22.10.2016

Ihanuusmeikkijuttuja

Haluan jakaa pari kuluneen viikon meikki-ihastusta. No, toinen ihastutti jo syyskuun alussa mutta ehdin kadota Kreikkaan ennenkuin suhteemme ehti syventyä, ja vasta tällä viikolla tuoteduo on päässyt aktiivikäyttöön :)

Nyt tulee taas näitä harvoin nähtyjä superlähi-ihokuvia. Kuvassa näkyvät kummatkin postauksen highlight-tuotteet, toinen iholla ja toinen silmissä, mutta aloitetaan iholta.

lumenenaturalcode_ccvoide_sand_img_3874

Tykkään niiiiin paljon tästä meikkipohjasta.

Se on Lumenen Natural Code CC-voide, jonka sain testiin Natural Code -kampanjan tiimoilta. Kamppikseen ei kuulu kirjoitella itse tuotteista, sain ne jotta voin tutustua koko NC-tuotevalikoimaan ennen kiertuetta, mutta tästä tuotteesta todellakin haluan kirjoittaa erikseen koska se osoittautui niin ihanaksi. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voide on niin ihana että otin sen viikonloppureissuun mukaan normaalisti käyttämäni meikkipohjan eli mineraalipohjan sijaan.

Tulee vähän Lumenen oman sarjan CC-voide-déjà-vu, nimittäin sen kanssa kävi ihan samoin. Mun piti "vain" testata sitä blogijuttua varten, mutta tykästyin siihen niin että jäin käyttämään sitä varmaan pari kuukautta putkeen. Ehkä Natural Coden CC:n kanssa käy samoin..?

Natural Coden CC on tuntumaltaan erilainen kuin Lumenen, kosteamman ja notkeamman ja jotenkin rasvaisemman tuntuinen. Haluaisin käyttää englannin kielen sanaa emollient mieluummin kuin rasvainen, koska suomeksi 'rasvainen' kuulostaa usein negatiiviselta. Natural Coden CC jättää heleämmän pinnan kuin Lumenen ja on selvästi kosteuttavampi. Kuvailisin sen jättämää pintaa "satiinisen heleäksi".

Natural Code itse puhuu kummankin meikkipohjansa (CC ja Skin Perfector Matt Makeup) kohdalla mattaisesta lopputuloksesta, mutta tulokset ovat aivan erilaiset. Matt Makeup -meikkivoide on nimensä mukaisesti matta ja koostumukseltaan ohut ja nopeasti kuivuva, ihoon tarraava. CC taas on ihanan kermainen ja sitä voi työstää iholla pidempään. Se sulautuu ihoon kuin kosteusvoide mutta peittää kuin kevyt meikkivoide. Plussaa vielä ihanan raikkaasta, hoitotuotemaisesta tuoksusta!

naturalcode_meikkipohja_181016_img_3809

Tuliko tarpeeksi hehkutusta? ^_^ Olen vilpittömästi innoissani tästä tuubista! <3 Minähän en tosiaan yleisesti ottaen ole nestemäisten meikkipohjien kuluttaja, enkä myöskään kuulu BB/CC-voiteiden säännölliseen käyttäjäkuntaan.

Välillä sitä sitten vain törmää tuotteisiin jotka aiheuttavat odottamattoman ihastusreaktion ja yhtäkkiä tekeekin mieli käyttää hetken aikaa voidemaista pohjaa :) Lopulta palaan kuitenkin aina mineraaleihin, tiedän sen. Mutta juuri nyt nautin CC-voiteen kosteuttavuudesta ja kostean heleän näköisestä pinnasta. Ihoni on Kreikan paahteen jäljiltä selvästi kuivemmassa kunnossa ja kosteuttava meikkipohja tuntuu juuri nyt siltä mistä se tykkää.

idnaturalcode_ccvoide_sand_img_3885

CC-voide on parhaimmillaan kun sitä ei puuteroi. Tässä ja ylimmässä kuvassa pintaa ei ole puuteroitu. Seuraavissa taas on käytetty puuteria. Pohja on edelleen kaunis, mutta se hehku jota itse meikkipohjissa niin rakastan sammuu osittain.

(Silmänalusilla Natural Coden valokynä joka osoittautui yllättävän pigmenttiseksi tapaukseksi, se peittääkin ihan mukavasti.)

Parit ennen-jälkeen kuvat puuterilla:

naturalcode_meikkipohja_ennen_jalkeen_181016

naturalcode_meikkipohja_ennen_jalkeen

Kasvoilla on CC-voiteen lisäksi Natural Coden väritöntä CC-puuteria ja Pinky-poskipunaa, joka on hyvin mattainen ja vaikuttaa sekin omalta osaltaan ihon himmeään lookkiin. Huulilla on Natural Coden Satin Rose -huulikiiltoa. Se yhdessä helmiäisen silmämeikin kanssa tuovat kivasti eloisuutta meikkiin.

Aika hullua muuten, että en peiliin katsoessani näytä mielestäni erityisen ruskettuneelta. Kukaan minut reissun jälkeen tavannut kaverikaan ei ole sitä mieltä että olisin jotenkin huomattavan päivettynyt. Silti, iholleni meni CC-voiteista tummin sävy, Sand, ja sekin on ehkä aavistuksen liian vaalea. Eli ilmeisesti jotain väriä on reissusta ihoon tarttunut ^_^

naturalcode_meikkipohja_img_3926

Tässä heleämpi versio Natural Code -meikkipohjasta, tässä olen levittänyt puuteria ainoastaan poskipäille ja käyttänyt poskipunana helmiäisenhohtoista roosaa Natural Coden Misty -luomiväripaletista.

naturalcode_misty

Misty

.

Sitten se toinen ihastusasia, joka on jo näkynytkin osassa ylläolevista kuvista.

UrbanDecay_Tonic_IMG_2998

Muistatteko Urban Decayn Tonic -luomivärin, jota hehkutin kuolanrippeiden kera huhtikuussa?

No, se on edelleen ihan yhtä törkeän ihana, oikeastaan olen jo valmis julistamaan sen ehkä ihanimmaksi violetiksi luomiväriksi jota olen koskaan käyttänyt <3 Nyt sen pariksi on noussut paljon vaatimattomamman näköinen violetti meikkituote, Urban Decayn 24/7 Glide On -kynä sävyssä Ether.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei näytä hylsyssä kummoiselta, tai ainakaan sellaiselta jonka vuoksi violettifriikki lähtisi tekemään välitöntä sadetanssia vaikka ihan sievä onkin.

Miettiessäni syyskuun alussa mitä kyniä ostan Kutsu Kauneuteen -viikon alennuspassillani, sain UD:n meikkitaiteilijalta vinkin: Ether-kynä yhdistettynä Tonic-luomiväriin tuo aivan hypermakean efektin.

urbandecay_ether_tonic

Tällaisen :)

Kuulema mikään toinen (violetti) kynä ei saa Tonicin kanssa samaa tulosta. Kultaisena kimaltavan harmaan-luumuliilan pohjan kute Ether ei odottaisi tuovan esiin Tonicista sen sinistä puolta, mutta niin vain tekee, ja aivan upealla intensiteetillä! Todellakin wow!!

Tonic on jo yksinään aivan mieletön shiftatessaan liilan, pinkin ja sinisen välillä, ja kun alle laittaa Ether-rajauksen saa meikkiin yhä vain lisää vivahteita! :-*

naturalcodemeikkipohja_ud_silmameikki

Koko luomella Tonic ja sen alla ripsien tyvessä Ether-rajaus.

naturalcode_cc_voide_sand_img_3906

Natural Coden CC-voide ja Urban Decayn liila power-duo, siinä mun lokakuun lempparit <3

Jos törmäillään jossain lähiaikoina niin varmasti näette naamallani tämän setin. :) Rakkautta!

26 comments on “Ihanuusmeikkijuttuja”

  1. Siis kai mun on pakko ostaa tää cc- voide kokeiluun kun työkäverikin sitä jo kehu kamalasti. Kuulostaa hyvältä mun atooppiselle iholle joka on lähinnä pintakuiva aina. :) Toi efekti rajauskynän kanssa on kyllä makee!!

    Vastaa

    0
    1. Kannattaa kokeilla jos kosteuttava, luonnollinen ja kevyesti peittävä meikkipohja on hakusessa :) Tämänhän pitäisi myös CC-voiteille ominaisesti neutralisoida punoitusta, mutta siitä minä en osaa sanoa mitään kun juuri tällä hetkellä mikään ei punoita kasvoissa :D

      Vastaa

      0
  2. Ohis: hiustesi luonnollinen väri sopii tosi hyvin yhteen tuon violetin kanssa! Juurikasvu ei näytä yhtään pahalta.

    Vastaa

    0
    1. Olen huomannut saman :) Vaalean tukan kanssa tyvikasvu näytti paljon rumemmalta :D Yay violet! ^_^

      Vastaa

      0
  3. Mun kesän luottomeikkipohja toi cc'meikkivoide!! :) ja vieläpä tuossa sävyssä ;) Niin satavarma luottotuote <3 Nyt ostin,tuon jäädessä liian tummaksi, Lumenen sen glow-jotain(:D) meikkivoiteen ja en tykänny. Ostin sitten Lumenen Nude foundation-meikkivoiteen, joka omassa budjetissani _kallis_, ja..njääh..ihan ok. Kai se on palattava tuohon hyväksi havaittuun. Ja miksikö lähdin meikkivoideseikkailulle, koska a)vaihtelu ja b)miellän ton Natural Coden nuorisosarjaksi ja jotenkin ns.halvan oloiseksi(ulkoasu), mutta opinpahan taas että hyvää ei kannata vaihtaa. Ei-toimivat meikkituotteet on yks ärsyttävin asia arjessa :D varsinki meikkipohja jos mikä on oltava just eikä melkein ja mulla toi cc-meikkivoide toimi niin hyvin, että aamulla kun laitoin, ilman puuteria, pohjustusta,kiinnitystä, niin vielä illalla aktiivisen päivän jälkeen se oli täydellinen <3

    Vastaa

    0
    1. Onhan NC tietysti kohdennettu nuoremmalle kuluttajaryhmälle kuin perus-Lumene, se on totta, mutta ei brändäys itse tuotteisiin vaikuta ;) Pakkausten ulkonäkö on vain imagojuttuja, ja "teinimeikkivoiteen" näköinen purkki voi kätkeä sisäänsä ihan vaikka 6-kymppisellekin täydellisesti sopivan tuotteen :) Mutta ymmärrän kyllä mainiosti tuon että eri merkkien brändäys vaikuttaa vahvasti siihen millaisia mielikuvia ne luovat ja sitä kautta millainen asiakasryhmä kokee ne "omikseen". Vähän sillä juuri halusin tämän CC-vinkin jakaakin: tällainen kosteuttava, ohut, heleä ja ei-pakkelimainen meikkipohja on onnen omiaan ikääntyneemmällekin iholle jolla paksumpi koostumus herkästi korostaa juonteita ja pintakuivuutta. Myisin tämän ehdottomasti aikuisellekin iholle :) (Jollainen mullakin jo on ^_^)

      Vastaa

      0
  4. Ihanat on sävyt :)

    Pitää sulle vähän hehkuttaa mukavasta messupäivästä. Käytiin siis muutaman Riika-matkalaisen kanssa kimpassa messuilemassa ja syömässä ja oli ihan hirmuisen kiva päivä :)

    Vastaa

    0
    1. Voi, ihanaa..! Määkin oisin halunnu mukaan...!! ^_^ Höö..! No, on täällä Ahvenanmaallakin tietysti mukavaa, ja enhän mä tiedä olisko mua edes huolittu teidän messujengiin - mutta kovasti olisin ollut kutsumassa itseäni mukaan jos olisi ollut mahdollista ^_^ :)

      Tarttuiko messuilta mitään? :) Insta-kuvista olen katsellut että Mia Höydön osasto oli messujen kauneimpia, näytti aivan upealle..!

      Vastaa

      0
    2. Olis meidän 10 hengen pöydässä ollut yksi paikka vapaana :) messuilla kyllä mentiin pienemmillä kokoonpanoilla.

      Maltillisesti tarttui jotain matkaan. Itsellä ehkä ilahduttavin löytö oli Duroyn iso musta puuterivippa. Mulla on ennestään sellainen (vuosimallia 2001) päivittäisessä käytössä, vaikka onkin aika tosi kulahtanut. Nyt ostin uuden kun osui samanlainen silmiin :D

      Vastaa

      0
    3. Olis meidän 10 hengen pöydässä ollut yksi paikka vapaana :)

      Ai teitä oli noin iso porukka..! :) Onpas kivaa että lukijamatkalta jäi käteen myös jatkoyhteydenpitoa ja kaveruuksia..! :) <3

      Tavataan sitten uudestaan viimeistään lautapeliristeilyllä... ^_^

      ...ja onnittelut sivellinlöydöstä :) Jos edellinen on ollut duunissa jo 15 vuotta niin uudelle on ehkä jo tilausta..? :) Mutta hyvin on kestänyt..!

      Vastaa

      0
    4. Meillä on ihan semiaktiivinen 11 hengen ryhmä, joista kaikki ei eilen päässyt paikalle :) hyviä asioita jäänyt käteen kyllä.

      Mulla on päivittäisessä käytössä vielä pari luomivärisivellintä ja poskipunasivellin, Jotka on myös ostettu 2001. Varsia on osasta uudelleenliimattu, mut kyllä hyvät tuotteet kestää :)

      Vastaa

      0
    5. Meillä on ihan semiaktiivinen 11 hengen ryhmä, joista kaikki ei eilen päässyt paikalle :) hyviä asioita jäänyt käteen kyllä.

      :) Voi miten kiva kuulla :)

      Vastaa

      0
  5. Olen lukenut niin paljon nyt kaikkia lila-aiheisia postauksiasi, että oli pakko jakaa tämä ihana kukkakuva, kun tulit mieleen :'D

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/42/25/63/422563d5cd2393d0e7e87f21821803b0.jpg (kannattaa pienentää)

    Itse en vuosiin pitänyt lilasta, vaan olin enempi vaaleanpunaisen ystävä, mutta nyt olen muutavan vuoden ihaillut sellaista oikein vauvamaista lilaa :D Itse myös ehkä profiloidun enemmän punertavaan lilaan kuin siniseen lilaan.

    Joo.... Ei liittynyt postaukseen. Mutta lähinnä halusin sanoa, että pidän hirmuisesti siitä, että pohdit kaikkea sellaista, mitä moni muu ei pohdi. Esim lempivärejä ja sitä, mitä ne herättää itsessäsi :D Ja yhä muistelen saippuaoopperapostauksiakin. Yh. Paras blogi. Kiitos siitä :)

    Vastaa

    0
    1. Voi kiitos nn, ihanat kuvaterveiset...! <3 Niin kaunis kuva ja värit, kylläpä ilahduttaa saada tällaiset terveiset aamun alkajaisiksi :)

      Ja lämmin kiitos myös palautteesta, pyrin jatkamaan samaan malliin :) Ei tällä päällä voi noita ihme pohdintoja edes estää, luulen..! ^_^

      Kaunista syksyä sinulle :)

      Vastaa

      0
  6. Tässä meikissä on sellaisia värejä, että silmiin koskee! Mutta kauniita sinun päälläsi :)

    Vastaa

    0
  7. Kaunis meikki, sopii sulle hienosti!

    Pakko kehua sun upeaa ihoa! Siis niin täydellisen kuulas ja tasaisen sävyinen, että kateeksi käy. Itselläni on ikävä ihokriisi menossa (iho on pintakuiva ja ärtynyt ja epäpuhtauksia pukkaa) ja meikkaaminen tuntuu melkein vastemieliseltä kun lopputuloksesta ei saa mieluista vaikka mitä tekisi :( Haluan saada näpyt ja punoitukset kunnolla peittoon, mutta herkästi tulee turhan paksu pakkeli, joka ei kestä siistinä. Pintakuivuuden lisäksi mulla on haasteena ihon rasvoittuminen, joten iho on kunnolla epätasapainossa...

    Vastaa

    0
    1. *kiittää ihokehuista* :)

      Ihonhoidolla taitaa olla ihoni suhteen sekundäärinen vaikutus, luulen että perimä vaikuttaa elämäntapojen ohella eniten ihon laatuun. Kaikkein eniten varmastikin. Munkin ihon pitäisi kaiken maalaislogiikan mukaan olla aika kamalassa kunnossa vuosien aurinkopaahtamisen jälkeen ja joka vuosi odotan koska se "romahtaa"... ^_^

      Vastaa

      0
    2. oon samaa mieltä, perimällä on varmasti suurempi vaikutus ihoon kuin ihonhoidolla. itse olen hoitanut ihoani mahdollisimman kurinalaisesti, silti ihoni ei ole täydellinen (enkä usko sen ikinä olevan): kuivuus piinaa varsinkin syksyllä-talvella, ajoittain ilmenee myös epäpuhtauksia. olis muuten kiva sanni, jos tekisit joskus postauksen sun aamu- ja iltarutiinista tuotteineen! en nyt muista lukeeneeni semmosta postausta sulta ainakaan piiiitkään aikaan :)

      Vastaa

      0
    3. olis muuten kiva sanni, jos tekisit joskus postauksen sun aamu- ja iltarutiinista tuotteineen! en nyt muista lukeeneeni semmosta postausta sulta ainakaan piiiitkään aikaan :)

      Tällainen postaus on siinä mielessä hankalaa toteuttaa, kun testaan jatkuvasti uusia sarjoja ja testisarjasta riippuen aamu- ja iltarutiinit tuotteineen voivat olla erilaisia. Minulle ei siis oikein kauneusbloggaajan hommassa ehdi muodostua uskollista suhdetta oikein mihinkään ihonhoitotuotteisiin niin että niitä jäisi käyttämään pitkäksi aikaa, kun koko ajan on testattava uusia. Se on samalla tosi kivaa mutta välillä myös harmittavaa, sillä on moniakin tuotteita joita mielelläni jäisin käyttämään pidemmäksi aikaa. Nyt esim. oli tosi kiva "saada" käyttää EkoPharman Tyrni-voidetta viisi viikkoa Kreikan reissulla, siellä en kuljettanut mukana mitään testisarjoja.

      Mutta noin niinkuin pääsääntöisesti puhdistan kasvot aamuisin kasvovedellä tai misellivedellä ja laitan sen jälkeen seerumin ja/tai kosteusvoiteen riippuen vuodenajasta. Iltaisin puhdistan kasvot vaahtoavalla tuotteella (ellei testissä satu olemaan emulsio, mutta ne eivät ole omia suosikkejani), ja nykyään suoritan vaahdotuksen melkein aina kahdesti sillä huomaan että meikki ei enää useinkaan irtoa yhdellä huuhtelulla. Sitten viimeistely kasvovedellä ja seerumi ja/tai hoitovoide ja/tai hoitoöljy nassuun, jälleen vuodenajasta riippuen. Kesällä useimmiten pelkkää seerumia, talvella täyteläisempää.

      Vastaa

      0
  8. Mitä sinulla on huulilla tässä postauksessa? Onko Natural Codea? :) Luulen muuten, että ehkä se Sweet pink on minulle jopa parempi kuin se purukumisävy.

    Vastaa

    0
    1. Mitä sinulla on huulilla tässä postauksessa? Onko Natural Codea? :)

      Natural Coden huulikiito Satin Rose noissa kuvissa joissa on pinkkiä huulikiiltoa :) Nudehuulikuvissa on vain väritön huulikiilto merkiltä jota en nyt muista mutta ei sillä varmasti väliäkään kun sävy on väritön :D ^_^

      Sweet Pinkistä - sävyt ovat totta kai makuasioita mutta minulle se on enemmän mieleen kuin Bubble Gum. BG on liian peittävä ja epäluonnollinen mun makuun, niin vaalea purkkasävy niin peittävänä saa mun huulet näyttämään ihan hassuilta.

      Vastaa

      0
  9. Moi Sanni. Kattelin ekasta kuvasta, että ohho, sähän oot saanu kulmakarvat hyvän näkösiks. Sitten jäljemmissä ne näytti taas ohuilta?? :D Mitööäääh. Voisko joskus toivepostauksena järjestyä joku, mihin saisit ujutettua kuvan siitä, miten joku muu on saanu sun kulmat meikattua. Oon lähes näkymätön vakkariseuraaja jo vuosien takaa ja sun kulmatuskailut on kyllä tuttu juttu. En muista, onko sellasta jo ollu. Olis vaan hauska nähä mitä ulkopuolinen niille tekis ja miltä ne sit näyttäis. Kaikella rakkaudella, oot mun ikisuosikki <3

    Vastaa

    0
  10. Meneekö tässä CC-voiteessa tai ylipäätänsä Natural Coden meikkivoiteissa sävyt samalla tavalla kuin Lumenella, eli parittomat sävynumerot ovat keltapohjaisia ja parilliset punapohjaisia? :) Käytän Lumenen meikkivoiteissa sävyä 1 ja se näyttää sopivalta, mutta etsin ehkä koostumukseltaan tällaista kuin tuo CC-voide vaikuttaa olevan :)

    Vastaa

    0
    1. Moi Jutta! Natural Coden meikkivoiteiden sävyt eivät mene yksiin Lumenen meikkivoiteiden numerosävyperiaatteen kanssa. CC-voiteissa on vain kolme sävyä ja ne ovat aika neutraaleja ja sanoisinko enemmänkin harmahtavia kuin kellertäviä. Itse asiassa niissä ei ole juuri lainkaan keltaista. Sanoisin että ainoastaan kolmonen, jota itse nyt käytän, sopii selvästi lämpimälle iholle. En valitettavasti osaa verrata CC:n sävyjä näin "koneen äärellä" Lumenen ykköseen, pitäisi olla hyllyllä vertaamassa niitä livenä :)

      Natural Coden Matt Makeup -meikkivoiteessa on viisi sävyä, mutta nekään eivät noudata Lumenen numerointi-ideaa vaan ovat vain tummuusjärjestyksessä.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat