21.03.2017

Suosikkituotteeni

Heippa!

Olen tänään saanut päätökseen suosikkituotteideni listan ja linkkien päivityksen.

Tämä oli viimeinen blogimuuton jälkeinen url-päivitys-urakka (indiedays-osoitteeseen osoittavat urlit eivät kääntyneet muuton yhteydessä automaattisesti K&T-osoitteeseen), nyt pitäisi kaikki ns. tärkeimmät ja käytetyimmät hakemistot olla päivitettynä.

Saa huikata (ja välillä on huikkailtukin, kiitoksia) jos/kun toivotte vanhojen postausten linkkejä päiviteltävän. Tosi monissa matka- ja ruokajutuissa on viittauksia aiempiin postauksiin ja nämä viittaukset eivät ole enää joulukuun jälkeen toimineet.

Suosikkituotteet_kuva

Täältä löytyy siis ajan tasalla oleva lista kaikista kosmetiikan lempparituotteistani. Seerumit, putsarit, ripsarit, shampoot, hoitoaineet, kuorintatuotteet, jalkavoiteet, näppyjenhoitotuotteet, kaikki. Linkki löytyy myös sivupalkista Kreikka- ja ruokahakemistojen alta :)

En päivittänyt pelkästään linkkejä vaan lisäsin myös paljon uusia lemppareita ja poistin vanhoja. Lisäsin sinne nyt myös iho- ja hiustyyppitiedot, niin käy selkeämmin ilmi miksi tykkään minkäkin tyyppisistä tuotteista.

Lumene_meikkivoiteet_

Yllätyin kun tajusin, että tällä hetkellä suosikkini nestemäisissä meikkivoiteissa on Lumene..!

No, Lumenen meikkivoiteet ovat todellakin kehittyneet viime vuosina, mutta mieltymykseeni vaikuttaa varmasti myös se, että en enää ole töissä testailemassa selektiivisiä meikkivoiteita (joista suosikkeihini kuuluu mm. Lancômen Teint Miracle - ja huh muuten miten ankean demokuvan olen ottanut tuohon kuuden vuoden takaiseen postaukseen, ja silti postaus on ollut tosi suosittu melkein 70 kommentilla..!), enkä juuri saa muun merkkisiä normikosmetiikan meikkivoiteita testiin kuin Lumenen.

Pitäisi joskus silkasta uteliaisuudesta käydä ostamassa kori täyteen kaikkia eri markettimeikkivoiteita ja testata. Mineraalileiriin kuuluvana homma vain ei ole noussut korkealle prioriteeteissa vaikka testailu aina kiinnostaakin. Välillä saa rehellisesti yllättyäkin, kuten Natural Coden CC-voiteen kanssa joka on varmasti viime vuosien myönteisin yllättäjä. (Mitähän koko Natural Code -sarjalle on nyt tapahtumassa..)

UrbanDecay_Tonic_IMG_2998

Jos pitäisi kylmiltään heittää ensimmäisenä mieleen tulevat, suurimman vaikutuksen tehneet eniten käyttämäni lempparituotteet viime vuosikymmeneltä (en sano elämän varrelta, kun maku ja käyttötottumukset ovat muuttuneet niin paljon), ne olisivat nämä:

Lily Lolon mineraalipohja (tai mineraalimeikkipohja ylipäänsä)

Urban Decay Primer Potion

Yves Rocherin hoitoaineet (ne vihreissä tuubeissa olevat)

Dermaglow'n Lip Plumper -huulikillot (ei enää saa Suomesta)

Lily Lolon Ooh La La -poskipuna

Yves Rocherin Rose Douceur -poskipuna (ei enää myydä)

Cliniquen Iced Lotus -poskipuna

IsaDora Inliner Kajal Blonde

MAC Shroom -luomiväri

MAC Beautiful Iris -luomiväri

Urban Decay Tonic -luomiväri

L'Oreal Natural Peach -luomiväri (ei enää myydä)

Indelible-geelirajaukset (saa vain netistä)

Aubrey Organics -hoitoaineet

Lush Fairly Traded Honey -shampoo

Weleda-suihkuvaahdot

Estelle & Thildin ja Mádaran seerumit

Yleisesti ottaen lempparimerkkejäni, joita käyttäisin säännöllisesti jos en blogin takia "joutuisi" testaamaan koko ajan uutta, ovat Estelle & Thild, Mádara, Lavera, EkoPharma, Korres ja Yves Rocher.

PushUpAngel_IMG_6191

Meikkien puolella mineraalit, MAC ja Urban Decay ja ripsareissa L'Oreal, Maybelline ja IsaDora ovat olleet todella pitkään vankkumattomia suosikkeja. Max Factorin ripsaritkin ovat hyviä, mutta tällä hetkellä Lorkun talli pitää ykkössijaa. Olen löytänyt L'Orealilta ja Maybellinelta niin hyvät ripsarit että tekisi mieli käyttää vain niitä. Kuvassa oleva pötkylä on viimeisin suosikkini joka on odottanut esittelyään jo, hmh, kolmisen kuukautta... ^_^

Jos teidän pitäisi heittää äkkiseltään kolme lempimerkkiä ja kolme ihan ekana mieleen tulevaa suosikkituotetta, mitkä ne olisivat?

 

55 comments on “Suosikkituotteeni”

  1. Mulla menee puhtaasti meikkien puolelle , Lorkun Volume million lashes ripsari, Nyxin Lingerie kiillot ja Makeuprevolutionin highlighter it.

    Vastaa

    0
  2. Laveran Coral Divine-huulipuna, Anastasian kulmageeli ja Lumenen cc-meikkivoide! :)

    Hauskaa, että kirjoitit nyt lumenen meikkivoiteista, koska juuri tapahtuneen googletuksen perusteella päätin hakea testerin Lumenen matt control-meikkivoiteesta häämeikkiä varten. Pelkään sen kyllä olevan liian tymäkkää kamaa mun kuivalle iholle, mutta siinä ei ole suojakerrointa ja arviot ovat olleet ylistäviä! Joten katsotaan. :) Peiteaineeksi taidan valita Estee lauderin double wearin hinnasta huolimatta, mutta meikkivoiteesta en vaan voi maksaa melkein 60 euroa (mitä esim. monen suosittelema Armanin meikkivoide taitaa maksaa).

    Vastaa

    0
    1. Peiteaineeksi taidan valita Estee lauderin double wearin hinnasta huolimatta

      Tästä puheen ollen, sen olisi kyllä todellakin kuulunut olla tuolla mun "ekana mieleen tulevat supersuosikit" -listallani, on nimittäin niin tärkeä luottotuote. Ei vain sitten näköjään tullut "kylmiltään mieleen" :D

      Onnea Lumenen Matt Controlin kanssa :)

      Vastaa

      0
  3. Kolme suosikkimerkkiä: Estelle & Thild, Patyka ja Armani Make Up

    Kolme suosikki tuotetta : Patykan piparminttu-puhdistusgeeli, Estelle & Thild Bio Active seerumi ja Armani Maestro meikkivoide (vaikka se ei olekaan voide, vaan neste).

    Vastaa

    0
  4. Lily Lolon mineraalipuuteri, Sensai 38 ripsari ja rajaustussi. Urban Decayn primeri. MACin luomivärit. NYXin luomivärit. Eli ei suosikkimerkkiä. Tuote sieltä, toinen täältä.

    Vastaa

    0
  5. Mun kolmen kärki on Neutrogena mascara, IT-COSMETICS cc-cream ja Simply micellar vesi. Nuo ostan aina uudestaan ja uudestaan.

    Vastaa

    0
  6. Merkit olisi varmaan avon, essence ja nyx, tuotteet olisi avonin supershock-ripsiväri, nyxin irtopuuteri ja essencen alus- ja päällyslakat (okei nyt tuli neljä tuotetta :P) <3 avon on merkkinä siitä ihana että niiltä saisi halutessaan kaiken tarpeellisen :)

    Vastaa

    0
  7. Kolme viimeisintä suosikkiani ovat: Rimmelin matta primer, Lumenen blueberry vedenkestävä ripsiväri ja John Friedan tuuheuttava shampoo.

    Rimmelillä on yllättävän paljon hyviä meikkituotteita, olen löytänyt monta itselleni sopivaa. John Friedan tuuheuttava shampoo on melkein ainoa tuuheuttava shampoo, joka OIKEASTI tuuheuttaa.

    Vastaa

    0
  8. Meikeistä lempimerkkejä olisivat MAC, Too Faced ja Urban Decay. Suosikkimeikkituotteet MACilta Pro longwear-meikkivoide, Too Facedin luomiväripaletit ja Urban Decaylta viimeistelysuihke (ja neljäs olisi Primer Potion). :)

    Vastaa

    0
  9. Ekana nopeasti mietittynä Anastasian dipbrow Pomade, Lumene CC voide ja maybellinen fit peitevoide! Ne onkin olleet arki ja juhlakäytössä ykkösjutut! Lempimerkkeinä Lumene, Max Factor ja O.P.I (koska ilman kynsilakkaa ei vain voi elää!)

    Vastaa

    0
  10. Vai että vaan kolme :D

    Lempimerkit:
    Beautiful Curls (Useita tuotteita luonnonkiharoille hiuksille. Kun törmäsin näihin, aloin viihtyä hiusteni kanssa. Joka pesussa käytän vähintään yhtä tuotetta usein useampaakin.)
    Mineralissima (etenkin mineraalimeikkipohja. Montaa olen kokeillut, mutta tämä vaan toimii parhaiten)
    Essence (Oli muuten vaikea keksiä, mutta siivottuani meikkipöydän, eniten oli Essencen tuotteita, jotka olivat päässeet laatikosta pöydälle. Että kiitos vaan siivousinspiksestä :D )

    Tuotteet:
    UD Fireball-luomiväri (kotiutui eilen pitkän harkinnan jälkeen. Joka pennin arvoinen)
    YA naturae kuivan ihon yövoide (Ihana talvivoide, joka on pelastanut tämän talven)
    Estelle & Thild anti-redness rescue serum (Lupaa poistaa punoituksen ja tekee sen. Talvella käytän päivävoiteen alla, kesällä myös yövoiteen alla)

    Merkkejä oli vaikeampi keksiä kuin tuotteita. En ole todellakaan merkkiuskollinen. Yritin käydä läpi arkikosmetiikkaani ja päädyin siihen, että merkkejä on melkein yhtä paljon kuin tuotteita. UDPP yritti kovasti huudella, että haluaisi listalle. Kerroin sille, että ei vielä näytöt riitä. Jos toimii yhden 4 tunnin pätkän, se ei kerro mitään tuotteen toimivuudesta. Fireball pääsi kyllä saman testin perusteella listalle.

    Vastaa

    0
    1. Beautiful Curls (Useita tuotteita luonnonkiharoille hiuksille. Kun törmäsin näihin, aloin viihtyä hiusteni kanssa. Joka pesussa käytän vähintään yhtä tuotetta usein useampaakin.)

      Kiinnostavaa :) Tilaatko ulkomailta?

      Oli myös kiva kuulla että E&T:n Anti Redness -seerumi todella toimii (vai juteltiinkohan me tästä jo Riian matkalla....), ylipäänsä mun mielestä on aina tosi kiinnostavaa kuulla kokemuksia tuotteista jotka tekevät sen mitä lupaavat :)

      Vastaa

      0
    2. Olen tilannut iHerbistä. Heidän postikulunsa ovat vaan nykyään niin sietämättömän korkeat, että pitäisi yrittää etsiä toinen myyjä. Tuntuu liian paljolta maksaa kympin pullosta toinen kymppi postikuluja :(

      Minun on pitänytkin kysellä useampaan otteeseen sinulta, oletko tutustunut Curly Girl -metodiin? Minä napsin siitä parhaat palat päältä, kuten ajatuksen luonnonkiharoille tarkoitetuista tuotteista, ja olen erittäin tyytyväinen.

      Vastaa

      0
    3. Heidän postikulunsa ovat vaan nykyään niin sietämättömän korkeat, että pitäisi yrittää etsiä toinen myyjä.

      Totta, iHerbin postikulut ovat nousseet ihan järkyttävästi :( Ihan hullua miten siellä on postikulukäytäntö pompsahdellut vuosien varrella, nykyiset on kalleimmat kuin koskaan ennen. Millähän ne tuota perustelee...

      Olen joskus kuullut Curly Girl -metodista mutta en tutustunut. Tsekkasin. Aika jännä idea, vain hoitista ja geeliä...? Miksihän juuri geeliä..? Lähteeköhän se helpoiten pois hiuksista pelkällä co-pesulla..? Monet stydit muotoilutuotteet eivät kyllä taida liueta hoitikseen.

      Mun pitäisi tällä hetkellä uppotua Dry And Fragile Hair Girl -metodiin, tai ensin löytää sellainen... ^_^ Hiukset on huonoimmassa kunnossa kuin ehkä koskaan :( Pahoin pelkään, että violetin värin ylläpito saattaa olla yksi vaikuttava tekijä. Vaikka suoraväri itsessään ei rasita hiusta (ainakin näin olen ymmärtänyt, suoravärihän on yhtä kuin pigmenttiä hoitoainemaisessa pohjassa), niin kävi mielessä että ehkä öljyn välttely on yksi syistä. En ole lainkaan lisännyt öljyä hoitoaineisiin värjättyäni hiukset violetiksi (kun öljy liuottaa väriä), ja näin ollen yksi tosi olennainen hoitava aine on jäänyt pois mun hiustenhoitorutiinista.

      En oikein tiedä mitä tässä keksisi tehdä... Co-pesuihin voisi tietysti siirtyä ja se olisi luontevaakin kun joka tapauksessa levitän väri-hoitis-seoksen tyveen saakka, mutta sitten hiukset on koko ajan ihan littanat :/ Co-pesulla ei koskaan saa sellaista ilmavuutta kuin shampoopesulla. Tosikiharahiuksisilla se ei tietenkään haittaa, kun hiukset on joka tapauksessa kiharan ansiosta irti päänahasta ^_^

      Vastaa

      0
    4. Ajatus siellä geelin taustalla lienee kosteuden sitominen hiukseen. Nuo kiharille hiuksille suunnitellut geelit ovat aika erilaisia koostumukseltaan kuin perinteinen täkäläinen hiusgeeli. Minun kokeilemistani Beautiful Curlin geeli huuhtoutuu pois melko hyvin jo pelkällä vedellä. Kinky-curlyn kulttimainetta niittänyt ei lähde ihan niin helposti.

      Kuten sanoin olen ottanut "parhaat päältä", mutten ole jättänyt esimerkiksi shampoopesua pois. Suojaan kuitenkin pituudet ennen​ tyven pesua reilulla annoksella (halpaa) hoitoainetta. Levutän shampoon vain tyveen ja huuhtelen shampoon ja suojahoitoaineen pois samalla kertaa. Sitten perään vielä normaalisti hoitoaine. Tämä on vähentänyt minulla todella paljon hiusten kuivumista pesussa.

      Samoin olen ryhtynyt levittämään käytettävän hoitoaineen oikeasti märkiin hiuksiin. Kietaisen hiukset pyyhkeen sisään siksi hetkeksi että levitän kasvoihin ihonhoitotuotteet. Sen jälkeen levittelen hiuksiin jätettävän hoitoaineen ja geelin. Usein kuivattelen sen jälkeen hiukset t-paidan sisällä ainakin osan ajasta.

      Vastaa

      0
    5. Ajatus siellä geelin taustalla lienee kosteuden sitominen hiukseen. Nuo kiharille hiuksille suunnitellut geelit ovat aika erilaisia koostumukseltaan kuin perinteinen täkäläinen hiusgeeli.

      Aaa, ok. Sitten ymmärrän :)

      Nyt kun mietin, niin tuli mieleen, että kiharahiuksinen jenkkiystäväni Pattie käyttää hiustensa muotoiluun vain geeliä. Muistan kuinka pidin sitä jotenkin vähän outona hänen luona vieraillessani (tottakai kosmefriikki panee merkille ystäviensä kosmetiikankäyttötottumuksia... ^_^), mutta tällä kosteuden lukitsemisnäkökulmalla ymmärrän paremmin. Minusta geeli tekee hiuksista usein sellaiset luonnottoman tönköt, ja siksi käytin itse omina permisaikoinani mieluummin muotoiluvaahtoa kiharoiden korostukseen. Mutta en ole tullut ajatelleeksi että geelejä on monenlaisia, mä olen varmaan aina vain mieltänyt geelin tosi vahvana, jäykästi muotoilevana tuotteena. Vaatii enemmän perehtymistä...! :)

      Samoin olen ryhtynyt levittämään käytettävän hoitoaineen oikeasti märkiin hiuksiin.

      Tästä kuulen mielelläni lisää. Miksi märkiin hiuksin? Eikö hoitoaine valu hiuksesta veden mukana? Vai meinaatko, että kietaiset märän, hoitoaineella käsitellyn tukan pyyhkeeseen estämään veden valuminen..? Silti, kiinnostaa kuulla miksi hoitis mieluummin märkään kuin pyyhekuivaan tukkaan :)

      Vastaa

      0
    6. Perustelevat sitäkin kosteuden lukitsemisella hiukseen. Periaatteessa mitä kiharampi hius sitä märempään päähän pitäisi se geelikin saada.

      Minä en ole pyyhekuivannut hiuksiani enää vuosiin, koska en saa niitä ikinä selviksi sen jälkeen :D ihan vettä valuviin hiuksiin en kuitenkaan hoitoainetta lisää vaan suurimmat imeytyvät pyyhkeeseen sen parin minuutin aikana kun laitan naamaani. Sitten mömmöt hiuksiin ja hiukset t-paitaturbaaniin (tähänkin oli joku syy, mutta minä käytän sitä, koska painaa vähemmän kuin pyyhe). Usein virittelen hiukset vielä pään päälle kuivumaan, niin saa aamuksi kivat kiharat (ns. Ploppaus, plopping)

      Vastaa

      0
    7. Minä en ole pyyhekuivannut hiuksiani enää vuosiin, koska en saa niitä ikinä selviksi sen jälkeen :D

      ....ja mun hiukset taas on sellaiset että ne täytyy suunnilleen tarkoituksella takuttaa (tai mennä talvella ulkoilemaan korkean kauluksen ja kaulahuivin kanssa) että niihin tulisi jotain selvitettävää... ^_^

      Nojoo - mutta mieluummin valitsisin kyllä paksut, karheat ja helposti takkuun menevät hiukset kuin nämä lirut.

      Vastaa

      0
    8. Ja minä valitsisin mieluusti ne lirut hiukset, joita voi pitää päivän auki ilman, että edessä on useamman tunnin selvittelyoperaatio :D Jos haluan pitää hiukseni selvinä, niitten on syytä olla kokoajan leteillä tai nutturalla.

      Nimim. eilen meni 1,5 tuntia hiusten selvittelyyn kun sain harha-ajatuksen, että voin lähteä kauppaan hiukset auki. En voi.

      Vastaa

      0
  11. Tää on supervaikea! Mä tykkään testailla niin paljon uusia, että harvemmin tulee montaa kertaa ostettua samaa tuotetta edellisen loputtua. Esim. ripsareista mulla on aina joku eri, tosin monesti ostan rinnalle käytettäväksi jonkun varmasti hyväksi todetun.

    No mutta, kolme suosikkituotetta nopeasti ajateltuna: Urban Decayn naked 3 -paletti, Lancomen Teint Miracle-meikkivoide sävyssä 005 ja Lancomen Hypnose Drama -ripsari.

    Suosikkimerkit tällä hetkellä on sitten kai Urban Decay, Lancome ja Lumene. En yksinkertaisesti osais elää ilman Lumenen peitevoidetta tummille silmänalusille :D

    Vastaa

    0
    1. Tää on supervaikea! Mä tykkään testailla niin paljon uusia, että harvemmin tulee montaa kertaa ostettua samaa tuotetta edellisen loputtua. Esim. ripsareista mulla on aina joku eri, tosin monesti ostan rinnalle käytettäväksi jonkun varmasti hyväksi todetun.

      Mulla vähän sama juttu, mutta muutamia tuotteita on kuitenkin jäänyt kestohankinnoiksi :) Kuten Lily Lolon meikkipohja, Carmexin ja Blistexin huulirasvat (mitään muuta tuotetta en ole varmasti eläissäni käyttänyt yhtä montaa kappaletta..! Puhutaan varmasti 3-numeroisesta luvusta...), Urban Decayn Primer Potion ja nyt viimeisimpänä varmasti Anastasian kulmageeli. Yhden olen vasta ehtinyt ostaa mutta koska se on niin ylivoimaisen hyvä muihin verrattuna ja Ardellin jäätyä pois Suomesta siirryn anastasialaiseksi :)

      Vastaa

      0
    2. Ai kamala, en edes ajatellut Carmexin olevan myös kosmetiikkaa :D Sitä on kyllä tullut käytettyä useampi purkki, nyt tosin pidän taukoa ku sain pari Body Shopin huulivoita joulukalenterista... Kattoo kauan Carmexittomuus kestää :D UDPP on myös ollut monta vuotta suosikki, mutta näin talvella se kuivattaa jo valmiiksi kuivia luomia entisestään.

      Vastaa

      0
    3. Ai kamala, en edes ajatellut Carmexin olevan myös kosmetiikkaa :D

      Joo, huulirasva on vähän sama juttu kuin hammastahna, niin itsestäänselvä rutiinituote ettei sitä aina muista kun miettii kosmetiikkasuosikkejaan. Hammastahnakin on muuten kosmetiikkaa ;D

      Vastaa

      0
  12. Sensain irtopuuteri, Lumenen cc-meikkivoide ja Lancomen ripsivärit. Nämä on vakkarituotteita, joista ostan aina uudet tilalle entisten loputtua. Lancomen ripsareista tykkään siksi, että lähtevät helposti pois eikä ole mustina silmänaluset yms. Käytän ei vedenkestäviä, mulla eivät varise ainakaan yhtään ja pysyvät vesisateessakin yms. On muitakin, mutta nämä tuli nyt heti ekana mieleen.

    Toisaalta tuoksuissa lempimerkit ovat Chanel, Dior ja Guerlain.

    Vastaa

    0
  13. Suosikkituotteeni ovat Estée lauderin Matte perfecting primer, MACin waterweight foundation ja Lily Lolon peiteväri. Tuo MACin meikkivoide on aivan täydellinen: tekee ihon tasaisemman väriseksi, mutta ei lainkaan meikatun näköiseksi ja suojakerroinkin 30.

    Vastaa

    0
  14. Kolme suosikkituotetta: Cliniquen Lash Power ripsari, UDPP ja All Nighter -suihke.

    Kolme suosikkimerkkiä taitaa olla Clinique, Isadora ja sensai. Niiltä kolmelta löytäisin kyllä toimivat tuotteet loppuiäksi. Paitsi fuskaisin ja käyttäisin UDPPtä joka tapauksessa, koska mun rasvaluomilla ei Isadora pidä.

    Tosiasiassa vakkarituotteita on monelta eri merkiltä. Dermosilin aluslakka on ihan huippu, macin poskipunat ja korostustuotteet sekä peiteaine, sensain balm -putsari, Guerlainin meteorit jne :)

    Vastaa

    0
  15. Mielestäni en oo merkkiuskollinen, mutta varmaan ne (osin tiedostamattakin) vaikuttaa.

    Lily Lolo - Blondie-mineraalipohja (tosin nyt käytössä Lumenen Longwear Blur, josta tykkään kanssa!)
    IsaDora - violetinsävyinen luomivärinelikko, jonka nimeä en muista
    Lumene - True Mystic-ripsari
    Kolmatta merkkiä oli yllättävän vaikea keksiä.

    Vastaa

    0
  16. Vannon rakkauttani Dermosilin Moist Proof Sport & Beach ripsariin! Laiskoina päivinä en muita tuotteita laitakkaan naamalle :D Hyvänä kakkosena tulee NYX auto eyebrow pencil värissä taupe joka vetelee viimesiään ja Sokkarilta sitä sävyä ei enää löydy :( kolmatta piti vähä miettiä ja annoin sijan Maybellinen Fit Me peitevärille.

    Vastaa

    0
  17. Jos saat jostain kuulla, mitä Natural Codelle käy, kerro heti :) Mun yksi luomivärisuosikki on sitä sarjaa ja pohja kun jo näkyy, niin pitäis vissiin ostaa sitä jemmaan, jos se on mahdollisesti katoamassa, nyyh...

    Vastaa

    0
    1. Jos saat jostain kuulla, mitä Natural Codelle käy, kerro heti :)

      Laitoin kyselyä Lumenen PR:lle. Hämmästyin kun näin kaupassa tyhjänä ammottavat hyllyt, syksyn yhteistyön aikana ei puhuttu mitään sarjan uudistumisesta tai mahdollisesta poisjäämisestä.

      Vastaa

      0
  18. 1 . E.l.f. creme eyeliner 2. Lavera mattifying balancing creamcream 3. Essence the false lashes mascara.

    1. Todella helppo. Tällä saa sirot rajaukset tai dramaattiset siipirajaukset. Ei leviä päivän aikana ja peseytyy helposti pois.
    2. Todella kosteuttava ja antaa iholle himmeän mattapinnan. Olen käyttänyt viime kesästä asti ja kosteutus riittää jopa talvi-iholle.
    3. Todella hyvä perus mascara joka antaa tuuheutta. Hinta alle 4€!! En näe mitään syytä ostaa ripsiväriä joka tuo saman lopputuloksen, mutta moninkertaisella hinnalla. Tämän jälkeen 20€ ripsarista tuntuu todella kalliilta ☺

    Vastaa

    0
  19. Urban decay ja niiden luomiväri primer on ihan must. Toinen itseä miellyttävä merkki taas on madara ja tiedän että useampi tuote sopii itselle, mutta jostain syystä silti tarve testailla muita. Sensain 38 maskara taas on ollut suht luotettava, mutta viimesin on kyllä jostain syystä levinnyt alaluomelle samoin kuin muut merkit. Mahtaakohan reseptiä olla muutettu, kun aiemmin oli maks ongelmana, että välillä pääsi varisemaan.

    Näistä varmin kestosuosikki on toi urban decayn luomiväri primer.

    Vastaa

    0
  20. Lempimerkit Dr Baumann, Fudge ja Urban Decay. Nopeasti ensimmäisinä mieleen tulevat suosikkituotteet ovat Urban Decay Cannonball mascara, Fudge Colour Lock shampoo&hoitoaine ja Lush Back for breakfast-suihkugeeli.

    Vastaa

    0
  21. Suosikkimerkit taitaa olla Lavera, benecos ja essie. Lavera on helppo valinta ja benecosilta mulla on esim useampi huulipuna. Tuota kolmatta piti kyllä vähän enemmän miettiä, koska mulla on tällä hetkellä aika monta tuotetta Laveralta käytössä niin muille tuotemerkeille ei oikeen oo useampaa suosikkia... mutta kynsilakkoja on niin monta pulloa essieltä, että valikoin sen. Ja onhan se hyvä merkki. Oon viime aikoina tosin vähän vähemmän lakkaillut kynsiä. Suosikkituotteet puolestaan Laveran shampoot, santen brilliant care hoitoaine ja benecosin huulirasva. Niitä en enää koskaan päästä loppumaan. :D Noita Laveran shampoita innostuin hommaamaan useamman sen sun postauksen innoittamana. :) Tykkään tosi paljon kaikista (tarkkoja nimiä en muista mutta käytössä siis se vaaleanpunakorkkinen, appelsiinin tuoksuinen ja basis). Hoitoaineet on jääny ainaki toistaiseksi testaamatta, koska tykkään siitä santesta niin paljon.

    Vastaa

    0
    1. Toimiiko nuo Laveran uudet shampoot siis todella? En ole saanut yhtään luonnonmukaista shampoota toimimaan öljyisessä tukassa...

      Vastaa

      0
    2. Ainaki minun tukka tulee puhtaaksi, mutta en osaa sanoa miten sopii muille. Mulla on pitkä tukka, hiuslaatu aika perinteinen suomalainen lasimainen ja liukas. Minusta vaikuttaa siltä, että hiukset ei rasvoitu ihan niin nopeasti kun normishampoolla pesun jälkeen. Aika vähän olen muita luonnonmukaisia shampoita testaillut, mutta sellainen mielikuva on jäänyt ettei ne ole olleet yhtä tehokkaita kuin nämä uutuudet. Lavera vaahtoaakin hyvin. Kannattaa kokeilla!

      Vastaa

      0
  22. Sante peitekynät ihan mahtavia!!!! Benecos käsi- ja vartalovoiteet. Boho kajal.

    Vastaa

    0
  23. Lavera, Cattier, Melvita hoitoaineissa ja osin meikeissä Lavera. Urban Decayn luomiprimer. Blascon värivoide koska mikään muu ei peitä aknearpia valitettavasti.

    Vastaa

    0
  24. Ehdottomasti estee lauder double wear meikkivoide, mutta ei millään löydy oikeaa sävyä minulle. Täydellinen meikkivoidesävy olisi maybellin fit me voiteessa 105, mutta se sai nassuni kukkimaan. Sävyerot ovat hiuksenhienoja, mutta iholla sen eron huomaa. Joten etsintä jatkuu. Estee lauderin vedenkestävä rajaus on hyvä. Isadoran ripsarit suosikkeja.

    Vastaa

    0
  25. Lempimerkkiä ei ole, mutta suosikkituotteita ovat Yves Rocherin repair-sarjan shampoo, Madaran Nourish & repair hoitoaine, ja kolmannesta sijasta taistelee Anastasian dip brow pomade ja Cutrinin Premium oil treatment :) Huomaa varmaan mikä mulla on se vaativin asia kauneudenhoidossa :D

    Vastaa

    0
  26. Suosikkimerkkejä on Lumene, NYX ja Lily Lolo - itse asiassa tämän blogisi ansiosta löysin aikoinaan Lily Lolon tuotteet (mm. juuri tuon mineraalimeikkipuuterin ja Ooh La Lan) :) Kiitos siis hyvistä vinkeistä! The Balmistakin tykkään, erityisesti luomiväreistä.

    Kolme suosikkituotetta on vaikea valita, mutta: MAC:n Pro longwear concealer, Lumenen True mystic -ripsari ja Inglotin geeli-eyeliner (+bonuksena Ooh La La -poskipuna).

    Vastaa

    0
  27. Dermalociga ihonhoitoon, la roche-posay vartalonhoitoon ja fudge hiuksille.
    Ja kolme must tuotetta..Dermalocigan precleanse ja ultracalming putsari..tää on kimppa jota ei voi erottaa.
    Sitten avenen soothing eye cream ( ainut ei dermalociga ja takana 15 yhteistä vuotta) ja sitten rakastuin palavasti dermalocigan dynamic skin recovery päivä voiteeseen ja siinä on 50 suojakerroin. Oo löytyis kyllä niin monta muutakin mitä haluaisin mainita.. ok nro 5 fudgen blondishampoo..

    Vastaa

    0
  28. Olipas vaikea valita vain kolme! Yllättävät ensimmäisenä mieleen tulleet merkit olivat Nyx, Maybelline, Tigi S-factor. Joukkoon mahtuisi vielä mm. Lily Lolo ja Milani.

    Maybellinen the Nudes paletti on ollut oikeasti lähes päivittäisessä käytössä siitä asti kun sen ostin viime keväänä.
    S-factorin Papaya Leave in Moisture Spray. Mun tukan pelastaja, auttaa suihkun jälkeen selvittämisessä ja saa hiuksista sileämmät ja pehmeämmät latistamatta niitä. Omani loppui nyt Roomassa ja ostun jonkun korvaavan tuotteen ja eron huomaa heti, tukkaan ilmestyy niskatakkumöykky paljon nopeammin!
    Nyxiltä voisin sanoa melkein mitä vaan, mutta sanon Beauty School Dropout paletin Graduate. Aivan ihana valikoima luomivärejä sekä viileät että lämpimät poskipuna, varjostus ja korostuspuuteri.

    Vastaa

    0
  29. Lempimerkit: Paula's Choice, Mac (erityisesti siveltimet, rajauskynàt, huulipunat ja luomivàrit) ja kolmatta pitàà vàhàn miettià...no laitetaan Tony Moly ihania vartalo-ja kàsivoiteita.
    Tuotteet joita ostan aina uudelleen ovat Anastasian Dip Brow Pomade, Paula's Choicen Resist aurinkosuojallinen rasvaisen ihon pàivàvoide ja Macin musta kajaali.

    Vastaa

    0
  30. Merkeistä Idun Minerals. Pakko sanoa että en ole ollut merkkiuskollinen vuosiin. Mut vanhoista tavoista vastaan Joico ja Isadora. Olen varma että Joico toimisi vieläkin mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia puteliakaan vuosiin :D Suosikkituotteet ovat Idunin mineraalipohja, Juice Beautyn happokuorinta ja Patykan öljyseerumi. Ekstrana Isadoran vedenkestävä maskara jota saa ruskeana.

    Vastaa

    0
  31. Urban Decay on ihan ehdoton merkkisuosikki. Koko estetiikka vetoaa minuun ja vaikka muuten alkaa tulla kyllästyminen noihin jatkuvasti tuleviin jättipaletteihin, niin UD:n uutuuspaletteja tekee edelleen vain mieli. Toinen merkki, joka ei ole niinkään suosikki, vaan sellainen arkinen pienen budjetin sarja, on Maybelline. Kaikki perusjutut ovat vähintään kohtuullisesti toimivia, ja seassa on muutama ihan loistavakin tuote.

    Yksittäisistä tuotteista taas listalla olisivat Cliniquen High Impact -ripsiväri, Cliniquen keltainen kiinteä puuteri (toimii jostain syystä ihollani paremmin kuin esim. irtopuuterit, oikeastaan vain mineraalipohja on ollut yhtä hyvä) sekä Urban Decayn luomivärit - suurin rakkaus on Electricin violetti Urban, joka on SE täydellinen violetti, jota miltään muulta merkiltä ei löydy! (Vai löytyykö? Jos vaikka tarvitsisi varakappaleen:) )

    Vastaa

    0
    1. suurin rakkaus on Electricin violetti Urban, joka on SE täydellinen violetti, jota miltään muulta merkiltä ei löydy!

      Se on kyllä makea violetti :) (Vaikka en itse omistakaan... olin hyvin lähellä ostaa tuon paletin kun se ilmestyi, mutta sitten hyväksyin sen tosiasian että en enää meikkaa noin kirkkailla väreillä mitä Electric sisältää... Todennäköisesti vain Urbania ja Fringeä olisi tullut käytettyä.)

      Vastaa

      0
  32. Pakko erotella meikit ja kynsilakat toisistaan :D

    Meikkimerkit ja tuotteet:
    1) Catrice Cosmetics Liquid Liner, Waterproof
    2) Isadora Inliner kajal
    3) LaSplash liquid lipsticks

    Kynsilakat:
    1) Essie Gel setter
    2) F.U.N Lacquer-lakat
    3) ColorClub-lakat

    Enemmän tulee kyllä kynsilakkoja käytettyä, meikkejä vähän harvemmin. Toi Essence ja Catrice- sarjat on aivan mahtavia löytöjä, laatutuotteita muutamalla eurolla ^_^

    Vastaa

    0
  33. Pahan pistit! :) Ihan äkkiseltään ja kylppärin kaappeihin nopeasti vilkaisemalla sanoisin Sante (Brilliant care & Family -sarja), Benecos (kulmakynä erityisesti) ja Hurraw taskussa pyörimistä kestävin huulivoiteineen. Haluaisin listata jotakin ihanaa luksusta, mutta toimiva, edullinen ja helposti nettitilattava luonnonkosmetiikka nyt vain on käytännön syistä valintani. Toki joskus villiinnyn ja teen tilauksen leikkisälle ja hiukan koukuttavallekin Lushille, mutta tuoksujen kanssa voi mennä aika vikaankin pelkkien kuvausten perusteella - done that. Korresin suihkusaippuat (Japanese rose, puhun sinusta) kyllä ihania, Sokoksen tuplapakkauksia on tullut hamstrattua varastoon.
    Lisämainintana meikkipuolelta Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteri. Kestää pienen iäisyyden ja on arkimeikkini työhevonen.

    Vastaa

    0
  34. 1.Diorin viisikkoluomivärit 2. Uutena kilpailijana Urban Decayn luomiväripaletit, sekä Naked että värikkäät; nämä ovat pelkästään esineinä niin kauniita! Tosin esim Electric-paletilla meikkaaminen on yllättävän vaikeaa, helpotti kun hoksasin, että kannattaa ottaa vaikkapa juuri Naked-paletista jotain neutraalia siihen runsaspigmenttisen kirkkaan rinnalle. 3. Täyteläinen huulipuna, vuodenajasta ja asusta riippuen fuksia (joskus lähes violettikin), pinkki, keskipunainen, oranssi tai koralli; suosikkimerkkejä Dior, YSL, Viva La Diva ja Make Up Store , jonka sävy Mandy juuri nyt ihanin.

    Vastaa

    0
  35. Merkeistä en osaa sanoa ehdottomia suosikkeja muuta kuin, että rakastan lähes kaikkia Vichyn tuotteita, varsinkin Idealia ja Aqualia Thermal-sarjojen tuotteita. Skincodelta olen taas hamstrannut kaikki merkin naamiot, joista pidän tosi paljon. Meikeistä mulla on eniten Maybellinen, Lorkun ja Lumenen tuotteita.

    Tämän hetken suosikituotteet, jotka tuli ihan ekana mieleen ja paremmin mietittynä ovat myös käytetyimpiä juuri nyt.
    1. Vichy Idealia Peeling Nuit on ihan ehdoton suosikki, jota olen mainostanut kaikille, jotka on vaan kuunnellut ? Oikeasti, pari kolme viikkoa olen tätä käyttänyt iltaisin normaalirutiinin ohessa ja voisin mennä valalle, että iho on kirkastunut ja tasoittunut silmin nähden. Olenkin hylännyt meikki-/ cc-voiteen, ja laitan päivävoiteen (jossa spf 25) päälle pelkän Skincoden kosteuttavan ja hieman blurraavan primervoiteen ja silmänalusille peitevoidetta, ja pohja on siinä. En muista milloin iho olisi viimeksi ollut näin tasaisen värinen.
    2. Vichy Purete Thermale puhdistusvaahto - tämä on jo pitkän ajan suosikkiputsari.
    3. Lorkun Million Lashes Couture ripsari, tämäkin vakkarisuosikki, johon palaan aina uutuuskokeilujen jälkeen.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat