03.12.2015

Veronpalautukset

Veronpalautus

Mitäs te ostitte? :)

idMeikki_03122015

Lisätään vielä meikkiblogiosuus eli päivän look. Meikki on osa huomenna ulos tulevaa meikkipalettiesittelyä.

Päivän opetus: älä edes yritä tehdä smokey eye'ta päivänä, jolloin silmät vuotavat koko ajan. Sain muutaman kuvan otettua ja meikki oli pestävä pois. Juusto- ja kalatiskillä asioi meikitön versio. :D

.

Nyt glögiä, siemennäkkäriä kylmäsavulohella ja lautasellinen juuri sopivan lämpötilän saavuttaneita juustoja... Ahh.

61 comments on “Veronpalautukset”

  1. En ostanut mitään :) Mutta sinulla on ihanat ostokset. Siitäpä tuli mieleen, että täytyy mennä jääkaapille, miehen sisko toi ihanaa juustoa Italiasta.

    Vastaa

    0
    1. Mitäs juustoa? :) Slurps! ^_^ Täällä herkuteltiin juuri Tete de Moinella, ihanan kiteisellä Juustoportin Gran Reservellä (eli "Gruyerellä") ja vuohenjuustolla.

      Vastaa

      0
    2. Enpä tietenkään muista nimeä, jotain todella pitkään kypsytettyä, voimakkaan makuista, hyvää :) Kälyni ostaa Italiasta Suomeen lähtiessään juustot kylänsä kaupasta ja siellä ne pakataan tiskillä muovivakuumiin. Perillä koti-Suomessa hän ottaa heti juuston pois muovista ja laittaa kankaaseen (keittiöpyyhkeeseen) säilytykseen, joten nimilappukin on sillä tiellä. Muovissa ei saa säilyttää.

      Vastaa

      0
    3. Mä en olekaan vielä koskaan tuonut matkoilta kotiin juustoa, se asia täytyisi korjata :)

      Vastaa

      0
  2. Ripsivärin, meikkivoiteen, kuorintavoiteen, vartalovoiteen ja huulirasvan....samana päivänä veronpalautukset ja Sokoksen joulualekupongit on paha yhdistelmä :D Mutta hei, kaikkine jouluetuineen ja alennuksineen ja etukuponkeineen kaikki ostokset maksoi saman verran kun tuo pelkkä ripsiväri yhteensä! :) Nam, tekisi mieli kyllä juustoja!

    Vastaa

    0
  3. Oletko Sanni kokeillut noita vegaanisia "juustoja"? Violifeä ja mitä näitä nyt on. Oon elänyt lakto-ovo-vegenä kuutisen vuotta ja jotenkin nyt on alkanut maitotuotteet ja muna potkia vastaan, pitäisi päästä kokeilemaan tekojuustoja kun en pärjää ilman juustoa leivällä. :D

    Vastaa

    0
    1. Oletko Sanni kokeillut noita vegaanisia ”juustoja”?

      En kaupan vegaanisia, mutta sisareni valmistamia kyllä. Sisareni on oikea velho valmistamaan vegejuustoja pähkinöistä. Manteli"fetan" ohjeen julkaisin kerran blogissakin ja on muuten yksi suosituimpia reseptipostauksia blogin historiassa :)

      Muut sisareni valmistamat juustot ovat sellaisia juustöhöylällä höylättäviä. Tykkäsin etenkin jostain savujuustosta ja yrttisestä virityksestä :) Uskomatonta mitä kaikkea voi valmistaa pähkinästä, ei ikimaailmassa tunnistaisi sitä juustojen raaka-aineeksi.

      Vastaa

      0
  4. Ostin Remington Reveal -kasvoharjan! Ihanaa päästä kokeilemaan uusia kauneusjuttuja :)

    Vastaa

    0
  5. Taisin vähän shoppailla sokoksella (siellä oli verot veks -24% -alennusmyynti!!) ja mukaan lähti GlamGlown joulusetti, UDPP ja kaks purkkia English Tea Shopin jouluteetä :P nyt ei sovi enää shoppailla pitkään aikaan :D

    Vastaa

    0
  6. Tykkäätkö muuten intialaisesta ruoasta? Tein nimittäin sun blogin innoittamana täysin vegaanista, melko vähähiilihydraattista ja runsasproteiinista currya, josta tuli ihan tajuttoman hyvää. Ja mikä parempaa, kyllä tällaisesta ruoasta tulee myös tajuttoman hyvä olo :)

    Vastaa

    0
    1. Tykkäätkö muuten intialaisesta ruoasta?

      Tykkään todella paljon, intialainen on slurps!! Tilaan annokset ilman riisiä ja yleensä 2 x pääruoan niin että nälkä lähtee :D Kun intialaisissa ravintoloissa vatsa on tarkoitettu täytettäväksi sillä riisillä... (No, sama juttu kiinalaisiaa, nepalilaisissa jne..)

      Vastaa

      0
    2. Asuin itse 3v Englannissa, siellä riisi ei kuulu annokseen, ja annokset ovat valtavia ja maksoivat noin 6-7e kotiinkuljetettuna, kyllä siis kelpasi :D

      Onko sulla jotain omia intialaisia reseptejä vai onko se enemmänkin ravintolaherkkua sinulle?

      Vastaa

      0
    3. Asuin itse 3v Englannissa, siellä riisi ei kuulu annokseen, ja annokset ovat valtavia ja maksoivat noin 6-7e kotiinkuljetettuna

      Ooooh!!! Indian food paradise! ^_^ Täällähän annokset on tuttuun tapaan koottu niin että varsinaista pääruokaa on ehkä neljännes tai viidennes lautasesta ja loput on täytetty riisillä ja kastikkeilla. Ei oikein intialaisen kohdalla toteudu ajatus riisistä lisukkeena jota kuuluisi tietenkin olla itse pääruokaa vähemmän ;)

      En osaa itse tehdä intialaista kotona (tai kenties: en ole nähnyt vaivaa opetella :D), vaan minulle se on ravintolaherkkua. Intialaisia mausteseoksia on kyllä käytössä, joita kaadan kookosmaitoruokiin. Mutta mausteet ei vielä tee niistä intialaisia ^_^

      Vastaa

      0
    4. Pakko kommentoida riisiasiaa! Tein tälläviikolla fried rice -tyyppistä ruokaa kukkakaalista ja kanamunasta. Mies ei huomannut mitään erikoista ruuassa ennen kun sanoin, että siinä ei ole riisiä. Pannulle siis ensin muut kasvikset yms, mitä haluaa laittaa, sitten pari kanamunaa ja lopuksi raastettu kukkakaali. Nam!

      Ja sitten kokeilin porkkanaversioita kukkakaalitortilloista, toimii! Tuli todella maukkaita :)

      Mä en ole ollenkaan niitä, jotka tuhlaisivat yhtään sen enempää palkkapäivänä tai veronpalautuspäivänä kuin minään muunakaan päivänä. Siirsin yli puolet palautuksista säästötilille ja loput jätin käyttötilille. Meillä on tulossa keittiöremontti, joten siihen kyllä uppoaa rahaa ihan riittävästi.

      Vastaa

      0
    5. Mulla on muuten edelleen kukkakaaliriisi kokeilematta :) Ehkä siksi kun en enää koskaan tee mitään sen tyyppistä ruokaa joka tuntuisi kaipaavan riisiä. Mutta tuo sun fried rice -annos kuulostaa kyllä herkulta ja kokeilemisen arvoiselta :)

      Vastaa

      0
  7. ohh, mitkä juustoherkut! :D alan itse olla päässyt irti todella pahasta (ja oikeasti olemassaolleesta, sanokoot epäilijät mitä tahtovat) juustoriippuvuudesta. hyvä juttu, mutta voin kuvitella ihanan juustoherkuttelun glögin kanssa ja melkein ikävöin sitä juustoriippuvuuden ja juustoherkuttelun tunnetta kun kuvittelen ihanan juustolautasen ja glögimukin (olipa onneton lause kun toistelin sanaa juusto)! :D josta heiveröinen aasinsilta: voisitko antaa vinkkejä itsetehtyyn, sokeroimattomaan glögiin? en tykkää imelästä glögistä yhtään ja tänä vuonna aiemmin rakastamani versio eli lämmitetty omppumehu + isot läjät mausteita on alkanut tökkiä pahemman kerran. valion sokeroimattomasta sain vuosisadan migreenin, syytän makeutusaineita. makeutatko esim. mehua mitenkään vai heitteletkö vain mausteet joukkoon? entä teeglögi? kenties reseptipostaus glögeistä? ;D

    veronpalautuksilla ostelin itselleni täysin epätyypillisesti cliniquen kasvovettä ja silmämeikinpoistoainetta. tavallaan käytän edullista (luonnon)kosmetiikkaa mutta koska yksikään silmämeikinputsari ei irrota ripsistäni edes vesiliukoista ripsaria (tosin pätee myös selektiivisiin putsareihin) oli pakko ostaa kokeiluun kehuttu clinique. hinta kirpaisi mutta sy-iho näyttää jo viisikymppisen iholta kaiken hinkkamisen jälkeen. kamalaa! jospa clinique olisi se apu, ettei tilanne pääsisi enää kauheasti pahenemaan. ja loput veronpalautukset talteen! :)

    Vastaa

    0
    1. alan itse olla päässyt irti todella pahasta (ja oikeasti olemassaolleesta, sanokoot epäilijät mitä tahtovat) juustoriippuvuudesta.

      Mä ainakin uskon ihan täysillä kaseiinin koukuttavuuteen, sen verran moneen aihetta käsittelevään uutiseen olen törmännyt, asiaahan on tutkittu ihan yliopistotasollakin. Tietysti kaseiinin vapauttamat kasomorfiinit eivät aiheuta kaikilla riippuvuutta, mutta toisilla kyllä. Kuten minulla, mitä ilmeisimmin :)

      voisitko antaa vinkkejä itsetehtyyn, sokeroimattomaan glögiin?

      Riippuu siitä siedätkö keinomakeuttajia...? Valio-kommentista päätellen ilmeisesti et... Jos vain jostain löytyisi täysin keinomakeuttamatonkin mustaherukkamehu niin olisi täydellistä (joo, joku varmasti valmistaa itsekin mutta mä en). Kaupan sokeroimattomissa mustaherukka (ja muissakin) mehuissa on aina aspartaamia ja kumppaneita.

      Teeglögiäkin olen kokeillut mutta ei toiminut mulla, siis ei ollut mun maun mukainen.

      Sokeroimaton glögi:
      - Sokeroimatonta mustaherukkamehua
      - Glögimausteita
      - (Punaviiniä)

      Mun glögissä punkku on kaiken a ja o, se on mulle mauste siinä missä klassiset glögimausteetkin.

      Kirsikkamehuglögiäkin tekisi mieli kokeilla, mutta toistaiseksi en ole löytänyt sokeroimatonta kirsikkamehua.

      Minkä Cliniquen silmämeikinpoistoaineen ostit? Geelimäinen Naturally Gentle on aivan ihanaa, mutta supersuosittu Take The Day Off -neste taas on mulla ollut huonoimpia silmämeikinpoistajia koskaan. But that's just me. :)

      Vastaa

      0
  8. Mäkin ostin juustoja En muistanut kuinka verojen kanssa kävi ja aamulla tilillä oli pieni, mutta iloinen yllätys!

    Vastaa

    0
    1. Mä maistan sitä nyt ekaa kertaa :) En useinkaan tykkää cheddarista (ainakin pitää olla vähän pidempään kypsytettyä) mutta tää vaikuttaisi parin viipaleen perusteella oikein hyvältä! :)

      Vastaa

      0
  9. Oih, juustoja! ❤_❤ Niitä ei ole opiskelijabudjetilla varaa ostaa kuin todella harvoin, ja niinä harvoina kertoina, kun ostan niitä itse tai herkuttelen niillä vanhempien luona, ne maistuvat aivan taivaallisen hyviltä. Voisin elää pelkillä juustoilla!

    Omat veronpalautukseni menevät osaksi säästöön ja osaksi uuden tabletin hankintaan. Tabletti tulee kyllä ehdottomasti tarpeeseen, koska sitä on helppo kantaa mukana koulussa, koska kaikki luentomateriaalit tulevat nettiin.

    Vastaa

    0
    1. Kuulostaa fiksulta veronpalautussijoitukselta :) Fiksummalta kuin juustot :D ^_^ Mutta ne on kyllä sellaista arjen luksusta että aijjai...

      Vastaa

      0
    1. Leipäjuusto ♥ Kahvi

      Mä "opin" syömään leipäjuustoa kahviin dipattuna vasta vuosi sitten! :) Opin sen yhdeltä pohjoisesta tulevalta kaveriltani. Olin aluksi ihan että WTF, miten kukaan voi liottaa juustoa kahvissa ja vielä pitää siitä, mutta kerran kokeiltuani tajusin täysin <3 Leipäjuusto yksinään ja kylmiltään on arkiruokaa mutta kahviin dipattuna herkku, ja uunissa kuumennettuna kanelin kera jälkiruokaa... <3 <3

      Leipäjuustoa on aina ihan törkeän ikävä ulkomailla kun sitä ei sieltä saa.

      Vastaa

      0
    2. Aijjaa, mulle se on ollut lapsesta asti ainut tapa syödä leipäjuustoa :D Kaikki mummot ym söi niin. Itse tosin opettelin syömään ehkä viime vuonna, kun etsin korvaajaa muille kahvileiville.

      Vastaa

      0
    3. Aijjaa, mulle se on ollut lapsesta asti ainut tapa syödä leipäjuustoa :D

      Tietyissä osissa Suomea se on se perinteinen tapa, toisaalla "never-heard" :D

      Vastaa

      0
  10. Ostin pitkän jahkailun jälkeen Artekin jakkaran, onneksi oli vielä -15% alennuksessa :-) Herkullisen näköisiä juustoja!

    Vastaa

    0
  11. Tulee niin mitättömät palautukset että menevät ihan elämiseen ja joululahjoihin. Mutta ensi vuoden isot palautukset menevät säästöön :) unohdin siis palauttaa korjatun veroilmoituksen :D
    Mutta itselle ostan joululahjaksi UD Gwen paletin ❤️

    Vastaa

    0
  12. Maksoin velkoja, ostin jättisatsin kissanruokaa, uuden paidan, Nioxin-paketti(tuuheuttava shampoo joka oikeasti toimii), filerointiveitsen, kynsilakkaa, kirjapaketin, pari dvdtä ja kai mä viel jotain keksin :D Vähän innostuin ku sain tosi hyvät palautukset ja noi on sellasii juttui minkä ostamista oon oikein oottanut.

    Vastaa

    0
    1. Hyvältä kuulostaa :)

      Mulla oli tilillä 11 euroa kun palautukset pätkähti pöytään että kyllä siinä oli jo juhlan tuntua ^_^ Ja mullekin tuli ihan mukavat palautukset :) Vieläkin ois varaa shoppailla, mutta kun en mä osaa :D Ja hyvä niin (---> ei tilaa :D)

      Vastaa

      0
  13. Kunnon talvirenkaisiin hassasin palautukset. Ens vuonna sit jotain kivaa itelle, siis jos palautuksia tulee.. ☺

    Vastaa

    0
  14. Mä ostin itelleni Tempurin Ombracio -tyynyn. Oli Sokoksella kantistarjouksessa ja lisäksi sai vielä sen 24% alea. Ja sit vielä henksualetkin oli normaalia isommat niin 183 euroa olikin 76 euroa. Nukuin viime yön erittäin hyvin :D

    Vastaa

    0
    1. niin 183 euroa olikin 76 euroa. Nukuin viime yön erittäin hyvin :D

      I bet :D Olipahan alennus :)

      Vastaa

      0
  15. Ostin pari hoitisputelia, vaikka mätkyjä tuli niin että verokarhu laittoi kahdelle maksulapulle, auts. Mutta toinen hoitis oli Sokoksen -24% alella ja toinen Stoccan kantisalessa, joten alle 14 egellä selvisin.

    Vastaa

    0
    1. mätkyjä tuli niin että verokarhu laittoi kahdelle maksulapulle, auts.

      Oijjoi.

      Mä olen ihan missannut tuon Sokoksen -24% alenkin... Vaikka eilen olin siellä. Kyllä sitä on ihminen sokea :D Vai onko tuo alennus vain tiettyjen kaupunkien Sokoksilla...?

      Vastaa

      0
    2. Tais olla vaan pääkaupunkiseudun Sokoksissa ja Emotioneissa sekä verkkokaupassa :/

      Vastaa

      0
  16. Kivat veronpalautusostokset sinulla. :) Tilasin äitille joululahjaksi ja itselleni muuten vain korvakorut ulkomaisesta verkkokaupasta. Nyt innolla jo odottelen saapuvaksi. Uskalsin tilata vasta, kun varmistui, ettei lakko jatku. Muuten olisi jäänyt äidin lahja mahdollisesti saapumatta jouluksi. Pakettia on aina mukava odottaa saapuvaksi. :)

    Vastaa

    0
    1. Toivottavasti ehtivät jouluksi! :) Mullakin on ollut monena jouluna jännäystilanne että ehtiikö jotkut ulkomaisista nettikaupoista tilatut jouluksi...

      Vastaa

      0
  17. Ostoksia on tehty syksyn mittaan...
    Tiedätkö muuten, onko Korres lopettanut ihanan Watercress-voiteen valmistuksen? Se oli kymmenen vuotta sitten merkkiin törmätessäni varsinainen tähtituote. Hyvä voide kuivalle iholle, jos ei ollut liian herkästi ärtyvä (sisälsi aurinkosuojan..)
    Ainakaan FeelUnique ei tuota näy myyvän..

    Vastaa

    0
    1. Tiedätkö muuten, onko Korres lopettanut ihanan Watercress-voiteen valmistuksen?

      Jos olisin nyt Kreikassa niin pinkaisisin heti ensi tilassa tsekkaamaan lähimmästä apteekista. Mutta täällä Suomessa Korres on mulle aina etäisempi (niin fyysisesti kuin psyykkisesti :D). En saa enää Korresin uutiskirjeitäkään, niin en yhtään tiedä mitä heidän valikoimassaan tapahtuu. Ainakaan Watercress-voidetta ei näy Korres.comin sivulla, joten vaikuttaa siltä ettei sitä enää ole :/

      Vastaa

      0
  18. Helsingin Sokos mainosti tuota alv-alea , tiällä mitää oo.
    Tilasin tänään UD Gwen Stefani paletin , niiiiiiin hieno!!

    Vastaa

    0
    1. Helsingin Sokos mainosti tuota alv-alea , tiällä mitää oo.

      Noniinjoo, vähän arvelinkin että ei koske koko Suomea.

      Gwen Stefani -paletti on hieno! :)

      Vastaa

      0
    2. Hassua, sillä tämä -24% ale oli Joensuussakin, vaikka sitä ei pahemmin mainostettu. Oli tullut myyjillekin yllätyksenä :D

      Vastaa

      0
  19. Mäkin ostin juustoja :) Herkutellaan niitä kuoharin ja punaviinin kanssa, kun katsotaan Linnanjuhlia.
    Meillä on vahvinta Appenzelleriä, Metsuria (punakitti), Kärtneriä, champanja brietä ja Aura.
    Jouluna voikin syödä sit taas uudet setit :)

    Vastaa

    0
  20. Veronpalautukset meni aikapitkälti kissan eläinlääkärikulujen maksamiseen.. ja ne loput mitä jäi niin maksettiin sitten kaikki muut laskut mitä tuolla oli odottamassa :D

    Eli aika selliseen yleishyödylliseen meni ne. Onneksi se palkkakin kilahti samaan aikaan tilille niin siitä raaskii ehkä muutamat joululahjat ostaa jopa itselle ^^

    Vastaa

    0
    1. No voi kissaa, toivottavasti hänen toipumisensa on nyt hyvällä mallilla.

      Vastaa

      0
    2. Onneksi on! Häneltä murtui tosiaan jalka pari kuukautta sitten, mutta nyt alkaa olla jo luutunut ja ensi viikolla pitäisi saada ylimääräiset raudat jalasta poisa (:

      Ja kissa on oma iloine rämäpää itsensä, eikä hieman vielä virheasennossaan lenkkaseva jalka tunnu menoa haittaavan :D

      Vastaa

      0
    3. Hyvä juttu :) <3 (Siis ei se että jalka murtui vaan että hän on jo itsensä ^_^)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat