25.05.2021

Vinkki: näin navigoit Karkkipäivässä

Tylsää aloittaa postaus screenshotilla, joten alkuun päivän meikki! :D Meikin tähtenä Ere Perez -huulipuna sävyssä Birthday. ✨

Sitten asiaan:

Saan välillä kommentteja niin lukijoilta kuin yhteistyökumppaneiltakin, että blogissa on vaikea navigoida ja täältä on vaikea löytää etsimäänsä, jos vaikka haluaisi lukea jostain tietystä aiheesta.

Navigointimahdollisuus meni valitettavasti piiloon A-Lehtien muuttaessa blogipohjaa muutamia vuosia sitten mobiiliystävällisemmäksi, ja kaikki blogini kivat valikot katosivat sivupalkin poistumisen myötä. Osa valikoista siirtyi yläpalkkiin, mutta monet menetin kokonaan.

Vinkkaan tässä blogini tärkeimmästä valikosta nimeltään ASIASANAT, joka onneksi löytyy helposti tuosta yläpuolelta yläpalkin alusta.

Asiasanat-valikosta löydät KAIKKI aiheet ja kaikki kosmetiikkabrändit, joista olen kirjoittanut, aakkosjärjestyksessä. Jos siis vaikka mietit, onkohan Sanni kirjoittanut Olivia Kleinista, näet sen Asiasanat-hakemistosta. :)

Yläpalkissa on myös sekaannuttavasti valikko nimeltä 'avainsanat', se on A-Lehtien default-valikko jota ei saa pois näkyvistä. Sieltä löytyvät samat asiasanat, mutta ei-aakkosjärjestyksessä.

Toinen itselleni tärkeä valikko on ARKISTO, josta voi selata blogin vanhoja postauksia aina aloitusvuoteen 2009 saakka. Arkisto-valikko on piilossa mobiilinäkymässä, ja tulee näkyviin vierittämällä yläpalkkia. Välillä huvitan itseäni valitsemalla jonkin random-vuoden ja kuukauden, ja sieltä kiinnostavan/erikoisen/jo unohtamani kuuloisen otsikon. :) Löytyy kaikenlaista odottamatontakin, kuten vaikka marraskuu 2011, ja Kuukauden idoli: Tiheikön väki. 🥰

Nyt ulkomaan matkailun yhä odotellessa (useimmille meistä), vinkkaan Kotimaan matkailu -jutuistani.

Tämän kategorian postaukset ovat toistaiseksi yhden otsikon alla (tai itse asiassa kolmen, Lapin matkailulle ja Ahvenanmaalle on omat täginsä), mutta minulla on aikeissa tehdä selkeämpi kotimaan matkailua palveleva hakemisto jossa kaikki alueet ja paikkakunnat on eritelty, samaan tapaan kuin Kreikka-hakemistossa. Ainakin Tampere ja Kuopio tarvitsisivat pikimmiten omat täginsä! :) Ehkä Espookin... 😅

Päätetään muuten-niin-väritön postaus alun tapaan meikkikuvaan ☺️ On se tylsää, kun värikkäät silmämeikit eivät oikein näy minnekään silmien ollessa auki. Toisaalta, harvemmin enää edes teen näin värikkäitä meikkejä.

Päivän meikissä silmämeikissä NYXin, Urban Decayn, L'Orealin ja Yves Rocherin luomivärejä, kasvo- ja huulimeikki on tehty Ere Perezin tuotteilla. Siinä muuten on brändi, jota ei vielä löydy Karkkipäivän asiasana-hakemistosta ;) Koska en ole merkistä vielä koskaan kirjoittanut. Tämä korjaantuu lähiaikoina. :)

P.S. Ihanaa, kun kesäillat on niin valoisia...! Kohta on tosiaan kesä..! ❤️

12 comments on “Vinkki: näin navigoit Karkkipäivässä”

    1. Eikähh...! 😀🙈 Miten Urang on jäänyt merkkaamatta..? Hyvä kun huomasit..! Lisään!

      Vastaa

      0
    2. Apua, mikä mua vaivaa..? 🙈 Miten on mahdollista, että Whamisa on jäänyt hakemistosta...? 🤭 Tägihän on ollut olemassa kaiken aikaa, mutta näköjään olen unohtanut lisätä brändin aakkos-hakemistoon.... *ei käsitä, mutta onneksi te huomaatte 🙏🏻 * Nyt lisätty!

      Vastaa

      0
    1. Huomenta! Mä en itse asiassa juuri lainkaan enää lue blogeja, sillä olen halunnut vähentää reilusti näyttöpäätteiden äärellä vietettyä aikaa vapaa-ajalla. Päivätyöni ja oma blogini pitävät minut koneen äärellä niin paljon, että muun ajan pyrin tekemään muuta, kuten vaikka kuuntelemaan äänikirjoja tai liikkumaan ulkona :)

      Mutta toki minulla yhä on muutama blogi, joita silloin tällöin käyn lukemassa. :) Samat vanhat ovat pysyneet mukana vuosien läpi, tunnen kaikkien näiden kirjoittajat myös henkilökohtaisesti:

      http://avecsofie.com
      http://charmingnails.blogspot.com
      https://www.virvefredman.com
      https://visusillvan.com

      Ja totta kai Eeva Kolu on aina ihan paras ❤️
      https://www.uusimuusa.fi

      Vastaa

      0
    2. Voi kiitos maininnasta <3 joskus kun on tylsää eikä blogeja luettavana, selailen vanhoja Karkkipäivä -postauksia mm. MAC, Smashbox ja UD aiheet on selattu uudelleen läpi ;)

      Vastaa

      0
  1. Mun mielestä sun blogissa navigointi on superhelppoa. Tää blogi on mulle ihan raamattu ja käytän tuota asiasana-hakua viikottain :) Tälläkin viikolla, kun piti ostaa uus C-vitamiiniseerumi
    niin etsin että mitäs Sanni suosittelikaan, ja oon suunnitellut heinäkuun Ahvenanmaan reissua sun vinkkien pohjilta.

    Vastaa

    0
  2. olitko tekemässä postausta korresin aurinkosuojatuotteista? muistelen nähneeni instagramissa jotain tähän viittaavaa.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat