16.04.2018

Mádaran uudet aurinkosuojatuotteet ja alennus -40%

* Sis. mainoslinkkejä

Tänään juttua Mádaran uusista aurinkosuojallisista kasvovoiteista - ja alennusvinkki!

Vain huomenna 17.huhtikuuta 24 tunnin ajan Madaracosmetics.fi -sivulla kaikki Mádaran tuotteet -40% alennuksessa! Mikä tilaisuus hankkia Mádara-suosikkejaan ja uutuuksia mielettömään hintaan! Alkaen kello 00.00.

Tässä he ovat: Mádaran uudet aurinkosuojalliset tuotteet kasvoille.

Kun vilautin näitä jokunen viikko sitten Instassa niistä "vaadittiin" tuotearvostelua ASAP, ja nyt se sitten on luvassa. Vaikka tuotteet alkuperäisen tiedon mukaan tulevat myyntiin useimmille jälleenmyyjille vasta huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa, ne ovat saatavilla Mádaran omassa verkkokaupassa ja joissain muissakin nettikaupoissa jo nyt. Ja miksipä odotella toukokuun alkuun kun ne voi napata nyt melkein puoleen hintaan..! ;D

Tätä onkin odotettu; Mádaran aurinkotuotteet. Tarjolla on kantasoluteknologiaan pohjautuva kasvo- sekä vartalovoide SK 30 -suojakertoimella (sisältäen sekä UVA- että UVB -suojan), sekä SPF 15 -suojakertoimellinen CC-voide kahdessa sävyssä.

Mádara on tunnettu hienostuneista koostumuksistaan, ja siksi olen ainakin itse kovasti odottanut miltä Mádara-formulan aurinkotuotteet tuntuisivat..! En pettynyt.

Vartaloaurinkovoiteeseen en tosin vielä päässyt tutustumaan. Sain testiin kasvoaurinkovoiteen sekä Medium Beige -sävyisen CC-voiteen.

Myös kasvoaurinkovoiteessa on vähän pigmenttiä, mutta voiteen luvataan olevan kasvoilla väritöntä ("Shade: Invisible"). Sävy näkyy kuvassa.

Minun kasvoilleni SPF 30 -voide ei tuo sävyä, mutta minulla onkin vähän päivettynyt iho. En osaa sanoa miltä voide näyttää ihan Lumikin vaalealla iholla. Suoraan sanottuna en ihan ymmärrä, miksi Mádara ylipäänsä halusi tehdä voiteesta sävyllisen, sillä ko. ominaisuus todennäköisesti kuitenkin sulkee pois kaikkein vaaleimman hipiän omaavat asiakkaat.

CC-voiteesta on kaksi sävyä, Light Beige ja Medium Beige. Minun iholleni Medium Beige sopi erinomaisesti jo ennen tänne Kreikan auringon alle lähtöä.

City CC Anti Pollution CC Cream SPF 15

29 € / 40 ml

Tästä voiteesta tykkään todella paljon <3 Koostumus on paksumpi kuin Mádaran sävytetyssä Tinting Fluid -kasvovoiteessa, mutta ei rasvaisen tuntuista. Paksumpi koostumus tulee aurinkosuojan tuovista mineraalipartikkeleista. Tykkäsin Tinting Fluidistakin, mutta tästä tykkään vielä enemmän. Siinä on enemmän pigmenttiä ja se tasoittaa ihon sävyä selvemmin, olematta kuitenkaan meikkivoidemainen.

Voide levittyy notkeasti ja tasaisesti ja riittää minun iholleni yksinään kosteusvoiteeksi (alle laitan kuitenkin seerumin). Sävy on läpikuultava mutta tasoittava. Iho jää tosi kauniin näköiseksi ja kuultavaksi. Päälle levitän vielä hyvin kevyesti mineraalipuuteria jolloin saan haluamani peittoasteen. Itse asiassa City CC + mineraalipohja ovat minusta tosi hyvä yhdistelmä, CC toimii vähän niinkuin sävyttävänä primerina ja mineraalihunnulla viimeistelen ihon himmeämmäksi ja saan tarvittavan peiton punoittaviin kohtiin. Etenkin nenän alue on sellainen joka aina vaatii jotain puuterimaista, muuten se jää kiiltämään.

Voide lupaa suojata ihoa ilmansaasteilta (tarkoittaa käytännössä antioksidanttista vaikutusta) ja vahvistaa ihon hyvää mikrobikantaa, ehkäistä tulehduksia ja huokosten tukkeumia.

Voiteessa on sekä UVA- että UVB-suoja ja kahden eri hyaluronihappotyypin sekä aloe vera -pohjan buustaama erittäin kosteuttava koostumus. Sannilta iso peukalo! Miellyttävin luonnonkosmetiikan sävytetty päivävoide jota olen kokeillut.

City CC -voide tiistaina 17.4. Mádaran verkkokaupasta hintaan 17,40€! Light Beige -sävy täällä *, Medium Beige -sävy täällä. *

Plant Stem Cell Age-Defying Sunscreen SPF 30

29€ / 40 ml

Mádaran kasvoaurinkovoiteen "innovatiivinen koostumus sisältää patenttia odottavaa antioksidanttirikasta isoampiaisyrttiä, joka suojaa suojaa ihon mikrobiomia, uudistaa ihoa ja ehkäisee aurinkovaurioita kuten kuivuutta, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä".

Myös tässä voiteessa on City CC:n tavoin kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -pohja ja kahden eri molekyylikoon hyaluronihappoa. UVA- ja UVB -suojasta vastaavat tutut titaanidioksidi ja sinkkioksidi. Muita ihoa hoitavia ainesosia ovat mm. vihreä tee, vadelmansiemenöljy, C-vitamiini ja huokosia supistava tammenkuoriuute. Koostumus on alkoholiton.

Vaikka koostumuksissa on yhtäläisyyksiä, SPF 30 -voide on selvästi täyteläisempää kuin City CC. Se ei tunnu jäykältä tai tahmealta, mutta on hitusen rasvaisempaa kuin CC-voide.

Otin Stem Cell -voidetta mukaan minigripissä tänne reissuunkin ja voiteen aurinkosuojateho on tullut testattua perusteellisesti muutamina vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen kuumina päivinä. Stem Cell SPF 30 on läpäissyt "Kreikan aurinko" -testiolosuhteet täysin pistein! :) Esimerkiksi viime perjantaina olin ulkona kello 11 auringonlaskuun saakka eivätkä posket edes punoittaneet illalla. Voitelin kasvot aamulla kymmeneltä ja lisäsin Stem Cell -voidetta vain kerran päivän aikana.

Koostumuksellisesti pidän enemmän City CC -voiteesta, mutta sitä ei oikein voi lisäillä päivän aikana niinkuin tavallista aurinkovoidetta.

SPF 30 -voiteen sävy iholla ennen ja jälkeen levityksen. Näyttää tummalta mutta sävy "haihtuu" levittäessä.

 

Plant Stem Cell SPF 30 -aurinkovoide tiistaina 17.4. hintaan 17,40€ Mádaran verkkokaupassa.

City CC? - Sinulle, joka muutenkin tykkäät CC/BB-voiteista ja etsit hyvää sellaista luonnonkosmetiikkaversiona. Tai sinulle, joka et pala auringossa helposti ja etsit kosmeettisesti miellyttävää, luonnollista keskitason aurinkosuojaa.

Plant Stem Cell SPF 30? - Sinulle, joka yhä etsit kuumeisesti miellyttävän tuntuista, ei-jähmeää korkean suojakertoimen luonnonkosmetiikan aurinkovoidetta. Et ole ihan Lumikin vaalea iholtasi.

Laitan tähän loppuun vielä tärpeiksi muutamia muita Mádara-suosikkejani. Olen kokeillut suuren osan Mádaran tuotteista ja nämä ovat sellaisia joita ostaisin itse. Kaikki Mádaran tuotteet siis 40% alennuksessa vain huomenna tiistaina 17.4.

Kaikki Mádara-juttuni ja tuotearvosteluni löydät tämän linkin takaa.
SOS Hydra Repair -seerumi 30 ml, norm. 35€, alehinta 21€ *
SOS Hydra Recharge -kasvovoide 50 ml, norm 33€, alehinta 19,80€ *
Radiant Energy Superseed -kasvoöljy 30 ml, norm 54,95€, alehinta 32,97€ *
(kaikki Mádaran kasvoöljyt ovat loistotärppi alepäivän ostoksiksi kun niiden normaali hinta on sen verran arvokas..!)
Deep Moisture Fluid 50 ml, norm. 29,95€, alehinta 17,97€ *
Smart Antoxidants Fine Line Minimising Day Fluid 50 ml, norm. 35€, alehinta 21€ *
Pihlaja Daily Defence -voide 60 ml (se kettukarkin tuoksuinen, mmmm...!) norm. 14,90€, alehinta 8,94€ *
AHA-happonaamio 60 ml, norm. 23,50€, alehinta 14,10€ *
Detox-mutanaamio 60 ml, norm 23,50€, alehinta 14,10€ *
Misellivesi 100 ml, norm. 14,50€, alehinta 8,70€ *
Shampoot 250 ml, norm 14,50€, alehinta 8,70€ *
Hoitoaineet 200 ml, norm 14,50€, alehinta 8,70€ *

Kerron tähän loppuun vielä pienen huonosti päättyneen tarinan, tarinankertoja kun olen ^_^ Viimeisenä iltana ennen tänne Kreikkaan lähtöä olin laittamassa kasvoilleni Mádaran Radiant Energy -kasvoöljyä. Minusta on todellakin siinnyt vankkumaton kasvoöljyn käyttäjä, puhutaan sen luokan ihastuksesta että olen lähitulevaisuudessa omistamassa oman postauksen pelkille kasvoöljyille.

Kasvoöljyjen huono puoli... no, ne ovat lasipulloissa. Radiant Energy -pulloa avatessa se kirposi otteestani, iskeytyi lavuaarin pohjalle ja - - hajosi sirpaleiksi. Näin arvokkaan öljyn valuvan viemäriin nopeammin kuin ehdin edes kättäni kurottaa. Suustani purkautui sellainen elokuvien hidastetuissa kohtauksissa usein kuultu "eiiiiiiiiii"..... Onhan minulla kosmetiikkaa, eikä ihonhoitoni ole riippuvainen yhdestä hajonneesta pullosta, mutta tykkäsin tuosta öljystä todella paljon ja se on vasta toinen kosmetiikkapakkaus jonka olen koskaan onnistunut rikkomaan. Edellinen oli sekin lasinen - Cutrinin ihana Premium-latvaöljy.

Se sitä hehkuvasta energiasta sitten. Viemäri sai ainakin luksuskäsittelyn...

P.S. Jouduin googlaamaan miten verbi "siitä" taipuu... Meinasin kirjoittaa minusta on sikiytynyt... :p

P.P.S. Hyvistä luonnonkosmetiikan aurinkotuotteista puheen ollen - johan Algamaris on sinulle tuttu? Jos ei, suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan myös sen!

36 comments on “Mádaran uudet aurinkosuojatuotteet ja alennus -40%”

  1. Huomenta sinne Kreikkaan!
    Olin tehnyt toivelistan pari päivää sitten, mutta menin nyt tuotteisiin linkkiesi kautta ihan sillä ajatuksella, että jospa saat tilauksesta jotakin hyvää itsellesi. Saatko? Madaran sivuilla olin sitten "Hei, Unknown". Vähän siellä seikkailin ja panin tilauksen matkaan. Nyt tilaus kyllä näkyy oman tilin ostohistoriassakin. Tulossa on aurinkosuoja SPF30, SOS seerumi ja ikisuosikki Peel. :D
    Hyvää reissun jatkoa! Etänä matkassa mukana :)

    Vastaa

    0
    1. ja menin nyt tuotteisiin linkkiesi kautta ihan sillä ajatuksella, että jospa saat tilauksesta jotakin hyvää itsellesi.

      Voi Teija, kiitos <3 <3
      Kyllä linkkien käytöstä saa pienen komission.

      Käythän sitten kertomassa mitä pidät SPF 30-voiteesta (ja onko SOS-seerumikin sinulle uusi tuttavuus..?) On aina tosi kiva kuulla muiden kokemuksia esittelemistäni tuotteista - sehän hyödyttää myös muita lukijoita :)

      Vastaa

      0
    2. Hyvä juttu se komissio! Koko asiahan on näitä ikuisuusjuttuja... "Minen oo kateellinen. Minen vain haluaasi, jota kukaa muukaa mitää saa." ;-)
      Käyn kertomassa vaikutelmia, kunhan olen jonkin aikaa tuotteita käyttänyt. SOS on uusi tuttavuus :) Se menee nyt jonoon, mutta varmaankin kohtuullisen pian otan sen käyttöön. Tykkään käyttää kahta seerumia/tehoainetta mitä lie samaan aikaan, siis vuorotella niitä. En tiedä, onko se hyvä idea, mutta jotenkin tuntuu, että iho ei silloin kyllästy tuotteeseen. Parhaillaan on menossa Lumenen oranssi pullo ja Vichyn 89 -tiiviste. Niistä kahdesta kummasti vain tykkään enemmän Lumenen oranssista (viimeinen pullo _vanhaa_ vuosikertaa).

      Vastaa

      0
    3. Tykkään käyttää kahta seerumia/tehoainetta mitä lie samaan aikaan, siis vuorotella niitä. En tiedä, onko se hyvä idea, mutta jotenkin tuntuu, että iho ei silloin kyllästy tuotteeseen.

      Parin erilaisen seerumin / tehotiivisteen käyttö samaan aikaan on tosiaan iholle ihan hyödyllistäkin, riippuen mitä tarpeita iholla on. Kaikkia aktiiviaineita ei saa ihanteellisesti formuloitua yhteen ja samaan tuotteeseen (jos hakee sitä parasta mahdollista tehotasoa), jolloin on perusteltua ottaa aktiivit eri pulloista :) Itse käytän tällä hetkellä retinoliseerumia ja kosteuttavaa seerumia. Jossain vaiheessa otan käyttöön taas c-vitamiiniseerumin näiden ohelle tai pidän taukoa retinolista :)

      Vastaa

      0
  2. Mitens tuoksumaailma näissä? Aika monia Madaran tuoksuja siedän, mutta joku kasvovoideputeli on joskus jäänyt käsivoiteeksi. INCIssä näkyy vakio linaloolit ja kumppanit... Oli muuten nää tullut jo Sokkarille, mutta testerit ei vielä.

    Taidan kyllä jo pistää tilauksen menemään tässä vaiheessa päivää ja sinne tuon spf 30 -tuotteen, toivottavasti se sopii mun nenukalle. Ilahduin kyllä kovasti kun tämä esittelypostaus ilmestyi juuri näin hyvään saumaan :)

    Mun täytyy Algamarista kyllä kommentoida että enpäs tiedä löytyykö sieltä mulle suosikkia. Tilasin spf 50 -aurinkopuikon ja se on hard as a rock ja jättää valkoisen jäljen jos sen saa johonkin hinkattua. Näytteen sain sävyllisestä spf 30 -tuotteesta, eikä sitä tee mieli laittaa naamalle toistamiseen. Juu, tasoittui hienosti ja jätti kauniin pinnan, mutta ei meille herkkänokkaisille. Kaksi tuntia jaksoin odottaa josko haihtuisi mutta ei. Sinänsä ei paha tuoksu, mutta ihan liian voimakas mulle. Tää on asia, joka jakaa ja kuulunen vähemmistöön, mutta kiitos, otan mieluiten vähintään kasvotuotteeni tuoksuttomina tai siis ilman lisättyä hajustetta. On toki tuoksuja, joista tykkään ja joita siedän ja se pitää vaan selvittää mitä ne on. Muista Algamariksen tuotteista kokeilin testereitä mitä oli saatavilla ja kyllä niissä tuntui olevan turhan tuju tuoksu, niin että jää se muuten hyvä suihkemuotoinenkin hyllyyn. Huulirasva on vielä testaamatta ja nyt yhtäkkiä en muista luinko sen INCIä jostain... Sori kun tuli ranttia, tää on yhden ihmisen näkökulma asiaan :)

    Vastaa

    0
    1. Mitens tuoksumaailma näissä?

      Minun nenuuni oikein miellyttävä. Ehkä vahvahko, mutta koska tuoksu on minusta miellyttävä ja muutenkin haihtuu nopeasti, tykkään siitä :) Tuoksu ei ole kasvimainen mutta ei kukkainenkaan, vaikea kuvailla, kenties enemmän "parfymoituun" suuntaan mutta ei tietenkään normikosmetiikan hajusteille tyypillisellä tavalla. Mikään yrttinen tuoksu näissä SPF-tuotteissa ei tosiaan ole vaan pehmeä.

      Ilahduin kyllä kovasti kun tämä esittelypostaus ilmestyi juuri näin hyvään saumaan :)

      Ilo olla avuksi :)

      Ensin PR-toimistolta tosiaan sanottiin ettei näitä tuotteita saisi esitellä ennen toukokuun alkua mutta mitäs ihmettä, miksipäs näistä ei saisi kirjoittaa kun ne ovat jo myynnissäkin..? Ehkä jälleenmyyntiin jakelu aikaistui alkuperäisestä.

      Algamariksesta - mä en ole sitä puikkoa kokeillut, en yleensäkään ole puikkomaisten aurinkotuotteiden ystävä.

      Jännä tuo mitä kirjoitit Algamaris-sävytetyn tuoksusta, onhan se kyllä voimakas tai ainakin hyvin selkeä, mutta että jää leijumaan..? Ihmisten ihot kyllä käyttäytyy tosi eri lailla. :)

      Sori kun tuli ranttia, tää on yhden ihmisen näkökulma asiaan :)

      Älä ihmeessä pahoittele - kokemuksista hyötyvät aina muutkin :) Mitä laajemmin kokemuksia = informaatiota on saatavilla, sitä parempi kuluttajan kannalta, minun mielestäni :)

      Vastaa

      0
  3. Innostuin jo aurinkotuotteista, mahtava ale. Mutta, suojakerroin 30 on liian vähän. Kärähdän jopa suojakertoimella 50.
    Äää!

    Vastaa

    0
  4. Kiinnostuin vähän CC:stä, mutta en tiedä uskallanko tilata netistä, kun olen mainitun kaltainen Lumikki.

    Vastaa

    0
    1. Njoo, en tiedä siitä Light-sävystä, voi olla ettei sekään sovi "kalkkilaivan kapteeneille"... Harvemmin CC/BB-voiteet (muut kuin aasialaiset) sopivat sävyltään ihan vaaleimmalle iholle. Joudut ehkä odottamaan että pääset kokeilemaan testeristä :/

      Vastaa

      0
    2. Tilasin nyt sit kuitenkin, kun oli niin hyvä alennus. Voin tarvittaessa sekoittaa Algamariksen valkaisevaan aurinkosuojaan. :) Algamaris on minusta kyllä aika rasvaista, kun olen tottunut aasialaisiin aurinkovoiteisiin. Toisaalta kuiva ihoni ei tykkää fysikaalisista, niin se ei sikäli ole haitannut. Talvella oli kiva.

      Vastaa

      0
    3. Tilasin nyt sit kuitenkin, kun oli niin hyvä alennus. Voin tarvittaessa sekoittaa Algamariksen valkaisevaan aurinkosuojaan. :)

      Toivottavasti sopii ilman sekoitteluakin..! :) Mutta hyvä että on tuo tuunausmahdollisuuskin :)

      Algamaris on minusta kyllä aika rasvaista, kun olen tottunut aasialaisiin aurinkovoiteisiin.

      Voin kuvitella... ^_^ Aasialaisiin verrattuna varmaan melkein kaikki "meidän" aurinkosuojat on rasvaisen tuntuisia. :p "Idässä" kyllä hallitaan tuo "antirasvaisuus" :)

      Vastaa

      0
  5. Ei vitsit, toi City CC jäi kaivelemaan mieltä... Kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, jota olen pitkään etsinyt! Eihän se ole sulla kasvoilla missään kuvissa? Olisi mielenkiintoista nähdä se myös iholla. Kuumottelisi kyllä tilata, mutta postarit on sen verran isot, että ei kyllä kiinnostaisi tehdä hutiostosta...

    BTW. "Erehdyin" vilkaisemaan sun instaa (en yleensä käytä tai selaa instaa ollenkaan) ja voi apua miten KAUNIS! Tuli vain vähän reissukuume :'D

    Ihanaa matkaa!!

    Vastaa

    0
    1. Eihän se ole sulla kasvoilla missään kuvissa?

      Ei valitettavasti... en tullut ottaneeksi kuvaa kun sävy ei oikein erotu kasvoiltani millään lailla, uppoaa ihooni niin hyvin.

      BTW. ”Erehdyin” vilkaisemaan sun instaa (en yleensä käytä tai selaa instaa ollenkaan) ja voi apua miten KAUNIS! Tuli vain vähän reissukuume :’D

      Ihanaa matkaa!!

      Kiitos momo :) Täällä on kyllä aikas ihanaa ^_^

      Vastaa

      0
  6. Madaran tuotteen on hyviä, ainakin mulla toimineet kivasti. Ale-päivää osaa jo odotella... ;) Nää uutuudet pitäisi kyllä testata, aurinkosuojaa kun kaipailen. Muutoin olen käyttänyt Mossan BB-voidetta, joka on hyvä myös, mutta kesäksi olis kiva saada aurinkosuoja samassa paketissa.

    Vastaa

    0
  7. Heippa! Kiitos linkistä, tuli tilattua soothing öljyä ja silmänymp.voide.

    Tuosta öljystä vielä; miten suosittelet voisiko käyttää aamuin illoin? esim. ihan sekoitettuna kasvovoiteeseen?

    Vastaa

    0
    1. Voi käyttää aamuin illoin :) Jos laitat aamulla yksinään, kannattaa tietysti odottaa hieman voidetta pidempi aika ennen meikin levitystä että öljy varmasti on kunnolla imeytynyt. Toisaalta, Mádaran öljyt ovat niin kuivaöljytyyppisiä että imeytymistä ei tarvitse odotella yhtä pitkään kuin täyteläisempien kanssa. Jos sekoitat öljyä tipan voiteeseen, ei tarvitse odotella normaalia kauempaa ennen meikin levitystä.

      Itse tykkään käyttää öljyä vain iltaisin mutta se johtuu vain nopeasta aamurutiinistani, nyt kun olen ollut taas "yhdeksästä-viiteen"-töissä niin haluan että nassu on aamulla nopeasti meikkausvalmiina, ja öljyn imeyttäminen hidastaa rutiinia ratkaisevat minuutit... :D ^_^ Jos on rento aamu niin silloin voin toki laittaa öljyä aamullakin. Olen nyt vain tottunut tähän "illalla seerumi + öljy, aamulla seerumi + voide" -järjestykseen ja tykkään siitä :)

      Vastaa

      0
  8. Kävin yhtenä päivänä hypistelemässä kaupassa Madaran aha peel maskia, mutta ihmettelin miten siinä oli sellaista helmiäistä mukana. En oikein välitä ihonhoidon tuotteissa tai varsinkaan ns. luonnonkosmetiikassa ylimääräisistä hehku-/helmiäis-/glitterefekteistä, meikeissä se on toki eri asia. Ymmärrän kyllä että niillä halutaan tuoda lisähehkua mutta jotenkin itse en tykkää sellaisesta keinotekoisuudesta.

    Myyjä huomasi sellaisen ainesosan kuin mica, ja kotona vielä luin että tosiaan tuo mica on hehkua tuova mutta kuitenkin luonnonmineraali. Madara-ale vähän kiinnosti, mutta tuotteet eivät ole mulle kauhean tuttuja, ja huomasin ainakin tuossa sos hydra serumissa käytettävän samaa ainesoaa (toinen tuote josta olin kiinnostunut :D). No mutta sitä vaan ajattelin kysäistä että oletko itse huomannut Madaran tuotteissa noita "helmiäisiä" tai mitä mieltä itse olet niistä?

    Yritin lukea mm. blogistasi ja vähän muualtakin, että jääkö noista sitten sellaista helmiäiskiiltoa iholle, mutta en löytänyt tietoa. Ai niin ja siis ihan sattumalta näin tänään vielä ohimennen klipin, jossa tuota micaa keräsivät intialaiset(?) lapset. Huoh no ainesosat ja niitten alkuperän selvittely olisi loputon suo, mutta mielenkiintoinen aihe sinänsä.

    No nyt tää kommenttiboksi herjas että kirjoitan liian nopeasti, vaikka oon tässä jo rustaillut tätä jonkin aikaa kun pää ei jotenkin toimi ja unohdin jo välillä mikä oli mun jutun pointti xD

    Vastaa

    0
    1. No mutta sitä vaan ajattelin kysäistä että oletko itse huomannut Madaran tuotteissa noita ”helmiäisiä” tai mitä mieltä itse olet niistä?

      Helmiäistä käytetään voiteissa myös tuomaan "visuaalista" vaikutusta, hieman helmenkuultavan voiteen ajatellaan näyttävän kiinnostavammalta tai ainakin vähän "luksuksemmalta" kuin ei-kuultava voide. Käytetty mican (tai muun helmiäisyyttä tuovan ainesosan kuten bismuth oxychloride) pitoisuus vaikuttaa siihen, näkyykö hohtavuus myös iholla. SOS-seerumin sisältämä mica ei tuo iholle näkyvää kuultoa, tai jos tuokin, se on niin hienoinen että itse en sitä havaitse.

      Madaran Time Miracle -voiteessa on myös micaa, ja se jättää sellaisen ihan hienovaraisen kuullon. Mutta "kiillosta" ei voi puhua siinä mielessä millaisen efektin niinikään micaa hyödyntävät highlighter-tuotteet iholle jättävät. Eli ei huolta, väittäisin että yli 90% tapauksista, joissa tuotteessa (joka ei ole highlighter) on micaa, helmiäinen hädin tuskin näkyy iholla. :) Jos tuotekuvauksessa käytetään ilmaisuja jotka liittyvät kuultavaan, valoaheijastavaan vaikutukseen, kuten "creates a glowing soft-focus effect" tai "light-reflecting particles blur away fine lines and imperfections", tällöin helmiäistä on tarkoituksella laitettu tuotteeseen sen verran että se myös kevyesti näkyy iholla. Tämän tyyppistä optista vaikutusta haetaan välillä etenkin ikääntyneen ihon voiteissa.

      Heheh, saitpa pitkän vastauksen yksinkertaiseen kysymykseen...^_^

      Vastaa

      0
    2. Kiitos tosi paljon perusteellisesta vastauksesta, ja kiitos yleensäkin että jaksat paneutua lukijoiden kysymyksiin! Ja joo osaan itsekin kysyä yksinkertaisen kysymyksen pitkän kaavan mukaan :D.

      Vastaa

      0
  9. Hei! Saisikohan sinulta pyytää Kreikka -vinkkiä? Kysyin jo aiemminkin, mutta kommenttini taisi kadota sivustouudistuksen tuoksinoissa. Olemme siis menossa mieheni kanssa Kreikkaan runsaaksi viikoksi heinäkuussa. Tarkoitus olisi päästä rentoutumaan jollain takuulämpimällä saarella. Enää pitäisi valita saari. Mutta niitä on loputtomasti! Voisitkohan siis vinkata? Valintakriteerit ovat tällaiset:
    - Lennämme Ateenaan, joten saarelle pitää päästä Ateenasta laivalla/lautalla ilman, että vesiteitse matkustaminen vie yli päivää suuntaansa tai on muuten kohtuuttoman hankalaa.
    - Saarella ei kuitenkaan saisi olla lentokenttää tai varsinaista massaturismia (moni varmasti ihana saari tippuu tämän vuoksi pois – emme jaksa sesongin vilkkainta aikaa massakohteessa, kun tarkoitus on levätä).
    - Saarella pitäisi olla mahdollisimman kaunis rantakylä, josta löytää helposti majoituksen ja löytyy pieniä ravintoloita.
    - Se kylä ei saisi olla kauhean kiipeämisen päässä rannasta vaan ihan rannassa.
    - Kylän vieressä tai itse kylässä saisi olla jonkinlainen hiekkaranta.
    - Huviveneilijöiden suosima satama siinä kylässä olisi plussaa, yökerhot kuitenkin miinusta.
    Ehdottaisitko jotain? Kiitos jo etukäteen!

    Vastaa

    0
    1. Hei Euf! Hyvä kun laitoit kommenttisi uudestaan, se tosiaan katosi siirron yhteydessä. Ehdin sen nähdä "vanhalla" puolella mutta en voinut vastata siihen (tai vastauksessa ei olisi ollut mieltä), koska kaikki maanantain ja tiistain aikana jätetyt kommentit ja vastaukseni niihin tulivat katoamaan.

      Mutta nyt pääsen aiheen kimppuun :)

      Minulle tuli kriteeriesi perusteella ensimmäisenä mieleen iki-ihana Ithaka, mutta sinne, kuten kaikille Joonian saarille, pitää mennä bussilla ja vasta ihan viimeinen pätkä on lyhyt laivamatka. Matka kestää yhteensä noin 8-9 tuntia. Ithaka on yksi ihastuttavimpia paikkoja missä olen Kreikassa käynyt, ja ehdottomasti massaturismin tuolla puolen. JA, se vetää puoleensa huviveneilijöitä ja purjehtijoita ;)

      Tässä juttuni Ithakasta:
      https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/ithaka-rakkautta/

      Ainoa mikä kriteereistänne ei ihan täyty on uimaranta, sellainen (pieni, näkyy postaukseni kuvissa) kyllä sijaitsee pääkylä Vathyn tuntumassa, mutta ei ihan _vieressä_. Kävelymatkaa on arviolta 2 km. Mietin myös, mikä lopulta on eri ihmisten käsityksissä "kylä"; Vathyssa asuu yli 1000 ihmistä mikä tekee siitä jo suhteellisen kookkaan paikan. Mutta mikään kaupunki se ei toki ole :) Ithakalta kyllä löytyy myös ihan taskukokoisia postikorttikauniita kyliä, kuten Frikes ja Kioni. Asukkaita niissä ei ole varmaan edes sataa, mutta niissäkin on majoitusta ja ravintoloita :)

      Voi olla, että Joonianmeren saarille pääsy voi tuntua vähän turhan vaivalloiselta Ateenan kautta saapuvalle Kreikan vierailijalle, mutta sanoisin, että Ithaka on vaivan arvoinen..! (Joonian saarille pääsee helpommin jos lentää esim. Korfulle tai Prevezaan.) Jos päädytte suuntaamaan Joonialle, bussiaikataulut löydätte täältä: https://www.ktelkefalonias.gr/en/routes/athens-patra Lippuun kuuluvat sekä bussi- että laivamatkat.

      Muita suosittelemiani saaria jotka täyttävät ainakin suurimman osan toiveistanne:

      * Sifnos (laivamatka 2-3 h) Rantakylä Kamaresissa, jonne laivat saapuvat, on hiekkaranta ihan kylän edessä. Saaren upeimmat kylät sijaitsevat kuitenkin ylhäällä kukkuloilla, suosittelen tukikohdaksi Apolloniaa. Vaikka Sifnoksella ei ole pakettiturismia, se on supersuosittu kreikkalaisten itsensä keskuudessa joten hiljaista siellä ei tosiaan ole :) Sifnoksella on ihan kaikkea upeista vaellusreiteistä häkellyttävän idyllisiin kyliin, hienoihin rantoihin ja kameraa rakastaviin maisemiin. Yöelämääkin löytyy heinä-elokuussa, mutta yökerhot ja baarit rajoittuvat vain yhdelle kadulle Apolloniassa joten jos ei siitä puolesta piittaa, voi jättää tämän kadun väliin :)

      En koskaan ehtinyt kirjoittaa kunnon juttua Sifnoksesta mutta täällä muutamia kuvia ja tunnelmia: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/onnellisuudesta/

      * Serifos (laivamatka 2-3 h) Rantakylä Livadissa on pitkä, hieno hiekkaranta jonka varrella viehättäviä rantatavernoja. Todellinen kyläkaunotar on kuitenkin Livadin yläpuolella sijaitseva Chora, joka kuuluu Kykladien kuvauksellisimpiin. Livadiasta kävelee Choraan noin. 45 minuutissa, mutta bussejakin kulkee. Serifos on rauhallisempi kuin Sifnos. Juttuni Serifoksesta: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/kohtaamisia/

      * Astypalea (laivamatka 8,5 h - 10 h, laivayhteyttä ei ihan päivittäin) Rantakylä Pera Gialoksessa, joka on käytännössä yhteenkasvanut ylempänä kukkulalla olevan huikean kauniin Choran kanssa, on pieni mutta oikein mukava hiekkaranta. Juttuni Astypaleasta: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/end-of-the-line-astypalea/

      * Koufonissi ja muut pikku-Kykladien saaret (Laivamatka 5-8 h) Täällä RANTA on todellakin se juttu, en meinannut uskoa silmiäni kun näin Koufonissin kuuluisat kirkkaat, sinivihreän veden rannat...! Pikku-Kykladien saaria on neljä jotka kaikki ovat rannoistaan ja kirkkaista vesistään kuuluja. Itse olen käynyt niistä kahdella, Koufonissilla ja Donoussassa. Uskomattoman viehättäviä miniatyyrikohteita; saaret ovat niin pieniä että ne kävelee ympäri päivässä ja pikkuiset kylät ovat aaaaaw niin sieviä...! Massaturismia charter-mielessä et näillä saarilla kohtaa, mutta niiden fenomenaalinen kauneus ei ole salaisuus ja saaret ovat kesäisin tupaten täynnä kreikkalaisia. Pikku-Kykladeilta pääsee helposti päiväretkelle myös ihanalle Amorgokselle <3

      Juttuni Koufonissista: https://blogit.terve.fi/karkkipaiva/sellaisia-vareja-etta-silmiin-koskee/ (Donoussasta en ehtinyt kirjoittaa, toivottavasti jonain päivänä :))

      Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua :)

      Vastaa

      0
    2. Voi kiitos! Näistä oli ihan tosi paljon apua; katsotaan mihin päädymme, mutta johonkin näistä varmasti. :)

      Vastaa

      0
    3. Hei, jos saa suositella noista Sannin hyvistä ehdotuksista jotain, niin Serifos on kyllä huippukiva ja silti varsin 'epäturistillinen' paikka + lyhyehkö laivamatka Ateenasta.
      Olen ollut siellä useammankin kerran purjeveneellä sekä aivan alkukaudesta toukokuussa, keskikesällä heinäkuussa, kuin myös syysmyrskyäkin pitämässä lokakuussa. Jokaisesta vierailusta on jäänyt todella kiva fiilis ja paljon hauskoja muistoja. Lisäksi Serifoksella on myös muita rantoja kuin tuo Livadin kylän lahtea kiertävä puoliympyrän muotoinen ranta. Pienenä extrana voi mainita, että Serifoksen vesi on todella hyvää - ei siis ole pakko ostaa pullovettä jos ei halua :)
      Myös saaren yleinen tunnelma on mukavan rento ja ystävällinen. Vaikkei ravintolatarjonta ole ylitsepursuavaa, muutama oikein hyvä taverna löytyy ja myös paikallinen leipomo, nam :)
      Kuten Sannin Serifos postauksestakin ilmenee maisemat Chorasta ovat kerrassaan upeat.

      Vastaa

      0
  10. Näitä oli Biodellyssä jo monta viikkoa sitten esillä. :) Tykkään siitä, että uutuuksia ei tarvitse odotella. Itselleni nuo ovat tosin liian tummia sävyltään...

    Muuten, en käytä sitä Luén kuorintaa oikein eli siten, että kuivumisen jälkeen kumittaisin sen pois iholta. Teen niin, että valmistan massan ohjeiden mukaan ja annan sen olla kasvoilla noin minuutin (eli tuntee, kun se alkaa kuivua). Kuorinnan poistamisen kasvoilta teen ihan pesemällä suihkussa vedellä tai sitten altaan päällä kasvojenpesuaineella. Uskoisin kuitenkin, että saan tuotteesta hyötyä noinkin. Se erasing-tekniikka tuntuu luonnonvastaiselta. :)

    Sitten olisi yksi kysymys. Haluaisin testata Avrilin ripsivärejä, mutta en tiedä, mikä niistä olisi paras minun tarpeisiini. En kaipaa volyymia, koska haluan luonnollisen lopputuloksen. Ehkä parasta, mitä ripsiväri voisi tehdä, olisi taivuttaa ripseni tai pitää ne taivutettuina. Oli olisiko siksi vedenkestävä paras vai voiko Avrilin muutkin kuin varsinainen vedenkestävä ripsiväri tuoda kaarevuutta? En kerrostele, joten se seikka merkityksetön. Lopputulos saisi olla luonnollinen, ja mielellään käyttäisinkin ruskeaa sävyä. Harjat näyttävät olevan kaikissa malleissa suht. isoja, mikä on huono syväsilmäiselle ja sellaiselle, jolla lörppäluomet...

    Vastaa

    0
    1. Näitä oli Biodellyssä jo monta viikkoa sitten esillä. :)

      Niin oli :)

      Lué-kuorinnasta, onhan tuokin tapa "oikein" ^_^ Eikös me ihan hiljattain juteltu tästä jonkin postauksen kommenteissa..? Juice Beautyn..? He suosittelevat tuota ei-kumittavaa tapaa herkälle tai esim. auringonpolttamalle iholle.

      Avrilin ripsareista; kaikki tuova volyymia, mutta kaikkein miedoimman tuloksen saat sillä "perus"maskaralla eli Le Mascaralla laittamalla vain muutaman vedon. Le Mascaran koostumus on kostein eli ensimmäiset vedot tuovat vain vähän väriä, kuivemmat massat tuovat melkein heti myös paksuutta (tai huonon maskaran ollessa kyseessä myös paakkuja).

      Ehkä parasta, mitä ripsiväri voisi tehdä, olisi taivuttaa ripseni tai pitää ne taivutettuina. Oli olisiko siksi vedenkestävä paras vai voiko Avrilin muutkin kuin varsinainen vedenkestävä ripsiväri tuoda kaarevuutta?

      Taivutuksesta; siitä en osaa oikein sanoa mitään, minulla on luonnostaan aika kaarevat ripset joita märkäkään maskaramassa ei suorista, joten minun on vaikea arvioida Avril WP-maskaran kaareuttavuutta ja sitä, pitääkö se taivutukset. :/

      Le Mascaran harja on näistä siroin (vaikkei mikään superkapea sekään), joten se olisi kokonsakin puolesta paras sinulle.

      Vastaa

      0
    2. Joo, olen tiennytkin, että sinulle ripsivärin taivuttavuudella ei ole merkitystä. Ajattelin vain, että mikähän noista kolmesta olisi koostumuksensa puolesta suoraripsiselle (tai ripsille, jotka sojottavat alaspäin!) paras taivutusmielessä. Ja toisaalta kun luin nuo ripsivärit esittelevät postauksesi, niin tuo perusripsiväri kuitenkin oli erottelevuudessaan jopa heikompi kuin voluumia tuova sisarensa. Minulla jäi kirjoittamatta tuosta kommentistani, että erottelevuus ja kaarevuus olisi ne toivotut jutut, ei missään nimessä mitkään näyttävät, tummat ripset, eli ei volyymille mutta kyllä siistille jäljelle. Ja sitten jos ripsiväriä sattuisin ripsiini laittamaan ja ulkona innostuisi satelemaan vaikka vähän vettä, niin olisihan se vedenkestokykykin aika jees... Vaikea valinta. :)

      Joko muuten käytät kestovihannespussia? Itse käytän. Jos kaupoilla olisi tahtotila vähentää muovinkäyttöä (mihin kaupoilla ei ikävä kyllä näytä vielä olevan kiire, ehkä siksi, kun muoviveroa ei vielä ole), niin voisivat vaikka tehdä tempauksen ja lahjoittaa joka talouteen yhden kestovihannespussin. Ei olisi kovin hintava investointi. Tavallaan olen surullinen siitä, miten vähän muovin vähentämiseen on normikaupoissa toistaiseksi panostettu. Esim. tuoretiskeillähän kieltäytyvät hygieniasyistä myymästä esim. salaattia samasta liikkeestä edellispäivänä ostettuun (siis salaatin mukana tulleeseen) muoviastiaan, joka on kotona tiskattu. Minusta tämä on aika surullista. Varmasti aika iso pino menee suuremmissa marketeissa niitä irtoruuan muovirasioita. :(

      Vastaa

      0
    3. Joko muuten käytät kestovihannespussia?

      En velä. Täytyy petrata asian kanssa.

      Jos kaupoilla olisi tahtotila vähentää muovinkäyttöä (mihin kaupoilla ei ikävä kyllä näytä vielä olevan kiire, ehkä siksi, kun muoviveroa ei vielä ole)

      Ainakin S-ketjun kaupoissa (niissä missä itse asioin) on kassoilla nykyään tekstit, joissa kerrotaan että S-ketju on sitoutunut vähentämään muovijätettä ja näihin toimenpiteisiin kuuluu mm. se etteivät he enää aktiivisesti tarjoa asiakkaille muovipusseja pakasteita varten ja muutenkin suosittelevat kestokassien käyttöä yleisesti kaupassa asioidessa.

      Tuo kestovihannespussin lahjoitus olisi kyllä mahtava tempaus todellakin, ja erinomaista PR:ää kyseiselle kauppaketjulle/ryhmälle.

      Esim. tuoretiskeillähän kieltäytyvät hygieniasyistä myymästä esim. salaattia samasta liikkeestä edellispäivänä ostettuun (siis salaatin mukana tulleeseen) muoviastiaan, joka on kotona tiskattu. Minusta tämä on aika surullista. Varmasti aika iso pino menee suuremmissa marketeissa niitä irtoruuan muovirasioita. :(

      Tämä on kyllä kurjaa. Tavallaan ymmärrän tuon hygieniariskijutun ja ymmärrän miksi he eivät voi myydä asiakkaiden kotoa tuomiin rasioihin, mutta täytyisihän tuoreruoan pakkauksillekin pikkuhiljaa pystyä keksimään jokin muu pakkausmateriaalivaihtoehto kuin muovi. Tai joo, sellaisia varmaan jo on mutta ovat ehkä sen verran kalliita muoviin verrattuna ettei niitä siksi (vielä) käytetä.

      Vastaa

      0
    4. Yhdessä apteekissa näin myös kassalla tekstin, jossa kehotettiin miettimään kahdesti, tarvitseeko todella sitä muovipussia ja että se jopa saattaa päätyä meriin. Oli hyvä ja pitkä teksti. Asiaan on selvästi herätty mutta ei kuitenkaan sata lasissa, näin koen.

      Joo, en tarkoittanutkaan, että omat Tupperwaarat mukana ihmiset lampsisivat Citymarkettiin tai Prismaan, mutta kävisikö tiskattu ja edellispäivänä samasta kaupasta salaatin mukana ostettu ja vieläpä suht. paksua muovia oleva salaattirasia. Ei. :(
      Korvaavia materiaaleja varmaan jo on olemassa, mutta murros vielä odottaa itseään. Ymmärtääkseni se sama muovi, mitä kosmetiikkapakkauksissa ollaan ottamassa käyttöön soveltuisi pienin muutoksin myös elintarvikepakkauksiinkin, ainakin niihin, joissa pakkauksen ei tarvitse pysyä hyvänä kovin montaa päivää. No, parempi, etten kirjoita tästä enempää, kun en asiaa tunne. Kauhulla vain katselen sitä muovirasioiden määrää take away -pisteiden kohdalla ja pidän käpäliä ristissä, että siirtymä uuteen materiaaliin tapahtuisi yhdessä yössä.

      Vastaa

      0
    5. Joo, en tarkoittanutkaan, että omat Tupperwaarat mukana ihmiset lampsisivat Citymarkettiin tai Prismaan, mutta kävisikö tiskattu ja edellispäivänä samasta kaupasta salaatin mukana ostettu

      Jes, ymmärsin, mutta tarkoitin "asiakkaan omalla" mitä tahansa itse mukana tuotua rasiaa, vaikka samaa jonka asiakas on saanut liikkeestä edellisenä päivänä :) Liike ei voi olla varma rasian puhtaustasosta enää sen jälkeen kun se on käynyt asiakkaan kotona ja hygieniasäädökset estävät sen käytön. Tämä on käsittääkseni syy käytännön takana, myymälän täytyy pystyä 100% varmistamaan elintarvikkeiden pakkausten puhtaus. Onhan se ihan hemmetin tyhmää mutta jollain tapaa ymmärrettävää.

      Voimme vain toivoa että korvaavia ja edullisia materiaaleja alkaisi ilmestyä mahdollisimman pian.

      Vastaa

      0
  11. Voeh:(((( missasin alen! Hitsi että harmittaa! Just vielä mietin että nyt täytyy hankkia aurinkovoiteet jotta kerrankin on ajoissa! Miten mä onnistuin tässä, yleensä selaan blogit läpi parikin kertaa päivässä. Onks tää sitä kuuluisaa huonoa tuuria:D

    Vastaa

    0
  12. Itselle tuo spf30 voide on ollut nyt kevään pelastus! Ihan mahtava levittyvyys, kevyt/ohut koostumus, sävyä ei tosiaan juuri jää ainakaan omalle iholle, voi levittää vaikka vain poskipäihin tms täsmäkohteisiin. Tilasin itselleni heti putelin Biodellyltä kun sen siellä myynnissä näin. Oma nassu läikittyy ikävästi pigmentistä heti ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien niin on pakko yrittää muistaa edes ulkoilupäivinä suojautua auringolta. Kaikki vähänkin koholla olevat kasvonkohdat ottavat väriläiskiä itseensä kun esim "alaposki" voi jäädä hyvinkin vaaleaksi. Luonnonkosmen aurinkorasvoja testanneena tämä ei aurinkosuojatuotteelta tunnukkaan, olen tosi tyytyväinen ja alesta tilasin jo toisen putelin sekä tuon spf15 mediumin sekä kroppasuojan, niistä ei vielä kokemuksia. Kiitos hyvästä arviosta jälleen kerran :)

    Vastaa

    0
    1. Tosi kiva kuulla :) Mádaralla ollaan kyllä aika "velhoja" näissä koostumuksissa :) :)

      Minäkin olen tyytyväinen Mádaran SPF 30:iin, taas eilen sen tehokkuus ja fantastisen kestävä suoja tuli todettua kun oleilin auringossa melkein 6 tuntia lisäämättä Mádaraa kertaakaan (lisäämättömyys ei tietenkään ole suosteltavaa näin pitkän ajan sisällä... ) auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta, ja jälleen kerran posket eivät illalla edes punoittaneet.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat