02.07.2017

Nyt se on löytynyt: paras luonnonkosmetiikan maskara

* Sis. mainoslinkkejä

No niin, nyt se tapahtui..! Tiemme kohtasivat viimein: minun ja toimivan, kunnolla volyymia tuovan luonnonkosmetiikan maskaran!

Tätä päivää on odotettu uteliaana monta vuotta.

Avril_LeVolumeMascara_IMG_5229

Avril smokey eye & Le Volume Mascara

Vastaus on ranskalainen Avril ja sen kummatkin maskarat, erityisesti Le Volume.

Olen testannut vuosien varrella lukuisat luonnonkosmetiikan maskarat mutta mikään niistä ei ole tuonut yhtä hyvää tulosta kuin normikosmetiikan ripsivärit, aina on joku juttu joka ei toimi. Olen tuuheuttavien maskaroiden ystävä, ja juuri volyymi tuntuu olevan luonnollisten maskaroiden suurin haaste.

Parhaimmillaankin testaamieni ekoripsareiden tuuheutusefekti on ollut vain "ok" (Dr. Hauschka on ollut paras tähän astisista), tai jos joku yksilö (mm. Zuii) on onnistunutkin kerrostumaan, on tulos ollut hapsuinen ja paakkuinen.

Avril_VolumeMascara_IMG_5123_2

Avril Le Volume Mascara

Olen tehnyt vuosien saatossa sen helposti vedettävän päätöksen, että luonnonkosmetiikan maskaramassaa ei vain pystytä kovin helposti valmistamaan sellaiseksi, että se kerrostuisi tehokkaasti.

Monien kuluttajien huonot kokemukset luonnonkosmetiikan maskaroissa tuntuvat liittyvän niiden heikkoon kestävyyteen ripsissä. Minäkin, jonka ripsissä kaikki maskarat tavallisesti pysyvät "kuin tauti", olen pannut merkille, että luonnonmukainen maskara leviää synteettistä herkemmin vesisateessa. Varisemista en kuitenkaan ole luonnollisilla maskaroillakaan kokenut. Voin kai olla vain iloinen siitä, että minua on "siunattu" ripsillä, joista maskara ei murustu irti. Laadusta, hinnasta ja merkistä riippumatta maskarat pysyvät minulla täysin varisematta, tähän ominaisuuteen en siis pysty Avrilinkaan kohdalla ottamaan kantaa.

Avril meikit

Olen saanut Avril-meikkejä testiin Biodellyltä*. Tämä ranskalainen Ecocert-sertifioitu "Chip & Chic" -sarja tarjoaa laajan kattauksen edullista luonnonmukaista värikosmetiikkaa luomiväreistä huulipuniin, kynsilakkoihin ja meikkivoiteisiin.

Minulla on vielä sarjan meikkipohjat testaamatta mutta tähänastisen kokemukseni perusteella julistan ehdottomasti maskarat sarjan tähtituotteiksi.

Avril maskarat

Kerrankin voin sanoa, että saman sarjan kaksi maskaraa todellakin ovat ihan erilaiset.

Aiemmat kokemukseni eri luonnonkosmetiikkamerkkien maskaroista ovat vahvistaneet tunnetta siitä, että käytännössä vain harjan muoto vaihtelee mutta massa itsessään tuntuu saman sarjan eri ripsareissa hyvin samanlaiselta ja käyttäytyykin ripsissä samalla lailla. Tällaisia ovat minun kokemuksellani esimerkiksi kaikki Laveran maskarat.

Avrilin maskaroissa on selkeä ero.

Kummatkin lupaavat tuuhentaa ja pidentää sekä ultra-pitkää kestoa, mutta ovat massan laadultaan ja harjaltaan ihan erilaiset.

Avril maskarat

Le Mascaran massa on ohutta ja nestemäistä ja harja pienempi ja erottelevampi.

Le Mascara Volumen massa on paksumpaa ja vahamaisempaa ja kerrostuu selvästi tehokkaammin. Sen harja on hieman kookkaampi, tiheämpi ja pidempi.

Pidän kummastakin, mutta Volume veti vielä paremmat pisteet.

Alla seuraa tarkempaa analyysiä ja vertailua.

Avril Le Mascara

Avril Le Volume Mascara

Kuten kuvista näkee, maskaroiden aikaansaama tulos on ainakin kauempaa hyvin samankaltainen ja myös Le Mascara tuo oikein mukavasti paksuutta.

Käytännössä (ainakin minun ripsissäni) Volume tekee kuitenkin vielä tuuheammat ripset ja, yllättävää kyllä massan vahamaisuuden huomioon ottaen, myös erotellummat, siistimmät ja "monistetummat" ripset.

Väri kummassakin maskarassa on intensiivisen musta.

Avril Le Volume Mascara

Le Mascara Volume 8,90€ / 10 ml

Tämä maskara tuo siis huomattavaa volyymia verrattuna mihin tahansa aiemmin testaamaani luonnonkosmetiikan maskaraan.

Aiempi tuuhein tulos on Zuiin Volume Mascaralla, mutta sekin on maltillinen Avrilin rinnalla ja Zuiin jälki oli makuuni rosoista ja epäsiistiä. En myöskään pitänyt Zuii-maskaran hyvin kuivasta massasta.

Avril Le Volume Mascara

Pidän eniten siroista ja pienemmistä harjoista, millä pohjalla olisi voinut odottaa minun tykästyvän enemmän Le Mascaran harjaan, mutta kookkaammassa Volume-harjassa on yksi tärkeä etu sisareensa nähden: kapea kärki. Tuolla kärjellä ulottuu helposti myös niihin pienimpiin vauvaripsiin silmän sisä- ja ulkonurkissa. Ahdas- ja pienisilmäiselle tämä on tärkeä ominaisuus maskarassa. Le Mascaran harjan pää taas on "töpömpää" mallia.

Käytännössä käytän Le Volume -harjaa ripsissäni niin, että oikeastaan vain puolet harjasta, kärjestä keskiosaan, osuu ripsiini. :)

Annetaan kuvien puhua puolestaan. Avril Le Volume Mascara in action:

Ripset_ei_maskaraa_IMG_5130

Ei maskaraa

Avril Le Volume Mascara

Yksi kerros

Avril Le Volume Mascara

Kaksi kerrosta

Maskara kerrostuu fantastisen hyvin ja kahdella kerroksella saan ripsiin mieleiseni muhkeuden. Kolmannella kerroksella jälki alkaa jo hieman paakkuuntua, mikä tapahtuu ripsissäni melkeinpä millä tahansa synteettiselläkin maskaralla.

Massaa on tuubissa peräti 10 milliä ja kun hintakin on alle 9 euroa, ei voi kuin todeta että johan on helmi.

Hinta on käsittääkseni samaa luokkaa kaikilla jälleenmyyjillä, mutta Biodellyltä Avril Le Volume-maskaran* voi lunastaa 16. heinäkuuta saakka vielä halvempaan 7,56 euron hintaan koodilla SANNIKESÄ. (Koodilla saa 15% alennuksen koko Biodellyn valikoimasta, ei vain Avrilista.)

 

 

Avril_meikit_LeMascara_IMG_9615

Le Mascara 8,90€ / 9 ml

Perusversiossa on yhden millin verran vähemmän tavaraa, eli tämä on käytännössä hitusen Volumea kalliimpi.

Le Mascaran massa on kostean ja ohuen tuntuista Volumeen verrattuna ja harjan malli näyttää erottelevammalta kuin tiheässä Volume-versiossa -  minkä vuoksi hämmästyinkin, kun lopulta omissa ripsissäni Volume kuitenkin tekee siistimpää jälkeä.

Avril_meikit_LeMascara_IMG_9613

Le Mascaran jälki on lähes samanlaista kuin Volumessa, mutta kosteampi massa saa aikaan sen, että minun hennot ripseni liimautuvat hieman enemmän yhteen Le Mascaran kanssa kuin Volumen kanssa.

Vaikutelma Volumen jälkeen on siis se, että yksittäisiä ripsiä näkyy enemmän (ylemmässä vertailukuvassa voi ehkä hahmottaa tämän). Lisäksi toinen kerros tekee selvästi hapsuisempaa jälkeä.

Avril_meikit_LeMascara_IMG_5329

Kukaanhan ei kuitenkaan käske vetämään lisäkerroksia kun yhdelläkin kerroksella saa näin nätin tuloksen :)

Muutamassa muussa blogissa olen nähnyt kuvia, joissa Le Mascara ei ole useammallakaan kerroksella paakkuuntunut yhtään ja kirjoitukset ylistävät nimenomaan tämän maskaran luonnonkosmetiikan ripsareiden ykköspallille, eli kokemukset ovat tosiaan yksilöllisiä. Minun ripseni valitsevat Volumen, sinun ehkä Le Mascaran? :)

Selvää on kuitenkin, että kummatkin Avril-ripsarit ovat ihan omaa luokkaansa luonnonmukaisten maskaroiden kentällä ja saavat Karkkipäivästäkin 10 pistettä ja sen kuuluisan papukaijamerkin. :)

Mahtavaa että näin loistavat maskarat sattuvat vielä olemaan niitä genrensä halvimpiin kuuluvia :)

Le Mascara -ripsiväriä* myy Suomessa mm. Biodelly.

Koodilla SANNIKESÄ  saa 15% alennusta Biodellyn* koko valikoiman normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 16.7 saakka.

*

Kirjoittelen muista Avrilin meikkituotteista toisessa postauksessa kun maskarat vaativat oman, perustellun tilansa ^_^ Tein mm. pienen tutorialin ylimmässä kuvassa näkyvästä smokey-meikistä.

Avril_meikit_IMG_9592

21 comments on “Nyt se on löytynyt: paras luonnonkosmetiikan maskara”

 1. Mä tilasin tuon Avrilin normiversion talvella, kun sitä niin hehkutettiin. Ihan ok ripset sillä tulee, harja on aika tönkkö raskaiden luomien kanssa. Mutta se miksi en tykkää, on pysyvyys, ei vaan pysy sotkematta mulla. Raskaat ja rasvoittuvat luomet ovat haastava yhdistelmä luonnonkosmetiikan ripsareiden kanssa. Toistaiseksi pysyttelen siis 38-ripsareissa, vaikka muut meikit onkin luonnonkosmetiikkaa.

  Vastaa

  0
  1. Mulla ihan sama homma. Mielestäni luomieni rasvoittuvuus on hiukan vähentynyt iän karttuessa, mutta Avrilin normaalilla versiolla törmäsin tähän samaan ongelmaan. Ihan hyvää jälkeä massalla sai ripsiin sudittua, mutta päivän mittaan löytyi mustaa ripsiväriä kulmaluulta.. onkohan Volume version kanssa sama juttu..? Mulla kans vielä käytössä 38-ripsari ja Lancomen hypnose. Kjaer weissia käytin jonkun aikaa, mutta se varisi loppupäivästä.. Mainitsen vielä sen, että vaikka Avrilin ripsaria löytyi päivällä ripsien lisäksi myös luomista, on ripsarin poistaninen melko työlästä. Jättää helposti pandasilmät, jos ei ole puhdistusaineet kunnossa.

   Vastaa

   0
 2. Paras luonnonkosmetiikan ripsarihan on Une Volume Liner, mutta sitä ei saa enää mistään Suomesta :( Siinä on ihana kumiharja ja todella hyvä erottelevuus ja kerrostuu nätisti. Ja kestää pienet vesisateetkin aika mallikkaasti!
  Pääsitkö tätä koskaan testaamaan?

  Vastaa

  0
 3. Avrilin Volume on ihan huippu! Ei kirvele herkissä silmissäni ja ei todellakaan varise.

  Vastaa

  0
 4. Harmi kun musta on ainoa väri näissä. Kaipaisin harmaata tai tummansinistä valikoimiin, kun sopivat mulle paremmin

  Vastaa

  0
  1. Le Mascarassa on ruskeakin sävy. Mutta ehkä ei myynnissä Suomessa..? (Ja eihän se auttaisi sinun tilanteessasi kun kaipaat harmaata tai tummansinistä...)

   Vastaa

   0
 5. Jep, olen myös aivan rakastunut tähän ripsariin! Volume-versio on nyt ollut käytössä enkä ajatellut vaihtaa. Aiemmin olem luottanut Zuiin ripsariin, mutta huhtikuussa kun ostin sen luonnonkosmetiikka-messuilta, totesin että koostumusta on jotenkin muutettu koska enää se ei toiminut minulla lainkaan! Ei suostunut kerrostumaan ja varisi tunnin sisällä pois. Kitkuttelin sillä yli kuukauden ja ah sitä autuutta kun ostin Avrilin. Tuli taas kaunis olo :D

  Vastaa

  0
 6. Oletteko testanneet Kjaer Weis ja Juice Beauty -mascarat? Peittoaako mielestänne Avril myös ne? Itse olen todennut em. hyviksi mascaroiksi; eivät varise tai suttaa ja tuovat näyttävyyttä!

  Vastaa

  0
 7. Hei! Olen suunnitellut matkaavani Kreikkaan syys-lokakuun vaihteessa muutamaksi viikoksi. En ole ollut Kreikassa koskaan, joten en tiedä yhtään mistä alottaisin matkani suunnittelun. Olen matkaamassa yksin, ja sekin on ihan ensimmäistä kertaa. Lomaltani etsin uusia kokemuksia, ihmisiä ja ihan leppoisaa oleskelua ja jonkin verran rannalla hengailua, vähän "hipimpää" meininkiä. Mikään bilettäjä en ole saatika mikään shoppailija.

  Onko sinulla suositella minulle mitään kohdetta tai vaikka ihan muutamaakin joissa hinta-tasokin olisi kohdillaan? :)

  Vastaa

  0
  1. Hei Helmi! Tänään en ennättänyt vastaamaan mutta huomenna toivon mukaan löydän aikaa :)

   Vastaa

   0
  2. Noniin, nyt on hetki vastata :)

   Ensimmäiseksi vinkkaan postauksestani, josta saat varmasti Kreikan ensikertalaisena paljon hyödyllistä informaatiota:

   https://karkkipaivablogi.com/opas-kreikan-saarihyppelyyn/

   Matkan suunnittelun voi aloittaa tsekkaamalla lennot etenkin Norwegianilta, joka lentää lokakuun loppuun asti lauantaisin suoralla lennolla Helsingistä Ateenaan, se on halvin tapa päästä Kreikkaan jos ei jollain matkanjärjestäjällä satu olemaan herkullista viime hetken lähtötarjousta. Niitäkin näkee, mutta harvoin ihan yhtä halvalla kuin mihin hintaan Norskilla on mahdollista lentää (tänä kesänä/syksynä lennot halvimmillaan 89€). Itse lennän aina Norskilla.

   Seuraavaksi voi miettiä, kiinnostaako tutustua Ateenaan vai lähdetkö suoraan ensimmäisellä paatilla saarille :) Norskin lauantailento saapuu Ateenaan tosi hyvään aikaan aamupäivällä joten siitä ehtii loistavasti iltapäivän ja illan laivoille Pireukseen (Pireus on Ateenan satamakaupunki). Lentokentältä pääsee Pireukseen X96-bussilla, aikataulut täällä.

   Jos taas mielit jäädä Ateenaan pariksi päiväksi, ota bussi X95 (6€, hitaampi) tai metro (10€, nopeampi) Syntagmalle. Bussi lähtee heti Arrivals-terminaalin edestä ja sinne on selkeät viitoitukset. Metro lähtee vähän kauempaa, seuraa "Trains"-viittoja.

   Ihania saaria on aivan mielettömästi, ja hipimpää menoa löytää useimmiten niiltä vähemmän turistillisilta. Silti tekee kuvailusi perusteella mieli suositella saariryhmää Pikku-Kykladit, joka on samalla turistillinen ja samalla ei. Pikku-Kykladeilla on mieletön kattaus Kreikan upeimpiin kuuluvia rantoja, monet "hipimpiä" (rannoilla voi törmätä telttoihin ja osa rannoista on nudistisia). Tästä postauksesta saat vähän ideaa minkä tyyppisistä rannoista puhun.

   Pikku-Kykladit, etenkin Koufonissi, on turistillinen saariryhmä siinä mielessä että siellä voi kesäisin olla ihan tungokseksi saakka upeille rannoille saapuvia vierailijoita, mutta valtaosa heistä on kreikkalaisia. Ulkomaista pakettiturismia Pikku-Kykladeilla ei ole, joten sieltä kuitenkin puuttuu se tyypillinen pakettiturismin henki ja fiilis on aidommin kreikkalainen. Mitään bailu- tai shoppailupaikkoja Pikku-Kykladit eivät ole, vaikka Koufonissilta varmaan löytyy muutama baari, yökerho ja putiikki kesän korkeimpaan sesonkiaikaan.

   Pikku-Kykladien saariin kuuluvat Koufonissi, Donoussa (näillä kahdella olen käynyt, kummatkin aivan ihania), Schinoussa ja Iraklia. Turistillisuusaste tuossa järjestyksessä. Koufonissin palvelut ovat kehittyneimmät ja siellä on eniten "menoa", mutta sielläkin asukasluku on vain noin 200, mistä voi päätellä miten pienestä paikasta on kysymys. Pinta-alaltaan Pikku-Kykladit ovat niin pieniä että ne kävelee ympäri päiväkävelyllä :)

   Jos haluat yhdistää lomaasi tällaisia "hippisaaria" ja kenties uteliaisuuttasi myös jonkun suuremman saaren kaupunkimaisine asutuskeskuksineen, suosittelen esimerkiksi reittiä Ateena - Naxos - Pikku-Kykladit - (Amorgos) - Ateena. Kahdessa viikossa, riippuen miten pitkään haluat viipyä kussakin kohteessa, ehdit mainiosti toteuttaa tämän reitin. Minusta Ateena on ehdottomasti päivän tai parin pysähtymisen arvoinen, mutta kaikkia suurkaupungit eivät tietenkään kiehdo.

   Ainiinjoo tuo hintataso... Pikku-Kykladit ovat jonkun verran "isoja" Kykladeja kalliimpi paikka, mutta reissuajankohtasi aikaan hinnat ovat jo laskeneet kesän huipusta. Koska saaret ovat niin pieniä ja majoitusta tarjolla vain rajallisesti, voivat hinnat kesällä nousta pilviin. Syys-lokakuun vaihteessa kaikki majapaikat eivät enää ole Pikku-Kykladeilla auki, mutta kolmella kympillä löydät varmasti huoneen :)

   Isommat saaret kuten Naxos ovat erittäin edullisia, Naxokselta voi saada syyskuussa keittiöllisen huoneen ihan rannan tuntumasta 15 eurolla ja ravintolaruoka on halpaa. Amorgos on hitusen tyyriimpi ja halvin löytämäni huone syyskuussa oli 35 euroa, mutta sain hinnan neuvoteltua alemmaksi kun viivyin useamman yön.

   Naxos on Kykladien saarista suurimpia ja vilkkaimpia ja siellä on elämää vuoden ympäri, syys-lokakuussakin kohtaat siellä vielä ulkomaisia turisteja. Naxos on upea paketillinen ihan kaikkea; rantoja, historiallisia nähtävyyksiä, hyviä ravintoloita, vaelluspolkuja, kuvauksellisia kyliä ja kulttuuria. Amorgos on leppoisampi ja pienempi ja sopii ennen kaikkea luontoihmisille (upeita vaellusreittejä), mutta myös kauniiden kylien fiilistelijöille. Amorgoksen rannat eivät mielestäni ole kovinkaan kaksisia, mutta niitähän sitten löytyy "kivenheiton päästä" Pikku-Kykladeilta. Pikku-Kykladit sijoittuvat Naxoksen ja Amorgoksen väliin ja näiden välillä puksuttelee pieni paikallispaatti Express Skopelitis joka ikinen päivä vuoden ympäri. Saarten väliset yhteydet ovat siis erinomaiset. Mutta varoituksen sana: jos voit helposti pahoin, älä mene Skopelitis-laivaan tuulisella säällä... ;) Valitse tällöin suurempi Blue Star Ferry.

   Toivottelen ihanaa matkan suunnittelua :)

   Paras sivusto laiva-aikataulujen tsekkailuun on Open Seas:
   http://openseas.gr/openseas/en/

   Vastaa

   0
 8. Moikka Sanni!
  Pakko kommentoida sun postaukseen siitä, että mahtaakohan sun lukijoita häiritä, että teet välillä näitä postauksia, joista mahdollisesti itse "hyödyt" jotenkin.. Halusin vaan omasta puolesta sanoa, ettei tätä vakkarilukijaa ainakaan haittaa yhtään, päin vastoin! Mun piti tehdä Biodellylle tilaus jo aikaa sitten ja kartoittaa aurinkorasvavarastoa ja nyt ihan ilahduin kun näin että sulla on koodi ja vielä itsekin siitä jotenkin hyödyt. Ainakin toivottavasti! Tilaus lähti just äsken.. Kiitos siis alekoodista!

  P.S. Ollaan parin viikon päästä lähdössä pariksi päivää Ahvenanmaalle mun miehen kanssa ja oon innolla selaillut sun postauksia. Majoitutaan tuttavan mökillä Vårdön saarella. Katsotaan mihin muualle me ehditään parin päivän visiitin aikana. Oon töissä laivalla ja oon jo kuuden vuoden ajan katsellut Ahvenanmaata laivalta käsin ja nyt sitten päätettiin lähteä ihan kunnolla tutustumaan :D Olen kyllä kahdesti käynyt kursseilla Maarianhaminassa, mutta toinen oli lokakuussa ja toinen maaliskuussa, joten uskoisin että nyt kesäaikaan näyttäytyy koko paikka ihan eri valossa. Oon muuten bongannut sut laivalla jo kahdesti ;) Ekan kerran Helsingin laivalla ja viimeksi Turun linjalla.. Ehkä mä kolmannella kerralla uskaltaudun tervehtimään!

  Vastaa

  0
  1. Hei Lotta!

   Kiitos kannanotostasi affi-linkkeihin, mukava kuulla myönteisestä suhtautumisesta :) Toivottavasti tuotteet ovat mieleisiä :) Biodelly on kyllä minulle yhteistyökumppaninakin niin mieleinen että jos asuisin Turussa niin olisin ängennyt sinne jo töihin ^_^ Niin minun henkistä ja sympaattista porukkaa, ihanasta tuotevalikoimasta puhumattakaan. Siksi affiliate-yhteistyökin tuntuu mitä luontevimmalta. Biodelly on varmasti eniten "mun" luonnonkosmetiikkamyymälä Suomessa :)

   Kivaa että olette tulossa Ahvenanmaalle :) Välkomna :) Jos uskaltaudut kahville niin laita viestiä ^_^ ...ja onpas hauskaa että olet jo kahdesti törmännyt minuun laivalla, ilmeisesti siis työntekijän ominaisuudessa? Minun tulee kyllä tosiaan vietettyä laivalla aika runsaasti aikaa, se on minulle vähän niinkuin "bussi" siinä missä muille lomanviettopaikka :)

   Vastaa

   0
 9. Moi! Kysymys Ahvenanmaasta!? Päätettiin lähteä ex-temporereissuun ens viikolla sinne, pyörät mukaan, mutta voidaan olla vain 2vrk..Osaatko sanoa mikä olis sellanen sun lempikohde minne kannattais fillaroida Maarianhaminasta? Luulen et tykkään sellasesta kun säkin, eli joku nätti kylä missä kaunista luontoa ja hyvää ruokaa? Pyöräilymatka ehkä max 2h. Eckerö??

  Vastaa

  0
  1. Moi Laura! Mä en ole koskaan fillaroinut Ahvenanmaalla pidemmälle kuin Jomalan kirkonkylältä Järsö'hön (noin 18 km), joten en osaa sanoa kauanko Eckeröön pyöräilee, mulle se on kaukana :D :D (kun sinne on Maarianhaminasta yli 30 kilsaa). Eckeröön menee siis varmaan se kaksi tuntia suuntaansa, tarkoititko kahdella tunnilla per suunta vai koko matka?

   Mutta siis mun päiväretkikohde #1 Maarianhaminasta (tai mistä tahansa päin Ahvenanmaata, me mennään aina autolla) on Kastelholman linna, se alue ulkoilmamuseoineen on vain jotain ihan mielettömän kaunista :) Kastelholmaan on M:haminasta 24 km.

   Lyhyemmiksi pyöräilymatkoiksi suosittelen ainakin Järsöä, siellä on ihana Stickstugan-kahvila jonka voi ottaa pysäkkikohteeksi. Järsöön johtava pengertie on yksi A:maan klassisimmista kauniista pyöräilyreiteistä. Reitti Önningebyn (ah..! Täällä sijaitsi muinoin taidekolonia, nyt taidemuseo) ja Jomalan kirkonkylän kautta pikkuteitä pitkin Godbyyn on myös tosi kiva, kunhan vain siis vältätte Nya Godbyvägeniä eli isoa tietä Jomalan kirkonkylältä lähtiessä. Godbyssä kohteena Uffe på Berget -näköalakahvila ja -torni ja/tai Pub Stallhagen. Hmm, tämäkin reitti on kyllä n. 20 km suuntaansa eli en tiedä onko se lyhyt..? Mä en oikein hahmota mitä pidetään lyhyenä pyöräilymatkana :D)

   Jos hyvää ruokaa etsitte niin sanon Pub Stallhagen (gastropub kera paikallisen pienpanimon oluiden) ja Kastelholman linna ja siellä Smakbyn-ravintola (julkkiskokki Micke Björklundin paikka). Tai Eckeröön jos menette niin Posti- ja tullitalon Cafe & Bistro Tsarevna, heidän viikonloppubrunssi on NIIN hyvä..!! Ja ympäristö mitä tunnelmallisin.

   Vastaa

   0
 10. Kävin ihan mielenkiinnosta ostamassa tuon Volumen kun sitä on hehkutettu ja tykkäsin kyllä itsekin! Mun ripsiin se tosin jämähtää kiinni kuin paraskin vedenkestävä tökötti ja käy kyllä meditaatioharjoituksesta kun yrittää kärsivällisesti saada kaiken pestyä pois :D Mulla ei kyllä ole muidenkaan luonnonkosmetiikan ripsareiden kanssa ollut mitään ongelmia pysyvyyden suhteen; itse asiassa jopa vähän ironisesti ainoa ripsiväri jonka muistan ikinä oikein häiritsevästi varisseen on nimenomaan vedenkestävä versio Maybellinen Great Lashista. Ota näistä nyt sitten selvää... :D

  Vastaa

  0
  1. Jännä, mulla Volume lähtee ihan nätisti, en huomaa eroa muihin "tavalliseen tapaan" (eli helposti) peseytyviin vesiliukoisiin ripsareihin.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (47)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)