20.11.2015

Joulun ihania luomiväripaletteja

Esittelyssä Yves Rocherin ihanat joulun juhlapaletit Nude ja Festif.

Alla kaksi erilaista paleteilla totetettua lookkia. Minun oli tarkoitus höpötellä myös muista lookeissa käytetyistä tuotteista (kasvoilla pariakin ihan uutta juuri testaamaani tuotetta), mutta joudun jättämään nuo turinat toiseen kertaan sillä nyt on kiire pakkaamaan matkalaukkua. Keskitytään tässä jutussa vain Yves Rocherin silmämeikkipaletteihin.

YR_joulupalettimeikki_IMG_9341

Look 1 - viileä

idYR_joulupalettimeikki_IMG_9553

Look 2 - lämmin.

YR_joulupaletti_01Nude_IMG_8903

Yves Rocherin tämän joulun silmämeikkipaletit ovat kiinnostavimmat YR-paletit mitä olen aikoihin nähnyt.

01 Nude on viileä ja ehkäpä paleteista suosikkini. Todella ihastuttava kokonaisuus. Paletissa on seuraavat sävyt:

Hento vaalea roosa (reilusti hohtava highlighter-sävy)

Beigekulta (kaunis viileä kulta)

Liilaan taittava taupe (todella kaunis, runsaan hohtava ja pehmeä laatu)

Hopeanharmaa (ehkä aavistuksen kuivempi koostumus kuin muissa)

Kimaltava tummanharmaa (pehmeä ja kauniisti levittyvä)

Nude-paletin sävyissä on mielestäni kokonaisuutena parempi koostumus kuin Festifissä. Nude-paletin kaikki sävyt ovat pehmeitä ja kauniisti levittyviä. Pigmentin vahvuus on sellaista hyvää medium-tasoa, saa tämän meikkibimbon hyväksynnän. Kermainen, hyvin kerrostuva koostumus antaa vähän anteeksi pigmentin mietoutta. Pahoittelen etten ehtinyt tehdä näistä swatcheja.

YR_joulupaletti_02Festif_IMG_8905

02 Festif on lämpimän sävyinen kahta sävyä lukuunottamatta. Paletti sisältää seuraavat sävyt:

Kulta (tässä on moitittavan huono pigmentti ja kuiva laatu, ainoa todella huono sävy paleteissa)

Pronssi (metallinen, peittävä koostumus)

Luumuliila (aavistuksen kuiva mutta kiitettävästi pigmenttiä)

Sammaleinen vaalea harmaanvihreä (suosikkisävyni, pehmeä ja kermaisesti levittyvä koostumus.)

Kimaltava tummanharmaa (sama sävy kuin Nudessa)

Viileä harmaanvihreä on jännä valinta tähän palettiin, se sopii paljon paremmin 01-paletin värimaailmaan. Siksi yhdistinkin sen Nude-palettiin ensimmäisessä meikissä:

YR_joulupalettimeikki_IMG_9374

Luomen sisäpuolikkaalla harmaanvihreää, luomen keskellä ja alaluomella Nude-paletin taupea ja ulkonurkassa tummanharmaata. Kyynelkanavan vieressä Nude-paletin beigekultaa. Rajaus Sephoran rajauskynällä, sävy Surfer Babe.

YR_joulupalettimeikki_IMG_9365

Kulmaluulla MACin Shroom. Joka muuten loppuu ihan justiinsa! :D Multa ei ole loppunut luomiväriä varmaan pariin vuoteen.

YR_joulupalettimeikki_IMG_9368

Tykkään tästä sävy-yhdistelmästä paljon. Harmaanvihreä ja liilan taittavat harmaanruskeat (tai ihan puhdas liila) sopivat tosi hyvin yhteen.

YR_joulupalettimeikki_IMG_9559

Lämpimän lookin huulipuna on L'Orealin joulukokoelman Color Riche -sävy #392 Tanzania Rubis. Ihana. Taas kun laitoin pitkästä aikaa tummempaa huulipunaa niin muistin miten hyvin se mulle sopii. Katselin vain koko ajan peilistä että näyttääpäs makealta - vaikka itse sanonkin :D

Minulla on erilaisia huulipunakausia, ja nyt olen taas tosi pitkään mennyt nudeilla tai pinkeillä. Aika rohkaistua taas käyttämään tummempaa! :)

YR_joulupalettimeikki_IMG_9565

Kakkosmeikki Festif-paletilla: luomen ulkonurkassa luumu, keskellä pronssi (joka näyttää kuvassa ihan kupariselta) ja sisänurkassa se huonopigmenttinen kulta. Tarttuu ihoon niin huonosti että se hädin tuskin näkyy. Alla pitäisi olla tahmea voidemainen luomiväripohjustus.

YR_joulupalettimeikki_IMG_9579

Rajaus Maybellinen geelieyeliner ja sen päällä Maybellinen joulukauden kultakimalteinen Master Ink -eyeliner Black Gold.

  YR_joulupalettimeikki_IMG_9567

Nyt mä lähden pakkaamaan. Ollaan lähdössä siskon kanssa yöjunaan - luvassa viikonloppureissu Rovaniemelle! <3 Pliis, onhan siellä lunta..! ^_^ Ehkä tavataan taas joulupukkikin..? Yritys on ainakin kova! :D

.

Kaikki postauksen meikit on saatu blogin kautta.

Yves Rocherin juhlapaleteilla on hintaa 17,90€ ja ne ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Unohdin mainita että noissa paleteissa on muuten myös ihan sairaan hyvälaatuiset vaahtomuoviapplikaattorit..!

P.S. Epäonnistuja-postaukseen on päivän aikana tullut taas niin paljon lisää kommentteja että valitettavasti en ehdi niihin enää tänään vastata että ehdin junaan, toivottavasti ymmärrätte. Viikonloppuna ajattelin pitää blogilomaa yhtä ihanaa jouluista arvontaa lukuunottamatta. :)

33 comments on “Joulun ihania luomiväripaletteja”

  1. Älä tällä kertaa missa Mandragoraa Rovaniemellä ;)
    http://www.mandragora.fi Löytyy makukahveja, kymmeniä eri teemakuja. Paras teekauppa mitä tiiän :) Muuttivat joku aika sitten Rovakatu 26:een.

    Vastaa

    0
  2. Minulla alkoi juuri palasaippuakokeilu hiuksiin (kappus oliiviöljysaippua, tilasin juuri "paremman" eli Olivan Ruohonjuuresta.) Googlaillessani palasaippua-asioita, törmäsin tällaiseen väittämään: Marseille saippua olisi oliiviöljysaippuaa!! Onko se todella? Sittenhän jynssään hiukseni sillä, jos näin on!

    Millaiset muuten nykyiset pesurutiinisi, kuuluvatko palat vielä niihin?:D

    Ajattelin tukan lisäksi alkaa pestä myös ihon paloilla..

    Vastaa

    0
    1. Marseille saippua olisi oliiviöljysaippuaa!! Onko se todella?

      Minulla ei itse asiassa ole tietoa marseillesaippuan koostumuksesta, eli olen itsekin tässä Googlen varassa :) Näyttää tosiaan siltä kun Googleen lyö marseillesaippuan, että kyseessä on nimenomaan oliiviöljystä tehty saippua.

      Olen siis itsekin marseillen käyttäjä (sivellinten puhdistukseen), mutta en ole tullut selvittäneeksi mistä se tarkalleen ottaen valmistetaan.

      Millaiset muuten nykyiset pesurutiinisi, kuuluvatko palat vielä niihin?:D

      Ei tod ^_^ :D Kun maailmassa on niin monia paremmin toimivia puhdistustuotteita hiuksille kuin saippua (minun kohdallani), niin en näe perusteltua syytä jatkaa hiusten rääkkäämistä "tieteen nimissä" :D Palashampoota kyllä käytän matkoilla, mutta en saippuaa vaan kiinteään muotoon puristettua vedetöntä sulfaattishampoota.

      Tavallista saippuaa käytän ainoastaan käsien pesuun (ja marseillea siveltimille :)).

      Vastaa

      0
    2. Ajattelin kokeilla pestä latvat miedosti sampotilla ja tyven Olivalla (lähmä on käsittämätön) Kuulostaa varmaan tutulta tämä räpiköinti, mutta haluan paksun leijonan harman :'D

      Vastaa

      0
  3. Kyllä siellä varmasti on lunta koska täälläkin on ihan kunnolla! Ihana joulufiilis ja pihalla näkee ilman taskulamppuakin koska on niin valkeaa <3 Mukavaa joulun odotusta, olen jo ihan jouluhömppänä :)
    ps. Ihanat luomiväripaletit ja meikit, käytä ihmeessä tummempaa huulipunaa useammin <3

    Vastaa

    0
    1. Kyllä siellä varmasti on lunta koska täälläkin on ihan kunnolla!

      Jeee..! :) Hei, minähän olen muuten unohtanut laittaa sulle viestiä että olen tulossa ensi viikolla Kuopioon! Olen yhteyksissä jos vaikka ehditään nähdä. Joulukuussa tietysti tulen sitten pidemmäksi aikaa :)

      Vastaa

      0
    1. Kyllä, saimme astua junasta kunnon lumiseen maisemaan ja kirpeään pakkaseen :) Toivottavasti mun vaatteet riittää, meinasin jäätyä ja korttelin matkalla ruokakauppaan :D

      Vastaa

      0
    1. Ostaisin. Todella vahva pigmentti ei aina ole tarpeen tai tavoiteltavaa, toiset kuluttajat jopa suosivat miedompaa pigmenttiä voimakkaaseen, sillä miedompipigmenttiset luomivärit ovat "tavalliselle" meikkaajalle helpompia käyttää kuin runsaspigmenttiset. Esimerkiksi Lumenelta on kerrottu, että he valmistavat tietoisesti luomivärinsä lempeämmällä pigmenttitasolla koska keskiverto Lumene-asiakas ei osaa tai halua käyttää voimakaspigmenttisiä sävyjä. Vahvat pigmentit ovat ammattimeikkaajien ja meikkifriikkien juttu, ja niitä vaaditaan esim. esiintymis- tai näytösmeikkeihin. Vaikka itsekin tykkään vahvasta pigmentistä, niin tavallisessa arjessa harva loppujen lopuksi tarvitsee voimakkaasti erottuvia sävyjä. Pigmenttiä tärkeämpää minulle on loppujen lopuksi luomivärin koostumus; että se levittyy, kerrostuu ja häivyttyy kauniisti ja varisematta. Pehmeät, kermaiset laadut ovat lempparini, kuivat tuppaavat aina varisemaan ja kerrostuvat huonosti.

      Vastaa

      0
  4. Tervetuloa Sanni Rovaniemelle! Ihana ajatus, että olet täällä. Olen uskollinen lukijasi. Sulla on niin mielettömän rikas blogi!

    Vastaa

    0
    1. Kiitos Marisa :) Juuri tultiin Pajakylästä joulukauden avajaisista, ihanaa oli <3 Just niin jouluisaa kuin toivoin ^_^

      Vastaa

      0
  5. Viileä Nude-paletti on yllättävän ihana - en osaa nykyään pitää YR:n silmämeikkejä vaihtoehtona..

    Vastaa

    0
    1. Jotenkin nuo YR:n luomivärit vain eivät ole 'käyneet kohti' sitten joskus 80-luvun :)
      Kyllä mukana on varmasti ihan laadukkaitakin tuotteita, mutta eivät ole mitenkään osanneet sytyttää - joskus liikkeessä käydessä olen niitä katsellut, mutta sen kummemmin värit kuin muodotkaan eivät olleet sellaisia. että olisi tehnyt mieli.
      Viime vuosina hankitut meikit ovat olleet ihan muilta merkeiltä - Lorkulta, Diorilta, Isadoralta, ja monilta mineraalimeikkifirmoilta on tullut ostetuksi niin laadukkaita ja haluttavia tapauksia, että YR on jäänyt taka-alalle.

      Vastaa

      0
    2. Ymmärrän. Valinnanvaraa on markkinoilla niin paljon että väkisinkin siinä jää osa taaemmas.

      Mä olen tykännyt YR:n luomivärien ulkonäöstäkin uudistuksen jälkeen, mutta laatu on tietysti yhtä "yksilöstä toiseen" kuin muillakin merkeillä, eli paras aina testata livenä ensin jos vain mahdollista. Sanoisin että YR:n valikoima on kokonaisuutena kuitenkin jo sävyvalikoimansa puolesta mun mielestä houkuttavampi kuin L'Orealin, vaikka olen vuosikaudet ollut markettiluomivärieissä L'Orealin liputtaja. IsaDoran valikoima on mun mielestä myös ollut aina erittäin puoleensavetävä, mutta siellä jos missä on tullut törmättyä usein heikkoon koostumukseen, etenkin kvartettiluomiväreissä.

      Vastaa

      0
  6. Hei, oon ettinyt tollasta lilantaupea luomiväriä, mutten viitsis ostaa koko palettia sen takia. Tuleeko mieleen muuta merkkiä, jolta vois sellanen löytyä? Mielellään ihan perusmarkettikamaa sais olla. :)

    Vastaa

    0
    1. Max Factorin solo-luomiväri Burnt Bark on hyvin lähellä, ja tosi hyvä koostumukseltaan.

      Vastaa

      0
    2. Nudepaletin taupesävy on käsittääkseni "Taupe rosé" jota muuten löytyy yksittäisenäkin Yves Rocherin valikoimasta!

      Vastaa

      0
    3. Aaa, kiitos tiedosta :) Mä en tajunnut yhtään että nuo paletin sävyt saattaisivat olla poimittu YR:n sololuomivärivalikoimasta, silly me :)

      Vastaa

      0
    4. Odottelin innolla näiden julkaisua muutaman ruotsalaisblogin promokuvan jälkeen, mutta harmikseni huomasinkin nudepaletin löytyvän jo lähes kokonaisuudessaan meikkipussista.

      Toisaalta on ainakin tullut tehtyä hyviä sävyvalintoja jo aiemmin ja jos nyt joulukauden aikana YR:n houkuttavien tarjousten perässä tulisi tilattua, niin onhan tuo kultainen paletti kaunis lisä meikkipussiin!

      Vastaa

      0
  7. Taas näitä hulluja kysymyksiä, joita vain tulee mieleen, mutta siis oletko sinut Nina Riccin tuoksun L'air du temps kanssa ja entä oletko esitellyt jossakin postauksessa joskus rahapussisi? :)

    Vastaa

    0
    1. L'Air du Temps ei ole ollenkaan mun juttu, se on niitä ns. "aikuisempaan makuun" :D Sanoo 36-vuotias ^_^

      Lompakon sisältöä en ole blogissa esitellyt, mutta lompakon ulkoisesti kylläkin, osana "Mitä laukussa juuri nyt" -postausta.

      Vastaa

      0
    2. Ahaa. Itse pidin ihan tuosta tuoksusta enkä ajatellut sitä mitenkään tätituoksuna.

      Tarkoitin juuri rahapussia ulkoisesti, kun tykkään lukea erilaisia laukkupostauksia.

      Vastaa

      0
    3. Tuoksut avautuvat ihmisille hyvin yksiöllisesti, en yhtään epäile etteivätkö monet nuoretkin voisi pitää L'Air du Tempsistä :) Minun makuuni se on vähän vanhanaikainen. Ei huono tuoksu, mutta ei omani tyylinen enkä voisi kuvitella sitä käyttäväni.

      Vastaa

      0
  8. Tuo vihertävä on kieltämättä erikoinen lämpimässä paketissa. Mutta niin on ehkä harmaakin..? Tai sitten se on vaan mielipidekysymys:-) Itselläni tuppaa kaikki oikeat harmaat sinertämään luomilla. En oikein tiedä miksi.

    Kävin muuten katsomassa The Body Shopin sesonkipalettia, sitä kulta - luumu -sävyistä. Oli oikein kaunis päältäpäin, mutta (onneksi) liian kimalteleva mun makuun. Onneksi siksi, että en olisi tuota palettia tarvinnut, mutta olisin varmaan ostanut, jos olisi ollut sopiva :-) Taas säästöä! ;-)

    Vastaa

    0
    1. Mä saatoin arvata että TBS:n kultapaletti on sinulle liian hohtava :) Vaikkei se ole metallisimmasta päästä niin on se rehellisesti hohtavaksi laskettava kuitenkin :)

      Ja joo - on harmaa minunkin mielestäni erikoinen lämpimässä paletissa. Lämmintä harmaata en ole vielä toistaiseksi nähnyt. :) Tuohon YR:n harmaaseenkin on muuten miksattu hopeista mikroshimmeriä, joten se on ehdottoman viileä. Festif-paletissa se kuitenkin menee mielestäni vihreän lisäksi hyvin yhteen myös luumun kanssa :)

      Vastaa

      0
    2. Sepä se, lämmintä harmaata luomivärisävyä en ole vielä nähnyt. Värinä niitä on kyllä ja jotkut näyttävät jopa kämmenselässä vielä lämpimiltä, mutta luomilla (ainakin itselläni) kaikki harmaat tuntuvat muuttuvan hyvin viileiksi ja valtaosa lähtee sinertämään. Erikoinen ilmiö. :-)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat