18.07.2015

Festarimeikki

Muistatteko, kun toukokuussa julkaisin Mia / Look x 2 -kuvat? No, otsikko ei varmaan sano mitään, mutta kuvat olivat kahteen tutorialiin, joista toinen näki vihdoin päivänvalon eilen - huomasin Indiedaysin etusivulta.

 Mia_festarimeikki

Kai festareita on vielä tänä kesänä jäljellä? :D Minulta toivottiin tutorialia festarimeikistä, ja tällainen syntyi. :)

Pelkillä rajauskynillä toteutetun meikin step by step -ohjeisiin pääset tästä.

Mia_Festarimeikki_IMG_6755

Minä rakastan keltaista mutta meikissä sitä tulee käytettyä lopulta turhan harvoin. Kirkas keltainen sopii mielestäni parhaiten kesään niinkuin muutkin räväkät värit.

Tässä meikissä keltaista on käytetty yläluomen rajauksena. Alaluomelle sopii turkoosin lisäksi aivan fantastisesti violetti, tai vielä sähäkämpään väri-ilotteluun shokkipinkki tai ärtsy vihreä. :)

*

P.S. Kiitos kommenteistanne picnic-munajuttuun - vastauksen täytyy siis löytyä värjäyksestä...! Onpas mielenkiintoista.

Vastailen munakommentteihin tänään myöhemmin, nyt on kiire päivän ensimmäiseen hissiin ylös Klein Matterhornille. Mut viedään huiputtamaan Breithorn. :) Jännää....!

11 comments on “Festarimeikki”

    1. Joo, tuo olisi mahtava! Misteri ainakin menisi tuonne viivana jos olisi mahdollisuus :)

      Vastaa

      0
  1. Ostin elämäni ekan eye shadow primerin (H&M:stä :D) mutta miten sitä käytetään?! Jos käytän koko naamalle pohjustusvoidetta, meikkivoidetta ja puuteria, niin missä välissä laitan ton primerin luomille?

    Vastaa

    0
    1. Laitat luomille sen pelkän eye shadow primerin ja sen päälle sitten luomivärin, ihan missä vaiheessa tahansa :) Luomille ei tarvitse laittaa koko naaman pohjustusvoidetta, meikkivoidetta ja puuteria (etenkin jos käytät erikseen silmämeikinpohjustustuotetta).

      Vastaa

      0
  2. Hei Sanni! Tämä kysymys ei nyt liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta päädyin eilen yöllä jostain kumman syystä googlettelemaan kokemuksia Lily Lolo -mineraalimeikkipuuterista, ja niitä kun löytyi kovasti tästä blogista, haluaisin kysyä sinulta nyt yhden, mahdollisesti vähän tyhmän kysymyksen: jos tekee meikkipohjan mineraalimeikkipuuterilla, pitääkö myös aurinkopuuterin ja poskipunan olla mineraalimeikkejä? Vai onko sillä yhtään mitään väliä?

    Ja nyt kun rupesin kysymään näitä, niin haluaisitko heittää arvion, että soveltuvatko nuo mineraalimeikkipuuterit myös toisinaan pintakuivalle iholle?

    Vastaa

    0
    1. jos tekee meikkipohjan mineraalimeikkipuuterilla, pitääkö myös aurinkopuuterin ja poskipunan olla mineraalimeikkejä? Vai onko sillä yhtään mitään väliä?

      Hei Aura! :) Ei ole väliä, poskipuna, aurunkopuuteri ja muut meikit voivat olla mitä vain laatua. Mineraalipohjan idea on luonnollisuudessa ja yksinkertaisissa ainesosissa, mutta ulkoisesti voit saada samankaltaisen tuloksen muillakin meikeillä. Mineraalipohjan päälle voi laittaa "normiposkipunan", samoin kuin normimeikkivoiteen päälle voi laittaa mineraaliposkipunan. Ainesosat vain eroavat huimasti toisistaan, samoin koostumus (100-prossainen mineraalimeikki on aina jauhemuodossa), mutta ne toimivat myös yhdessä. Käyttämällä pelkästään mineraaleja saa vain ainesosiltaan yksinkertaisimman (eli hyvin vähän allergisoivan) ja tietystä näkökulmasta puhtaimman ja luonnollisimma tuloksen.

      Mineraalimeikit sopivat kaikille ihotyypeille, myös pintakuivalle ja kuivalle. Kuivaihoisen täytyy vain toisinaan totutella mineraalimeikkiin muutaman viikon ennenkuin iho tottuu.

      Vastaa

      0
  3. Moi! Tämä oli ihanan simppeli ohje juuri festarimeikiksi. Kysyisinkin ammattilaisen kommenttia värien valinnasta.. Itsellä on nimittäin vihreät silmät. Osaatko sanoa, mitä väriyhdistelmiä vihreäsilmäisen kannattaisi käyttää? Kannattaisiko tuon keltaisen kanssa ajatella enemmänkin vihreää kuin siniseen taittavaa? Kiitos jo etukäteen, jos jaksat ja ehdit auttaa :)

    Vastaa

    0
    1. Jep, vihreä voisi olla parempi valinta keltaisen seuraksi vihreäsilmäiselle, mutta kaikkein paras olisi violetti, klassisin vihreäsilmäisen meikkiväri :)

      Vastaa

      0
    2. Ah, niin tietysti violetti :) kiitos! Seuraavaksi siis sopivien kynien etsintään, jotta pääsen testaamaan tätä.

      Vastaa

      0
  4. Heippa!

    Ja kiitos, kun jaksat vastata meidän lukijoiden kysymyksiin, oon löytänyt paljon vinkkejä ja saanut blogisi avulla hyviä ideoita päivittäisiin meikkirutiineihini. Nyt mulla olisi tyhmä(tai puolityhmä) kysymys, joka ei varsinaisesti festarimeikkiin liity, mutta kesään kylläkin:

    Miten saan kesällä mahdollisimman tasaisen, mutta silti luonnollisen,sävyn kasvoilleni? Ongelma on, että otsani ruskettuu salamannopeasti hyvin tummaksi, muuten kasvot jäävät monta sävyastetta vaaleammaksi. Valitsen meikkivoiteeni kesällä tummemmista sävyistä, mutta silti leukalinjan ja kaulan väliin jää helposti näkyvät rajat. Yritän paikkailla tilannetta aurinkopuuterilla, mutta sitten taas kasvoni ovat paikoittain huomattavasti tummemmat, kuin kaulani. Osaisitko suositella jotain laadukasta ja "idioottivarmaa" kasvojen- ja decolten alueen kevyttä itseruskettavaa? Tai olisiko sinulla muita hyviä ideoita?

    Minulla on couperosaiho, joten tasainen meikkipohja ja sen kanssa kikkailu kuuluvat päivittäisiin meikkausrutiineihini.

    Kiitos tuhannesti vastauksestasi!

    Vastaa

    0
    1. Hei Qukka! :) Kiitos luotosta auttamiskykyäni kohtaan, mutta pelkäänpä, ettei minulla ole pulmaan muuta vinkkiä kuin se klassinen; kasvojen ja dekolteen sävyeron tasoitus miksaamalla kahden eri sävysyvyden meikkivoidetta. Itseruskettavaan en uskaltaisi itse luottaa ainakaan ainoana sävyeron paikkaajana. En myöskään itse käytä itseruskettavia muuten kuin satunnaisesti talvella "lääkkeenä" kalpeutta vastaan, joten kokemusta on vain hyvin harvasta merkistä. Omat suosikkini kasvoilla ovat Lumenen ja Yves Rocherin asteittain sävyttävät, niistä tulee hyvin mieto ja huomaamaton sävy. Saattaisi kenties olla liiankin mieto sinun tapauksessasi...?

      Yksi suosituimpia itseruskettavia jonka tunnen on Kicksissä myytävä, talon oman merkin itseruskettava Self Tanning Lotion. Sitä myydään tuubissa ja se sopii sekä kasvoille että vartalolle. Itse en ole sitä koskaan kokeillut mutta tiedän että se on myymälän suurimpia myyntihittejä, välillä lopussakin pitkiä aikoja kun sitä ostetaan niin älyttömästi. Olen kuullut, että sävy sopii parhaiten punertavasävyiselle iholle. Sävy ei myöskään ole miedoimmasta päästä. Tulos on kuulema tasainen ja luonnollinen.

      Muista merkeistä St. Tropez taitaa olla universaalisesti luotetuimpien ja suosituimpien joukossa.

      Olen pahoillani etten oikein osaa olla itserusketus-jutuissa avuksi :/ Omaa kokemusta kun on niin vähän niin en osaa vertailla merkkejä ja tuotteita.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat