25.05.2017

Naps! Ja väriä by #Colorfulhair

No nyt lähti! Mä uskalsin!

Vuoden sisällä "mä uskalsin vol. 2", koska violetiksi värjääminen viime syksynä oli hiusnörtille heittäytyminen numero 1 ^_^ Nyt mä sitten luovuin viimein pituudestakin, ja hiukset leikattiin loven pituuteen. Varmastikin monille lovea kauhistelleille tyydyttävä näky :D

Feast your eyes on this:

Hiusmuutos_ennen_jalkeen

Ahh, mikä muutoskuva ^_^ <3 <3 En voi olla hipelöimättä hiuksia koko ajan, herranjestas miten, ehm, terveiltä ne tuntuvat...!

No okei, ennen/jälkeen -kuva on ehkä vähän turhan dramaattinen, kun ennen-kuvassa hiuksia ei ole siloteltu millään ja ne ovat "heräsin just" -luonnontilassa, kun taas leikatut ja värjätyt hiukset ovat kampaajan käsittelemät. Silti. Hiukseni ovat viimeisen vuoden aikana menneet poikkeuksellisen kamalaan kuntoon, ja kyllähän sakset alkoivat olla ainoa oikeasti järkevä tehohoito.

Hiukset_naps_IMG_9594

Colorfulhair_ennen_kasittelya

Luonnostaan kuiva- ja haurashiuksisena ja pitkähiusfanaatikkona olen hyväksynyt sen yhtälön, että jos haluan pitkät hiukset, en samalla voi saada hyväkuntoisia latvoja. Asenteeni on aina ollut tyyppiä; ihan sama vaikka hapsottavat kunhan ovat pitkät. Tätä mieltä olen edelleen, mutta sanotaanko näin, että tänä vuonna hapsotuksensietorajani tuli vastaan. Hiukseni eivät ole koskaan olleet näin huonokuntoiset, ja reippaampi pätkäisy alkoi puhutella minua yhä enemmän.

Aikeissa on tehdä postaus jossa pohdin syitä hiusten kunnon romahdukseen, mutta tänään keskitytään iloitsemaan uudesta tukasta :)

Hommahan meni niin, että..... :

L'Oreal Colorfulhair

Kuva: L'Oreal Professionnel

Minulle tarjottiin mahdollisuutta kokeilla L'Oreal Professionnelin uutta #Colorfulhair-salonkiväriä. Kyseessä on juuri lanseerattu kampaamokäyttöön luotu suoravärisarja.

Kampaamoaikaa suunnitellessa minulla heräsi ajatus, josko uskaltaisin samalla antaa kampaajalle vapaat kädet napsaista hiuksiani.... Vielä värjäyspäivän aamunakin mietin, rohkenisinko.

ColorfulHair_pakkaus

Colorfulhair sävyt

Kuva: L'Oreal Professionnel

#Colorfulhair-valikoimassa on seitsemän sävyä ja Clear-mikseri jolla sävyistä saa pastellisempia.

Minun hiuksiini tehtiin pastelliliila Clear + Electric Purple -sekoituksella.

Colorfulhair_IMG_4796

Colorfulhair_IMG_4789

Hiukseni värjäsi Flow21-kampaamossa Helsingissä vaikuttava Susanna Poméll. Healthyhair -hiusblogia pitävän Susannan intohimona on nimenomaan värjääminen ja rennot boho-hiustyylit. Meillä synkkasi välittömästi eikä minua Susannan tuoliin istuessa enää ahdistanut ajatus pitkien hiusteni kohtalosta. Miksi ihmeessä pidän kynsin hampain kiinni hiuksista, joita en enää edes halua pitää auki..?

Kuvassa Susanna lisää Smartbond-hoitotiivistettä vaalennusaineeseen, jolla tyveni käsiteltiin ennen #Colorfulhair-värjäystä. Smartbond toimii samalla idealla kuin Olaplex, eli suojaa hiuksia vaalennuksen aikana ja mahdollistaa hiuksista riippuen huonompikuntoisenkin hiuksen vaalennuksen.

Colorfulhair_IMG_4800

Colorfulhair_IMG_4809

Electric Purple + Clear -sekoitus näytti lupaavalta jo vaikutusvaiheessa. Tosi kaunis violetti joka ei kaivannut taitteluja sinisellä tai punaisellakaan.

Susanna halusi tukkaan kivaa unicorn-twistiä, ja teki taakse raitoja Navy Blue -sävyllä.

Tulos oli niin ihana että voiko tämän ponimmaksi enää mennä:

Colorfulhair_IMG_4814

Niiiin söpö...!!

Hauskasti joukossa näyttäisi myös olevan haaleanvaaleanpunaisia raitoja, se tosin ei ollut tarkoituksellista. Efekti tulee luonnostaan kiitos tuon surullisenkuuluisan takaraivolla sijaitsevan hiusvaurioalueen, johon mikään väri ei koskaan tartu samalla intensiteetillä kuin muualle hiuksiin.

Colorfulhair_IMG_4816 Colorfulhair_IMG_4821

Colorfulhair_IMG_9582

Jeiiii!

Raidat tuovat hiuksiin tosi kivan liukuväriefektin.

Kampaajatermein hiukseni ovat kuulema edelleen pitkät, mutta omaan silmääni hartiapituus edustaa jo lyhyttä mallia. Koen, että minulla on nyt lyhyet hiukset. Tunnen pientä haikeutta pitkähiusidentiteettini perään, mutta kyllähän ne sieltä taas tulevat takaisin - jos enää haluan? Pääsen takaisin entiseen pituuteen kun maltan odottaa, hmm, nelisen vuotta..? :p Hiukseni kasvavat niin hitaasti että vuosittaiset tasaukset mukaan laskettuna niiden nettovuosikasvu on noin 6 senttiä.

Voi olla, että minun on myös aika hyväksyä, että hiusten laatu muuttuu iän myötä enkä ehkä enää yksinkertaisesti saa samaa tukkaa millainen minulla on ollut 23-vuotiaana. Ehkä tykästyn tähän lyhempään malliin ja ennen kaikkea terveemmiltä näyttäviin hiuksiin ja irtaannun pikkuhiljaa "Rapunzel"-identiteetistäni. Saas nähdä. Ainakin nyt on kiva fiilis kun katson peiliin. :)

Colorfulhair_IMG_4848

 

#Colorfulhair-väri pähkinänkuoressa:

 • Suoraväri, ei sisällä hapetetta
 • Kampaamokäyttöön
 • Kestää hiuslaadusta ja -tyypistä riippuen maksimissaan noin 15 pesua
 • Tarkoitettu vaalennetuille hiuksille
 • Ei peitä harmaita hiuksia
 • Värjäysaika: 5-20 minuuttia
 • Salonkipalvelu, tuotetta ei voi ostaa kotiin

Colorfulhair_IMG_4863

Pitkästä aikaa minun tekisi mieli katsella hiuksiani koko ajan takaapäin...! <3 :) Ihan kuin jonkun toisen ihmisen hiukset... ^_^

Nyt jäämme jännityksellä odottamaan, kuinka pian lovi ilmestyy taas näkyviin...

Colorfulhair_IMG_4873

Kiitos Susanna, kiitos L'Oreal #Colorfulhair :)

91 comments on “Naps! Ja väriä by #Colorfulhair”

 1. Aivan ihanat hiukset! Pitkätkin sopivat sinulle hyvin, mutta on nämäkin kyllä todella ihanat.

  Itselläni on myös aina pitkät hiukset. Tosin lähinnä siitä syystä, että ne kasvavat nopeasti ja en oikein jaksa leikata niitä kovin usein :D Aina kun leikkaan about juuri tuon pituiseksi kuin sinulla nyt, mietin muutaman viikon päästä, että "wow, olenpa freesin ja paremman näköinen, miksi minulla ei aina ole tällaisia hiuksia". Alussa vaan aina reaktio on, että "voi ei näytän ihan kamalalta", mikä ehkä vaikuttaa myös siihen, ettei hiuksia tule leikattua useammin.

  Kyllä se on minusta fakta, että lyhyemmät hiukset näyttävät miltei aina siistimmältä ja pidemmät homsuisemmalta. Toki, jos on hyvinvoivat hiukset, ei näin ole. Mutta itsellä ainakin on näin, vaikka hiuslaatuni onkin ihan hyvä. Jotenkin ne latvat aina rispaantuvat enemmän pitkissä kuin lyhyissä.

  Nyt ostin hiustenleikkuusakset, joten voin alkaa itsekin leikkamaan ja ylläpitämään ehkä vähän skarpimpaa pituutta. :D Vaikka kyllä sitä aina myös vähän ikävöi sitä pidempää.

  Tuli randomfakta vastaan äsken, kun luin tenttiin ja koska pidät violetista (vai lilasta? mikä on oikea termi?), niin jaan sen tähän :D

  "Violetti tunkeutuu pisimmälle vesipatsaassa ja katoaa merissä vasta noin 100 metrin syvyydellä (jos näkösyvyys näin korkea). "

  Onhan se aika hieno väri siis tässäkin mielessä ;)

  Vastaa

  0
  1. "Violetti tunkeutuu pisimmälle vesipatsaassa ja katoaa merissä vasta noin 100 metrin syvyydellä (jos näkösyvyys näin korkea). ”

   Mahtavaa ^_^ Kiitos kun jaoit tämän, voin briljeerata tällä vaikka joskus illanistujaisissa :D "Tiesittekös muuten, että..." ^_^

   Violetista ja lilasta - en tiedä mikä niiden virallinen ero on, mutta itse olen määritellyt sanat niin, että 'violetti' on yleisilmaus sinipunaisista väreistä, ja sen alle mahtuu eri sävyisiä violetteja punertavasta sinisempään ja harmaasta ruskeampaan, ja liila on yksi näistä sävyistä. Miellän liilan haaleaksi, pastelliseksi sävyksi joka on enemmän sinertävä kuin punertava. :) Esim. punertavat magentavioletit eivät ole mulle liiloja :D Tai luumunpunaiset :)

   Vastaa

   0
 2. Tulipas niistä kivat. Näyttää hyvältä. ^_^ Ja hiuksia ne kuitenkin vaan on, et jos kyllästyy, ni ne kasvavat kyllä sitten takaisin :)

  Vastaa

  0
 3. Ihana tukka <3 <3
  Moni pitää kyllä turhaan kiinni huonokuntoisista hiuksista kynsin ja hampain, vaikka vähän lyhentämällä saisi paksumman ja terveemmän näköiset hiukset.

  Vastaa

  0
 4. Ihanaa, että uskalsit leikata! Hiuksesi ovat nyt terveen ja upean näköiset! :)

  Vastaa

  0
 5. Loistava muutos?? terve hius näyttää niiiiin paljon paremmalta kuin kuollut latva

  Vastaa

  0
 6. I-H-A-N-A-T ! Näyttää kun sun hiukset olis paljon paksummat kuin ennen :)

  Vastaa

  0
 7. Vautsi! <3 Ihana sävy taas ja tuo sininen tuo kyllä kivan vivahteen tuonne sekaan. Ja hyvältä näyttää tämä "lyhyenpitkä" pituus, huippua että uskalsit. Sopii todella hyvin, toivottavasti tuntuu myös kotoisalta pituudelta nopeasti! :)

  Vastaa

  0
 8. Hyvältä näyttää! Pelkäsin otsikon perusteella jotain sateenkaaritukkaa tai konesiiliä. Pysyn jännästä samaistumaan ajatukseen hiusten lyhyydestä, vaikka minulla ei ole edes mitään pakkomiellettä pitkistä hiuksista ja viihdyin konesiilissäkin vuosia. Silti tuntuisi kamalalta pätkäistä hiuksista noin paljon pois kerralla (siitä huolimatta, että olkamittaisesta leikattiin koneella pois)

  Vastaa

  0
  1. tai konesiiliä

   Apua...! ^_^ Siihen saisi jo totutella henkisesti aika lailla... :)

   Mulle pitkät hiukset on aina olleet niin tärkeät, että olen välillä nähnyt painajaisiakin niiden leikkaamisesta. Mulla on viimeksi ollut näin lyhyet hiukset 15-vuotiaana.... Siitä se kasvatus muuten alkoi, nyt kun mietin asiaa :) Lukioikäisestä minulle tuli systemaattiseksi tavoitteeksi pitää hiukset niin pitkinä kuin mahdollista. Että onhan tässä tovi vierähtänyt "Tähkäpäänä".... :) :)

   Vastaa

   0
 9. Upeat!!! Ihana tuo monisävyinen väri ja pituus on juuri sopiva, sopii sinulle loistavasti! Omaan silmääni hiukset ovat myös vielä pitkät. Ymmärrän, että superpitkien hiusten jälkeen tuntuu kuitenkin lyhyeltä jonkin aikaa! Itse tykkään kampaajalla leikata hiukseni juurikin tuohon pituuteen, ne siitä kyllä kasvavatkin taas aika nopeasti. Ehkä tämä reilu leikkaus nopeuttaa omiesikin hiustesi kasvua? Tai ainakin voi tuntua siltä, kun kasvun huomaa helpommin kuin tosi pitkissä hiuksissa. Mielestäni tuo pituus on superpitkiin verrattuna myös paljon helppohoitoisempi laittamisen suhteen ja tykkään myös tasapituisesta leikkauksesta, latvat tuntuvat ja näyttävät leikkauksen jälkeen aina niin hyväkuntoisilta :)

  Vastaa

  0
 10. Hieno lopputulos!
  Tuli muuten mieleen nyt microbladingin pyöriessä joka blogissa, ootko ikinä harkinnut niitä? Helpottaa varmasti elämää varsinkin kun kulmien meikkaaminen ei muistaakseni ollut sunkaan lempijuttuja.. :)

  Vastaa

  0
  1. Tuli muuten mieleen nyt microbladingin pyöriessä joka blogissa, ootko ikinä harkinnut niitä?

   Olen, asia on ollut harkinnassa koko talven ja kevään siitä saakka kun yksi lukijani mulle microbladingista vinkkasi :) Olin jo varaamassa aikaa nyt toukokuulle mutta jonkun lehden juttu epäonnistuneista microblading-käsittelyistä löi kapuloita rattaisiin, myönnän että mulla on tosi korkea kynnys mennä mihinkään sellaiseen kosmeettiseen toimenpiteeseen johon kuuluu ihon rikkominen (siksi en ole kokeillut derma-rollaustakaan).

   Vastaa

   0
  2. Itse kävin kulmapigmentoinnissa n. kk takaperin. Omani tehtiin 3D-tekniikalla, ei microbladingillä. Sen jälkeen harmitti ainoastaan se, miksen ollut mennyt jo aikaisemmin :) Omat kulmani ovat epäsymmetriset (oikea puoli harvempi ja luomi raskaampi, joten kulmakin vähän valahtanut) ja näiden kanssa ilme on paljon pirteämpi. Hintaahan näille kyllä tuli, täällä pk-seudulla kun maksavat 300-400€, mutta jos vertaa vaikka mitä kestoripsien ylläpito maksaa, jos sellaisia harrastaa, niin tämä oli mielestäni ihan fiksu sijoitus. Jos arvot tekijää, niin varaa aika parhaalle, Suvi Tiilikaiselle. Hänen kalenterinsa on tosin jo tältä vuodelta täynnä, miksi itsekin kävin toisaalla, Rebel Helsingissä Reija Lommilla ja ainakin itse olen ollut tulokseen 100% tyytyväinen.

   Vastaa

   0
 11. Ihanat hiukset kyllä! :) Mutta pakko kommentoida näin Olaplexin käyttäjänä, että tuo Smartbond ei ole millään tavalla samanlainen tuote. Olaplex on jopa haastanut Lorkun oikeuteen virheellisestä markkinoinnista, joten on aika käsittämätöntä että vieläkin he väittävät näin.
  Googlaamalla löytyy lisäinfoa jos kiinnostaa.

  Vastaa

  0
  1. Ainahan kaikille innovaatioille tulee kilpailevia tuotteita, Olaplex ei ole poikkeus. Olaplex oli ykkönen, muut seurasivat perässä omilla versioillaan ja markkinoillahan on jo vaikka kuinka paljon eri valmistajien "plex"-ratkaisuja, on Fibreplexiä, Niophlexiä, Bondpro'ta jne. L'Orealilta ei sanottu, että heidän Smartbondinsa on samanlainen kuin Olaplex, vertauksen Olaplexiin tein minä itse ja kerroin, että tuote toimii samalla idealla kuin Olaplex, eli suojaa hiusta vaalennuksen aikana. Ja senhän se tekee, niinkuin kaikki muutkin Olaplexin inspiroimat kilpailevat tuotteet markkinoilla. Teknologia näissä kaikissa voi olla ja varmasti onkin vähän erilainen, ja epäilemättä myös tehokkuuksissa on eroja, mutta kaikki tähtäävät samaan tarkoitukseen: hiusvaurioiden vähentämiseen vaalennuksen ja värjäyksen aikana.

   Vastaa

   0
 12. Mikä muutos :0 Aivan upea uusi tukka ja ihanat iloa hehkuvat hiustenheilautus-kuvat!

  Vastaa

  0
 13. Mysteeri kyllä tuo lovi! Näin silti kaupungilla juuri eräänä päivänä tytön/naisen takaa päin samanlaisella lovella, joten jokunen muukin asiasta "kärsii". Jännä kyllä, jos ei kampaajatkaan osaa asiaa selittää. Tukka muuten tosi kivan mittanen ja sopii sulle hyvin. Korostaa sirouttasi ja eloisuuttasi. :)

  Vastaa

  0
  1. Näin silti kaupungilla juuri eräänä päivänä tytön/naisen takaa päin samanlaisella lovella, joten jokunen muukin asiasta ”kärsii”.

   Joo, Susannakin kertoi, että hänellä oli ihan hiljattain ollut asiakas juuri tällaisella lovella. Ilmiö on olemassa, selitystä ei.... :/

   Vastaa

   0
  2. Mulle oma kampaaja sanoi, että johtuu siitä jos on hiukset samal tavalla kiinni. Ei edes vakuuttunut sinun postauksissa missä kävit hiusjuuritutkimuksessa että voisi johtua muustakin :D

   Vastaa

   0
  3. olen siis itekki lovipää jos mennään lapoihin pituudessa.. Pakko pitää vähän lyhyempänä etten muutu peikoks :DD

   Vastaa

   0
 14. Aivan upeat hiukset!! <3 Väri on ihana ja leikkaus passaa niin hyvin!:) Ihan mahtavaa että uskalsit leikata hiuksia! :D

  Voih, nyt tuli ponitukkainnostus myös itselle... Pitäisiköhän kesän kunniaksi laittaa vähän väriä päähän :)

  Vastaa

  0
 15. Vau Sanni! Ihanat hiukset. Niin terveen ja siistin näköiset ja hyvän väriset. Hyvä että vihdoin luovuit periaatteestasi, ei lovea pliis enää koskaan!

  Vastaa

  0
 16. no eipä kyllä voi taas muuta todeta kuin upea Sanni ^_^ Hiukset on toki supermielettömät, mutta kyllä mulla ekana kiinnittyi huomio kuvista välittyvään elämäniloon... :) Upeaa! Toivottavasti inspiroit mahdollisimman monia tekemään myös vähän epäkonventionaalisempia juttuja :)

  Vastaa

  0
 17. Onko käynyt mielessä, että rajoittunut ruokavaliosi vaikuttaa hiusten yms kasvuun? 6 cm vuodessa on hälyyttävän vähän.

  Vastaa

  0
  1. Hiukseni kasvavat yhden senttimetrin kuussa eli 12 cm vuodessa mikä on ihan normaalia. Hiuksethan kasvavat kuukaudessa 1-1,5 cm, sitä nopeampi kasvu on kai todella harvinaista.

   Kirjoitin, että hiusteni nettokasvu vuodessa on 6 cm. Se tulee siitä, että hiuksista leikataan kolmen kuukauden välein pahin rispaantunut latva pois ("vuosittaiset tasaukset mukaan laskettuna"). Todennäköisesti hiusten vuosinettokasvu on alempikin kuin tuo 6cm sillä harvoin tasausleikkaus jää vain kahteen senttiin.

   Ja mitä rajoittuneeseen ruokavalioon tulee... Ymmärrän, että näkemyksiä on monia, mutta itse en näe sokeritonta ja niukkaviljaista ruokavaliota (syönhän kuitenkin kohtuudella ohraa ja kauraa) erityisen rajoittuneena. Tuntuu myös erikoiselta oletukselta, että sokeriton ja viljaton ruokavalio heikentäisi hiustenkasvua. Eivät kai hiukset niin valtavasti käytä juuri glukoosia ravintoaineenaan? Hiukseni ovat kasvaneet yhden sentin kuukausivauhtia koko ikäni kaikilla ruokavalioilla, tai ainakin aikuisikäni, lapsena siihen ei tullut niin kiinnittäneeksi huomiota ^_^

   Vastaa

   0
 18. Ihana väri tukassa ja kyllä heti näyttää terveemmältä!
  Mulla on itselläni aika ohut tukka, eli hiuksia on paljon mutta ne ovat silti tosi ohuita yksitellen. Suosin kuitenkin pitkää mallia, ja laitettuna hiukset näyttävät tosi kivoilta. Arkena en aina jaksa ja silloin jotenkin usein ärsyttää kuinka ohuelta lirulta oma tukka näyttää!

  Olen kuitenkin "vakoillut" muita ihmisiä ja helpottaa kun näkee että liikenteessä on myös muita hiirenhäntiä jotka suosivat pitkää tukkaa. Huonokuntoisuus on tosin sellainen että sen yli ei usein pääse kuin leikkaamalla. Itse nykyään leikkaan harvoin ja teen sen aina itse ja kun käyn ottamassa raitoja, kysyn ammattilaisen mielipiteen. Minulla on suora malli ja vähän otsahiusta kehystämässä niin koen itse leikkauksen helppona. Viimeksi viikko sitte sain yläpeukun siitä että latva on terve ja hyvässä kunnossa niin ei tarvitse kesää kohti pätkäistä :).

  Tsemppiä muutokseen tottumiseen, tietyssä mielessä identiteettijuttuja nämä!

  Vastaa

  0
 19. Ei ole totta, kuinka ihana tukka!! Katselen näitä pastellihiuksia kaiholla, omat tukka on tumma ja pastellivärit vaatisivat sellaisen värjäysoperastion mihin en ole valmis. Tyydyn siis ihailemaan muiden hiuksia :)
  Ja pituuskin näyttää tosi hyvältä!

  Vastaa

  0
 20. Oi sinä fresh nainen! Upeat hiukset! <3 Terve ja kiiltävä tukka on aina upea.

  Sitäpaitsi, omassa mittakaavassani nuo ovat yhäkin todella, todella pitkät. Itse kasvattelen parhaillaan kuontaloani, ja kaiholla odotan päivää, että se pääsee lähellekään tuota mittaa. Ymmärrän myös hyvin sen, että lyhentäminen tuntuu vaikealta. Hiuksista tulee ikäänkuin turvariepu. Mun pitäisi leikata huonoa latvaa pois reilustikin, mutten haluaisi lyhyitä hiuksia. Pitkän tukan alle voin piiloutua, tai ainakin sellaisen tunteen saan. Pitkän tukan takaa eivät näy kaksoisleuka ja kaulan puute. (Ja kyllähän ne näkyvät silti..:D)

  Vastaa

  0
 21. Ihana tukka ja on se vieläkin pitkä! kyllä lyhyempi ja parempikuntoinen näyttää paremmalta kuin pidempi ja vähän väsynyt tukka ?
  Väri on huikea ja noi raidat.. ihkut!

  Vastaa

  0
 22. Hieman pätkäisty näyttää kyllä paljon terveemmältä ja todennäköisesti auttaa "nuorentamaan" lookkia :). Itsellä nyt juuri olkapäitä hipovat ja kasvatan pitkiksi vasta, kun tiedän että hiusten laatu on hyvä (tuli aikoinaan vaalenneltua). Ainut mitä jäin kaipaamaan tässä postauksessa, oli uudesta tukasta kuva, missä se ei ole laitettu. Toivottavasti pätkästy näyttää eloisammalta myös laittamattomana.

  Vastaa

  0
  1. Ainut mitä jäin kaipaamaan tässä postauksessa, oli uudesta tukasta kuva, missä se ei ole laitettu.

   Niitä tulee varmasti myöhemmin vähintään meikkikuvien yhteydessä :) Ja siinä jutussa, jossa mietin syitä hiusten kuntoon.

   (Hiukset värjättiin vasta toissapäivänä niin en ehtinyt niitä pestä ennen postausta ja saada kuvamateriaalia ei-laitetussa tilassa. Pesen hiukset joka kolmas päivä.)

   Vastaa

   0
 23. Minulla ja siskollani oli ennen aina kummallakin todella pitkät hiukset. Minä en koskaan ole uskaltanut tehdä niille mitään, mutta räväkämpi siskoni on muutaman kerran olkamittaan. Ne kasvavat kyllä oikeasti nopeasti takaisin, jos leikkaa latvoja vain pari kertaa vuodessa.

  Laitamme siskon kanssa edelleen useasti toistemme hiuksia, ihan niin kuin lapsina ja nuorinakin. On se ihana vapaus, kun lyhyempää tukkaa saa ihan eri lailla kiharrettua, tupeerattua ja muotoiltua! Ota nyt ilo irti kaikista kuivashampoista, suolasuihkeista ja muista hiustuotteista <3

  Vastaa

  0
  1. Ne kasvavat kyllä oikeasti nopeasti takaisin, jos leikkaa latvoja vain pari kertaa vuodessa.

   Varmasti, jos latvojen leikkaustarve ei ole sen tiheämpi :) Minulla on niin hauras hiuslaatu että latvoja on pätkäistävä 3-4 kuukauden välein mikäli mielii estää niiden muuttumisen ihan hattaraksi. :/ Latvat myös haaroittuvat suunnilleen silmissä, vaikka käytän koko ajan latvaseerumeita. (En edes uskalla kuvitella millainen tilanne olisi ilman niitä...) Nyt kun edellisestä latvojen tasauksesta oli poikkeuksellisesti päässyt kulumaan melkein 6 kk, tilanne oli mennyt kuvien osoittamaksi kauhistukseksi siitä huolimatta, että joulukuussa hiuksia pätkäistiin silloinkin aika reippaasti, melkein 10 cm.

   Ota nyt ilo irti kaikista kuivashampoista, suolasuihkeista ja muista hiustuotteista <3

   Ehdottomasti ^_^ Ehkä pitää ostaa vanha kunnon muotoiluvaahtokin kokeiltavaksi pitkästä aikaa :D Käytin sitä ahkerasti teininä mutta sittemmin se on jäänyt kokonaan unholaan.

   Vastaa

   0
 24. Huikean kauniit hiukset!!!

  Mietin, että olethan muuttunut vinkurakyntisestä suorakyntiseksi, joten eikö tämäkin ole ihan luonnollista kehitystä? Sitten jonain päivänä kirjoitat, että "Miten ihmeessä jaksoinkaan niitä hapsottajia niin kauan?!"

  Vastaa

  0
  1. Mietin, että olethan muuttunut vinkurakyntisestä suorakyntiseksi, joten eikö tämäkin ole ihan luonnollista kehitystä?

   Hmmm... suorakyntisyydelle on "valitettavasti" kemiallinen syy: geelivahvisteet luonnollisen kynteni päällä ;) Ilman niitä kynteni olisivat yhtä kierot kuin aina. :D

   Vai tarkoititko kehityksellä sitä, että olen kehittynyt suosimaan kauniimman näköisiä kynsiä..? :) Ja tässä hengessä saattaisin siirtyä ylläpitämään kauniimman ja terveen näköisiä hiuksiakin? ^_^

   Vastaa

   0
  2. "Vai tarkoititko kehityksellä sitä, että olen kehittynyt suosimaan kauniimman näköisiä kynsiä..? :) Ja tässä hengessä saattaisin siirtyä ylläpitämään kauniimman ja terveen näköisiä hiuksiakin? ^_^"

   Tätä tarkoitin. Näytät upealta!

   Vastaa

   0
  3. Kiitos ^_^ <3 Ja joo... ehkä tällaista, hmh, vähemmän homssuisen habituksen suosimista on tapahtumassa.

   Vastaa

   0
 25. Hienoa että uskalsit! On meinaa ihana tukka :) Näyttää paljon paksummaltakin kun hapsut leikattu poies :D

  Vastaa

  0
 26. Ihanat hiukset, paljon terveemmän näköiset. Värikin näyttää paremmalta kun latvat eivät hapsota :) vaan en ole ikinä kyllä luonnossa kiinnittänyt huomiota että sulla kovin huonokuntoiset hiukset olisivat :)

  Vastaa

  0
  1. vaan en ole ikinä kyllä luonnossa kiinnittänyt huomiota että sulla kovin huonokuntoiset hiukset olisivat :)

   ...no kun ne on varmaan aina olleet kiinni ja nutturalla kun ollaan nähty... ^_^

   Vastaa

   0
 27. Ihanat! Lähden tästä kohta kampaajalle ja palaan sieltä toivon mukaan pastellivioletein hiuksin. :) Kesätukka :D Saa nähdä pysyykö väri lasimaisessa hiuksessani edes yhtä pesua...

  Vastaa

  0
  1. ja palaan sieltä toivon mukaan pastellivioletein hiuksin. :) Kesätukka :D

   Jee, mahtavaa :) Odotan sitten uteliaana kestoraportteja :)

   Vastaa

   0
  2. Violetti päätti olla tarttumatta latvaan, mutta liukuväriefekti violetista hopeaksi on sekin kiva. Kampaajani oli värien käyttäytymisestä ihan ymmällään. Ostin Biozellit, niin voin leikkiä väreillä kotonakin (kokeilin jo kerran, eikä vieläkään tarttunut latvaan ^^'). Pituudestakin lähti kuutisen senttiä (juurikasvu...) ja taas on mukava lob.

   Vastaa

   0
  3. Jaa, vai oli latvoilla eri ajatus värin suhteen.... Aika mystistä tuo millä perusteella väri päättää olla tarttumatta johonkin kohtaan hiusta. Mutta onneksi liukuvärikin on varmasti tosi kiva :) Kivoja leikkihetkiä ^_^

   Vastaa

   0
 28. IHANA IHANA muutos!
  Sulle sopii tuo pituus loistavasti ja sopisi vielä lyhyempikin:D
  Pakko Sanni mainita tämä, oot yks mun suosikeista!
  Saan paljon inspiraatiota sun kilometripostauksista ja innosta puhkuen odotan uusia.
  Tykkään myös siitä että sulla on meikki tip top, hiukset välillä niin ja näin ja paita rypyssä, juuri tuohon normaaliuteen pystyn samaistumaan ja oot kyllä raikas tuulahdus tönöttävien törröhuulien keskellä:D

  Vastaa

  0
 29. Tuli mieleen, että jos kaipaat sitä tosi pitkää tukkaa, niin oletko koskaan miettinyt hiustenpidennyksiä? :) Ja siitä lovesta, mullakin on sellainen, ollut aina. Jopa pienempänä jo, kun en pitänyt hiuksia koskaan kiinni tai lämpökäsitellyt niitä. Nykyään pidän hiuksia paljon kiinni ja föönaan melkein joka päivä, mutta loveen sillä ei ole ollut vaikutusta. Tiettyyn mittaan ne hiukset aina kasvaa, sitten tulee lovi.

  Vastaa

  0
  1. Tuli mieleen, että jos kaipaat sitä tosi pitkää tukkaa, niin oletko koskaan miettinyt hiustenpidennyksiä? :)

   Joo, olen testannut kerran, Magoilla:

   https://karkkipaivablogi.com/hellavaraisin-hiustenpidennys-mago/

   Systeemi ei valitettavasti lopulta sopinut minulle, sillä jopa nuo hellävaraiset puuvillasolmut olivat liikaa hiuksilleni ja päästäni irtosi lopulta useita kokonaisia kimppuja hiuksia :/ Mitään järeämpiä pidennysten kiinnitysmenetelmiä ei tulisi siis enää mieleenkään kokeilla.

   Vastaa

   0
 30. Aivan ihanat!! Tuli itsellekin hinku leikata ja värjätä kun näki minkä eron huonojen latvojen napsaisu teki..

  Vastaa

  0
 31. Upee tukka, upee sä! Ihan ku eri tukka heti, näyttää nyt vähän lyhyempänä niin hyväkuntoselta ja vahvalta! Hyvä päätös :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)