03.07.2015

Parhaita

On tuotteita, jotka vain ovat lajissaan parhaita. Erottuneet joukosta kuin ne kuuluisat jyvät akanoista.

Testaan vuosittain massoittain tuotteita, joista suurin osa on "ihan hyviä", osa erinomaisia tai jopa loistavia. Palatessani aikojen päästä ko. tuotteeseen, voi fiilis olla erilainen. Mutta joidenkin kohdalla fiilis vain vahvistuu. Sitä ihan hätkähtää, "Niin siis tämä tosiaan ON näin hyvä..!"

Tällaisia aina-luotettavia kestosuosikkeja on elämässäni kulkenut mukana jo ennen kosmetiikkamyyjän ja blogin mukanaan tuomaa massatestausta. Ikuisuuslemppareihin kuuluvat mm. Sebamedin pesuneste, Blistexin ja Carmexin purkkihuulirasvat sekä Maybellinen vihreä, asetoniton kynsilakanpoistoaine.

Parhaita tuotteita on kiva aina välillä nostaa esiin ja muistuttaa niiden verrattomuudesta. Vaikka tämänkin postauksen tuotteet olen hehkuttanut Karkkipäivässä jo aiemmin, joka vuosi tulee uusia lukijoita jotka eivät tiedä mitään vanhoista ihkutuksista. :)

Uudelleennoston arvoisia tuotteita ovat olleet mm. Korresin shampoo, Sanctumin hoitoaine sekä Kicksin Skin Treat -tuotteet. Legendaarisesta Urban Decayn Primer Potionista puhumattakaan.

Tällä kertaa nostan esiin yhden maailman parhaista käsivoiteista sekä fantastisen hiustenhoitoaineen.

Parhaat_ClarinsIMG_2634

Vaikka olenkin siirtynyt pääsääntöisesti luonnonkosmetiikan käyttäjäksi, on edelleen joitain  normikosmetiikan tuotteita, joiden koostumukset ylittävät miellyttävyydessään ja toimivuudessaan luonnonkosmetiikan. Yksi tällainen tuote on käsivoide. Vaikka luonnonkosmetiikan merkeilläkin on todella hyviä käsivoiteita, yksikään niistä ei ole niin täydellinen kuin Clarinsin Hand and Nail Treatment.

En ole kuullut kenestäkään, joka ei olisi Clarinsin käsivoidetta kokeiltuaan ihastunut siihen. Koostumus on vain jotain niin ylivertaisen hemmottelevan ihanaa että ei ole toista yhtä täydellistä käsien hoitajaa tullut vastaan. Voide samalla kosteuttaa tehokkaasti tuntumatta vetiseltä ja ravitsee tuntumatta liian rasvaiselta.

Koostumus on jämäkän täyteläinen ja liukuu iholla hyvän tovin niin että kynsinauhatkin saa hierottua perusteellisesti. Tuoksu on mieto ja viehättävä. Voiteen imeydyttyä iholle ei jää yhtään rasvainen tai tahmea tunne, mutta iho tuntuu silti syväravitulta ja suojatulta. Iho on sileä ja pehmeä.

Niin parhautta että en voi kuin antaa ihailevat aplodit tämän voiteen kehittäjälle. Voide kuuluukin käsittääkseni Clarinsin klassikoihin ja on ollut valikoimassa monet vuodet, en edes tiedä kuinka pitkään.

Itse tutustuin voiteeseen töissäni kosmetiikkaliikkeessä ja olin kerralla koukussa. Tämänhetkisen kappaleeni olen saanut joululahjaksi miehen perheeltä - ihan sattumalta, eivät edes tienneet että kyseessä on yksi suurimpia lemppareitani :)

Muita törkeän hyviä käsivoiteita ovat Crabtree & Evelynin Hand Therapy ja Elizabeth Ardenin 8 Hour Cream Intensive Moisturising Hand Treatment, nämä kuitenkin itselleni parempia talveen.

Parhaat_YR_IMG_2662

Sitten hiustenhoitoaineiden aatelistoa.

Kaavin tuubista viimeiset loppuun eilen, siksi Edward Scissorhands -käsittely ;)

Vakiolukijoilleni tuttu tuote, arvelen: Yves Rocherin silikonittoman Botanical Expertise -hiustuotelinjan Nutrition (tai Nutri-Silky, kummalla nimellä tätä nyt haluaa kutsua) -hoitoaine. Aivan yhtä loistava on saman sarjan Reparation/Nutri-Repair -hoitoaine. Nutrition on tarkoitettu kuiville, Reparation erittäin kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Niiiiiin loistavia hiustuotteita että ihan hyrisen.

Olen kokeillut sarjasta nämä kaksi hoitoainetta, ja voisin niiden perusteella veikata, että myös sarjan värikäsiteltyjen hiusten hoitoaine on yhtä hyvää. Näissä on se aiemmin hehkuttamani, hämmentävän onnistunut luonnollinen koostumus ilman silikoneja - on siis täysin mahdollista saada supersilottava ja pehmentävä tulos ilman synteettisiä ainesosia. Kaikki sertifioidun luonnonkosmetiikankaan valmistajat eivät siihen pysty. Fantastista tuotekehittelyä Yves Rocherilta.

Olen kokeillut sarjasta myös Nutrition-, Reparation- ja Couleur -shampoot, jotka myöskin ovat erittäin hyviä, tosin jonkun makuun kenties liiankin hoitavia ja hellävaraisesti peseviä.

Täytyy sanoa että pikkuisen harmitti kun tuo Nutrition-tuubi loppui, koska minulla ei tällä hetkellä ole Maarianhaminan asunnolla muuta hoitoainetta kuin Alverden. Eikä Alverde valitettavasti pärjää loistohoitoaineiden kilvassa....

*

Yves Rocherista puheen ollen... this just in:

Nyt sitä kesän limited edition -hohdepuuteria on vihdoin saatu lisäerä Suomeen.

YR:n yhteyshenkilön arvion mukaan uusi erä riittää pariksi viikoksi. Erä tulee myyntiin Yves Rocherin verkkokauppaan maanantaina 6. heinäkuuta. (Toivottavasti tämä nyt tällä kertaa pitää paikkansa ;)).

Edit. 6.7. Puuteri oli tullut myyntiin tänään klo 12 jälkeen, tässä suora linkki tuotetta etsiville.

32 comments on “Parhaita”

 1. Tuo täytyy ostaa ja testata. Viime aikaiset käsirasva ostokset ovat olleet huteja, lähinnä koostumus ja tuoksu eivät ole kohdanneet. Madaran käsirasvasta tykkään talvisin,mutta senkään tuoksu ei ole lemppari. Kauheinta mitä tiedän on super paksu käsirasva jossa on hyvin voimakas tuoksu. Imeytymisessä menee yleensä silloin ikuisuus eikä tuoksukaan hälvene nopeasti.

  Vastaa

  0
 2. Tuleekohan hohdepuuteria myyntiin Forumin myymälään? Puhas Loodus käsivoide on myös hyvää. On kevyttä näin kesällä ja hyvä tuoksu.

  Vastaa

  0
  1. Tuleekohan hohdepuuteria myyntiin Forumin myymälään?

   Puuteri tulee kuulema ainoastaan verkkokauppaan.

   Vastaa

   0
 3. Pitää tsekata tuo Clarinsin käsivoide. Mun täytyy myöntää, etten ole koskaan tajunnut, mistä ihmiset Clarinsin tuotteissa maksavat. Haluaisin kyllä tajuta! Tuotteissa ei varmasti ole mitään vikaa, mutta nuo pakkaukset ovat minun silmääni niin tavattoman tylsiä ja persoonattomia, jopa rumia. Ehkä jollekulle toiselle niiden valkoinen ilme viestii luotettavuudesta, turvallisuudesta ja perinteikkyydestä? Beats me :) Itse kaipaan tuon hintatason kosmetiikalta vähän mielikuvituksellisempaa ja freesimpää designia. Mutta nää on niitä kuuluisia mielipidekysymyksiä :)

  Myös aiemmin kommenteissa mainittu Mádaran käsivoide täytyy ehdottomasti testata. Olen kuullut sen tuoksusta paljon pahaa, mutta täytyy testata tämä itse - mä kun olen tähän mennessä tykännyt melkein kaikkien kokeilemieni Mádaran tuotteiden tuoksuista aivan hulluna. Vaikea kuvitella, että käsivoide tekisi poikkeusta. Mádara <3

  Mulla on paraikaa käytössä tuo Yves Rocherin Reparation-hoitis. Ostin sen aikanaan, Sanni, sun suosituksen takia, enkä ole joutunut pettymään :) Hyvää kamaa, hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Täytyy seuraavassa YR-tilauksessa tilata testiin myös tuo Nutrition-hoitis.

  (Off-topic: Suunnittelen ensi viikoksi induktioviikkoa. Juhannuksen molemmin puolin on tullut syötyä sen verran kaikkea höttöä, että nyt kroppa kaipaa nollausta. Täytyy siis palata noiden alkuvuoden induktioviikko-postauksien pariin :)

  Vastaa

  0
  1. Mun täytyy myöntää, etten ole koskaan tajunnut, mistä ihmiset Clarinsin tuotteissa maksavat.

   En minäkään ymmärrä selektiivisten tuotteiden vetovoimasta paljonkaan ;) Joidenkin tuotteiden koostumukset kieltämättä on hiottu erittäin täydellisiksi, ja joku varmasti siitä mielellään maksaa (kuten minä poikkeuksellisesti tästä Clarinsin käsivoiteesta, samoin kuin Clarinsin deodorantista ja muutamista meikkituotteista), mutta kyllä se niin taitaa olla että selektiivisen merkin hinnan maksaja maksaa eniten pelkästä brändin tuomasta lisäarvosta. Toisille sillä on merkitystä. :)

   Madaran käsivoiteesta - mä en ole muuten tainnutkaan kokeilla sitä.

   Mulla on paraikaa käytössä tuo Yves Rocherin Reparation-hoitis. Ostin sen aikanaan, Sanni, sun suosituksen takia, enkä ole joutunut pettymään :)

   Jee :)

   Suunnittelen ensi viikoksi induktioviikkoa. Juhannuksen molemmin puolin on tullut syötyä sen verran kaikkea höttöä, että nyt kroppa kaipaa nollausta. Täytyy siis palata noiden alkuvuoden induktioviikko-postauksien pariin :)

   Käyhän sitten raportoimassa miten sujuu :)

   Induktioviikkopostausten uudelleennousutilastoista muuten huomaa, että kesällä on monella vähän samanlaisia fiiliksiä kuin joulun jälkeen ;) Induktiopostaukset ovat toukokuun aikana ja jälkeen nousseet taas luetuimpien joukkoon :)

   Vastaa

   0
 4. Moikka Sanni!
  Tästä postauksesta sainkin oivan aasinsillan tulla kertomaan taipaleestani Karkkipäivän parissa. Olen seuraillut blogiasi viimesyksystä, ja jostain syystä sitten keväällä päätin kurkistaa, millainen on ihan ensimmäinen postauksesi. Ja sitten seuraava. Ja seuraava. Jne. Enkä pystynyt jättää kesken Huhtikuusta tähän päivään saakka olen lukenut kirjoituksesi alusta asti; olen lukenut blogia kuin hyvää kirjaa, kappaleen kerrallaan kun aikaa on ollut. Jossain vaiheessa mieheni totesi tytöllemme: äiti katselee noita silmien kuvia aamusta iltaan. Ehkä joskus olen lukenut enemmänkin kuin aikaa olisi ollut
  Viehätyin blogissasi alunperin siitä, että kirjoitat niin virheetöntä tekstiä ja tietoon siitä, että kirjoittaja on "aikuinen", sittemmin en ole voinut kuin ihailla sitä millä pieteetillä paneudut asioihin, ja tuotat erittäin laadukasta sisältöä lukijoillesi. Blogin myötä omatkin kosmeettiset silmäni ovat avautuneet, ja vaikka meikannut olen aina, olen uskaltanut kokeilla jotain uutta. Lily Lolosta puhumattakaan (pakollinen, eikös? ).
  Joistain jutuista olen ärsyyntynyt, monille asioille nauranut, useista kirjoituksista listannut asioita ja tuotteita, joihin täytyy tutustua tarkemmin. Oli myös hienoa törmätä ensimmäiseen postaukseen, jonka muistin joskus lukeneeni.
  Nyt voin minäkin nyökytellä tietäväisenä kun mainitset "vakilukijoiden tietävän mistä puhut"
  Joten, kiitos sinulle, ja ihanaa kesää!

  Vastaa

  0
  1. Kiitos ihanasta palautteesta, Lila :) <3 Tällaiset kommentit kyllä tsemppaavat pysymään tällä tiellä ja kirjoittamaan siihen tyyliin ja niistä aihealueista jotka olen valinnut :)

   Tämä oli ihan paras:

   Jossain vaiheessa mieheni totesi tytöllemme: äiti katselee noita silmien kuvia aamusta iltaan.

   ^_^ ^_^ ^_^

   Ihanaa kesää teillekin koko perheelle! :)

   Vastaa

   0
 5. Damn you, sinne meni elämäni eka tilaus YR:lle, vaikka olis ollut hoitoainetta ja shampoota odottamassa kaapissa. Santen Family-hoitoaine on nyt käytössä, sekin sun suosituksesta, mutta ei ole herättänyt mitään ihmeellisempiä tunteita. Ehkä vähän perushalpishoitoainetta parempi kyllä, mutta tuskin ostan uudelleen. Mulla on kuivat luonnonkiharat, jotka imee tyytyväisesti oliiviöljyäkin, joten kovin usein ei löydy hoitissuosikkeja. :P Silti nää halvemmat vaihtoehdot pitää toki testata, kun ne omat suosikit tahtoo olla niin pahuksen kalliita ja hankalasti saataviakin.

  Vastaa

  0
  1. Damn you, sinne meni elämäni eka tilaus YR:lle, vaikka olis ollut hoitoainetta ja shampoota odottamassa kaapissa.

   Pahoitteluni... :D No, onneksi näkyivät olevan taas puoleen hintaankin nuo. ;)

   Tarkoitatko Santen Familylla sitä Glanz-hoitoainetta (jossa lukee Bio-Birkenblatt-Extrakt) joka on Brilliant Caren kaksonen? Family-sarjaan kuuluu myös toinen hoitis (Bio Mango & Aloe), ja se ei ole yhtä hyvä kuin Glanz.

   Tilasitko YR:ltä Nutrin vai Repairin? Sinun hiuslaadulle varmaan Reparation on vielä parempi. :)

   Vastaa

   0
  2. Juu, eipä niistä kauheesti jäänyt loppuhintaa alen + postikuluttomuuden jälkeen useammallekaan putelille. Reparationin tilasin vinkkiesi perusteella. :) Samaan settiin nappasin vielä sarjan hiusnaamionkin, kun niitä ei ole tällä hetkellä edes varastoissa jemmassa.

   Aa, Glanzia tosiaan tarkoitin. Ei muistaakseni Prismassa ollut muita Familyn hoitiksia tuolloin, joten luulin sen olevan sarjan ainoa hoitis. Shampoo (bio-orange tms.) on ihan ok, mut sais makuuni vaahdota vähän enemmän. Tuoksut on onneksi ihan hyvät, ja ekologisuudesta toki sarjalle/merkille plussaa. Mulle olis kyllä parempi yhdistelmä, et shampoo olis 150 ml ja hoitis 500 ml. No, taas yks ikuisuusshampoo kylppäriin. :D

   Vastaa

   0
 6. Liputan myös tuon YR:n hoitoaineen puolesta, Reparation tosin on omille hiuksilleni vielä ehkä aavistuksen parempi. :) Sen sijaan värjättyjen hiusten versio taas on jättänyt sellaisen mielikuvan, että olisi jättänyt hiukset takkuisiksi. Tosin sen kokeilemisesta on vierähtänyt jo hetki, kerran 'jouduin' tilaamaan sitä kun muita ei nettikaupassa sillä hetkellä ollut.

  Vastaa

  0
 7. Kiitos! :) Ja voi voi, tekstistä oli näköjään jääneet kaikki hymiöt matkan varrelle :D Joten jokainen kuvitelkoot niitä tyhjiin kohtiin :)

  Vastaa

  0
 8. Hahaa! Tän perusteella mä varmaankin tulen siis saamaan sen oman postimyyntitilaukseni :D

  Vastaa

  0
 9. Minäkin päädyin tämän tekstin innoittamana Yves Rocherin kassalle kahden Botanical Expertise -duon kanssa. Itselläni on hyvin kuiva ja paksu luonnonkihara, joka suorastaan hamppuuntuu jopa täysin ilman lämpö- tai muita käsittelyitä. YR:n tilaukseen lähti alennuksesta sekä Nutrition että Reparation hoitikset sampoineen, kiitos paljon vinkkauksesta! Hohdepuuteria odotetaan kiiluvin silmin heti maanantaiaamuna... :)

  Vastaa

  0
 10. Oletko kokeillut Juice Beautyn käsivoidetta? (ainakin naurelle myy sitä) Se on parasta mitä olen aikoihin käyttänyt, tuoksuu ihanan sitruunaiselta. Kädet on silkkisen pehmeät pitkään :)

  Vastaa

  0
  1. Oletko kokeillut Juice Beautyn käsivoidetta?

   Ei ole tuttu tuote lainkaan.

   Vastaa

   0
 11. Kiitos hyvästä postauksesta. Tuo YR:n hoitoaineiden huima taso on mennyt minulta ohi, mutta nyt kyllä korjaan asian ja laitan ostoslistalle. :)

  En ole ollut täältä blogista poissa muuten kesän vuoksi vaan ihan työkiireiden takia. Luen siis blogia kesät talvet.

  Vastaa

  0
 12. Hei Sanni, voisitko muutamalla sanalla verrata noita YR-hoitiksia siihen Santen Brilliant careen? Koivuhoitis on ihan ok, mutta tarvitsisin jotain, mikä tekee tukasta raskaamman ja säkkärästä suoremman :). Bonacuren Oil Miracle on loistava, mutta kallis, eikä luonnonkosmetiikka.

  Vastaa

  0
  1. Ovat paksumpia ja voidemaisempia, ainakin Reparation tekee tukasta raskaamman kuin Santen Brilliant Care. Vaikkakaan ei missään nimessä ole mikään erityisen raskauttava, hiukset lättänäksi jättävä hoitis.

   Ranskassa Yves Rocherilla on Botanical Expertise -sarjassa laajempi valikoima, siellä bongasin liikkeessä myös pörröistä tukkaa silottavan Lissage-hoitoaineen. Myös kiharalle tukalle oli oma shampoo/hoitis-pari. Harmi että Suomessa on suppeampi valikoima.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos! Kannattaa siis ainakin kokeilla, kun eivät tosiaan ole edes hinnalla pilattuja :)

   Vastaa

   0
 13. Mä en siedä ton Clarinsin käsivoiteen tuoksua. Tai ainakaan sitä, mitä se 2010 oli. Tuskin kovasti on muuttunut.

  Vastaa

  0
 14. Jeeeejeeee! Kiitos Sanni hohdepuuteri-uutisista, mulla kun meinasi aikasemmin tulla itkupotkuraivarit moisen takia ;) Kävin jo ystäviä läpi, kuka mahtaisi matkustaa tai kuka asuisi hohdepuuterialueella ja toisi minulle tuon ihanuuden :D

  Vastaa

  0
  1. Kävin jo ystäviä läpi, kuka mahtaisi matkustaa tai kuka asuisi hohdepuuterialueella ja toisi minulle tuon ihanuuden :D

   :D :D Mahtavaa! ^_^

   Vastaa

   0
 15. Eipä ole taaskaan hohdepuuteria saatavilla! Meni luotto täysin Yves Rocheriin!

  Vastaa

  0
  1. Voi huokaus :/ Laitoinpa taas viestiä heidän PR:lleen, jolta nämä tiedot siis tulevat.

   Vastaa

   0
 16. Varmaan joku muukin jo laittanut viestiä, mutta itsellä hohdepuuteri tuli näkyviin vasta klo 12 jälkeen YR:n verkkokauppaan, sitä ennen tuotetta ei löytynyt valikoista.

  Vastaa

  0
 17. Voihan! Nyt oli pakko laittaa tilaukseen sekä hoitoaine että hohdepuuteri :D On tuo YR kyllä melekonen! Hoitoaine tarjouksessa, postarit ilmaset ja sitte sai vielä jonku tilaajalahjan kaupan päälle. 17,80e kaikelle hintaa, hyvä diili ellen sanoisi!

  Vastaa

  0
 18. Voih, myöhästyin taas. Hohdepuuterin kohdalla lukee, että tuote on väliaikaisesti loppu. Tulisikohan sitä vielä lisää myyntiin? Ehkä meitä ei ole tarkoitettu yhteen :D

  Vastaa

  0
  1. Tulisikohan sitä vielä lisää myyntiin?

   En osaa sanoa, PR-toimistosta vain kerrottiin että "tulee erä jonka arvioidaan riitävän noin pariksi viikoksi".

   Toivotaan että sitä vielä putkahtaisi jostain lisää :)

   Vastaa

   0
  2. Täytyy yrittää muistaa vierailla nettisivulla ahkeraan, jos ilmestyy vielä lisää myyntiin :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)