28.12.2015

Tosi hyvä peiteaine: Idun Strandgyllen

Taas on löytynyt aivan loistava peiteaine!

Piti äkkiä alkaa tekemään tästä esittelypostausta kun se on päätymässä vuoden parhaat tuotteet -listalleni :) Yleensä listalla on vain tuotteita jotka olen vuoden aikana esitellyt blogissa, mutta nyt siellä on kaksikin "parasta" jotka eivät ole blogissa näkyneet kun en ole ehtinyt niistä kirjoittamaan. Tämä toisen survon nyt tähän juuri ennen listan julkaisua :)

Sain Idun Mineralsilta pienen testipaketin joulukuun alussa, ja aijjai, sieltä voisi päätyä parhaat-listalle useampikin tuote. Idun on kyllä hämmentävän hyvä ja tasalaatuinen merkki tähän saakka kokemani perusteella. Yhtään varsinaista hutia tai heikkolaatuista tuotetta ei ole vielä kohdalle sattunut.

Idun_Concealer_IMG_0166

Tämänkertaisessa testipaketissa (jonka sisältö ei ollut mitään random-tuotteita vaan itse kiinnostukseni pohjalta toivomia) oli Idunin voidemainen peiteaineduo nimeltään Strandgyllen. Kaikilla Idunin tuotteilla on ruotsinkieliset kasveihin tai pohjoismaalaiseen mytologiaan liittyvät nimet.

Pakkauksessa lukee 100% highly purified minerals, mutta tämä viittaa tietenkin vain peiteaineen mineraaliainesosiin, ei koko ainesosacocktailiin. Kun on kyse muusta kuin jauhemaisesta tuotteesta, mukana on aina muitakin ainesosia kuin mineraaleja. Strandgyllen ei myöskään ole luonnonkosmetiikkaa, siinä on synteettisiä ainesosia kuten muovia (polyetyleeni). Idun Mineralsin tuotteista osassa on vain luonnosta peräisin olevia raaka-aineita (esim. mineraalipohjat ja muut jauhemaiset tuotteet sekä kiinteät poskipunat) ja osassa sekä luonnollisia että synteettisiä raaka-aineita.

Tuo polyetyleeni kuulostaa kenties "pahalta", mutta se on edelleen yksi kosmetiikan yleisimpiä ainesosia monipuolisuutensa vuoksi. Sitä käytetään mm. sitomaan ainesosia yhteen voidemaisissa tai kiinteissä meikkipohjissa, kuorivana ainesosana kuorinta-aineissa, emulsioiden stabilisoijana sekä koostumuksen paksuntajana.

Mutta teitä kiinnostavat varmasti enemmän tuotteen tulokset "in action" ;)

IdunConcealer_before_after

Tässä silmänaluset ennen ja jälkeen Strandgyllenin. Olen käyttänyt duon kahdesta sävystä tummempaa, yllättäen se sopii minulle ainakin tällä hetkellä paremmin kuin vaaleampi. Miten minusta tuntuu että ihoni vain tummuu joka vuosi... :p

Strandgyllen on yksi peittävimpiä peiteaineita joita olen kokeillut, koostumuksen ollessa samalla miellyttävä eikä kuiva ja tönkön pakkelimainen, niinkuin monet vahamaiset peiteaineet. Peitepuikko on hyvä esimerkki paksusta, tönköstä koostumuksesta jolla on taipumus jäädä iholle paksuhkona kerroksena joka etenkin silmien alla kasaantuu juonteisiin.

Strandgyllen on "tanakkaa" ja kerrostuu paksummin kuin ohuet voidemaiset peiteaineet, mutta se sisältää sopivassa suhteessa rasvamaisia ainesosia (mm. risiiniöljyä ja jojobaöljyä) jotta fiilis on miellyttävän notkea eikä tuote tunnu tai näytä iholla kuivalta. Tykkään tästä todella paljon enkä ole vakkariini Estee Lauderiin koskenutkaan kun tämän rasian avasin. :)

IdunConcealer_poski_ennen_jalkeen

Tässä toinen ennen/jälkeen-kuva, kohteena poskeni punoittava alue.

Jälkeen-kuvassa on yksi siveltimellä vedetty kerros Strandgylleniä.

IdunConcealer_HM_concealer_brush

Käytänpä tässä tilaisuuden hyväkseni ja kehun samalla myös H&M:n peiteainesivellintä.

Vanha peiteainesiveltimeni on kadonnut, ja ostin tilalle H&M:n siveltimen kun sattumalta tajusin (monen kuukauden viiveellä) että Henkkamaukan meikkisarjahan on kokonaan uudistunut. Rohmusin satsin muitakin sarjan meikkituotteita kuten eyelinereita ja voidemaisia luomivärejä ja hyvältä vaikuttaa!

HM_Concealer_Brush

Jos siis etsit hyvää ja edullista sivellintä peiteaineelle tai voidemaiselle luomivärille, kipaisepas H&M:ään. Siveltimellä taisi olla hintaa noin 5 euroa ellen ihan väärin muista.

Sivellin on todella napakka mutta ei liian jäykkä ja ainakin minun makuuni juuri sopivaan pituuteen leikattu. Peukku tälle!

Idun_Concealer_IMG_0167

Idunin Strandgyllen-peiteaineduon suositushinta on 33,70€, mutta esimerkiksi YA:n nettikauppa näyttää myyvän sitä tällä hetkellä hintaan 25,40€.

Peiteaine on pysynyt silmänalusillani erinomaisesti kasautumatta juonteisiin ilman puuterikiinnitystäkin, lukuunottamatta joitain kuntosalin juoksumattosessioita. Posken punoitusta peittäessä olen laittanut Strandgyllenin mineraalipohjan alle, eikä mineraalipuuteri ole kökkööntynyt sen päälle, kun olen antanut peiteaineen hetken kuivahtaa. Strandgyllen ei tietenkään kuivu samalla lailla kuivaksi kuin Estee Lauderin Double Wear Stay-in-place Concealerin kaltaiset ohuet kestopeiteaineet, mutta ei myöskään jää "tahmeaksi" niinkuin jotkut vahamaiset purkki- tai puikkopeiteaineet.

Ilahduttava löytö kaiken kaikkiaan! :)

41 comments on “Tosi hyvä peiteaine: Idun Strandgyllen”

 1. Ihanaa kun jaksat esitellä näitä huipputuotteita! Apteekin hyllyllähän näitä on nähnyt, mutta ei ole ollut kuitenkaan tarkempaa käsitystä siitä, mitä sarja voisi tarjota. No nyt on, ja tarjoaakin nimenomaan jotakin suurimpaan meikkitarpeeseeni eli peittämiseen. Hyvien peiteaineiden kärkipäässä ei ole koskaan liikaa tunkua...

  Vastaa

  0
 2. Mulla oli myös tämä, käytin luomivärin pohjustajana. Silmien alla ei oikein tuntunut toimivan koska lähti kasaantumaan juonteisiin. Ainoa peiteaine joka ei ole kasaantunut on Lily Lolon jauhemainen, tosin veikkaan että jokin muukin jauhemainen mineraalipeiteaine kävisi. Ihon tummumisesta sen verran että olen huomannu saman efektin. Olen kohta 30 ja iho on tummunut reippaasti kalkkilaivan kapteenista. Ennen pystyin käyttämään vain vaaleimpia meikkivoidesävyjä ja niitäkin rajatusti tietyiltä valmistajilta. Viiden vuoden aikana olen selkeästi kellastunut ja tummentunut vaikka olenkin edelleen aika vaalea. Käytän Lolon Warm Peachia vaikka Popcorn saattaisi mennä ainakin kokeilun perusteella. Kesäsävynä varmasti. Kokeilin myös Idunin Saga sävyä mutta se häivytti keltaisen sävyn kasvoiltani ja näytin harmaalta. Siksi en Lololta lähtenyt edes kokeilemaan neutraaleja sävyjä.

  Vastaa

  0
  1. Minä käytin myös ennen ihan vaaleimpia sävyjä, nyt menee jo kevyesti light-medium-tasonkin sävyt. Hassua. Muutos on tapahtunut vasta viimeisen viiden vuoden aikana.

   Vastaa

   0
 3. Olisin sellaista kysynyt, kun sain nyt käsiini ihanat Oliivi-shampoon ja -hoitoaineen (etenkin tuo hoitoaine vaikuttaa todella hyvältä!), että kuinkahan moni oikeasti tekee hoitoainepullojen suosituksen mukaan ja kuivaa hiuksest shampoolla pesun jälkeen pyyhekuiviksi. Tästä voisi tehdä vaikka gallupin... Kun itseäni ainakin palelee helposti, jos suihkun joutuu keskeyttämään, ja toinen seikka on myös se, että ei ole kiva suihkun lopuksi kääriytyä märkään pyyhkeeseen.

  Kun kerroit nyt tehostavasi hoitoaineen hoitavuutta levittämällä sen nykyisin aina Tangle Teazerilla, niin onko sinulla sellainen suihku-T.T.?

  Vastaa

  0
  1. kuinkahan moni oikeasti tekee hoitoainepullojen suosituksen mukaan ja kuivaa hiuksest shampoolla pesun jälkeen pyyhekuiviksi.

   Mä kuivaan aina, ihan aina :) Eihän hoitoaine edes kunnolla tartu märkään tukkaan vaan valuu samantien pois veden mukana. Varmaankaan kaikki eivät jaksa pyyhekuivata tukkaansa ennen hoitista, mutta sitä en sitten tiedä miten he saavat hoitiksen pysymään hiuksissa :D

   onko sinulla sellainen suihku-T.T.?

   Käytän Tangle Teezeriä oikeastaan vain hoitoaineen kanssa joten TT asuu kylppärissä. No, tokihan niitäkin tilanteita joskus tulee että hiukset ovat niin takussa että vain TT auttaa, mutta normaaliin hiusharjaani verrattuna käytän sitä kuiviin hiuksiin aniharvoin. "Tavallisena" harjana en tykkää TT:stä yhtään, se on mulle vain takunselvitys/hoitiksen levitys -harja :)

   Vastaa

   0
  2. Onko sinulla siis sellainen erityisesti suihkussa kampaamiseen tarkoitettu Tangle T. vai ihan perus?

   Mutta siinähän tulee kylmä, kun kuivailee hiuksia kesken suihkun!

   Vastaa

   0
  3. Onko sinulla siis sellainen erityisesti suihkussa kampaamiseen tarkoitettu Tangle T. vai ihan perus?

   Ihan perus. Myös se on tarkoitettu märkänä kampaamiseen. Mitähän etua Aqua-versiosta nyt sitten on perus-TT:hen verrattuna... (muu kuin lisämyynti valmistajan näkökulmasta ;))

   Mä olen niin tottunut hiusten kuivaamiseen kesken suihkun etten enää reagoi kylmyyteen. Pyyhettä tai kylpytakkia ympärille vain :) Usein annan hoitsikan muhia niin pitkään että lähden muualle asuntoon jatkamaan hommia, vaikkapa bloggaamaan. :)

   Vastaa

   0
  4. Mä en tiedä miten Tangle Teezerin markkinointitiimi on asian esittänyt, mutta itse hommasin joskus pari vuotta sitten (?) jostain BeatyBayn superalesta vähän "on a whim" tuon suihku-TT:n. Ennestään oli siis jo normiversio (nykyään on myös matkaversio jumppakassissa! Olen koukussa, ja tukkani ilman näitä "jahas, missä on sakset" -takussa :D), joten ajattelin että testataanpa tuokin kun puoli-ilmaiseksi lähtee.

   Oma henkilökohtainen kokemus suihkuversiossa vrt. normaaliin on, että pysyy paaaljon varmemmin hoitoaineen liukastamissa näpeissä, ja jos harjaa juoksevan veden alla esim. huuhdellessa vesi tietenkin humahtaa aukosta läpi eikä pyri saumoista harjan sisälle. Tuo eka pointti on ehkä se tärkein, mulla kun lentelee normiversio ihan kuivanakin välillä pisin seiniä... :D

   Itse muuten harvemmin jaksan kuivata hiuksia rutistelua enempää kesken pesun, poikkeuksena hiusten värjäämisprosessi. Toisaalta musta tuntuu, että tukkani imaisee hoitoaineen liian nopeasti märkänäkin (pari eri kampaajaakin on joskus ihmetelleet tätä :D), joten levittäminen huomattavasti hankaloituu entisestään kuivemmassa kuontalossa. Tai sitten sitä pitäisi lotrata litrakaupalla. Ehkä tarvitsisin vain sellaisen "Conditioner for Dummies" -juttusarjan. ^_^;;

   Vastaa

   0
  5. Kiitos Aqua-version "avaamisesta" :D Tuo on totta että se normiversio ei oikein pysy hyvin kädessä, muutenkaan en pidä sitä mukavan tuntuisena. Itse asiassa mä en tykkää TT:ssä mistään muusta kuin siitä, että se selvittää sellaiset takut, jotka ennen jouduin leikkaamaan irti saksilla :) Se on siis mulle ikäänkuin paikallisesti käytettävä ongelmanratkaisija :D

   Tavallisena harjana en jaksaisi sitä ikinä käyttää, harjausfiilis on tosi pliisu kun harja ei tunnu menevän kauttaaltaan hiusten läpi (kun piikit on niin lyhyet). Mun tukka ei ole normaaliarjessa takkuuntuvaa laatua, ja TT:tä tulikin ennen käytettyä vain muutamia kertoja vuodessa jos tukka oli jäänyt takkuun jonkun kampauksen tai talvisen kaulahuivipäivän jäljiltä. Vasta nyt naamiotestauksen jälkeen se sai vakkaripaikan suihkukäytössä :)

   Vastaa

   0
  6. Itselläni taas TT on ainut käytössä oleva harja (tosin ei se perusversio vaan sellainen Salon Elite -versio - pysyy paremmin kädessä; se matkakoko oli ihan kauhea lentelemään pitkin seiniä). Mikään muu harja ei kykene avaamaan hieman kosteiden hiusten takkuja. Ilman tätä en tulisi enää toimeen, ja käytän siis kaikkeen harjaamiseen.

   Vastaa

   0
  7. Siksi olenkin salaa miettinyt, että Sannilla täytyy olla juuri tämän värinen TT. :)

   Vastaa

   0
  8. Kuivaan hiukset suihkussa kyllä käsin ennen hoitoaineen levitystä. Lopuksi väännän niin kuin siivousliinaa, joten kaikki suht. ylimääräinen valuu kyllä pois. Mutta pyyhettä en raski siihen hommaan käyttää, sillä sen tulee olla kuiva vartaloa varten.

   Vastaa

   0
  9. Mulla on pieni pyyhe johon kuivaan ennen hoitsikkaa , riittää ihan hyvin ja suihkun jälkeen erikseen pyyhe hiuksille ja kropalle.

   Vastaa

   0
 4. Nyt on kätösillä vähän kurjat oltavat, kun ovat niin kuivat. Mikähän olisi tosi hyvä luonnonkosmetiikan käsivoide? Kokeilussa nyt Laveran appelsiinin tuoksuinen käsivoide, mutta ei auta yhtään (tai saa olla lisäämässä minuutin kuluttua laitosta). Aika hyvä on mielestäni Santen Beurre de Karité Bio. Mikä on sinun testaamistasi paras talvikätösille?

  Vastaa

  0
  1. Tämä olikin blogistasi jo tuttu tuote, mutta saatavuus Suomesta aika heikko. Voi kun löytyisi sellainen tosi hyvä luonnonkosmetiikan käsivoide... Sitä odotellessa.

   Vastaa

   0
  2. Tosi hyviä olen kyllä löytänyt, mutta en vain yhtä suojaavaa kuin nuo synteettisiä ainesosia sisältävät lempparini. Kuivan ihon paksut luonnonkosmetiikan käsivoiteet sisältävät yleensä runsaasti sheavoita joka jättää kädet suurena pitoisuutena inhottavan tahmeaksi, siksi ne jäävät käyttömiellyttävyydessä kakkoseksi ei-luonnonkosmetiikan suosikeilleni.

   Vastaa

   0
  3. Sorry pitkä kommentti, mutta nyt on pakko jakaa...
   Mulla on normaalisti talvella todella kuivat kädet - siis ihan hilseilemään ja haavaumiin asti kuivat. Aloitin pari viikkoa sitten iltarutiinin, jossa suihkin käsiin kukkaisvettä ja sitten levitän rasvat perään. Voin sanoa, että toimii!
   Äly ja väläys syntyivät kun kuuntelin Katja Kokon haastattelua, jossa toimittaja yritti kysellä vinkkejä kuivien käsien hoitoon. Noh, Katja sivuutti kysymyksen ja kertoi vain kasvojen hoidosta, hellävaraisista puhdistusaineista ja siitä kuinka kuiva iho kaipaa nimenomaan kosteutta - ja että tässä roolissa kasvovesi on ensiarvoisen tärkeä. Ajattelin, että miksei sama pätisi myös käsille ^_^
   Kukkaisvetenä mulla on kasvovedeksi ostamani Aqua Oleumin Neroli Water, jonka tuoksu on mielestäni liian voimakas kasvoilla. Käsille se toimii kuitenkin loistavasti. Rasvana on ollut ennen näitä pakkaskelejä Urtekramin hajusteeton käsivoide, joka ei siis edes ole mitenkään erityisen hyvä ja hoitava, vaan pikemminkin nopeasti imeytyvä perustuote. Yhdessä tämä kaksikko on kuitenkin toiminut ihan uskomattoman hyvin. Toivottavasti tästä vinkistä olisi apua jollekin toisellekin kuivakätiselle!

   Vastaa

   0
  4. Wow, kiinnostavaa :) Kiitos vinkistä :)

   Mulla on itsellä meneillään toistaiseksi positiiivisesti sujunut testijakso lähes pelkkiin mineraaliöljyihin perustuvilla voiteilla, eli ihan päinvastaisen hoito"filosofian" tuotteilla kuin millä normaalisti hoidan ihoa. Hoidon kohteena ovat erityisesti kädet, jotka ovat tänä syksynä olleet vielä tavallista kuivemmat, tuntuu ettei mikään voide ole auttanut ja ihoa saa olla rasvaamassa pitkin päivää. Yllättäen nämä "vaseliinijankit" ovatkin nyt tuoneet helpotusta ongelmaan ja kädet voivat paremmin, en keksi muuta selitystä kuin että ne yksinkertaisesti pidättävät ihossa kosteutta tehokkaammin kuin kasviöljyihin perustuvat voiteet. Yhtä miellyttävää pehmeyttä ne eivät ihoon jätä kuin kasviöljyt, mutta kuivuus on helpottunut merkittävästi ja halkeamat ihossa poissa.

   Vastaa

   0
 5. Uu vau, jälki näyttää hyvältä. Thumbs up for idun. Ovh on kuitenkin melko hintava. Onko tuotteessa jotain järkevää pointtia sille, että siinä on kaksi sävyä.?

  Vastaa

  0
  1. Kaksi sävyä mahdollistaa sen, että sävyistä voi sekoittaa itselleen sopivan ja käyttää esim. vuodenajan mukaan vaaleampaa tai tummempaa sekoitusta. Tosin tuo tummempikaan sävy ei ole mitenkään erityisen tumma.

   Vastaa

   0
 6. Tuo mainitsemasi hinta Idunin peitevärille ei ole voimassa YA:n verkkokaupassa vaan Itä-Suomen yliopiston apteekin verkkokaupassa. ISYA on Itä-Suomen yliopiston, muut YA:t kuuluuvat Helsingin yliopistolle ;)

  Vastaa

  0
  1. OK. :) Googlasin vain "Yliopiston apteekki Idun" ja pääsin sivulle josta löysin tuon mainitsemani hinnan :)

   Vastaa

   0
 7. Mitäpä hyvin peittävää peiteainetta suosittelisit mineraalipohjan alle, näppyjä peittämään? Mun iholla entisten näppyjen jäljet on hyvin tummia, joten peittävyyttä sais kyllä olla.

  Vastaa

  0
  1. Oma suosikkini on Estee Lauderin Double Wear Stay-in-place Concealer, joka on ohutta ja iholle tosi nopeasti kuivuvaa. Toinen peittäväksi ja hyväksi havaittu on Dermablendin Corrective Stick, joka on koostumukseltaan ihan erilainen ja helpommin kerrostettavaa kuin Lauder, mutta kasaantuu rasvaisen koostumuksensa vuoksi helpommin juonteisiin. Näppyjen kohdalla juonteita harvemmin on, joten Dermablend kenties sopii sinulle paremmin kuin Lauder.

   Dermablend esitelty (ja vertailtu Lauderiin) täällä:

   https://karkkipaivablogi.com/2014/02/27/dermablend-peiteaine-silmanalusilla/

   Koska stick-peiteaineet ovat lähtökohtaisesti aina rasva/vahapohjaisia ja jättävät iholle tahmeahkon pinnan, kannattaa niiden päälle levittää ohut kerros irtopuuteria ennen mineraalipohjan levitystä, tai mineraalipuuteri saattaa tarttua peiteaineen kohdalle ja kökkööntyä. ikävästi.

   Vastaa

   0
 8. Itselläni on ollut tämä peiteväri käytössä nyt vajaan vuoden ja olen tykännyt kovasti. Myös Idunin pohja on ollut käytössä reilun vuoden ja siihenkin olen aivan rakastunut. Välillä yritän käyttää nestemäisiä pohjia pois, mutta taitavat roskikseen joutua käyttämättöminä. Meikkivoiteella saa kyllä hyvää jälkeä, mutta omalla iholla se hienon pinnan riemu haihtuu viimeistään tunnissa, kun naama on kiiltävä ja nuhjuinen, jotenkin epäsiistin näköinen. Ja ihon tummuminen ikääntyessä on pakko olla todellista, ainakin itsellä olen selvästi huomannut kasvojen ihon sävyn muuttuneen. Itsellä ainakin tämä on kyllä ihan positiivinen muutos, niin löytyy vähän paremmin sopivan sävyisiä meikkipohjia.

  Vastaa

  0
  1. Itsellä ainakin tämä on kyllä ihan positiivinen muutos, niin löytyy vähän paremmin sopivan sävyisiä meikkipohjia.

   Totta :)

   Vastaa

   0
 9. Täytyy nyt kommentoida Idunista. Ite oon kokeillut vaan kynsilakkoja, koska niiden mainospuhe oli niin loistava: ovat 5-free, sisältävät lisäksi monenmoista kynsiä hoitavaa (mineraaleja, vitamiineja, manteli- ja auringonkukkaöljyjä) ja alus- ja päällyslakat myös keratiinia. Ok, kyllä kynnet ovat Idunin lakkojen jälkeen paremmassa kunnossa kuin normilakkauksen jäljiltä ja sivellin on ehkä paras, mihin olen koskaan törmännyt, mutta lakan kesto on harmittavan huono. Yleensä samana päivänä jo tulee vähintään yhteen kynteen reilu lohkeama, mitä ei esim. vaikka Mavalan lakalla tapahdu. Luulin löytäneeni mahtavan tuotteen, mutta tulikin pettymys. Tosin oon niin ihastunut granit-sävyyn, että sitä kyllä varmasti käytän silläkin uhalla, että näyttää jo ekana päivänä epäsiistiltä. Alus- ja päällyslakat toimii jotenkuten, jos värilakka on muuta merkkiä, mutta silloinkin kesto huonompi kuin muilla kokeilemillani lakoilla.

  Vastaa

  0
  1. lisäksi monenmoista kynsiä hoitavaa (mineraaleja, vitamiineja, manteli- ja auringonkukkaöljyjä)

   Pakko todeta, vaikkei tämä varmastikaan tee Idunin kynsilakoista yhtään sen huonompia, etteivät mineraalit ja vitamiinit tee mitään kuolleelle keratiinilevylle (=kynsi) levitettynä. Öljyt sen sijaan voivat molekyylikoosta riippuen imeytyä kynsilevyihin ja vaikuttaa positiivisesti kosteuttamalla kynsiä ja pitämällä kynnen joustavampana = vastustaa paremmin osumia eikä katkea kuin kuiva oksa :)

   Vitamiinit ja mineraalit voivat auttaa kynsien kuntoon sisäisesti nautittuna, mutta eivät kynsilakassa.

   Vastaa

   0
  2. Aa, mä vaan uskoin mainostekstiä: "Se sisältää myös mineraaleja, jotka vahvistavat kynsiä, sekä vitamiineja E, C, B7 (biotiini) ja B5 (pantenoli). Vitamiinit hoitavat ja kosteuttavat kynsiä sekä toimivat antioksidantteina. Lisäksi kynsilakka sisältää hoitavia manteli- ja auringonkukkaöljyjä."

   Vastaa

   0
  3. Pantenolilla kuulema on kemiallisesti mahdollisuus imeytyä kynteen, se on poikkeus ;)

   Vastaa

   0
 10. Peittämisestä tuli mieleeni, että olen nyt testannut couperosa-poskieni peittämiseksi myös apteekkipuolen tuotteita, nyt viimeisimpänä Avènen Couvrance-linjan Fond de teint correcteur fluidia. Eipä voi tästäkään muuta sanoa kuin että jättää ihon tosi mataksi (tällaisen pintakuivan ihon liiankin) ja vie siis kaiken elävyyden mutta ei peitä tarpeeksi edes kerrostamalla. Vaatisi alle poskien kohdalle erillistä peitevoidetta. Sama lopputulos siis kuin esim. Lumenen normimeikkivoiteilla. En ole siis vieläkään löytänyt hyvää meikkivoidetta itselleni.

  Vastaa

  0
  1. En ole kokeillut, kun on aika tummaa (ja apteekissa ei muistaakseni ollut tästä testeriä).

   Ehkä voisin antaa mineraalimeikille vielä mahdollisuuden, jos saisin ensin hoidettua ihon vähän vähemmän pintakuivaan kuntoon esim. noiden EkoPharmojen avulla. Katsotaan. Se olisi kemikaalikuormaltaan ainakin ihanin vaihtoehto.

   Vastaa

   0
  2. Ainiin joo kun sulla on niin vaalea iho, onhan siitä ollut puhetta. :) Dermablendit on tosiaan sulle liian tummia.

   Olisi tosi kiva päästä itse kokeilemaan mineraalipohjaa sun iholle niin näkisi onko siitä mihinkään :D

   Vastaa

   0
 11. Oli niin vakuuttava tämä esittely, että apteekissa käydessä oli pakko napata tämä Idunin hyllystä mukaan. Vaikuttaa todella, todella hyvältä näin ensi kokeilulla. Hintava, mutta siitä viis, jos helpottaa tällaisen 40+ tädin aamuja :D Ja kumma kyllä myös minulle tuo tummempi väri on parempi, vaikka yleensä joudun valitsemaan kaikki meikkivoiteeni ja puuterini vaaleimmasta päästä.

  Vastaa

  0
  1. Jee, kiva kuulla vahvistus että toimii muillakin :) Oma iho kun on aina se oma iho eikä voi tietää, miten joku toinen kokee saman tuotteen ihollaan.

   Mä olen kyllä viikko viikolta ihastuneempi tähän tuotteeseen :) Jättää niin paljon kuulaamman pinnan kuin Estee Lauder. Näinköhän Lauder joutuu kohta väistymään ykkös-peiteaineen pallilta... Peittävyys näissä on yhtä hyvä mutta Idun vain jättää kaiken kaikkiaan kauniimman ja heleämmän pinnan. Enkä meinaa tajuta miten tämä pysyy niin hyvin vaikka on koostumukseltaan rasvainen. Kymppituote!

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)