05.06.2016

Ruusunpunaista rakkautta: Mrs always-right

Oi kauneutta!

Essie_mrsalwaysright_IMG_6300_txt

Innostun tosi harvoin punaisista kynsilakkasävyistä mutta nyt kohdalle osui niin ihastuttava sävy että piti lakata sillä kaksi kertaa putkeen, ja vieläkin jaksaisin katsella sävyä :) (En normaalisti koskaan laita samaa lakkaa useasti peräkkäin.)

Essien Bridal Collection 2016 -kokoelman ruusunpunainen creme-lakka Mrs always-right.

Olen huono kuvailemaan kynsilakkasävyjä mutta Rouva aina-oikeassa on puuterinen, marjapuuroinen, murrettu ruusunpunainen. Todella kaunis. Klassinen ja naisellinen, eli ei oikeastaan yhtään sannimainen mutta aiheutti silti välittömän oih!-efektin. <3 Välillä kohtaa näitä lakkoja jotka hurmaavat astetta ja paria syvemmältä. :)

Essie_BridalCollection_IMG_6270

Essie_BridalCollection_IMG_6277

Hienot lakkauskuvat kokoelmasta löydätte vaikkapa Charming Nailsin blogista. Itse lakkailen kynsiä niin harvaan tahtiin että kaikkien kokoelman lakkojen kuvaaminen veisi koko kesän, joten ohjaan lakkakiinnostuneet lukijat suosiolla asialle omistautuneisiin blogeihin :)

Sain Bridal Collection -lakat Essien maahantuojalta.

Essie_BridalCollection_IMG_6286

Hempeä nude-osasto ei ole oikein minun juttuni ja kokoelman nudet jäävätkin todennäköisesti kokeilematta, vaikka kauniita omassa genressään ovatkin.

Viralliset sävykuvaukset (välillä hupaisaa luettavaa):

Between the Seats: romantic grey lilac. Peittävä creme-koostumus. Mun silmät ei näe tässä lilaa (edes CN:n swatch-kuvassa) mutta nätti vaaleanharmaa sävy.

Steal his name: cheeky sheer peach. Läpikuultava persikka, mitähän cheekyä tässä on? ^_^

Coming together: lavish pink bouquet. Läpikuultava vaalea pinkki.

Läpikuultavista sävyistä olen itse aina innostunut kaikkein vähiten, ne kun paljastavat "armotta" kynsipedin muodon. Minulla on todella epäsäännöllisen muotoinen kynsipeti ja kynsiraja (miksi sitä kohtaa oikein kutsutaan jossa kynsi irtoaa sormenpäässä nahasta?) joten läpikuultava lakkaus ei imartele kynsiäni.

Essie_BridalCollection_IMG_6284

Tämä kolmikko on enemmän mun "teekuppi" :)

Mrs always-right: fierce terracotta rose. Terracotta...? Fierce? Hmm :) Jonkun mielestä ^_^

Groom Serive: deeply satisfying violet. Hääh? :D Mun sanoin: suloinen creme-pastelliliila, tämä on selvää Karkkipäivän "Violet Favorites" -osastoa. Lakkasin tällä tänään (lautalla matkalla Suomenlinnaan ^_^ Mies: "Onko sun pakko lakata just täällä?" Minä: "On, tässähän nää ehtii just sopivasti kuivua kannella tuulessa") ja jälki on yhtä moitteettoman tasaista ja peittävää kuin always-rightilla.

Passport to Happiness: whispering spring green. Ihana minttu creme-lakka hopeisella shimmerillä (kiitos CN kuvauksesta :)).

.

Fiilistellään vielä vähän ruusunpunaista rouvaa:

 

Essie_mrsalwaysright_IMG_6300

Essie_mrsalwaysright_IMG_6302

Viilautin muuten kynnet tavallista lyhyemmiksi edellisessä kynsihuollossa ettei tänä kesänä pääsisi tapahtumaan tätä kamaluutta...

Pääsen omalle vakkarilaittajalleni seuraavan kerran vasta viiden viikon kuluttua.

Essie_mrsalwaysright_IMG_6305

Essie_mrsalwaysright_IMG_6318

Essie_BridalCollection_IMG_6290

Essien morsiuskokoelma 2016 nyt myynnissä, yhden lakan suositushinta on 13,90€.

Ostatteko muuten koskaan kokonaisia lakkakokoelmia..? Hankkivatko täyskokoelmia vain kunnon lakkafriikit vai ostaako ihan "tavallinenkin" asiakas joskus kokonaisen pakkauksen useita lakkoja...?

Itse pidän itseäni jonkinasteisena lakkafriikkinä vaikka en lakkoja samalla pieteetillä hifistelekään kuin true-lakkaholistit ja kynsibloggaajat, mutta en ole koskaan ostanut mitään kokonaista kokoelmaa. Kynsilakkoja löytyy silti enemmän kuin ehdin koskaan käyttää... :p

26 comments on “Ruusunpunaista rakkautta: Mrs always-right”

  1. Ostin muinoin montakin täyttä kokoelmaa, ne oli niitä halvan dollarin aikoja (:
    Joistakin kokoelmista tulee lähes täysiä / täysiä kun ostaa ensin pari, sitten alesta ja myöhemmin vielä törmää loppuihin jossain poistokorissa.

    Vastaa

    0
  2. Meinasin vetää kukkahatun syvälle päähän, kun kerroit lakanneesi kynsiä lautalla. :) Kannella hyväksyn juuri ja juuri, jos lähistöllä ei ole ollut muita matkustajia. Kyllä sielläkin varmaan tuoksu häiritsee, vaikka "raikasta" ulkoilmaa onkin ympärillä. On hiukan ärsyttävää, kun joku lakkailee kynsiään bussissa tms. Enkä tietääkseni edes ole mitenkään yliherkkä tuoksuille. Olen miehesi kanssa samaa mieltä. Onko niitä kynsiä pakko joka paikassa lakata? :)

    Vastaa

    0
    1. Onko niitä kynsiä pakko joka paikassa lakata? :)

      Ei todellakaan, ja itsekään en pidä hyvän tavan mukaisena lakkailla kynsiä sisätiloissa muualla kuin omassa kotonaan :)

      Tänä viikonloppuna ei vain meinannut millään löytyä sopivaa hetkeä lakata kynsiä kun oltiin koko ajan menossa, jopa kotona on välillä vaikea löytää aikaa kynsille kun teen koko ajan jotain :) Silloin on vain hyödynnettävä ne harvat hetket jolloin on mahdollista antaa lakan kuivua rauhassa.

      Vastaa

      0
  3. Minäkään en ole punaisen lakan suurin ihailija, mutta tämä iskee kyllä tosissaan :) Hyvin kaunis punainen sävy kynsiin!

    Vastaa

    0
  4. Onko tuossa toiseksi alimmassa kuvassa taustana se nuden värinen olkalaukku? :) Jos on, niin kaunis on. :)

    Vastaa

    0
  5. Onpas nätti sävy! Olen itse äärettömän huono hoitamaan ja lakkaamaan kynsiä, vaikka omistankin paljon kynsilakkoja. Kaikkien aikojen suosikkimerkkini on ehdottomastk juurikin Essie, joka peittoaa mennen tullen kaikki muut testaamani lakkamerkit, kuten esimerkiksi OPIn ja Chanelin. Kakkosena tulevat Lumenen Gel Effect -lakat ja Mavala, mutta Essien lakat ovat silti paljon parempia ja pysyvät kynsilläni kauimmin.

    Vastaa

    0
    1. Lumene on tosiaan parantanut hurjasti lakan laadussa viime vuosina, me thinks :) Osa on edelleen vähän puuroisia (creme-lakat) mutta pääsääntöisesti tykkään että laatu on nykyään oivallinen hintaansa nähden :)

      Vastaa

      0
  6. Onko kuvissa päällä vielä jotain päällyslakkaa, vai tuleeko noista itsestään noin kiiltävä pinta?

    Vastaa

    0
    1. Tulee aika kiiltävä pinta itsestäänkin, mutta kuvissa kiiltää kynsiöljy jota olin laittanut hetki ennen kuvien ottoa.

      Vastaa

      0
  7. Hei! Tiedätkö onko nettikauppa Buy me beauty ihan luotettava aitojen tuotteiden myyjä? Hinnat mietityttää, ja vielä enemmän se, ettei internetin kokoisesta maailmasta meinaa suomeksi löytyä kokemusta/keskustelua aiheesta.
    http://www.buymebeauty.com

    Kiitos. :)

    Vastaa

    0
  8. Mä en ole koskaan ostanut kokonaisia kokoelmia, olen vain poiminut parhaita kuvien perusteella. Silti lakkoja on kertynyt liikaa ja nykyään ostan tosi harvoin uusia. Tämä mrs always-right oli niin upea sävy että sen poimin pari viikkoa sitten mukaan Sokokselta. Iski minuunkin välittömästi :)

    Vastaa

    0
  9. Näissä kuvissa en minäkään näe violettia tippaakaan tuossa harmaassa lakassa, mut kotona livenä kyllä. :-D Mun silmään siinä on ihan selkee violetti vivahde!
    Mut toi Mrs Always right... siis jestas miten erikoinen väri! Mä sain siis itsekin tämän kokoelman ja ensisilmäyksellä ajattelin, että sitä en varmana käytä, jotenkin karsee väri. Mutta kun vähän aikaa sitä katselin, niin päädyin kokeilemaan lakoista ensimmäisenä ja rakastuinkin! Jotenkin vaan niin jännä ja kiinnostava punainen. Pari asiakastakin kiinnitti töissä huomiota, vaikka normaalisti kukaan ei kommentoi mitenkään mun kynsiä. :-)

    Vastaa

    0
  10. Onpa hauska sattuma, juuri eilen illalla katselin tätä kokoelmaa ja ajattelin että Mrs. Always-right on niin hieno että ansaitsee pian toisen lakkauskerran :) se on todellakin suosikkini tästä kokoelmasta. Kauniita ja laadukkaita lakkoja kaikki <3

    Vastaa

    0
  11. Vau miten hieno sävy! Ja mitkä kynnet!!! En tykkää yleensä koskaan punaisista sävyistä, mutta tuo sävy on kyllä todella nätti:)
    Ovatko nuo omat kyntesi? Juuri sellaiset joista itse haaveilen;)

    Vastaa

    0
    1. Omat kynnet joiden päällä geelivahvistus :) Ilman vahvistusta kasvavat vinoon.

      Vastaa

      0
    2. Eli onko päällä siis geelimassa niinkuin geelirakennekynsissä? Ymmärsinköhän oikein..?:D

      Vastaa

      0
    3. Kynnen päällä on ohut kerros geelimassaa, samaa mitä käytetään geelirakennekynsissä, kyllä :)

      Vastaa

      0
    4. Okei, kiitos tiedosta:) tuota voisin itsekin harkita! Omat kynnet tosi hauraat ja liuskottuvat hetkessä eli lakkaukset eivät pysy päivää pidempään :/

      Vastaa

      0
    5. Tämä käsittely kulkee kynsisalongeissa nimellä "luonnonkynnen geelivahvistus" tai "natural-geelivahvistus" :) Suosittelen mitä lämpimimmin :) Kynnet pysyy ehjinä ja jos ne luonnostaan kasvavat kieroon niin geeli pitää ne suorassa :)

      Vastaa

      0
    6. Kiitos Sanni! Tämä on kyllä mullekkin paras vaihtoehto:) ja ihanaa että voi itse lakkailla omilla lakoilla aina halutessaan:)

      Vastaa

      0
  12. Onpas kiva kokoelma! Viimeistään CN:n blogista kynsikuvat katsottuani ihastuin. Siis aivan ihana tuo minttu varsinkin, mutta myös punainen, lila ja harmaa. Tuo minttu ja harmaa kiinnostaisi itseäni eniten, harmi vain kun juuri menin toisen mintun lakan hankkimaan, niin ei ole ehkä perusteltua ostaa heti uutta. Harmaa multa puuttuisi kokonaan... Jos haluat luopua siitä niin tarjoan sille hyvän kodin. ;) :D

    Vastaa

    0
  13. Ei oo tullut mieleenkään että kukaan (paitsi ehkä hardcore-lakkafani-bloggaajat) ostais koko lakkasarjaa! Oon aina aatellut että niissä kävis auttamattomasti niin, että pari jäis tyystin käyttämättä.

    Toi Between The Seats on niin nätti sävy! Tekis melkein mieli käydä kaupassa hiplaamassa. :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat