03.12.2018

Taas huikea Lumene-uutuus: Instant Glow Fresh Skin Tint

Lumenen Invisible Illumination -sarja on laajentunut uudella sävyvoiteella. Ihastuin siihen heti.

Instant Glow Fresh Skin Tint -nimeä kantava voide on yhdistelmä hoitavaa kosteutta ja meikkiä - tämän muuten tunsin ihollani jo ennen kuin olin lukenut tuotteen lehdistötiedotteen. (Teen usein niin että uutta tuotetta testatessani en heti lue tuotetiedotetta tai ainesosaluetteloa jotta ne eivät vaikuttaisi ensivaikutelmaani.)

Kyseessä on siis ohut, kosteuttava sävyvoide. Olen saanut tuotteet testiin blogin kautta.

Miten tämä sitten eroaa BB- tai CC-voiteesta? Ei välttämättä mitenkään, paitsi että BB/CC-voiteissa on käytännössä aina myös suojakerroin ja etenkin BB-voiteissa on usein hieman puuterimainen tuntu. Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint -voide ei tunnu yhtään puuteriselta vaan päällimäinen tuntuma on raikas kosteus.

Sävyjä on kolme, joista minun iholleni sopii Medium.

Koostumus on "vesimäisen kermainen" - joo, keksin termin ihan juuri ^_^ Voide on täyteläistä mutta raikkaalla tavalla. Virallinen tuotekuvaus puhuu geelimäisestä koostumuksesta, mutta ei tämä kyllä geelimäinen ole. Se on ihanan kuohkea ja - sanoinko jo raikas? :D

Peittävyys on kevyt ja läpikuultava. Tasoittaa ihon sävyä mutta ei peitä isompia värivirheitä. Olen kokeillut levittää tätä sormin ja siveltimellä ja koen sormin levityksen miellyttävämmäksi, ehkä siksi kun koostumus on niin kosteusvoidemainen. En saanut peittävämpää tai tasaisempaa tulosta siveltimellä. Voide on helppo levittää sormin ilman että jää rajoja ja se sulaa ihoon. Tosi ihanan tuntuinen!

Olen laittanut päälle vielä kevyen hunnun mineraalimeikkipohjaa saadakseni haluamani peittävyysasteen.

Fresh Skin Tint on meikkituote BB- ja CC-voiteiden ystäville, jotka eivät kaipaa suojakerrointa. Koostumuksen ohuuden ja kosteuttavuutensa puolesta Fresh Skin Tint sopii myös hieman ikääntyneemmälle iholle. Kosteuttavina ja hoitavina ainesosina Skin Tintissä on mm. koivunmahlauutetta, betaiinia, lakansiemenuutetta sekä levää.

Hintaa sävyvoiteella on 34,90€ / 30 ml.

Instant Glow -sävytuotteet vertailussa:

Fresh Skin Tint vs. Beauty Serum

  • Beauty Serum on ohuempi ja tekee kuultavamman pinnan
  • Fresh Skin Tint on kosteuttavampi ja siinä on enemmän hoitavia ainesosia
  • Kummankin peittävyys on kevyt ja läpikuultava, mutta Fresh Skin Tintillä saa ehkä hieman enemmän peittoa
  • Beauty Serum sopii vielä paremmin ikääntyneelle, juonteiselle iholle -> mitä juoksevampi, ohuempi koostumus, sitä ihanteellisempi ryppyiselle iholle

Kummastako tykkään enemmän?

Täytyy sanoa, että vaikka olen jo ollut ihan megaihastunut Invisible Illumination Beauty-seerumiin, taisi Fresh Skin Tint mennä vielä senkin ohi. Sen hoitava ja raikkaan kosteuttava tunne iholla hakkaa seerumiversion.

Lumenen meikkipohjatuotteet ovat kyllä nostaneet profiiliaan huikeasti viimeisten vuosien aikana. CC-voide, Invisible Illumination tuotteet ja edullisen Nordic Girlin CC-voide, kaikki ihan huippukamaa meikäläisen (ja monen muunkin kirjoissa). Ei muuta kuin peukkua!

P.S. Fresh Skin Tint'in vaalein sävy on mukana Suuressa Joulukalenteripaketissani joka arvotaan jouluaattona.

35 comments on “Taas huikea Lumene-uutuus: Instant Glow Fresh Skin Tint”

  1. Myös mä ihastuin tähän heti, teki ihanan ihon 😍😄 Lumene osaa yllättää, myös sävyseerumi ja " hohdepullo" samaa sarjaa on kulunut käytössä loppuun...

    Vastaa

    0
  2. Tuota täytyy testata ehdottomasti. Olen pitänyt kovasti Lumenen cc-voiteesta, mutta tuo voisi olla vielä parempi! Toivottavasti se vaalein väri on näin talvella riittävän vaalea tämmöiselle kalkkilaivan kapteenille.

    Vastaa

    0
    1. Tämä on muuten paljon läpikuultavampi kuin se CC-voide, ihan vain tiedoksi jos haet saman tyyppistä (tai yhtä peittävää) :)

      Vastaa

      0
  3. Olen melko hyväihoinen ja matalakurttuinen senior. Olen käyttänyt useita pullollisia Beauty Serumia, pari tuubillista Nordic CC-meikkivoidetta ja ollut älyttömän tyytyväinen. Nyt olen vielä tyytyväisempi uudesta Fresh Skin Tintistä. Se on uskomattoman ihana! Oikein odotan aamuisin, että "saan" meikata. Meikkaan mieluiten päivänvalossa, edes jonkinlaisessa, mutta tänään oli niin hämärää, ettei onnistunut ja Skin Tint levittäytyi loistavasti myös kylppärivalossa. Sen voisi levittää vaikka pimeässä tai silmät kiinni, takuulla tulisi siistiä jälkeä.
    Suosittelen täydestä sydämestäni!

    Vastaa

    0
  4. Olisipa ihana kokeilla, mutta menee kyllä hinnallaan kipurajan yli. Hyvin peittävästä tuotteesta (esim. Estee Lauder Double Wear ) olen maksanut enemmänkin, mutta kevyestä meikkivoiteesta/pohjatuotteesta tuntuu liialta. En tiedä olenko ainoa tämän ajatuksen kanssa. :) Nordic girl CC on tosiaan ihana. Ehkä raaskin joskus ostaa tämänkin kokeiluun!

    Vastaa

    0
    1. En tiedä olenko ainoa tämän ajatuksen kanssa. :)

      Et ole, minusta tämä on myös kallis :) Hinta tulee käytännössä vain brändäyksestä, Invisible Illumination -sarja on haluttu brändätä ylelliseksi ja hinnat ovat sen mukaiset. (Sanon vain että onneksi on myös Nordic Girlin kaltaisia halpis-huippuja...)

      Kuitenkin, koen myös että II-tuotteet ovat keskimääräistä parempia ns. markettituotteita. Samat koostumukset voisivat olla jonkin kansainvälisen selektiivisen brändin alla ja silloin harva ihmettelisi hintaa. Maksaisin näistä kyllä vähän enemmän kuin perus-Lorealeista ja Rimmeleistä mutta totta on että 35 euroa on jo aika arvokas hinta meikkivoiteesta. Ehkä psykologinen ysiin päättyvä hinta 29,90€ olisi toiminut... :D

      Vastaa

      0
  5. Kiinnostaisi kyllä kuivaihoisena kokeilla tuotakin, onko tässä millainen tuoksu? Beauty serum mulla on satunnaisessa käytössä ja se on ihan ok. Viimeksi herkkäsilmäisenä ilmeisesti sen tuoksu tai joku ainesosa ärsytti silmiä ja en uskalla nyt käyttää sitä (talvisin jotenkin extraherkistyn kaikelle), ja nyt miettinyt tuon uuden tuotteen hankkimista. Harmi vaan että Lumene on tosiaan kallistunut niin paljon ettei viittis ihan testeriksi ostaa.

    Vastaa

    0
    1. onko tässä millainen tuoksu?

      Kosteusvoidemainen tuoksu, tulee mieleen Lumenen Lähde vai mikä se peruskosteuttavan sarjan nimi nykyään on. Raikkaan parfymoitu tuoksu.

      Vastaa

      0
    2. Minusta tässä oli liian voimakas tuoksu, joka jotenkin leijuu ikävästi iholta herkkää nenääni ärsyttämään, ollen melkein hajuvesimäinen tällaiselle herkkikselle :( olen tosiaan melko tuoksuherkkä, mutta varsinkin luonnollisiin tuoksuihin totun aika nopeasti. Tätä en kuitenkaan ostaisi täyttä purkkia tuoksun takia, mutta koostumus olisi ollut ihana ja tuote todella toimiva ja kivan tuntuinen iholla. Onneksi sain tästä näytteen jonkun lehden mukana, että tuli testattua ennen kuin ostin koko purkin. Näytteen pyytämistä suosittelen muillekin tuoksuherkille.

      Vastaa

      0
    3. Tässä on tosiaan samantyyppinen tuoksu kuin Lumenen ihonhoitotuotteissa, eli totta, se on voimakkaampi kuin meikkituotteissa yleensä. Minun nenääni se onneksi on miellyttävä tuoksu, mutta voin ymmärtää tuoksuherkkiä.

      Vastaa

      0
  6. Itse valitsisin mieluummin seerumin, tykkään sen kevyemmästä koostumuksesta 😊

    Vastaa

    0
  7. Sain tästä voiteesta testerin, mutta siinä ei ollu mitään sävy mainintaa. [kaunis] siinä luki ja sitä pohdin, että onko sävynimi mutta ei vissiin :D Raikas oli iholla, mutta luki, että vältettävä joutumasta silmiin ja mulla tommoset kyllä päivän mittaan levahtaa ja en tienny saisko käyttää silmänympärykselle siis lainkaan tämän takia. 🤔 Sävy oli jokatapauksessa liian tumma ja keltainen.

    Vastaa

    0
    1. [kaunis] siinä luki ja sitä pohdin, että onko sävynimi mutta ei vissiin :D

      Joo ei ole sävynimi :) Nuo sulkeissa olevat sanat ovat Lumenen suomenkielinen versio tuotteen englanninkielisestä nimestä, joka printataan purkkiin isolla. Invisible Illumination -sarja on siis suomeksi Kaunis-sarja.

      Minä kyllä käyttäisin tätä myös silmienympäryksillä. En keksi mitään syytä miksei sävytetty kosteustuote toimisi myös sillä alueella. Ellei suositus sitten liity hajusteisiin. Silmien ympärillä suositellaan käytettävän hajusteettomia tuotteita ja tässähän on hajusteita.

      Vastaa

      0
  8. Toissaviikonloppuna vähän puolivahingossa Stockan kemppariosastolla haahuillessani tuli myyjä kysymään, voiko auttaa. Pohdin hetken ja sanoin: "Joo, itse asiassa..." En arkena (tai oikein juhlanakaan) käytä mitään meikkivoidetta tai vastaavia, mutta nyt oli sellaiset pikkujoulut tiedossa, joissa oli pukeutuminenkin vähän fiinimpää, joten ajattelin sitten panostaa ja hommata oikein "naamatökötin"! Kriteerit jotka myyjälle annoin olivat: kevyin peitto mitä löytyy, kuulas lopputulos, ei tarvitse rasvaa/primeria/puuteria kaveriksi tms, eli kynnys mahdollisimman matalalle. Myyjä ohjasi suoraan tälle purkille. :) Koitin googlata arvostelujakin, mutta ei osunut silloin vielä mitään haaviin. Kerrankin aallonharjalla...? :D

    Mutta joo, komppaan huomioitasi! Lisäplussana tällaiselle ihmiselle joka ei oikein tykkää/osaa käyttää meikkivoiteita (eikä sellaisia ehkä niin tarvitsekaan), tämä levittyi superhelposti ja oikein suli iholle. Parissa minuutissa naama valmis. Innostuin tästä jopa niin paljon, että tuli käytettyä heti perään toiseen otteeseen ihan niinkin vaativaan tilaisuuteen kuin puolison kanssa elokuvissa käyntiin :'D

    Vastaa

    0
  9. Mun kuivalla iholla tämä ei toimi ollenkaan. Onnistuu jotenkin korostamaan kuivuutta enemmän kuin käyttämäni meikkivoiteet (YSL ja Clinique) ja sen lisäksi häviää esim. nenän alueelta ennätysnopeaa. Jostain syystä minä ja Lumenen meikkipohjat ei vaan sovita yhteen (ainoa poikkeus se CC-meikkivoide).

    Vastaa

    0
  10. Tämä on kyllä aivan ihana! <3______<3
    Itse en Beauty Serumista jostain syystä pitänyt, mutta tämä oli ihan rakkautta ensisipaisulla. Toivottavasti toimii yhtä ihanasti talven korppuihollakin vielä :D Ainoa miinus tulee tuosta purkki- pakkauksesta :/ Koen nuo aina vähän epähygienisinä ja sotkevina, vaikka varmasti hyvä syy onkin miksi tuo on päädytty purkkiin pakkaamaan.

    Vastaa

    0
  11. Kovasti tulee uusia tuotteita markkinoille, kuin sieniä sateella, valinnanvaikeus ja kokeilunhalua olisi kaikkiin ihanuuksiin. Luonnonkosmetiikka nyt huipussaan, mikä hienoa ja olen huomannut omasta ihostani että paljon paremmin voi. Luonnonkosmetiikan/kosmetiikan tietyt brändit hyvin kalliita ja suositusten mukaanhan me niitä tietenkin ostamme. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa/kosmetiikkaa eivät monetkaan bloggaajat kovinkaan tuo esiin, kehu eikä suosittele, vaan ennemmin näitä kalliita ja erikoisempia brändejä maailmalta. Itse tilasin näytteet mm:Korento sarjasta ja pidin sarjasta ja tuotteista todella paljon, samoin Lumenen tuotteet ovat huippuluokkaa ja ajavat aivan saman asian kuin nämä kalliimmat ulkomaalaiset brändit ja jopa parempiakin. Ehkä me itse emme koe ja näe näitä kotimaisia tuotteita sitten mitenkään eksoottisina vaan hyvin arkisina ja onhan nämä Lumenenkin tuotteet aina meidän lähettyvillä päivittäistavara ketjuissa kosmetiikka osastoilla.Onneksi tämä blogi arvioi tuotteita laidasta laitaan, eikä vain kalliita tuotteita:)Kokeilemalla tuotteita,löytynee jokaisella oma suosikkinsa.Onhan se ihana uutuuksia aina kokeilla ja kiva lukea muiden kokemuksia sekä arvioita tuotteista ja tämä on ns:tietynlainen harrastuskin.

    Vastaa

    0
  12. Voi kun tämä kuulostaa hyvältä, mutta tällä kertaa en aio edes testata. Osaan (kai...) jo pysytellä pois Lumenen purkeista. ;) Tai ehkä tästä tulee näyte jonkun lehden välissä.

    Onko sulla muuten mitään jouluaiheista ruokapostausta? VH-glögiä, - leivonnaisia tai vastaavaa? :)

    Vastaa

    0
    1. VHH-glöginä juon laiskuuksissani Valion sokeroimatonta glögiä jota maustan vielä glögimausteilla että keinotekoinen maku vähän peittyy. Mutta silloin kun jaksan, teen glögin makeuttamattomaan karpalomehuun jossa haudutan glögimausteita pitkään. Ja sekaan tietysti punkkua :)

      VHH-herkkuja joulun hengessä:

      Piparit: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/pipariverstaalta/

      Kakkuja, muffineita: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/illalliseksi-kakkua/

      Tämän postauksen lopussa vhh-Julia-suklaaohje:

      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/taatelikakulla-jaksaa-paremmin/

      Joulun sokerittomat ja vehnättömät herkut valmistuvat tummasta suklaasta, kookoshiutaleista ja pähkinöistä, ja sitten jos haluaa laajentaa ei-niin-vähähiilariseksi mutta pysytellä kuitenkin ei-lisättyä-sokeria-linjalla, voi ammentaa ihanista kuivatuista hedelmistä kuten taatelista :-*

      Ja joulun laatikoita:
      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/koekeittio-joululaatikot/

      "Riisi"puuro:
      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/metsaa-joulun-tuoksua-ja-puuroa/

      Vastaa

      0
  13. Kuulostaa tosi hyvältä! Onko tämä verrattavissa Flow’n uuteen seerumimeikkivoiteseen?

    Vastaa

    0
    1. Ei ole, ovat ihan erilaiset. (Tarkoitatko muuten onko Lumenen vanhempi Beauty Serum verrattavissa Flow'n Korento-seerumimeikkiin..? Tämä uusi Fresh Skin Tint on voidemainen, ei seerumimainen. Lumenen Beauty Serum taas on vesipohjainen seerumi, Korento on öljypohjainen.)

      Vastaa

      0
    1. Kummatkin Lumenen Invisible Illumination -pohjat ovat peittävämpiä kuin Flow'n Korento-sävyseerumi.

      Vastaa

      0
  14. Ihana idea ollut tällainen tarinakansio! Mukana jälleen arvonnassa, annan suostumuksen yhteystietojeni käyttöön.

    Vastaa

    0
  15. Mä olen ihmetellyt että Lumene puskee uusia kevyitä meikkivoiteita pelkästään. Vaikka kuinka monta , Nude nude nude. Viimeisimpänä mitään peittämätön cc. Minä odotan jo jotain EL double wearin kaltaista... eihän sille kukaan tietenkään pärjää, mutta jos jokaiselle pitäisi löytyä suosikki, niin Lumenella ei tarjota kyllä kunnon peittoa.

    Vastaa

    0
  16. Outo ja turha tuote, en tajunnut tuota seerumiakaan. Kuka nykyään haluaa mitään meikkituotetta, jossa ei olisi vähintään sk25?

    Vastaa

    0
    1. "Kuka nykyään haluaa mitään meikkituotetta, jossa ei olisi vähintään sk25?"

      Useimmat varmaan tuovat aurinkosuojan iholleen kuitenkin mieluummin sillä varsinaisella aurinkosuojatuotteella, joka tulee meikkivoiteen alle. Meikkivoiteen ilmoittama aurinkosuoja ei muutenkaan toteudu koska meikkivoidetta ei levitetä kasvoille sitä määrää, minkä ilmoitetun SK:n muodostuminen vaatisi. Toki suojakertoimellinen meikkivoide tuo aina jonkin verran UV-suojaa, mutta todellinen suoja jää ihan kauas ilmoitetusta. Jos haluaa suojata ihonsa kunnolla UV-säteilyltä, on parempi keino siihen ilman muuta rehellinen aurinkosuojavoide (tai varjossa pysyttely, totta kai), ei meikkivoide.

      Vastaa

      0
  17. Olen mietiskellyt seuraavaa meikkivoidehankintaa ja tämä Lumenen Skin Tint on pyörinyt mielessäni kun sitä kerran kokeilin ja tuntui iholla hyvältä ja juuri sopivan peittävältä ja heleyttävältä. Nyt kuitenkin tarkemmin tutkiessani huomasin harmikseni, että INCI-listassa on jo kolmantena Dimethicone... Mikä on sun suhtautumisesi tähän silikoniin/käyttäisitkö itse ihonhoitotuotetta jossa tätä on? Jonkin verran lukenut näistä, mutta kun on niin paljon puolesta ja vastaan -kommentteja netti pullollaan ettei oikein tiedä mitä uskoa. Itse olen pyrkinyt välttämään silikoneja kun olen ajatellut että ne tukkivat ihohuokosia / kertyvät hiuksiin enkä yleensä ole pitänyt niiden tuntumasta iholla.

    Halusin vain kuulla mielipiteesi. Tykkään kovasti näistä Lumenen uutuuksista mutta ärsyttää kun näitä silikoneja täytyy tunkea joka paikkaan. :)

    Ihanaa kesää ja kiitos mahtavasta blogista!

    Vastaa

    0
    1. Hei Sanna! Silikoni on todella yleinen, oikeastaan lähestulkoon välttämätön ainesosa normikosmetiikan meikkivoiteissa, sillä millään muulla ainesosalla meikkivoiteesta ei saa yhtä hyvin liukuvaa ja iholle helposti asettuvaa. Tämä on mm. ratkaiseva syy normi- ja luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden eroon, silikonittomuus tekee luonnonkosmetiikan meikkivoiteista ei-yhtä-hyvin levittyviä ja nopeasti ihoon "jumahtavia". Jos katsot minkä tahansa normikosmetiikan meikkivoiteen inciä, siellä on aina silikoniyhdisteitä ihan kärjessä. Dimethicone on erittäin liukkaan tuntuman antava silikoni ja varmasti niitä eniten käytettyjä juuri meikkivoiteissa.

      Kun kyse on meikkivoiteesta, käytän kyllä silikonia sisältäviä tuotteita. Mutta ihonhoitovoiteeseeni en dimethiconea halua, enkä tällaisia hoito/kosteusvoiteita käytäkään. Silikonit eivät ole koskaan aiheuttaneet iholleni ei-toivottuja reaktioita, mutta en vain pidä niiden ihotuntumasta kosteusvoiteessa, eivätkä ne myöskään hoida ihoa joten en "tee" niillä hoitovoiteessa mitään. Mutta meikkituote on tosiaan asia erikseen. :)

      Ihanaa kesää sinullekin :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat