19.01.2016

Kimpparipsariarvostelu

Tänään arvostelussa neljä ripsaria. Miksi samassa postauksessa? Siksi, että olen käyttänyt niitä samaan aikaan ja ajattelin, että itse asiassa on havainnollistavampaa esitellä maskara niin että sen ominaisuuksia voi samalla verrata toisiin. Olen itse huomannut, että ripsarien yksilölliset ominaisuudet tulevat paljon paremmin esiin kun käyttää useampaa samaan aikaan. Ennenhän olin tosi laiska ripsareiden kokeilija ja minulle testiin lähetettävät maskarat unohtuivat useimmiten laatikoihin nukkumaan. Otin uuden käyttöön vasta kun edellinen oli loppumassa.

Viime vuoden aikana olen mielestäni tsempannut hyvin ripsariarvostelujen kanssa! :D Otin tavoitteeksi opetella käyttämään useampaa maskaraa kerralla jotta voin myös kertoa täällä mielipiteitäni vähän tiuhempaan, ja oppi on mennyt perille.

Tässä siis taas yksi ripsiväriarvostelu, var så goda.

Ripsariarvostelu_0116_IMG_1062

Arvioinnin kohteena L'Orealin Volume Million Lashes Feline, Lancômen Hypnôse Doll Eyes, Idun Mineralsin Silfr ja Maybellinen The Colossal Go Chaotic.

Ryhmä ei ole tarkoituksella L'Oreal-konserni-painotteinen, tajusin vasta kuvaa ottaessa että kolme maskaraa on samasta firmasta. Pahoittelut jos joku pitää tätä epäasiallisena, kyseessä on puhdas sattuma.

Sannin_silma

Kertaus on opintojen äiti, eli tällainen on oma ripsilaatuni; minulla on hennot, harvat ja taipuisat ripset. Maskara pysyy niissä erinomaisen hyvin eikä koskaan rapise ja hyvin harvoin leviää - ehkä silloin jos lumihiutaleita tarttuu ripsiin. Mutta ei usein silloinkaan.

Ripsivärin suoritukseen vaikuttaa luonnollisestikin käyttäjän ripsien laatu, ja tässä on yksi syy miksi pidän itse ripsariarvosteluita aika tylsinä. Ripsari näyttää käyttäjänsä silmissä siltä, millaisen pohjan henkilön ripset sille luovat. Hento- ja harvaripsisen on mahdoton taikoa millään megadeluxevolumexpress-maskaralla tuuheaa ripsistöä, koska hänellä ei ole pohjaa sille. Minun ripseni ovat tätä laatua, minkä vuoksi ripsivärikuvani ovat aina nuivia.

Kaikissa kuvissa L'Orealin Felineä lukuunottamatta yksi kerros maskaraa.

Ripsariarvostelu_0116_LorealVolumeMillionFeline

L'Oreal Volume Million Lashes Feline

Viimeisin tulokas Million Lashes -linjassa. Million Lashes tunnetaan hyvin erottelevista ja samalla tehokkaasti volyymia rakentavista harjoistaan. Minä olen tykännyt kaikista kokeilemistani Million Lashes -maskaroista, suosikkini on edelleen se alkuperäinen.

Feline-versio lupaa taivuttaa ripsiä erityismuotoillun harjansa avulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Felinen koostumus on omaan makuuni vähän liian kostea, mutta tykkään harjasta ja massan kerrostuvuudesta. Ensimmäisen kerroksen (kuvassa) teen harjan pidempipiikkisellä puolella, joka erottelee ripset.

(Otin kaikki postauksen kuvat tänä aamuna. Feline-demokuva oli viimeinen, ja tässä vaiheessa tuo yksi ripsi lähellä sisänurkkaa kääntyi itsepäisesti toiseen suuntaan. En saanut sitä suoristettua millään. Muissa kuvissa se on suorassa. :))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Volyymia lisään harjan lyhempipiikkisellä puolella, joka pakkaa maskaramassaa todella tehokkaasti.

Maskaran plussat: aina luotettavaa, minulla toimivaa Volume Million -laatua. Pidän kovasti muovisista, erottelevista harjoista. Tykkään myös Volume Million hylsyn kaulan annostelijasta, joka "niistää" liiat maskarat pois harjasta.

Maskaran miinus: lähtee huonosti irti. Vesiliukoiset ripsarit takertuvat minulla ripsiin harvoin, mutta Feline istuu joinain päivinä yhtä tiukassa kuin Lumenen Blueberry Curl, jota en myöskään saa kunnolla irti.

Ripsariarvostelu_0116_LancomeHypnoseDollEyes

Lancôme Hypnôse Doll Eyes

Sain tämän maskaran töistä ehkä viisi vuotta sitten, en enää pysty muistamaan milloin. Ja se korkattiin vasta viime syksynä. (Joo, mähän kerroin että mulla on maskarahäiriö.) Jeppis.

Odotin ripsarin olevan kuivahtanut, mutta vielä mitä, pelittää oikein hyvin. Massa on toki kuivempaa kuin tuoreissa ripsareissa on, mutta käyttäytyy ripsissä oikein nätisti. Kaikki Hypnôse-linjan maskarat lupaavat tuuheutta, Doll Eyes lupaa muistaakseni myös viuhkamaisuutta ja erottelevuutta. Miltä nyt nuken ripset näyttävät :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Doll Eyesin kartiomainen kuituharja ei näytä sellaiselta josta yhtään tykkäisin, mutta jännästi se kuitenkin tuntuu toimivalta ja Doll Eyes on itse asiassa suosikkiripsarini postauksen maskaroista.

Minusta harja ei näytä erottelevalta, mutta se kuitenkin erottelee ripseni parhaiten tästä joukkiosta. Arvelen, että siihen vaikuttaa myös massan sopiva kosteusaste. Liian märkä tai "tahmea" maskara ei erottele optimaalisesti vaan liimaa ripsiä yhteen, Doll Eyesin voidemainen koostumus sekä sopiva annostelu (maskaraa ei tule harjaan liikaa) takaavat nätin erottelevuuden. Ripsari myös kerrostuu tosi hyvin paakkuuntumatta.

Maskaran plussat: erottelee hyvin, kerrostuu hyvin, ei klimpitä ripsiä. Harjan kapea kärki on tosi hyvä alaripsien ja sisänurkan meikkaamiseen. Lähtee helposti meikinpoistoaineella.

Maskaran miinus: Hinta. En itse maksaisi ripsarista neljää kymppiä koska halvemmallakin saa tosi hyviä. Edit. Sorry, muistin hinnan väärin, Lancômen ripsarit maksaa 33€. No, ei sekään ole halpa, mutta kipurajalla :)

Ripsariarvostelu_MaybellineColossalGoChaotic

Maybelline The Colossal Go Chaotic

En mielestäni ole jemmaillut tätä ripsaria kovinkaan kauaa, mutta en enää löydä sitä Maybellinen sivuilta. Liekö siis enää myynnissäkään? Nooh, Maybellinen julkaisutahdilla se ei toisaalta olisi yllättävää ;) Täytyyhän vanhoja lähteä tieltä aina kun tulee uutta tilalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olikohan tämän maskaran tarkoituksena luoda kaoottiset ripset..? Ainakin se luo helposti sotkua, kiitos isohkon harjansa ja annostelijan puutteen hylsyssä. Hylsyn kaula ei niistä harjaa ulosvedettäessä, ja harjassa on kerralla aika paljon kosteaa massaa joka levittyy hieman sotkuisesti. Nimi tietysti kertoo, ettei maskaraa olekaan kehitetty siististi eroteltu ripsirivistö mielessä. :)

En oikein tiedä millaiselle kohdeyleisölle "kaoottinen" maskara sopii, mutta minä en tähän oikein ihastunut. Harja on silmiini liian iso ja leveä ja märkää massaa tulee kerralla liikaa. Hylsykään ei puhuttele. Mä olen tälle maskaralle liian vanha? ^_^

Maskaran plussat: en oikein keksi plussia. No, ei tämä kuitenkaan klimpitä tai "hapsuta" ripsiä, mutta sotkua tulee silti liian helposti harjan osuessa silmäluomeen ja kulmaluuhun.

Maskaran miinukset: väärän mallinen harja minulle, hylsyn "kaulurin" puute.

Ripsariarvostelu_0116_IdunSilfr

Idun Minerals Silfr

Idunin ripsiväri lupaa pidentää ja erotella ripset. Jälkimmäinen toteutuu, pidentämisestä minulla ei ole toistaiseksi kokemusta maskaroiden maailmassa Imjun Fiberwig -maskaraa lukuunottamatta. Eikä sekään onnistunut pidentämään kuin muutaman ripsen. Näytti hassulta. :)

Jokainen ripsivärihän yleensä pidentää ripsiä aavistuksen sillä tekniikalla, että kun maskaraa harjaa useamman kerroksen ja antaa kerrosten/vetojen välillä kuivahtaa, tarttuu edellisen kerroksen päähän pieni nokare ripsarimassaa. Näin ripsen päähän saa pikkuisen pituuslisän. Minun ripsissäni noita ripsen päähän tarttuneita massanökäreitä näkee usein kuvissakin. Mutta varsinainen todella selkeä pidentäminen tapahtuu kuiduilla, ja tämä teknologia taas ei toimi minulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silfr-maskaran massa on kuivahkoa jo tuoreena, minkä vuoksi ripsari toimii minulla parhaiten vain yhdellä kerroksella. Toinen kerros levittyy hapsuisesti ja "pörröisesti" ja kohta ripset alkavat liimaantua yhteen. Massan kuivuus ei kuitenkaan ole sellaista, että maskara tuntuisi menneen pilalle ja kuivahtaneen ennen aikojaan. Koostumuksellisesti Silfr ja Lancômen Hypnôse Doll Eyes kuuluvat "jähmeämpään", kuivempaan luokkaan ja Maybelline Go Chaotic ja L'Oreal Volume Million Feline taas nestemäisempään.

Maskaran plussat: todella hyvä, erotteleva harja. Sopivan kapea minun silmilleni. Vaikka ripsari ei lupaa volyymia, niin mielestäni jo yksi kerros jättää ripsiin kivasti massaa. Elegantti, kaunis hylsy. Aikuiseen makuun? :D

Maskaran miinus: liian pitkä varsi. Harjan varsi on niin pitkä ja kapea ja kaula-aukko niin ahdas, että joskus, kun harjaa laittaa takaisin hylsyyn, se taittuu sen sijaan että sujahtaisi sisään. En oikein osaa tätä selittää mutta harjaa on minusta hankala laittaa takaisin hylsyyn.

Ripsariarvostelu_varret_vertailuIMG_1076

L'Orealin ja Maybellinen harjojen varret ovat standardipituutta, Silfr selvästi pidempi.

Ripsariarvostelu_vertailu

Vaikka lähes kaikki ripsarit näyttävät silmissäni melkein samalta, kokoomakuvasta näkee minusta hyvin, mikä ero on kuivan ja märän massan tuomalla tuloksella. Kuivat (Lancôme ja Idun) tekevät erotellumpaa jälkeä ja saavat ripset näyttämään runsaammilta, tai siis kuin niitä olisi rivissä enemmän. Märät laadut taas liimaavat ripsiä helpommin yhteen, jolloin tuloksena on vähemmän runsaan näköinen ripsistö.

Löytyikö jutun maskaroista omia suosikkeja tai kenties inhokkeja?

Muut kuin Lancômen Hypnôse Doll Eyes blogin kautta saatuja.

P.S. Huomasin että jutun otsikkoa on tosi vaikea lukea ^_^ Kimpparipsa-mitää?

82 comments on “Kimpparipsariarvostelu”

 1. Ostin taxfreestä muutama vuosi sitten tuon lancomen, ja olihan se ihana! Ja sillä hinnalla sitä kyllä halusikin sen olevan ihana :D mutta ihan yhtä hyvän tuloksen saa edullisimmillakin ripsareilla :) ainakin miun ripsiin, meitä on moneksi varmasti tässäkin.

  Vastaa

  0
 2. Mulla on juuri nyt käytössä tuo samainen Lancomen ripsari. Tykkään sen jättämästä jäljestä, mutta mä koen hankalaksi sen poistamisen. Käytän Lorealin silmämeikinpoistoainetta, mutta tuntuu etten koskaan saa ihan kaikkea ripsaria poistettua.

  Vastaa

  0
 3. Itse olen Max Factor ripsareiden suuri fani ja etenkin se 24h False Lash Effect oli ihana! Tietenkin se sitten lopetettiin... Kun olin pakotettu etsimään uutta, L’Orealin hyvän myyjän ja erittäin kauniin pakkauksen myötä sorruin Volume Million Lashes Felineen. Ehkä surkein ripsari mitä muistan! Ainoa tapa saada ripsistä irti oli lämpimällä vedellä kostutettuun musliiniliinaan hautominen. Poisto-operaatio meinasi viedä ripset mennessään. Ja vaikka kumiharjoista pidänkin, harja ei ollut minulle parhain, sillä kerrostaessa sain ripset liimaantumaan keskenään. Kaikille kumiharjojen ystäville suosittelen Max Factoria, vaikka se paras lopetettiinkin <3

  Vastaa

  0
  1. Aa, eli sullakin oli tuo poisto-ongelma Felinen kanssa. Mua ihmetyttää kun se joinan päivinä saattaa yllättäen lähteä suht. kivuttomastikin, mutta useimmiten on niin jumissa että tavallinen silmämeikinpoistoaneeni ei saa muruakaan irtoamaan. Täytyy hinkata vedenkestävän maskaran poistoaineella eikä silloinkaan aina lähde kaikki. Tuota musliiniliinakikkaa en ole kokeillutkaan, kiitos vinkistä :)

   Vastaa

   0
  2. Löysin juuri nettikirjoituksista tiedon, että tuo Lorkku on 38. Ilmeisesti suuri salaisuus ja ärsyttävää, koska itse taas tarvitsisin juuri tuollaista, etsin uutta kokeiltavaa. Ja sitten ne jotka ei tuollaista tahdo, saavat vain irroitettua ripsensä 😟

   Vastaa

   0
 4. Doll eyes on oma suosikki ja ostoslistalla aina kun on varaa. Markettimerkeistä sitten joku Million Lashes päätyy useimmiten koriin. Pidän tuosta kuivemmasta koostumuksesta... Lorealin jälkeen saa aina siistiä tuhruja, mutta muovinen harja on hyvä. Pitääkin seurata näitä arvosteluja kun vaikuttaa että meillä on samanlainen ripsarimaku :)

  Vastaa

  0
  1. Pitääkin seurata näitä arvosteluja kun vaikuttaa että meillä on samanlainen ripsarimaku :)

   :)

   Vastaa

   0
 5. Ei näistä, mutta Lancomen Hypnoseen (ihan se perus) ihastuin viime syksynä, kun raskin ostaa sen Hulluilta päiviltä. Se riitti tuohon vuoden vaihteeseen suunnilleen, vielä en oo raskinut ostaa uutta, käyttänyt vanhoja jemmoja, mutta se kyllä oli niin loistava tuote, että ei taida enää tulla hutiostoksia ripsareiden osalta! Kohta ostan uuden! :) Mulla on pitkät, mutta ohuet ja vaaleat ripset, ja mulla toimii tuo Lancome. Tähän asti Loreal (ja myös Maybelline) ova olleet suosikkeja. Jännä, miten eri ihmiset haluavat ripsarilta eri asioita, mitä ainakin oon lukenut ja kuullut. Mä haluan näyttävät ja pitkät ripset, kerrostan kunnolla, Hypnosella onnistuu hyvin, massa huippua siinä. Ja Lancome lähtee hyvin pois Garnierin silmämeikinpoistoaineella.

  Mä muuten luin otsikon ensin, että kirppari ja "jotain", piti hetki tavata. :D

  Vastaa

  0
  1. Lancomen Hypnoseen (ihan se perus) ihastuin viime syksynä, kun raskin ostaa sen Hulluilta päiviltä.

   Mä tykkään kanssa perus-Hypnôsesta, se on mun suosikkimaskaroita selektiiviseltä puolelta!

   Mä muuten luin otsikon ensin, että kirppari ja ”jotain”, piti hetki tavata. :D

   Otsikko vaikutti tosiaan muidenkin kommenttien perusteella haasteelliselta luettavalta..! :) Itsellenikin ^_^

   Vastaa

   0
 6. Luulin lukevani tekstiä klimppiripsareista XD mutta ei se ollutkaan klimppi..

  Vastaa

  0
 7. Hitsi kun tuo Lancômen on noin kallis. Ehdin jo tuumata että tulipas sillä hyvä, mutta sitten näinkin hinnan..

  Muuten, olisikohan sulla vinkkejä hiusten sähköisyyden taltuttamiseen? Mikäköhän tehoaisi parhaiten?

  Vastaa

  0
  1. Hitsi kun tuo Lancômen on noin kallis.

   Katselin juuri hintoja Sokoksen verkkokaupassa ja saatoin muistaa hinnan väärin, tai sitten Sokoksella vain on halvemmat hinnat kuin mun entisessä työpaikassa :D Olin ihan varma että Lancômen ripsarit maksoi jotain 38€ silloin kuin lopetin myyjän työt, ja koska siitä on jo kolme vuotta, ajattelin että hinta on noussut neljään kymppiin. Sokoksen verkkokaupassa Lancômen ripsarit näyttäisi kuitenkin maksavan "vain" 33€. :) Eli kallis joo, mutta ei kuitenkaan sitä neljää kymppiä.

   Muuten, olisikohan sulla vinkkejä hiusten sähköisyyden taltuttamiseen?

   Aiheelle on postauskin:

   https://karkkipaivablogi.com/2015/01/23/taltuta-sahkoiset-hiukset/

   Mä käytän edelleen eniten tuota jutussa esiteltyä Formen Anti-static Sprayta. Toimii mulla hyvin. Kaikkein eniten vaikuttaa tietysti hyvä, sähköisyyttä hillitsevä hoitoaine.

   Vastaa

   0
 8. Ripsari on aina ollu mulle melkoinen murheenkryyni. Ripset kun ovat vahvat ja piikkisuorat, mutta harvat. Pakko käyttää vedenkestävää ripsiväriä mikä pitää taivutukset (mutta vaatii enemmän poistettaessa eli varmaan harventaa ripsiä entisestään). Kolmekasit ei pidä taivutuksia ja ripsiseerumeilla tulee vaan lisää pituutta :D Onko se vaan niin, että vedenkestävällä versiolla ei voi saada volyymia? Onko sulla suositella mitään tai tietääkö kukaan ripsaria joka joko olisi vedenkestävä ja tuuheuttava tai tavallinen mikä todella pitäisi taivutukset?

  Vastaa

  0
  1. Moi Ruska! Mä tunnen valitettavasti vedenkestävien ripsarien maailmaa tosi huonosti, kun itse käytän pelkästään vesiliukoisia. Ne harvat kerrat kun olen wp:tä kokeillut niin poistaminen on ollut sellaista tuskaa että ei kiitos...

   Ymmärrän kyllä wp-ripsarien käyttäjiä etenkin tuon taivitus-jutun suhteen, jos on suorat ripset ja haluaa taivutusten pysyvän kunnolla niin wp-laatu taitaa olla ylivertainen taivutusten pitäjänä.

   Mulla ei ollut käsitystä siitä, ettei vedenkestävällä koostumuksella voi saada volyymia. Onhan volyymimaskaroina itseään mainostavista ripsareista myös wp-versioita, eivätkö ne kuitenkaan sitten käytännössä tuuheuta yhtä hyvin kuin vesiliukoinen versio..? Mikä niissä on, eikö ne kerrostu..?

   Vastaa

   0
 9. Haha, mä luin otsikon "Klimppiripsariarvostelut" ja odotin jotain kauhulla kuvia yhteen klimppiintyneistä ripsistä... :-D ei sentään!

  Vastaa

  0
 10. Minulla ei oikein toimi kuin wp-ripsarit, koska mulla on paksut ja piikkisuorat ripset, joissa ei taivutus pysy tavallisella ripsarilla. Itse ostin viimeksi tuon Lorealin Volume ripsarin wp:nä, kun muistelin, että nuorempana käytin sitä perusversiota ja se oli oikein kiva vaan eipä käynyt tämä wp-versio mulle laisinkaan. Ikinä ennen ei mulla oo mikään ripsari (edes vesiliukoinen) varissut, mutta tätä saa olla tunnin välein pyyhkimässä silmänalusilta eikä tämä kyllä vettäkään kestä yhtään; lähtee valumaan, jos sataa lunta ripsiin ja saan veden kanssa pestyä lähes kokonaan pois.

  Vastaa

  0
  1. mutta tätä saa olla tunnin välein pyyhkimässä silmänalusilta eikä tämä kyllä vettäkään kestä yhtään; lähtee valumaan, jos sataa lunta ripsiin ja saan veden kanssa pestyä lähes kokonaan pois.

   Näitä kokemuksia on aina yhtä jännää kuulla kun ne on itselle aivan vieraita. Kun niin moni puhuu ripsarin varisemisesta niin ei sitä kai ole oikein edes tajunnut kuuluvansa johonkin onnekkaaseen vähemmistöön, kun ripsarit pysyy aina. Ihan sama mikä merkki ja mikä laatu, kaikki pysyy. Ainoat jotka leviää helposti vesi/lumisateessa on luonnonkosmetiikan ripsarit koska ne ei vastusta vettä yhtä tehokkaasti kuin synteettiset vesiliukoisetkin ripsarit.

   Vastaa

   0
 11. Ripsareiden suhteen en ole kovin nirso: ostan yleensä jonkun alennuksessa olevan, esim. Maybellinella on hyviä.
  Nyt olen tykästynyt Isadoran Build Up Extra Volumeen, jonka joskus sain kaupanpäällisinä, kun ostin Isadoran meikkipuuterin (joka taas ei sopinut iholleni ollenkaan vaan klimppiintyy iholle). Tämä Extra Volume tuo tuuheutta, muttei paakkunnu ja harja on sellainen "sopivan kokoinen".

  Vastaa

  0
  1. Mä tykkään myös tuosta Isadoran ripsarista. Sain sen kaupanpäällisenä ostaessani Isadoran kynsilakan jonkun kampanjan aikana ja ihan ekan kerran sain miniversion samasta ripsarista yhdessä Isadoran lahjapaketissa. Kaikin puolin onnistunut tuote.

   Vastaa

   0
  2. Tuo Build Up Extra Volume tuntuu olleen IsaDoran valikoimissa iät ja ajat, sen täytyy varmasti olla tosi suosittu kun muuten ripsarivalikoimat uudistuu niin tiheästi. Itse en ole sitä koskaan kokeillut. Siinä on muistaakseni sellainen perinteinen kuituharja..?

   Vastaa

   0
 12. Menee nyt vähän ohi aiheen, mutta mikä on tuo kynsissäsi oleva ihana kynsilakka?

  Vastaa

  0
  1. L'Orealin joulukokoelmassa ilmestynyt kultainen Color Riche -lakka sävyssä L'Or Jungle ja sen päällä Snow Crystalin Sparkling Champagne -hilelakkaa :)

   Vastaa

   0
 13. Hei Sanni ja kiitos mahtavasta blogista! :)

  En muista nyt ollenkaan oletko jakanut tätä vinkkiä blogissasi, mutta itse olen kokenut kaikkien ripsarien pelastukseksi tavan pyyhkäistä harjaa kevyesti paperiin ennen ripsarin levitystä, jolloin massaa tulee sopivasti. Omat hennot ripseni eivät muutu paakkukasaksi tällä kikalla eikä se vie kuin sekunnin, vaikeinta on alkuun sisällyttää meikkaamiseen uusi rutiini... :)

  En saa koskaan kulutettua ripsareita edes puolessa vuodessa loppuun, joten itseni ei haittaa ainakaan se, että osa ripsiväristä menee hukkaan paperiin.

  Vastaa

  0
  1. Moi lukija Kuopiosta! :) <3

   Tuo paperiinpyyhkäisyvinkki on tuttu, olen kuullut sen joskus jostain (ehkä lehdestä?), mutta jostain syystä en koskaan muista käyttää sitä itse liian märkien / runsasmassaisten ripsarien kanssa. Kiitos muistutuksesta :) Tuo on hyvä vinkki ja voi säästää monelta turhalta sotkulta ja epäsiistiltä ripsiriviltä.

   Mullakin muuten kestää ripsarit tooooodella pitkään, vuodenkin. Myös päivittäisessä käytössä. Ja kyllä, olen käyttänyt samaa ripsaria monesti elämäni aikana yli vuoden. :)

   Terkut Savoon :)

   Vastaa

   0
 14. Lorealit aina vaan suosikkejani, Feline tosin edelleen odottaa kokeiluaan.
  Vaikka kuinka tykkään Lorealin ripsareista, haksahdan kokeilemaan muita.. Muutamista Lancome kokeiluista en oo pitänyt, Lumenet jotenkin ärsyttää silmiä, jotkut Maybellinet ollut ihan jees, mutta sitten.... Essence, tuo halpismerkki jonka luomivärejä tms. olen roudannut matkoilta, on rantautunut Suomeen ja olen nyt sitten kokeillut myös ripsivärejä ja kyllä, kyllä pidän, koko ajan on joku Lorealin rinnalla käytössä.
  Jos Lorealin ostaa norm. hinnalla +/- 20€, niin tuo 33€ ei oo niin paha, ja eikö Lancomea myydä toisinaan myös edullisissa(?) tuplapakkauksissa, kuten myös Lorealia saa välillä kaksi sillä about parilla kympillä.
  Felinen 'poisto-ongelmista' en vielä tiedä, mutta itselläni muutama silmätuote (ei vedenkestävä) jotka ei lähde sujuvasti millään silmämeikinpoistoaineella, mutta 'misellivedellä' lähtee todella hyvin.
  Ja vielä hiusten sähköisyyteen, itselläni ei sellaista ole ollut aiemmin, mutta nytpä on sekin 'vaiva' tullut ja auttanut on esim. Gliss öljy ja Avonin hiuksiin jätettävä BB( :D ) hoitoaine.

  Vastaa

  0
  1. ja eikö Lancomea myydä toisinaan myös edullisissa(?) tuplapakkauksissa, kuten myös Lorealia saa välillä kaksi sillä about parilla kympillä.

   Ainakin laivoilla on noita tuplapakkauksia :) Jouluisin myytävät maskara + silmämeikinpoistoainepakkaukset Lancômelta on myös mun mielestä edullisia.

   Täytyykin muuten kokeilla misellivettä Felinen poistoon, kiitos vinkistä! :)

   Vastaa

   0
 15. Mikä markettiripsiväri vastaa lähinnä Lancomen Dolls Eyesiä? Lempiripsarin hinta hirvittää, joten olisi kiva kokeilla jotain muuta. Duopaketin hinta on Doll Eyesille ollut välillä 49 euroa. Nyt niitäkään ei näy myynnissä.

  Vastaa

  0
  1. Minuakin kiinnostaisi edullisempi korvaaja Doll Eyesille:) On niin kivan näköinen, eroteltu lopputulos.

   Vastaa

   0
  2. Mikä markettiripsiväri vastaa lähinnä Lancomen Dolls Eyesiä?

   En valitettavasti osaa yhtään sanoa, ei tule itselle ainakaan mitään mieleen. En tunne yhtäkään markettimaskaraa jossa olisi Doll Eyesin mallinen harja.

   Vastaa

   0
 16. Mullakin on joskus vuosia sitten ollut Lancomen ripsari käytössä ja oli kyllä ihan huippu!

  Nyt testissä Benefit merkin They're Real!-ripsiväri ja täytyy sanoa että olen vähän pettynyt.
  _Minun_ ripsiini se tuntuu kökköytyvän ja tekevän juurikin sellaiset klimppiripset.. Tämä tuli yllätyksenä koska olin lukenu paljon tästä merkistä ja kyseistä ripisiväristä, ja myyjäkin Lontoon myymällässä kehui että on UK ja USA top seller-ripsiväri tällä hetkellä.
  Tästä päästäänkin kysymykseen, että onko sulle noi Benefitin meikit yhtään tuttuja?
  Ostin samalla reissulla myös aurinkopuuterin/contourin joka vaikuttaa kyllä tosi hyvältä! :)

  Vastaa

  0
  1. Mullekin toi sama Benefitin ripsari oli pettymys, kun olin myos lukenut siita kehuja. Siita on jo hetki kun sita testasin, enka muista etta se olisi pahasti tehnyt klimppiripsia, mutta ei se mun mielesta ollut mitenkaan erityinen, ihan samanlaista jalkea saan puolet halvemmalla markettiripsarilla, joten en sitten koskaan ostanut taysikokoista. Muutamat muut Benefitin tuotteet joita olen ostanut on olleet kuitenkin hyvia, joten sinansa merkilla on positiivinen mielikuva, vaikka onkin markettimeikkeja kalliimpaa.

   Vastaa

   0
  2. Tästä päästäänkin kysymykseen, että onko sulle noi Benefitin meikit yhtään tuttuja?

   Aika vähän on edelleen kokemusta mutta muutama Benefit löytyy kotoa; Boi-ing -peiteaine (liian jäykkää koostumukseltaan, en oikein tykännyt) sekä Feelin' Dandy -setti joka on oikein kiva.

   Vastaa

   0
 17. Mulla toi Dolls Eyes ei pelittänyt ollenkaan. Ostin kokeilumielessä kun on monen mielestä niin loistava. Mulla saa ripset takkuun ja jopa suoristaa kaarevat ripset. :-) Plussaa on se, että jopa wt-version saa hyvin helposti pois meikinpoistoaineella.

  Hinnasta: Kicksillä saa lähes joka kk niitä -20% kuponkeja, jolloin Dolls Eyesille jää hintaa n. 26€. Eikös Lorealin markettimaskarat maksa myös n.20€? lähinnä se, että hintaero ei jää tuolloin niin suureksi. Tietenkin samasta putiikista saisi myös lorkusta sen -20, mutta jos jotenkin haluaa puolustella itselleen hintaeroa pienemmäksi.. ;-)

  Vastaa

  0
  1. Eikös Lorealin markettimaskarat maksa myös n.20€?

   Maksaahan ne. Mikähän merkki se olikaan jonka markettiripsari kustansi jotain 28€... Olikohan IsaDoran? No, en muista mutta vähän hämmästyin hintaa. Koko ajanhan nuo tietysti nousee... Kyllä mua oikeasti mietityttää koska kipuraja tulee vastaan jossain Diorinkin meikeissä jotka on Suomessa niin kalliita että eikö merkki kohta hinnoittele itsensä ulos meidän markkinoilta... No, kai niitä hyvätuloisia kuitenkin löytyy sen verran että Diorin asiakaskunta ei katoa vaikka maskara olisi kohta 60 euroa...

   Ja totta, jos on Kicks Clubin jäsen niin noita kuponkeja tulee kyllä kotiin aika usein. :) Jos on jotain "suurempaa" hankittavaa mietinnän alla niin kannattaa aina odottaa kuponkia kun niitä kuitenkin tulee säännöllisesti. Samoin, onhan esim. Sokoksellakin harva se kuukausi asiakasomistajapäiviä ja kaikesta -15%. Eli oikeastaan jonkun kalliimman ripsarinkin voisi aina halutessaan ostaa alennushintaan jos vain malttaa vähän odottaa ja ennakoida alennusmahdollisuudet :)

   Vastaa

   0
  2. Mun on pakko myöntää, että vaikka yleensä aina suosin kivijalkamyymälöitä ja suomalaisia kauppoja, niin en muista olenko oikein koskaan ostanut Diorin meikkejä tai edes ripsiväriä suomesta normaalihinnalla. Ostan lähes aina lentokentältä tai sitten jonkun kupongin alennuksella. Merkin hinnat nousevat vuosittain ja ovat jo ylittäneet kipurajan.

   Vastaa

   0
 18. Että mä tykkään blogisi ripsaritestikuvista! Ei rajauksia, joten ripsarin vaikutukset näkee oikeasti. Kiitos jälleen kerran!
  Lancomen ripsarit ovat aivan ehdoton suosikkini, jota en kyllä itsekään raaski ostaa kovin usein. Kun kerran Grandiosea kehuttiin joka paikassa ja sen harjan muotoilu oli jotakin aivan mieletöntä, ostin moisen viime vuonna. Pari kuukautta "parempana" ripsarina sitä käytettyäni, putkilon annostelija plumpsahti sisälle putkiloon. En harrasta pumppaamista tai muutakaan putkilon pahoinpitelyä, joten Lancomen hintaisella tuotteella harmitti vietävästi. Lähetin asiakaspalveluun meiliä ja sainkin uuden vastaavan tuotteen tilalle. Sitä ehdin käyttämään vielä lyhyemmän aikaa kuin edellistä, ja TAAS se annostelija irtosi putkilon sisällä! Ärsyttää moinen huonolaatuisuus, etenkin muuten arvostamallani kosmetiikkamerkillä. En edes vaivaudu enää kirjoittamaan uudelleen asiakaspalvelulle, mutta taidan jatkossa pysytellä suosikissani Hypnosessa. Siihen asti mennään No7:lla...

  Vastaa

  0
  1. Että mä tykkään blogisi ripsaritestikuvista! Ei rajauksia, joten ripsarin vaikutukset näkee oikeasti. Kiitos jälleen kerran!

   Ole hyvä :) Paitsi että luulen että mulla on joskus rajauksiakin kuvissa... Nooh, tämän palautteen pohjalta pidän huolen että vastaisuudessa on aina rajauksettomat kuvat :)

   Oho tuota Lancômen Grandiosea... :/ Hienon erityisharjan heikko puoli... Kai siinä varren muotoilussa on jotain joka asettaa harjapäähän erilaisen paineen kuin suora harja..? Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, kuinka kauan Grandiose pysyy Lancômen valikoimassa.

   Vastaa

   0
 19. Vuosien kokeilujen ja hukkaostosten jälkeen olen vihdoin löytänyt muutaman lemppari / vakio -kosmetiikan, jee!

  Lorealin Million Lashes on lempparini ripsareista :) Kokeilin sitä punaisessa tuubissa olevaa kun se oli alennuksessa ja tykkään! Erottelee hyvin (mun isoin ongelma), harja on kiva (tykkään muovisista, en niistä "harja-harjoista" mikä ne nyt sitten oikealta nimeltään ovatkaan) ja on sopivan kostea. Kun se loppui niin ostin saman sarjan kultaisen pötkön koska se oli sillä kertaa alessa, ei kyllä hajuakaan mikä ero niissä on? Ei ole kumpikaan vedenkestävä tms. ja molemmat on mustia. Sama lopputulos myös.

  Ja nyt tulee tyhmimmistä tyhmin kysymys :D kun puhutaan että laitetaan toinen tai useampi kerros ripsaria, niin tarkoittaako se että laitetaan ensin muutama veto, annetaan kuivua muutaman minuutin, ja sitten lisää? Vai onko yksi kerros vain "yksi sipaisu"? Olen miettinyt tätä since forever! Koska mulla ei ole ikinä MIKÄÄN ripsari tai tekniikka toiminut niin että annan välissä kuivua ja sitten lisään, ripset vaan klimppiytyvät mössöksi... eli sudin yhtäjaksoisesti ja suht ripeästi muutaman vedon niin että sitä on tasaisesti ja ripset näyttää hyvältä (n. 45 s - 1 min per silmä?) ja that's it. No ehkä ei ihme että mulla kestää ripsari yli vuoden vaikka sitä päivittäin käytänkin...?

  En myös ole ikinä hokannut ripsikamman ideaa. Se on niiiiin tiheä ettei se mulla ainakaan toimi kunnon kampana? Käytetäänkö sitä ennen vai jälkeen ripsari laiton? :D

  Vastaa

  0
  1. Kommenttisi oli jostain syystä päätynyt roskapostifiltteriin ja löysin sen vasta äsken, siksi julkaisen sen näin myöhässä.

   kun puhutaan että laitetaan toinen tai useampi kerros ripsaria, niin tarkoittaako se että laitetaan ensin muutama veto, annetaan kuivua muutaman minuutin, ja sitten lisää?

   Joo, kyllä :) Yksi veto ei ole kerros, tai totta kai se voi olla jos henkilö ei halua tehdä lisää vetoja ja antaa tuon yhden vedon kuivua ennen seuraavaa vetoa ^_^

   Käytetäänkö sitä ennen vai jälkeen ripsari laiton? :D

   Jälkeen, eikä toimi kovin hyvin mullakaan :)

   Vastaa

   0
 20. Mie ostin viimevuoden lopulla tuon lancomen, vedenkestävä tosin. Mutta sit alko tulee kaulaan kutina ja lopulta yka kerta turpos silmät yläluomista sekä alaluomista ja koko iho punoitti silmien ympäriltä.
  Eikä auttanu minkään sortin allergialääke siihen kutinaan. Ensin epäilin lushin coalfacea minkä olin vastikään silloin ostanut ,kun ekat kutinat ja turvotukset tuli. Jätin siis sen käytön ja ajattelin että ongelma ratkesi, mutta ei, eikös se joulun alla iskenyt ihan järkyttävä kutina ja polte kaulaan ja yks päivä oli sillonki silmä turvoksissa.
  Ja koska tuo ripsari oli sitten epäilty nro. 2 niin sai sen käyttö jäädä, eikä ole sen jälkeen kutittanut tai naama turvonnu :D
  Ihme juttu kyllä kun millekään en ole ikinä ollut allerginen tai yliherkkä.

  Vastaa

  0
  1. Kuulostaa tosiaan kummalta, mutta toisaalta keho voi reagoida melkein mihin kemikaaliin vain vaikka ihminen ei koskaan olisi saanut mistään mitään oireita. Kosmetiikassa käytetään niin älyttömästi erilaisia kemikaaleja että lopulta voi olla Sherlock Holmesin työtä löytää sieltä se mikä aiheuttaa herkkyys- tai allergiareaktion. Voi olla 20 000 kemikaalia joihin sun kroppa ei reagoi mitenkään ja 2 joihin se reagoi, ja tuossa maskarassa sattui juuri olemaan toinen niistä.

   Vastaa

   0
 21. Mulla on jo neljäs tuubi Idun Mineralsin Vant mascaraa käytössä. Se on sellasta lämpimällä vedellä poistettavaa. Olen siis tykänny, vaikkei luomua olekaan. Massa on melko märkää ja saan yhdellä kerroksella sopivan lopputuloksen. Ripsarilla saa hyvin väriä ripsien kärkiin saakka. Harja on kapea kumiharja ja tämän kanssa saa olla myös tarkkana kun laittaa harjan hylsyyn ( ettei harja taitu).

  Vastaa

  0
  1. Hmm, tuo pakkaustyyli on siis Idunin "juttu". Tyylikkäältähän ne hylsyt näyttää kun ovat pitkiä ja siroja, mutta samalla se on vähän epäkäytännöllistä.

   Vastaa

   0
  2. Hyvä puoli kapeassa suuaukossa on se, että väriä ei tuo liikaa harjaan :). Ihanaa Tallinnan reissua! Olis ollut kivaa olla mukana.

   Vastaa

   0
 22. Olen aina välillä yrittänyt ostaa muuta, todeten ettei toimi, hukkaostos! Ja kun eteenpäinkään ei voi kierrättää, olen nyt todennut, että Lancomen ripsari vain on se, mikä just mulla toimii! Vaikka sitten maksaisin hiukan enemmän. Kitupiikistelen muualla. Dollseyesiäkin ostin, mutta suosikkini on ihan Hypnose. Dollseyesin vanhan ruusun tuoksu hiukka tökkii, mutta ei se tuossa ripsillä onneksi haise. Kivat ripset se mulle loihtii. Hamstraan Lancomen ripsaria laivalta, ja Hulluilta päiviltä Hypnoset a' 16.90 hintaan.

  Vastaa

  0
  1. Nuo L'Oreal-brändien parfymoidut maskarat on kyllä hassu juttu... Pitäisi joskus kysyä L'Orealilta mikä siinä on ideana. Kätketäänkö sillä jotain raaka-aineiden omaa tuoksua vai luodaan kuluttajalle "hienompaa" käyttöelämystä..?

   Lancômen ripsivärit tuntuisivat muuten olevan suomalaisten suosikki selektiivisten joukossa, todella usein kuulee tuota että "Muu ei toimi mutta Lancôme"... No, ylipäänsä Lancômelle on syntynyt Suomessa asema luotettuna merkkinä, ehkä siksikin maskaroihin luotetaan. Mä olen loppujen lopuksi käyttänyt elämäni aikana niin vähän selektiivisiä maskaroita etten osaa vertailla. Lancômelta on kieltämättä osunut käyttöön montakin oikein hyvää yksilöä. Clinique taas on esimerkki merkistä, jolta ei oikein löydy yhtään mulle mieleistä maskaraa.

   Vastaa

   0
 23. Sellainen kysymys tuli mieleen, että voikohan pääosin silikonista koostuvia primereita käyttää pakkassuojaukseen? Sellaisena päällimmäisenä kerroksena? Kun olen pari ostanut kokeilumielessä aikoja sitten, mutta en yhtään tykkää koostumuksesta joten tuolla ne ovat kaapin pohjalla. Tulisi niillekin käyttöä, jos toimisivat ulkoillessa. Esim. Katsoin netistä että Dermalogican Barrier Repair on lähes pelkkää silikonia ja tarkoitettu suojaamaan. Lorealin Blur primer on näköjään lähestulkoon samaa tavaraa.

  Vastaa

  0
  1. Sellainen kysymys tuli mieleen, että voikohan pääosin silikonista koostuvia primereita käyttää pakkassuojaukseen? Sellaisena päällimmäisenä kerroksena?

   En tiedä mutta oikein hyvä kysymys :) Kun seuraavan kerran olen juttusilla jonkun kosmetiikkakemistin kanssa niin täytyy muistaa kysyä tuosta. Tavallaan maalaisjärki sanoisi että mikä tahansa ihon päällä oleva kalvo suojaa, koska tuo eristeen ihon ja ulkoilman väliin.

   Vastaa

   0
 24. Siis oikeesti luin otsikon että 'klimppi_ripsari_arvostelu' ja hörähdin että jaahas, ei vissiin ollu kummosia ripsareita :D

  (Vasta postauksen viimisen rivin luettuani scrollasin takas ylös lukemaan sen otsikon uudestaan, että mitäs siellä sit oikeesti luki, "ahh, oops" :)

  Vastaa

  0
 25. Miten ihmeessä tuollaisia "ei-symmetrisesti muotoiltuja" harjoja on tarkoitus käyttää, siis esim. tuo Lorealin Feline, joka kaartuu päädystä? Minulla ripsarin harja on aina samassa asennossa sekä vasenta että oikeaa silmää meikatessa, eli pidän kiinni oikeassa kädessä ja harjaosa osoittaa vasemmalle. Kärjestään kaartuvan harjan kärki siis osuu oikeassa silmässä sisänurkkaan ja vasemmassa ulkonurkkaan, eli: mitä hemmetin hyötyä muotoillusta harjasta on? Vai onko tarkoitus osata kääntää ranne vinksalleen vasenta silmää meikatessa? Miten itse levität ripsarin, jos harjassa on "ei-symmetrinen muotoilu"? Tästä olisi kiva kuulla ripsarivertailujen yhteydessä! :)

  Vastaa

  0
  1. Miten ihmeessä tuollaisia ”ei-symmetrisesti muotoiltuja” harjoja on tarkoitus käyttää, siis esim. tuo Lorealin Feline, joka kaartuu päädystä?

   Voi käyttää joko vain yhtä puolta tai kumpaakin peräkkäin. Felinen kohdalla toisella puolella on pitkiä harjaksia jotka ikään kuin kampaavat ripset ja erottelevat ne, kun taas toisen puolen lyhyet harjakset toimivat volyymin tuojina pakaten massaa paksummin ripsiin. Halutusta efektistä riippuen voi käyttää joko vain toista puolta tai kumpaakin.

   Lisäksi tuollainen harjan kaarevuus auttaa valmistajien mukaan ripsien kohotuksessa. Korostan sanoja valmistajien mukaan, sillä itse en ole havainnut harjan kaarevuudella vaikutusta ripsien taipumiseen.

   Mä käytän meikkaukseen kumpaakin kättä, joten kun vaihdan maskaran toiseen käteen, on sen kärki tietysti samassa suunnassa silmän sisänurkkaan päin kuin toisellakin puolella.

   Vastaa

   0
  2. Olen miettinyt onnettomana ripsivärin käyttäjänä, että miten ihmiset keskimäärin tekevät, vaihtavatko kättä vai levittävätkö ripsivärinsä samalla kädellä molempiin silmiin. Itse en osaa käyttää eri käsiä.

   Vastaa

   0
 26. Mä tykkään Lancomen ripsareista, mutta hintahan niissä on iso miinus. Usein niistä kyllä on tarjouksia, tyyliin samassa paketissa poistoaine ja ripsari, hinta sama 33€. Lorkun Volume Million Lashes So Couture tekee samantyyppistä jälkeä mun ripsissä kuin Hypnose Star, joten se taitaa olla mun markettilemppari. Kiinnostaa kokeilla tuota Felineä, varmasti tulee tän postauksen luettuani testattua!

  Ja sitten aiheeseen liittyen: Oonko mä ainut, joka kiinnittää huomiota ripsivärien hajuun? :D Dolls Eyes on kyllä hyvä ripsari, mutta se tuoksahtaa aika voimakkaalle. Samoin tossa So Couturessa on jännä (toffeinen?) tuoksu. Mun toinen lemppari YSL:n Volume Effet Faux Cils tuoksuu myös, mutta ei niin voimakkaasti. Kaikissa ripsareissa tuoksua ei huomaa, kuten esimerkiksi Max Factorin False Lash Effectissä. Valitin tästä kaverille, joka piti mua ihan kajahtaneena :D Mulla on normaalia parempi hajuaisti kyllä, mutta osa noista ripsiväreistä tuoksahtaa niin voimakkaasti, että luulis toistenkin huomaavan.

  Tulipas taas pitkä sepustus puutaheinää :D

  Vastaa

  0
  1. Dolls eyesiä markkinointiinkin vanhan ruusun tuoksulla. Onneksi haju haihtuu pian. Se oli mustakin miinus!

   Vastaa

   0
  2. Mä kanssa kyllä huomaan, jos ripsari haisee kauheen voimakkaalta ja esimerkiks Lumenen Blueberry curl ja Max Factorin FLE vedenkestävinä saa ihan silmät kirvelemään, kun ne haisee niin tujakalle.

   Vastaa

   0
  3. Oonko mä ainut, joka kiinnittää huomiota ripsivärien hajuun?

   Et :) L'Orealin brändien maskaroista monissa on tuollainen parfymoitu tuoksu (Maybellinen, L'Oreal Paris, Lancôme, YSL...), joissain ihan orientaalisen vahva, toisissa miedompi. Mua se ei häiritse kun olen tottunut siihen, mutta onhan se hassu ja tarpeeton ominaisuus ripsivärissä.

   Vastaa

   0
 27. Yllättäen tuossa kuvassa missä ripsarien lopputulokset ovat vierekkäin, kallein ripsiväri näyttää omaan silmään vaatimattomimmalta. Toki se on erotellut ripset hyvin. Mä oon nyt ihan hurahtanut irtoripsiin ja käytän niitä aina viikonloppuisin. Arkisin käytän toki ripsiaria vielä, mutta se ihan suurin ripsarisuosikki ei vielä ole ole löytynyt. Ripsari on sellainen meikki, mistä en halua ihan tolkuttomasti maksaa (tyylin yli 20 euroa), koska se loppuu ja käyttämttönä pilaantuu suhteellisen nopeasti :)

  Vastaa

  0
  1. kallein ripsiväri näyttää omaan silmään vaatimattomimmalta

   Kannattaa muistaa että kuvissa on L'Orealia lukuunottamatta vain yksi kerros ripsaria :) Kahdella kerroksella Doll Eyes -ripsetkin paksunevat selvästi, pysyen silti erotellumpina kuin noilla kosteammilla maskaroilla. Tietysti harjan rakennekin vaikuttaa tuohonerottelevuuteen yhtä paljon kuin massa.

   Vastaa

   0
 28. Mulla ei ole kokemusta juuri noista kuvan ripsareista. Jotain samantyyppistä Maybellinen ripsaria olen kokeillut, mutta se sotki mulla hirveästi ja inhosin tuota ripsarin hylsyä, joka on jotenkin hankalasti muotoiltu. Yleensä päädyn lähes aina Lumenen tai Max Factorin ripsareihin. Tosin tällä hetkellä kokeilussa Isadoran All Day Long-ripsari, josta olen myös tykännyt.

  Omaan luonnostaan mustat ja aika tuuheat ripset. Mulle tärkeintä ripsarissa on se millainen harjasosa on. Tykkään sellaisesta lyhytpiikkisestä tai kumimaisesta päästä, koska ne lähes aina tuovat siistin lopputuloksen, väriä ei paakkuunnu ripsiin ja selviän yhdellä levityskerralla. Katson yleensä viimeisenä sen, mitä tuote lupaa ripsille tehdä :)!. Lisäksi hinta on mulle tärkeä. En halua maksaa montaa kymppiä ripsarista.

  Vastaa

  0
  1. Tykkään sellaisesta lyhytpiikkisestä tai kumimaisesta päästä, koska ne lähes aina tuovat siistin lopputuloksen, väriä ei paakkuunnu ripsiin ja selviän yhdellä levityskerralla. Katson yleensä viimeisenä sen, mitä tuote lupaa ripsille tehdä :)!

   Sama :) :) Mä katson miltä harja näyttää ja teen sen perusteella ostopäätöksen.

   Vastaa

   0
 29. Tässä tällainen rykelmäkommentti.

  Eli sen verran olen onnistunut blogisi avulla päivittämään hiustenpesurutiinejani, että annan hoitoaineen vaikuttaa sellaisen tahallisesti vähän vitkastellen suoritetyn kasvojenpesun ja kasvohieronnan ajan ja pyrin myös sormin kampaamaan hiuksia, jotta hoitoainetta pääsisi kunnolla kaikkialle hiuksiin (tässä esikuvana sinun Tangle Teezeriin turvautuminen). En ole myöskään kuivannut hiuksia kuivaimella enää pitkään aikaan, ja hiukset ovat nyt paljon vahvemman tuntuiset. :) Enkä enää säikähdä sitäkään, jos ja kun hiukset eivät ole mitenkään liukkaat pelkän shampoon jälkeen. :)

  Tein sen EkoPharman silmänympärysvoiteen kanssa muuten sillä tavalla, että otan pumppupullosta tulevat ylijäämät talteen pieneen kosmetiikkarasiaan, joten voidetta riittää nyt paljon pidemmäksi aikaa (aiemmin hieroin ylimenevät kasvoille, mutta nyt kun on öljykin käytössä, niin päätin säästää tämän kokonaan vain silmänympärysiholle).

  Ja muuten sitä Ziajaa ei olekaan Tokmannilla myynnissä, vaan olikin jotakin toista erittäin edullista merkkiä (oliko joku Eyen tai siihen suuntaan). Anteeksi väärän tiedon levittämisestä. Mutta siis Sokoksella ainakin oli, ja juuri pikapuolin on lähdössä kokeiluun herkän ihon entsymaattinen kuorinta ja naamio myös. :D Ihanan edullisia olivat. Tästä merkistä olisi tosiaan kiva tietää vähän enemmänkin.

  Ja sitten itse postauksen aiheesta eli ripsiväreistä. Minulla on vähän sellaista epäsymmetrisyyttäkin tuossa luomen raskaudessa, eli toisen puolen luomi on lähes jo siinä ripsien päällä (luomea siis todella vähän näkyvissä!). Mummoiässä tämä tulee olemaan luultavasti jo aika pahanlaatuinen ongelma - näenköhän eteenpäin katsoessani muuta kuin nahkaheltat silmien päällä? :) Jää nähtäväksi.

  Vastaa

  0
  1. Aaaww, tämä oli sympaattinen kommentti, tai mulle tuli tästä jotenkin liikuttunut olo :) Sä olet Jonttu kyllä hellyttävä :) Ihanaa kun olet innostunut kokeilemaan kaikkia kauneusjuttuja ja menemään mukavuusalueen ulkopuolellekin esim. tuon hoitoainejutun kanssa, muistan kun sanoit ettet tykkää antaa hoitiksen vaikuttaa pitkään tai alkaa pyyhekuivailemaan hiuksia siinä välissä kun tulee kylmä :D Ja tottahan se onkin, tuleehan siinä kylmä ^_^

   Ja tuo EkoPharman sy-voide-juttu: <3 <3 Asiaa, säästeliäs tyyppi mun tapaan! :) Jos mä olisin itse maksanut tuosta sy-voiteesta niin varmaan tekisin itsekin niin kuin sinä, en haluaisi että hyvää ainetta menee hukkaan.

   Kerrohan sitten kokemuksia Ziajan tuotteista. Ziajaan liittyy muuten huvittava bloggausmuisto useamman vuoden takaa, kerron sen kun vastaan siihen sun toiseen Ziaja-kommenttiin. Tosin menee varmaan huomiseen, nyt pitäisi alkaa pikkuhiljaa pakkaamaan Tallinnan kamoja. :)

   Vastaa

   0
  2. Ei kun sinä olet aivan ihana. Aina kun tänne tulee, on sellainen olo niin kuin olisit ystävä.

   Mukavaa matkaa!

   Vastaa

   0
 30. Itsekin tykkään Lancomen ripsareista, mutten myöskään raaski panostaa. Hankin ripsarin usein alesta tai jonkun kampanjan yhteydessä, esim. nyt käytössä Lumenen seerumiripsiväri, joka on luokkaa "ihan hyvä". Kun tää loppuu aion vihdoinkin kokeilla jotain luonnonkosmetiikan ripsiväriä. Tällä hetkellä oon kuullut eniten kehuja zuii organicsin tuotteesta.

  Ps. Aattelin että sua voisi kiinnostaa: http://www.kemikaalitutka.fi/2016/01/21/lisainfoa-kielletysta-polyaminopropyl-biguanideasta-papb/ Yllätyin nimittäin, että Korresin monet päivävoiteet olivat tuolla listalla.

  Vastaa

  0
  1. Tuosta linkin uutisesta käydään keskustelua Ceridal-postauksen kommenteissa :)

   Vastaa

   0
 31. Yllättäen suosikkiripsarini valmistus on lopetettu jo kauan sitten. Se oli Lumene Natural coden ripsari, jossa oli kaksi "annostelijaa". Arjessa käytin natural versiota ja joskus hurvittelemaan lähtiessäni vahvempaa. Tätä ennen oli käytössä Rimmelin vastaava. Alkaa vaan olla ripsari lopussa, joten pitäisi etsiä uusi.

  Minä olen moneen kertaan katsellut noita volume million lashes ripsareita kaupassa sillä silmällä, mutta sinne ovat toistaiseksi jääneet. Osittain olen ollut epävarma kummallisesta harjasta ja toisaalta sopivasta ripsarista. Tämän arvostelun perusteella menen taas sinne hyllylle pohtimaan sopivaa.

  Minä en sinällään kaipaa ripsiini pidennystä. Ne ovat riittävän pitkät muutenkin. Sen takia jätänkin pidentymistä lupaavat suosiolla kauppaan.

  Vastaa

  0
 32. Itsellä käytössä tällä hetkellä Felinen ripsari, joka kyllä tekee nätit ripset, mutta sen poisto! Aarrgghh!! Tuntuu, että silmät irtoavat päästä, vaikka kuinka hellävaraisesti yritän suorittaa poisto-operaation, mutta aina vain niitä mustia pieniä ripsariklönttejä on ympäri naamaa...ei hyvä :/ taidan vielä kokeilla tuota misellevettä, jos ei sekään helpota, niin taidan vaihtaa ripsaria, koska haluan säiltyttää silmäni, sekä ripseni päässäni kiinni.

  Vastaa

  0
  1. Noniin, en siis todellakaan ollut ainoa kenellä on tuo ongelma. Muuten hyvä ripsari mutta pakko myöntää, että jos Feline olisi tällä hetkellä mun ainoa ripsari niin olisin jo ostanut jonkun toisen tilalle koska maskaran vaikea poistaminen on jotain mitä en kerta kaikkiaan voi sietää.

   Vastaa

   0
 33. Nyt en kyllä tiedä 'uskallanko korkata' Felinen näin työvuoroon mennessä :D Muualta oon lukenut sen varisevan :-o Tosin muualla on lukenut myös sen olevan helposti puhditettavissa :-o Että oonko töissä varisevan ripsarin kanssa ja illalla silmät mustana kun en saa pois :D Tosin kun en vielä ole kokeillut poistamisen mahdottomuutta, luotan miselliin, koska tosiaan sillä olen saanut nekin pois mitkä ei ole lähtenyt muilla puhdistusaineilla :)

  Vastaa

  0
  1. Muualta oon lukenut sen varisevan :-o

   Ei kannata yleistää toisten kokemuksia ;) Minullahan tuo esim. ei varise muruakaan, niinkuin ei tosin mikään muukaan maskara. Maskaran variseminen liittyy enemmän henkilön ripsien laatuun ja maskaramassan & ripsien väliseen kemiaan, ei pelkkään maskaramassan koostumukseen.

   Vastaa

   0
  2. Juu ei yleistystä sen kummemmin, mutta mielipiteitä ja kokemuksia täältä ja muualta :) Itsellänikään ei ripsarit varise, huh, mutta tänään... Ekan Felinen jälkeisen parin tunnin jälkeen musta murunen silmän alla, ajattelin että voiko tää olla totta, että v a r i s e e h a n se mulla :( Mutta ehei, nyt reilun kymmenen tunnin jälkeen ei minkäänlaista varisemista näkyvissä :) (Menomatkalla pientä tuiskuakin.)
   Poistamisesta en vielä tiedä, kerron sen vielä myöhemmin kun kerran aloitin juttuun 'puuttumisen' :D

   Vastaa

   0
 34. No niin, minä vielä tuoreeltaan kerron kuinka kävi Felinen poistamisen kanssa.. Toisesta silmästä putsasin misellin kanssa ja puhdasta tuli :) Suihkuun ja normipuhdistukseni(jolla lähtee kaikki muut paitsi ne muutamat aiemmin mainitut) ja eikun suihkusta peilin eteen.. Hahaa, selkeästi ripsarin rippeitä silmässä joka ei saanut 'esipesua' misellillä! Eli minulta lähtee misellillä :)
  Ja vielä muut Feline ajatukset yhden! käyttökerran jälkeen.. Ei mitään vikaa, mutta ei mitään niin hyvääkään että ehdottomasti valitsisin Lorealilta juuri tämän 'käänneltävän' tuotteen, mutta voin valita. Ja en tiedä onko minulle osunut tuoksuton kappale, mutta ei mitään häiritsevää tuoksua(juu kävin vielä nuuhkimassa erikseen :D ).
  Kiitos ja hei :)

  Vastaa

  0
  1. Kiva kun jaoit Feline-kokemukset :) Mun täytyy muistaa tällä viikolla kokeilla miten Feline lähtee multa misellivedellä. Olen jo siirtynyt seuraavaan testimaskararyhmään mutta Feline + misellivesi -yhdistelmä täytyy vielä kokeilla :)

   Vastaa

   0
 35. L’Orealin Volume Million Lashes Feline,se on minun suosikkini,mutta myös Lancôme Hypnôse Doll Eyes käy mieluustiminun ripsilleni.

  Vastaa

  0
 36. Olen kokeillut joitain Lorkun ripsareita, mutta koska omat ripseni ovat lievasti sanoen haastavat (lyhyet, suorat, kasvavat monessa rivissa, silti aika harvat!) ne eivat ole meitsia sytyttaneet.
  Tahanastisista paras on ollut Lancomen Grandiosa. Ja juuri nyt kaytossa on taas - kuten usein ennenkin - kaksi: ensin Max Factorin 2000 Calorie ja sen paalle Make Up Foreverin Smoky Lash. Jalkimmaisen nimea en ihan ymmarra, miten niin sumuiset ripset?!
  Seuraavaksi aion hankkia YSL:n Faux Cils vai mika sen nimi olikaan. Tiedan tuhlaavani juuri ripsareihin, mutta muu kosmetiikka onkin sitten edullisemmasta paasta.
  Misellivedella poistan aina kaiken(!) meikin. Hyvin pyyhkii, sananmukaisesti.
  Osaatko Sanni neuvoa hyvan sy-voiteen, joka edes vahan haivyttaisi poskipaapussejani?! Kiitos etukateen!

  Vastaa

  0
  1. Osaatko Sanni neuvoa hyvan sy-voiteen, joka edes vahan haivyttaisi poskipaapussejani?! Kiitos etukateen!

   Omaa kokemusta tällaisesta tuotteesta ei ole, mutta lähtisin kokeilemaan jotain metallisen applikaattorin sisältävää sy-voidetta sillä ihon käsittely tällaisella viileällä applikaattorin pinnalla saa nesteet liikkeelle ja madaltaa pusseja samaan tyyliin kuin silmien päälle asetettu kylmänaamio tai jääpalat. Esimerkiksi Cliniquella on sellainen. Meinasin myös vinkata Diorista jolla oli aivan tosi hyvä ja tehokas applikaattori, paljon tehokkaampi kuin Cliniquella, mutta tuota tuotetta ei näköjään enää löydykään Diorin valikoimasta.

   Vastaa

   0
 37. Lancomen ripsareista tykkään uusimmasta Volume-a-porterista, joka on ihana! Diorin ja Estee Lauderin ripsarit on selektiivisen puolen mun lempparit, mutta marketista ottaisin kyllä False Lash Effectin tai juurikin tuon Volume Millionin alkuperäisen. Näistä kuvista mun suosikiksi nousi tuo Idun, omaan silmääni paras lopputulos :)

  Vastaa

  0
 38. Felinen poistamisesta: se on näitä 38(39!)-ripsareita. Loistava niille, jotka käyvät joka ilta kuumassa suihkussa ja jotka eivät käytä muuta silmämeikkiä. Misellivesillä ja öljypitoisillakin putsareilla saa aikaan vain murustumista... Jos olisi normikonstein poistettavissa niin olisi ykkössuosikkini ikinä!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)