14.11.2021

Esittelyssä Mádaran uusi Deep Matter Bold Volume Mascara

Mádaran meikkikokoelma on viimein täydentynyt odotetulla tuotteella: ripsivärillä.

Deep Matter Bold Volume Mascara on vegaaninen, hoitava ja kerrostettava luonnonkosmetiikan volyymimaskara.

Mitä haluatte kuulla ensimmäiseksi, ainesosaspeksejä, harja-analyysin vai mun käyttökokemuksia..? :D

Oletettavasti kokemuksia..! Meikkituotteissa suoritus on varmasti ykkösenä. :)

Let's go!

Olen volyymimaskaroiden ehdotonta kohdeyleisöä, ja hyvä kerrostuvuus on minulle ripsarissa tärkein ominaisuus siistin ja ei-paakkuisen jäljen ohella. Haluan runsaat ripset!

Luonnonkosmetiikassa ripsivärin kerrostuvuus on haasteellista, ja moni luonnollinen ripsari lähinnä värjää ripsiä. Muita ongelmia 12 vuoden luonnonkosmetiikkaripsarikokemukseni perusteella ovat liian kovaksi ripsiin kuivuva koostumus, liian nestemäinen koostumus (--> ripset liimautuvat herkästi yhteen) sekä heikko kosteuden sieto --> ripsari leviää pienessäkin vesikosketuksessa. Vahoissa luonnonkosmetiikan maskaroissa oli myös paljon alkoholia, mikä sai silmäni vuotamaan jo ilman mitään sääolosuhteitakin.

Mádaran uutuus vetää hienot pisteet kaikissa näissä haastekohdissa..!

Kokemuksiani Mádaran maskarasta

+ Kerrostuu erittäin hyvin

+ Kerrostuvuus on niin voimakasta, että kaksi kerrosta riittää minulle ja tuo jo näyttävän tuloksen. (Mádaran Instagramista voi katsoa kuvan, miltä näyttää, kun tätä laittaa kymmenen kerrosta..! Kyllä kerrostuu..! 😀)

+ Koostumus on voidemaisen ja vahamaisen välimaastossa, ei nestemäinen

+ Vastustaa kosteutta tavallista luonnonkosmetiikkaripsaria paremmin (ei kuitenkaan vedenkestävä!) Olen mennyt tämän kanssa mm. saunaan ja vaikka se totta kai levisi, se ei suinkaan liuennut kokonaan tehden mustia pandasilmiä.

+ Jättää ripset pehmeiksi ja taipuisiksi

Harjasta

+ Ohuen ja siron muotonsa puolesta tämä on paras käyttämäni luonnonkosmetiikkaripsarin harja! Tykkään tällaisesta selkeästä maskaraharjan muodosta, ja sirous on erittäin tärkeää, koska silmäni ovat pienet ja ahtaat.

+ Harja erottelee kiitettävästi, mutta mitään "super-definition"-jälkeä se ei tee. Mádaran ripsarin tavoitteena onkin tehdä erittäin paksut ripset, bold volume, -  korkea erottelevuus ei mene yksiin sen kanssa.

Postauksen kuviin liittyy hauska tarina - tai hauskuus on tietysti lukijan arvioitavissa.... Halusin itsepintaisesti ottaa kuvat ulkona luonnonvalossa ja luonnon ympäristössä, mutta kuten tunnettua, valoisat ja kirkkaat päivät ovat tänä syksynä olleet kortilla. Odottelin ja odottelin ja kun viimein eräänä päivänä paistoi aurinko, vedin ripsarit silmiin, tartuin kameraan ja kirmasin ulos.

Ikävä kyllä päivä oli myös yksi syksyn tuulisimpia, ja nopeaksi kuvittelemani kuvaussesio venyi venymistään, kun hiukset lensivät tuulen mukana koko ajan naamalle ja pian olin myös niin jäässä, että oli haettava sisältä lisää vaatteita. (Ylimmässä kuvassa olen ulkona vain ohuessa puserossa ja kaulahuivin kera... virhe...)

Sitkeästi jatkoin kuvaamista paksun villatakin turvin, pyyhkien välillä vettä silmäkulmista ja hieroen lämpöä korviin. (Ei myssyä näihin kuviin...! Nyt otetaan tyylikkäitä beauty-kuvia...! :D)

Kuvista ei vain meinannut tulla mitään, sillä valo vaihteli puolen minuutin välein pilvien varjostaessa auringon - ja kamerani valotusasetukset eivät tietenkään seuranneet mukana. Kun sain säädettyä valotuksen uudelleen, valo muuttui jälleen, ja puolet kuvista olivat yli- tai alivalottuneita. Tai mun naama täysin hiusten peittämä.

Lopulta luovutin, enkä saanut ihan toivomanilaisia tyylikkään eteerisiä "nainen ja ripset luonnossa" -kuvia. Mutta näillä mennään :) Ainakin kuvista näkee, miten Mádaran maskara pärjää viimassa ja valuvien silmien olosuhteissa..! :D

Lopulta ripsivärin suoritus tuli parhaiten esiin kännykällä kuvaamissani täysin valmistelemattomissa (ja karmean värisissä!) snapshoteissa. Hahah.

Ainesosista

Deep Matter Mascaran koostumuksesta haluttiin tehdä hoitava, ja se sisältää ripsienhoidon klassikkoainesosaa, ripsiä vahvistavaa risiiniöljyä. Muita hoitavia aineita ovat oliivi- ja auringonkukansiemenöljy sekä herneestä johdetut peptidit. Koostumus on alkoholiton.

Mehiläisvahan sijaan vegaanisessa Deep Matter Mascarassa on käytetty kasvipohjaisia vahoja kuten karnaubavahaa sekä japanilaisen vahapuun ja vernissapuun vahaa. Kestävyyttä maskaran koostumukseen tuodaan mm. glyseryylirosinaattia hyödyntävällä teknologialla.

Ripsiväri on Ecocert Cosmos Natural -sertifioitu.

Mainoslinkki:

*Mádara Deep Matter Mascara on tänään tarjouksessa House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivillä 18€, normaali hinta on 24,50€.

Ripsarin koko on 6 ml.

KILPAILU

Saan arpoa Deep Matter Mascaran kolmelle onnekkaalle :)

Osallistut kilpailuun kertomalla, millaisia kokemuksia sinulla on luonnonkosmetiikan maskaroista - vai onko ollenkan. :)

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 21.11. saakka.

// Arvonta suoritettu. Voittajat ovat: Didgeridoo, Jonna1264 sekä Sanna. Onnea :) Voittajiin on otettu yhteyttä.

.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

  • Arvonnan järjestää Karkkipäivä-blogi ja Mádara Suomi
  • Arvontaan voi osallistua 14.11.21.-21.11.2021
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen. Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
  • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
  • Voittaja arvotaan 22.11.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl Mádaran Deep Matter -ripsivärejä, yhden ripsivärin arvo on 24,50€.
  • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä

145 comments on “Esittelyssä Mádaran uusi Deep Matter Bold Volume Mascara”

  1. Tätä olisi ihana testata!Vuosia sitten testasin muutamaakin lunnonkosmetiikkaripsaria mutta ne olivat pettymys...väri ei tarttunut millään ja muutenkin ripset jäivät töpöiksi.

    Vastaa

    0
  2. Muistaakseni Avrilin ripsiväriä olen kokeillut vuosia sitten ja tykkäsin siitä :). Ei kuitenkaan ollut ihan wow tasoa, kun en sitä kovin monesti ole uudestaan ostanut. Olisi kiva testata tämä Madaran ripsari:).

    Vastaa

    0
  3. Oon kokeillut vaan Avrilin vedenkestävää, joka ei mulla pysynyt ripsissä. Sotki niinku tähän asti kokeilemistani ripsiväreistä kaikki paitsi Sensain 38. Mutta jos ilmaiseksi saisi kokeilla, mielelläni tätä kokeilisin :)

    Vastaa

    0
  4. Ei ole ollenkaan vielä kertynyt kokemuksia luonnonkosmetiikan mascaroista. Lancomelle oon mennyt, mutta nyt tekee kyllä vahvasti mieli vaihtaa madaraan :)

    Vastaa

    0
  5. Laveran ripsiväriä olen kokeillut. Deep Matter - mascaraa haluaisin testata,koska haluan eteerisen lookin, jos sellaisen voi ripsarilla saada...!

    Vastaa

    0
  6. Heh, yhtä Laveran ripsaria kantanut ja käyttänyt useita vuosia kun säilyi hyvänä, nyt kuitenkin jo liian kuiva ja tilasin tämän Madaran uutuuden. Käytän ripsaria tosi harvoin, ja siihen tarpeeseen tuo Lavera toimi tosi hyvin.Toi pituutta ja väriä eli eloa silmiin, mikähän versio se oli, joku Volume/Butterfly tms vastaava.

    Vastaa

    0
  7. Ei ole kokemusta luonnonkosmetiikan ripsareista juurikin sen takia että olen runsaiden ripsien ystävä, ja olen ollut siinä käsityksessä että useimmat luonnonkosmetiikan ripsivärit tosiaan lähinnä värjäävät ripsiä.

    Vastaa

    0
  8. En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikan ripsareita. Nyt on entinen normiripsari lopussa niin olisi hyvä aika tutustua 😁

    Vastaa

    0
  9. Ei ole kokemusta, jotenkin kaiken lukemani perusteella en ole viitsinyt edes kokeilla vaikka muuten luonnonkosmetiikka käytänkin. Mutta tätä voisin kokeilla!

    Vastaa

    0
  10. Ensimmäinen ja ainoaksi jäänyt kokemukseni luonnonkosmetiikan ripsarista oli n. 5-7v. sitten. Ripsari oli muistaakseni Benecos. Se aiheutti niin kovan kirvelyn silmiini, että sen jälkeen en ole uskaltanut muitakaan kokeilla. Madaran ripsari kuulostaa hyvältä, ominaisuuksiltaan sellainen kuin haluan.
    Osaatko sanoa miten helppo/vaikea ripsari on poistaa? Entäpä rasvanpitävyys?

    Vastaa

    0
    1. Osaatko sanoa miten helppo/vaikea ripsari on poistaa? Entäpä rasvanpitävyys?

      Ripsivärien tarttuvuus ripsiin on tosi yksilöllistä, ja tämän vuoksi on hankala tehdä yleistyksiä minkään ripsarin kestävyydestä sekä poispeseytyvyydestä. Yksi ja sama ripsari voi jollain henkilöllä varista ja toisella pysyä moitteettomasti, samoin kuin jotkin ihmiset kokevat ripsarienpoiston vaikeaksi, kun toisilla ei ole mitään ongelmaa. Itse kuulun niihin, joilla ripsivärit pysyvät todella hyvin, melkeinpä merkistä riippumatta. Ne eivät varise, mutta voivat jättää jälkiä ihon rasvaisiin kohtiin. Myös poispeseminen on helppoa, ainoastaan 38-tyypin maskarat takertuvat ripsiini niin, että en meinaa saada niitä millään irti.

      Mádaran maskara peseytyy pois ripsistä yhtä helposti kuin mikä tahansa muu vesiliukoinen maskara, ei mitään ongelmia. (Käytän aina poistoon silmämeikinpoistoaineita.)

      Rasvapitävyys ei ole kovin hyvä, mutta jälleen, sama juttu millä tahansa ripsarilla. Jos iho silmänympäryksillä on rasvainen, etenkin kulmaluulla, johon ripset osuvat koko ajan, Mádaran ripsari kyllä jättää ihoon "leimat". Siksi minun on huolellisesti pohjustettava ja puuteroitava iho erityisesti kulmaluun alueelta. Jos en näin tee, ripsiväri tarttuu ihon omiin rasvoihin ja kulmaluulle sekä alaluomen nurkkiin ilmestyy päivän mittaan "leimat".

      Vastaa

      0
  11. Ei ole kokemuksia koska en ole uskaltanut testata ripsivärin leviämisen pelossa. Tavallisistakin ripsareista on ollut haasteellista löytää hyvää ja ennenkaikkea pysyvää, mutta tämä kiinnostaa kovasti! 😊

    Vastaa

    0
  12. Tämä olisi ihana voittaa!Vuosia sitten oleb kokeillut pariakin luonnonkosmetiikkaripsaria mutta ne olivat pettymys.Väri ei kunnolla tarttunut ja ripset jäivät töpöiksi.

    Vastaa

    0
  13. Vähäisiä kokemuksia on vuosien takaa ja ongelmaksi koitui ripsivärien huono pysyvyys. Madaraa täytyy kyllä testata :)

    Vastaa

    0
  14. Olen jo useamman vuoden luottanut Avrilin perusripsariin. Aikana ennen luonnonkosmetiikkaa rakastin False Lash Effect -ripsaria, jolle Avril ei lopputuloksessa vedä vertoja,mutta muuten toimii kuitenkin riittävän hyvin. Käytän ripsiväriä todella harvoin, joten en ole kokenut järkeväksi ostaa muita luonnonkosmetiikan versioita testiin, vaikka mieli kyllä tekisi!

    Vastaa

    0
  15. Olen käyttänyt parin vuoden ajan luonnonkosmetiikan ripsareita, tällä hetkellä käytössä Ere Perez.

    Vastaa

    0
  16. Pari luonnonkosmetiikka ripsiväriä testannut, mutta ne ei itsellä pysyneet ollenkaan. Joten toivottavasti tämä täyttäisi itselle toimivan ripsivärin kriteerit!

    Vastaa

    0
  17. Kiitos tosi informatiivisesta postauksesta. Osallistun mielelläni arvontaan, sillä mulla ei ole vielä minkäänlaista kokemusta luonnonkosmetiikan ripsiväreistä. :-) Haluaisin testata tätä maskaraa eritoten siksi, että mulla on ripsivärin käyttö jäänyt käytännössä kokonaan koska silmäni ovat muuttuneet tosi herkiksi. Edes ne "tutuvat ja turvalliset" maskarat eivät enää käy silmilleni... Mikä lie tähän syynä.

    Vastaa

    0
  18. En ole kokeillut luonnonkosmetiikan ripsareita, kokemuksia olen seuraillut, mutta vastaan ei ole vielä tullut riittävän hyvää. Madaran ripsari kuulostaa lupaavalta.

    Vastaa

    0
  19. Viel etsin täydellistä luonnonkosmetiikan ripsaria,täl hetkel käytössä Bohon ripsari joka on ihan kiva, mutta ei täydellinen kuitenkaan

    Vastaa

    0
  20. En ole vielä uskaltanut kokeilla juuri sen vuoksi että monesta kerrotaan niiden juurikin rapisevan päivän mittaan.

    Vastaa

    0
  21. Olen vähän kartellut luonnonkosmetiikan ripsareita, kun en halua mitään riskiä pandasilmistä. Jotain ripsaria muistaakseni kerran kokeilin eikä täysin vakuuttanut, mutta aikaa tästä on jo varmasti melkein kymmenen vuotta, eli kehitystä luonnonkosmetiikkaripsareiden saralla on varmasti tapahtunut. :) Tätä Madaraa voisi ehdottomasti kokeilla tämän arvostelun perusteella.

    Vastaa

    0
  22. Lily lolo ja avril testattu enkä ole innostunut. Avril oli vaikea pestä pois

    Vastaa

    0
    1. Osallistun arvontaan. En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikan ripsiväriä, olisi kiva päästä testaamaan.

      Vastaa

      0
  23. Ihanan näköinen ripsiväri! Vielä ei ole kokemusta luonnonkosmetiikan maskaroista, mutta kiinnostaa kokeilla.

    Vastaa

    0
  24. En ole koskaan uskaltanut kokeilla luonnonkosmetiikan ripsareita juuri kuultujen kokemusten (ei pysy, ei tee ripsille yhtikäs mitään) takia. Tämä on ensimmäinen, josta olen kuullut hyvää ja jota voisin kokeillakin :)

    Vastaa

    0
  25. En ole uskaltautunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkan puolelta ripsareita, mutta nyt vaikuttaa hyvältä!

    Vastaa

    0
  26. Kokemusta muutamista luonkos ripsareista on, mutta nyt viimeisen 1.5h olen mennyt kokonaan ilman. Kokeilemani eivät pysyneet ja tuhraantuivat, joten helmpompaa oli olla ilman ja sillä linjalla olen mennyt. Madara on muissa käyttämässäni tuotteissa hyvälaatuista, joten olisipa huippua päästä kokeilemaan tätä. Jos pystyisi töissäkin matkassa mukana 😊

    Vastaa

    0
  27. En ole vielä kokeillut luonnonkosmetiikan ripsivärejä, vaikka muuten paljon luonnonkosmetiikkaa käytänkin.

    Vastaa

    0
  28. Tuota Madaran ripsaria olisi kyllä ilo kokeilla. En ole eläissäni käyttänyt mitään " luomuripsaria" joten mitään kokemusta ei niistä ole. Silmät on aika herkät ja moni ripsari alkaa varista tai muuten tuntuu että kuivahtaa ja tulis on sitten yhtä klimppiä ja paakkua.

    Vastaa

    0
  29. Ei ole kokemusta, juuri kun kaipaa vähän näyttävämpää lopputulosta… tässä olisi speksit ilmeisesti kohdillaan!

    Vastaa

    0
  30. Ei ole vielä tullut kokeiltua mitään luonnonkosmetiikan ripsiväriä!

    Vastaa

    0
  31. Luonnon kosmetiikan ripsareista ei kokemusta ole, mutta tämä kiinnostaa, sillä Madaran tuotteet harvoin ovat tuottaneet pettymystä.

    Vastaa

    0
  32. Oi,luonnonskometiikkaan siirryin 3v sitten paitsi dödön ja ripsarin osalta. Ripsareissa on aina sama ongelma, eli leviävät alaluomelle päivän mittaan eivätkä yläripset pysy taivutettuna. Tätä kuitenkin kokeillisin mielenkiinnolla! Madara ja Laponie of Scandinavia on mun luottotuotteita ❤

    Vastaa

    0
  33. Luonnonkosmetiikka on tuttua, mutta ripsiväristä ei ole vielä kokemusta. Kiinnostava tuote!

    Vastaa

    0
  34. Kuulostaa hyvältä! Ei taida olla kokemusta kuin Lily Lolosta, joka ei taida olla varsinaisesti luonnonkosmetiikkaa. LL ei oikein hyvin toimi ripsissäni, ts. ei pysy, on liuan vahamainen.

    Vastaa

    0
  35. En ole vielä löytänyt hyvää luonnonkosmetiikan ripsaria, tuntuu että kaikki testaamani on varisseet tai jotenkin sutanneet. Madarasta olen kuullut paljon hyvää ja ehdottomasti annettava sille mahdollisuus. 🙂

    Vastaa

    0
  36. Joku hämärä muistikuva jostain todella kaukaa kertoo, että ei ollut ollenkaan hyvä kokemus. :D sittemmin ilmeisesti on tapahtunut paljon tuotekehitystä, onneksi.

    Vastaa

    0
  37. Lähinnä huonoja kokemuksia, mutta en ole kokeillut kuin ehkä kolmea erilaista. Ripsiväriä on päivän päätteeksi ollut kaikkialla muualla paitsi ripsissä, noin niinkuin liioitellusti sanottuna, ja kokeilut on tämän takia jääneet. Ripsari onkin ainut meikkituote, joka mulla on vielä ns. normikosmetiikkaa. Madaran ripsiväri kyllä kuulostaa hyvältä.

    Vastaa

    0
  38. Johan rupesi kiinnostamaan tämän kokeilu, sillä en ole tässä reilussa kymmenessä vuodessa löytänyt vielä itselleni sopivaa ja pysyvää luonnonkosmetiikan ripsaria. Mulle parhaiten käy 38-ripsarit, mut niitä ei luonnollisesti löydy luonkos-sektorilta, jotka aina varisee tai tahraa mulla. Kokeiltu on kaikki pysyviksi kehutut ripsarit.

    Vastaa

    0
  39. En ole vielä testannut mitään luonnonkosmetiikka ripsiväriä,mutta haluan kyllä, mukana kiitos 👍

    Vastaa

    0
  40. Silmäni vuotavat herkästi, varsinkin ulkona, joten käytän oikeastaan vain vedenkestävää ripsaria, näitä ei vain montaa taida luonnonkosmetiikan puolella olla. Olen testannut Avrilin ripsaria, tykkäsin sekä tavallisesta että vedenkestävästä. Olisi kiva testata miten Madaran ripsari kestää, vedenkestävien ripsarien poistaminen on niin hankalaa, että välillä voisi koittaa pärjätä vesiliukoisellakin :)

    Tuli muuten mieleen kun noissa arvontojen säännöissä aina lukee, että voittaja(t) ilmoitetaan myös Karkkipäivän sivulla, mutta en muista aikoihin nähneen minkään arvonnan voittajia blogissa, ilmoitatko ne jollain muulla kanavalla?

    Vastaa

    0
    1. Tuli muuten mieleen kun noissa arvontojen säännöissä aina lukee, että voittaja(t) ilmoitetaan myös Karkkipäivän sivulla, mutta en muista aikoihin nähneen minkään arvonnan voittajia blogissa,

      Hmm, tarkistin viimeisimmät kolme arvontaani tältä syksyltä (Taika, Gyada ja Lavera), ja niissä ainakin olen kaikissa julkaissut voittajan nimimerkin. Ehkä se ei vain ole osunut silmiisi tekstinpaljoudelta..? :) Lisään voittajan nimimerkin Kilpailu-tekstiosuuden yhteyteen heti kun olen suorittanut arvonnan ja ottanut yhteyttä voittajaan. Lisään nimimerkkiin myös linkin voittajan kommenttiin, mutta A-Lehtien blogiasetukset eivät ainakaan mun selaimella enää tue linkin seuraamista, ja linkki vie vain postauksen etusivulle, kun se ennen vei suoraan voittajakommentin kohdalle. Lisään linkin kuitenkin vielä vanhasta tottumuksesta, jos se vaikk toimii muilla. :)

      Vastaa

      0
  41. Oli hauska lukea kuvien ottamisesta :) Ei tule ajatelleeksi, että mitä kaikkea siihen sisältyy. Päivän piristys, olet ihana.
    Itse käytän aina vaan MaxFactorin false lash efektiä. Vaikka muuten suosin luonnonkosmetiikkaa :)

    Vastaa

    0
    1. Oli hauska lukea kuvien ottamisesta :) Ei tule ajatelleeksi, että mitä kaikkea siihen sisältyy. Päivän piristys, olet ihana.

      🤗❤️

      Vastaa

      0
  42. Ei ole vielä kokemuksia luonnonkosmetiikan maskaroista. Kaikki muut meikit olen jo päivittänyt luonnonkosmetiikkaan, mutta pitkät ja harvat ripset olen toistaiseksi käsitellyt lancomen dolls eyes ripsarilla. Nyt olisi suosikkimerkilläni madaralla mahdollisuus.

    Vastaa

    0
  43. Kokeilemani luonnonkosmetiikan ripsarit ei oo pysynyt mulla kunnolla, leviävät tai varisevat aina silmien alle tosi nopeasti. Jatkan kuitenkin vielä hyvän etsintää :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat