17.10.2016

Tyydyttävät kuvat kynsistä

Ahh. Tänään sain kuvattua aivan erityisen tyydyttävän ennen/jälkeen-kynsikuvasarjan, kun kynteni olivat päässeet aika mehukkaan karuun kuntoon reissun aikana ja kävin tänään huollattamassa ne.

Minullahan on oman kynnen päällä geelivahvistus joka auttaa kynttäni kasvamaan suoraan, ilman tätä vahvistusta kynteni menevät siihen surullisenkuuluisaan kieroon muotoon. Olen täysin koukussa tähän kynnenkaunistustoimenpiteeseen, ja sen ainoa huono puoli on riippuvuus kynsien laittajasta ja säännöllisestä "hoitoonpääsystä", kuten on tullut ihan oman postauksenkin verran todettua. Nytkin sinnittelin taas kuusi viikkoa. Tai kuusi ja puoli, tarkemmin sanottuna. Kynnet huollettiin edellisen kerran juuri ennen Riikan lukijamatkaa.

Eipä tuolla Kreikassa oikein saanut iloita kynsistä viimeisillä viikoilla eikä niitä viitsinyt lakata kun juurikasvu oli niin karsea. Ilo oli sitäkin suurempi kun tänään pääsin huollosta ja sain lakata kynnet pitkän tauon jälkeen.

kynnetlokakuu2016_img_3660

kynnetlokakuu2016_img_3665

kynnetlokakuu2016_img_3671

Ja vielä lähikuvasarja jonka ylimmän kuvan ällöttävyydestä varoitan:

kynnetlokakuu2016_img_3659

Hyi hemmetti... (...ja sormista näkee että aamulla on taas pesty hiuksia Fudgella... ;))

kynnetlokakuu2016_img_3666

kynnetlokakuu2016_img_3668

 Pikkkkuisen tyydyttävää katsella tällaista transformaatiota ^_^

idkynnetlokakuu2016_img_3673

Lakaksi valitsin Essien Cashmere Matte -kokoelman huurteisen, savuisen liilaihanuuden nimeltä Coat Couture. Olen saanut lakan blogin kautta, se saapui itse asiassa juuri ennen Kreikkaan lähtöä enkä ehtinyt silloin testata yhtäkään kokoelman lakoista.

Tämä mattapintainen kaunotar sopii syksyyn kuin nenä päähän.

Toisaalta... myönnän, että kyllä kirkkaatkin sävyt houkuttavat ihan vain vastapainoksi tälle harmaalle koleudelle joka toivotti minut tervetulleeksi kotimaassani. Aika houkuttavia sävyjä löytyy myös Natural Coden läjästä, jonka sain liittyen tulevaan Natural Code by Lumene -kiertueeseen.

naturalcode_lakat_img_3676

Laitetaan kiertueviikon kunniaksi NC-lakkanamiakin mukaan postaukseen :)

naturalcode_lakat_img_3682

Erityismaininta näille kahdelle suosikille; "sinitarraminttu" Dragonfly ja heleä baby-sininen Rebel Royal, joka minulta löytyy jo entuudestaan. Just sellainen sininen sävy jota tykkään käyttää kesämeikissä myös eyelinerina ja joka sopii mun mielestä älyttömän hyvin päivettyneelle iholle :)

...mutta nyt Essie vei voiton koska mun oli pakko saada liilaa <3 <3 Ymmärrätte ^_^

Nähdään huomenna Tampereen Sokoksella, jookos :)

28 comments on “Tyydyttävät kuvat kynsistä”

  1. Mä en ikinä pystyis olemaan näpräämättä tota repsottavaa geelin reunaa :D

    Vastaa

    0
    1. Muistaessa nyt vähän aihetta sivuten, kun Karkkipäivässä voi pohtia kaikkea ei niin mediaseksikästä. Ollaan yhden ystävän kanssa pohdittu, että kuinka usein ihmiset leikkaa varpaankynsiä/millä tahdilla ne kasvaa. Keskustelu sai alkunsa, kun ystäväni ystävä oli kertonut, ettei ole _ikinä_ leikannut varpaankynsiä. Siis ikinä ja ikää on kuitenkin yli 30. Voiko oikeesti olla ihmisiä joiden kynnet ei kasva/kasvaa niin hitaasti että ne ehtii luonnollisesti kulumaan jotenkin???!!

      Vastaa

      0
    2. kun ystäväni ystävä oli kertonut, ettei ole _ikinä_ leikannut varpaankynsiä.

      :-o :-o !!!!

      Herranjestas, ehkä hänellä on joku kynsimutaatio ja kynnet eivät kasva...?

      Mä leikkaan omat varpaankynteni noin kolmen-neljän viikon välein. Hitaamminhan ne tietysti kasvaa kuin sormen kynnet mutta jos en leikkaisi yli kuukauteen niin kohta alkaa jo sukkiin tulla reikää kynsien kohdalle ja kynnet ottaa kengissä kiinni....

      Vastaa

      0
  2. Jee kynsipostaus :) jos mulla ei omat kasvaisi niin ehkä harkitsisin raksuja. Mutta en tiedä jaksaisinko/ehtisinkö niitä huollattaa. Toisaalta olisi kiva tehdä itse mutta homma se on siinäkin :) ehkä tyytyisin olemaan vaikka sitten lyhyillä nysäkynsillä mutta en tiedä bloggaisinko kynsistä enää :) ihana Essie, tämä on superkaunis lakka ja sopii hiuksiisi!

    Vastaa

    0
  3. Ai että miten mahtava muodonmuutos! On se vaan ihanaa kun on kynnet tip top :) Mulla on pakkomielle neliönmuotoisista kynsistä, mutta kulmat alkaa aina menettämään terävyyttään ja pyöristymään viikon jälkeen joten se tunne kun saa ne taas viilattua täydellisiksi on maailman ihanin :D :D

    Vastaa

    0
  4. Ihanat!
    Mut en kestäis yhtään tuollaisia " repsottavia" kynsiä, olis pakko rapsuttaa pois ;)

    Vastaa

    0
    1. Ei niitä voi "rapsuttaa" irti kun ne on tosi lujasti kiinni, vaikka reuna olisikin irronnut :) Jos yrittäisi repiä irti niin oma kynsi hajoaisi mukana.

      Vastaa

      0
  5. Tartun oleelliseen. Aika makean oranssi lakka tuossa Natural Code-kasassa. Saa nähdä joutuuko kotiuttamaan.

    Vastaa

    0
    1. :) :) Se on kyllä makea :)

      Mulla oli silloin about 6 vuotta sitten se älyttömän pitkä oranssi craze -vaihe, käytin ja ostin suunnilleen pelkästään oransseja lakkoja :) Aika paljon taisi olla lähes samanvärisiä oransseja mutta ei voinut vastustaa, piti vain ostaa ^_^

      Vastaa

      0
  6. En ees jaksa kampaajalla käydä niin usein kuin jaksoin hoitaa geelikynteni, ne oli ihanat. In memoriam 2014-2015.

    Niin kadeeeeeee!!!

    Vastaa

    0
  7. Tähän kynsipotaukseen liittymätön kysymys: Osaatko yhtään arvioida Ekopharman vadelmapuhdistuvaahdon riittoisuutta? Mietin, että kokeilisin sitä nykyisen putsarigeelin sijaan, mutta mulla on sellainen kokemus vaahdoista, että ne hupenevat tuplasti nopeammin kuin vastaavan kokoinen geeliputsari. Riittäkö vaahdosta yksi pumpaus kasvojen puhdistukseen?
    Huomasin, että käyttämäni geeli on käytänössä samanhintainen Ekoparman vaahdon kanssa ja pullokoko on sama 150ml, mutta en haluaisi vaihtaa huomattavasti epäriittoisampaan ;)

    Vastaa

    0
    1. Osaatko yhtään arvioida Ekopharman vadelmapuhdistuvaahdon riittoisuutta?

      Mun mielestä kaikki pumppuvaahdot merkkiin katsomatta ovat putsareiden epäriittoisinta sorttia, ne siis hupenevat kaikkein nopeiten. Lisäksi se vaikuttaa, minkä tyyppistä meikkiä/likaa on kasvoilla, ja esim. normikosmetiikan meikin poistoon tarvitsee useamman pumppauksen luonnonkosmetiikkamerkin vaahtoa kuin jos meikkikin on luonnonkosmetiikkaa.

      Mulla riittää yksi pumppaus jos kasvoilla ei ole meikkiä ja kaksi jos kasvoilla on esim. mineraalipohja. Synteettistä meikkivoidetta Ekopharman vaahto ei poista.

      Vastaa

      0
  8. Mä oon kyllä niin näiden sun uusien hillitympien kynsien fani <3 muoto ja pituus on ihan täydellinen! Mullakin oli kesällä täydelliset mantelit, mutta nyt en oo jaksanut viilailla niitä siihen muotoon.
    Kauan sulla muuten pysyy lakka siistinä geelauksen päällä?
    Joku liukuvärjätty liila kynsille ois niin hieno pari sun tukalle nyt :)

    Vastaa

    0
    1. Kauan sulla muuten pysyy lakka siistinä geelauksen päällä?

      Se ei käytännössä irtoa ollenkaan, mistään muualta kuin kärjistä (kun kärjet osuu näppikseen ja tietty kolahtelee muuallekin). :) Eli lakka pysyy kärkien kulumista laskematta siistinä kunnes poistan sen :)

      Joku liukuvärjätty liila kynsille ois niin hieno pari sun tukalle nyt :)

      Niin olis kyllä ^_^

      P.S. En tiedä luovutanko kohta eggpresson suhteen...! :D Lappu on edelleen keittiön työtasolla sipulipurkin päällä, mutta joka aamu kun katson sitä, niin ajattelen, "No ei, kun kyllä mun tänäkin aamuna tekee mieli soijalattea.." :D :D Uskomatonta ^_^ Tai toisaalta ei. Mulla on niin kummallinen luonne että teen tiettyjä (moniakin asioita) vain kun tulee just se fiilis tehdä se. Oli kyse sähköpostiin vastaamisesta (joka voi venyä viikkoihin), jonkun tietyn aiheen postauksesta, jonkun uuden tuotteen ostamisesta... tai reseptin kokeilusta. No, mä lupaan tiedottaa täällä sitten kun se Eggpresso Päivä tulee ^_^ :D Hahah, on tämäkin hullua... ^_^

      Vastaa

      0
    2. Lähti viesti ennen aikojaan :D

      Olin sanomassa, että musta ois kyllä hauska nähdä kyseinen lappu sipulipurkin päällä.
      Etenkin jos se on siinä vielä viiden vuoden päästäkin :D

      Jos ja kun tuut Kotkaan, niin tarjoan sulle ne eggpressot viimeistään ;)

      Vastaa

      0
    3. No awwww, kiitos! :)

      Mä en itseasiassa oo instassa, koska koen että mun pitäis eka opiskella, että miten siellä käyttäydytään... On

      Vastaa

      0
  9. TAAS! Ehkä mä ensin opettelen käyttämään tätä kommenttiboksia :D
    On siis monta kertaa pitänyt paneutua asiaan, mutta aina se on jäänyt...

    Vastaa

    0
    1. Juu kyllä mä näin kuvan heti ihan puhelimella, mutta en päässyt kommentoimaan mitään näppärää ;)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat