22.02.2019

Look of the day ja uusi tuotelöytö silmänympärysten turvotukseen ja juonteisiin

Jälleen vähän hoidettua ja ehostettua naamaa, ennen ja jälkeen -efektillä. Tykkään näistä! :) Tämän päivän jutussa haluan myös iloita muutamista uusista ostoksistani.

Olisi muuten kiva haastaa itsensä tekemään taas pitkästä aikaa enemmän näitä look of the day -postauksia meikkeineen. Vähän old school -meininkiä takaisin Karkkipäivään...

Mun naama tänään aamulla ennen ja jälkeen käsittelyn.

silmänympärysten turvotus

Kuten olen tainnut kertoakin, minulla on alkanut aamuisin yhä useammin, nohh, myönnetään, aika säännöllisesti olemaan kaverina myös silmäpussit. Remescarilla ne saa feikattua piiloon ihan mukavasti, mutta mieluusti hoidan turvotusta myös oikeasti hoitavalla kosmetiikalla joka myös kosteuttaa ja virkistää.

Olen lukenut paljon Hydrogeeli-silmänalusnaamioista ja innostuin ostamaan pakkauksen sellaisia käydessäni viimeksi Kicksissä.

Nämä ovat korealaisvalmisteisia (kuinkas muuten), ja ainesosaluettelo näytti ihan asiansa ajavalta; kosteuttavia, kiinteyttäviä ja rauhoittavia ainesosia kuten hyaluronihappoa (onko enää mitään tuotteita ilman tätä ainetta), peptidejä ja allantoiinia. Hintakin oli ihan ok, 19,90€.

hydrogeeli naamio

Olen nyt käyttänyt näitä pari kertaa ja tykästynyt oikein paljon. Nämä eivät tosin halua pysyä paikoillaan vaan valuvat itsepintaisesti pitkin poskia ensimmäiset 5-10 minuuttia seerumin imeytyessä. Karkailu pysähtyy kun ihoni on ryystänyt tarpeeksi kosteutta lärpäkkeistä.

Ohjeen mukaan naamion annetaan vaikuttaa 15 minuuttia mutta minä pidän tätä puolisen tuntia aamuaskareiden lomassa.

Vaikutusajan jälkeen kaikki seerumi on imeytynyt ihoon. Voi tätä minun kuivunutta ihoani... (Ja toisaalta, myös positiivisessa kosmetiikkafriikkeilymielessä, ❤️voi❤️ tätä minun kuivunutta ihoani - saan läträtä kosmetiikalla entistä enemmän..!)

Kicks-merkkisiä Hydrogeeli-lappusia on kahdenlaisia, minä ostin nämä vaaleanpunaiset jotka lupaavat "silottaa hienoja juonteita". Sen ne myös tekevät, mutta myös laskevat turvotusta ihan ilmiselvästi:

Kuvat ovat kylppärin huonossa valaistuksessa, mutta valitettavasti kello 7 aamulla ei vielä ollut luonnon valoa. (Herään aina seitsemään mennessä).

Kuiva ja ruttuinen ihon pinta on todellakin silottunut kosteuden vaikutuksesta, ja turvotus madaltunut. Kokonaan pussit eivät katoa mutta vaikutus on silti varsin näkyvä ja ilmettä piristävä.

Iho jää geelin jäljiltä vähän tahmeaksi, mutta pyyhin tahmat seuraavaksi kasvo- tai hoitoveteen kastetulla vanulapulla.

Viime viikkoina minulla on ollut käytössä suomalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Senja Cosmeticsin korealaisvaikutteinen Nordic Nectar -hoitovesi, johon olen todella ihastunut. :-* Ihan niin hyvä se ei ole kuin hiljattain hehkuttamani Holika Holikan 3 Seconds Starter, mutta Senjan valtteja ovat kotimaisuus, lähiraaka-aineet ja luonnollisuus.

Senjan tuotteista on tulossa blogissani esittely viikonloppuna.

Tässä ovat kaikki "päivän naaman" luoneet tuotteet.

Olen myös tehnyt uusia ostoksia MACiltä, jotka pääsivät tänään kasvoille. Näistäkin on varmasti tulossa lisää juttua lähiaikoina. Ainakin meikkivoiteesta, sillä niistä tykkään nykyään höpötellä alituiseen :)

Ihonhoito:

Kicks Hydrogel -naamio

Senja Nordic Nectar -hoitovesi

Senja Matte Magic -päivävoide

Clarins Extra-Firming Eye Cream

Silmämeikki:

Indelible Bare Necessity -pohjustaja

Colourpop My Little Pony Sunbeam -luomiväri

Yves Rocher Lilas Violette -luomiväri

Dior Diorshow On Stage Liner sävyssä Matte Purple

Anastasia Clear Brow Gel

IsaDora Inliner Kajal Blonde (jäi kuvasta..)

Essence Lashes Of The Day -maskara (yksi parhaita, huomaan tykkääväni tästä koko ajan enemmän ja enemmän)

Kasvomeikki:

MAC Studio Sculpt Foundation, sävy NC20

MAC Pro Longwear Concealer, sävy NC20

Korento-puuteri

MAC Peachykeen-poskipuna (tämä mun on pitänyt ostaa suunnilleen viimeiset 15 vuotta...)

Urban Decay Gwen Stefani -paletin Angel -sävy korostuksena

Huulet:

NYX Butter Gloss, sävy Créme Brulee

Kaikkien näiden MAC-vuosien jälkeen sain vihdoin aikaiseksi ostaa merkin meikkivoiteen ja peiteaineen, aiemmin olen käyttänyt vain MACin silmämeikkejä, siveltimiä, poskipunia ja huulipunia.

Meikkivoiteeksi valikoitui kosteuttava Studio Sculpt. Paksuhko koostumus muistuttaa jonkin verran Hourglassin Illusion-meikkivoidetta. Olisin kenties toivonut jotain vähän ohuempaa koostumusta, mutta Kuopion MAC-pisteen valikoiman rajallisuus vaikutti valintaan. Ei tämä missään nimessä huonokaan ole, ja peittävyys on juuri sitä mitä tällä kertaa hain - reilusti peittävä, ei läpikuultava.

MACin Eye Brows Styler -kynä sävyssä Stylized on myös tosi hyvä! Ostin tämän tehdäkseni vertailua Urban Decayn suosikkiini, Brow Beateriin.

Diorin eyeliner on sekin tuore hankinta, löysin sen laivalta. Olen vedenkestävien nestemäisten ja geelimäisten eyelinerien suurkuluttaja, ja Matte Purple -sävy on tosi hyvä true-violetti.

Mainoslinkki:

Jos kiinnostuit Kicksin Hydrogeeli-naamiosta eikä paikkakunnallasi ole Kicksiä, se löytyy myös Kicksin verkkokaupasta täältä.

 

22 comments on “Look of the day ja uusi tuotelöytö silmänympärysten turvotukseen ja juonteisiin”

  1. Nais! Oisinkohan samaa Mac sävyä? Harmi kun tuota essenceä ei enää ole. Tai ständillä ei ole näkyny.

    Vastaa

    0
    1. Yllätyin että olin niin vaalea MAC-sävyltäni. Ilmeisesti se vaikuttaa tosi paljon että en viime syksynä saanut "tavanomaista" syvää Kreikka-rusketustani minkä vuoksi olen nyt talvellakin taas pitkästä aikaa kalpeampi :) (Tai no, kuuluuko tälle hymyillä...)

      Vastaa

      0
  2. Noi Senjan tuotteet ovat kiinnostelleet kovasti, eikä vähiten just tuo hoitovesi. Kiva kuulla niistä enemmän. :)

    Raportoin samalla The Ordinary-kokemuksia: Tilasin sun suosituksesta sen salisyylihapon, ja lisäksi nappasin niasiiniamidi + sinkin. Salisyylihappoa oon käyttänyt iltaisin, tuota toista aamuisin. Iho tykkää! Pintakuivuus on pysynyt kurissa ja tuntuu, että muutkin ihonhoitotuotteet pääsevät nyt kunnolla imeytymään. Iho tuntuu pehmoiselta ja sileältä ja näyttää tasaisen väriseltä ja kuulaalta. Auringolta suojautumisen suhteen oon nyt tosin vähän neuroottinen tuon salisyylihapon takia. En vaan millään meinaa löytää mieleistä, mun iholla toimivaa luonnonkosmetiikan voidetta, jossa on korkea suojakerroin ja jonka päälle mineraalimeikki levittyy nätisti (en tosin ole mikään meikkausvelho, että vika voi olla siinäkin :D). Sekin Madaran SPF30 kasvovoide tuntuu alkuinnostuksen jälkeen tuhdilta ja meikkipohjan kanssa helposti jotenkin tunkkaiselta.

    Vastaa

    0
    1. Tosi kiva kuulla että Ordinaryt toimivat :) 👍 Madaran SPF 30 on tosiaan aika tuhti vaikka mukavasti levittyykin. Aion seuraavaksi testata Whamisan SPF 50 -voiteen, saas nähdä pärjääkö sen koostumus korealaisena paremmin näillä luonnonkosmetiikan haastavilla aurinkosuojamarkkinoilla.

      Vastaa

      0
    2. Ahaa! Se olisi kyllä mun toiveiden täyttymys jos tuolla suojakertoimella koostumus ja ihotuntukin olisivat vielä mieleisiä. Pitää käydä joku päivä vilkuilemassa, josko sitä olisi Sokoksella. :)

      Vastaa

      0
  3. Hydrogeelilaput ovat kyllä ihanan käteviä "pikakaunistajia", mutta liian vaivalloisia omaan makuuni. Mä haluan niiden tuottaman efektin nimenomaan aamulla, ja mulla ei oo tarpeeksi intoa priorisoidakseni itselleni joka aamulle vartin edestä istuskeluaikaa. Mä en voi tehdä oikein mitään noiden lappujen kanssa, kun valuvat herkästi ja kaikki kasvojen liike saa ne pois paikaltaan.

    Musta myös tuntuu, että niiden vaikutus on tosiaan mitattavissa vuorokauden tunneissa, eli pitkäikäistä hyötyä on vaikea havaita. Toki sy-alueen kosteutus ei oo ikinä pahitteeksi, mutta sen voi hoitaa muillakin tavoin. Näiden kanssa samaa asiaa ajaisi todennäköisesti seerumi ja semmonen jäähdytettävä geeli-silmämaski.

    Vastaa

    0
    1. Jep, hydrogeelilaput on tosiaan nimenomaan pikakaunistajia. Mutta mieluummin hoitava ja kosteuttava pikakaunistaja kuin pelkkään kiristävään efektiin pohjaava kuin Remescar:) Hydrogeelinaamio myös jättää ihon paljon paremman ja nuorekkaamman näköiseksi kuin vaikka tuo Remescarin taika-aine, joka tosin muuten silottaa itse pussin tehokkaammin.

      Vastaa

      0
  4. Näitä on mukava lukea. :)

    Ja voi tuota Rocherin luomivärin pakkauksen kauneutta. <3

    Vastaa

    0
  5. Vihdoin taas Karkkipäivän äärellä. Tai ei kai tässä ollut kuin viikon tauko, mutta tuntui pitkältä. On ollut niin intensiivisiä päiviä, että ei vaan ole ehtinyt istahtaa koneelle kuin pakollisten hommien äärelle. Tiistaina saavuin perille. Keskiviikkona törmäsin vahingossa kahteen MACin myymälään ja yhteen sen pisteeseen isommassa kaupassa. Sieltä löytyi myös NYX ja kaikki perinteiset selektiiviset merkit. Hintoja en vielä ehtinyt katsella, koska ei ollut aikaa ja energiaa ja ruokakauppa oli tärkeämpi tässä kohtaa. Ja kun vielä lisäksi löytyy se Yves Rocher, niin taitaa olla aika turvattua kosmetiikan saanti. Tosin otin kyllä mukaankin melkoisen määrän :D Ja on kyllä ehkä silti vähän Kicksiä ikävä. Oon niin tottunut sen valikoimaan.

    Komppaan edellistä kommentoijaa: ihanan raikas meikki (noilla sanoilla mietin sitä lukiessani postausta). Kaunis olet :)

    Ai niin, jos haluat kuulla tarkemmin mun kuulumisia täältä, voisin laittaa sähköpostia. Mutta kysyn nyt ensin tällai lupaa, jotta en ahdista pitkillä posteilla, jos sulla ei ole aikaa lukea :)

    Vastaa

    0
    1. Moi Kukka! <3 Vastaan nyt tähän nopeasti, että aikaa edellisen sähköpostisi lukemiseen löytyi, mutta valitettavasti, jo kerran aloitettuani, en ole saanut vastattua. Myönnän, että kynnys pitkiin viesteihin vastaamiseen on korkea, koska tuntuisi epäkohteliaalta vastata lyhyesti muutamalla sanalla, mutta toisaalta minulla ei ole aikaa vasta yhtä pitkästi :/ Tiedän kyllä myös, että ymmärrät, kirjoitithan viestiisi niin <3

      Kuulen tosi mielelläni kuulumisiasi, jos et pahastu siitä, että en välttämättä ehdi vastaamaan. (Varmasti olisin jossain vaiheessa kysynytkin miten sinulla menee.) Luen aina kaikki kommentit ja sähköpostit, vaikka en ehtisi vastaamaan.

      Vastaa

      0
  6. Ai niin, piti kysyä, että onko tää kommenttisysteemi muuttunut? Ennen tuli ilmoitus, että kommentti odottaa hyväksyntää ja nykyään kommentit tuntuu näkyvän heti.

    Vastaa

    0
    1. piti kysyä, että onko tää kommenttisysteemi muuttunut? Ennen tuli ilmoitus, että kommentti odottaa hyväksyntää ja nykyään kommentit tuntuu näkyvän heti.

      Joo, tässäkin on parhaillaan bugi :/ Kommenttien ei kuuluisi näkyä ennen kuin hyväksyn ne, mutta nyt ne näkyvät suoraan. Kommentit ovat siis samaan aikaan bloginhallinnassa "Tarkastettavana" -tilassa, mutta myös jo julkaistuina.

      Olen pyytänyt it-tukea tsekkaamaan asian mutta eivät ole vielä ehtineet.

      Vastaa

      0
  7. Äh, hätiköin ja juoksin kukkaro tanassa, ryppyiset silmäpussit tuulessa lepattaen Kicksille. Mutta nämä eivät siis pysy edes naaman alueella ellen makaa ensimmäiset 10 minuuttia pää takakenossa sängyllä. Jotenkin kuvittelin ostavani tuotteen, jonka voin nopeasti aamulla lätkäistä naamalle, mutta se siitä. Huvittaa, kun mainitsit kyllä tämän ongelman ja silti meikää vietiin ihan pässinä narussa tuhlaamaan pennosiani.

    Vastaa

    0
    1. Harmi että tästä tuli sinulle hukkaostos :( Laput eivät tosiaan pysy kunnolla paikoillaan ennenkuin osa seerumista on imeytynyt, tosin minulla valuminen on sen verran hitaampaa ettei ihan tarvitse makuuasentoon mennä vaan riittää että puolen minuutin välein työnnän lapun poskelta takaisin silmän alle.

      Vastaa

      0
  8. Tosi kiva postaus, tykkään näistä meikkijutuista :) mulla on Kocostarin hydrogeelinaamiot ja kyllähän niistä selkeä apu on, ostan kyllä uusia kun loppuvat. Mullakin välillä turvottaa ja silmäpussit vaivaa :/ pitää yrittää näyttää kuitenkin nuorekkaalta kun vielä kysyvät papereita :D

    Vastaa

    0
    1. Mulla eivät valu ollenkaan mutta kaverilla valuvat. Tiedä sitten mistä johtuu, mulla ainakin imaisee heti ihoon kiinni ja täytyy ihan irrottaa kun haluaa laput pois. Mulla on ne kultaiset laput :)

      Vastaa

      0
  9. Silmäpussit ovat kovin tuttuja täälläkin. Harmittaa kun aamulla peilistä katsoo väsyneen näköinen ilmestys, vaikka takana olisi miten hyvät unet tahansa. Olenkin nyt kokeillut etten laita illalla silmänympärysvoidetta ollenkaan. Ehkä turvotus on hiukan vähäisempää. Kiitos hydrogeelinaamio-vinkistä, menee testiin👍🏻 Hyviä vinkkejä turvotusta laskevasta silmänympärysvoiteesta odotellaan!

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat