30.12.2016

Vuoden 2016 parhaat tuotteet

Täältä se taas pätkähtää, perinteinen katsaus vuoden parhaisiin kosmetiikkatuttavuuksiin :)

Tuotteet eivät ole paremmuusjärjestyksessä enkä pyrkinyt rajoittumaan mihinkään tiettyyn lukumäärään, olen kirjannut listaa vuoden mittaan ja valitsin ne jotka olivat yksinkertaisesti Parhaat.

vuodenparhaat2016_lumene360eyetreatment

Lumene Bright Now 360° Korjaava silmänympärysvoide

(lopetettu)

Parhaita silmänympärysvoiteita joita olen koskaan käyttänyt, todella harmi että tämän elinkaari Lumenella jäi niin lyhyeksi. Se ehti viipyä valikoimassa  hädin tuskin vuoden ennenkuin jäi pois brändiuudistuksen myötä. Kirjoittelin tästä ihastuksesta viime vuoden Pakkassuosikit-postauksessa.

vuodenparhaat2016_moisturekick

Supermood Egoboost Moisture Kick -seerumi

Tämänkin pullosen yhteyteen voi liittää "parhaita koskaan" -superlatiivin, niin täydellisesti tämä hellä kosteuspotku vastaa sitä mitä seerumiltani haluan.

Huhtikuisessa Supermood-postauksessani ylistin Egoboost-seerumia sanoilla; "tämä sileä, nestemäis-emulsiomainen syväkosteuttava ihanuus on koostumukseltaan ja ihotunnultaan paras seerumi jota olen käyttänyt. Juuri sopiva tasapaino vesimäisten ja rasvamaisten ainesosien välillä, niin että tuote jättää iholle samanaikaisesti raikkaan ja kevyen tunteen mutta myös tehokkaasti kosteutetun ja ravitun. Iho tuntuu pehmeältä eikä sitä jää kiristämään." Ei muuta lisättävää. :)

vuodenparhaat2016_seanik

Lush Seanik -shampoo

Lushilta on löytynyt minulle jo kaksi suurta shampoosuosikkia: aiemman nestemäisen hunajaihastuksen rinnalle liittyi vuonna 2016 kiinteä merisuolashampoo Seanik. Tällä tehokkaasti pesevällä palalla saa merisuolan pörröttämän, rouhean tukan joka ei todellakaan jää virumaan päätä pitkin. Hoitoaine on ehdottomasti tarpeen mutta sitähän käyttäisin joka tapauksessa hoitavammankin shampoon perään.

vuodenparhaat2016_thecomforter

Lush The Comforter-suihkugeeli

Menihän siinä jonkun aikaa että Lushin sanalla sanoen persoonallisen hyökkäävästä tuoksumaailmasta alkoi löytyä minullekin niitä lemppareita. :) The Comforter on ensimmäinen Lush-tuoksu johon ihastuin vilpittömästi, jopa vähän koukutuin. (No okei, tykkäsin mä tosi paljon toissavuoden glögisuihkugeelistäkin mutta se oli joulun kausituote :p)

Rakastan mustaherukkaa, kai se sitten on tämän suihkugeelin "juttu" :) Makean marjainen ja samalla puisen aromaattinen The Comforter kietoo suihkuttelijan vastustamattomaan mustaherukan, bergamotin ja lämpimän sypressin syleilyyn.

vuodenparhaat2016_marcanthony

Marc Anthony Volumizing Collagen Bamboo Shampo

Toinen volyymishampoosuosikki tältä vuodelta! Ehkä paras nestemäisen shampoon koostumus koskaan; niin ylellisen tuntuinen, tiheä ja liukas vaahto ja samalla tosi pesevä ja kuitenkin myös pituudet mukavan  esiselvitetyiksi jättävä shampoo. Rrrakastuin!!

Kirjoittelin Anthonyn shampoosta syyskuisessa tuuheuttavien shampoiden vertailussani.

vuodenparhaat2016_edm

Everyday Minerals -mineraalipohja

EDM:n Semi-Matte- ja Jojoba-pohjat liittyivät lempparimineraalipohjieni kerhoon Lily Lolon ja Flow Kosmetiikan seuraksi :) Mikä tekee näistä kolmesta parhaita? Koostumus, ihotuntu ja hinta :) Lue Suuri Everyday Minerals -katsaukseni täältä. Jos kiinnostaa :)

vuodenparhaat2016_maskarat

Maybelline Lash Sensational -ripsari

Nyt tulee samalta talolta (L'Oreal) tuplaedustus, mutta ei voi mitään, nämä ovat tosi hyviä ripsareita ja vuoden parhaat testatut. Kummatkin olivat mukana toukokuun kimpparipsariarvostelussa.

Lash Sensational tuntui just mun ripsarilta heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Optimaalinen harjan koko, erinomaisesti erottelevat harjakset ja värimassan loistava, paakuton kerrostuvuus. Siihen kun yhdistää helpon poispeseytyvyyden niin saadaan Sannin makuun aika lailla Täydellinen Ripsari. Lash Sensationalin massa myös kesti monen monta kuukautta (joo, tunnustan että mä en piittaa 3 kk:n käyttösuosituksista) kuivahtamatta vaan tuntui aina vain levittyvän yhtä hyvin. Tästä tuli yksi mun go-to-maskaroista. <3

L'Oreal False Lash Wings Sculpt-maskara

Toisin kuin Maybellinen Lash Sensational, Lorkun False Lash Wings Sculpt "paljastui" yhdeksi vuoden lemppareistani vasta pidemmän käytön myötä. "Ötökkämäinen", todella runsaasti massaa annosteleva harja tuntui aluksi vähän erikoiselta, mutta pikkuhiljaa tajusin että tykkäsin harjasta ja maskaran jäljestä ripsissäni todella paljon. (Häiritsee kun suomeksi ei voi sanoa "I love the performance of the mascara", niin paljon sopivampi ja kuvaavampi ilmaisu.)

Bongasin False Lash Wings Sculptin myös Glorian (vai olikohan Trendin..?) Vuoden Parhaat -listalta, ihan samoin perusteluin kuin minullakin :) Tällä ripsarilla saa todella siististi paljon massaa ja paksut ripset vain muutamalla vedolla, ja ohutkärkinen harja tavoittaa ne pienimmätkin hentoiset nurkkaripset.

vuodenparhaat2016_udtonic

Urban Decay Tonic-luomiväri

Tarvitseeko tätä enää edes esitellä? :) Yksi parhaita ja kauneimpia violetteja luomivärejä värikosmetiikan markkinoilla, onneksi vihdoin myös minun meikkikokoelmassani :) Tähän sinisen, turkoosin, pinkin ja liilan välillä shiftaavan luomivärin sävyyn ei vain voi kyllästyä.

vuodenparhaat2016_estellethild

Estelle & Thild BioDefense-silmänympärysvoide

Vuoden silmänympärysvoidesuosikki #2. Toisin kuin Lumene 360:iä, tätä tykkään käyttää myös koko kasvoilla (tosin en usko että kukaan muu käyttäisi kun mitä järkeä on uhrata litrahinnaltaan kallista sy-voidetta koko kasvojen ihoon... Mä teen niin kun mulla on niin paljon noita purkkeja ;)). Saatan tykätä tämän koostumuksesta jopa enemmän kuin saman sarjan kasvovoiteen :)

vuodenparhaat2016_mossavitamincocktail

Mossa Vitamin Cocktail -voide

Koostumukseltaan vuoden miellyttävimpiä tuttavuuksia. Tykkään näistä ohuista, emulsiomaisista ja nopeasti imeytyvistä voiteista, ja Mossan tyrniä ja vadelmaa sisältävä Vitamin Cocktail on juuri sellainen. Plussaa herkullisesta tuoksusta.

Kosteuttavuudeltaan Mossan marjavoide ei kuitenkaan parasta A-luokkaa, sen tittelin saa kirkkaasti Mádaran SOS-voide. Vitamiini-cocktail ei esimerkiksi riittäisi minulle talvella. Mutta se pääsee listalle SOSin sijaan, koska sen tuoksu + koostumus ovat vielä SOSsiakin enemmän  mieleeni. :) SOS talveksi, Vitamin Cocktail kesäksi :)

vuodenparhaat2016_mossa_putsari

Mossa Valkoherukka Cleansing Creme-Mousse

Jos totta puhutaan, paras tänä vuonna käyttämäni kasvoputsari on ylivertaisesti suihkugeeli :D Nubian Heritagen African Black Soap Body Wash. (Ja saamani palautteen perusteella siihen ihastui aika moni Karkkipäivän lukijakin :)) Olin kuitenkin löytänyt Nubian Heritagen jo aiemmin kuin tänä vuonna, joten se ei täytä kriteerejä Vuoden 2016 Parhaat -listalle. Vaikka, nohh, oikeastaan se ansaitsee paikan vieläkin kunniakkaammalla Kaikkien Aikojen Parhaat -listalla ;) En vain pääse yli siitä miten onkin voitu saada aikaan niin uskomattoman pehmeä vaahto, kermainen liukuvuus ja miellyttävä ihotuntuma. Ihan erilainen kuin mikään muu käyttämäni vaahtoava putsari. Jos olette Nubian-pänikän testanneet niin tiedätte mitä tarkoitan.

Valkoherukka-putsari meinaa jäädä ihan sivurooliin omalla vuorollaan, laitetaan nyt siitäkin pari sanaa :D Koostumukseltaan sangen persoonallinen tapaus; 'mousse'-nimellä nimetty putsari on olemukseltaan kiisselimäistä, vaaleaa geeliä ja tuntuu vähän limaiselta. Niinkuin nyt geelit usein tuntuvat. Se ei tee erityisen runsasta vaahtoa mutta muodostaa iholla kuitenkin perusgeeliä kermaisemman, maitomaisen massan. Latvian maitogeeli saa paikan listalta, koska se ei ole luonnonkosmetiikalle tyypillisesti oudon hyytelömäinen ja iho jää todella miellyttävän tuntuiseksi.

vuodenparhaat2016_nyxbuttergloss

NYX Butter Gloss

Täydellisen huulirasvamainen huulikiilto söpöillä tyttömäisillä sävyillä! Nämä ajoivat melkein tähänastisen huulikiiltosuosikkini Lumenen ohi. ("Plumping"-kiillot ovat sitten vielä asia erikseen, ne menevät mun lempparihuulimeikeissä kaikkien ohi mutta niissä ei harmillisesti ole yhtä laajaa sävyvalikoimaa kuin "tavallisissa" huulikiilloissa.)

vuodenparhaat2016_nurmekamomillavesi

Nurme Kamomilla-kasvovesi

Ehkä lyhimmän perustelun saava Vuoden Paras -tuote: tämä yhden ainoan ainesosan (kamomillavesi) kasvovesi vain tuntuu iholla ihan älyttömän hyvältä.

En tiedä tekeekö se iholle mitään erityistä mutta minä rakastan tätä vettä ja se vain tekee ihon tosi mukavan tuntuiseksi eikä tuoksussakaan töki mikään. Raikas, yksinkertainen, toimiva. Riittää minulle :D

aloedermal_aurinkovoide_img_7693

Aloedermal-aurinkovoide

Äää, mä unohdin tämän kokonaan kun kuvasin Vuoden Parhaita..! (Siksi siitä uupuu tuo Vuoden Paras -logo... Ja se kuuluu NIIN joukkoon! Ja oikeastaan jopa sinne Kaikkien Aikojen Parhaat -listalle African Black Soap -putsarin ohella.

Vähiten tahmaava, nopeiten imeytyvä aurinkovoide jota olen koskaan käyttänyt. Jopa sormet, joilla voidetta levität, ovat 10 minuutin kuluttua kuin ne eivät olisi mihinkään voiteeseen koskeneetkaan. Asia, jonka mahtavuutta tällainen tahmaärtyjä ei voi kyllin korostaa. Täyden kympin voide, tehotestattu Sveitsin Alppien olosuhteissa. :)

vuodenparhaat2016_naturalcodecc

Lumene Natural Code CC-voide

Kyllä, "äiti-Lumenen" uutuuslanseeraus Invisible Illumination veti jalat alta. Ja kyllä, ne pullot ovat tyylikkäitä ja elegantteja. "Aikuisia". Ja kyllä, se väriseerumi on aivan ihanaa. Mutta - -

se ei ole parempaa kuin tämä halpaan muovituubiin pakattu Natural Code -sarjan CC-voide! <3 Tämä edullinen, simppeli voide oli rakkautta ensikohtaamisesta. Laitoin sitä naamaan ja olin vain että, "Ööö, onko tämä joku kymmenen euron teinisarja-CC-voide?" Yhtä hyvin olisin voinut juuri levittää kasvoilleni jotain Lancômen viiden kympin värivoidetta. Tässä meillä on tuote, joka ylelliseen pakkaukseen pakattuna ja eri lailla markkinoituna menisi jostain selektiivisen sarjan hoitavasta meikkivoiteesta. Minun kokemukseni on se. Olen jo käyttänyt yhden kokonaisen tuubin tätä meikkivoidetta ja toinen on menossa, se kertokoon millä perusteella Natural Coden vähän kökön näköinen, mustapinkki CC-voidetuubi on Sannin Vuoden Parhaat -listalla.

Olisi se kauniiseen lasipulloon pakattu Invisible Illumination -väriseerumikin voinut olla listalla. Mutta NC on vieläkin parempi ;) Koska:

 • se on peittävämpi ja peittää täysin myös ihon punoittavat kohdat, toisin kuin II-seerumi
 • se tuntuu (uskokaa tai älkää) kosteuttavammalta paksumman koostumuksensa myötä
 • siinä on ihana, hoitotuotteen omainen, raikas tuoksu

vuodenparhaat2016_kasivoiteet

The Body Shop Hamppu-käsivoide

Vihdoin tuli testattua tämäkin kulttimaineen tuote. Korppuihoisten kuivakäsien sankari. NYT tiedän mistä voide on maineensa saanut. Tämä erittäin täyteläinen, rasvainen voide kietoo kätöset miellyttävän liukkaaseen, karhean ihon ahdinkoa välittömästi lievittävään vaippaan joka jättää ihon pintaan suojaavan, pehmittävän ja kosteutta lukitsevan kalvon.

The Body Shopin Hamppu-käsivoide jättää ihon tahmeaksi, kuten näin täyteläisiltä voiteilta odottaa saattaa, mutta hyvin miellyttävällä tavalla. Kun käsiä hieroo toisiaan vasten voiteen imeydyttyä, tuntee voiteen jättämän kalvon, mutta se ei ole ikävän tuntuinen. Vaikea kuvailla, en tiedä miksi edes yritän :D

Joka tapauksessa, tykästyin tähän voiteeseen enkä voisi kuvitella tehokkaampaa jankkia kuiville "papyrus-käsille" - jollaisiksi mm. sisareni lähes ahavoituneen kuivia käsiä perheessämme kutsutaan. Hamppu-voide onkin kuulunut myös siskoni lemppareihin ja ikuisiin joululahjatoiveisiin jo vuosia. :)

Ziaja Cashmere Protein Shea Butter -käsivoide

Jos TBS:n Hamppu on käsien yövoide, on Ziaja niiden päivävoide :) Yksi miellyttävimmistä käsivoidekoostumuksista naismuistiin; juuri sopiva rasvapitoisuus päivään, imeytyy nopeasti mutta on tarpeeksi hoitava minun kuiville käsilleni joille vesimäisen raikkaat koostumukset eivät tee mitään. Plussaa elegantista, naisellisesta tuoksusta. (Tuoksuuko kashmir joltain....?)

vuodenparhaat2016_fudge

Fudge Clean Blonde -shampoo

Fudgen legendaarinen hopeashampoo lienee Urban Decayn Tonic -luomivärin ohella vuoden eniten ihkutettu tuote Karkkipäivässä. Just niin hyvä kuin kaikki olivat sanoneet. Mitäpä tästä tarvitsee muuta sanoa: kauneusbloggaajien, ja mitä ilmeisimmin kaikkien hopeashampoisiin perehtyneiden ylivertainen suosikki. Tämä vain toimii. (Eli taittaa hiuksista kellertävyyttä. Jos termi 'hopeashampoo' ei ole tuttu.)

(...ja värjää sormet samalla violeteiksi, jos ei käytä hanskoja ;))

Löytyykö teidän listoilta yhtään samoja suosikkeja? :)

*

Lopuksi vielä tuttuun tapaan aiempien vuosien Vuoden Parhaat:

(liikuttaa tuo kaikkein ensimmäisen blogivuoden listaus rumine, lumisella parvekkeen pöydällä kuvattuine kuvineen...^_^)

Vuoden 2015 Parhaat Tuotteet
Vuoden 2014 Parhaat Tuotteet
Vuoden 2013 Parhaat Tuotteet
Vuoden 2012 Parhaat Tuotteet
Vuoden 2011 Parhaat Tuotteet
Vuoden 2010 Parhaat Tuotteet
Vuoden 2009 Parhaat Tuotteet

58 comments on “Vuoden 2016 parhaat tuotteet”

 1. Kiitos tästä kiinnostavasta listauksesta, on hauska lueskella mitkä tuotteet on jonkun muun suosikkeja ja vertailla näitä omiin kokemuksiinsa :) Tästä sinun listasta voinkin todeta, että ilmeisimmin minun ihoni on huomattavasti kuivempi kuin sinun päätellen näistä suosikeistasi. Ehkä vielä testaan tuon Mossan voiteen keskellä kesää, mutta syksyllä oli liian kevyt iholleni ;) Jos siskollasi on oikeasti korppukädet, vinkkaisin hänelle Lidlin Cien SOS Hand Concentrate-käsivoiteen, on ainakin mun käsille tehokkaampi kuin TBS Hamppuvoide sekä huimasti halvempi ja tuoksuton.

  Vastaa

  0
 2. Natural coden cc on kyllä huippu! Ymmärrän kyllä, miksi se on nuoremmille suunnattu: kevyt, helppo, helppo löytää oma sävy, pysyy hyvin rasvoittuvalla iholla ja vielä korjaa niitä punoituksia ja pysyy myös suhteellisen mattaisena. Mutta mikäpä näistä ei muillekin sopisi ja kelpaisi alle kympillä. Ostan sitä aina Sokoksen alesta.

  Vastaa

  0
 3. Kiitos tosi hyvästä postauksesta. Ilo on kyllä lukea tällaisia listoja, josta voi inspiroitua. :)

  Tuota Nurmea on tehnyt jo pidempään mieli kokeilla, uskon ensi vuonna testiin pääsevän myös Mossan Vitamin Coctailin. :) Edelleenkään en ole muuten koskaan vielä haistanut yhtäkään Lushin tuotetta.

  Onko sinulla muuten koskaan ollut niin pahaa turvotusta aamulla kasvoissa yön jäljiltä, että se olisi kestänyt koko päivän? En toivo, että olisit joutunut moista kokemaan, mutta ihan vain vinkkejä kaipaisin sellaisen selättämiseen. Itselläni oli tänään tuollainen turvotus, ja syynä oli huono nukkuma-asento (mahallaan suurimman osan aikaa) ja huonosti nukuttu yö sekä hieman suolainen ruoka iltasella. Koko päivän olen näyttänyt mielestäni ihan kauhealta. Tuntuu esim. että silmät eivät ole kunnolla auenneet (luomet ovat siis lörpöttäneet erityisen raskaina silmien päällä) ja silmäpussit näkyvät, ja muutenkin koko kasvot jotenkin roikkuvat (tästä saa syyttää mahallaan nukkumista). Eli jos olisi mitään vinkkejä, miten tällaista pöhö-naamaa saisi vähän paremmaksi... Rehellisesti sanottuna en jaksa edes uskoa, että esim. ripsivärin tai kulmien laitto voisi pelastaa asiaa, jos kaikki vain tuntuu roikkuvan (ja näyttävän koko päivän siltä, kuin olisi halannut tyynyä vielä iltapäivälläkin).

  Vastaa

  0
  1. Edelleenkään en ole muuten koskaan vielä haistanut yhtäkään Lushin tuotetta.

   Tiedät kyllä sitten kun joudut myymälän läheisyyteen joskus vaikka Helsingissä käydessä... ^_^ :D

   Onko sinulla muuten koskaan ollut niin pahaa turvotusta aamulla kasvoissa yön jäljiltä, että se olisi kestänyt koko päivän?

   En muista että olisi ollut. Nukkuma-asento ja suolainen ruoka tosiaan kyllä tuovat välillä ihan kunnon pöhöttyneen aamunaaman mutta en muista että turvotus olisi koskaan kestänyt koko päivää.

   Mä en keksi muuta vinkkiä kuin sen klassisen kylmäkäsittelyn, eli valella ihoa kylmällä/viileällä vedellä. Veden juominenkin ja liikkuminenkin laittaa kertyneitä nesteitä liikkeelle, mutta vaikea arvioida kuinka paljon joku aamulenkki saisi konkreettisesti turvotusta laskemaan. Ainakin teoriassa sen pitäisi, mutta käytäntö voi joskus olla muuta... ^_^

   Vastaa

   0
  2. Nyt on taas omat kasvot kehissä. :) Tuli vain mieleen, että olisi kyllä kamalaa, jos tuollainen kunnon turvotus iskisi jonakin tärkeänä päivänä, huh huh.

   Hyvää uutta vuotta. :)

   Vastaa

   0
  3. Nyt on taas omat kasvot kehissä. :)

   Hyvähyvä :)

   Samoin oikein hyvää uutta vuotta sinulle :) Tiedä vaikka nähtäisiin tulevana vuonna uuden kerran ;) Ainakin tieni on kulkemassa Turkuun yhden meikkiopastusyhteistyön merkeissä.... ;)

   Vastaa

   0
  4. Kiitos. Vähän aavistelenkin, mikä se yhteistyö saattaisi olla. :)

   Ai niin, ja tuo aurinkosuoja myös kiinnostaa. Mutta kun on nyt tullut noita maksaläiskiä, niin en tiedä, onko 20 enää tarpeeksi iholleni Suomen kesässä. Nyt olen yrittänyt saada eräällä voiteella pois isoimpia läiskiä (voide apteekista ostettu Isis Pharman Unitone 4 Reveal), mutta se on tehonnut vain osaan, kun taas osa istuu niin sitkeässä, että edes säännöllinen ja pitkäaikainen käyttö ja talviaikakaan ei saa niitä vaalenemaan. Pitää siis pyrkiä jo heti keväästä lähtien ennaltaehkäisemään niiden syntyä, kun tuo poistaminen myöhemmässä vaiheessa on älyttömän hankalaa.

   Vastaa

   0
  5. Oletko miettinyt koskaan mitään pigmenttiläiskien vaalennushoitoa hoitolassa? Niitähän on vaikka minkälaisia... valoimpulssihoito, happokuorinta, laserkäsittely.. Kalliitahan ne tietysti ovat mutta tehokkaampia kuin voiteet. Olen tosin välillä miettinyt, kuinka pysyviä noilla käsittelyillä saadut tulokset ovat... eli onko mieltä maksaa satoja euroja hyvästä tuloksesta, jos läiskät käytännössä palautuvat helposti. Harva meistä kuitenkin pystyy jatkuvasti suojaamaan ihonsa täysin UV-säteilyltä.

   Vastaa

   0
  6. En ole vielä miettinyt, kun ongelma on itselläni niin tuorekin vielä (alkoi yhtäkkiä viime elokuussa). Nyt aion katsoa, paljonko noita tulee ensi kesänä lisää, jos käytän jotakin kunnon 50-suojakerrointa. Sitten ehkä vanhempana pitää miettiä, jos kasvavat todella suuriksi ja näkyviksi. Silloin tosin naamassa on varmaan muitakin 'kaunistuksia' kuin pelkät maksaläiskät...

   Tuosta Ziajan käsivoiteesta piti muuten sanoa, että älyttömän kaunis pakkaus.

   Vastaa

   0
  7. Olen muuten nyt surffaillut Tweezermanin sivuilla, ja itselleni oli yllätys, että heillä on muutakin kuin pelkkiä pinsettejä valikoimassaan. Tiesitkö, että heillä on esim. siveltimiä?

   Vastaa

   0
  8. Tiesitkö, että heillä on esim. siveltimiä?

   En tiennyt. Tuo merkki on aina ollut minulle aika epäkiinnostava, ehkä siksi kun pinsetitkään eivät ole olleet minulle supertärkeitä välineitä. Tokihan panin Tweezermaneja ekan kerran kokeillessa merkille niiden laadukkuuden, mutta merkki ei siltikään edusta minulle mitään sen kummempaa. :)

   Vastaa

   0
  9. Sisäisesti nautittuna ananas ja mansikka poistaa nesteturvotuksia koko kehosta tehokkaasti ja nopeasti. Käy tunneissa, joten varaudu juoksemaan vessassa tavallista enemmän. Itse käytän mehun muodossa yleensä ja todella toimii. Nehän ovat diureettimaisia. Juo ainakin pari lasia.
   Ja ylipäänsä täytyy juoda. Nestevajauksessa keho tarraa ja pitää nesteet varastoituna kehoon, jos et juo.
   Ei taida olla mitään paikallista turvotuksen poistoa vain päästä...

   Vastaa

   0
 4. Olipa hienoa taas lukea vuoden parhaat-listaasi. Olen useampana vuotena saanut itse ideoita edukkaista tuotteista joita ei ole tullut vaan itse ensin hankittua :)

  Tätä listaa aina ootan kuin kuuta nousevaa että mitkä on olleet sun tän vuoden hitit :)

  Vastaa

  0
  1. Tätä listaa aina ootan kuin kuuta nousevaa että mitkä on olleet sun tän vuoden hitit :)

   Onpa kiva kuulla :) Listafriikkinä odotan kyllä aina itsekin ihan innoissani tämän listan koostamista :) Listat <3

   Vastaa

   0
 5. Samoja suosikkeja ei löydy muita kuin TBS:n Hammpuvoide, se on monivuotinen klassikko :)
  Tosin, hyviä ja laadukkaita käsivoiteita on tullut kohdalle useita muitakin.

  Kuluneen vuoden löytöjä olivat mm.

  -L300 Intensive Moisture silmänympärysvoide: harvoin löytää näin tehokasta sy-voidetta! vaaleanpunainen tuubi on oikea helmi, edullinen, ja markettihyllyltä helposti poimittavissa.

  -Klairs kasvovesi: korealaiskosmetiikan faneille jo varmaan tuttu tuote. Hyytelömäisen geelimäinen kosteuttaja, joka menee seeruminakin. Mikä parasta. tuoksu on raikkaan lääkemäinen, ei-tunkeileva.

  -La Roche Posay Lipikar Fluide: ihana kevyt ja silti kosteuttava vartalovoide

  -The Chemistry Hyaluronihappogeeli vartalolle: tehokosteuttaja voiteen alle 'boosteriksi'. Tässä ja emoyhtiö Deciemin tuotesarjoissa on monta muutakin innovatiivista helmeä kohtuuhinnalla. Tehokkaan tieteellisen ihonhoidon ystäville, niille, joille tärkeää on pitkäaikaisvaikutus ja todistettu teho, ei vain se, että iho näyttää hyvältä :)

  Vastaa

  0
  1. Heräsi kiinnostus tuota L300-silmänympärysvoidetta kohtaan :) Onko se täyteläistä..? Olen huomannut, että tykkään sy-iholla yhä vain täyteläisemmistä koostumuksista. Vaikkakin luulen, että mukana on paljon vain psykologista vaikutusta; kuvittelen, että täyteläisempi koostumus silottaa sy-ihon juonteita tehokkaammin kuin ohut ^_^

   Nuo Deciemin brändit kyllä kiinnostaa valtavasti ja tekisi älyttömästi mieli tilata niitä. Etenkin kaikki anti-age-ratkaisut alkavat kummasti kiinnostaa enemmän ja enemmän sitä mukaa kun naama veltostuu ja rypistyy. Tässä vain astuu kuvaan kauneusbloggaajana työskentelyn tuoma käytännön haaste; testaan tuotteita ja kirjoitan niistä, mutta en voi käytännössä testata jotain sarjaa yhtäjaksoisesti niin pitkään että sen todelliset pitkän ajan vaikutukset alkaisivat näkyä. Ironisesti, kauneusbloggaajan "pitäisi" ihanteellisesti pystyä arvioimaan jonkun tuotteen vaikutuksia, mutta samaan aikaan ei käytännössä ole mahdollista käyttää yhtä tuotetta/tuotesarjaa tarpeeksi pitkään. Vaikutusten selvittämiseksi täytyisi pidättäytyä monen kuukauden ajan muiden sarjojen testaamiselta, mikä taas ei toimi jos haluaa tehdä kauneusbloggaajan hommia. Lukijat haluavat lukea tuotearvosteluja useammin kuin 2 tai 3 kertaa vuodessa. Sama "ongelmahan" on myös kauneustoimittajilla.

   Osaatko sanoa, millainen suositus Deciemillä on brändiensä seerumeiden ja happojen käytöstä muun merkkisten tuotteiden kanssa? Onko heillä joku "virallinen" suositus/ohje asian suhteen? En löydä sivuilta tällaista, siellä vain lukee esim. NIODin MMHC-seerumin kohdalla että "helps with delivery of other skincare" - mutta tarkoittaako tämä mitä tahansa ihonhoitotuotteita. Tokihan kaikki firmat haluaisivat asiakkaan käyttävän yksinomaan vain heidän tuotteitaan, mutta toiset sanovat silti suoraan esimerkiksi että "voit käyttää seerumiamme minkä tahansa muunkin merkkisen voiteen alla".

   Joku tuollainen NIOD-settikin olisi kyllä niiiiiin kiinnostava testata. Aargh. Kauneusbloggaajana toimimisen ilot ja murheet ^_^

   Vastaa

   0
  2. Tuo L300 on nimenomaan täyteläinen, (olematta *liian* tuhtia) ja sopii varsinkin kuivuuden vaivaamille ja ärtyneille silmänympäryksille. Verrattavissa mielestäni siihen legendaariseen Aveneen, jonka hinta pienestä 10 ml tuubista on törkeä.

   Deciemin tuotteita voi hyvin käyttää muiden kanssa, vaikka jokainen firma toivoo tietysti uskollista asiakaskuntaa :) Heillä on oikeaa käyttötapaa/järjestystä varten ohjeistuskaaviotkin, esim.
   http://ordinaries.com/regimenguide

   Mulle ainakin riittää hyvin yksi tai kaksi tehoseerumia, joita käytän vuorotellen / pari kertaa viikossa kosteuttavien tuotteiden alla, paksumpia voiteita en ole vielä tuolta kokeillut eikä ole ollut kaapeissa tilaakaan... :)

   Vastaa

   0
  3. Kiitos :) Taidan kyllä tilata parit anti-age-jutut joko The Ordinarylta tai NIODilta, kyllä mua sen verran kiinnostaa etenkin veltostuvan silmänympärysihoni hoito - ennen kaikkea meikkauksen lähtökohdista ^_^ Harmittaahan se kun ei enää saa luomivärejä levitettyä yhtä nätisti siveltimen mukana "leviävälle" iholle....

   Vastaa

   0
  4. Heh, onneks tuli luettua kommentit! Laitanpa korvan taa ton L300-sy-voidevinkin. Tällä hetkellä käytössä Lumene, mutta se loppuu pian ja uutta ei enää saa. :( Ostin syksyllä L300 vaahtoputsaria (juurikin tuota intensive moisture-sarjaa) ja se on mun mielestä hinta-laatu-suhteeltaan todella hyvä tuote. Täytynee muutenkin tutustua siis merkin tuotteisiin!

   Vastaa

   0
 6. Joukossa oli useampi tuttu tuote! Mossan putsari on jänskä ja tykkään kauniista pulloista. Cocktailia voisi joskus hankkia, kuulostaa just hyvältä. Ai hamppu-käsivoide on nykyään tuon näköinen, sitäkin täytyisi ostaa lisää...paras käsivoide ikinä! Nurmen kasvovesi on niin virkistävä ja ihanan tuntuinen iholla että siitä ei voi olla tykkäämättä!

  Vastaa

  0
  1. Ai hamppu-käsivoide on nykyään tuon näköinen, sitäkin täytyisi ostaa lisää…paras käsivoide ikinä!

   Mä luulen että tuo Change-tekstin pakkaus oli joku kausijuttu, tai liittyi johonkin awareness-kampanjaan. TBS:n sivuilla näkyy vielä se normipakkaus.

   Vastaa

   0
  2. Mä tykkäsin Mossista ihan hirveesti! Mutta mun pod ei... Oli pakko laittaa jäähylle. Ja iho parani. Tosi harmi, koska oli hyviä ja edullisia luonnonkosm tuotteita. Kiitos taas listoista, nää on aina niin helmiä. Tässä kauppalista seuraaviksi kuukausiksi :).

   Vastaa

   0
 7. Tuossa shampoossa on sama mikä niin monessa sulfaatittomana markkinoitavassa tuotteessa: vielä järeämpiä peseviä aineita eli eismerkiksi olefin sulfonate, höh: (

  Vastaa

  0
  1. Minulle sulfaatit eivät ole "issue", mutta tiedän että muille voivat olla ja heidän kannaltaan on tietysti tylsää jos korvaavat tensidit ovat yhtä ärtsyjä kuin sulfaatit.

   Olen ymmärtänyt, että tosi monissakin normikosmetiikan sulfaatittomissa shampoissa korvaavat pesevät ainesosat eivät ole sen hellävaraisempia kuin sulfaatit. Luonnonkosmetiikan vaihtoehdoista löytyy niitä oikeasti hellävaraisempia shampoita. Tosin niiden kanssa on hyväksyttävä myös miedompi pesuteho.

   Vastaa

   0
 8. LivBoxissa tuli jossain kohti syksyä lumenen uusi sy-voide, joka tuli korvaamaan tuon 360 voiteen. Se vastaa kuvaustasi tuosta voiteesta ja törmäsin citymarketissa vanhojen lumenen poistomyyntiin ja nappasin matkaan tuon 360 voiteen. Vertailin niiden lupauksia ja incejä ja identtisiltä vaikuttivat. 360 odottaa vielä korkkaamistaan, joten tuntumasta en osaa sanoa.

  Tuosta NH:n African Black Soapista tulee muuten vielä ihanampi vaahto vaahdotuspurkissa. Ihan kuin levittelisi poutapilviä naamalle. Tai valkuaisvaahdon ja kermavaahdon seosta. Ihana tuote - ja riittoisa. Ensimmäinen pullo alkaa olla lopuillaan ja olen pessyt sillä kasvojen lisäksi myös vartaloa melkoisesti.

  Vastaa

  0
  1. LivBoxissa tuli jossain kohti syksyä lumenen uusi sy-voide, joka tuli korvaamaan tuon 360 voiteen. Se vastaa kuvaustasi tuosta voiteesta ja törmäsin citymarketissa vanhojen lumenen poistomyyntiin ja nappasin matkaan tuon 360 voiteen. Vertailin niiden lupauksia ja incejä ja identtisiltä vaikuttivat. 360 odottaa vielä korkkaamistaan, joten tuntumasta en osaa sanoa.

   Tarkoitatko tätä Valo Bright Eyes -silmänympärysvoidetta:
   http://www.lumene.com/fi/content/bright-eyes-all-one-heleytt%C3%A4v%C3%A4-korjaava-silm%C3%A4nymp%C3%A4rysvoide

   Minulla on se, ja se on koostumukseltaan kevyempää kuin vanha "360", ei tunnu yhtä kosteuttavalta. En myöskään huomannut siinä samanlaista valoaheijastavaa pintaa kuin millaisen 360 jätti. Mietin kyllä ensin, kun näin voiteen, että se olisi 360 Eye Treatment mutta vain uudelleennimettynä. Tuntuma on kuitenkin erilainen. Uusi Bright Eyes on ihan hyvä sekin, mutta ei mun mielestä ollenkaan yhtä hyvä kuin vanha :) Ovatko incit tosiaan samanlaiset..? Sitten en voi kuin ihmetellä miten Bright Eyes tuntuu niin erilaiselta :D

   Vastaa

   0
  2. Juuri tuota tarkoitan. Tosin voi hyvin olla että olen lukenut väärin. Pitää vissiin kaivaa tuo 360 esiin ja ottaa kokeiluun.

   Vastaa

   0
  3. Olit kyllä oikeassa. On tuo 360 paljon jäykempää tavaraa ja muutenkin ihan eri tuntuista. Ainakin ensivaikutelman perusteella minä pidän tuosta Valosta enemmän.

   Vastaa

   0
  4. OK :)

   Tuon Kolme-kuuskympin ainoa huono puoli oli sen hämmästyttävän nopea kuivuminen tuubiinsa, korkkasin sen tammikuussa ja syksyyn mennessä koostumus oli muuttunut puuroiseksi. Ehkä mulle vain oli sattunut tuubi jossa on joku mikroreikä... Tuntuu nimittäin tosi kummalta että hyvin ilmatiiviinä tunnetun pumppunokkapakkauksen sisältö kuivahtaisi vain puolessa vuodessa.

   Vastaa

   0
 9. Comforter-suihkugeeli kuuluu minunkin vuoden 2016 suosikkeihin. <3 Hamppukäsivoiteesta olen tykännyt jo pitkään, ja Body Shopilla on myös toinenkin hyvä käsivoide, nimittäin absinttikäsivoide!

  Vastaa

  0
 10. Lash sensational on kyllä loistoripsari hintaansa nähden! Harmi vaan, että se varisee mulla sen verran, että ei pysty piilareiden kanssa käyttämään. Outoa sinänsä, koska yleensä ei oo ongelmaa ripsareiden kanssa. Tota toista en ole kokeillut, mutta se on ehdottomasti mun to do -listalla :D Se Isadoran ripsari muuten on hemmetin hyvä! Syrjäyttää monet aiemmat suosikit, kuten esimerkiksi Lorealin Volume million lashes -ripsarit.

  Vastaa

  0
  1. Se Isadoran ripsari muuten on hemmetin hyvä! Syrjäyttää monet aiemmat suosikit, kuten esimerkiksi Lorealin Volume million lashes -ripsarit.

   Tarkoitatko Precisionia? Se on kyllä parhautta! :) Vaikka tuo Lash Sensational on melkeinpä yhtä hyvä :) Precisionissa parempaa on se pikkuinen harja .

   Vastaa

   0
  2. Ei vaan tuota Grand Volumea. Mutta Percisionia pitää kokeilla myös, jotenkin noi Isadoran ripsivärit ovat jääneet testaamatta. :)

   Vastaa

   0
 11. Ostin just ton Estelle&Thildin puoleen hintaan Emotionista. Mossan putsari on kiva vaahdotusverkolla ja Seanik istäkin tykkäsin.

  Vastaa

  0
  1. Mietin silloin aiemmin miksen ole kokeillut Mossan putsaria vaahdotusverkolla ja tajusin nyt, että siksi, kun putsari on eri asunnossa kuin verkko ^_^

   Vastaa

   0
  2. Tän vinkin perusteella oli pakko hankkia toi mossan putsari kokeiluun. Yhden näytepussin verran olen sitä kokeillut ja silloin ei vakuuttanut, mutta jos vaahtoaa hyvin verkolla (tai mun tapauksessa purkilla), niin alkoi kiinnostaa uudelleen.

   Vastaa

   0
  3. tai mun tapauksessa purkilla

   Kiinnostuin että mitä tämä purkkijuttu tarkoittaa? :)

   Vastaa

   0
  4. Aaa! ^_^ Awa Hour Micro Bubble Former :) Hahah, kaikkea sitä onkaan... No, verkko vie vähemmän tilaa kylppärin kaapissa :D

   Vastaa

   0
  5. Todellakin vie vähemmän tilaa :D Toi purkki on oikea tilasyöppö! Mutta on se ihana. Ja oli kokemus Mossan putsarista ihan erilainen sillä vaahdotettuna kuin suoraan iholle laitettuna. Ja peseytyi pois iholta ilman sitä limavaihetta, joka tuli iholle levittäessä.

   Vastaa

   0
  6. ja peseytyi pois iholta ilman sitä limavaihetta, joka tuli iholle levittäessä.

   TUO kuulostaa hyvältä :) Se limaisuus on vähän nääh.

   Vastaa

   0
 12. Poikkean vain äkkiä kiittämässä kuluneesta vuodesta ja toivottamassa kaikkea hyvää vuodelle 2017!

  Vastaa

  0
 13. Voi ei, jos siis Lumenen 360 sy-voide poistunut valikoimista, sillä olin juuri ajatellut marssia viikolla sitä hankkimaan. Ensi kertaa elämässäni sy-iho on koko syksyn tuntunut todella kuivalta ja juonteetkin ovat lisääntyneet tuplasti silmien alla. Kun kuivasta, juonteisesta ihosta yrittää peittää tummia silmänalusia, on tulos mielestäni kauhea. Peitevoide peittää kyllä tummuuden, mutta korostaa juonteita. Ehkä se on vain hyväksyttävä, että lähes 40-v. iho ei ole sama kuin kymmenen vuotta aiemmin;)

  Vastaa

  0
  1. Voi ei, jos siis Lumenen 360 sy-voide poistunut valikoimista

   Mä kysyn Lumenelta onko niin, että tuo uusi Bright Eyes olisi samaa tavaraa kuin vanha 360 mun kokemuksesta huolimatta. Kun Mintsi kommentoi, että incit näissä olisivat ihan samat. Mun iholla Bright Eyes tuntuu kuitenkin erilaiselta ja kevyemmältä.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos, olisi huippua kuulla, mitä Lumene sanoo! Olisiko sinulle muuten vinkkiä tuohon ongelmaani eli miten välttää peitevoiteen kasautuminen silmänalusjuonteisiin. Jokin tietynlainen peitevoide..?

   Vastaa

   0
  3. Olisiko sinulle muuten vinkkiä tuohon ongelmaani eli miten välttää peitevoiteen kasautuminen silmänalusjuonteisiin. Jokin tietynlainen peitevoide..?

   Käytännössä pitää vain testata eri merkkien voiteita, koostumuksissa on eroja toisten kerääntyessä juonteisiin helpommin kuin toisten. Itse löysin parhaimman ja paikoillaanpysyvimmän peiteaineen Estee Lauderilta (Double Wear Stay-in-Place Concealer) mutta se ei valitettavasti ole paras mahdollinen kuivalle iholle. Useimmiten nuo ns. kestokoostumukset ovat kuivahkoja, koska rasvamaiset ainesosat heikentävät aina pysyvyyttä. Eli mitä kosteuttavampi, sitä helpommin meikkituote myös liukuu iholla kasaantuen juonteisiin ja huokosiin.

   Yksi mahdollinen kokeiltava kikka voisi olla sellainen, että lataa sy-ihon yöllä ja aamuisin täyteen kosteutta (sy-iholle on olemassa myös naamioita), ja laittaa sitten iholle kestopeiteainetta. En ole itse tällaista testannut kun sy-ihoni ei ole mainittavan kuiva, mutta maalaisjärki sanoo, että tuollanen voisi toimia. Yleisestihän kuivalle iholle suositellaan voidemaisia, kosteuttavia peiteaineita, mutta jos henkilö samalla kärsii peiteaineiden kerääntymisongelmasta, on ainoa ratkaisu siirtyä vähemmän kosteuttaviin kestopeiteaineisiin. Jos tällaista peiteainetta levittää kosteusköyhälle iholle, on tuloksena kuitenkin ikävää röpelöä ja juonteet korostuvat silkasta kuivuudesta. Näin ollen iho on ensin "pumpattava" täyteen kosteutta, imeyttää vaikka aamuisin kunnon ravitsevaa sy-voidetta ennen meikkaamista. Iholla ei kuitenkaan saa olla imeytymätöntä voidepintaa jäljellä kestopeiteainetta levittäessä, sillä muuten peiteaine ei kiinnity.

   Vastaa

   0
  4. Sain vastauksen Lumenelta ja kyllä Bright Now on tosiaan jäänyt pois. :/ Minulle vastattiin näin:

   "Bright Now silmänympärysvoide ja Valo Bright Eyes silmänympärysvoide eivät ole sama tuote. Tuotteiden ainesosaluettelo ei myöskään ole sama ja liitteenä löydät kummankin tuotteen ainesosaluettelon.

   Bright Now silmänympärysvoide sai paljon positiivista palautetta ja oli todella suosittu tuote, jonka vuoksi halusimme käyttää osittain samoja turvallisia ja toimivia raaka-aineita uutta VALO silmänympärysvoidetta kehitettäessä. VALO silmänympärysvoide kuitenkin poikkeaa Bright Now silmänympärysvoiteesta. VALO silmänympärysvoiteessa on Bright Now vastaavaan verrattuna mm. uusi C-vitamiini johdannainen, uutta pohjoista, iholle hellävaraisempaa lähdevettä, provitamiini B5 sekä erilainen hyaluronihapon johdannainen. Lopputuloksena on siis entistäkin kirkastavampi vaikutus, hoitavampi sekä kuten myös huomasit, miellyttävämpi koostumus."

   Tuo viimeinen lause vähän huvitti, kun he olivat tulkinneet väärin sen mitä kirjoitin omasta kokemuksestani. Olin kirjoittanut, että mun mielestä Bright Eyes on paljon kevyempi, mutta en tarkoittanut sillä että se olisi "miellyttävämpi". Mulle Bright Now'n täyteläisempi koostumus oli miellyttävämpi :) Mutta ei uudistunutkaan voide mikään huonon tuntuinen ole. Vanha vain oli parempi mun mielestä :)

   Vastaa

   0
  5. En selvästikään osaa lukea :D Mitähän olen incejä vertaillessani miettinyt, en ainakaan niitä incejä...

   Vastaa

   0
 14. Jee, tykkään näistä vuoden paras -listauksista! <3 Käytän suosituksiasi löyhänä ostoslistana usein, iso kiitos siis ja on myös kätevää, että aiempienkin vuosien listat löytyy samasta tekstistä. Aion ehdottomasti hankkia tuon Nurmen suihkeen, Aloedermalin aurinkovoiteen ja käydä kokeilemassa myös Natural Coden CC-voidetta. Mulla pyörii laukussa mukana Lumenen Color Correcting Cream (metallipinkkikorkkinen), joka on ollut hyvä - mutta kun meikkaan aika harvoin, en ehdi mukaan kaikkiin uutuuksiin enkä siksi tiedä, millaisia ihmetekoja noilta uudemmilta tuotteilta edes voisi odottaa. :)

  Hauska myös lukea, että joku toinenkin käyttää sy-voidetta koko kasvoilla! Tällä hetkellä törsään kuiville talvikasvoilleni Louis Widmerin anti-ageing -voidetta (eye contouring cream, hajuton versio) joka on ihanan täyteläinen ja sopii kuivalle ja herkälle iholleni. Purkki vaan on niin kamalan pieni ja ihoni janoinen, että tämä on vahvasti guilty pleasure -henkinen juttu... Mutta olen taitava keksimään perusteluja pröystäilykäytölleni, esimerkiksi kyseinen Widmerin purkki on kuitenkin aika epähygieeninen, että johan se pitkässä käytössä muuttuisi kauheaksi bakteeripesäkkeeksi vaikka kuinka käyttäisi spaattelia! :D

  Mun yksi tämän vuoden tavoite on muuten uskaltautua lukijatapaamiseen, jos sellaisia on vielä tulossa. Kaikkea hyvää, ihanaa ja onnellista vuoteen 2017, Sanni!

  Vastaa

  0
  1. Mulla pyörii laukussa mukana Lumenen Color Correcting Cream (metallipinkkikorkkinen), joka on ollut hyvä – mutta kun meikkaan aika harvoin, en ehdi mukaan kaikkiin uutuuksiin enkä siksi tiedä, millaisia ihmetekoja noilta uudemmilta tuotteilta edes voisi odottaa. :)

   Mä tykkään myös tuosta Lumenen CC:stä tosi paljon, ja siinähän on enemmän sävyvaihtoehtoja kuin Natural Coden CC:ssä, miltä pohjalta useampi kuluttaja varmaan löytää siitä itselleen sopivan sävyn. Natural Coden koostumus on vähän voidemaisempi kuin Lumenen ja kaiken kaikkiaan jotenkin kosteamman. Natural Coden CC on enemmän sellainen "kosteusvoide + meikkivoide -yhdessä" kun taas Lumenen CC-voide on "vain" meikkivoide.

   Vaikea selittää mikä juuri tuossa Natural Codessa sai minut niin ihastumaan mutta joskus riittää vain tunne, se vain tuntuu ja näyttää niin hyvältä mun iholla :) Ehkä se on juuri se kosteuttavuus. Ominaisuus, joka ennen ei niin merkannut minulle meikkivoiteissa.

   Mutta olen taitava keksimään perusteluja pröystäilykäytölleni, esimerkiksi kyseinen Widmerin purkki on kuitenkin aika epähygieeninen, että johan se pitkässä käytössä muuttuisi kauheaksi bakteeripesäkkeeksi vaikka kuinka käyttäisi spaattelia! :D

   Hahah, oikein ^_^

   Mun yksi tämän vuoden tavoite on muuten uskaltautua lukijatapaamiseen, jos sellaisia on vielä tulossa. Kaikkea hyvää, ihanaa ja onnellista vuoteen 2017, Sanni!

   Awww :) <3 Olisipa kyllä kiva tavata sinutkin Ylva :) Saa nähdä tuleeko jotain miittitilaisuuksia tänä vuonna :)

   Toivotan sinullekin oikein onnellista alkanutta vuotta :)

   Vastaa

   0
  2. Eikö Louis Widmerin valikoimassa muuten ole useitakin paksuja kasvoille suunnattuja voiteita..? Litrahinta ei siten tulisi niin kalliiksi :)

   Vastaa

   0
 15. Mossan putsari ja Fudgen hopeashampoo pääsivät myös mun Parhaat-listalle ^_^
  Fudgeen tutustumisen jälkeen hopeashampoo kiinnostus on lässähtänyt, tuntuu että on oikeasti löytynyt se paras :D

  Vastaa

  0
  1. Joo, katsoinkin sun listan ja nyökyttelin Mossalle ja Fudgelle :)

   Fudgeen tutustumisen jälkeen hopeashampoo kiinnostus on lässähtänyt, tuntuu että on oikeasti löytynyt se paras :D

   Sanos muuta :)

   Vastaa

   0
 16. Monta tuttua tuotetta ja löytyi ja myös kokeiluun meneviä. Kiitos mielenkiintoisesta listasta? Omat viime vuoden löydöt on Lumenen SOS voide ja akneen bion sarja, aivan huippu!

  Vastaa

  0
 17. Näitä Vuoden parhaat - postauksia on aina niin kiva lukea blogeista :)

  The Comforter ja Everyday Mineralsin pohja kuuluvat minunkin viime vuoden löytöihini, aivan ihania tuotteita molemmat <3 Ja tuo Lumene Natura Code CC-voide on kyllä ehdottomasti tämän vuoden aikana päästävä testaamaan :D

  Vastaa

  0
 18. Lushin The Comforter paljastui kaverilta saadusta joululahjasta, joten pääsen nyt itsekin tuoksua ihastelemaan. Olipa hauska sattuma bongata tuote täältä suosikkilistasta! Monen muunkin hehkuttamaa Maybelline Lash Sensationalia on myös tullut vuoden aikana kokeiltua, mutta en oikein vieläkään tiedä mitä mieltä olen siitä... Ehkä mielipiteeni selviää kuluvan vuoden aikana :D

  Vastaa

  0
  1. Lushin The Comforter paljastui kaverilta saadusta joululahjasta, joten pääsen nyt itsekin tuoksua ihastelemaan. Olipa hauska sattuma bongata tuote täältä suosikkilistasta!

   :) :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)