21.12.2016

Neal's Body

Jatketaan Niilon "pihahoitojen" esittelyä vartalotuotteiden osalta.

nealsyardremedies_img_4637

Yhteenvetona seitsemän tuotteen Neal's Yard Remedies -kokemuksen pohjalta voin todeta, että NYRistä päällimmäisenä jää mieleen vahva eteerisiin öljyihin pohjautuva tuoksumaailma. Mitä koostumuksiin tulee,  sarja nojaa  perinteinen - moderni -akselilla enemmänkin perinteisen suuntaan. Jos tätä sarjaa sokkotestaisi, ei jäisi epäilystäkään että kyseessä on luonnonkosmetiikkaa.

Pakkausdesign miellyttää silmääni ja ylipäänsä merkistä on muodostunut minulle pelkän markkinointikommunikaation perusteella myönteinen mielikuva. Mielikuvaan nähden tuotekokemukset olivat ehkä aavistuksenomainen pettymys, odotin tuoksukuvausten perusteella rakastuvani tuoksuihin. Ne olivatkin sitten aivan liian vahvoja, pippurisia ja itämaisia. Tuotteiden laatu tuntui kuitenkin kautta linjan oikein hyvältä ja niin sanoakseni hieman ylellisemmältä peruspäivittäiskosmetiikkaan verrattuna.

Tuotteet olen saanut Eleven.fi-verkkokaupalta.

nyr_kasivoide_img_4783

Garden Mint & Bergamot Hand Cream

12,40€ / 50 ml

Erittäin voimakkaasti tuoksuva, täyteläinen käsivoide. Mintun ja bergamotin tymäkkä tuoksu on miellyttävä, mutta vahvuudeltaan nuhanenän avaavaa tasoa (mikä sopiikin minulle, sillä olen kuudetta viikkoa nuhassa... Sain USAsta jonkun todella sitkeän flunssaviruksen...).

Voide on koostumukseltaan paksua ja suhteellisen rasvaista ja sopii yökäyttöön. Erinomainen talvikuiville käsille, tosin ei yllä kosteuttavuudessaan ja ravitsevuudessaan ykköslempparieni tasolle.

nyr_showercream_img_4797

Frankincense & Mandarin Shower Cream

22,30€ / 200 ml

Tässä erittäin hellävaraisessa suihkuvaahdossa on sama pohja kuin eilen esitellyssä Orange Flower -kasvoputsarissa: auringonkukansiemenöljy, vesi ja sodium cocoamphoacetate. Loppuincissä on liuta hoitavia ja tuoksuvia öljyjä - ja pieni tujaus etanoliakin.  Kuten appelsiininkukkaputsari, tämäkään tuote ei vaahtoa. Se on ensimmäinen vaahtoamaton suihku"geeli" jota olen koskaan käyttänyt. Vaahtohan ei tunnetusti liity tuotteen pesevyyteen, mutta kuluttajan mielessä se kertoo että tuote pesee hyvin.

Vaahdottomuudessa on yksi huono puoli - tuote levittyy ja leviää iholle paljon huonommin kuin vaahtoava. Näin ollen NYRin suihkuvoide ei ole käytettävyydeltään kovin riittoisaa. Yhtä kämmenellistä ei saa kunnolla levitettyä ympäri vartaloa, tämä oli ainakin minun kokemukseni.

Tuoksu on jälleen todella voimakas ja suitsukemainen, kiitos frankincensen (suitsukepihka). Itämaisten (tai miehekkäiden) tuoksujen ystäville pop, mutta muille kenties vähän liian persoonallinen. Makeutta Neal's Yardin tuoksuissa ei ole lainkaan, ainakaan niissä seitsemässä tuotteessa joita testasin.

nyr_bodypolish_img_4796

Frankincense & Mandarin Body Polish

22,30€ / 150 g

Samalla tuoksulinjalla jatketaan. Nealin vartalokuorinta ei valitettavasti saa minulta kiitosta ja se jäi testisatsin jumboksi. Makuasioitahan nämäkin tietysti ovat, mutta tämän testaajan maku tykkää pieni- ja tiheärakeisista kuorinnoista.

Frankincense & Mandarin -kuorintavoiteessa kuorivana ainesosana on riisipuuteria ja jauhettua karpalonsiementä.  Karpalonsiemenpartikkelit ovat mallia "suurpiirteinen jauhatus" ja niitä on voiteessa suhteellisen harvassa, mikä luo miedon kuorintatuloksen. Ainakin kun iho on tottunut kahvinpurukuorinnan tasoiseen megasilottavuuteen ^_^ Suosikkini Yves Rocherin kroppakuorinnat edustavat myös pienempää ja tiheämpää, hiekkamaista kuorinta-ainetyyliä ja niille NYR häviää ikävä kyllä 6-0. Muuten ainesosalista on kyllä täynnään hyviä ihoa hoitavia ainesosia oliiviöljystä montmorilloniitti-saveen, joka sekin osaltaan syväpuhdistaa ihoa.

nyr_naamio_img_4787

Rosemary & Cedarwood Hair Treatment

9,40€ / 50 g

Tämän tuotteen kohdalla olisi ollut hyvä, jos olisin silmäillyt edes käyttöohjeet ennen ensimmäistä käyttöä ^_^ :D Kyseessä on nimittäin pelkkään eteerisillä öljyillä hajustettuun kookosöljyyn perustuva naamio, siinä ei ole muita ainesosia kuin kookosöljy + tuoksuöljyt (seetri, rosmariini, laventeli).

Kookosöljyhän on tunnetusti hiustenhoidon supersankareita ja ehkäpä se kaikkein tehokkaimmin hiukseen imeytyvä kasviöljy. Se tekee hyvää myös hiuspohjalle. Jos kookosöljyä (tai mitä tahansa öljyä) haluaa käyttää naamiona, se tulee levittää kuiviin hiuksiin ennen shampoopesua.

nyr_naamio_img_4790

Koska en ollut lukenut Seetri-Rosmariini-tehohoidon pakkaustekstejä, aloin hieroa tuotetta päähäni normaalitapaan shampoopesun jälkeen. Vähän hölmistyin kun sormet tapasivatkin rasvaisen koostumuksen. Kosteaan tukkaan levitettynä pelkkä öljy ei jostain syystä imeydy ja hoida niin hyvin kuin kuiviin hiuksiin levitettynä (öljy-hoitoaineseos on eri juttu). En koskaan ole päässyt selvyyteen mistä se johtuu.

Pidän seetristä ja rosmariinista, ja tämän tuotteen voimakas tuoksu miellytti minua. Ihanaa aromaterapiaa...

Vähän noottia siitä että pieni 50 g purkki ei riitä moneen käsittelyyn, ehkä kolmeen jos hiukset ovat pitkät. Pakkaus saisi olla isompi, kun kyseessä ei kuitenkaan ole näytekoko.

*

Oli kyllä taas kiinnostavaa päästä tutustumaan uuteen luonnonkosmetiikkamerkkiin, kiitokset Elevenille mahdollisuuden tarjoamisesta. :) Seuraavakin testisarja on minulle ihan uusi (vaikkakin suomalaisille niin tuttu): Oriflame. Oriflamen valikoimaan lanseerattiin tänä vuonna ekosertifioitu EcoBeauty-sarja, ja se tulee olemaan seuraavana Sannin luupin alla.

36 comments on “Neal's Body”

 1. Onkohan tuo 'piha' (englannin Yard) yleisesti käytössä eri brittibrändeillä/englanninkielisessä maailmassa...? Näin juuri tänään 'Peter's Yard' merkkisiä voileipäkeksejä Punnitse & Säästä:n kaupassa :)) (Pikku Pietarin pihan pipareita?)

  Vastaa

  0
 2. Noista pakkauksista tulee kyllä ihan mieleen Vick's - ei siis ihme, jos nuhanenä avautuu :D

  Vastaa

  0
 3. Mulla on tuo Hair Treatment. Se on ihan loistava kuivalle ja kutisevalle päänahalle. Otan pienen nokareen kämmenelle ja lämmitän hetken käsiä yhteen hieromalla. Tämän jälkeen hieron öljyn päänahkaan, en siis juurikaan tukkaan. Laitan pyyhkeen päähän ja menen saunaan. Lopuksi pesen hiukset normaalisti. Olen ihmetellyt, miksi tämä tuote on niin loistava, koska tavallinen kookosöljy tekee aina järkyn lähmätukan ?.

  Vastaa

  0
  1. Minua niin naurattaa, eikö ihmiset lue OLLENKAAN postauksia vaan kommentoi vaan MUKANA?? Harmittaa jotenkin. Tämän takia järjestän arvonnat joissa olen itse hankkinut palkinnot, mieluummin "oikeille" lukijoille :/ mutta on mulla kaikille avoimiakin arvontoja, niissä saa olla kaikki mukana :)

   Vastaa

   0
  2. Minua niin naurattaa, eikö ihmiset lue OLLENKAAN postauksia vaan kommentoi vaan MUKANA??

   Niin, tämä on näiden yleisten arvontojen nurja puoli.... kun osallistujia sataa noilta arvontasivustoilta. Tosin en käsitä miksi he kommentoivat MUKANA näihin tavallisiinkin postauksiin, kun eihän näitä kai kukaan linkkaa sinne sivustoille..? Tai jos linkkaa niin ei hyvää päivää mitä tyyppejä....

   Mulla ei oikein ole mitään keinoa millä erottaa "oikeat lukijat" ja arvontasivustojen kautta tulleet ihmiset. Koska blogeja voi seurata täysin vapaasti ja anonyymisti ilman kirjautumista mihinkään, niin ei kai kellään bloggaajalla ole keinoa nähdä ketkä ovat "oikeita" lukijoita...? (Tutut vakkarinimimerkit poislukien, tietysti.) Millä tavalla sinä näet ketkä ovat "oikeita"...? Jos arvonnan järjestää vain esim. Google Readerin (vai mikä sen nimi nykyään on...) kautta seuraaville, niin minusta se on epäreilua sillä nämä lukijat muodostavat vain pienen osan lukijoista. Itse en edes näe, ketkä seuraavat minua minkäkin syötepalvelun kautta.

   Vastaa

   0
  3. Luulen, että mukaan huutelijat tsekkaavat blogin kännyllä hämärässä heiluvassa bussissa ja rullaavat suoraan kommenttikenttään, jotta ainakin pääsevät MUKAAN... jää siinä sitten varsinainen asia toissijaiseksi.
   Tuosta seuraamisesta – itse olen pannut blogit kirjanmerkkeihin ja avaan niitä sieltä. En tunne tarvetta kirjautua mihinkään syötteisiin.
   Charming muuten, herättelet aina ensimmäisenä aamuisin, kun olen tassutellut kännyn kanssa vessaan. En voi ymmärtää, miten kellään voi olla niin ehjät ja terveet kynsinauhat. Lakkauksiakin ihastelen mutta vielä enemmän niitä kynsinauhoja :)

   Vastaa

   0
  4. Voi kiitos Teija <3

   Oikeilla lukijoilla tarkoitan niitä jotka oikeasti lukevat eivätkä osallistu vain ilmaisen tavaran kerjäyksiin. Eli joskus joku arvonta voi olla googlen kautta lukeville mutta se taitaa olla nykyään vanha tapa, seuraamiskanavia kun alkaa olemaan niin paljon enemmän.

   Jos järjestän arvonnan jossa voi voittaa pr:n kautta saamiani palkintoja, se voi olla avoin kaikille. Mutta kysyn yleensä jotain että vastaamiseen täytyy nähdä vähän vaivaa eikä vaan huudella mukana.
   Jos itse ostan jonkun arvokkaamman palkinnon, soisin sen menevän lukijoille. Tällöin kysyn risuja tai ruusuja, kysyn mitä kautta lukija seuraa ja pyydän jättämään vaikka terveisiä. Yleensä vakituinen lukija tunnistetaan ja toivoakseni hän viitsii vastata kysymyksiin. Minusta sulla oli joskus hauskoja kun piti vastailla johonkin kysymyksiin jotka pidempiaikaiset lukijat tiesivät mutta mihin vastaukset oli kuitenkin helpolla löydettävissä.

   En mä tarkoita että mikään arvonta olisi huonompi tai parempi mutta itseä ärsyttää kun monesti arponut voittajan ja huhuillut häntä blogissa. No koska hän on vain satunnainen ohikulkija, hän ei huomaa nimeänsä huudeltavan. Itse kun laittanut rahaa palkintoihin ja haluaisi sen hyvällä mielin antaa jollekin, niin tuntuu inhottavalta että se menisi vaan jollekin joka haluaa ilmaista tavaraa :/

   Vastaa

   0
  5. Mutta kysyn yleensä jotain että vastaamiseen täytyy nähdä vähän vaivaa eikä vaan huudella mukana.

   Minäkin laitan melkein aina yksittäisiin arvontoihin jonkun kysymyksen, mieluiten vielä sellaisen jonka kautta vähän näkee onko henkilö yhtään lukenut blogiani. Mutta näissä joulukalenteriarvonnoissa en oikein keksi näin montaa kysymystä peräjälkeen, etenkin kun kysymysten pitäisi vielä olla sillä tavalla reilusti muotoiltuja etteivät ne kohdistu vain esim. kaikkein pisimpään blogia lukeneisiin tai tietyn aihealueen lukijoihin (mulla on esim. paljon ruoka- ja matkailulukijoita jotka ei oikein lue kauneusjuttuja). Ei ole helppoa :D Kun kuitenkin haluan että _kaikilla_ lukijoillani, siis niillä oikeilla ^_^ lukijoilla on mahdollisuus osallistua arvontoihin. En halua että jollekin lukijalle tulee kysymyksen kohdalla sellainen olo että just joo, minäkö nyt en sitten ole "oikea lukija" jos ei satu juuri siihen tietämään vastausta. Kun on joulu niin järjestän arvonnat joulumielellä niin että kaikille on helppo osallistua, vaikka se valitettavasti tarkoittaa myös noiden arvontasivustojen kautta tulleita tyyppejä.

   mutta itseä ärsyttää kun monesti arponut voittajan ja huhuillut häntä blogissa. No koska hän on vain satunnainen ohikulkija, hän ei huomaa nimeänsä huudeltavan.

   Etkö sä laita voittajalle sähköpostia...?

   Vastaa

   0
  6. Laitan säpöä mutta julkaisen myös blogissa. En ole tavoittanut voittajia aina säpöllä, liekö jäänyt sitten bittiavaruuteen..
   Kyllä mä ymmärrän että on hankala keksiä 24 kysymystä :) ihan hyvä että nämä jouluarvonnat on avoimia kaikille, huvittaa vaan nuo mukana-kommentit joka postauksessa :)

   Vastaa

   0
  7. En ole tavoittanut voittajia aina säpöllä, liekö jäänyt sitten bittiavaruuteen..

   Mä olen huomannut että Hotmail-osoitteellisia ihmisiä on vaikeampi tavoittaa kuin muun s-postiohjelman omaavia, olisikohan sullakin kyse tästä..? Hotmailin roskapostifiltteri nimittäin toimii ihan ylihanakasti ja on näemmä kategorisoinut mun blogisähköpostisoitteen jostain syystä roskapostin lähteeksi ja hyvin monesti Karkkipäivän osoitteesta lähetetty viesti päätyy vastaanottajan roskapostiin.

   Vastaa

   0
 4. NYRin taustan tuntien haluaisin käyttää enemmän sarjan tuotteita, mutta omalla kohdallani sarjan tuoksumaailma tökkii pahasti. Esim. tuo testaamasi vartalokuorinta oli omaan nenääni aivan kammottavan tuoksuinen :( NYRin kulttituote Wild Rose Beauty Balm on aivan loistava rohtumien, naarmujen ja kuivien ja karheiden kohtien hoidossa, mutta tuoksu on siinäkin tosi voimakas ja suitsukemainen.

  Omat lempparini NYRillä ovat ne muutamat vartalohoitotuotteet, joissa on suht miellyttävä sitrustuoksu ja joiden myynnistä saaduista tuotoista osa menee mehiläisten suojeluun. Save The Bees (tai jotain sinne päin).

  Vastaa

  0
  1. Miksi luonnonkosmetiikassa ylipäätään käytetään niin kamalan voimakkaita tuoksuja? Ostin syksyllä Santen vartalovoiteen ja meinasin pyörtyä avatessani purkin :D Tuoksu on sinänsä hyvä, mutta pökerryttävän vahva.

   Vastaa

   0
  2. Miksi luonnonkosmetiikassa ylipäätään käytetään niin kamalan voimakkaita tuoksuja?

   Arvaan että se johtuu eteerisistä öljyistä, joita käytetään luonnonkosmetiikassa todella paljon niin aromaterapeuttisista kuin säilönnällisistä syistä (eteeriset öljyt toimivat myös säilöntäaineina).

   Vastaa

   0
  3. Esim. tuo testaamasi vartalokuorinta oli omaan nenääni aivan kammottavan tuoksuinen :(

   Ei se kovin miellyttävän tuoksuinen ollut munkaan nenään.... vaikka ei suorastaan "kammottavakaan". Mutta tosiaan, NYRin tuoksumaailma on sellainen että se varmasti "valitsee käyttäjäkunnan", tällaiset tuoksut eivät ole ihan mainstream-makuun.

   Vastaa

   0
 5. Mitä mieltä olet sarjan nimestä?

  Itse olen kuvitellut sarjan muuten hehkutusten perusteella paljon luksuksemmaksi mitä nyt vaikuttaakaan näiden postausten perusteella.
  Tuosta Frankincensesta tulee mieleen Frankensteinin hirviö, sanana siis. :)

  Vastaa

  0
  1. Mitä mieltä olet sarjan nimestä?

   Minusta se on söpö, tykkään :)

   Tuosta Frankincensesta tulee mieleen Frankensteinin hirviö, sanana siis. :)

   Hahah ^_^ ^_^

   Vastaa

   0
 6. Kuudetta viikkoa! :O No onpas kyllä karmean sitkeä flunssa! :( Toivotaan että pian paranee!

  Vastaa

  0
  1. Todellakin sitkein flunssapeijakas koskaan :( Siskollani on sama pöpö, kummatkin sairastuttiin USAssa ja edelleen ollaan kipeinä. Pikkuisen v--, köh, harmittaa kun en ole voinut harrastaa urheiluakaan kohta kahteen kuukauteen :( Tämä oli sitten seurauksena siitä ilosta kun sai koko muun vuoden olla terveenä. :/

   Vastaa

   0
 7. Kaveri vinkkas että kirjotat mua viimeaikoina kiinnostaneesta merkistä. Itse pääsin tutustumaan wild rose beauty balmiin jolie boxin kautta ja ihastuin. Harmi jos nuo muut tuotteet ei sitten olekkaan yhtä hyviä. Mutta kiitos arvostelusta :) itseä saattaisi hieman masentaa, jos ostaisin vahingossa hiusnaamion, mikä sisältää pääasiassa vain kookosöljyä. En kokisi sitä kovinkaan kannattavaksi, kun kotona on kookosöljyä jo muutenkin. Tämän perusteella vaikuttaisi, että ainakin käsivoidetta ja suihkugeeliä voisi kuitenkin olla kiinnostava testata, muttei ehkä kuitenkaan kannata toivoa liikaa, jos se suihkugeeli onkin sitten liian erilainen verrattuna totuttuun.

  Vastaa

  0
  1. Harmi jos nuo muut tuotteet ei sitten olekkaan yhtä hyviä.

   Mä en ole testannut Wild Rose BB:tä joten en osaa verrata tätä testisatsia siihen. Kannattaa aina muistaa, että kokemus on yksilöllinen, joku muu voi olla NYRin tuotteista ihan toista mieltä kuin minä. :)

   Hiusnaamiosta olen kyllä samaa mieltä. Kookosöljyä voi ostaa kuka tahansa erikseenkin, samoin eteerisiä öljyjä ja miksata haluamansa aromaterapeuttisen hoitococktailin :)

   Vastaa

   0
 8. Rupesin lukemaan kommentteja ja piti uudestaan käydä lukemassa postaus "Missasinko mä arvontailmoituksen?" :D Eräs kavereistani on nyt hurahtanut tulisesti luonnonkosmetiikkaan ja olenkin hänen kauttaan kuullut tästä merkistä. Kaveri suosittelin Niilon ruusu creemiä (vai olikohan balmi), jonka monifunktionaalisuus kuulostaa hieman legendaariselta Elizabeth Ardenin 8h creamilta. Tosin Niilon versiota voi kuulemma käyttää vielä meikinpuhdistukseenkin. Aika ihmeellinen tuote ja tekisi mieli kokeilla kun saan 8h creamin käytettyä :)

  Vastaa

  0
  1. Rupesin lukemaan kommentteja ja piti uudestaan käydä lukemassa postaus ”Missasinko mä arvontailmoituksen?” :D

   Haha, no niinpä XD Joku sen arvonta-kohdan siellä on kovasti halunnut nähdä...^_^

   Noita 8-Hour Creamin tyyppisiä monitoimivoiteita tuntuu olevan monellakin merkillä. Rasvaisten tuotteiden antiystävänä mä en ole koskaan oikein löytänyt niiden hohtoa. Mun ainoa "ihmerasva"rakkaus on pihkavoide <3 ^_^ Naarmut ja haavat paranee silmissä.

   Vastaa

   0
  2. 8-Hour cream on mun holy grail huulirasva :) Muuhun en olekaan sitä käyttänyt. Haaa, joo nyt muistan kun oot muutamaan otteeseen hehkuttanut pihkavoidetta! Siihen miracle tuotteeseen pitää kyllä myös tutustua ^^

   Ps. Hihi, Tuikku taisikin ehtiä mua aikaisemmin kommentoimaan :D

   Vastaa

   0
 9. Hei, pakko kommentoida.. ihmettelit miksei kookosöljy imeydy märkiin hiuksiin yhtä hyvin kuin kuiviin.. vesi ja rasva hylkivät toisiaan, siinä syy :)

  Vastaa

  0
  1. Haha, niin ilmeinen vastaus, ei jestas miten pöllö sitä on kun ei muka tuota ole tajunnut ^_^ Totta kai :D Kiitos tästä :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)