29.10.2015

Hashtag innoissaan

Nyt on taas niin monia kivoja juttuja vireillä että jos tätillä olisi insta-tili niin sinne olisi tänään ilmestynyt kuva Sannista ja #innoissaan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti pääsisin jo viikonloppuna kertomaan teille yhdestä koko syksyn työn alla olleesta jutusta..! :)

Joo, tiedän että tällaiset salamyhkäilyvihjaukset on ankeita, ei vain malttaisi enää olla hiljaa..! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös seuraavat asiat ilahduttavat:

* Join juuri kauden ensimmäisen glögin.

* Sain neljän kuukauden juurikasvun värjättyä ja hiukset freesattiin muutenkin taas asteen viileämmiksi.

* Anoppi oli ostanut pihkavoiteen mun blogijutun takia! Siis mahtavaa että anoppi ylipäänsä lukee mun blogia (terveisiä sinne maalle <3) mutta että hän vielä innostuu ostamaan jotain mun suosituksesta :D Ja pihkavoide oli kuulema toiminut erinomaisesti pitkään vihoitelleen haavan parantajana!

* Sain vihdoin päivitettyä iPadin käyttöjärjestelmän ja Ruutu toimii taas ja voin katsoa Vain Elämää -jaksoja kuntosalin juoksumatolla :D

* Syksy on ihanaa aikaa! Kreikassa on ihanaa mutta niin on Suomessakin! :)

. . .

Kuvien meikki:

Silmät: Urban Decay Naked Smoky -paletin sävyt Slanted, Dagger, Combust ja Thirteen

Meikkipohja: Garnier BB-voide + Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector

Poskipuna: Tarte Exposed

Huulipuna: Dior Rouge Dior #298 Beige Rita

28 comments on “Hashtag innoissaan”

  1. Ääääh, mä just tulin innoissani katsomaan, että mitä jännää täällä tapahtuu, ja sitten se ei edes selvinnyt. Mitenkään vähättelemättä näitä juurikasvunvärjäysuutisia. :P

    Vastaa

    0
  2. Mä join ekat glögit kuukaus sitten ja mies on juonut sitä ympäri vuoden :D

    Vastaa

    0
  3. Voi, miten kaunis meikki ja tukka! Tälläkään tädillä ei ole #instagram-tiliä, mutta Sannin kuvitteelliseen insta tiliin jättäisin kuvitteellisen "Jee. Odotan innolla päivityksiä"-kommentin:)

    Varmaan et myöskään ole 13-vuotias liikaa aurinkopuuteria käyttänyt somejulkkis, joten uskallan kommentoida myös rusketusta #WAU

    Vastaa

    0
    1. Kiitos Tiia! :) Hassua kun te näette kuvissa mun rusketuksen, kun itse olen sokeutunut sille enkä näytä mielestäni näissäkään kuvissa yhtään päivettyneelle :D Mutta faktahan se on kun en esim. tällä hetkellä pysty käyttämään normaalia mineraalipohjaani kun se on liian vaalea, on miksattava oikea tummuus nestemäisellä tuota Lumenen Sun Radiance-voidetta käyttäen.

      Ja hei - en ole unohtanut että mun piti soittaa sulle kun tulen Suomeen ;D

      Vastaa

      0
    1. Tuntuu että tällä viileällä vaalealle tyvikasvu oli vielä karseamman näköinen kuin lämpimällä vaalealla :) Normaalisti käsittelen tyvikasvun noin 3 kk välein, mutta nyt meni neljään tuon reissun takia... Ja säästäähän siinä kun käy kampaajalla harvemmin ^_^ :D

      Vastaa

      0
  4. Ihana kuva sinusta! Niin hyvät värit, päivetys ja hiukset on kanssa kivan sävyiset =)

    Vastaa

    0
    1. Oi kiitos :) Olen kyllä niin tykästynyt tähän viileään sävyyn että en varmaan ihan nopeasti ole palaamassa lämpimään. Toisaalta kontrasti lämpimän sävyisten kasvojeni ja tuhkan sävyisten hiusten välillä näyttää vähän oudolta eikä niin imartelevalta... Noo, kohta ne kasvot taas vaalenee eikä kontrasti ole niin iso.

      Vastaa

      0
  5. Ihanaa että Smokyllä saa myös noin luonnollista ja matampaa jälkeä. Nähdyt meikit on kuitenkin olleet niin metallisia ja tummia :) ja siihen eyelineriin palatakseni niin mulle on helpompi piirtää paksulla tussilla kuin ohuella siveltimellä jota joutuu pitämään kauempana silmästä. Silloin tulee epävarmuus ja käsi vapisee :D

    Vastaa

    0
    1. Itse asiassa tämä meikki oli myös tosi tumma livenä :) Mulla oli jälleen ihan ylimeikattu olo ja ulos mennessä piti pyyhkiä topsipuikolla varjostukset miedommiksi :D Olen niin etääntynyt tummasta meikkityylistä.... Mutta joo, Naked Smokylla saa myös mattaisempaa jälkeä. :) Nämä harmaan sävyt on kyllä todella, todella nättejä. Olen myös kovasti tykästynyt murrettuun vaaleaan beigepinkkiin Combust-sävyyn, sopii hyvin syksyiseksi vaaleaksi puhtaampien ja shimmeristen vaaleiden sijaan :)

      Vastaa

      0
    2. Ainiin, ja mä kysyin ID:n it-vastaavalta siitä Karkkipäivän mobiilinäkymättömyydestä. Hannu vastasi, että hänen puhelimessaan mobiilinäkymä tulee ihan normaalisti, ja kirjoitti, että: "Onkohan lukijallasi joku uusi tälläinen phablet, eli sellainen jumbo-kokoinen puhelimen ja tabletin ristisiitos jossa on iso resoluutio?"

      Vastaa

      0
  6. Tää on siis niin hyvän mielen paikka tää sun blogi! :) Tietyllä tapaa ihanan erilainen muihin kauneus/lifestyle/ym. blogeihin verrattuna ja tuo erilaisuus mun mielestä osoittautuu nimenomaan ihan käsittämättömänä aitoutena, joka täältä vaan puskee läpi! Oli se sitten innostusta tai harmitusta, jokainen postaus on nimenomaan aito. :)

    Luen yleensä vain postaukset enkä ikinä eksy blogien kommenttipuolelle, saati sitten saa aikaiseksi kommentoida. Mut kun jokainen postaus saa hymyn kasvoille, ni hitto, kai sen voi sanoakin! :)

    Viimeaikaisista postauksista on leveän hymyn (ja ehkä jopa hihittelyn läppärin näytölle) aiheutti ehdottomasti ystäväsi valjastaminen UD:n paletin testaamiseen ja postaus talouspaperiin liittyen. Varsinkin tuon ensimmäisenä mainitsemani postauksen kanssa huomasin hymyileväni leveästi ja vähän epäuskoisena pyörittelevän päätäni ajatellen "vain Karkkipäivässä..." Ja nimenomaan vain ja ainoastaan kaikella hyvällä! :)

    Kommentilla ei oo nyt päätä eikä häntää, mutta KIITOS erottuvasta ja aidosta blogista, jonka uusia postauksia odottaa innolla ja joka saa takuuvarmasti hyvälle mielelle. Eksyin tänne alun perin ajat sitten kosmetiikkafoorumilta lueskelemaan asiantuntevia tekstejä kuvien kera. Kaikki postaukset ei aina aiheen puolesta osu omien intressien kanssa yksi yhteen, mutta luen ne silti. Oli kirjoitusten takana yhteistyö jonkin firman kanssa tai omasta kiinnostuksesta lähtenyt lätinä tietystä aiheesta, koen kaikki kirjoituksesi nimenomaan aidoiksi, joka tuntuu kieltämättä olevan vähän hukassa nykypäivän blogimaailmassa.

    Ihana, IHANA Karkkipäivä <3

    Vastaa

    0
    1. Aaaawww...!! Ihana ihana sinä kommenttisi kanssa...! Voi miten voikaan ilahtua tällaista lukiessa :)

      Kuten The Blog Awards Finland -ehdokkuuden esittelytekstiin kirjoitin; "Jos saan hymyn jonkun huulille, olen onnistunut" ^_^ Laura, juuri tällaiset kommentit kertovat, että olen onnistunut ^_^

      Kiitos kun jätit kommentin ja toivon sinulle kaunista syksyn jatkoa :)

      Vastaa

      0
  7. Kun jossain edellisessä postauksessa oli puhetta meikin vanhentavasta vaikutuksesta, niin tässä on mielestäni melkeinpä nuorentava meikki. Ihosi näyttää niin sileältä ja tasaiselta että vau.

    Vastaa

    0
  8. Minäkin ostin pihkavoiteen suosituksestasi! Harvemmin kommentoin mutta aina luen kaikki postaukset. Kiitos todella hyvästä blogista :)

    Vastaa

    0
  9. hei ootko kertonut tarkemmin hiusten hoidosta tämän viileän sävyn aikana? muistan, kun kirjoitit daddy-osta, mutta muuten en muistakaan. kampaajallako sulla viilennettiin, pysyykö se sulla yllä ilman omia toimenpiteitä? tuo on juuri se väri, minkä tahtoisin ja tosi lähellä omaa väriäni, mutta pituudet menee aina oksukeltaisiksi. tosi kaunis, käy sulle hienosti (haltiatukka!). kai sitä voisi keksiä jostain varat kampaajalle jos vaikka omankin kuontalon kanssa saisi jotain tuollaista aikaan. pitäis vielä osata selittää, mitä tahtoo, voi olla, että "sellaiset kuin Karkkipäivän Sannilla" ei ole riittävän hyvä kuvailu :D ja minä kun en noiden hiustermien päälle ymmärrä. mikä tuo sävy on? valkoinen? platina? tuhka? jotain muuta? :D

    Vastaa

    0
    1. kampaajallako sulla viilennettiin, pysyykö se sulla yllä ilman omia toimenpiteitä?

      Kampaajalla viilennettiin :) Olen ylläpitänyt sävyä Goldwellin Soft Color -vaahdoilla, missäs postauksessa mä niistä kirjoitinkaan... Joo, täällä. Daddy-O on myös ollut käytössä, mutta en suoraan sanottuna uskon sen tekevän paljoakaan. Seuraavaksi hankintalistalla on Fudgen Clean Blonde -shampoo.

      Kreikassa mulla ei ollut mukana mitään hopeajuttuja, mutta hiukset eivät mielestäni mitenkään erityisesti kellertyneet. Mulla kellertävyys on pahin juurissa, kun useimmilla tuntuu olevan just päinvastoin eli pituuksissa (niinkuin sullakin). Nytkin kun oma harmaa tyvikasvuni värjättiin, niin se on kellertävämpi kuin muu tukka. Todella hassua, kun siinä mun omassa luonnollisessa harmaanvaaleassa ei ole mitään kellertävää. Sitten kun se käsitellään viileään taittavalla vaalealla hiusvärillä niin sinne ilmestyy lämmintä. Soft Color -vaahdolla sain kellertävyyttä poistettua tosi tehokkaasti.

      ja minä kun en noiden hiustermien päälle ymmärrä. mikä tuo sävy on? valkoinen? platina? tuhka? jotain muuta? :D

      Mun täytyy kysyä mun kampaajalta :) Tiedän vain että kyseessä on Wellan väri. (Ja sen verran osaan sanoa että ei ole platina tai valkoinen :D) Luulen, että kampaaja sekoittaa paria väriä, jotain 9- tai 10-asteen "perusvaaleaa" ja lisää siihen sitten viileää taittoväriä. Tuhkasta hän puhui viimeksi, laittoi sitä ilmeisesti tällä kertaa reippaammin kuin viimeksi koska hiukset ovat nyt selvästi harmaamman vaaleat kuin viimeksi.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat