31.08.2018

Whamisan upea BB-voide - luo kuulas chok chok -iho

Mikä se on..? No korealainen BB-iho, "chok chok"..! <3 Nyt myös luonnonkosmetiikan versiona à la Whamisa!

Ennen / jälkeen Whamisan BB:n

Katsokaa tätä - jos tämä ei ole kasteisen kuulaan, meikittömän näköisen ihon perfektiota niin en tiedä mikä on. Ihan mieletön. <3 Korealaiset sen osaavat, hehän ovat koko kasteiho-trendin "äiti".

Chok chok, kuten korealaiset lookkia nimittävät, tarkoittaa hehkuvaa, kostean ja meikittömän näköistä raikasta ihoa. Lähestulkoon kaikki korealaiset meikkipohjatuotteet palvelevat tämän lookin saavuttamista, jossa avainasemassa on myös ihon kosteutus. Chok chok -ihanne on yksi syistä siihen, miksi korealaiset kantavat kaikkialle mukanaan kosteussuihkeita - iho saa mieluusti näyttää ja tuntua kirjaimellisesti siltä kuin se hehkuisi kosteuspisaroiden jäljiltä.

Olin eilen Whamisan maahantuojan pressitilaisuudessa ja innostuin Whamisan BB-uutuudesta niin, että melkein lensin tänään koneen ääreen postaamaan siitä :)

Whamisan BB on "pumping pact" -tyyppinen, eli BB-voide painetaan esiin välikannen rei'istä. Mukana tulee cushion-meikkivoiteista tuttu napakka vippa jolla voide taputellaan iholle.

Organic Flowers BB levittyy iholle ohuesti ja tasaisesti taikoen ihon eteerisen kuulaaksi, samalla tasoittaen ihon punoitusta ja epätasaisuuksia. Peittävyys on keskivahva. Tämän jutun kuvissa olen levittänyt Whamisa-BB:tä kolme kerrosta. Koostumus ei kökköönny eikä tästä varmaan ihan hevillä saa pakkelin näköistä pintaa, voide on ihastuttavan notkeaa ja ikäänkuin sulaa ihoon. Koostumus muistuttaa siis enemmän ohuenohuita cushion-meikkivoiteita kuin perinteisiä BB-voiteita.

Voiteessa on suojakerroin 50. Taas voi vain hämmästellä: millä nuo aasialaiset sen tekevät..? Miten he saavat leivottua korkeita suojakertoimia superohuisiin, notkeasti levittyviin koostumuksiin?

Kaiken lisäksi BB-voiteessa on Whamisalle tuttuun tapaan korkealuokkaisia fermentoituja ainesosia, eli Organic Flowers BB on myös erittäin hoitava. Ja sen tuntee iholla. Se on niin kosteuttava että kun jätin swatch-kuvaa varten vetämäni voideviirun kämmeneen tunniksi, se ei kuivunut vaan pysyi kosteana.

Sävyjä on kolme, jotka kaikki ovat korealaiseen tapaan aika vaaleita. Tummin, 23 NB eli Natural Beige sopii minulle ja on varmasti täydellisimmillään loppusyksystä kun kesän päivetys tästä vielä vähän hiipuu.

Vaaleammat sävyt 21 Pink Beige ja 21 Light Beige ovat sävysyvyydeltään yhtä vaaleita, mutta Pink Beige taittaa pinkkiin ja Light Beige on neutraali. 23 Natural Beige on sekin neutraali. En valitettavasti pystynyt swatchaamaan kaikkia sävyjä rinnakkain sillä sain mukaani vain tuon 23-sävyn. 21:t vaikuttivat hyvin vaaleilta, mutta eivät ihan lumikkisen vaaleilta. Oletettavasti sopivat hyvin Lily Lolon Blondie -sävysyvyyden iholle.

Pinta todellakin kuultaa, ja näin hehkuva finish ei kenties ole ihan kaikkien, ainakaan rasvoittuvaihoisten mieleen. Minä taas rakastan tällaista meikkipohjaa..! :-*

Kuultoa saa myös feidattua puuterilla jos niikseen tulee ja haluaa hieman mattaisemman pinnan. Kuten alla:

Tässä olen levittänyt kasvoille Innisfreen väritöntä No Sebum -irtopuuteria. Se on niin henkäyksen ohutta että ei sammuta kuultoa kokonaan eikä peitä yhtään, mutta säätää hehkun vähän maltillisemmaksi - ja tekee hyvän pinnan jolle levittää poskipuna.

Kasvoilla:

 • Whamisa BB #23
 • Innisfree No Sebum -puuteri
 • Clinique Iced Lotus -poskipuna
 • Too Cool For School Play Cheek Angel Pink -poskipuna/highlighter
 • Viva La Diva Hard Rock Sweetie -huulipuna
 • Luomilla Buxomin La-La Lavish, MACin Vibrant Grape ja Elf Cream Eyeliner Punk Purple

*

Whamisan BB:n ainoa miinus on korkeahko hinta - sen ovh on 42,90€ (16 g). Tsekkailin mistä tämän saisi halvimmalla, ja halvin hinta näyttäisi olevan Biodellyllä; 39,90€. Muut jälleenmyyjät käyttävät ovh-hintaa.

Ja Biodellyllähän on muuten vielä 16.9. saakka voimassa alennuskoodi blogini lukijoille :) Kaikki tuotteet -15%.

Mainoslinkki (ja varmaan tässä tapauksessa ihan mieluinen, jos haluaa tuotteeseen tutustua hieman edullisempaan hintaan :):

Biodellyltä Whamisan BB:n saa karkkipäivä-koodilla hintaan 33,92€. Tarjous on voimassa sekä verkkokaupassa että Turun myymälässä.

Whamisan BB:tä myyvät myös Sokos, Stocka, Ruohonjuuri, Jolie ja maahantuojan oma verkkokauppa, Natural Goods Company.

P.S. Sain pressitilaisuudesta mukaan myös läjän muita minulle uusia Whamisa-tuotteita, mm. uudet kasvoaurinkovoiteet...! Ihanaa päästä kokeilemaan lisää Whamisaa!

32 comments on “Whamisan upea BB-voide - luo kuulas chok chok -iho”

 1. Ihanaa että väri sulautuu noin hyvin sun iholle! Meikäläinen ei pääse nauttimaan noista vielä piiiitkään aikaan, sen verran on ruskettunut iho tän kesän reissaamisesta (ja parhaillaankin olen Sisiliassa, missä aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta aamusta iltaan)!

  Vastaa

  0
  1. Oih, terkkuja Sisiliaan..!

   Hämmästyin kyllä itsekin että yksikään näistä sävyistä sopi kesän sävyiselle iholleni, korealaiset sävyt kun ovat järjestään niin vaaleita, mutta niin vain tuo #23 sulautui aika kivasti :)

   Muuten - olen viimein päässyt testaamaan Novexpertin hyaluronihapposeerumia ja minun kokemukseni on sama kuin sinulla; imeydytyään seerumi ei jää yhtään tahmeaksi. Toki siinä menee noin minuutti tai kaksikin että se "asettuu" iholle ja imeytyy, ja sen aikaa seerumi kyllä on tahmea, mutta parin minuutin päästä ihon pinta on samettisen "kuiva" - eikä todellakaan kiristä yhtään. Vaikuttaa todella hyvältä seerumilta.

   Vastaa

   0
  2. Jes, mahtavaa! Hyvä että joku muukin sai tämän saman kokemuksen seerumista! :) Omalla kohdallani se on kyllä paras hyaluronihapposeerumi, mitä olen kokeillut! Novexpert-testailuni jatkuvat muuten blogissa huomenna! Nyt on tullut kokeiltua sarja a:sta ö:hön läpi misellivettä lukuun ottamatta.

   Vastaa

   0
  3. Huomenna siis Katjan blogiin ^_^

   Minua kiinnostaa sarjan c-vitamiinibuusteri vielä hyaluronihappoakin enemmän, mutta siitä oletkin jo kirjoittanut (ja varsin houkuttavasti ;D). Minulla kun aurinkovauriot ovat se kaikkein suurin "skin concern".

   Vastaa

   0
 2. Onpas hyvältä vaikuttava tuote. No onhan merkkikin Whamisaa. :)

  Mitä hajuvesiä suosittelisit sellaiselle, jota normaalit hajuvedet ärsyttävät?

  Vastaa

  0
  1. Mitä hajuvesiä suosittelisit sellaiselle, jota normaalit hajuvedet ärsyttävät?

   Vaihtoehtoja ei taida olla kuin kaksi; normaalien lisäksi luonnolliset :)

   Vastaa

   0
  2. Joo, luonnonkosmetiikkaa ajattelinkin, mutta niissäkinhän on ärsyttäviä tuoksuja osa. Oliko joku luonnonkosmetiikan merkki, jolla olisi erityisesti otettu huomioon se, että ei käytetä yleisesti ärsyttäviä hajuja?

   Vastaa

   0
  3. Ei valitettavasti tule mieleen :/ Luonnonkosmetiikan hajuvedet perustuvat eteerisille öljykomponenteille, ja niistä hyvin moni kuuluu 26 eniten allergisoivan hajusteen joukkoon. Tietenkään allergisoivuus ei ole sama asia kuin tuoksuärsytys, enkä tiedä, onko ylipäänsä olemassa jonkinlaista listaa niistä tuoksuista jotka koetaan muita useammin ärsyttävinä.

   Vastaa

   0
  4. Widmer (apteekeista) toi markkinoille n. vuosi sitten kolmen tuoksun sarjan jossa on nimenomaan otettu huomioon nuo eniten allergisoivat tuoksut ja oltu käyttämättä niitä. Pitäisi siis olla hypoallergeenisiä tuoksuja.

   Vastaa

   0
 3. Heippa!
  Mistä olet ostanut nuo silmämeikit? Mielettömän upeat värit ja minäkin haluaisin tuollaiset☺️

  Vastaa

  0
  1. Ostin Buxomin luomivärin USAsta viime syksynä ja MACin sävy on jokin limited edition vuosien takaa. Elfin meikkejä saa ainakin Hehkusta ja Yliopiston Apteekeista (en tiedä saako ihan kaikista).

   Buxomin meikkejä myy Suomessa Kicks:
   https://www.kicks.fi/buxom

   Näköjään tuo La-La-Lavish-sävy on tällä hetkellä veläpä tarjouksessa 8,80€. :)

   Vastaa

   0
 4. Hei! Osaisitko neuvoa jotain korealaisia ihonhoito-merkkejä joita saisi myös muualta kuin netistä? Olis kiva kokeilla jotakin aloittelijalle sopivaa perustuotetta.

  Sitten ois kysymys kosmetiikan säilytyksestä, oon miettinyt laitanko jääkaappiin joitakin luonnonkosmetiikan voiteita kun huonelämpötila ei oo niin kovin viileä, mutta onko jääkaappilämpötila kaikelle kosmetiikalle hyväksi vai voiko se olla sit jo liian kylmä? Haluaisin saada voiteen säilymään parhaalla mahdollisella tavalla vaikka mitään kosmetiikkajääkaappia ei ole käytössä.

  ja vielä by the way, sun A-vitamiini-postausta lukiessa tuli mieleen, mitä mieltä oot niistä apteekin klassikko bellavita-voiteista, onko ne toimivia jos haluaa itselleen a-vitamiinin hyötyjä? :)
  Hyvää syksyä ja aurinkoisia päiviä!

  Vastaa

  0
  1. Hei! Osaisitko neuvoa jotain korealaisia ihonhoito-merkkejä joita saisi myös muualta kuin netistä?

   Kyllä :) With pleasure ^_^

   Missha: Citymarket
   Tony Moly: Sokos, Stockmann
   It's Skin: Hehku, Citymarket (vain naamiot Cittarissa)
   Kocostar: Stockmann, Yliopiston Apteekin ego-myymälät
   Mizon: Stockmann, Yliopiston Apteekin ego-myymälät
   The Skin House: Stockmann, Yliopiston Apteekin ego-myymälät
   Whamisa: Ruohonjuuri, Sokos, Stockmann (ainoa Suomesta saatava eko-sertifioitu K-Beauty-merkki)

   mutta onko jääkaappilämpötila kaikelle kosmetiikalle hyväksi vai voiko se olla sit jo liian kylmä?

   Minulla onkin juuri tulossa postaus liittyen kosmetiikan säilytyslämpötiloihin :) Jääkaappilämpötilasta on asiantuntijoiden välillä poikkeavia näkemyksiä, esimerkiksi L'Orealilta sanottiin ettei jääkaappisäilytys ole suositeltavaa (peruste: "jääkaappilämpötila voi aiheuttaa koostumusten erottumista, ja kun ainesosat erottuvat eivät säilöntäaineet pääse vaikuttamaan tarkoituksenmukaisesti"), kun taas Naviterin tuotekehityshenkilön mukaan "suurinta osaa kosmetiikkatuotteista voi huoletta säilyttää jääkaapissa, poislukien tensidejä sisältävät tuotteet, ja jääkaappisäilytys saa useimmat kosmetiikkatuotteet säilymään hyvänä pidempään". Eli yhtä totuutta asiasta ei näemmä ole. Mutta itse säilyttäisin voiteet jääkaapissa etenkin erittäin pitkään jatkuvilla helteillä, kun asunnon lämpötila pitkäkestoisesti ylittää 25 astetta.

   A-vitamiini-postausta lukiessa tuli mieleen, mitä mieltä oot niistä apteekin klassikko bellavita-voiteista, onko ne toimivia jos haluaa itselleen a-vitamiinin hyötyjä? :)

   Bellavita-voiteessa on retinyylipalmitaattia jolla on tutkimusten mukaan ihoa hyödyttäviä vaikutuksia (vaikkakin huomattavasti miedompia kuin tehokkaammilla a-vitamiiniyhdisteillä kuten retinolilla ja retinyyliretinoaatilla) mutta jotta retinyylipalmitaatilla on mahdollisuus vaikuttaa ihossa optimaalisesti, on sen myös imeydyttävä mahdollisimman hyvin ja oltava mieluusti kapseloitu, jolloin se vaikuttaa pidempään (ei-kapseloitu a-vitamiiniyhdiste hapettuu ja tuhoutuu nopeasti kun se on levitetty iholle). Näiden seikkojen toteutumista Bellavita-voiteissa emme kuluttajina voi tuntea, sen tietää vain Orionin tuotekehitysosasti, joten vastaus kysymykseesi selviää käytännössä vain kokeilemalla voidetta ja käyttämällä sitä säännöllisesti usean kuukauden ajan.

   Ainakin sen voi kuitenkin todeta, että kaikki voidemuotoiset A-vitamiinituotteet ovat aina miedompia kuin seerumimuotoiset.

   Kaunista syksyä sinnekin :) Tänäänhän se on virallisesti alkanut :) Jeiii, kynttilät esiin!

   Vastaa

   0
  2. Huomasin Instasta kosmetiikkamuuttokuorman ja mietin oletko järjestänyt purkeille jonkun jäähdytettävän turvapaikan hellekatastrofit jatkossa välttääksesi? 😊

   Vastaa

   0
  3. En jäähdytettävää, valitettavasti (vielä :D), mutta uuden paikan kuitenkin :)

   Vastaa

   0
 5. Kiinnostaisi mineraalimeikit ja varsinkin puuteri, mutta tuo netistä tilaaminen mietityttää. Itsellä vaan ei ole aavistustakaan oikeasta sävystä tai koostumuksesta. Liikaa vaihtoehtoja! 😃

  Vastaa

  0
  1. Oikean sävyn valitseminen vain netin kuvien perusteella voi tosiaan olla vaikeaa, mutta esimerkiksi Biodellyn asiakaspalvelusta saa älyttömän hyvää palvelua meikkisävyn etsinnäss :) Kannattaa laittaa sinne viestiä ja sieltä autetaan ja neuvotaan sinua henkilökohtaisesti :)

   Vastaa

   0
 6. Mä menisin Koreassa ilman meikkiä, olisin moist ihan omasta takaa 😂
  Puuteroin laneigen Bb cushionkin "to death" muuten se häviää tunnissa. Siinä sävy 23 sand on vieläkin liian vaalea, naama päivitykseni on omasta mielestäni kyllä jo so last summer.

  Vastaa

  0
  1. Mä menisin Koreassa ilman meikkiä, olisin moist ihan omasta takaa 😂

   XD XD

   Korealaisten meikkipohjasävyjen yksipuolisuus = vaaleus ja lämpimien sävyjen vähäisyys on kyllä niiden ainoa todellinen heikkous. En tiedä löytyykö miltään korealaiselta merkiltä edes exporttina sävyjä oikein tummille ihoille. (Hmm, googlasin ja ainakin Laneigella näyttää olevan myös tummempia sävyjä, #35 näyttää sopivan etnisellekin tummuudelle.)

   Vastaa

   0
 7. En vain pääse sen yli, että jos voide ei kuivu kämmenselällä edes tunnissa, niin miten tahmealta se mahtaisikaan tuntua kasvoilla.. :D
  Onneksi vastaavan efektin saa tehtyä myös erilaisilla tuotteilla. Tai mun silmissä vastaavan, eihän se välttämättä näytä ihan samalta ammattilaisen silmin. Sekaiholla tuo ei tosiaan ehkä istu niin nätisti (omasta mielestäni), kun se kuulaus korostuu t-alueella tai nenänpielissä, jolloin se ei ole tasaista eikä enää näytä raikkaalta vaan päinvastoin vanhentuneelta. :) Vaikutuksen huomaa siitä, että jos käyttää iltapäivällä sellaisia meikkipapereita, jotka ilmevät rasvaa mutta joissa ei ole puuteria, niin tuntuu kuin koko meikin olisi tehnyt uudelleen. Todella iso freesaava vaikutus kun vain poistaa ylimääsen kiillon tietyistä kohdista kasvoja.

  Vastaa

  0
  1. En vain pääse sen yli, että jos voide ei kuivu kämmenselällä edes tunnissa, niin miten tahmealta se mahtaisikaan tuntua kasvoilla.. :D

   Arvasin että joku saattaisi ajatella näin tuon kosteus-kommentin kirjoitettuani :D Ota kuitenkin huomioon, että swatch-kuvassa BB-voidetta on levitetty huomattavasti paksumpi kerros kuin mitä sitä laitetaan kasvoille, joten iholla se ei tokikaan tunnu samalta. Mutta - ei myöskään kuivalta. Pinta ei jää tahmeaksi, mutta ei myöskään täysin kuivaksi.

   Vastaa

   0
  2. Kuulostaa mielenkiintoiselta. :) Tästä pitäisi ehkä pyytää näyte. Tämä voisi toimia ehkä sitten talvella kun ilma on paljon kuivempaa?

   Vastaa

   0
 8. Whamisan saamista kehuista huolimatta en tähän mennessä ole sitä uskaltanut kokeilla, tuotteissa (ainakin kasvovesissä) kuuluu olevan sangen ötjäkät tuoksut :/ Kuinkahan nuo meikkivoiteet?
  Näin kuivahtaneessa ja hiukan ärtyneessä tilanteessa iho kaipaa kosteuttavia ja rauhoittavia aineita ilman ylimääräisiä ärsykkeitä. Postista saapui jokin aika sitten Klairsin kosteuttava kasvovesi uutena hajustamattomana versiona, se saa nyt olla '7 skin method' rutiinissa... Ihoa on rauhoiteltava ja hoivailtava ennen lokakuuta ja sään kylmenemistä.

  Vastaa

  0
  1. BB-voiteessa ei ole voimakasta tuoksua, se on hyvin mieto.

   Minulla on muuten myös tuo Klairsin kosteuttava kasvovesi - yksi niistä harvoista Korean tuomisista joita en ole vielä kokeillut lainkaan (!). (Se oli vain "ahnehdittava" reissusta kun Virve suositteli sitä... :p :D)

   Vastaa

   0
 9. Huomasin vähän aikaa sitten tämän BB-voiteen Jolien valikoimassa, ja tilasin sen heti testiin. Mieletön suojakerroin tosiaan suhteessa ohueen koostumukseen!

  Tänään aamulla pääsi Whamisa ensimmäistä kertaa testiin kasvoilla. Ja vautsi, miten upea pinta ja peittääkin hyvin. Mutta - minua häiritsee ihan valtavasti tämä tuotteen kasvoille jättämä kosteus, joka omalla ihollani tuntuu tahmeutena. Laitoin kolme kerrosta irtopuuteria päälle - ei poistanut tahmeutta. Hiuksetkin jäävät kiinni kasvoihin :D En uskaltanut laittaa varjostusta tai poskipunaa tähän päälle, kun pinta tuntuu liian tahmealta puuterimaisille tuotteille. Mielenkiinnolla odotan, pysyykö BB-voide paikoillaan nätisti koko päivän. Jos pysyy, täytynee keksiä joku megapuuteri poistamaan tahmeutta, sillä tuote tosiaan näyttää aivan upealta kasvoilla.

  Vastaa

  0
  1. Whamisan BB todella on hoitava ja kostean tuntuinen :) Kokemus tahmeudesta on tietysti yksilöllinen, ja esim. itse en koe pintaa tahmeana. Laitan päälle kevyesti irtopuuteria ja meikkipohja kestää moitteettomana aamusta iltaan. Kieltämättä vähän odotin jännittyneenä mönjääntyykö pinta, kun se on niin kostean tuntuinen, mutta ei ole mönjääntynyt. Minulla on ollut Whamisan BB kasvoilla joka päivä sen jälkeen kun sen sain ja pinta on kestänyt liejuuntumatta joka päivä. Meikki on illalla yhtä hyvän näköinen kuin aamullakin 👍 (Mitään "megapuuteria" en käytä vaan parina päivänä on ollut Innisfreen henkäyksen kevyt irtopuuteri ja yhtenä päivänä Laveran luonnonkosmetiikkapuuteri.)

   Vastaa

   0
 10. Upean näköinen lopputulos, vaikuttaa varsin lupaavalta tuotteelta. Miten vertaisit Whamisan BB-voidetta Nui Cosmeticsin meikkivoiteeseen? Sain sen nimittäin juuri hankittua ja olen siihen varsin tykästynyt. Nyt mietityttää, että "pitäisiköhän" sitä haluta myös tämä Whamisa. :D

  Vastaa

  0
  1. Miten vertaisit Whamisan BB-voidetta Nui Cosmeticsin meikkivoiteeseen?

   Hyvin erilaisia, Whamisan koostumus on ohuempaa ja kuultavampaa. Nuin pinta kuivuu samettisemmakai, Whamisan jää kosteammaksi. Peittävyydeltään ovat kuitenkin aika samaa luokkaa. Whamisan etuna on totta kai suojakerroin, jota Nuissa ei ole (etu ainakin niille kuluttajille jotka haluavat meikkipohjaansakin aurinkosuojan).

   Vastaa

   0
 11. Mulle tuli kanssa sama mieleen, kuin muutamalle aiemmin kommentoineelle: en kestä tahmean tuntuista fiilistä kasvoilla ja pelkäisin, että meikki katoaa päivän mittaan kasvoilta, vaikka olenkin kuivaihoinen.

  Vastaa

  0
  1. Tämä BB ei kuitenkaan katoa :) Ainakaan minun iholtani, kesto on moitteeton.

   Vastaa

   0
 12. Moikka!

  Kiinnostaisi kovasti tämä tai vastaava tuote, mietityttää ainoastaan miten tuo toimii kaltaiselleni aurinkopuuteri-on-must henkilölle, jos jättää kovin kosteaksi? Pystyykö päälle levittämään nätisti aurinkopuuteria ja jos pystyy, niin se todennäköisesti vie sitten tuon ihanan hehkun. Ehkä täytyisi hankkia jokin nestemäinen, väriä tuova meikki korvaamaan? :)

  Vastaa

  0
  1. Moi! Mä levittäisin Whamisa-BB:n ja aurinkopuuterin väliin vielä irtopuuterin "kuivattamaan" BB-voiteen pinnan jotta aurinkopuuteri levittyy vaivattomasti ja tarttumatta kosteaan pintaan. Toki BB-voiteen jättämä hehkuva pinta siinä myös vähän kärsii ja "sammuu", se efekti puuterilla aina on.

   Mä itse levitän aina kaikkien vähänkään kostean tuntuisiksi jäävien meikkipohjatuotteiden päälle kevyesti puuteria niihin kohtiin joihin laitan poskipunaa/aurinkopuuteria/korostuspuuteria :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)