25.04.2021

Tapaa Mádara Rose Jelly + tiistaina -40% ale

Jelly-koostumus on nyt in!

Mádaran suosittu Hyaluron-jelly on saanut ongelmaiholle kehitetyn vaaleanpunaisen siskon: SOS-linjan Hydra Intense Rose Jelly. 🌹

Rose-versio tuntuu iholla hyvin samankaltaiselta kuin Time Miracle -sarjan Hydra Firm Hyaluron Jelly. Sisarensa tavoin se on erittäin kosteuttava, ja pehmeän hyytelömäinen geelikoostumus tuntuu iholla aivan ihanalta (- eikä yhtään tahmealta..! 💕)

Ruusu-jellyssä on kuitenkin monipuolisemmat ainesosat, ja se tarjoaa kosteuttavan vaikutuksen lisäksi myös rauhoittavia ja probioottisia eli ihon mikrobiomia tasapainottavia ainesosia. Jo sen pohja on erilainen kuin Hyaluron-versiossa; Rose on tehty aloe vera-pohjaan, Hyaluron on vesipohjainen.

👉 Kaiken kaikkiaan Rose sopii paremmin "ongelmaiselle" iholle joka reagoi herkästi, punoittaa, on näppyinen ja helposti epätasapainossa.

Kurkistetaan pullon sisään. Hydra Intense Rose Jelly sisältää:

🌿 aloe vera - kosteuttaa, rauhoittaa

🌿 glyseroli - kosteuttaa

🌿 ruusuvesi - kosteuttaa, rauhoittaa, elvyttää

🌿 natrium-pca - kosteuttaa

🌿 glykosaminoglykaanit - kosteuttavat

🌿 betaiini - kosteuttaa

🌿 pioninjuuriuute - antioksidanttinen, ihosoluja suojaava

🌿 hyaluronihappo - kosteuttaa

🌿 lactobacillus lysaatti - probiootti, rauhoittaa ja vahvistaa ihon mikrobiomia

🌿 ramnoosi & glukoosi - kosteuttavat, toimivat prebiootteina

Rose Jelly vs. Hyaluron Jelly

Mitä alkuperäinen Hyaluron-jelly sitten tekee? Eikö sekin rauhoita ja kosteuta ihoa..?

Hydra Firm Jelly on hyaluronihappogeeli, joka keskittyy täysin kosteuttamiseen ja tuomaan ihoon korkean pitoisuuden hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa. Hydra Firm -tiivisteen sisältämä pienimolekyylinen hyaluronihappo tuo jellyyn myös anti-age-vaikutuksen, sillä pienimolekyylinen HA kykenee stimuloimaan kollageenin tuotantoa.

Hyaluronihapon lisäksi Hydra Firmissa on vain muutama ainesosa, kuten koivunmahlaa, glyserolia ja natrium-pca:ta. Koivunmahlalla on myös ihoa rauhoittava ominaisuus.

Rose Jellyssä on monipuolisemmat ainesosat ja pienempi pitoisuus hyaluronihappoa. Käytetty hyaluronihappo on suurempimolekyylistä kuin Hydra Firmissa, ja vaikuttaa iholla kosteuttaen ja ihon pintaa täyteläistäen. Rose Jellyssä rauhoittavat ainesosat ovat suuremmassa roolissa. Probioottinen maitohappobakteeri tasapainottaa ihoa.

Kumpi sopii minulle?

Rose Jelly - kun ihosi on kosteusköyhä, herkkä tai herkästi ärtyvä ja epätasapainossa, ja iholla saattaa olla epäpuhtauksia.

Hyaluron Jelly - kun ihosi on kosteusköyhä, kuiva tai ikääntynyt.

Uutuus-jelly tuntuu iholla yhtä ihanalta kuin alkuperäinen Hyaluron-sisko. Rose-geeli jättää iholle raikkaan, kosteutetun ja pehmeän tunteen. Rakastan näitä uudempia geeli-koostumuksia, jotka eivät jätä ihoa yhtään tahmeaksi..!

Tätä voi käyttää iholla yksinään (erityisesti sekaiho, kesällä myös normaali iho) tai kosteuttavan seerumin tapaan voiteen tai öljyn alla.

Hassua kyllä, Rose on Hyaluron Jellyä edullisempi, vaikka se on monipuolisemmin hoitava. Syytä tälle en tiedä, mutta yksi veikkaus on, että Hyaluron Jellyssä käytetty korkeampi hyaluronihappopitoisuus tekee tuotteesta arvokkaamman. Rose Jelly maksaa 35€ / 75 ml, kun Time Miracle Hyaluron Jelly maksaa 37,90€ / 75 ml.

⚡️ -40% ALE ON TÄÄLLÄ TAAS ⚡️

Mádara-fanien jo odottama vuotuinen 24 tunnin -40% ale on täällä jälleen; tiistaina 27. huhtikuuta saat lähes kaikki Mádaran tuotteet -40% hintaan Mádaran verkkokaupasta.

Ennakkomyynti alkaa huomenna 26.4. rekisteröityneille www.madaracosmetics.com/fi -asiakkaille 🙂

Inspiraatiota Mádara-ostoksille? Löydät kaikki Mádara-juttuni täältä.

15 comments on “Tapaa Mádara Rose Jelly + tiistaina -40% ale”

  1. Hei,
    Innostuin tuosta Rose Jellystä 😍 pitäisikö sen kanssa käyttää vielä jotain kosteusvoidetta ja onko sinulla suositella Madaralta jotain tiettyä? Minulla on kuiva ja hekkö iho muutamilla epäpuhtauksilla.

    Vastaa

    0
    1. Hei Larppa! Hyvä kun kysyit tuosta yksinään käytettävyydestä, olin unohtanut sen tekstistä ja lisäsin nyt sinne :) Rose Jellyä voi käyttää yksinään tai voiteen alla, ihotyypistä ja ihon tarpeista riippuen. Sekaiholla ja rasvoittuvalla iholla Rose Jelly voi riittää yksinäänkin, ja kesäaikaan varmasti myös normaalilla iholla. Kuivalla iholla päälle kannattaa laittaa voide tai öljy - tai niiden sekoitus :) (Myös Rose Jellyyn voi sekoittaa öljyä..! 😙)

      Voidesuositukseni Mádaralta sinulle olisi Deep Moisture Cream tai SOS Hydra Recharge Cream, ja lisäisin noihin vielä tipan Custom Actives Omega 6 -öljykonsentraattia, se sopii myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. TAI, Omega 6 -konsentraattia voi sekoittaa myös Rose Jellyyn, tämä kombo voisi toimia kuivalla iholla oikein hyvin kesäaikaan, kun iho ei kaipaa yhtä suojaavaa kosteutusta kuin talviaikaan :)

      Vastaa

      0
  2. No hö.. Ne pari tuotetta, joita olen halunnut kokeilla ovat kumpikin -40% alen ulkopuolella. :) Huono tuuri. Tai sitten ihan hyvä,sillä rahaa säästyy. :)

    Vastaa

    0
    1. Uteliaisuudesta täytyy tietysti kysyä mitkä pari tuotetta..? :D Ovatko ne ylipäänsä jossain alennuksessa, vai kokonaan alen ulkopuolella..?

      Kun Mádara aloitti nämä -40% alet kolme vuotta sitten oli niin helppoa, kun kaikki oli -40%. :)

      Vastaa

      0
    2. Olisin tilannut sen C-vitamiinivoiteen, sillä ajattelin käyttää sitä kesällä dekolteen alueella auringossa oleskelu jälkeen. Kasvoilla en pysty käyttämään c-vitamiinituotteita.

      Ja toisena olisi ollut juuri tuo Rose Jelly. Käytän sitä perus-Jellyä nyt pienissä määrissä sekä käsiin (käsivoiteen alla) että kaulalle / decolteelle, sillä se ei jätä tahmaista ihofiilistä. Tuo Rose-versio kuulosti kivalta. :)

      Mutta kumpikin ovat kokonaan alennuksen ulkopuolella.

      Vastaa

      0
    3. Ohoh, enpäs tiennyt, että Rose Jelly on alennuskampanjan ulkopuolella..! 😯 Erikoista... mielestäni uutuudetkin ovat ennen kuuluneet näihin 24-h-kampanjoihin, vaikka eivät välttämättä -40% aleprosentilla.

      Vastaa

      0
  3. Mitä ihmettä? Olin Whamisa-postauksen kommenttiosiossa mutta kommentti pamahti tähän uusimpaan postaukseen. Ehkä sitä ei tähän kannata laittaa.. :D

    Vastaa

    0
    1. Kommenttisi tuli ihan oikeaan postaukseen. Täällä A-Lehtien blogipohjassa on ollut koko kevään sellainen bugi, että osa kommenteista näyttää lukijan puolella menevän väärään postaukseen odottaessaan julkaisuaan, mutta täällä bloginhallinnan puolella ne kuitenkin ovat oikean postauksen alla. Mun täytyy nyt muistaa laittaa A-Lehtien it-ihmiselle tästä tieto, josko he ehtisivät tsekkaamaan tämän.

      Vastaa

      0
  4. Nappasin tänään Rose Jellyn ja Patykan kasvojen aurinkovoiteen Jolien alesta ostoskoriin! Vaikka lompakko ei yhtään tykkää niin kyllä tämä kosmetiikkaharrastus vaan niin paljon iloa tuottaa, ei malttaisi odottaa lähetyksen saapumista millään :D Ja kiitos Sanni, sun postaukset luo melkeinpä yhtä suurta iloa! :)

    Vastaa

    0
    1. Hei jee, Patykaa on tullut lisää varastoon..! 😍 (Olivat vielä aiemmin tällä viikolla lopussa.) Ja sopivasti Flash Saleen!

      Toivottavasti uutuudet ilahduttavat mielen lisäksi myös ihoasi..! ☺️ (Kosmetiikaharrastus on 💕!)

      Ihanaa vappua!

      Vastaa

      0
  5. Hei, olen joutunut pitämään pari viikkoa taukoa blogisi lukemisesta henk.koht elämän kiireiden vuoksi ja niinhän siinä kävi, että tällä kertaa meni -40% kampanja ohi vaikka tätä olinkin odottanut. En jostain syystä olekaan ilmeisesri Madaran uutiskirjelistalla...
    Sattuuko sulla olemaan muistikuvaa, milloin tämä -40% kampanja tulee seuraavan kerran / muistatko, onko House of organics tai muilla luonnonkosmetiikkasarjoilla tulossa tässä alkukesästä mitään alekampanjoita?

    Vastaa

    0
    1. Moikka Ilona!

      Seuraavasta Mádaran -40% kamppiksesta en osaa sanoa, mutta House Of Organicilla on taas Luonnonkosmetiikkapäivät tämän viikon keskiviikosta sunnuntaihin :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat