02.01.2019

The Ordinary -meikkivoiteet

* Sis. mainoslinkkejä

Oijjoijoiiiii...! The Ordinaryn meikkivoiteet..!

Olen viimeisen kuukauden aikana testiajanut sekä The Ordinaryn ihonhoitotuotteita että meikkivoiteita. Meikkivoiteet päätyivät minulle melkein sattuman kautta, sain ne kaveriltani lainaan täällä Kuopiossa jossa olen yhä joulun vietossa.

"Testaan näitä joulun yli" -laina on venynyt yli uuden vuoden ja pulloset taitavat palautua kaverille vasta loppiaisena kun lähden Kuopiosta :D Olen totaalisen rakastunut etenkin seerumimeikkivoiteeseen!

The Ordinarylla on kaksi meikkivoidetta: Coverage Foundation ja Serum Foundation.

Coveragen on tarkoitus olla peittävämpi, mutta minun ihollani kummankin peittävyys on yhtä hyvä. Seerumimeikkivoiteen ohut ja vielä vaivattomammin levittyvä koostumus tekee siitä suosikkini! Ihan tajuttoman hyvä! Ja hinta? No aika hyvä sekin; 8,80€..!! Ja bongasinpa jälleenmyyjiä etsiessä, että Elevenillä on tällä hetkellä kaikki meikkivoiteet -20% alennuksessa, joten seerumeikkivoide maksaa siellä parhaillaan 7€.

Oli muuten aika mahtava sattuma että ystäväni (leivonnais-Mili <3) tilaama 2.0N-sävy sopii aika lailla täydellisesti myös minun iholleni! Sävyvaihtoehtoja on yhteensä 21, sekä Coverage- että Serum -koostumuksessa on samat sävyt.

Coverage Foundation *

 • Peittävin The Ordinaryn meikkivoiteista, virallisesti "high coverage"
 • Voidemainen, notkeasti levittyvä koostumus
 • Öljytön
 • Vegaaninen
 • Kestävä; ei mössöönny päivän aikana ja kestää ilman puuteriakin
 • Semi-matte jälki

Coverage Foundation ennen/jälkeen

Kuvassa Coverage-meikkivoide sävyssä 2.0N ennen ja jälkeen. Kuten näkyy, meikkivoide ei täysin peitä kasvojeni punoitusta, joten en pidä sitä täyden peiton meikkivoiteena. Joka tapauksessa peittävyys on vahva.

Koostumus on formuloitu öljyttömäksi, mutta se tuntuu iholla mukavan "emollienttiselta". Vaikka koostumuksesta teknisesti voidaan puhua öljyttömänä, se sisältää mm. silikoniyhdisteitä jotka ovat öljyn kaltaisia ja tuovat koostumukseen täyteläistä, emollienttia tuntumaa.

Coverage Foundation * maksaa 9,80€ / 30 ml, ja on tällä hetkellä Elevenillä tarjouksessa 7,80€.

Serum Foundation *

 • Keskivahva peittävyys (Sannin mielestä vahva)
 • Nestemäinen, ihoon todella kauniisti sulautuva koostumus
 • Öljytön
 • Vegaaninen
 • Älyttömän riittoisa; pieni tippa riittää koko kasvoille
 • Kestävä, ei sula tai mössöönny päivän aikana ja kestää ilman puuteriakin
 • Semi-matte jälki
 • SPF 15 (lainsäädännöllisistä syistä SPF-merkintää käytetään vain Euroopassa myytävissä The Ordinary-seerumeikkivoiteissa, USAn meikkivoiteissa merkintää ei käytetä mutta kyseessä on sama tuote)

Serum Foundation, sävy 2.0N ennen/jälkeen

Kuvasta voi nähdä, kuinka peittävä The Ordinaryn seerumeikkivoide on ihollani. Peittävyydessä ei tosiaan ole eroa Coverageen verrattuna, mutta seerumi tuntuu ohuemmalta ja tätä myöten vielä asteen miellyttävämmältä kuin Coverage :)

Serum Foundation * maksaa 8,80€ / 30 ml ja on tällä hetkellä Elevenillä tarjouksessa 7€.

Varmasti jonkun toisen iholla peittävyysero tulee paremmin esiin, minulle riittää mainiosti tällainen peitto <3

Sävykartta The Ordinaryn sivulta. Ensimmäinen numero kertoo sävykategorian: 1 = Vaalea iho, 2 = keskivaalea/keskitumma iho, 3 = tumma iho. Pisteen jälkeinen numero kertoo sävysyvyyden. Kirjaimet kertovat pohjasävyn: Y = Yellow, lämmin. P = Pink, viileä. N = Neutral, neutraali. R = red, punainen.

YG (Yellow Golden) tarkoittaa lämmintä sävyä kultaisella vivahteella, NS (Neutral Silver) tarkoittaa neutraalia sävyä hopealla vivahteella.

The Ordinary -iho..! <3 Aika ihana. Sävy 2.0N ei voisi näyttää luonnollisemmalta kasvoillani :)

The Ordinaryn mukaan meikkivoiteiden pigmenttiteknologia on sellainen, että useimmille sopii jopa kolme eri sävyä. Taidan tilata itselleni Neutraalin kakkosen lisäksi lämpimän kakkosen syvyydessä 2.0 ja 2.1 kesää varten.

AIJOO VIELÄ! Tuli mieleen vinkata, että Elevenin meikkivoidekampanjasta saa nyt sen ihanan mutta normihinnaltaan aika arvokkaan (34,90€) Lumenen Invisible Illumination Fresh Skin Tint -meikkivoiteen hintaan 27,92€. *

The Ordinaryn meikkivoiteet Eleveniltä löydät puolestaan täältä. *

 

 

55 comments on “The Ordinary -meikkivoiteet”

 1. Hyvältä näyttää. Seerumimeikkivoide olisi se minkä noista valkkaisin ja siinäkin näyttää olevan peittokykyä aika lailla.

  Vastaa

  0
 2. Njoo.. Mä tilasin 2 seerumi-meikkivoidetta heiltä. Toinen liian valkea ja toinen ihan helvatan keltainen. Sävyt oli very fair neutral (Silver?) Sekä 2.0 P. Pink my ääääs, se oli lähempänä voikukkaa! ;D .. Mitä taas opin tästä sekoilustani joka ei suinkaan ole lajinsa ainoa (tuskin viimeinenkään...) ÄLÄ OSTA MEIKKIVOIDETTA NETISTÄ, ÄLÄ OSTA SITÄ MYÖSKÄÄN KAUPASTA OMIN PIKKUKÄTÖSIN VALITEN. Mene Emotioniin, maksa enemmän, mutta ostat kenties jotain mikä ei mene heti roskiin. JOS olet yhtä tumpelo kuin minä:D.

  Vastaa

  0
  1. :D :D

   The Ordinaryn meikkivoiteiden kohdalla ei vain toistaiseksi ole muuta mahdollisuutta kuin tilata netistä :/ Niitä ei saa Suomessa kivijalkakaupoista.

   Vastaa

   0
 3. Tilasin itse aikoinaan noista sävyt 1,2N ja 2,0YG. Ensimmäinen oli liian vaalea jopa talvella ja 2,0YG oli todella keltainen. Sitten päätin tilata sävyn 2,0N, mutta olin ilmeisesti näppäillyt väärin ja sain taas 2,0YG:n.. :) Onneksi sain palautettua sen, mutta en ikinä saanut tilattua uutta tilalle.
  Mutta noiden koostumus oli tosi hyvä. Ohut, ja tarrasi ihoon kiinni tosi hyvin. Käytin ohuesti kummankin ensimmäisen sekoitusta, jonkin aikaa.

  Stocka myy myös tällä hetkellä The Ordinaryn hoitotuotteita. Ei koko valikoimaa (eikä meikkivoiteita). Lisäksi tuotteissa on aikamoinen hintalisä, mutta niille jotka haluavat kokeilla ensin ja ostaa kivijalkanyymälästä, tuo voi olla hyvä vaihtoehto.

  Vastaa

  0
  1. mutta olin ilmeisesti näppäillyt väärin ja sain taas 2,0YG:n.. :)

   No voi eihh..! :D :p Hyvä että sait kuitenkin palautettua.

   Stockasta - joo, mäkin katsoin heti ekana saisiko meikkivoiteita sieltä mutta ei näemmä saa.

   Vastaa

   0
  2. No itse asiassa en saanutkaan palautettua, muistin väärin. Muistin sen heti kun olin lähettänyt tuon kommentin, että tuollahan se rasia edelleen on kaapissa. :)

   Vastaa

   0
  3. Mä tilasin Eleveniltä vahingossa kaksi samanlaista sivellintä. Toisen palauttaminen olisi tullut liki saman hintaiseksi mitä sivellin maksoi.

   Vastaa

   0
 4. Ooh, tekisi mieli kokeilla. Hirmu vaikea vaan arvioida, että mikä on oikea sävy.

  Vastaa

  0
  1. Se on totta, netin kautta meikkivoiteen tilaaminen on aina vähän arpapeliä. Yksi vinkki mikä voi auttaa sävyn valinnassa on googlata niitä yksittäisiä sävyjä joiden arvioi olevan lähimpänä omaa ihoa ja selata eri ihmisten nettiin postaamia meikki- ja sävykuvia näistä sävyistä. Eri ihmisten postaamia kuvia katsomalla sävyt voivat hahmottua paremmin, kun ne näkee eri sävyisillä ihoilla.

   Vastaa

   0
  2. Samaa mieltä. Olen käyttänyt Ordinaryn muita tuotteita, olen tyytyväinen.

   Vastaa

   0
 5. Minä en valitettavasti osaa käyttää meikkivoidetta,vaikka poskessani on punertavia hiussuonia paljon.Harmittaa,mutta ne meikkivoiteet värilliset nimenomaan eivät vain käy minun iholleni.
  Seerumia laitan ja sen päälle kostetuttavaa voidetta,lopuksi puuterilla tasoittelen ihoani etteivät ne posket niin punottaisi.

  Vastaa

  0
  1. Oletko kokeillut myös sävyttäviä päivävoiteita tai BB/CC-voiteita jotka ovat usein läpikuultavampia kuin meikkivoiteet ja sulautuvat ihoon sitä myöten helpommin kuin varsinainen, runsaspigmenttisempi meikkivoide? Yksi kikka ihon punoituksen häivytykseen on vihertävä peiteaine tai CC-voide jota levitetään punoittavaan kohtaan ihan ohuesti, seerumin ja kosteusvoiteen päälle tai jopa niihin sekoitettuna. Vihreä on punaisen vastaväri ja neutraloi punoitusta.

   Vastaa

   0
 6. No nyt kuulostaa aika täydelliseltä - olen etsinyt pitkään uutta meikkivoidetta Lumenen CC:n tilalle. Haluaisin ohuemman ja luonnollisemman lopputuloksen jättävän meikkivoiteen ja nämä vaikuttavat aika hyviltä :) hintakaan ei näköjään päätä huimaa. Seuraava ongelma on sitten sävyn valinta.. :D levitätkö nämä meikkivoiteet sormin vai siveltimellä? Ja mitä veikkaat, miten ne levittyisivät beautyblenderillä?

  Vastaa

  0
  1. Levitän sormella kun en tullut ottaneeksi sivellintä (tai sientäkään) mukaan tänne joululoman viettoon, tämän vuoksi en ole vielä ehtinyt kokeilla beautyblenderilläkään. Tosi kauniisti ja tasaisesti levittyvät myös sormin, ei mitään huolta viirujen tai kökkökohtien muodostumisesta.

   Ainakin Coverage levittyy varmasti tosi hyvin beautyblenderillä, mun mielestä munasieni on parhaimmillaan juuri vähän paksumpien ja peittävämpien koostumusten levittämisessä. Coverage ei kyllä sekään ole erityisen paksu, ei sen puoleen :)

   Vastaa

   0
 7. Suosittelisitko tuota Lumenen Fresh Skin Tint -meikkivoidetta pintakuivalle sekaiholle? Ei liity mitenkään postaukseen, mutta miltä tuotemerkiltä löytyisi alle 10€:n voidemainen/nestemäinen poskipuna? Voidemaisia yllättävän vaikea löytää, ainakin tuolla hinnalla....

  Vastaa

  0
  1. Suosittelisitko tuota Lumenen Fresh Skin Tint -meikkivoidetta pintakuivalle sekaiholle?

   Fresh Skin Tint ei ole erityisen mattainen eikä sitä ole kehitetty hillitsemään ihon kiltoa, eli jos sekaihoiselle sopivalla meikkipohjalla tarkoitetaan meikkipohjaa joka myös hillitsee rasvoittuvien kohtien kiiltoa, niin sitä ominaisuutta en koe Fresh Skin Tintillä olevan. Pintakuivalle iholle se sitä vastoin sopii erinomaisesti.

   miltä tuotemerkiltä löytyisi alle 10€:n voidemainen/nestemäinen poskipuna?

   Lumene Nordic Girl

   Noiden lisäksi tulee alle 10 euron hintaluokasta mieleen vain Rimmelin Stay Blushed -poskipunat, mutta ne ovat tainneet jo jäädä pois valikoimasta.

   Vastaa

   0
 8. Mulla on toi seerumiversio, mutten jotenkin lämmennyt siihen ensikokeilulla ja se on nököttänyt tuolla meikkilaatikossa, ehkä tästä inspiroituneena voisin innostua vielä testailemaan sitä uudemman kerran, kun näyttää sun iholla niin hyvältä :)

  Vastaa

  0
  1. Eri ihot tietysti toimivat hyvinkin eri lailla yhteen eri meikkivoiteiden kanssa, mutta toivottavasti seerumimeikki alkaisi lämmittää vielä sinunkin ihoasi ^_^

   Mä koen olevani tosi vaativa meikkivoiteen käyttäjä, etenkin kun puolet elämästäni en yhtään edes tykännyt nestemäisestä meikistä, ja kun vihdoin aloin löytää hyviä meikkivoiteita, laatukriteerit eivät ainakaan ole madaltuneet :)

   Vastaa

   0
 9. En pidä näistä yhtään :( Tilasin molemmat joku kuukausi sitten testiin, mutta kumpaakaan en kokenut itselleni sopivaksi. Molemmat liikkuvait kasvoillani ja kertyivät juonteisiin. Iltaisin silmäaluset loistivat valkosina kun peiteaine pysyy hyvin ja nämä eivät...sävyissä ei valittamista, koostumuksesta en pitänyt.

  Vastaa

  0
  1. Minunkin mielestäni tämä pysyi tosi hyvin. Ja ei edes tarvinnut erillistä peitevoidetta, kun pystyi hyvin kerrostamaan.

   Vastaa

   0
 10. Ihanaa uutta vuotta Sanni!

  Seerumimeikkivoide vaikuttaa kiinnostavalta! Olen käyttänyt vain Lumenen cc-voidetta, joten olisi kiva testata joskus muitakin tuotteita. En kyllä osaa millään arpoa mikä sävy saattaisi olla itselle sopiva :D.

  Minulla olisi sinulle postaukseen liittymätön pähkinä purtavaksi. Kaipaisin apua kasvojeni ihonhoitoon liittyvissä asioissa. T-alue rasvoittuu ja muuten on kuivaa korppua, tyypillinen sekaiho siis. Suihkun jälkeen iho kiristää ja punoittaa.

  Käytössäni on tällä hetkellä tällaisia tuotteita:
  -Pixi - Glow tonic
  -Dermosil - rauhoittava puolukkaseerumi
  -Madara - Pihlaja -päivävoide
  -Madara - Pihlaja drops
  + perusjuttuja, kuten putsari, kasa erilaisia naamioita ja kuorintoja.

  Miten minun kannattaisi yhdistää edellä mainittuja tuotteita saadakseni niistä irti kaikki parhaimmat hyödyt? Eli toisin sanoen hyvinvoiva, kosteutettu iho. Luultavasti tarvisin jonkin kasvoveden, jota voisin kerrostaa iholle korealaisten hyväksi havaitsemaan tapaan?

  Nyt olen parina päivänä käyttänyt puhdistuksen jälkeen ensin Pixin glow tonicia, sitten Dermosilin seerumia, jonka jälkeen siirtynyt Madaran päivävoiteeseen ja lopuksi lisännyt Madaran Pihlaja dropseja. Iho on näyttänyt voivan paremmin, mutta onko tyylini oikeaan suuntaan? Ja mitä voisin tehdä paremmin? Tarvisinko joitain tuotteita lisää repertuaariini?

  Vihdoin rohkaistun laittamaan kommenttia. Tuntuu huomattavasti helpommalta lähestyä sinua, kuin Sokoksen tai vastaavan kosmetiikkamyyjää.

  Kiitos hurjasti ihanasta blogista! Aina jaksaa hymyilyttää sinun yksityiskohtaisetkin mietteesi.

  Ihania kohtaamisia ja rentouttavia hetkiä tulevalle vuodelle!

  Vastaa

  0
  1. Vihdoin rohkaistun laittamaan kommenttia. Tuntuu huomattavasti helpommalta lähestyä sinua, kuin Sokoksen tai vastaavan kosmetiikkamyyjää.

   Tosi mukava kuulla :) <3

   Miten minun kannattaisi yhdistää edellä mainittuja tuotteita saadakseni niistä irti kaikki parhaimmat hyödyt? (...)

   Nyt olen parina päivänä käyttänyt puhdistuksen jälkeen ensin Pixin glow tonicia, sitten Dermosilin seerumia, jonka jälkeen siirtynyt Madaran päivävoiteeseen ja lopuksi lisännyt Madaran Pihlaja dropseja. Iho on näyttänyt voivan paremmin, mutta onko tyylini oikeaan suuntaan? Ja mitä voisin tehdä paremmin? Tarvisinko joitain tuotteita lisää repertuaariini?

   Tyylisi on oikein hyvä, ja mikäli iho tuntuu tasapainoiselta eikä esimerkiksi rasvoittuva T-alue ole reagoinut epäpuhtauksilla tai kiillellyt tavallista enemmän, vaikuttaa, että kaikki on kunnossa.

   Jos jotain viilausta haluaisi tehdä (ei missään nimessä välttämätöntä) tai haluaa vielä vähän "hifistellä", AHA-happo-kasvoveden (Pixi Glow Tonic) tilalla voisi kokeilla BHA-happo-kasvovettä, joka sopii hedelmähappoja paremmin rasvoittuvalle ja herkästi reagoivalle, punoittavalle iholle. Esimerkiksi Paula's Choicella on hyviä päivittäiseen käyttöön sopivia BHA-happotuotteita, suosittelen aloittamaan miedommista kuten 1% Lotion-koostumuksesta. (Myös The Ordinarylla on BHA-kuorinta mutta se on aika vahva ja sitä suosittelisin ensisijaisesti selvästi epäpuhtaalle, tulehduksille taipuvaiselle iholle.)

   Myös kasvoveden voi halutessaan lisätä repertuaariin lisäkosteudeksi. Mutta kannattaa tosiaan kuulostella ihoaan, jos se tämän hetkisellä hoitorutiinilla tuntuu hyvältä eikä kiristele, et välttämättä tarvitse enää lisäkosteutusta.

   Tuotteiden käyttöjärjestyksestä: Pihlaja-dropsit voisi myös laittaa ennen voidetta, sillä ne ovat koostumukseltaan "juoksevampaa" kuin voide, ja imeytyvät potentiaalisesti paremmin kun ne laittaa seerumin jälkeen ja ennen voidetta.

   Tuotteita kerrostaessa periaatteella kevyestä runsaimpaan selviää hyvin, mutta vaikka 100% öljy on emulsiota (voidetta) "runsaampi" siinä mielessä ettei siinä ole lainkaan vettä, on voidemainen koostumus kuitenkin usein ihanteellisin levittää kaikkein viimeisenä suojaavuutensa ja okklusiivisuutensa perusteella, ellei kyseessä ole hyvin ohut fluidimainen emulsiovoide. Pihlaja-päivävoide on sen verran suojaava että laittaisin sen viimeisenä, ja Pihlaja-dropsit sen alle. Tai vaihtoehtoisesti dropsit voi myös sekoittaa Pihlaja-päivävoiteeseen :)

   Ihanaa uutta vuotta myös sinulle :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksestasi!

   Iho on ollut hyvinvoiva tällä kombolla, mutta pohdin, että kasvovesi voisi tosiaan olla mukava lisä repertuaariin. Mitä suosittelisit?

   Täytyykin tutustua tuohon Paula’s Choicen kuorintaan. Ainakin Skincityn sivuilla oli saatavilla.

   Kiitos avustasi :)

   Vastaa

   0
  3. Hyviä, kosteuttavia kasvovesiä saa halvallakin, jos ihan "karvalakkimalli" kelpaa niin esimerkiksi Lacto Linen ja Erisanin kasvovedet omaavat hyvän, simppelin ja kosteuttavan koostumuksen ja ovat todella edullisia. Myös Lumenen Moisture Replenishing -kasvovesi ja kosteuttavat kasvosuihkeet ovat oikein hyviä.

   Vastaa

   0
  4. Kiitos tuhannesti Sanni!

   Myönnän olevani kauniiden ulkoasujen sekä elämyksellisyyden perään, joten täytynee tutustua Lumeneen :)

   Vastaa

   0
  5. Moikka!

   Kysyisin vielä, että tarkoititko Lumenen Hellä kosteuttavaa kasvovettä, joka on tarkoitettu kuivalle iholle? Lumenen sivuilta löysin vain kyseisen tuotteen, mutta siinä ei ole mainintaa moisture repleshing.

   Netistä etsin myös moisture repleshing termin avulla ja löysin saman näköisen putelin kuin yllämainitsemani kuivan ihon kasvovesi, mutta vain eri tekstillä, jossa mukana myös siis tämä moisture repleshing.

   Kiitos <3

   Vastaa

   0
  6. Kappas vain! En tainnut katsoa tarpeeksi tarkasti.

   Ostinkohan nyt sitten kuitenkin väärän tuotteen, sillä omassa pullossani ei ole tuosta mitään mainintaa, vaikka pullo muuten näyttääkin samalta.

   Vastaa

   0
  7. Entä jos vertaat incejä? Luulen että tuote on kuitenkin sama, Lumenehan usein vain muuttaa pakkausasuja ja nimiä mutta itse tuote pysyy samana.

   Vastaa

   0
 11. Piti jo aikaisemmin tulla kehumaan paria tuotetta. Harmittaa, kun aloitin kummatkin samaan aikaan, joten en tiedä kumpi (tai ehkä kumpikin yhdessä?) on vaikuttava. Eli The Ordinaryn Resveratrol 3% - seerumi ja Nafhan 100% kaktusviikunaöljy. Olen käyttänyt nyt kuukauden säännöllisestä iltaisin, mutta iho parani selvästi jo viikon-parin jälkeen. Mielestäni jopa juonteet ovat pienemmät, ne vähätkin, ja iho kirkkaampi ja tasaisempi. :) Resveratrolin ei pitäisi vaikuttaa juonteisiin, joten se on pakosti se kaktusviikunaöljy. Summa summarum: vahva suositus. :)

  Vastaa

  0
  1. Kuulostaa hyvältä :) Kaktusviikunaöljynhän pitäisi olla tosi hyvä iholle, oma ihonikin on tykännyt kovasti sitä sisältävistä tuotteista.

   Vastaa

   0
 12. Peittävyys on ihan hyvä. Kun oma iho kuultaa hieman läpi, niin se tekee raikkaan ja luonnollisen vaikutelman.

  Vastaa

  0
  1. Totta, pieni läpikuultavuus on aina luonnollisempi kuin täysi peitto. Totaalisen tasainen iho ei näytä eloisalta - ja sitten se pitääkin elävöittää aurinkoputerilla ja poskipunalla ja korostuksilla jajaja... :D

   Vastaa

   0
 13. Kumpis noista sopisi mielestäsi paremmin pintakuivalle sekaiholle? :) Perusongelmani on siis se että meikkivoiteet jumahtavat rumasti ihon kuiviin kohtiin, kuten vaikkapa paraneviin näppyihin. Ja näpyistä tietty seuraa se että ihon värissä on myös epätasaisuutta.

  Vastaa

  0
  1. Kumpis noista sopisi mielestäsi paremmin pintakuivalle sekaiholle? :)

   Vaikea sanoa, kumpikaan näistä ei ole kosteuttava eli ihon tulee olla hyvin kosteutettu ennen meikkivoiteen levitystä. Mitä tulee sekaihon tarpeisin, eli kiiltelevän ihoalueen mattaisena pitämiseen, minulla nämä kaksi toimivat niin samalla lailla että en osaa oman ihoni perusteella sanoa kumpi pitäisi ihon kiillon paremmin kurissa.

   The Ordinaryn sivulle jätettyjen asiakaspalautteiden perusteella seerumimekkivoide koetaan ns. kuivempana kuin Coverage, ja Coveragen kuvaillaan jättävän enemmän satiininen kuin semi-matta pinta. Tästä voi päätellä, että seerumimeikkivoide olisi mattaisempi eli kenties pitää kiillon kurissa paremmin, kun taas Coverage takertuisi vähemmän ihon kuiviin kohtiin. (Minun ihollani kumpikin käyttäytyy lähes identtisesti, ero on vain voiteen tuntumassa.)

   Vastaa

   0
 14. Ihanan lopputuloksen antavat meikkivoiteet! Onko tuossa jälkimmäisessä silikonia?

  Ostin nyt muuten blogistasi innostuneena Real Techniquesin kahden pikkusiveltimen setin (siis silmäluomille). Ahdasluomiselle ihan parhaat. Aiemmin ostamani peruslevityssivellin ja häivytyssivellin toden totta liian isoja (vaikka nekin toki hyvin laadukkaita). Kyllä näillä pienillä paremmin saa roikkuluomille väriä vietyä ja oikeaan paikkaan kohdistettua.

  Sitten saunatuoksuista. Ostin sellaisia joululahjaksi ja hämmästyneenä panin merkille, että pullon (Emendo) takana oli kuva, jossa oli kuolleen kalan kuva. Enpä ollut ajatellut, että joulutuoksu olisi ympäristövaikutuksiltaan näin paha. En aio ostaa vastaavaa tuoksua ainakaan jatkossa. Tosin nyt katsoin muita saunatuoksuja kaupassa, eikä niissä näkynyt vastaavaa varoitusta (siis kylttiä 'haitallinen ympäristölle'). Jäin vain miettimään, mikähän siinä joulutuoksussa oli niin myrkyllistä ja olisiko se voitu valmistaa ilman ko. vaarallista ainetta. Pidätkö itse saunatuoksuista?

  Vanhemmillani käydessäni havaitsin muuten jälleen kerran erään ilmiön: suihkugeelipakkaus ei ollut kulunut vuodessa yhtään; pullon pohjalla oli edelleen sama määrä kuin kauan sitten. :) Olin kuvitellut, että äiti silloin tällöin käyttäisi sitä, mutta ei. Kumpikaan ei siis käytä mitään vartalonpesuainetta.

  En ole edelleenkään kovin innostunut käyttämään ripsiväriä, koska seuraava aamu. Ensinnäkin laitan ripsiväriä aika vähän ja puhdistan sen sitten hyvin huolellisesti. Seuraavana aamuna silmien lähellä on kuitenkin aina paljon mustaa. Näytän aika karulta, kun voi olla turvotusta, vakiona tummat silmänaluset ja sitten vielä mustaa silmien ympärillä.

  Vastaa

  0
  1. Onko tuossa jälkimmäisessä silikonia?

   On kyllä.

   Ostin nyt muuten blogistasi innostuneena Real Techniquesin kahden pikkusiveltimen setin (siis silmäluomille). Ahdasluomiselle ihan parhaat.

   Jee! Sitähän minäkin ^_^ Siis että ahdasluomiselle parhaat :)

   ja hämmästyneenä panin merkille, että pullon (Emendo) takana oli kuva, jossa oli kuolleen kalan kuva.

   Ohoh! Mä en ole koskaan tainnut törmätä tuollaiseen kuvaan - tai sitten en ole vain syynännyt purkkien kylkiä tarpeeksi tarkasti. Meilläkin on käytössä Emendon saunatuoksuja. Mitä ainesosia joulun tuoksuisessa saunatuoksussa on? Emendon saunatuoksuissa pitäisi olla aitoja eteerisiä öljyjä. Onkohan tuo joulutuoksu sitten poikkeus..? Mä rakastan saunatuoksuja ja käytän niitä aina kotioloissa!

   Vanhemmillani käydessäni havaitsin muuten jälleen kerran erään ilmiön: suihkugeelipakkaus ei ollut kulunut vuodessa yhtään; pullon pohjalla oli edelleen sama määrä kuin kauan sitten. :) Olin kuvitellut, että äiti silloin tällöin käyttäisi sitä, mutta ei. Kumpikaan ei siis käytä mitään vartalonpesuainetta.

   Tämä on kyllä kerta kaikkiaan erikoista ^_^

   Seuraavana aamuna silmien lähellä on kuitenkin aina paljon mustaa. Näytän aika karulta, kun voi olla turvotusta, vakiona tummat silmänaluset ja sitten vielä mustaa silmien ympärillä.

   On kyllä outo ilmiö - jos tämä siis toistuu kaikilla ripsareilla. Mutta entä jos yrität suhtautua siihen positiivisen (heh..) kautta siten, että "Jei, nyt saan aamullakin käyttää misellivettä silmien puhdistukseen...!" :D Joo, ei ehkä toimi kaikilla, mutta kosmetiikkafriikillä - joka mielellään näkee erinäisten pullojen vajenevan - voi toimia :D

   Vastaa

   0
  2. Joo, tuo suttusilmä-ilmiö tulee ihan kaikilla ripsiväreillä aamulla.

   Tuo Emendon jouluinen tuoksu oli muistaakseni Joulutuoksun nimellä ja se sisälsi eteerisiä öljyjä.

   Itselleni on edelleenkin normaali ajatus se, ettei ihminen tarvitse peseytyessään suihkugeelejä. :)

   Nyt ostin tuota Laveran vartalovoita (Vanilla & Manteli). Tykkään kyllä kovasti vaniljasta, mutta tässä yhdistelmässä tuoksu on itselleni jostain syystä vastenmielinen. Kosteusteho hyvä (laitoin tätä eilen jopa käsille, joita käsivoiteet eivät tällä hetkellä onnistu kosteuttamaan).

   Vastaa

   0
  3. mutta tässä yhdistelmässä tuoksu on itselleni jostain syystä vastenmielinen.

   No onpa tylsää :/ Haistoitko voidetta kaupassa ennen ostamista? Oliko siitä testeri?

   Vastaa

   0
  4. Missään näitä myyvässä liikkeessä ei ole ollut testeriä näistä. Luulen, että olisin jopa ottanut mieluummin inhokkiani eli kookosta sisältävän tuotteen. Mutta onhan tässä aivan ihana rasia ja hyvät kosteustehot, joten ei mennyt hukkaan. Mutta jos tällaista ostan vielä toiste, vaadin saada nuuskia tuotetta ensin.

   Vastaa

   0
 15. Mulla taitaa olla nyt kolmas pullo tuota seerumimeikkivoidetta menossa, tykkään siitä tosi paljon arkikäytössä koska tasoittaa kivasti ihon värin mutta ei tee liian meikatun näköistä ja pysyy mun naamalla tosi hyvin koko päivän, siinä missä monet meikkivoiteet leviää päivän aikana. Ekan putelin ostin netistä, seuraavan Lontoon myymälästä, jossa myyjätyttö sanoi että avatunkin väärän sävyisen meikkivoiteen olisi voinut tuoda myymälään ja vaihtaa sopivaan, joten asiakaspalvelu ainakin oli hyvää. Oon käyttänyt myös muutamia Ordinaryn ihonhoitotuotteita, mm. c-vitamiinia, öljyä ja primeria, jotka kaikki on ollu myös ok ja hintahan näissä on tosi kukkaroystävällinen.

  Kohta pitäisi ostaa taas uusi meikkivoide ja c-vitamiiniseerumi, mutta en ole vielä päättänyt ostanko enää Ordinaryä. Sinänsä kaikki heidän konseptissaan toimii, mutta heidän viestintänsä sosiaalisessa mediassa meni niin omituiseksi, että lakkasin seuraamasta sitä, enkä ole ihan varma haluanko tukea yritystä, joka haluaa antaa sellaisen kuvan itsestään julkisuuteen :-/

  Vastaa

  0
  1. mutta heidän viestintänsä sosiaalisessa mediassa meni niin omituiseksi, että lakkasin seuraamasta sitä, enkä ole ihan varma haluanko tukea yritystä, joka haluaa antaa sellaisen kuvan itsestään julkisuuteen :-/

   Joo, Brandon Truaxen somesekoilu oli kieltämättä pimeintä mitä olen koskaan minkään firman viestinnän taholta kohdannut... Ei oikein löydy edes sanoja kuvaamaan sitä. Muuta kuin että yleisö pääsi seuraamaan Truaxen mielenterveyden murenemista julkisesti ja reaaliajassa, uskomatonta että hänen annettiin jatkaa niin pitkään. Nythän Truaxe on lempattu CEO:n pallilta oikeuden päätöksellä, en tiedä onko hänellä tällä hetkellä mitään virallista roolia Deciemillä.

   Vastaa

   0
 16. Tässä jo kommenteissa onkin tullut ilmi, että eri ihot tykkäävät eri jutuista ja että meikkivoiteen ostaminen puolisokkona netissä sisältää aina oman riskinsä. Siiiilti uskaltaudun utelemaan, että mitähän sävyä suosittelisit meikkiummikolle, jolle Sokoksen tuote-esittelijän mukaan bareMineralsin Fairly Light N10 on nappivalinta... ?

  Vissiin tuolta vaaleimpien sävyjen ihan alkupäästä jompi kumpi N ? En ymmärrä kosmetiikasta yhtikäs mitään ja etsin aina sitä matalinta kynnystä kokeiluihini. Kuulema minulla on lämmin pohjasävy ja nyt kolmikymppisenä muutama verisuoni kuultaa leuasta ja poskista, mutta muuten ei pahoja haasteita ihon suhteen. Ihon ehostamisen suhteen taas... argh!

  Vastaa

  0
  1. Siiiilti uskaltaudun utelemaan, että mitähän sävyä suosittelisit meikkiummikolle, jolle Sokoksen tuote-esittelijän mukaan bareMineralsin Fairly Light N10 on nappivalinta… ?

   Toivoisin että osaisin auttaa tässä mutta koska en ole nähnyt The Ordinaryn sävyjä livenä, en valitettavasti pysty muuta kuin arvuuttelemaan. Kuvasta on vaikea päätellä kuinka vaalea esimerkiksi The Ordinaryn 1.0N on. Fairly Lightia vastaava sävy voi olla 1.0N, 1.1N tai 1.2N. Veikkaisin 1.1 tai 1.2 tai näiden välimuoto mutta tosiaan vaikea sanoa pelkän nettikuvan perusteella. Fairly Light ei kuitenkaan ole supervaalea joten siinä mielessä 1.1 tai 1.2 tuntuisi todennäköisemmältä kuin 1.0.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos kovasti! Tästäkin on jo hurjasti apua aralle kokeilijalle. Ja hinnat ovat varsin kohtuullisia, joten ei tarvitse siirtyä valoravinnolle mikäli tulee huti :)

   Vastaa

   0
  3. bareMineralsista ei ole kokemusta mutta huikkaan tähän että The Ordinaryn meikkivoiteesta mulla on kesällä käytössä 1.2Y eli vaalein keltapohjainen, nyt talvella 1.1N on sopiva (ja aika vaalea sävy jo). :) Tykkään myös tuosta seerumiversiosta enemmän kuin 'coveragesta', ja levitän sen nykyään ohuesti isolla ovaaliharjalla. Toinen suosikkituote on ollut Bourjoisin Healty mix serum foundation, joka on myös aika edullinen ja tuntuu sopivan kuivalle iholle. Siinä mulla on sävynä 51 Vanille clair.

   Vastaa

   0
 17. Lumenen uusin purkissa oleva fresh Tint geelimäinen meikkivoide on kaikkien unelma jotka eivät halua täysin peittävää ja kakkumaista meikkipohjaa ! Meikkivoiteen voi hyvin kerrostaa jos haluaa peittävämmän tuloksen ja lopputulos on silti hieman hehkuva sekä luonnollinen. Ostin tämän heti kuin se tuli markkinoille enkä ole todellakaan pettynyt !

  Vastaa

  0
 18. Mulla ollut nyt käytössä seerumivoide n. kuukauden. Olen pitänyt siitä kovasti, kun levittyy niin hyvin ja peittävyyskin on mun mielestä todella hyvä verrattuna siihen kuinka ohut tuote on. Hieman tarttuu sellaisiin todella kuiviin kohtiin kasvoissa, mutta kohdalle ei ole vielä osunut yhtäkään meikkivoidetta, joka ei tarttuisi jos kovin kuiva iho. Lisäksi pysyy hyvin paikoillaan.

  Mä muuten nimenomaan tein niin että googlailin kuvia ja swatcheja eri sävyistä että löysin itselle sopivan sävyn. Osui kerralla nappiin, ja oli yllättävän helppoa. Mulla on 1.1 eli Fair Pink. Yleensä mulla on nimenomaan ongelmana se, että on vaalea iho ja todella pinkki pohja niin melkein kaikki meikkivoiteet on liian keltaisia. Kicksissä kerran myyjän kanssa löydettiin 3 sopivaa tuotetta, joista 2 ei sopinut mun iholle koostumukseltaan. :D

  Mulla on ihanan haastava iho, erittäin kuiva joka sitten puskee rasvaa ja näppyjä kuivuuden takia. Jäi pari päivää laittamatta kosteusvoidetta niin iho alkoi heti kukkimaan, ja rasva valumaan. Nyt kun taas käyttänyt aamuin illoin niin iho rauhoittui heti.

  Vastaa

  0
 19. Mä taisin jo reilu vuos sitten ostaa kokeiluun seerumiversion, mutta mun iholla se ei vaan toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Liukuu ja kerääntyy ihon epätasaisuuksiin, ihan sama onko primeria välissä vai ei. Mutta tässä se taas nähdään, että ihot ja kosmetiikka eivät vaan käyttäydy kaikilla samoin tavoin! Toisaalta mä myös ostin ton meikkivoiteen jossain hetkellisessä mielenhäiriössä, kun kuvittelin että haluaisin muka joskus vaihtaa mineraalipuuterista voiteesen. Totuus on se, että oon ihan liian tottunut mineraalipuuterin tuntuun, ja tämäkin meikkivoide keveydestää huolimatta tuntui iholla liikaa.

  Tässä meikkivoiteessa vaalein sävy on kyllä oikeasti tosi vaalea, kuten pari muutakin kommentoijaa on tainnut huomata. Ottaispa Stokka nämäkin myyntiin; monelle ois varmaan kivempi ostaa värikosmetiikka liikkeestä kokeilun jälkeen, eikä netistä sokkona.

  Vastaa

  0
 20. Hei Sanni, tää on aika vakio, että kun eteen tulee uusi kosmetiikkakysymys / pohdinta, niin löydän tieni sun blogiin :D Laitan nyt kysymykseni tähän postaukseen, koska tässä käsitellään meikkivoiteita ja tämä löytyi nyt ekana. Eli: olen tähän asti käyttänyt Baremineralsin (matte) mineraalipuuteria meikkivoiteen sijaan. Arkena se on ihan fine ja tykkään. MUTTA, kun lähtee vaikka ulos / juhliin ja haluaa meikata vähän tuhdimmin, niin helposti se mineraalipohja alkaa näyttää kakkumaiselta, kun siihen tulee varjostus/highlight ym. :( Tarvitsen siis nyt tähän tarkoitukseen hyvän, kevyen, ei-kakkumaisen ja oikein kosteuttavan meikkivoiteen :) Mitä sä suosittelisit? <3 Tämä Ordinarykin vaikuttaa hyvältä, mutta onko se paras? :) Mikä sun mielipide on? Hinnalla ei ole väliä, koska tätä kuluu mulla niin vähän, että puteli tulee kestämään vuoden päivät.

  Vastaa

  0
  1. Hei Ella!

   Tarvitsen siis nyt tähän tarkoitukseen hyvän, kevyen, ei-kakkumaisen ja oikein kosteuttavan meikkivoiteen :) Mitä sä suosittelisit? <3

   Nämä The Ordinaryt eivät kumpikaan ole kosteuttavia, joten ehtojesi puitteissa en suosittele näitä :)

   Haetko selvästi peittävää meikkivoidetta? Sitä et maininnut, mutta kun puhut iltameikistä tulkitsen, että se saa olla peittävämpi kuin CC/BB -tyyppiset voiteet. Omat suosikkini kosteuttavasta meikkivoiteesta ovat Lumenen Fresh Skin Tint sekä Lumene Nordic Girlin CC-voide, mutta nämä eivät ole peittäviä (Fresh Skin Tint on tosi läpikuultava, Nordic Girl CC tuo luonnollisen peiton).

   Jos ehtoina on "keveys", "kosteuttavuus" ja kohtuullinen peittävyys, suositukseni ovat Nordic Girlin ohella Lancômen Teint Miracle ja Maybellinen Fit Me Luminous + Smooth. Lancôme on näistä parempi, Maybelline sellainen "perushyvä" josta ei löydy mitään valittamista mutta ei toisaalta "ooooh!" -efektiäkään.

   Yhdistelmän kevyt + peittävä + kosteuttava -meikkivoidetta en ole toistaiseksi kohdannut, kaikki tuntemani reilusti peittävät ja kosteuttavat meikkivoiteet ovat koostumukseltaan aika tuhteja (esim. MACin Studio Sculpt joka on viimeisin meikkivoidehankintani sekä Hourglassin Illusion. MACin Studio Sculpt on vähän kuin Maybellinen Luminous + Smooth mutta paksumpana ja hoitavamman tuntuisena).

   Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)