26.06.2019

Kesämeikissä sinistä ja violettia maskaraa sekä 2 x pettymys-eyeliner

Ostin kesäksi pari värikästä maskaraa ja niihin sopivat eyelinerit.

Sininen maskara tulee ja menee, ja on tänä kesänä taas trendikäs. Oma sinisen ripsarin kultakauteni ajoittui vuoteen 1992 jolloin olin juuri aloittanut 7. luokan enkä hetkeen tiennyt mitään päheämpää kuin järjettömän sähkönsiniset ripset - paksulla silmän alla kulkevalla samanvärisellä rajauksella viimeisteltynä! :D Tämän jälkeen en ole sinistä maskaraa käyttänyt.

Tänä kesänä kuitenkin inspiroiduin nähdessäni äitini (!) sinisävyisen meikin. Totesin ruiskaunokin sävyisten ripsien näyttävän pirun makeilta - etenkin ulkona ja luonnonvalossa.

Kun kaupassa silmiini osui L'Orealin Paradise Extatic Mascaran kesäinen Fleur Fantasy -sävy, en voinut vastustaa. Samalla koriin päätyi Maybellinen Snapscara Mascaran Ultra Violet -sävy sekä täysin näihin mätsäävät Rimmelin nestemäiset eyelinerit.

Kuvassa Fleur Fantasy -maskara ja Rimmelin Pure Blue Eyeliner.

Paradise Extatic -maskaran Fleur Fantasy on mielestäni tosi kaunis vaalea ruiskaunokin sävy. Sävy tarttuu ripsiin oikein hyvin ja erottuu selkeästi - toisinaan tehostesävyisten maskaroiden väri näkyy ripsissä tosi huonosti. Parhaiten värilliset maskarat näkyvät aina luonnonvalossa ja erityisesti ulkona - siis mahdollisimman kirkkaassa valossa. (Tylsää kyllä en ottanut tähän postaukseen ulkoilmakuvia.)

En ole aiemmin kokeillut Paradise Ecstatic -maskaraa, ja saatoin nyt todeta, että sen harja ei ole toimivin minun makuuni. Itse harjakset kyllä levittävät sävyn aika hyvin ja tekevät kiitettävän paakutonta jälkeä, mutta paksu kärki ei mahdollista maskaran siistiä levitystä ripsien sisä- ja ulkonurkkiin. Pidän eniten kapeakärkisistä maskaroista.

Maybellinen Snapscara-maskarassa on paremman mallinen kärki ja sillä ulottuu mukavasti ja sotkematta myös nurkkien ripsiin. Snapscaran sävytetty maskara ei kuitenkaan muilta osin suoriudu yhtä hyvin kuin L'Orealin Paradise; massa ei levity ripsiin yhtä siististi ja peittävästi eikä harja tee yhtä erottelevaa jälkeä.

(Sävytetty ripsari muuten käyttäytyy usein eri lailla kuin musta ripsari, vaikka olisivatkin samaa sarjaa. Värillisessä pigmentissä on jotain mikä muuttaa ripsivärin erilaiseksi kuin tavallinen musta.)

Maybelline Snapscara Ultra Violet + Rimmel Wonder'Proof Eyeliner Deep Purple

Mielenkiintoisesti; vaikka jälki on huonompaa, on Snapscaran käyttö minulle silti mieleisempää pelkästään siromman harjan vuoksi :) Joskus toimivalla "käyttöliittymällä" voi olla suurempi merkitys kuin tuloksella :D

RIMMEL WONDER'PROOF 24 H WATERPROOF COLOUR EYELINER

Innostuin kovasti Rimmelin vedenkestävistä Wonder'Proof-eyelinereista, mutta ne osoittautuivat suureksi pettymykseksi.

Parasta jälkeä mitä kömpelön paksulla Wonder'Proof-applikaattorilla saa...

Koostumus on todella vetistä, jälki epätasaista ja applikaattorin kärki kömpelö ja koko käyttökokemus sanalla sanoen "tumpelo". Lisäksi sävy muuttuu kuivuessaan tahmeaksi ja sitä on vaikea kerrostaa.

Tosi harmi, värit kun näissä ovat niin kauniit. Etenkin sininen Pure Blue on aivan ihana! Vaikka sinistä ripsaria en ole vuosikausiin käyttänytkään, kirkkaan sininen silmänrajaus on ollut vakkarijuttu kesäisin. Se näyttää niin upealta ruskettuneella iholla. (Talvikalpealla iholla vaikutelma on ihan erilainen…)

Wonder'Proof Eyeliner Deep Purple

Pökkelö applikaattori yhdistettynä litkuiseen koostumukseen on yhtälö, jolla on mahdoton saada ohutta tai tasaisen sävyistä rajausta. Jos väriä yrittää kerrostaa monta kertaa, alkaa alla kuivuva keros lopulta hilseillä irti.

Kokeilin levittää lainerin erillisellä, laadukkaalla siveltimellä ja tällä tavoin rajauksesta saa siistimmän ja ohuemman. Toinen sivellinkään ei kuitenkaan pelasta koostumuksen huonoa hallittavuutta.

Wonder'Proof Eyeliner erillisellä siveltimellä laitettuna (+ Fleur Fantasy -maskara)

Deep Purple -rajaus erillisellä siveltimellä laitettuna & Snapscara Ultra Violet -maskara (...ja mun ikuinen rakkausluomiväri Urban Decay Tonic <3)

Haen jatkuvasti hyviä violetteja geelimäisiä ja nestemäisiä eyelinereita, eikä Suomesta tunnu sellaisia löytyvän. Parhaat viimeisimmät löytöni ovat jo lopetettu Elfin Cream Eyeliner sekä Maybellinen Master Precise Ink Metallic Liquid Eyeliner, jota jostain syystä ei myydä Suomessa. Olisi pitänyt edellisellä USAn vierailulla muistaa ostaa niitä useampi kappale jemmaan... :P

(...jos joku lukijoista on lähiaikoina lähdössä Jenkkeihin ja jaksaisi shopata mulle korvausta vastaan parit Maybellinen Metallic Liquid Eyelinerit, saa laittaa sähköpostia...)

Tai jos jollakulla on vinkata uusista tai muuten vain tietoisuuteni ulkopuolelle jääneistä, etenkin geeli/voidemaisista violeteista eyelinereista, otan vinkkejä aina vastaan :)

19 comments on “Kesämeikissä sinistä ja violettia maskaraa sekä 2 x pettymys-eyeliner”

  1. Oon oottanu noita Lorkun värillisiä maskaroita, onkohan muutkin sävyt meillä.. Extatic eli jenkkilässä parempi lash paradise, on mun lemppari ripsari.

    Vastaa

    0
  2. Oooh, tuo sininen ripsiväri on pakko saada! Vaikka minullakin on muistoissa se edellinen pakko-olla-sinistä-ripsiväriä -kausi :D

    Vastaa

    0
  3. Lähden Jenkkeihin heinäkuun lopulla ja tulen takaisin elokuun puolessavälissä, jos tarvitset meikkishoppaaja-apua, laita viestiä 😊 Todennäköisesti meikkijuttuja tulee hypisteltyä jossain määrin - tai sen verran kun miehen kärsivällisyys antaa periksi..

    Vastaa

    0
    1. Sain jo "diilaajan" sähköpostin kautta mutta kiitos kovasti, PauliinaN :)

      Vastaa

      0
  4. Mulla oli joskus vihreä Nyxin liquid liner (oisko ollu vivid brights tms. sarjan nimi) ja siinä sivellin ja koostumus muutenkin muistuttivat yllättävänkin hyvin heidän mustaa nestemäistä eyelineriaan. Tää sarja on mun mielestä edelleen olemassa. Harmittaa kovasti kun Urban Decay vissiin lopetti sen heidän eyeliner-sarjansa jossa oli parhaimmillaan varmaan joku 20 erilaista sävyä. Ainakaan en ole nähnyt niitä enää pitkään aikaan missään.

    Vastaa

    0
  5. Mä tykkään värikkäistä ripsiväreistä! Mulla on ruskeat silmät ja mielestäni sähkön- ja laivastonsininen ripsiväri sopii niihin mainiosti. Samoin nestemäisissä eyelinerissä violetti on suosikkini. Suuri ihastukseni on Essencen metal art lip & eye liners sävyssä Mermazing, metallic purple. Mun mielestä musta rajaus ja ripsivärit ovat tylsiä ja niiiin tavallisia. https://holyskin.ru/product/metal_art_lip_and_eye_liner

    Vastaa

    0
    1. Onko tuota Essencen Metal Art -laineria myynnissä Suomessakin? (En löydä Suomen sivulta…) Onko se vedenkestävä? :)

      Vastaa

      0
  6. Oletko kokeillut nyx:in värillisiä eyelinereitä?
    Ainakin pysyvät ja löytyy tosi hauskoja sävyjä!

    Vastaa

    0
    1. Tarkoitatko Vivid Brights -eyelinereita? Minulla on niitä muistaakseni neljäkin sävyä, ovat vain harmillisesti vesiliukoisia.

      Vastaa

      0
  7. Ripsiharjan voi vaihtaa tuubista toiseen, jos kierteet ja harjaosan pituus mätsää. Tarvittaessa vaan harjan pesu ja kuivaus välillä.

    Vastaa

    0
  8. Joo, olen ostanut omani ihan Kuopiosta, mutta siitä on jo vähän aikaa, todennäköisesti on jo lopetettu. Tää ei ole vedenkestävä.

    Vastaa

    0
    1. OK.

      ...mutta eipähän tullut turhaan selailtua Essencen sivua, sillä bongasin sieltä neljän vuoden takaiset Crystal Crush Eyelinerit jotka olivat ihan huippuja, en tiennyt että ne ovat taas valikoimassa :) En huomannut näitä kun viimeksi pyörin Essencen hyllyllä, täytyykin heti mennä tekemään uusi tarkastus :)

      Vastaa

      0
  9. essencen Metal Art linerit tuli ostettua ja laitettua kiertoon lähes samantien. Eivät erottuneet luomilla eikä niistä tullu tarpeeksi värikäs rajaus, susia jo syntyessään. NYXin Vividejä käytin mutta nekin olleet vähän unholassa :D kivojahan ne olisivat taas kokeilla :) Ihania meikkejä vaikka olis mullakin mennyt hermo noin surkean eyelinerin kanssa ;)

    Vastaa

    0
    1. NYXin Vivideissä on tosiaan ihania sävyjä, mutta mä en voi käyttää niitä ilman WP-suojausta kun silmät vuotaa niin herkästi :/ Jos multa kysytään niin kaikkien silmänrajaustuotteiden pitäisi olla vedenkestäviä :)

      Vastaa

      0
  10. Mulla kuivui noi kaikki Nyxin vivid linerit ennen aikojaan ☹
    Oonkin käyttänyt Jeffreen liquid lipstick ejä värikkäissä rajauksissa, ostin ihan sitä varten sen equality sateenkaari setin.

    Vastaa

    0
  11. Ihana tuo sininen ripsari! <3 Täytyypä ostaa kokeiluun, itse kun tykkään myös paljon siitä mustasta versiosta :) Colourpopilla on laaja valikoima kaiken maailman värillisiä eye linereita ja ripsareita, kannattaa ne tsekata jos et ole vielä tehnyt ;) Harmi vaan, että ne tulee Jenkkilästä eli tullit pitää maksaa jos (ja kun) ylittyy se tietty summa...

    Vastaa

    0
    1. Olen kerran tilannut Colourpopilta, ihania My Little Pony -kokoelman tuotteita :) <3 Eyelinerit olen kaiketi missannut..! :D Kiitos vinkistä :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat