03.04.2019

Poskipuna-nannaa! Blush galore!

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic,* sis. mainoslinkkejä

Aaaahh mikä ihana postausaihe! Poskipunat! Rrrrrakastan poskipunia!

Kun sain ehdotuksen päivän aiheesta, olin heti liekeissä! Tänään sukelletaan erilaisiin poskipunakoostumuksiin ja niiden ominaisuuksiin sekä tsekataan suosikkejani kustakin tyypistä.

 

 

Pääsin valitsemaan House Of Organicin varastolta vapaasti eri tyyppisiä poskipunia ja siellä meinasi vähän mopo lähteä käsistä. Oma suosikkiposkipunatyyppini on vuosia ollut jauhemainen mineraaliposkipuna, eikä siksi yllättänytkään, että vedin Everyday Mineralsin hyllyllä pienet överit ja olisin melkein ansainnut sakkoa riehaantumisestani. :D Tässä jutussa esittelen EM-saaliista vain muutaman tarkoin valitun suosikkini, ettette ihan nukahda kesken jutun.

Posket saavat väriä nyt myös vähän keveämpään hintaan, kun House Of Organic tarjoaa kaikki poskipunat 15% alennuksella koodilla BLUSHES.

KIINTEÄT PUUTERIPOSKIPUNAT

Kiinteät, pressatut poskipunat ovat poskipunalaaduista yleisin ja helpoin. Kiinteä poskipuna on helppo ja nopea levittää ja sopii meikkauksen vasta-alkajasta ammattilaiseen. Joka merkiltä löytää kiinteän poskipunan ja koostumuksia on laidasta laitaan helmiäisenhehkuisesta kimaltavaan ja satiinisesta täysmattaan.

SANNIN POIMINNAT

Suosikkini superhillittyyn poskipuna-lookkiin, älyttömän hyvän sävyiset Lily Lolon duot Coralista ja Naked Pink.

Coralista ja Naked Pink - oletko lämmin vai viileä? :)

Coralista * on lämmin korallipersikka ja Naked Pink * viileä, vaalea roosapinkki. Ihanan tyttömäiset, lempeät sävyt jotka sopivat vaikka ihan ensimmäisiksi poskipuniksi nuorelle meikkaajalle. Duot maksavat 20,90€ ja nyt alennuksella 17,76€. Näillä et todellakaan tee ylilyöntejä.

Kuten et tälläkään:

Avrilin Rose Nacré * on sekoitus roosaa, persikkaa ja vaaleaa beigeä. Äärimmäisen hillitty, neutraali sävy sopii useimmille ihonsävyille.

Rose Nacre'lla saa heleän, lempeän persikkaisen sävyn kasvoille

 

Kaunis Rose Nacré * on myös edullinen; hintaa punalla on vain 10,90€ ja alennuksella 9,26€.

Kerrostamalla saa vähän enemmän poweria mutta pelleposkia et tällä saa yrittämälläkään :) Toimii myös luomivärinä, tykkään käyttää tätä luomivaossa persikkaisissa meikeissä.

JAUHEMAISET PUUTERIPOSKIPUNAT

Jauhemaiset mineraaliposkipunat ovat suosikkini monivivahteisuutensa ja erityisen kauniin jälkensä puolesta. Jauhemaisen punan ainoa miinus on se, että ne eivät ole ihan yhtä nopeita levittää kuin kiinteät, eivätkä sovi yhtä hyvin reissumeikkipussiin. Jauhemaista punaa kopautetaan ensin alustalle (kuten rasian kanteen), josta sitä pyöräytetään kevyesti siveltimeen.

Mitä hienojakoisempi koostumus, sitä silkkisemmin puna asettuu iholle. Vaikka onkin jauhemainen, mineraalipuna jättää usein vähemmän "jauhoisen" näköisen pinnan kuin kiinteä puuteriposkipuna.

SANNIN POIMINNAT

Lily Lolo: klassinen Ooh La La - hehkuva Cherry Blossom - nude Beach Babe

Pitkän linjan suosikkimerkkini Lily Lolon poskipunista suosikkejani ovat jo legendaarinen, ruusuinen Ooh La La *, hohtava persikkapinkki Cherry Blossom * sekä semimatta, hillitty nudepersikka Beach Babe *.

Hintaa Lily Lolon mineraaliposkipunalla on 13,90€, alennuksen kera 11,81€. Jos Avrilin puna on edullinen niin eipä ole tämäkään hinnalla pilattu, ja uskallan sanoa että kestää varmasti pienen ikuisuuden. Jauhetta menee kerrallaan niin pieni määrä että tällainen voi hyvinkin olla lifetime-hankinta :D

 

Kun edellisen kerran tutustuin Everyday Mineralsin poskipuniin, valikoima oli huomattavasti pienempi. Nyt kolme vuotta myöhemmin EM:llä on ihan hillitön kirjo toinen toistaan houkuttavampia poskipunia *, olisin t-o-d-e-l-l-a-k-i-n voinut ottaa mukaani suunnilleen kaikki. Vaikka millä ihmeen ajalla mä niitä kaikkia kokeilisin ja käyttäisin..? :D

Niinpä, mutta kun meikkifriikki näkee jotain erityisen houkuttavaa ja on lupa testata kaikkea mitä mieli tekee, on vaikea pysyä kohtuudessa.

Everyday Mineralsin suosituimmat sävyt House Of Organicilla ovat hento beigeen taittava koralli Primrose *, pigmenttisempi koralli Peony Petal *, ruusupinkki Tea Rose * ja hento pastellipinkki Fresh Rose Blossom *. Kaikki neljä ovat mattasävyjä, mutta eivät jätä ihan täysmattaa pintaa vaan aavistuksen satiinisen.

Everyday Minerals: Primrose - I'm Taken - Already There

 

Primrose näyttää ihollani lämpimämmältä kuin purkissa. Joka tapauksessa se on juuri sen verran neutraali ja monen sävyiselle iholle sopiva "yleispuna", että ymmärrän sen suosion.

Omat suosikkini tähän saakka kokeilemistani Everyday Minerals -poskipunista ovat ihastuttava kultaan shiftaava roosa I'm taken * (kuvassa keskellä) sekä kevyesti kullanhohtoinen hento korallipersikka Already There * (oikeanpuoleisin kuva). Tämä sävyn kuvaus on muuten House Of Organicin sivuilla väärin, kyseessä ei ole "kirkas punertavan pinkki puna" kuten kuvista voi nähdä. Sävyjen kuvaus on kyllä välillä vaikeaa ja ihan oma taiteenlajinsa :D

Varsin ponimainen poskipunasävy on pastelliliila Lavender Fields.*

Everyday Mineralsilla kauniita eri vivahteen persikan sävyjä riittää: About Jane Austen * on hento aavistuksen pinkkiin taittava kultapersikka, Sweet Coral * on mattainen vaalea persikka ja Good Morning * on voimakkaampi oranssinen kultapersikka.

Everyday Mineralsin poskipunat maksavat sävystä riippuen 18,90€ tai 20,90€, alennuksen kera 16,06€ ja 17,76€.

KIINTEÄT VOIDEMAISET POSKIPUNAT

Voidemainen poskipuna sopii erityisen hyvin kuivalle ja ikääntyneelle iholle sekä luonnollisiin lookkeihin joissa iholle ei haluta mitään puuterimaista. Parhaimmillaan voidemaisella poskipunalla saa täydellisen luonnollisen "lit from within" -lookin.

Voidemainen puna ei ole vaikea levittää, mutta vaatii hieman harjoitusta puuterimaisiin verrattuna. Voidemainen puna kannattaa ihanteellisesti levittää ei-puuteroidulle iholle suoraan meikkivoiteen tai BB-voiteen päälle, tai paljaalle iholle mikäli ei käytä meikkipohjaa. Levitys puuteroidulle pinnallekin onnistuu, mutta tällöin voideposkipuna on taputeltava paikoilleen erityisen kevyesti ettei se jumahda kiinni puuteriin ja muodosta epätasaisia läiskiä.

SANNIN POIMINNAT

Kotimaisen Flow Kosmetiikan hoitavat Korento-meikit valmistetaan käsityönä Riihimäellä.

Huulille ja poskille sopivat Lip & Cheek Colour -sävyt Raspberry ja Heather ovat suosikkejani. Raspberry * on murrettu, herkullinen vadelman sävy ja Heather * neutraali beigeroosa.

Korento Heather

Heather * on kaikille sopiva helppo, neutraali sävy joka tuo eloisuutta ihoon.

Korento Lip & Cheek Tint -punien koostumus on miellyttävää levittää; se ei jämähdä ihoon saman tien vaan sävyä voi työstää ja häivyttää rauhassa. Tällaista koostumusta on hieman helpompi hallita kuin nestemäistä punaa. Kuvassa levitän Heather-sävyä.

Korento Lip & Cheek -poskipuna maksaa 34,50€, alennuksen kera 29,33€.

 

100% Puren puikkomainen Fruit Pigmented Lip & Cheek Tint -poskipuna on laadultaan liukkaampaa ja kiiltävämpää kuin Korennon.

Suosikkisävyihini kuuluu tyttömäinen pastellipersikka Peach Glow * joka tekee läpikuultavaa, raikasta ja hillittyä jälkeä.

100% Pure Peach Glow

Niin helppo ja kaunis poskipuna! Näen Peach Glow'n * sopivan ihanasti kesään ja päivettyneelle iholle. :)

Raikkaan viileä Cranberry Glow * on sekin tosi makea sävy. Ohuesti sipaistuna sillä saa todella freesin lookin, sopii upeasti oikein lumikkimaisen vaalealle iholle mutta myös heleyttämään ruskettunutta ihoa. Tämäkin odottaa minulla kesää :) <3

100% Puren voidemaiset poskipunat ovat laadultaan liukuvia ja todella helposti levittyviä ja häivyttyviä. Ne maksavat 29,90€ tai alennushintaan 25,41€. Kuten Korennon voidemaiset punat, myös nämä sopivat huulille.

NESTEMÄISET POSKIPUNAT

Nestemäiset poskipunat voivat laadustaan ja pigmentistään riippuen olla haastavia. Toiset nestemäiset punat imeytyvät ja "jumahtavat" ihoon nopeasti jolloin niiden jälkeä voi olla vaikea hallita. Minun valintani tässä postauksessa eivät edusta sitä laatua. ;)

Parhaimmillaan nestemäinen poskipuna luo kaikkein luonnollisimman ja läpikuultavimman poskipunasävyn. Kuten voidemainen puna, se sopii erityisen hyvin kuivalle ja ikääntyneelle iholle.

SANNIN POIMINNAT

Korennon nestemäiset seerumiposkipunat ovat aivan ihania, näillä saa todella kauniin ja kuultavan punan. Pidän näistä vielä enemmän kuin kiinteästä Lip & Cheekistä.

Korento Liquid Blush -puna on öljypohjainen mikä tekee siitä todella helppoa työstää ja levittää, neste ei kuivahda ihoon. Jälki on satiinista ja kauniisti kuultavaa vailla helmiäistä tai kimalletta. Öljypohjansa puolesta se sopii jopa erittäin kuivalle iholle.

Raspberry * on viileä, murrettu, beigeen taittava vadelma, Pumpkin * on lämmin, pehmeä persikka.

Levitän nestemäisen poskipunan useimmiten sormin, mutta myös beauty blender -tyyppinen munasieni toimii erittäin hyvin. Kuvassa levitän Raspberry-sävyä.

Korento Liquid Blush -poskipunaa tarvitsee kerralla vain muutaman pienen tipan, se on erittäin riittoisaa. Tälle tuotteelle parempi myyntikoko olisi 3-5 ml, 10-millistä pulloa ei todennäköisesti saa koskaan loppuun ellei meikkaa ihmisiä työkseen :)

Korento Liquid Blush Raspberry

Öljypohjaisen seerumiposkipunan ainoa pieni miinus tulee esiin tässä kuvassa; öljypohjaisena se sulattaa hieman alla olevaa meikkipohjaa, jolloin iholla mahdollisesti olevat, meikki- tai peitevoiteella peitetyt värivirheet tai muut sävyn epätasaisuudet tulevat näkyviin ja kuultavat läpi. Minulla on poskissa hieman couperosaa.

Korento Liquid Blush Pumpkin

 

Lämmin Pumpkin -sävy * näyttää ensialkuun jopa pelottavan pigmenttiseltä (katso swatch-kuva ylempänä),  mutta on iholla todella kaunis, läpikuultava ja luonnollinen persikan sävy. Ehkä heleimpiä ja kaunistavimpia persikkaposkipunia jonka tiedän <3

Aaah, nautinnollinen kilometripostaus on vihdoin saapumassa loppuunsa. Olipa kiva kirjoittaa kunnon megapläjäys minulle tärkeästä tuotteesta :) Toivottavasti saitte jutusta iloa ja inspiraatiota :)

Everyday Minerals Already There

Poskipuna on itselleni merkittävimpiä juttuja meikkauksessa, mun meikkihistoriassa on selkeästi aika ennen ja jälkeen poskipunan ja se aika ennen punaa oli kalpeaa aikaa. Vahvasta contour-trendistä ei koskaan tullut minun juttuni, mutta poskipunan tuoma hehku ja terve sävy on meikillinen tekijä jota ilman en halua olla. Puna saa ihon sädehtimään ja buustaa koko olemuksen asteen eloisammaksi :)

House Of Organicin poskipunatarjous on voimassa toistaiseksi: koodilla BLUSHES saa -15% alennusta kaikista verkkokaupan poskipunista *.

Korento Liquid Blush Pumpkin

Kellä muulla on intohimoinen suhde poskipuniin?

Mikä jutun punista oli muuten eniten mieleenne?

Ai niin - sivellinsuositus!

Poskipunasiveltimistä vahvan suositukseni saa Ecotoolsin poskipunasivellin * (9,90€), tosi hyvän hinta-laatusuhteen sivellin. Se on pehmeä, juuri sopivan tiheä, näppärän kokoinen ja levittää poskipunan tasaisesti ja silkkisesti.

 

21 comments on “Poskipuna-nannaa! Blush galore!”

 1. Ahh poskipunat! Jos on oikein kiire, mutta haluan silti näyttää suht huolitellulta, meikkirutiiniini kuuluvat kulmaväri, poskipuna ja huulipuna. Näyttää freesiltä ja tulee jopa aika harkitun näköinen look. Tykkäisin ostaa enemmänkin poskipunia, mutta ne tosiaan kestävät ihan älyttömän kauan. Olen joskus vuosia vuosia sitten ostanut Lily Lolon Cherry Blossomin varmaan sinun suosituksestasi ja sitä on vieläkin aika paljon jäljellä, vaikka käytän sitä lähes aina kun meikkaan. Tokihan niitä punia voisi silti ostaa lisää, mutta ei tee mieli täyttää laatikoita tuotteilla, joita ei koskaan saa loppuun. Nyt minulla on neljä ja sekin tuntuu vähän liialliselta :D

  Vastaa

  0
  1. Mä kanssa pärjäisin rehellisesti neljällä poskipunalla mutta olen ihan heikkona poskipuniin enkä voi hillitä itseäni hankkimasta niitä lisää... Minkäs teet... :P Onneksi tämä harrastus on suhteellisen harmiton eikä vahingoita kanssaihmisiä :D XD

   Vastaa

   0
 2. Itse en ole koskaan päässyt poskipunien olemuksen ytimeen, koska paksuilta poskiltani ei tunnu löytyvän luonnollista paikkaa punalle. Lisäksi punahiuksisena poskipuna saa minut näyttämään jotenkin palaneelta tai ainakin entistä punaisemmalta hehkun sijaan. En yhtään tiedä mikä sävy olisi hyvä. Sen sijaan monet poskipunasävyt näyttävät upeilta luomivärinä! Tämä postaus sai minut miettimään, että ehkä joku muu kuin pressattu koostumus voisi olla parempi sen kuuluisan hehkun tuomiseen omalla ihollani.

  Vastaa

  0
  1. Saan tosi hyvin kiinni siitä mistä kerrot. Ihoasi ja sävytystäsi näkemättä tuli mieleen ehdottaa jotain tosi neutraalia enemmän beigeen taittavaa, mahdollisesti kevyesti kullanhehkuista poskipunaa. Jos iho on luonnostaan punakka, punertavat tai etenkään pinkit poskipunat eivät välttämättä ole se kaunistavin poskipuna. Tietysti kaikki poskipunat punertavat jonkin verran... :P Kun kyse on poskiPUNASTA ;D Mutta puna-asteikolla on voimakkaampi, kirkkaamman punainen pää ja miedompi, rusehtavampi pää. Beigeen taittavilla sävyillä saa niilläkin todella kivasti tervettä hehkua ja sävyä kasvoille. Kannattaa rohkeasti kokeilla. Joskus hylsyssä liian ruskealta näyttävä sävy voi iholla ollakin tosi imarteleva.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vinkistä! Ehkäpä voisin sukeltaa suoraan higlighter-tyylisten tuotteiden maailmaan. Ainakin käyn liikkeessää tutustumassa vaihtoehtoihin ☺️

   Vastaa

   0
 3. Lolon Beach babe on kesäsuosikkini. Tilasin just colourpopilta Super shock poskipunia, niitten voidemainen koostumus on ihan huippu!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vinkistä :) No, ensi kerralla kun käyn sun luona niin pääsen varmaan hipelöimään Super shockkeja..! ^_^ <3

   Vastaa

   0
 4. Mulle poskipunat nyt ei mikään erityinen intohimo ole, mutta kyllä niitä aina tulee meikatessa poskille sipaistua. Tämän jutun punista itseltäni löytyy Everyday mineralsin Tea rose ja Primrose, jotka on kyllä molemmat tosi nättejä sävyjä. Primrose on itselleni uudempi tuttavuus ja sen tilasin muutama viikko sitten kevätpunaksi ja olen tykännyt paljon, Tea rose taas on ihana, "turva"puna minulle :)

  Vastaa

  0
 5. Äh, ei auttanut yhtään himooni tuota Korennon huuli- ja poskipunaa kohtaan... Eli inspiroiva postaus! Näyttää kyllä tuossakin tuotteessa 10 ml:n pakkaus aika suurelta. Tulee sellainen pelko, että menee huonoksi jo kauan ennen kuin saa edes puoliksi kulutettua. Varsinkin, jos ottaa tuotetta sormilla. Olisi kivaa, jos tyyristä tuotetta saisi ostettua hieman pienemmissä pakkauksissa, koska silloin voisi kokeilla myös useampaa väriä!

  Ja tuohon Oh La Laan! Minulla on suunnilleen 8 vuotta ollut jo käytössä ja vielä riittää. Harmi vaan, että tänä vuonna pakkaukseen on tullut pieni särö, josta vuotaa muutamia hippuja poskipunaa meikkipussiin (jos sitä pitää siellä). Puuterimaisessa tuotteessa en pelkää vanhenemista.

  Vastaa

  0
  1. Eli inspiroiva postaus!

   Jei, kiva kuulla ^_^

   Ihan totta että Lip & Cheekissäkin saisi olla pienempi pakkauskoko. Nuo isommat koot palvelevat parhaiten ammattimeikkaajia, yksityiskäytössä noita on oikeasti melkein mahdoton saada loppuun. Seerumiposkipunan koostumuksen en usko pilaantuvan nopeasti, kestää varmasti vuosikaudet, mutta kiinteästä voidemaisesta en osaa sanoa, tuntuu todennäköiseltä että se purkki-pakkauksensa takia kuivahtaa nopeammin, koska joutuu joka avaamisen yhteydessä alttiiksi ilmalle.

   Vastaa

   0
 6. Tämä oli tosi mielenkiintoinen juttu! Olen itsekin melkoinen poskipunahamsteri. Joten ymmärrän täysin että meinasi lähteä lapasesta hamstraaminen. :) En ole oikein koskaan oppinut tekemään mitään contour meikkejä ja aurinkopuuterillakin saan usein lähinnä tunkkaista lopputulosta. Poskipuna on kuitenkin sellainen tuote, jota käytän aina meikatessa ja se tekee musta heti raikkaamman ja elävämmän näköisen. Viime aikoina olen lisännyt poskipunan kaveriksi usein highlighteria. Nykyisin käytän eniten kiinteitä puuterisia punia mutta aikaisemmin käytin paljon jauhemaisia. Ainoa ikinä loppuun saamani poskipuna oli Detrivore cosmeticsin jauhepuna sävyssä spoiled. Sellainen kirkas lilaan taittava pinkki. Niin paljon on siis punia tullut hamstrattua että harvoin niitä saa täysin loppuun asti kulutettua. :)

  Vastaa

  0
  1. Olen itsekin melkoinen poskipunahamsteri. Joten ymmärrän täysin että meinasi lähteä lapasesta hamstraaminen. :)

   ^_^ ^_^ Ihanaa että teistä saa aina vertaistukea :D <3

   Viime aikoina olen lisännyt poskipunan kaveriksi usein highlighteria.

   Mä olen myös kovan luokan highlighter-käyttäjä, jos poskipunassa ei itsessään ole hohdetta lisään lähes aina highlightin poskipäille.

   Niin paljon on siis punia tullut hamstrattua että harvoin niitä saa täysin loppuun asti kulutettua. :)

   Mä olen saanut elämäni aikana loppuun kaksi poskipunaa, tai 1,5 :D Ainoa täysin kokonaan loppuun käyttämäni oli Yves Rocherin ihana vaalea pastellipinkki Rose Douceur, ja se puolikas oli No 7:n Pink Shimmer jota kulutin yli puolet kunnes se tippui lattialle ja hajosi.

   Vastaa

   0
 7. Kiitos tästä postauksesta :) oli ihanaa nähdä eri sävyt ja analysoit ne todella informatiiviisesti. Tuntuu, että tämän jälkeen voi olla itselleenkin helpompi löytää mieleinen sävy poskipunista.

  Vastaa

  0
 8. Kiitos tästä postauksesta! :)

  Itselläni on vain yksi poskipuna. Sama sävy on ollut kesät ja talvet käytössä ja se sopii mielestäni kaikkiin sävyihin. MACin Blush all day. Eräs MACin myyjä suositteli sitä joskus kauan kauan sitten ja se on vaan pysynyt käytössä. Sävy on hyvin neutraali roosa, tosi luonnollinen. Pigmenttiä on paljon, joten se kuluu todella hitaasti. Olen ostanut niitä kaksi. Ensimmäinen ei ollut kulunut kuin vähän, mutta se oli jo niin vanha, että piti hankkia uusi ihan periaatteesta: :) Nyt tämä uusikin on jo yli neljä vuotta vanha.

  Nyt tämän postauksen jälkeen alkoi kiinnostaa joku persikkaisempi kesäsävy.. :) Mikä sun mielestä on paras sävy jo hieman ruskettuneemmalle iholle? Että ei tule sitä ilmiötä että poskipuna näkyy vaaleana läikkänä poskilla. :D Muistan joskus aikoja sitten kokeilleeni sellaista punaa jossain.

  Vastaa

  0
 9. Minä, minä, minä - ihan poskipunakaheli <3 Se ihan must meikkituote aina ollut. Nyt on käytössä Lily Lolon poskipuna ja Everyday Mineralsin poskipuna. Kummatkin aivan ihania. Mutta kun usein karttelen puuteria niin parin vuoden takaa on IsaDoran puikkomainen poskipuna ollut aika kovassa käytössä ja juuri ostin kokeiltavaksi Lumenen nestetipat. Pitäisiköhän kokeilla tuota voidemaista poskipunaakin, nyt kun se on tarjouksessakin *virn

  Vastaa

  0
 10. Aaa, poskipunat! <3 Mulla on (edelleen!) päivittäin käytössä Estee Lauderin Peach Nuance, josta ei vielä pannu paista. Tässä postauksessa mainituista Lolon Cherry Blossom on myös ollut vuosia ahkerassa käytössä, vaikka ihohuokoset ehkä tykkää iän myötä mattaisemmasta lookista. Uusin hankintani on kultapinkkikorallinen Benefitin Galifornia-mini jossa on kauniin sävyn lisäksi ihana tuoksu.

  Voidemaiset poskipunat houkuttelisi muuten, mutta niiden säilyvyys on ongelma. Puuterimaiset pysyy niin paljon paremmin käyttökunnossa!

  Vastaa

  0
 11. Aah kyllä! Ei ole meikkiä ilman poskipunaa <3 Se on tosiaan jännä juttu miten niitä kertyy meikkipöydälle, vaikka yhtään en ole käyttänyt loppuun :D Sitten on välillä ihana löytää uudestaan joku vanha suosikki.
  Minulla on ystävä, joka meikkaa kauniin ihonsa paksulla, vaalealla meikkivoiteella eikä käytä poskipunaa, minun tekee aina mieli hakea poskipunaa kun näen hänet ja olen joskus vaivihkaa yrittänyt vihjaillakkin miten ihania poskipunat ovat, mutta eihän tyyliään voi pakottaa kenellekkään :)

  Vastaa

  0
 12. Tämä nyt ei sinänsä liity aiheeseen, mutta vedenkeittimen käyttö hotelleissa on alkanut arveluttaa kuultuani radiossa keskustelua siitä, kuinka jotkut "pesevät" alushousupyykin näppärästi kiehauttamalla pöksyt vedenkeittimessä. Kammottavaa.

  Vastaa

  0
  1. Tämä pomppasi nyt aivan väärään postaukseen, sen oli tarkoitus tulla evästelyä koskevaan kirjoitukseen...

   Vastaa

   0
  2. Joku muukin kertoi siellä saman uutisen alusvaatteiden pesusta. Kuvottavaa :(

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)