30.09.2017

Imeroviglin aamu

Kuvaterveiset Santorinilta Imeroviglin aamusta.

Aamu valkeni pilvisenä ja viileähkönä, mutta Santorinin kauneus ei petä pilvisenäkään päivänä. <3

Saatoin vain tuntea suurta onnea herätä tähän maisemaan.

Imerovigli_IMG_5457

Heräsin tuttuun tapaan jo kuudelta ja lähdin yksinäni etsimään auringonnousua muiden nukkuessa.

Imerovigli_IMG_0833

Siellähän se oli noussut pilven sisässä saaren itäisellä puolella. :)

Imerovigli_IMG_0856

Postikortti-freimejä toisensa perään... Sitä on Santorini.

Imerovigli

Imerovigli_IMG_0873

Halusin tällä kertaa varata majoituksen Imeroviglin kylästä jota olen aiemmilla Santorinin reissuilla aina katsonut sillä silmällä. Mielestäni kaldera-maisemat ovat Imeroviglin kohdalla ehkä parhaimmillaan, sillä näkymä täältä on kaikkein laajin ja esteettömin ulottuen kalderan kärjestä kärkeen, Oian kuvauksellisesta auringonlaskukylästä Akrotirin majakalle toiseen päähän saarta.

Lisäksi Imeroviglissä viehättää rauhallisuus. Se on kalderan reunan kylistä hiljaisin ja vähiten turistikrääsäisin, jos näin voi sanoa. Imeroviglissä ei ole lainkaan matkamuistomyymälöitä. Sen sijaan alueelta löytyvät Oian ohella saaren tasokkaimmat lomahuvilat ja -huoneistot sekä kimara tunnelmallisia näköalaravintoloita.

Imerovigli_IMG_5529

Seurueen Kreikan ensikertalainen - ja tänään myös syntymäpäiväänsä viettävä - Appi Karkkipäivä vaikutti tyytyväiseltä ensimmäiseen Kreikan aamuunsa :)

Mikäs näissä puitteissa on syödä aamupalaa.

.

Kauneudenhoitolisä :D

Ihonhoito_Kreikka_syksy2017_IMG_5438

Kaksoispuhdistus lähti mukaan - totta kai ^_^ :D Kyllä minusta nyt taisi tulla kertalaakista Soul-kokemuksen jälkeen kaksoispuhdistuskäännynnäinen, yhtäkkiä en osaa enää olla ilman tuota öljypuhdistusaskelta... :P

[vimeo 236195608 w=640 h=1138]

Imeroviglin aamu 30.9.17 from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Mukavaa lauantaita kaikille! :)

27 comments on “Imeroviglin aamu”

 1. Ihanaa lomaa Sanni :)

  Mun lauantai kuluu duunissa remppamiehiä valvomassa. Kuten vissiin pari muutakin viikonloppua vielä tän syksyn aikana. Kevääksi ois reissua suunnitteilla, mutta kohde on vielä auki. Ostin joka tapauksessa elämäni ensimmäiset vaelluskengät ja niiden kanssa ois tarkoitus lähteä jonnekin huhti-toukokuussa :) Pitää vaan syksyn ja talven aikana sisäänajaa ne hyvin!

  Vastaa

  0
  1. Ostin joka tapauksessa elämäni ensimmäiset vaelluskengät ja niiden kanssa ois tarkoitus lähteä jonnekin huhti-toukokuussa :)

   Mahtavaa 'Tipu..! :) ? Minkä merkkiset ostit?

   Vastaa

   0
  2. Salomonit. Oli tarjouksessa XXL:ssä.
   Mä oon ummikkona vähän hukassa noiden vaelluskenkä/retkikenkä -termien kanssa, kun samaa tuotetta myydään eri paikoissa eri kategorioissa.
   Mutta tulin siihen tulokseen, että kun mä en kuitenkaan aio rinkka selässä mennä, vaan päiväreppu riittää, niin kevyempikin kenkä on ok. Niissä on joka tapauksessa tukeva varsi, kumipohjat ja Gore-tex -pinta.

   Vastaa

   0
  3. Mä oon ummikkona vähän hukassa noiden vaelluskenkä/retkikenkä -termien kanssa, kun samaa tuotetta myydään eri paikoissa eri kategorioissa.

   Joo, voin hyvin ymmärtää. Ja laaja käsitehän se lopulta onkin - vaelluskenkä voi olla malliltaan kevyt, vankka, varrellinen, varreton... Osa näyttää melkein lenkkareilta, osa buutseilta. Lopulta ne omaan käyttöön sopivimmat löytyy vasta kävelemällä... :) Esim. heikkonilkkaisen kannattaa ostaa varrelliset, mutta jos ei ole paljon patikoinut, ei välttämättä tiedä että nilkat kestävät huonosti ennenkuin on tehnyt pidempiä vaelluksia haastavassa maastossa. Minullakin on kahdenlaiset - haastavampaan maastoon otan aina varrelliset kun olen todennut että mun nilkat väsyy esim. vuoristopoluilla tosi nopeasti ilman tukea.

   Iloa uusien popojen kanssa :) <3

   Vastaa

   0
  4. Mulla varret oli ihan ehdoton ton hajonneen nilkan takia. Ois jotenkin hirvee hinku oikeesti kytistellä vähän lentoja ja oikeesti suunnitella, mut en vielä uskalla. Viimeset kolme vuotta on kuitenkin alkanut nilkkaleikkauksesta toipumalla ja kahtena viime kertana oireilu on alkanut näihin aikoihin ja pahentunut vuoden vaihteessa. Eli mä suosiolla odottelen tammikuuta ennen kuin oikeesti alan suunnittelemaan mitään :D

   Vastaa

   0
 2. Meni kylmät väreet videota katsoessa... Santorini <3 Ehkäpä kaunein paikka, missä olen koskaan käynyt!

  Vastaa

  0
  1. Ehkäpä kaunein paikka, missä olen koskaan käynyt!

   Näin saattaa olla minullakin... Santorini, Sveitsin Alpit (vaikea nimetä yhtä kylää...), Venetsia... Siinäpä mun Top 3 :)

   Vastaa

   0
  1. Ja tuon paletin hinta on vain 16 dollaria! Kääk! Saattaa kyllä joutua ostoslistalle... :D

   Vastaa

   0
 3. Oi oi oi.... On kyllä henkeäsalpaavan upeaa maisemaa :) Thirasiakin näkyy hienosti tuonne, aivan kertakaikkiaan kaunista kuin vain Kreikassa olla voi ????
  Eipä voisi päivä alkaa paremmin kuin tuollaisessa miljöössä, kyllä nyt käy vähän kateeksi, oi joi ?

  Vastaa

  0
  1. Joo, tästä Imeroviglin kohdalta on kyllä aika verrattomat maisemat. :) Thirasiaa on ihana katsella vuorokauden eri valoissa...

   Vastaa

   0
 4. Hei,
  Ihanalta näyttää. Minulla on lento vajaan kahden viikon päästä Ateenan, ja olen ajteelut samoja kohteita mutta käänteisessä järjestyksessä: ensimmäinen yö Piraeuksessa, sitten kaksi yötä Paroksella, kolme Santorinilla ja yksi yö Ateenan keskustassa ennen paluuta. Tarkoitus on Kreikan päässä liikkua laivalla.
  Toivotan hienoja päiviä teille kaikille!

  Vastaa

  0
  1. Hih, hauska sattuma että kohteetkin on samat...! :) Toivottavasti sinun lomallasi riittää lämpöä. täällä on nyt selvästi viileämpää kuin millään aiemmalla Kreikan syksyn reissullani. Pidän täällä sormia ristissä että anoppi pääsisi Paroksella edes kerran uimarannalle...

   Ihanaa loman odotusta :)

   Vastaa

   0
 5. Aaahh en kestä, vajaa kk sitten palasin sieltä ja on kuin suoraan omista muistoista nuo kuvat. Oli niiin huikea paikka! Köpöteltiin Firasta Imerovigliin ja koko sen välinen alue oli mun ehdoton lemppari, tunnelmaltaan ja näkymiltään. Nyt näitä sun Santis-postauksia lukee ihan eri tavalla kun ennen omaa reissua :D

  Vastaa

  0
  1. :) <3

   Tuo kalderanreuna-kävelyreitti on kyllä huikeimpia maisemareittejä koko Kreikassa. :)

   Vastaa

   0
 6. Kreikan maisemat on kyllä vaan kertakaikkisen kauniita! Ehdottomasti yksi "tänne on päästävä"-listani huipulla olevista maista, eikä tätä Kreikkakuumetta helpota yhtään nää sun postaukset :D

  Vastaa

  0
 7. Pahoittelen etten ole ehtinyt tällä kertaa vastaamaan kommentteihin.

  My Little Pony -meikkikokoelmasta sain jo aiemmin vinkin, niiiiin mahtavaa <3 <3 <3

  Vastaa

  0
  1. Moikka vielä Sanni, ei todellakaan mitään syytä pahoitella, jos et ehdi salamana vastailemaan saapuneisiin kommentteihin... Tärkeintä, että otat aikaa itsellesi ja läheisillesi siellä saarilla, kun kerrankin olette tuolla porukalla matkaan päässeet..... Yksi viikko kuluu niin nopeasti, joten kyllä tänne bittiavaruuteen ehtii taas hieman myöhemminkin kirjoittelemaan ?

   Vastaa

   0
 8. Kiitos ihanista Santorini-postauksista. Oma matka vasta haaveissa ja suunnitelmissa :-)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)