29.08.2019

Ilon aiheita tänään

Pieni kiitollisuuslistaus aina silloin tällöin ei ole hullumpi asia. :) Kirjaatteko te ylös tai käyttekö päässänne päivittäin läpi asioita, joista saa olla iloinen ja kiitollinen?

Kuulostaa kuluneelta kun kiitollisuuspäiväkirjasta toitotetaan melkein joka paikassa, mutta se on yksinkertaisuudessaan erittäin hyvä tapa vaalia positiivisuutta arjessa ja elämässä ylipäänsä. Ei ilon aiheita tarvitse edes kirjoittaa mihinkään. Eikä niiden tarvitse olla isoja asioita. Kunhan ne tiedostaa ja ottaa tavaksi pysähtyä niiden äärelle.

Tänään mieltä ovat lämmittäneet nämä ajatukset ja asiat:

Tapaan viikonloppuna parhaita ystäviäni

Kesä jatkuu vielä hetken verran ja saamme nauttia lämmöstä

Samalla ilmassa on jo syksyn tuntu ja syksy on minusta ehkä ihan paras vuodenaika - silloin ilma tuoksuu jännittävältä ja muutos valoisasta pimeään on aina yhtä romanttinen. 

Mukavasti järjestyneet asiat Maarianhaminassa ja kivat alivuokralaiseni

Tulevan Kreikan matkan suunnittelu, harva asia on yhtä mieluisaa kuin matkasuunnitelman laatiminen. Tällä kertaa matka on aivan erityinen äiti-tytär-matka ❤️

Saatteko te jalkaterät näin? Ilmeisesti useimmat eivät saa ja tämä on kuulema minun harvinaisia erityistaitojani ^_^ Ballerinajalat!

Matalan kynnyksen liikuntasuoritukset.

Mia Kankimäen "Naiset joita ajattelen öisin". Tunnen kutkuttavaa halua pakata laukkuni ja lähteä Firenzen Uffiziin katsomaan Mian naisten tauluja. Yksi parhaita ja voimaannuttavimpia kirjoja joita olen lukenut.

Ja siis lukenut. On vain niin mahtavaa taas lukea. 

Myös kuunnella äänikirjoja.

Työyhteisöni toimistolla josta vuokraan työtilaa. Olen iloinen kun saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Vieläpä ihmisten, jotka ovat välittömiä, hauskoja, viisaita ja rentoja. 

Keskustelu Santorinin auringonlaskujen meditatiivisuudesta lounastauolla.

Kosmetiikkauutuudet jotka tuntuvat taas raikkailta ja kiinnostavilta kesän "kosmetiikkalomailun" jälkeen.

Vaaleat hiukseni jotka näen peilistä. *

Rantakalliot joille juuri istuin.

* Värjäysoperaatio ei tuottanut pelkästään hyviä seurauksia, mutta ei niistä enempää tässä ilon aiheita käsittelevässä postauksessa.

 Ja olen mä silti iloinen päätöksestä vaihtaa väriä. Huonoinekin lieveilmiöineen. ✨Joista lisää lähipäivinä.

10 comments on “Ilon aiheita tänään”

  1. Minä olen juuri nyt kiitollinen, että saan lomailla Kroatiassa:) Täältä löytyy sielunmaisemani: merta,havupuita ja vuoristoa.

    Vastaa

    0
  2. Elämä olisi ihan paskaa, jos ei osaisi nauttia pienistä päivittäisistä asioista.

    Mun tämän päivän on pelastaneet ihanat työkaverit, uusi sadetakki sekä maailman huonoiten kasvoille istuva Minni Hiiri -kangasnaamio. Sadetakki on pinkki ja kimaltava ja se kahisee ihan järkyttävästi, mutta se on aivan paras!
    Mulla siis alkoi tänään synttärikausi, katsotaan mitä muuta jännää keksin 😁

    Vastaa

    0
    1. "Elämä olisi ihan paskaa, jos ei osaisi nauttia pienistä päivittäisistä asioista."

      👌👌

      "Sadetakki on pinkki ja kimaltava ja se kahisee ihan järkyttävästi, mutta se on aivan paras!"

      I salute to that! ^_^

      Mahtavaa synttärisesonkia 'Tipulle! 🙂🤗🎂🥂

      Vastaa

      0
  3. Hei Sanni! Törmäsin facebookissa meikkimainokseen, jonka kuvissa on kovin paljon sinua muistuttava nainen. Halusin vain ilmoittaa siltä varalta ovat käyttäneet kuviasi ilman että olet tietoinen asiasta. Kuva löytyy googlen kuvahausta ensimmäisten kuvien joukosta kun laittaa hakusanaksi TLM foundation color changing.

    Vastaa

    0
  4. Kiitollisuus on todella tärkeä ja voimaannuttava, mutta välillä niin vaikeasti saavutettava, mielentila. Minulla oli pieni kriisi joskus vuosi sitten kun tein vastaavia listoja ja en niistä huolimatta saavuttanut mielestäni sellaista kiitollisuuden tunnetta, kuin mitä halusin saavuttaa. Sellaista, josta olin lukenut, että pitäisi saavuttaa kun katsoo omaa listaansa. Tuli myös olo, että olen todella kiittämätön kun en saa sellaista autuasta tunnetta aikaiseksi. Sitten yhtenä aamupäivänä istuin kahvikuppi kädessä omassa keittiössä lukemassa paperilehteä kaikessa hiljaisuudessa, kun jotenkin yhtä äkkiä tuli hyvin kiitollinen tunne, joka koski sekä sitä hetkeä että samalla koko elämää. Sen jälkeen olen saanut siitä tunteesta kiinni juuri pysähtyessäni arkisiin asioihin ja havaintoihin. :)

    Aiheesta toiseen, sain muuten eilen postissa Dermosilin poskipunan. Nopeat liikkeet. :D Tilasin sen heti viikonloppuna, muiden tuotteiden ohella, ja Dermosil tunnetusti toimittaa tuotteet nopeasti. Sävy on oikein hyvä (kiitos vertailusta!), vaikka koostumus on jauhoisempi kuin LilyLolo tai Mac. Mutta toki hintakin on eri, eli olen oikein tyytyväinen.

    Vastaa

    0
    1. "Sitten yhtenä aamupäivänä istuin kahvikuppi kädessä omassa keittiössä lukemassa paperilehteä kaikessa hiljaisuudessa, kun jotenkin yhtä äkkiä tuli hyvin kiitollinen tunne, joka koski sekä sitä hetkeä että samalla koko elämää. Sen jälkeen olen saanut siitä tunteesta kiinni juuri pysähtyessäni arkisiin asioihin ja havaintoihin. :)"

      ❤️

      Aina saavutuksia ja oivalluksia ei tapahdu silloin kun niitä aktiivisesti tavoittelemme. Joskus - tai useinkin - ne vain tapahtuvat.

      Ja hienoa kuulla että Dermosilin poskipuna osoittautui hyväksi ^_^ Pieni arkinen ilon aihe ehkä sekin :) Ainakin itselleni tuottaa iloa että joku saa vinkeistäni välillä hyötyä :)

      Vastaa

      0
  5. Mullaki on ballerina-jalat :D Tanssia joskus harrastanut kaveri kerran esitteli kaunista suoraa nilkkaansa ylpeänä niin minä esittelin oman ei-tanssijan suoremman nilkan, ilmeisesti tuota joutuu moni treenaamaan tosissaan. Omassa suvussa tosin on aika joustavat nivelet useammalla, kevyesti menee kädet lattiaan suorin jaloin seistessä ja otsa lattiaan istullaan jalat haarassa venytellessä. Olisi pitänyt karata sirkukseen ja alkaa akrobaatiksi...

    Vastaa

    0
    1. 😄🤗 Noniin, yksi "heimolainen" löytyi ^_^

      Kun taivuttelen nilkkaani ajatuksissani jengi on joskus reagoinut ihan järkyttyneenä, "Miten tuo on mahdollista?! Eikö tuo satu?!!" - ja itse taas en voi käsittää miten muut muka ei saa nilkkaa ja jalkaterää näin :D

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat