla (jos kyse etualalla olevasta kaarevasta Oraksen hanasta), eikä se roiski minnekään. Mielestäni tosi kaunis ja ajaton! En tosin tiedä miten paljon allas vaikuttaa tähän roiskimisasiaan, mulle mahtui keittiöön aika iso ja syvä allas.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos Mia :)

   Mulla on tuo sama hana kuin sulla (jos kyse etualalla olevasta kaarevasta Oraksen hanasta)

   Oras Safira, niitä näkyy tuossa kuvassa kaksi, tosin eivät ole mun silmään etualalla vaan tuon suoran etualalla olevan hanan takana :)

   Vastaa

   0
 10. Meillä on harmaanvihreä keittiö ja rakastan sitä väriä yli kaiken. Niin kodikas ja siihen jotenkin sopii yhteen kaikki. Vähän etukäteen jännitti, että onko liian hallitseva tai pimeä mutta ihan turha huoli. Jotenkin rauhoittava sävy, kun tilassa on kuitenkin aika paljon värejä, sävyjä ja kiiltoasteita. Sinua rohkaisisin ottamaan kokonaan vihreät kaapit, jos se vain houkuttelee. Pääsee myös laattojen kanssa helpommalla, kun niiden värin tarvitsee sopia vain yhteen kaapin väriin. Mutta valitsit kumman tahansa vaihtoehdon, niin keittiöstäsi tulee upea. Niin kauniita värejä sinulla on keittiön väripaletissa.

  Jos mietit seinän väriä, niin suosittelen lämpimästi ostamaan pienet purkit maaleja testiin ja tekemään seinään testimaalaukset. Meillä siitä oli iso apu, kun pohdittiin kahden aika samanlaisen värin välillä. Lopuksi valinta oli selkeä, kun seinällä toinen maaleista pääsi oikeuksiinsa ja toi tilaan heti kodikkuutta.

  Vastaa

  0
  1. Mä myös koen että vihreä rauhoittaa, etenkin tuollainen harmaanvihreä ja se on varmaan toinen syy (kynsilakan ohella 😅) minkä vuoksi vihreä vetää minua puoleensa.

   Seinän väri (Naku) tuntui omalta heti kun näin väripaletin, en usko, että sen kohdalla testimaalaus on tarpeen. On jotenkin niin superneutraali väri että mun on vaikea uskoa, että sen kanssa voisi mennä pieleen :)

   Kaappien kaksivärisyys mietityttää yhä, koska yksivärisyys on tietysti aina "varmempi" valinta ja kuten sanoit, välitilan väri helpottuu myös yksivärisillä kaapeilla. Mutta koska olen niin valtavan huono tekemään päätöksiä, huomaan, että olen taipuvainen kuuntelemaan ulkoista tahoa (tässä tapauksessa erityisesti kaapit valmistavaa puuseppää jonka mielestä vaaleammat yläkaapit ovat hyvä idea.)

   Kaksivärisyydessä on myös se viehätys, että koska se on vähemmän yleistä kuin yksivärisyys, se tuntuu jollain tapaa persoonallisemmalta. Ja voisikohan jopa vielä lisätä keittiön "villasukkamaisuutta", kun kokonaisuus on vähän, hmm, jopa rosoinen..? Vaikka noin murretulla ja samaa sävyskaalaa edustavalla väripaletilla ei varmaan voi tulla kovin rosoista tulosta. 😀 Ähh, no, sen näkee sitten kun keittiö on valmis. :)

   Vastaa

   0
 11. Ihana seurata kotiseikkailujasi, kun itsekin ostin ensiasunnon vähän sinun jälkeesi. Huonekalu- ja sisustusvalinnat matelevat eteenpäin, koska en kykene tekemään mitään päätöksiä loputtomien vaihtoehtojen keskellä, vaan jahkailen ja vertailen ja usein luovutan uupuneena ja siirryn jahkailemaan jotain muuta :D

  Oma keittiöni on myös trendikkään harmaanvihreä, tummempi kuin sinun Happiness. Vaikka väri onkin villimpi kuin perusvalkoinen, pidän näitä murrettuja vihreän sävyjä kuitenkin ihan paikkansa vakiinnuttaneina, uusina klassikkoina. Se on sanottava, että tummahkossa mattapinnassa kaikki sormenjäljet näkyvät rasittavan hyvin.

  Minulle tuli tietokonemallinnuksestasi mieleen, että näyttäisikö paremmalta, jos korkeat kaapit olisivat samanväriset kuin yläkaapit? Ei sillä kuitenkaan ole oikeasti mitään väliä, koska mitä valitsetkin, silmäsi tottuu siihen ja pian se tuntuu omalta ja parhaalta ratkaisulta joka tapauksessa.

  Vastaa

  0
  1. Ihana seurata kotiseikkailujasi, kun itsekin ostin ensiasunnon vähän sinun jälkeesi.

   🙂🙏🏻

   Huonekalu- ja sisustusvalinnat matelevat eteenpäin, koska en kykene tekemään mitään päätöksiä loputtomien vaihtoehtojen keskellä, vaan jahkailen ja vertailen ja usein luovutan uupuneena ja siirryn jahkailemaan jotain muuta :D

   I feel you... 😁🙈

   Mulla eteinen ja makuuhuone ovat suosiolla jääneet odottamaan ensi vuotta... No, makuuhuoneessa on sentään jo sänky ja yksi hylly, mutta muuten huone onkin yhtä sekamelskaa "eksoottisine" säilytysratkaisuineen.... 😆 Haluan sinne jonkin kauniin senkin, uuden peilin ja ihanat verhot, mutta pystyn keskittymään näihin vasta ensi vuonna...

   Se on sanottava, että tummahkossa mattapinnassa kaikki sormenjäljet näkyvät rasittavan hyvin.

   Joo, tämä on käynyt selväksi joka taholta, ammattilaistenkin... Musta mattakeittiö olisi mun painajainen....

   Minulle tuli tietokonemallinnuksestasi mieleen, että näyttäisikö paremmalta, jos korkeat kaapit olisivat samanväriset kuin yläkaapit?

   Mä olen myös miettinyt tätä, ja juttelemme tästä puusepän kanssa ensi viikon palaverissa.

   Jännää...! En meinaa malttaa odottaa hetkeä, kun näen keittiön viimein livenä. Ei mikään tietokonemallinnus ja rautakaupan testilaatta tai väriliuska välitä valmiin oikean keittiön tunnelmaa, voi vain todeta tykkäävänsä tietyistä väreistä tai kaapin oven mallista, mutta todellisuus valkenee vasta kun keittiö on oikeasti olemassa....

   Vastaa

   0
 12. Kyllä, kyllä ja kyllä: mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin korkeat keittiönhanat, jotka roiskuttavat aina. Ihanaa, kun joku muu jakaa tämän suuren tunteen:D Juuri tästä syystä valitsin matalan hanan, mutta löysin mielestäni ihan tyylikkään sellaisen. Ja muutenkin niin samoja juttuja on tullut pohdittua ja samoja kaakeleita mallailtua omaan kotiin. Itse valitsin myös syvän ja ison altaan ja olen todella tyytyväinen siihen. On ihan parasta, kun paistinpannukin mahtuu altaan pohjalle. Arjen pieniä (isoja) iloja!

  Vastaa

  0
  1. 👌👍

   Mulla on allas vielä valitsematta (tai puuseppä sanoi antavansa siitä ehdotuksen), ja allas lyödään varmaan lukkoon ensi viikolla.

   Millainen hana sinulla on, jos saa tiedustella..? :) Merkki, malli..?

   Vastaa

   0
  2. Nautic'han on kuin sirompi versio tuosta minunkin kuvassa näkyvästä Oraksen matalasta "perus"keittiöhanasta (jollainen minullakin nyt on vanhassa keittiössä) 👌

   Vastaa

   0
 13. Tosi kaunis värimaailma tulossa. Meillä on myös ylä- ja alakaapit eri väriset ja niin, että tummat alakaapit, jolloin ne vähän sulautuu lattiaan ja vaaleat yläkaapit taas tuo keveyttä. Muuten meidän keittiö on värien puolesta tylsä, koska on yhdistetty olohuoneeseen ja siksi haluttiin, että se ei värien puolesta sen kummemmin erotu. Kaarihana valittiin taas käytännön syistä ja välitila on jotain levyä, jotta helppo puhdistaa!
  Itse myös mietin värejä tarkkaan, koska tiedän, etten todennäköisesti tule tekemään muutoksia, vaikka se olisikin suhteellisen helppoa ja edullista. Onneksi budjetti ja projektin päivämäärät rajasi mahdollisuuksia ja saimme myös apua keittiöliikeen suunnittelijoilta. Se on totta, että jonkin ajan kuluttua kaikki värisävyjen nimet ja muut unohtuu...

  Vastaa

  0
 14. Mun mielestä tuo kaksivärinen keittiö on ehdottomasti parempi ratkaisu kuin kokonaan vihreä 😊 Muuten noi sävyt vaikuttaa tosi kivoilta, tuo vihreä etenkin. Se Cellon mainoskuvassa oleva keittiö on tosi kivan näköinen, voi kun saisikin joskus valita itse keittiön ulkonäön :)

  Noissa kaarihanoissa on omat ongelmansa, mutta jotenkin ne mun mielestä on paljon tyylikkäämpiä kuin ne perus matalat hanat, ottaisin itsekin sellaisen. Osaan kai saa myös sellaisen ”ulosvedettävän” suihkuosan? 🤔 Kiva nähdä keittiösi sitten valmiina, varmasti tosi kiva ja kotoisa lopputulos 😊

  Vastaa

  0
 15. Tosi hieno keittiö tulossa. Erityisesti tuo vihreä sävy Happiness on upea 💚

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)